Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Gjennomgående 2-roms i høy 1. etasje. Alle rom pusset opp i 2017. Vestvendt balkong. Nær kjøpesenter og T-bane, 20min. videre til Oslo sentrum.
Last ned budskjema
Dokumenter
Østerliveien 66 A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten disponerer også loftsbod og to kjellerboder.Leiligheten ligger i en høy første etasje og har balkong orientert i sydlig retning - mot solens gang dagen gjennom.Skjermende hekkbeplantning hindrer innsyn utenfra og gir balkongen et privat preg.
Med sine åtte overbyggede kvadrameter er balkongen et perfekt alternativ til spisebordet i stuen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten har et helhetlig og stilrent uttrykk etter at samtlige rom ble pusset opp i 2017.InteriørbilderVegger og himlinger er malt, gulvene er påkostet med én-stavs parkett som gjenspeiler det aktuelle trendbildet.Stuen har en rektangulær form som er enkel å møblere, inkludert med et spisebord for fire.Kjøkkenet er forbeholdt en omfangsrik skapinnredning som ble satt inn i forbindelse med oppussingen i 2017.Barløsningen foran vinduet er like ypperlig for frokostene som arbeidsøkter hjemmefra.Motstående koke- og vaskesone samt lange benker gjør kjøkkenet bruksvennlig.Leilighetens soverom er av meget generøs størrelse tatt i betraktning at leiligheten er en to-roms.Soverommets åpne garderobeløsning fra IKEAs hendige PAX-system oppbevarer klærne ryddig og lett tilgjengelig.InteriørbilderFra soverommet tusler du inn til badet på kun et fåtall skritt.Alt på badet er fra 2017 og oppleves dermed tilnærmet som nytt.Badet ble renovert i sin helhet inkludert nye vannrør, skifte av sluk og ny membran.Romløsningen er oversiktlig - alle rom er forbundet med entréen.Østerliveien 66 A ligger i veletablerte og grønne omgivelser ved sentrum av Lambertseter.Store, grønne fellesarealer gir nabolaget et luftig og åpent preg.Kort vei Lambertseter storsenter med alt innen servictilbud.Et bredt utvalg for de aktive i området.Mange fine turmuligheter sommer som vinter.
5
182
Se store bilder
Prisantydning: 3 000 000,-
Totalpris: 3 301 353,-
Primær rom: 59m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"LAMBERTSETER: Gjennomgående 2-roms i høy 1. etasje. Alle rom pusset opp i 2017. Vestvendt balkong. Nær kjøpesenter og T-bane, 20min. videre til Oslo sentrum."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.159 Bnr.112 Aksjebrevnr.125 Orgnr.932594803 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2017 med nye og behandlede overflater i samtlige rom, i tillegg til ny kjøkkeninnredning og renovering av badet. Her kan du flytte rett inn og oppleve kvaliteten av et interiør som er tilnærmet nytt.

Et stort pluss er det for øvrig også med balkong orientert i sydlig retning, mot solens gang store deler av dagen sommerstid. Plassering i første etasje innebærer enkel adkomst og kun få trinn opp fra hovedinngangen.

I Østerliveien 66 A vil du bo rett ved sentrum av Lambertseter og få kun kort gangavstand til flere barnehager, kjøpesenter og T-banestasjon. Veien er heller ikke lang ut til fine friområder både på Ekeberg og i Østmarka.

Se gjerne boligselskapets hjemmeside; http://osterli.no.
  • Nylig oppusset 2-roms sentralt på Lambertseter
  • Moderne kjøkken, bad og overflater fra 2017
  • Balkong orientert i sydlig retning
  • Høy første etasje - enkel adkomst
  • Nye vannrør og nytt/fornyet elektrisk anlegg i 2017
  • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
  • Rask avklaring av forkjøpsrett
  • Gode 300 meter til Lambertseter senter og T-banestasjon
  • Under 20 minutter til sentrum med banen
  • Lysløype i nabolaget og nærhet til store turområder
Ditt nye hjemLeiligheten har et helhetlig og stilrent uttrykk etter at samtlige rom ble pusset opp i 2017. Vegger og himlinger er malt, mens gulvene utenom badet er påkostet med én-stavs parkett som gjenspeiler det aktuelle trendbildet.

I den gjennomgående romløsningen utgjør stuen alene en stor del av arealet og har en rektangulær form som er enkel å møblere, eksempelvis med en to-seter og et spisebord for fire. Vindusflatene vender her i sydlig retning, mot solens gang store deler av dagen, og sørger for at stuen får et lyst preg på dagtid. Solrike sommerdager opplever du best utendørs på balkongen som med sine åtte overbyggede kvadrameter også er et perfekt alternativ til spisebordet i stuen.

Kjøkkenet er forbeholdt en omfangsrik skapinnredning som ble satt inn i forbindelse med oppussingen i 2017 og har et tidsaktuelt preg med høyglansede, hvite fronter. Innredningens mange skap og skuffer har gode oppbevaringsmuligheter for kjøkkenutstyret du trenger i hverdagen, og på benkene får du rikelig med arbeidsflate å ta av når du skal tilberede. Spesielt praktisk er det med motstående koke- og vaskesone, samt en smart barløsning foran vinduet som er like ypperlig for frokostene som arbeidsøkter hjemmefra.

Leilighetens soverom er av meget generøs størrelse tatt i betraktning at leiligheten er en to-roms og byr på komforten av stor bevegelsesplass omkring dobbeltsengen. Dette rommet ble foruten nye overflater også påkostet med en stor, åpen garderobeløsning fra IKEAs hendige PAX-system som oppbevarer klær og mer til både ryddig og lett tilgjengelig.

På badet kan du starte dagene til et moderne interiør som alt er fra 2017 og dermed oppleves nærmest som nytt. Badet ble renovert i sin helhet inkludert nye vannrør, skifte av sluk og ny membran. Sammenliknet med leilighetens øvrige rom er badet av et mer kompakt format, men likevel fullt utstyrt med alt du trenger - inkludert plass til vaskemaskin.InnholdEntré, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 8 kvm.

Leiligheten disponerer også loftsbod med 11 kvm. gulvareal under skråtak og to kjellerboder på hhv. 2,6 og 4,5 kvm.Beliggenhet og nærområdetØsterliveien 66 A ligger i veletablerte og grønne omgivelser ved sentrum av Lambertseter. En kort rusletur på kun 300 meter tar deg frem til Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg av butikker og servicetilbud. På senteret finner du også apotek, postkontor og bank, koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino. Et nærmere alternativ er Bunnpris rett nedenfor som holder åpent til klokken 23 mandag til lørdag og har post i butikk. Ytterligere servicetilbud og blant annet REMA1000 tilkommer når nye Symra Terrasse ferdigstilles høsten 2018.

T-banestasjonen finner du utenfor Lambertseter senter, herfra tar linje 1 og 4 deg inn til Jernbanetorget på cirka 20 minutter. Busslinjene 74  Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud passerer begge gjennom sentrum av Lambertseter, og med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3.

I nærområdet omkring Lambertseter eksisterer et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad med gratis svømming i helgene, samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved ELIXIA som også har egen SPA-avdelding. I nabolaget finner du ny lysløype som starter ved idrettsanlegget og fortsetter sydover i en oval sirkel gjennom skogholtene.

Nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i storslått natur, sommer som vinter. Vinterstid kan du spenne på deg skiene utenfor døren og gå over Skullerud direkte ut til markas store nettverk av skiløyper. I marka finner du også en hel mengde turstier og sykkelveier som byr på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet. Et mer nærliggende alternativ er det idylliske Østensjøvannet, hit går det sti helt fra nabolaget.TomtAreal: 4 996 kvm. Eierform: Festet fellestomt.

Selskapet fester tomt av Oslo kommune for en avtaleperiode på 90 år f.o.m
1. jan. 1953. Neste reguleringstidspunktet for festeavtalen er
1. januar 2019.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringSelskapet har noen parkeringsplasser for utleie. P-plass tildeles etter søknad til styret. Det påløper administrasjonsgebyr på kr 697,- inkl mva til forretningsfører ved tildeling av plass. P-plassen følger ikke boligen ved salg.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger er etterisolert og det er montert "tegl"-plater. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongstein. Stuen har utgang til balkong på ca 8 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett fra 2017. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig flater malt i 2017. Himlinger: Glatte flater malt i 2017. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2017 med glatte fronter i hvit høyglans, grepslister og heltre benkeplater. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Stålplate på vegg over kokesone. Veggmontert ventilator i stål. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, grepslister og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil i ramme. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare skjermvegger i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble renovert i 2017.OppvarmingRadiatorer tilknyttet fellesanlegg. Varmekabler i badegulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 59 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, kjøkken, stue, soverom.Adgang til utleieAksjeeieren kan ikke uten skriftlig godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Søknadsskjema fås ved henvendelse til styret/forretningsfører, mot at det påløper seg et gebyr til Obos for registrering av bruksoverlating.

Aksjeeier som selv bor i boligen, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.

Spesielt ved salg av eiendom uten tinglysning (aksjebolig): Kjøper må selv sende en kopi av salgskontrakten til Skatteetaten slik at Skatteetaten kan registrere overdragelsen. Kopien kan sendes inn via skatteetaten.no/epost. Se ytterligere informasjon på hjemmesiden til Skatteetaten.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr.28.02.18 kr
4.407,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.3.031,-
Balkong lån kr.963,-
Trappevask kr.84,-
Kabel-TV kr.329,-

Felleskostnadene svinger i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 301 353,- i følge forretningsfører.

Lån hvor det betales fastrente og avdrag. Annuitetslån. Restgjeld: kr.19.284.262,-
Rente pr. 28.02.18: 2,20%  Renten er flytende Lånets restløpetid: 17 år 4 mnd. Lånenr. 83987171890
Bankforbindelse: Handelsbanken Avdragsfrihet: nei

Annuitetslån. Restgjeld: kr.29.576.375,-
Rente pr. 28.02.18: 2,20%  Renten er flytende Lånets restløpetid: 24 år 8 mnd. Lånenr. 83987171904
Bankforbindelse: Handelsbanken Avdragsfrihet: nei

Aksjelaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 8 520,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 837 970,-
Som sekundærbolig: kr. 2 681 502,-ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, med polisenummer: 201016.1.

Ny eier må selv tegne egen innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har ikke utarbeidet lovpålagt energiattest.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1956. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Bare fysiske personer, ikke firma, kan være aksjeeiere i selskapet.

En aksjeeier har rett til å overdra sin aksje, men erververen må godkjennes av selskapet for at ervervet skal bli gyldig overfor selskapet.

For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra selskapsforholdet har selskapet panterett i aksjen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet når tvangsdekning besluttes gjennomført.

Alle aksjonærer / beboere som skal rehabilitere bad eller gjøre bruksendring i leiligheten, skal sendes skriftlig søknad til styret for godkjenning før arbeid settes i gang.

Dyr må ikke holdes uten styrets samtykke.

Eiendommen sokner til Lambertseter skole. Elever fortsetter på samme skole i ungdomstrinnet. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 10.04.2018 og boligsalgsrapport datert 26.03.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette Pusset opp i 2017 i regi av aksjelaget.
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Totalrenovert av aksjelaget.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Ja. Forretningsfører besitter dette.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Besitter dokumenter.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette Bad pusset opp i regi av aksjelaget.
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Regi aksjelaget.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 000 000,- (Prisantydning)
301 353,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 301 353,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
3 362,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
7 944,- (Eierskiftegebyr - transportgebyr)
--------------------------------------------------------
15 406,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 316 759,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Festekontrakt Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1153 Østerliveien 66 A
1153, Østerliveien 66 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Østerliveien 66 A
1/24
Lukk
5