Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NORDSTRAND/KASTELLET: Attraktiv og sjelfull del av 4-mannsbolig med moderne kjøkken og bad, vestvendt terrasse og fin utsikt. Stor felles hage. Enkel adkomst. Tilbaketrukket, nær skole, trikk og forretninger.
Last ned budskjema
Dokumenter
Seterhøyveien 11 B presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand.Med leiligheten følger kjellerbod på 5,4 kvm. samt loftsbod med gulvareal på 4,6 kvm. under skråtak.Leiligheten ligger i det høyere og luftige terrenget over Oslofjorden som blant annet innebærer gode solforhold.På terrassen opplever du fin utsikt mot solnedgangene over Bærumsmarka i nordvest.
Fra terrassen er det til og med gløtt av Oslofjorden.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten har direkte tilgang til en stor og grønn hage bidrar til opplevelsen av å bo i en enebolig.Med cirka 12,5 kvm. har terrassen plass til både et spisebord og en sittegruppe.Stemningsbilde fra selger.Direkte nedgang fra balkongen til hagen.Stemningsbilde fra selger.Sommerstid er det deilig å holde skyvedøren til terrassen åpen og nærmest forlenge stuen helt ut til rekkverket.Leiligheten ligger på byggets sydlige side og har lysinnfall til de ulike rommene fra tre av fire sider.I både stuen og leilighetens øvrige rom ble overflatene fornyet i løpet av 2015.InteriørbilderInteriørbilderKjøkkenets skapinnredning er fra 2013 og har meget gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert og dermed medfølgende.Motstående benker med koke- og vaskesone gjør kjøkkenet bruksvennlig.Skyvedøren lar deg stenge av kjøkkenet helt i forbindelse med matlaging.Hovedsoverommets høye garderobeskap rommer det meste av både klær og accessoirer.Leilighten er gjennomgående malt med tidsriktige fargevalg som speiler de aktuelle interiørtrendene.Leilighetens to soverom vender hver sin vei i den gjennomgående romløsningen.Soverom to har oppbevaringsplass i skyvedørsskap samt åpne vegghyller.Soverom to er stort nok til at familiens yngste får boltreplass i egne omgivelser.Badet ble pusset opp i 2015, inkludert nytt sluk og nye vannrør av plast.Baderomsinnredningen inkluderer et innbygget badekar med tilhørende veggmontert dusjsøyle.Utenom badet har de øvrige rommene rustikke trebord fra byggeåret på gulvene.Seterhøyveien 11 B har en tilbaketrukket plassering i veletablerte og familievennlige omgivelser på Nordstrand.God plass til parkering.Velkommen til Seterhøyveien 11 B!Nærbutikk med god ferskvaredisk.Kort vei til Sæter som er nyoppusset med fint utvalg av servicetilbud.I motsatt retning finner du hyggelige Holtet med en rekke delikatesser.Bydelens storsenter liker få minutter unna på Lambertseter. Her har du alt fra kino til vinmonopol m.m.Meget kort og barnevennlig skolevei til Kastellet skole.Mye å finne på for de aktive i området.En kort sykkeltur unna finner du blant annet Nordstrand Bad.Oliverdammen ligger som en fin perle rett nedenfor hjemmet.
2
60
Se store bilder
Prisantydning: 5 300 000,-
Totalpris: 5 300 000,-
Primær rom: 64m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"NORDSTRAND/KASTELLET: Attraktiv og sjelfull del av 4-mannsbolig med moderne kjøkken og bad, vestvendt terrasse og fin utsikt. Stor felles hage. Enkel adkomst. Tilbaketrukket, nær skole, trikk og forretninger."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.157 Bnr.180 Snr.2 Orgnr.992849169 i Oslo kommuneKort oppsummertI Seterhøyveien 11 B vil du bo i en nylig oppusset del av 4-mannsbolig som ligger i en høy første etasje og dermed har enkel adkomst, men likevel også fint utsyn mot Bærumsmarka og gløtt av Oslofjorden i nordvest.

Huset ble oppført i 1939 har mye sjel, men er i likhet med leiligheten pusset opp, vedlikeholdt og forbedret til moderne krav og standarder.

På Nordstrand/Kastellet vil du bo i familievennlige omgivelser med kort vei til barneskole, nærbutikk og trikkestopp. Trikken går hvert femte minutt og bruker kun gode kvarteret ned til de mer urbane sentrumsstrøkene. Koselige Holtet er en kort sykkeltur unna og byr på et utvalg forretninger inkludert renommerte Jacobs, i tillegg er veien kort vei til Lambertseter senteret som har et rikt butikk- og servicetilbud, Vinmonopolet og T-bane til sentrum.
 • 3-roms med enebolig-følelse på Kastellet
 • Høytliggende, luftig og gode solforhold
 • Utsyn mot solnedgang over Bærumsmarka
 • Bad og alle overflater pusset opp i 2015
 • Stilren kjøkkeninnredning fra 2013 med hvitevarer
 • Elektrisk anlegg nytt/fornyet i 2013
 • Gode lagringsmuligheter i tre eksterne boder
 • Høy første etasje - enkel adkomst
 • Direkte nedgang til hagen fra balkongen
 • Fredfylt nabolag preget av grønt-arealer
 • Få minutters gange til populære Kastellet skole
 • Skoler med alle trinn innenfor gang- og sykkelavstand
 • Under 500 meter til trikk med 17 min. til Jernbanetorget
 • Nær koselige sentrumsområder som Holtet og Sæter
 • Kort vei til treningssenter og Ekebergsletta med lysløype
Ditt nye hjemLeiligheten strekker seg gjennom den sydlige delen av byggets første etasje og har lysinnfall til de ulike rommene fra tre av fire sider. Dette kombinert med direkte utgang til en stor og grønn hage bidrar til opplevelsen av å bo i en enebolig. Praktisk er det i tillegg med kun få trinn ned til boder og vaskerom i kjelleren.

Siden leiligheten ligger i det høyere og luftige terrenget over Oslofjorden opplever du fin utsikt mot solnedgangene over Bærumsmarka i nordvest. Fra terrassen er det til og med gløtt av Oslofjorden. Terrassen er overbygget, påkostet med downlights og et perfekt uterom for måltider og ledige stunder i friluft. Med cirka 12,5 kvadratmeter til rådighet får du her plass til både et spisebord og en sittegruppe.

Når de varmere vår- og sommerdagene melder sin ankomst er det deilig å holde skyvedøren til terrassen åpen og nærmest forlenge stuen helt ut til rekkverket. Stuen er det sosiale samlingsrommet i leilighetens gjennomgående romløsning og kan gjerne møbleres med både en sofagruppe og et spisebord for fire.

I både stuen og leilighetens øvrige rom ble overflatene fornyet i løpet av 2015 og blant annet malt med tidsriktige fargevalg som speiler de aktuelle interiørtrendene. Originale trebord fra byggeåret utgjør på sin side en lett rustikk kontrast til de ellers glatte overflatene.

Samme år ble også badet pusset opp, inkludert nytt sluk og nye vannrør av plast, og har et moderne interiør med tidsaktuelle fliser og baderomsmøbler. Oppbevaringsplass til håndklær og personlige effekter finner du i både servantskap og speilskap. Innredningen inkluderer også et innbygget badekar med tilhørende veggmontert dusjsøyle. Vaskemaskinen finner sin plass i vaskerommet i kjelleren som er felles for sameiets beboere, men har egen kurs tilknyttet leiligheten og plass til egen vaskemaskin. Siden leiligheten ligger i første etasje er vaskerommet lett tilgjengelig kun et fåtall trinn ned trappen.

Kjøkkenets skapinnredning er fra 2013 og har meget gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk i en rekke skuffer og skap. Legg også merke til at samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert og dermed medfølgende. Motstående benker med koke- og vaskesone samt stekeovn hendig plassert i benkehøyde gjør kjøkkenet bruksvennlig. Det er også verdt å fremheve skyvedøren som lar deg stenge av kjøkkenet helt i forbindelse med matlaging. Glassfelter i dørbladene slipper likevel gjennom lys fra stuen.

Leilighetens to soverom vender hver sin vei i den gjennomgående romløsningen og fyller rollen som henholdsvis et hovedsoverom og et barne- eller gjesterom. Førstnevnte er utstyrt med en rekke høye garderobeskap som rommer det meste av både klær og accessoirer. Soverom to har på sin side oppbevaringsplass i skyvedørsskap samt åpne vegghyller, og er stort nok til at familiens yngste får boltreplass i egne omgivelser.EierbrøkSeksjonsbrøk: 70/280InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 12,5 kvm.

Med leiligheten følger kjellerbod på 5,4 kvm. samt loftsbod med gulvareal på 4,6 kvm. under skråtak. Leiligheten disponerer også 1/4 idéell andel av felles loft. Det er felles vaskerom i kjeller med egen kurs og plass til egen vaskemaskin.Beliggenhet og nærområdetSeterhøyveien 11 B har en tilbaketrukket plassering i veletablerte og familievennlige omgivelser på Nordstrand mellom Holtet og Kastellet. Her vil du bo med nærhet til fasiliteter som skole, trikk, T-bane og forretninger som gjør hverdagen lett å leve.

Blant leilighetens nærmeste naboer er et lite skogholt som gir barna en spennende lekeplass, i tillegg blir det en super akebakke like nedenfor når snøen faller vinterstid.

Kastellet barneskole er få hundre meters gange fra ytterdøren og gjør skoleveien svært enkel for familiens yngste. På skolen er også fine lekeområder som kan benyttes utenfor skoletid.

Brannfjell ungdomsskole ligger litt lenger opp og helt ved grensen til Ekebergsletta, i nær tilknytning til Ekeberghallen som er tilholdssted  for Bækkelagets Sportsklubb. Klubben organiserer et bredt aktivitetstilbud med både fotball, håndball, innebandy, ski, orientering og friidrett. Holtet VGS ligger finner du på midtveien mellom de andre to skolene.

Foruten nærbutikken SPAR har handelsområdene Holtet og Sæter til sammen et utvalg forretninger som langt på vei dekker hverdagslige behov. Sæter har blant annet et utbredt kaffetilbud med Espressohouse, Joe & the Juice, baker Samson, Egon og Kaffebrenneriet. I tilleg finner du matopplevelser hos blant annet Nori Sushi bar mm..

Sentrum av Holtet er en liten sykkeltur unna og kanskje mest kjent som et lite, koselig handelssentrum der du kan få inntrykk av at tiden går litt saktere. Legg gjerne turen innom Åpent Bakeri for en kopp kaffe, lunsj eller deilige bakverk, og på kveldstid samme sted tar Lofthus Samvirkelag over og kan skilte med både skjenkebevilling og byens kanskje beste pizza.

På Holtet ligger også velrenommerte Jacobs, delikatesseforretningen som er viden kjent for sin ferskvaredisk og gode råvarer, en hyggelig nærbutikk for hverdagslige innkjøp. I tillegg finner du også søndagsåpen Joker på Holtet.

Sæter er på sin side fornyet med moderne bebyggelse og flere forretninger samt spisesteder. Ytterligere shoppingmuligheter er det på Lambertseter senter som inneholder et rikt utvalg butikker og servicetilbud som apotek, postkontor og bank, Vinmonopolet og koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino. Herfra går i tillegg T-banen hyppig ned til sentrum.

Trikken kan du ta fra trikkestoppet Sørli kun 450 meters gange unna som har hyppige avganger hvert femte minutt og gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum. Reisetiden til Jernbanetorget er på kun 17 minutter. Alternativt kan du også velge 74-bussen med lik reisetid.

For innendørs trening er SATS ELIXIA Lambertseter og BestHelse Nordstrand begge gode alternativer. Her finner du også et tilbud innenfor helse med både allmennmedisin og spesialister.

Nærheten til Ekeberg gir deg kort vei til fine turområder for løping og søndagsturer i roligere tempo. Her er det også lysløype med oppkjørte skispor når forholdene tillater det vinterstid. Sommerstid derimot er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad, Ulvøya og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya. Storslått natur med utallige turmuligheter venter i Østmarka, deriblant populære utfartsmål som Østmarkskapellet og Rustadsaga.TomtAreal: 1 249 kvm. Eierform: FellestomtByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Firemannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåler som antas å være fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Etasjeskillere av trebjelkelag mellom
1. og
2. etasje. Støpt dekke over kjeller og som gulv i
1. etasje med tilfarergulv. Valmtak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Stuen har utgang til veranda på 12½ kvm. Malt, vinylbelagt tretrapp og malt panel på vegger i felles trappeoppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser og trebord. Innervegger: Fliser og malte flater. Himlinger: Malte flater. Downlights i entré og på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2013 med glatte hvite fronter, grepskanter og heltre benkeplater. Innfelt spotbelysning under overskap. Glassplater på vegger over benker. Underlimt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende benkeplate i heltre med overmontert porselensservant og ett-greps blandebatteri. Speilskap med integrert overbelysning. Sideskap med glatte hvite fronter og stålgrep. Innbygget badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Veggmontert klosett. Badet ble pusset opp i 2015.OppvarmingVarmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Naboeiendommen innenfor har atkomstrett over gårdsplassen/via innkjørsel.ArealspesifikasjonBruksareal: 64 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader for seksjonen er kr. 2 000,- pr. mnd. i følge brev fra styret som dekker blant annet: forsikring av bygg, kommunale avgifter og strøm i fellesarealer.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldIngen gjeld oppgitt for sameiet.FellesformueKr. 15 195,- iht. brev fra styret.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 914 295,-
Som sekundærbolig: kr 2 925 745,-ForsikringForsikret i If skadeforsikring, med polisenummer: SP353679. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter, referat fra årsmøte avholdt i 2017 i sameiet er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Medfølger ikke salget; hylle på veggen på soverommet, 2 x nattbordslamper på soverommet, hylle på veggen i stuen, spisebordslampe i stuen, vaskemaskin og tørketrommel i felles vaskekjeller.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1937. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. lov om eierseksjoner § 22

Seksjonseiere i sameiet klipper gresset og måker snø i egen regi. Naboeiendommen innenfor har atkomstrett over gårdsplassen/via innkjørsel.

Eiendommen sokner til Kastellet skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Dyrehold er tillatt.

Get er leverandør av bredbånd/kabel.

Årlig strømforbruk er ca. 13000 kw ref. selger.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser: 1920/901472-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 21.05.1920 Bestemmelse om veg Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/6079-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 27.05.1938 Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/9546-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 18.08.1938 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1961/11536-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 16.09.1961 Overført fra gnr 157 bnr 428
OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1972/14951-1/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 08.09.1972 OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/14478-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 08.08.1975 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/7843-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 07.04.1976 Bestemmelse om bruksrett Med flere bestemmelser Dok. tgl. m/dbnr. 7843 - 7844
OVERFØRT FRA: 0301-157/180
Gjelder denne registerenheten med flere

1992/31158-2/105 PANTSETTELSESERKLÆRING TINGLYST 24.06.1992 BELØP: NOK 10.000
PANTHAVER:Sameiet Lnr: 1122817
Prioritet innenfor min. 60 % av lånetakst. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1992/31158-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 24.06.1992 SNR: 2
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 70/280
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 05.03 2018 og boligsalgsrapport datert 06.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Total rehabilitering av bad i 2015
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Isolert vegger/himling. Nytt plastsluk med klemring, membran, fliser vegger og gulv, nytt elektrisk, varmekabler i gulv.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja - Redegjør for dette: Bad og Flis Entreprenør AS

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Nei - Kommentarer: Kjellervegger drenert på nytt i 2003
Innsig av vann etter kraftitg regnskyll høst 2016. Kjeller tørket og fukt ivaretatt. Det hele ble malt ( forsikringssak)
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Kjellervegger drenert i 2003
3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Ingen informasjon foreligger

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Ja - Redegjør for dette: Noen løse teglestein. Reparert og tettet 2016
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Fasade renovert i 2013. Etterisolert med 10 cm mineralull ( krysslagt 10+5+5) , vintett duk og ny kledning.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: HTB Eiendomsservice AS

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: Hafslund kontroll og skifte av sikringsbokser for hele eiendommen 2017
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Ny kursfordeling, nye stikk, brytere og synlige EL-kabler i hele leiligheten i 2013. Utført av Storo Elektro AS

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Nytt plastsluk på bad og rør i rør, trykkvann til bad og kjøkken i 2015. Ny 200 L varmtvannsbereder i 2015
9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Bad og Flis Entreprenør AS

19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Felles trappeoppgang ble pusset opp i 2016. Nytt gulv, rekkverk og maling, samt belysning.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 300 000,-))
--------------------------------------------------------
140 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 440 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Dok.nr.7843 - Avtale om garasje/parkering  Dok.nr.14951 - Erklæring om adkomst Energiattest Seksjonering Vedtekter Referat fra årsmøte for 2017 Årsregnskap 2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 1176 Seterhøyveien 11 B
1176, Seterhøyveien 11 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Seterhøyveien 11 B
1/38
Lukk
2