Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
FAMILIEVENNLIG PÅ MUNKERUD: 5-roms rekkehus, renovert/ombygget i 2011. Vestvendt terrasse og balkong. Garasje, blindgate og bilfrie interngater. Nær attraktive Munkerud skole.
Last ned budskjema
Dokumenter
Brattvollveien 69 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS.2. etasje: Stue/spisestue med kjøkken og utgang til balkong på 9 kvm.Dette er et hjem du kan flytte rett inn i, men har samtidig stort potensial med tanke påbygg.Rekkehuset ble pusset opp i sin helhet i 2011 med blant annet nye overflater i alle rom.
Stor plass til sofahjørne foran tven.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Mange vinduer gir mye lys.Åpne løsninger.Kjøkkeninnredningen er også fra 2011, kjøkkenvinduene fra 2017.Foruten kjøleskapet er alle kjøkkenets øvrige hvitevarer helintegrert.I andre etasje ble den opprinnelige romløsningen endret til fordel for en eneste stor sosial sone.God plass til middagsgjester.Vinduer på begge sider lar naturlig lys strømme fritt gjennom den sosiale sonen.I sommerhalvåret er balkongen på ca. ni kvm. et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. Både balkongen og den mer skjermede terrassen er orientert i vestlig retning.Terrassen er på omfangsrike 39 kvm. og et mer skjermet alternativ til balkongen.Det er montert nytt rekkverk med dekorative innslag rundt trappen ned til hallen.Fra kjøkkensiden fungerer det gule innslaget som en fin bokhylle.1. etasje: Entré, garderobe, bad, fire soverom og hall med utgang til terrasse på 39 kvm. Bod på 3 kvm. med utvendig adkomst.Hallen utgjør det naturlige sentrum i første etasje; herfra får du tilgang til både terrassen og alle rom.Det opprinnelige badet ble pusset opp i sin helhet i 2011.Et tidligere toalettrom er utvidet til et nytt bad kombinert som vaskerom.Romløsningen med to bad er en deilig komfort i hverdagen.Dagens hovedsoverom og to av barnerommene er samlet i nærhet omkring hallen.Speilflatene på hovedsoverommets hendige skyvedørsgarderobe utvider den allerede luftige romfølelsen.Soverommene er av gode størrelser til sine formål, her ved ett av barnerommene.Barnerommene kan åpnes mot hverandre av en smart skyvedørs-løsning.Skyvedørene legger til rette for å benytte begge barnerom under ett.Fin plass for leksearbeid.InteriørbilderRekkehusets fjerde soverom finner du på motsatt side av entréen og er i dag innredet som hjemmekontor.Det fjerde soverommet kan ved behov også utgjøre et nytt hovedsoverom.Også her er det rikelig med garederobeplass.Ytterligere garderobeplass til yttertøyet finner du i entreen. Varme i gulvet.Det er mulighet for å bygge ut rekkehuset etter vedtatt utbyggingsplan .Brattvollveien 69 har god intern beliggenhet i borettslagets vestre husrekke. Internt på borettslagets område er veiene bilfrie og bidrar til et barnevennlig, fredelig miljø.Adkomstveien er blindgate og området dermed helt uten gjennomgangstrafikk.Selgers sommerbilder fra borettslaget. Grønt, frodig, bilfritt og barnevennlig.Kort vei til populære Munkerud skole som ble pusset opp så som sent i 2016.Mange fine lekemuligheter samt barnehager i nærområdet.Kort vei til nye Sæter med det meste innen servicetilbud.Trikken tar deg ned til sentrum på få minutter.Et rikholdig utvalg av aktiviteter og idrettsforeninger i bydelen.Kort vei til både Ekeberg og Østmarka.En kort sykkeltur unna finner du både Nordstrand Bad og andre bademuligheter.
2
37
Se store bilder
Prisantydning: 7 500 000,-
Totalpris: 7 595 753,-
Primær rom: 124m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 4
Kort om
"FAMILIEVENNLIG PÅ MUNKERUD: 5-roms rekkehus, renovert/ombygget i 2011. Vestvendt terrasse og balkong. Garasje, blindgate og bilfrie interngater. Nær attraktive Munkerud skole."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.181 Bnr.882 Andelsnr.108 Orgnr.950016418 i Oslo kommuneKort oppsummertDette rekkehuset ble i regi av dagens eiere pusset opp i sin helhet i 2011 og påkostet med nye overflater i samtlige rom, ny kjøkkeninnredning samt etablering av nytt bad i tillegg til renovering av det eksisterende. Romløsningen ble også noe bygget om til fordel for en mer hensiktsmessig variant og bedre arealutnyttelse. Rekkehuset har også balkong og terrasse orientert i vestlig retning, mot solens gang andre del av dagen.

I henhold til vedtatt utbyggingsplan er det mulighet for å bygge ut rekkehuset etter flere skisserte alternativer. Utfyllende beskrivelser finnes på borettslagets egen hjemmeside; www.munkerudsletta.com.   Brattvollveien 69 har god intern beliggenhet i borettslagets vestre husrekke og kun kort gangavstand til garasje. Internt på borettslagets område er veiene bilfrie og bidrar til et barnevennlig, fredelig miljø. Adkomstveien er i tillegg blindgate og området dermed helt uten gjennomgangstrafikk.

Nabolaget er utpreget barne- og familievennlig med mange lekeplasser omkring samt kort og trafikksikker vei frem til nye og ettertraktede Munkerud skole. Et utvalg forretninger, spisesteder og trikkestopp er lett tilgjengelig på Sæter en kort sykkeltur unna, vel så kort er også veien ut til omfangsrike Østmarka med en rekke turmuligheter.
 • 5-roms rekkehus med smart romløsning over to plan
 • Ombygget og pusset opp i sin helhet i 2011
 • Mulighet for å bygget ut
 • Terrasse og balkong med gode solforhold
 • Nye vinduer på kjøkken i 2017
 • Ny taktekking i 2015
 • El-anlegg fornyet/oppgradert i 2011
 • Etablert og veldrevet borettslag
 • Bilfrie internveier og fredelig miljø
 • Familievennlige omgivelser i blindgate
 • Kort vei til skoler, barnehager og bredt aktivitetstilbud
 • Gangavstand til nærbutikk, kort vei til trikk og T-bane
 • Enkel tilgang til Østmarka og badeplasser langs fjorden
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett, meldefristen har gått ut
Ditt nye hjemInteriøret bærer preg av helhetlig og har gjennomgående moderne standard etter omfattende oppussing av samtlige rom i 2011. Alle gulv, vegger og himlinger ble fornyet eller påkostet med nye overflater, deriblant ny parkett, nye fliser, ny sparkling og maling.

I andre etasje ble den opprinnelige romløsningen endret til fordel for en eneste stor sosial sone bestående av stuen, spisestuen og kjøkkenet. Deleveggene rundt kjøkkenet er nå fjernet, og det er montert et nytt rekkverk med dekorative innslag rundt trappen ned til hallen. Den åpne romløsningen oppleves luftig, spesielt på dagtid når vinduer på begge sider lar naturlig lys strømme fritt gjennom. Smale vinduer i østveggen ivaretar privatlivet og slipper inn lys både høyt over spisestuen og over kjøkkenbenken.

Kjøkkeninnredningen ble satt inn samtidig med oppussingen i 2011, henvender seg åpent ut mot den sosiale sonen og har en stilmessig svært helhetlig fremtoning som opptar lite plass rent visuelt. Kjøkkenet har likevel gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og er bruksvennlig utformet med arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene. Foruten kjøleskapet er alle øvrige hvitevarer helintegrert, deriblant platetopp med induksjon.

Sittegrupper som en sofa og et spisebord finner sin naturlige plass omkring kjøkkenet i henholdsvis stuen og spisestuen. I sommerhalvåret kan du også enkelt ta med deg måltidene rett ut til balkongen som er orientert mot vest og dermed får ettermiddag- og kveldssol på gode dager. Balkongen er på cirka ni kvadratmeter og kan ha sitteplass for mange om du setter ut benker.

Et større uterom finner du på terrassen under som er på omfangsrike 39 kvadratmeter og orientert i samme retning. Denne er et mer skjermet og lunere alternativ til balkongen, ypperlig for blant annet solbading og grillmiddager med familien. Terrassen er tilgjengelig via hallen, rett ned trappen fra den sosiale sonen.

Første etasje er nærmest i sin helhet dedikert til rekkehusets totalt fire soverom og to bad. Romløsningen med nettopp to bad er en deilig komfort i hverdagen og samtidig spesielt praktisk for en barnefamilie. Ett av badene er lett tilgjengelig mellom entréen og trappen, og fyller også rollen som et vaskerom. Dette ble utvidet fra et opprinnelig toalettrom i 2011 og er smart innredet til det kombinerte formålet, blant annet med en bred arbeidsbenk du kan brette tøyet på.

Det opprinnelige badet er noe mer tilbaketrukket innerst i første etasje, er av noe større areal og ble pusset opp i sin helhet i 2011. Innredningen inkluderer her et innbygget badekar med dusjmulighet samt baderomsmøbler med hendige servantskuffer.

Dagens hovedsoverom og to av barnerommene er samlet i nærhet omkring hallen og av gode størrelser til sine respektive formål. Legg spesielt merke til at barnerommene kan åpnes mot hverandre av en smart skyvedørs-løsning som også legger til rette for å benytte begge rom under ett om du ikke har permanent behov for alle soverom. Skyvedørene gir rommene fleksibilitet, og andre potensielle bruksmuligheter kan være TV-stue, hjemmekontor eller hobbyrom.

Begge barnerom er utstyrt med doble garderobeskap med én speilflate, mens hovedsoverommet er påkostet med en hendig skyvedørsvariant som utnytter hele rommets bredde og høyde. Heldekkende speilflater på dørbladene utvider den allerede luftige romfølelsen ytterligere og bidrar til at hovedsoverommet oppleves noe voluminøst. Ytterligere garderobe-plass finner du i entréen, blant annet til yttertøyet.

Rekkehusets fjerde soverom finner du på motsatt side av entréen og er i dag innredet som hjemmekontor, men kan ved behov også utgjøre et nytt hovedsoverom.

Det er for øvrig verdt å fremheve mulighetene for å bygge ut rekkehuset på begge sider. Flere mulige alternativer er ferdig skissert i henhold til vedtatt utbyggingsplan. Både plan og tegninger kan sees på https://munkerudsletta.com/?p=12067. Kopier linken og lim den inn i din nettleser.Innhold2. etasje: Stue/spisestue med kjøkken og utgang til balkong på 9 kvm.
1. etasje: Entré, garderobe, bad, fire soverom og hall med utgang til terrasse på 39 kvm. Bod på 3 kvm. med utvendig adkomst.Beliggenhet og nærområdetBrattvollveien 69 ligger i utpreget familievennlige omgivelser på Munkerud og er en del av det veletablerte, svært veldrevne Munkerudsletta Borettslag.

For familiens yngste er skoleveien kort og enkel opp til den nye og moderne Munkerud barneskole med blant annet basketball- og tennisbane samt lekeapparater i skolegården som også utgjør et fint tilbud utenom skoletid. Det er i tillegg kort vei til ungdomsskole og en rekke barnehager i nærområdet.

Blant alle fritidsaktivitetene i omegnen inngår blant annet velkjente Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbaner med kunstgress gode kilometeren unna. På Lambertseter har idrettsforeningen et flott friidrettsanlegg og svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole. Vinterstid er veien kort til områdets lokale alpinbakke Sloreåsen med tilknytning til Ljan IF/Ljan Alpint.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken KIWI like ovenfor skolen, og noen få minutter lenger vest finner du det nærmeste handelsområdet Sæter som helt nylig har gjennomgått stor modernisering. Her eksisterer det et utvalg forretninger som langt på vei dekker hverdagslige behov et knippe spisesteder du kan ta med familien til. Egon, Espresso House, Joe and the Juice, Kaffebrenneriet og Samson som også har kveldsåpent med servering og nydelig pizza m.m.

Legg gjerne også turen til Holtet, et lite og sjarmerende handelssentrum med blant annet velrennommerte Jacob's som er viden kjent for sin ferskvaredisk og brede utvalg av gode råvarer. På Lambertseter Senter finner du et rikt utvalg av butikker og servicetilbud samt bibliotek og Symra kino.

Nærmeste trikkestopp er på Sæter, herfra tar linje 18 og 19 deg inn til Jernbanetorget på under 20 minutter. Alternativt kan du velge buss 74 som har omtrentlig like lang reisetid og stopper i Nordstrandveien ved skolen. Nærmeste T-banestasjon er Munkelia som ligger en drøy kilometer nordover og har opptil åtte avganger i timen i rushtiden. Med egen bil har du kort vei ned til E6, videre til Ring 3 og sentrum innenfor 10 minutter utenom rushtid.

Nærheten til Østmarka er ensbetydende med enkel tilgang til omfangsrike turområder og en rekke utfartsmål. Vinterstid kan du legge ut på tur til de mange markastuene, skiløyper rett inn i Østmarka starter allerede i Skulleruddumpa og leder deg videre i retning Skullerudstua eller Grønmo.

Sommerstid er markas tallrike vann og sjøer idylliske steder å besøke, i tillegg er nærheten til fjorden og en rekke populære badesteder et stort pluss. Med sykkelen triller du på få minutter ned til Nordstrand Bad og videre ut til Skinnerbukta på Malmøya.TomtAreal: 89 811 kvm. Eierform: Eiet fellestomt.ParkeringDet medfølger garasjeplass nr. 69 i lukket fellesgarasje Borettslaget har parkeringshus med en parkeringsplass for hver leilighet. På taket av parkeringshuset er det plasser for besøkende.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Tilbygget rekkehus som er oppført etter den skikk som var vanlig på oppføringstidspunktet og senere tilbygg. Støpte pilarer på komprimerte steinmasser eller faste masser. Ytterveggene er tynnere og har mindre isolering enn dagens krav. Ytterveggen i tilbygget har tykkere vegger og er etter forskriftskravet ved dette året. Kjøkkenveggen mot øst ble foret ut med 5 cm og tilleggsisolert. Yttervegger antas å være isolert etter byggeårets og senere tilbygg krav og for å være ok. Vinduer og veranda-/terrassedører har trekarmer og isolerglass som er stemplet produksjonsår 1998. Kjøkkenvinduer ble montert i 2017. Gulv-/etasjeskillere i trebjelkelag fremstår i normal, forventet stand med nødvendig stiv- og planhet. Flatt tak trekonstruksjoner som er tekket med papp/folie - som ble lagt i 2015.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på begge bad, for øvrig parkett. Alle overflater fra 2011. Innervegger: Fliser på begge bad, for øvrig glatte malte flater. Alle flater nye i 2011. Himlinger: Glatte malte flater, fornyet i 2011. Downlights i entré og på begge bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og hvite benkeplater i kompaktlaminat. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri. Integrert spotbelysning under overskap. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, ventilator og oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2011 i benkeskap.

Bad: Servantskap med glatte fronter, grepskanter og hvite benkeplater i kompaktlaminat. Overmontert servant med ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Innbygget badekar med veggmontert armatur og hånddusj.

Bad/vaskerom: Benkeplate i heltre med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel.OppvarmingVarmekabler i vindfang og begge badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
2. etasje: 53 kvm.
1. etasje: 71 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje: Kjøkken/stue/spisestue.
1. etasje: Vindfang, trappegang, dusjbad, bad, 4 soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser, eller kontakt megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 12.03.18 kr
3.760,- pr. md. Herav: Felleskostnader kr.
3.703,-
Leietillegg påbygg kr. 57,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 95 753,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: Obos Lånenr:98207360678
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
3.784.218,-
Restløpetid: 8 år 8 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.12.03.18:2,25%

Bank: Obos Lånenr:98207457337
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:
8.182.629,-
Restløpetid: 16 år 10 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.12.03.18:2,25%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 0,- pr.31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører, datert: 12.03.18LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 678 005,-
Som sekundærbolig: kr 5 369 616,-ForsikringForsikret i IF Skadeforsikring, med polisenummer: 1019607. Betales gjennom felleskostnader.

Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 125 andelsleiligheter. Munkerudsletta Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950016418, og ligger i bydel 14 Nordstrand i Oslo kommune med følgende adresse: Brattvollveien 35-293EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1976. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Dersom en andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett. Forkjøpsretten vil bli avklart samme dag eller senest dagen etter budaksept ettersom meldefristen er gått ut.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Den som ønsker å holde en hund eller en katt, må søke styret om dette. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.

Det er vedtatt retningslinjer for utbygging av rekkehusene, kontakt styret. Det er vedtatt retningslinjer for oppsett av utvendig bod kontakt styret. Utbyggingsplanen med tegninger er tilgjengelig på nett, se vedlagt link.

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Eiendommen sokner til Munkerud skole og Nordseter skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 12.03 2018 og takst datert 14.03.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: Nei Kommentarer Frosset rør på WC har blitt utbedret. Dersom dette skulle skje igjen har vi papirer på at Hertzberg Varmeteknikk tar fullt ansvar for ytterligere utbedring.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja Redegjør for dette: Begge bad ble totalrenovert i 2011
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Utført av Hertzberg Varmeteknikk AS
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja Redegjør for dette: Vi har kvitteringer på utført arbeid
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Nei Kommentarer: Arbeidet er utført av autorisert fagpersonell (Hertzberg Varmeteknikk AS)

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja Redegjør for dette: Borettslaget har utført arbeid på felles garasjeanlegg og samtlige tak. Smale vinduer på kjøkkenet og ved spisestue ble byttet ut i 2018 av borettslaget.
7.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Borettslaget leide inn autorisert personell. Dokumentasjon finnes i referat fra borettslaget.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja Spesifiser firma eller andre kjente punkter Hertzberg varmeteknikk AS

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler Spesifiser: Bad og WC
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja Redegjør for dette: Tett sluk har forekommet på badet, men ordnet seg etter at sluket ble renset.

11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.? Ja Nei Redegjør for dette Tidligere eier har bygget ut boligen ved å gjøre om bod til bruksrom. Dette har blitt utført i henhold til retningslinjer fra borettslaget. 11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja Redegjør for dette: Borettslaget har retningslinjer for utbygging.

Iht. boligsalgsrapport: Ytterveggene er tynnere og har mindre isolering enn dagens krav. Ytterveggen i tilbygget har tykkere vegger og er etter forskriftskravet ved dette året. Taket er trolig bygget opp etter byggeårets krav, som innebærer tynnere trekonstruksjoner, tynnere dampsperre og mindre isolasjon enn dagens krav - dette gjør det mer utsatt for kondensering enn tak bygget etter nyere forskrifter.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 500 000,- (Prisantydning)
95 753,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 595 753,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 607 441,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Bekreftelse fra Hertzberg Varmeteknikk AS Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Ligningsverdi Utbyggingsplan med tegninger Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1164 Brattvollveien 69
1164, Brattvollveien 69
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Brattvollveien 69
1/43
Lukk
2