Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ASPERUD: Innholdsrik enebolig over 2 plan med stor solrik hage og garasje. Familievennlig og tilbaketrukket i stille blindgate. Noe moderniseringsbehov.
Last ned budskjema
Dokumenter
Asperudveien 15 formidles av Boa Eiendomsmegling. Velkommen på visning.Asperudveien 15 har en attraktiv plassering ved en rolig blindgate i nabolagets vestre rekke.Oversiktsbilde av eiendommen.Hagen er stor og barnevennlig med masse boltreplass.Innkjørselen er praktisk anlagt med god plass for parkering og adkomst til garasjen.En helt ny terrasse ble oppført langs husets sydside så nylig som i 2017.Ny terrasse ble også anlagt på husets østre og fremre side i 2017.Veiledende planskisse - første etasje.Alternativ planskisse første etasje med ekstra soverom.Stuen rommer alene både en sittegruppe og et spisebord hele familien kan samles omkring.Planløsningen med gjennomgående store rom vil være spesielt attraktivt for en barnefamilie.Stuen og kjøkkenet utgjør til sammen nær halve arealet av første etasje. Vindusflater i både syd- og vestveggen gjør stuen lys.Kjøkkenet ble utvidet til sin nåværende form omkring 2000 og samtidig påkostet med ny innredning.Kjøkkeninnredningen har rikelig med oppbevaringsmuligheter og de fleste hvitevarene helintegrert.Hovedsoverommet har over 14 kvadratmeter gulvflate.Dette soverommet har to vinduer og to dører, og kan dermed deles i to ved behov.Badene har i stor grad standard fra byggeåret, her ved badet i første etasje.Badets gode størrelse er et attraktivt utgangspunkt når du skal pusse opp og planlegge for nye baderomsmøbler.Badet og soverommene i første etasje er samlet omkring gangen.Kveldssolen får du med deg på balkongen, som med ca. 12 kvm. rommer sittegruppe og grill.Huset har flere fine uteplasser som til sammen har sol dagen gjennom, her ved balkongen.Den romslige hagen innbyr til hyggelige opplevelser.Veiledende planskisse - underetasje.Alternativ planskisse underetasje med ekstra soverom.Både soverommet og omkledningsrommet har varme i gulvet.Dette soverommet ble pusset opp samtidig med kjøkkenet i 2016.I underetasjen finner du soverom av generøse størrelser.Underetasjens kjøkken ble i 2016 oppgradert med ny benkeplate, servant, platetopp og stekeovn.Overflatene ble også pusset opp i 2016. I gulvet er det varmekabler.I underetasjen er det anledning til å dele av et tredje soverom fra peisstuen.Peisstuen utgjør et mer tilbaketrukket oppholdsrom med lun atmosfære.Underetasjens bad er innredet med badekar fremfor dusjhjørne.Husets underetasje er vel så innholdsrik som øvre plan og langt på vei innredet for eventuell separat bruk.Via underetasjen får du tilgang på en stor markterrasse på nesten 80 kvadratmeter.Markterrassens åpne del har gode solforhold fra midt på dagen.Uteplass på sydlig side.Hele hagen har sol fra tidlig til sent på kveld.Huset er tilbaketrukket i en rolig blindgate med barnevennlig miljø.Internt i nabolaget finner du både nærbutikk, barnehage og lekeplasser.Til sjøen i Hvervenbukta kan du gå på 30 minutter, eller trille hele veien ned med sykkel.
0
11
Se store bilder
Prisantydning: 6 500 000,-
Totalpris: 6 500 000,-
Primær rom: 224m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 4
Kort om
"ASPERUD: Innholdsrik enebolig over 2 plan med stor solrik hage og garasje. Familievennlig og tilbaketrukket i stille blindgate. Noe moderniseringsbehov."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.189 Bnr.390 i Oslo kommuneKort oppsummertAsperudveien 15 har en attraktiv plassering i nabolagets vestre rekke og er i tillegg tilbaketrukket i en rolig blindgate med barnevennlig miljø. Her er omgivelsene luftige og solforholdene gode dagen gjennom.

Husets plan- og romløsning over to plan oppleves innholdsrik og inneholder rom av gjennomgående store arealer. Det er i tillegg mulighet for å dele av til ytterligere to soverom ved hjelp av relativt enkel ombygging.

Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen med to biloppstillingsplasser samt garasje som rommer én bil. Strømuttak til EL-bil er allerede på plass ved oppstillingsplassene, og det er mulighet for å montere lader også i garasjen.

Internt i nabolaget finner du både nærbutikk, barnehage og lekeplasser, mens det er kort avstand til både barneskole, Holmlia senter og togstasjoner. Fra Hauketo er reisetiden ned til Oslo S kun 10 minutter med toget.
 • Innholdsrik enebolig over to plan
 • Sjelden mulighet i nabolag med få hus til salgs
 • Mulighet for ytterligere to soverom
 • Gode muligheter for utleie i u. etasje
 • Noen rom med moderniseringsbehov
 • Gode lagringsmuligheter på loft
 • Sektor Alarm brann- og innbruddsalarm kan overføres
 • Terrasser og balkong med til sammen sol dagen gjennom
 • Stor, barnevennlig hage med masse boltreplass
 • Gode parkeringsmuligheter og stikkontakt for EL-billader
 • Fredelige omgivelser i stille blindvei
 • Kort vei til skoler og barnehager
 • Godt kollektivtilbud i nærområdet
 • 10 min. til sentrum fra Hauketo stasjon
Ditt nye hjemPlanløsningen over to etasjer med gjennomgående store rom og mye areal til rådighet vil være spesielt attraktivt for en barnefamilie.

I første etasje utgjør stuen og kjøkkenet til sammen nær halve arealet og et stort samlingsrom med rikelig plass til familiens felles opphold. Stuen rommer alene både en sittegruppe og et spisebord hele familien kan samles omkring, og har i tillegg peis som bidrar til koselig stemning på kalde dager.

Kjøkkenet ble utvidet til sin nåværende form omkring 2000 og kan uten trengsel møbleres med et langbord. Kjøkkeninnredningen ble montert samtidig og har blant annet rikelig med oppbevaringsmuligheter i en rekke skuffer og skap, samt langstrakte benker med mye arbeidsplass. Det er avsatt plass til et dobbelt kjøleskap, for øvrig er alle andre hvitevarer helintegrert hvorav både stekeovn og oppvaskmaskin er plassert i benkehøyde.

Måltidene kan du også enkelt ta med deg ut til balkongen som på gode sommerdager er et godt alternativ til spisebordet innendørs. Balkongens cirka 12 kvadratmeter gir plass til både et spisebord og grill. Her titter kveldssolen inn, i tillegg er det fint utsyn over både hagen og de nærmeste omgivelsene.

Badet og soverommene i første etasje er samlet omkring gangen og oppleves dermed noe distansert fra de sosiale rommene, spesielt med fløydøren mellom stuen og gangen lukket. Ett av soverommene er særdeles stort og benyttes i dag som en stue nummer to. Rommet har allerede to vinduer og to dører til gangen, og kan med relativt enkle grep deles av til fordel for et barnerom ekstra ved behov. Hovedsoverommet har på sin side over 14 kvadratmeter gulvflate og er utstyrt med tradisjonelle, doble garderobeskap.

På badet er overflatene og innredningen i stor grad fra byggeåret og naturlig gjenstand for modernisering. Rommets gode størrelse er imidlertid et attraktivt utgangspunkt når du skal pusse opp og planlegge for nye baderomsmøbler. Dagens innredning inkluderer en omfangsrik skapinnredning samt dushjørne, et klosett av nyere årgang og opplegg for vaskemaskin. Badet nede har også i stor grad standard fra byggeåret, men innredet med badekar.

Husets underetasje er vel så innholdsrik som øvre plan og langt på vei innredet for eventuell separat bruk, men er ikke godkjent som utleiedel. Her finner du ytterligere to soverom av generøse størrelser, hvorav ett er tilknyttet et stort disponibelt rom som i dag er dedikert til omkledningsrom. I likhet med etasjen over er det også her anledning til å dele av et tredje soverom ved behov, fra peisstuen som utgjør et mer tilbaketrukket oppholdsrom med lun atmosfære.

Underetasjen er utstyrt med eget kjøkken der overflatene ble pusset opp i 2016, i likhet med soverommet med det tilknyttede omkledningsrommet. Selve kjøkkeninnredningen ble samtidig oppgradert med ny benkeplate og servant samt ny platetopp og stekeovn av innbygget type. Innredningen for øvrig er av eldre årgang. Det er ellers verdt å fremheve at utenom badene i begge etasjer har også underetasjens kjøkken, omkledningsrommet og det tilknyttede soverommet varme i gulvene.

Via underetasjens gang får du tilgang på en stor markterrasse på nesten 80 kvadratmeter som har rikelig plass til utemøbler og grill. Herfra er det utsyn over hagens nedre del og gode solforhold fra midt på dagen frem til sen kveld midtsommers. En helt ny terrasse ble oppført langs husets sydside så nylig som i 2017 og er solrik midt på dagen. Den tidligere morgensolen kan du få med deg fra uteplassen på østsiden som ble bygget samme år.Innhold1. etasje: Entré, gang, 2(3) soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 12 kvm. U. etasje: Trappegang, gang med dør ut, bad, 2 soverom, omkledningsrom, kjøkken og stue. Markterrasse på ca. 78 kvm.Beliggenhet og nærområdetPå Asperud vil du bo i et veletablert og barnevennlig boligområde med lekeplasser og fotballbane rett i nærheten, i tillegg ligger Asperudtoppen barnehage like om svingen mens Toppåsen barneskole er kun gode kilometeren unna. Hjemmet sokner for øvrig til Hauketo ungdomsskole som ligger ved foten av friluftsområdet Grønliåsen.

Søndagsåpen nærbutikk finner du også i nabolaget, mens større shoppingmuligheter finner man på Homlia senter. Dette er bydelens nærsenter og inneholder et representativt utvalg av forretninger innenfor de fleste bransjer, deriblant MENY og ett av Vinmonopolets utsalg. Du finner også både tannlege og lege på senteret, samt filial av Deichmanske bibliotek. Rett ved senteret ligger for øvrig i tillegg Holmlia bad og svømmehall.

Det eksisterer et godt kollektivtilbud i nærområdet med både buss og tog. Bussen kan du ta fra rundkjøringen i Asperudveien, mens togstasjonene på både Holmlia og Hauketo er innenfor gangavstand. Fra sistnevnte har NSB hyppige avganger i rushtiden og en reisetid inn til Oslo S på cirka 10 minutter. Se ruter.no og nsb.no for aktuelle rutetider.

Med bil tar du deg enkelt ut på E18 via Ljabrudiagonalen og videre inn til sentrum på 17 minutter. Veien er heller ikke lang ned til E6 ved Klemetsrud.

Den nærliggende Grønliåsen er et fint sted for både spaserturer og løpeturer i hverdagen, her finner du også lysløype med skispor når forholdene tillater vinterstid. Lenger ut i Østmarka venter et omfangsrikt nettverk av løyper med populære utfartsmål, deriblant en rekke markastuer. For innendørs trening kan Fresh Hauketo være et godt alternativ, det samme er SATS ELIXIA på Kolbotn og MUDO på Prinsdal torg.

Med sykkelen triller du på få minutter ned til Hvervenbukta som er et yndet sted for bydelens beboere sommerstid. Alternativt innenfor cirka 30 minutters gange. Besøk gjerne også Ingierstrand Bad litt lenger ut.TomtAreal: 880 kvm. Eierform: Eiet tomt.Parkering2 biloppstillingsplasser og en stor garasje med plass til arbeidsbenk og bil. Utvendig strømuttak til el-bil ved biloppstillingen. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Ringmur, grunnmur m/kjeller. Yttervegger er oppført som bindingsverk med innvendige plater, dampsperre, isolasjon, asfaltplater, stående og liggende kledning. Valmet tak med takstein. Vinduer med 2-lags isolerglass i trekarmer. Vinduer med 3-lags isolerglass i trekarmer. Balkongdører og skyvedører med 3-lags isoleringsglass i trekarmer. Frittstående garasje med betong såle, bindingsverk, vindsperre, stående kledning og saltak som takkonstruksjon med takstein.Overflater og innredningGulv: Hovedsakelig fliser, parkett, trebord, laminat Innervegger: Hovedsakelig fliser, tapeter, stående trepanel, plater, malt mur, pusset mur, stein og glatte malte flater. Himlinger: Hovedsakelig takess, trepanel og glatte malte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken
1. etasje: Skapinnredning fra 2000 med profilerte fronter i heltre. Fliser på benker og vegger over benker. Nedfelt porselensservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri med uttrekkbart hode. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Kjøkken U. etasje: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Plater på vegg over benk.

Bad
1. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Sideskap med profilerte hvite fronter. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad U. etasje: Servantskap med profilerte hvite fronter og nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Badekar med veggmontert armatur og forheng. Gulvmontert klosett.OppvarmingVarmekabler på begge badene, kjøkken underetasje, omkledningsrom og soverom 3 i underetasje. Panel ovner på vegg i begge etasjer. Peis i underetasje og i
1. etasje.Vei, vann og avløpPrivat vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1.etasje: 122 kvm. U.etasje: 102 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1.etasje: Entre, gang, bad, 2 x soverom, stue og kjøkken. U.etasje: Kjellerstue, gang, bad, kjøkken, omkledningsrom og 2 x soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt. Saksnummer 201611262: Asperudveien 9 A - Bruksendring til familiebarnehage i enebolig - Nordstrand familiebarnehage

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter for 2018: kr. 17 059,45
Eiendomsskatt for 2018: kr. 1 328,00LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 1 575 897,-
Som sekundærbolig: kr. 5 042 870,-EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1990. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Snømåking er utført av hver enkel huseier og ansvaret gjelder veien utenfor hver eiendom.

Eiendommen sokner til Toppåsen barneskole og deretter Hauketo skole og Holmlia skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Andel i realsameie 0/912792-1/105 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I: KNR:0301 GNR:189 BNR:259 1/6

Heftelser:

1986/47714-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 04.08.1986 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Kan ikke slettes uten samtykke fra gnr.189 bnr.7, 8, 10, 36, 248, 249 og 287. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:

1985/70950-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 14.11.1985 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:189 Bnr:259
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer:

Rettigheter på 0301-189/259
Rettigheter i eiendomsrett 1985/70951-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 14.11.1985 Rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:189 Bnr:389 Rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:189 Bnr:390 Rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:189 Bnr:391 Rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:189 Bnr:392 Rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:189 Bnr:393 Bestemmelser om rettigheter/plikter til fellesareal Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådetForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 21.03.2018 og boligsalgsrapport datert 19.03.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema: 17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Pipe på kjøkkenpeis må forlenges med 1 meter for bedre utlufting. Det har tidligere vært lekkasje på taket, det ble gjort forsøk på utbedring men jeg kjenner ikke til hva som ble gjort eller resultatet. Det bemerkes at platting på fremsiden av huset er bygget over eksisterende platting.

Utdrag fra boligsalgsrapport: Det anbefales å holde grunnmuren og dreneringen under oppsyn ved store væromslag. Eventuellt avflassing på mur eller tegn til sopp og fukt på innvendig mur bør utbedres når det oppdages. Det anbefales å legge taknedløpene i drensrør og føre dette vannet bort ifra grunnmur. BALKONG/ TERRASSE: Markplattingen og rekkverket i u etg anbefales å byttes. Terrassene i 1 etg anbefales å male eller beises. Ellers vanlig vedlikehold. VINDUER/DØRER: Vinduer, balkongdører og entredør er av eldre dato og i ok kondisjon alder tatt i betraktning. Det observeres at de er overmalt utvendig og vedlikeholdt. Innvendig så bemerkes det enkelte riss og hakk på overflaten. Enkelte av innerdørene subber i gulvet, og vinduer i karm. Videre så er enkelte vinduer og dører gamle og slitte, så et byttet innen 0-5 år anbefales. Skyvedøren er i god kondisjon, vanlig vedlikehold anbefales. YTTERTAK: Grunnet en kraftig vinter så anbefales det å gjøre en kontroll av beslag, takrenner og nedløp når snøen blir borte. YTTERVEGGER: Det anbefales å holde konstruksjonen under oppsyn. Vask av vegger med sopp og algedrepende midler anbefales umiddelbart. Et strøk med maling anbefales hvis ikke kledning byttes. Alternativt bytte utvendig kledning, legge inn lufting, etterisolere med 50 mm for bedre isolasjonevne. Her er det veldig opp til ny eier hva som ønskes å gjøre. KJØKKEN U ETG: Det anbefales å få en rørlegger til å kontrollere røropplegget. Ellers vanlig bruksslitasje som må forventes. KJØKKEN 1 ETG: Det bemerkes enkelte estetiske mangler, alder på kjøkken og normal brukslitasje som må forventes. Det er enkelte små feil/mangler som kan rettes opp av eventuelt ny eier. VÅTROM 1 ETG: Det anbefales at badet total rehabiliteres innen kort tid da levetiden er over. VÅTROM U ETG: Det anbefales å holde badet under oppsyn vedrørende utvikling og bruk. Levetiden på badet anses som over så badet anbefales en total rehabilitere innen kort tid.

Kjøkkenet er bygget ut mot terrassen i 2 etg. Det er ikke fremvist noen dokumentasjon på dette ved befaring. Det opplyses av eier å være gjort ca rundt 2000. Kjelleren har vært utleid i enkelte perioder. Denne er ikke en godkjent utleiedel og det er ikke søkt om noen bruksendring. Enkelte tiltak må gjøres før denne vil godkjennes. Dette må eventuelt ny eier sette seg inn i og sjekke opp ytterligere. Ingen dokumentasjon fremvist ved befaring. Sjekk plan og bygg.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
--------------------------------------------------------
174 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 674 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Andreas AlvenesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Boligsalgsrapport
- Egenerklæring
- Energiattest
- Grunnboksutskrift
- Reguleringsbestemmelser
- Arealbekreftelse med målebrev
- Kommunal tilknytning(vann og avløp)
- Kommunale avgifter, datert: 21.03.2018
- Ferdigattest, datert: 1990
- Asperudveien 15 - Garasje - Arkivkort (henlegges) - 1990
- Ligningsverdi, datert: 21.03.2018
- Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre
- Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1258 Asperudveien 15
1258, Asperudveien 15
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Asperudveien 15
1/40
Lukk
0