Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LAMBERTSETER: Innsynsfri, gjennomgående 3-roms med nyere kjøkken og bad. Solrik balkong. Familievennlig nabolag, nær skole og barnehager. 20min. til sentrum med banen.
Last ned budskjema
Dokumenter
Steinspranget 12 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten disponerer også hele 4 boder, 3 i kjeller og 1 på loft.På balkongen titter solen ned allerede fra omkring klokken 10:30 og helt frem til rundt klokken 20 midtsommers.Balkongens overbygg fremmer en lun atmosfære, terrassebordene føles milde å trå på sammenliknet med betong.
Leiligheten har utsyn mot fredelige skogholt på begge sider og er helt uten innsyn.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vegger og himlinger i alle rom ble malt i 2015/17.Stuen fyller rollen som leilighetens sosiale samlingsrom og er stor nok for en liten barnefamilie.En 3-seters sofa og et spisebord finner begge sin plass i stuen.Innredningen har rikelig med oppbevaringsplass for utstyr til daglig bruk og meterlange benker.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert.Leilighetens to soverom er begge av generøse og luftige størrelser.Fire høyreiste garderobeskap oppbevarer klærne lett tilgjengelig ved dobbeltsengens side.Barnerommet gir familiens yngste masse plass til lek og opphold i egne omgivelser.Alle dørkarmer og lister er malt så nylig som i 2018Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2008.Modernisering inkluderte skifte av sluk, montering av hjelpesluk og nye rør.Både kjøkkenet og entréen har laminatflislagte gulv.Romløsningen er oversiktlig; samtlige rom er forbundet av entréen.Nabolaget er meget familievennlig med kun få hundre meter til både nærbutikk, T-banestasjon, skole og idrettsanlegg.Kort vei til Lambertseter storsenter som har alt innen servicetilbud.Et bredt utvalg for de aktive i området.Mange fine turmuligheter sommer som vinter.Kjøkkenet er forbeholdt en omfangsrik skapinnredning som ble satt inn i 2009.
1
25
Se store bilder
Prisantydning: 3 400 000,-
Totalpris: 3 493 249,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LAMBERTSETER: Innsynsfri, gjennomgående 3-roms med nyere kjøkken og bad. Solrik balkong. Familievennlig nabolag, nær skole og barnehager. 20min. til sentrum med banen."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.159 Bnr.131 Andelsnr.174 Orgnr.947991639 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten har en attraktiv plassering i tredje etasje helt uten gjenboere på noen av sidene, og byr i stedet på fint utsyn mot grønne og fredelige skogholt både foran og bak blokken.

Leiligheten er pusset opp og modernisert gjennom de seneste årene, blant annet med nymalte rom i 2015, ny kjøkkeninnredning i 2009 og renovering av badet i 2008. Verdt å nevne er også gjennomgående luftige rom, peis i stuen og balkong med sol allerede fra formiddag til kveld sommerstid.

Nabolaget er rolig og meget familievennlig med kun få hundre meter til både nærbutikk, T-banestasjon, skole og idrettsanlegg. Med T-banen er reisetiden videre ned til Jernbanetorget kun cirka 20 minutter. Det er også kort vei ut til marka, mens lysløype er lett tilgjengelig nærmest like utenfor.
 • Innsynsfri og gjennomgående 3-roms i tredje etasje
 • Sydvestlig orientert balkong med gode solforhold
 • Rommelig kjøkkeninnredning med hvitevarer fra 2009
 • Bad modernisert i regi av borettslaget i 2008
 • Vegger og himlinger malt i 2015/17
 • Alle dørkarmer og lister malt i 2018
 • Varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Grønne og fredelige omgivelser
 • Oppgradert lekeplass like ved
 • Gode parkeringsmuligheter i nabolaget
 • Lysløype i nabolaget, nærhet til store turområder
 • Ca. 30 meter til T-bane, 20 minutter videre til sentrum
 • Kort vei til sentrum av Lambertseter med kjøpesente
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemKombinasjonen av en luftig plassering i tredje etasje og fredelige skogholt på begge sider vil for mange være en attraktiv kombinasjon, kanskje leilighetens fremste. Her er samtlige rom innsynsfrie, i stedet opplever du fint utsyn mot de grønne og naturlige omgivelsene som endrer karakter i takt med årstidene.

På leilighetens balkong kan du på gode sommerdager få med deg solen allerede fra omkring klokken 10:30 midtsommers og helt frem til rundt klokken 20. Balkongen på cirka 7 kvadratmeter har plass til en sittegruppe for fire, overbygg som fremmer en lun atmosfære og terrassebord som føles milde å trå på sammenliknet med betong.

De luftige omgivelsene utenfor vinduene setter sitt preg også på leilighetens indre og bidrar gjennomgående lyse rom. Samtlige vegger og himlinger ble malt i 2015 og har fargevalg som gjenspeiler de aktuelle trendene, i tillegg er alle dørkarmer og lister malt så nylig som i 2018.

Stuen fyller rollen som leilighetens sosiale samlingsrom og er stor nok for en liten barnefamilie. En 3-seters sofa og et spisebord finner begge sin plass i stuen, som også har peisovn som varmer god og sprer lun stemning på kjølige vinterdager.

Kjøkkenet er forbeholdt en omfangsrik skapinnredning som ble satt inn i 2009 og har rikelig med oppbevaringsplass for utstyr til daglig bruk. Innredningen er bruksvennlig utformet med langstrakte, motstående benker og har samtlige hvitevarer helintegrert. Et praktisk pluss er det også med fliser på gulvet med tanke på rommets formål. Laminatflisene er lagt terskelfritt og helhetlig mellom kjøkkenet og entréen.

Soverommene vender i likhet med stuen og kjøkkenet hver sin vei i den gjennomgående romløsningen og fyller rollen som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom. Begge er av gode størrelser til sine formål, spesielt barnerommet som gir familiens yngste masse plass til lek og opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommet er på sin side utstyrt med fire høyreiste garderobeskap som oppbevarer klærne lett tilgjengelig ved dobbeltsengens side.

Leilighetens bad ble modernisert i regi av borettslaget i 2008, inkludert skifte av sluk, montering av hjelpesluk og nye rør. Baderomsinnredningen er plassert slik at du får maksimalt ut av rommets areal og inkluderer blant annet servant- og speilskap med oppbevaringsplass samt dusjhjørne med glassdører som kan svinges inn for å gjøre tilgangen til vaskemaskinen enkel. Blandebatteriet i dusjhjørnet ble for øvrig byttet i 2017.

Legg for øvrig spesielt merke til at leiligheten disponerer hele fire eksterne boder, hvorav tre befinner seg i kjelleren og har til sammen 7,8 kvadratmeter lagringsplass. Loftsboden har 9 kvadratmeter gulvflate, men til dels noe lav takhøyde grunnet skråtak.InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 7 kvm.

Leiligheten disponerer tre kjellerboder på hhv. 2,4, 2,8 og 3,6 kvm. samt loftsbod med 9 kvm. gulvflate under skråtak.Beliggenhet og nærområdetI Steinspranget 12 vil du bo i veletablert nabolag med grønne og tilbaketrukkede omgivelser like syd for sentrumskjernen av Lambertseter. Dette er et fredelig nabolag som har nærhet til de fleste hverdagslige fasiliteter. Blant annet ligger Lambertseter skole, idrettsplass og ny flerbrukshall rett nedenfor og innenfor fem minutters rusleavstand. En rekke barnehager er også lett tilgjengelig i nærområdet, mens en stor og nylig oppgradert lekeplass venter like om hjørnet av bygget.

To nærbutikker i nabolaget gjør det enkelt å handle dagligvarene, hvorav KIWI ligger nærmest cirka 300 meter unna ytterdøren. Like nedenfor finner du i tillegg REMA1000 samt Bergkrystallen T-banestasjon, stopp for linje 4 som tar deg effektivt bort til sentrum av Lambertseter og videre ned til Jernbanetorget på cirka 20 minutter.

Et bredt shoppingtilbud finner du på Lambertseter Senter som inneholder et rikt utvalg av butikker samt servicetilbud som apotek, post i butikk og bank, koselige spisesteder samt bibliotek og Symra kino. Ytterligere servicetilbud og blant annet REMA1000 tilkommer når nye Symra Terrasse ferdigstilles høsten 2018.

Gjennom sentrum av Lambertseter passerer også busslinjene 74 Mortensrud-Vika og 79 Holmlia-Grorud. Med bil har du enkel og kort vei ned til E6 og videre til Ring
3. Uten kø tar det bare 10 min å kjøre til Oslo sentrum.

I nærområdet omkring Lambertseter eksisterer et godt utvalg fritidsaktiviteter, inkludert Lambertseter Bad med gratis svømming i helgene, samt tennis- og idrettsanlegg. Treningsøktene innendørs kan du gjerne gjennomføre ved ELIXIA som også har egen SPA-avdelding. I nabolaget finner du ny lysløype som starter ved idrettsanlegget og fortsetter sydover i en oval sirkel gjennom skogholtene, mens akebakken "Griser'n" er få minutter unna.

Nærheten til Østmarka gir deg ellers et ypperlig utgangspunkt for utflukter i storslått natur, sommer som vinter. Vinterstid kan du spenne på deg skiene utenfor døren og gå over Skullerud direkte ut til markas store nettverk av skiløyper. I marka finner du også en hel mengde turstier og sykkelveier som byr på noe for enhver smak. Ta gjerne en utflukt til klassiske turmål som Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet. Et mer nærliggende alternativ er det idylliske Østensjøvannet, hit går det sti helt fra nabolaget.TomtAreal: 39 302 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBorettslaget har 136 biloppstillingsplasser med strømuttak som leies ut etter ventelister. Muligheter for parkering i eget garasjelag.

Parkeringsplasser følger ikke leiligheten. Ved ønske om parkeringsplass, ta kontakt med OBOS, telefon 22865500. Andelseier må si opp parkeringsplassen hvis man skal overlate bruken av leilighet, men har første prioritet når man flytter tilbake.

Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra boligsalgsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Yttervegger som er etterisolert med puss-system og malt eller samt felter ved balkongene med liggende kledning - gavlvegger er forblendet med teglstein. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med plater. Stuen har utgang til overbygget balkong på ca 7 kvm.  tremmegulv. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser, parkett og laminat. Innervegger: Fliser og malte flater. Himlinger: Malte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2009 med rettprofilerte hvite fronter, vitrineskap med glasshyller og innvendig belysning,  samt laminerte benkeplater. Fliser på vegger over benker. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatte fronter i tre-imitasjon og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront. Dusjhjørne med blandebatteri og hånddusj fra 2017 samt svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2008.OppvarmingPeisovn i stue. Varmekabler i badegulv, panelovner ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 67 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieAndelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Ønsker andelseier å overlate boligen for en kortere periode til en annen bruker ber vi andelseier sette seg inn i gjeldende regler om bruksoverlating som er nedfelt i borettslagets vedtekter.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-7 og KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 26.03.2018 er kr
3.149,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.3.049,-
Våtromstillegg kr.100,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 93 249,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: EIKA Lånenr: 152019841 Annuitetslån Restsaldo total: 24.019.563,-
Restløpetid: 19 år 11 md. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet: ---
Type rente: Flytende Rente pr.20.03.18:2,10%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. Borettslaget har ikke IN-ordning.FellesformueKr. 15 750,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 914 295,-
Som sekundærbolig: kr. 2 925 745,-ForsikringForsikret i LANDBRUKSFORSIKRING AS, med polisenummer: 31131197. Betales gjennom felleskostnader.

Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget har egne internettsider www.steinspranget.no hvor du vil finne nyttig informasjon, en aktivitetskalender og oppslagstavle for beboere.

Iht. forretningsfører er det ikke planlagt større vedlikehold i 2018, kun utrede i forhold til fremtidige el-bil plasser.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Gjenstander/ hvitevarer under vil IKKE følge boligen:  - Vaskemaskin på bad
- Klesskap barnerom
- Stringhylle og bokhyller barnerom
- Stringhylle stue
- Vegglampe stue
- Stringhylle hovedsoverom
- Nøkkelskap i gangDiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1958. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett. Denne leiligheten er parallelt utlyst med en mye raskere avklaring. Konferer megler.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ikke tillatt å holde dyr. Dette gjelder allikevel ikke dersom det ikke er til ulempe for andre brukere av eiendommen. Andelseier må søke styret om tillatelse til dyrehold. Se husordensregler for ytterligere informasjon.

Iht. protokoll fra årsmøte avholdt i 2017: Styret har startet en prosess med å skaffe seg oversikt over vedlikeholdsbehovet i borettslaget fremover.

Eiendommen sokner til Lambertseter skole (1.-10. trinn). Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Borettslaget har avtale med GET. Getboksen er personlig og må leveres tilbake til GET, se www.get.no

Selger hadde totalt ca. kr. 7000,- i strømutgifter i 2017Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 03.04 2018 og boligsalgsrapport datert 10.04.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja - Redegjør for dette: Risser på to flis i dusj
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Bad ble pusset opp i regi av borettslaget i 2008
1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: S-Bygg AS
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja

8. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget, f.eks. gjentagende sikringsbrudd, svimerker, varmgang eller lignende? Nei
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja - Spesifiser tidspunkt og firma: El-kontroll tilknyttet renovasjon av baderom. 17/10-08. Kontroll utført av Ing. Hans Becker AS
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: El-kontroll tilknyttet renovasjon av baderom. 17/10-08. Kontroll utført av Ing. Hans Becker AS Skiftet til automatisk strømmåler. 20/12-17. Bytte utført av Eltel Network AS

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler - Spesifiser: Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske arbeidet som er utført i forbindelse med renovering av bad i 2008, samt bytte av strømmåler i 2017.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
93 249,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 493 249,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 504 937,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo

Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggBoligsalgsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2016
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 1156 Steinspranget 12
1156, Steinspranget 12
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Steinspranget 12
1/23
Lukk
1