Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
OPPSAL/GODLIA: Vestvendt, oppusset 3-roms med innglasset balkong og fint utsyn. 77kvm. BRA. Kjøkken og bad fra 2010. Familievennlige omgivelser nær skoler og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Mekanikerveien 17 presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten har en god plassering på byggets nordvestre hjørne og har fordelen av balkong orientert mot vest, mot solens gang på ettermiddag og kveld.Fra balkongen er utsikten fin selv om leiligheten ligger i andre etasje og inkluderer siktlinje med mot sentrum og mot de fjerne, grønne åsene i Nordmarka.Balkongen er glasset inn og fungerer nærmest som et ekstra rom, innglassingen gjør det mulig å strekke utesesongen i begge retninger og er enkel å skyve til side for et luftigere preg på varme dager.
Stuen er i likhet med de øvrige rom pusset opp gjennom de seneste årene, blant annet med maling av veggflatene så nylig som i 2017, samt parkettgulv fra 2008.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Store glassflater i vestveggen gjør stuen luftig og slipper inn rikelig med naturlig lys på dagtid.God plass til middagsgjester.Leiligheten ble i 2010 påkostet med helt ny kjøkkeninnredning, fra Kvik, som er stilrent og helhetlig utformet med høyglansede hvite fronter som fortsatt er tidsaktuelle.Kjøkkenet er stort nok til at du kan møblere med et spisebord for fire foran vinduet som på denne siden byr på utsyn over borettslagets grønne fellesarealerInnredningen har de fleste hvitevarer innbygget, inkludert induksjonstopp.Gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skap.Badet ble pusset opp samme år som kjøkkenet, inkludert skifte av sluket, og har en innbydende utførelse med glansende veggfliser og minimalistiske baderomsmøbler.Innredningen utnytter arealet godt, blant annet har dusjhjørnet glassdører du kan svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten og få enkel tilgang til vaskemaskinen.Leilighetens to soverom er arealmessig relativt like. og har i likhet med stuen og kjøkkenet vindu og utsyn i hver sin retning; ett mot vest og ett mot nord.Mulighet også for hjemmekontor med god arbeidsplass.Store og fine rom.Garderobeskapene på begge rom er fra byggeåret og av innbygget type.Entré / gang med garderobeskap.Leiligheten har en luftig og usjenert plassering.Fine uteplasser på fellesarealene.Fine lekemuligheter for de små.Flere sittegrupper å velge mellom.Kort vei til mange aktiviteter.Østmarka er kun få minutter unna.Østensjøvannet er en av mange andre rekrasjonsmuligheter.Velkommen til Oppsal/Godlia og bydel Østensjø!01.Fasade01.Fasade01.Fasade
1
21
Se store bilder
Prisantydning: 3 400 000,-
Totalpris: 3 551 000,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"OPPSAL/GODLIA: Vestvendt, oppusset 3-roms med innglasset balkong og fint utsyn. 77kvm. BRA. Kjøkken og bad fra 2010. Familievennlige omgivelser nær skoler og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.144 Bnr.1153 Andelsnr.143 Orgnr.950146885 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er siden 2008 pusset opp i sin helhet, inkludert en generell fornying av overflatene i form av nye parkettgulv, nye tapeter samt bemaling av veggflatene så nylig som i 2017. Nytt kjøkken med hvitevarer ble montert i 2010, samme år ble også badet modernisert. Balkongen er glasset inn, orientert mot vest og byr på fint utsyn i samme himmelretning.

På Oppsal vil du bo med praktisk nærhet til både skoler, idrettsanlegg og marka som er kun få hundre meter unna. Kort til nye Oppsal senter med et bredt utvalg av servicetilbud.  T-banestasjon på Godlia med ca. 15 minutters reisetid ned til Jernbanetorget.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.godlia.no.
 • Vestvendt 3-roms med fint utsyn
 • Innglasset balkong med kveldssol
 • Vegger nymalte i 2017
 • Moderne kjøkken og bad fra 2010
 • Velstelte utearealer med sittegrupper og lekeområder
 • IN-ordning - nedbetal hele/deler av andel fellesgjeld
 • Få hundre meter til skoler med trinn fra
  1. til 10.
 • Enkel tilgang på Østmarka med utallige turmuligheter
 • Kort vei til både nærbutikk og døgnåpen bensinstasjon
 • Få minutter til Oslo sentrum med bil, buss og bane
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten har en god plassering på byggets nordvestre hjørne og har fordelen av balkong orientert mot vest, mot solens gang på ettermiddag og kveld. Balkongen er glasset inn og fungerer nærmest som et ekstra rom, innglassingen gjør det mulig å strekke utesesongen i begge retninger og er enkel å skyve til side for et luftigere preg på varme dager. Fra balkongen er utsikten fin selv om leiligheten ligger i andre etasje og inkluderer siktlinje med mot sentrum og mot de fjerne, grønne åsene i Nordmarka.

Mye av det samme fine utsynet opplever du innendørs i stuen som i tillegg har en svært privat atmosfære siden direkte innsyn fra gjenboere i praksis er fraværende. Store glassflater i vestveggen gjør stuen luftig og slipper inn rikelig med naturlig lys på dagtid. Stuen er i likhet med de øvrige rom pusset opp gjennom de seneste årene, blant annet med maling av veggflatene så nylig som i 2017, samt parkettgulv fra 2008.

Leiligheten ble i 2010 påkostet med helt ny kjøkkeninnredning, fra Kvik, som er stilrent og helhetlig utformet med høyglansede hvite fronter som fortsatt er tidsaktuelle. Innredningen har de fleste hvitevarer innbygget, inkludert induksjonstopp, samt gode oppbevaringsmuligheter i en rekke skap. Benkeplatene er av eik og har praktiske arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til at du kan møblere med et spisebord for fire foran vinduet som på denne siden byr på utsyn over borettslagets grønne fellesarealer.

Badet ble pusset opp samme år som kjøkkenet, inkludert skifte av sluket, og har en innbydende utførelse med glansende veggfliser og minimalistiske baderomsmøbler. Innredningen utnytter arealet godt, blant annet har dusjhjørnet glassdører du kan svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten og få enkel tilgang til vaskemaskinen. Legg merke til at borettslaget også har fellesvaskeri du kan benytte deg av fremfor å ha egen vaskemaskin stående på badet.

Leilighetens to soverom er arealmessig relativt like og har i likhet med stuen og kjøkkenet vindu og utsyn i hver sin retning; ett mot vest og ett mot nord. Garderobeskapene på begge rom er fra byggeåret og av innbygget type. Vil du modernisere disse, antas det å være mulig å installere eksempelvis hendige skyvedørsskap samme sted som dagens skap.InnholdEntré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong på ca. 8 kvm.

Leiligheten disponerer loftsbod på 4 kvm. og 2 kjellerboder på hhv. 2 og 3,2 kvm. Det er også felles tørkeloft samt fellesvaskeri og sykkelparkering i kjelleren.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er høytliggende i vestvendt terreng og solrike omgivelser like ved markagrensen på Oppsal. Her vil du bo i et veletablert og familievennlig boligområde med trygg skolevei til både Godlia barneskole og Skøyenåsen ungdomsskole. På skoleområdet er det også flere lekeområder med mye boltreplass som kan benyttes utenom skoletid.

Det eksisterer et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge i nærområdet, først og fremst gjennom Oppsal Idrettsforening med variert tilbud, som f. eks. fotball, håndball og basket. . Mye av aktiviteten skjer på flotte Oppsal Arena som ligger omlag 500meter unna gjennom Godliaskogen.

Dagligvarer kan du handle på nærbutikkene Kiwi eller REMA1000, mens nye Oppsal senter knappe kilometeren sydover inneholder helsetilbud som lege og tannlege, Oppsalklinikken og apotek. Godlia T-banestasjon med linje 3 mellom Mortensrud og Storo tar deg inn til Jernbanetorget på ca. 15 minutter. I nabolaget passerer den lokale busslinjen 78 Østensjø-ringen, i tillegg til busslinjene 76 Hauketo-Helsfyr og 79 Holmlia-Grorud. Kort vei også tilstorsentrene på Bryn og Tveita.

Østmarkas omfangsrike turområder starter bare få hundre meter unna og er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre utflukter i helgene. Idylliske Nøklevann eller Ulsrudvannet er populære utfartsmål, og legg gjerne også turen til de tallrike små og store sjøene lenger inn i marka. Skogsveiene i marka er perfekte for en time eller to med tråkking på terrengsykkel. Når forholdene tillater vinterstid er det milevis med skiløyper å begi seg ut på. En runde rundt Østensjøvannet er også et godt alternativ til en ettermiddagstur, her er det i tillegg lysløype.TomtAreal: 23 478 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGarasje følger ikke leiligheten. Det er mulig å leie garasjeplass etter ansiennitet. Og det er installert ladestasjoner for el-bil i Mekanikerveien.

Styret leier ut p-plasser etter venteliste og ansiennitet. Parkeringsleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Støpte dekker som etasjeskillere. Ytterveggene er forblendet med Steni-plater. Vinduer og verandadør med isolerglass. Motstående saltak i trekonstruksjon tekket med papp/folie. Stuen har utgang til innglasset veranda med gulvareal på ca 8 kvm. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig tapeter og malte flater. Himlinger: Malte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Kvik skapinnredning fra 2010 med glatte hvite fronter, grepskanter og heltre benkeplater. Mosaikkfliser på vegger over benker. Spotbelysning under overskap. Underlimt stålservant med avrenningsbrett, ett-greps blandebatteri og såpedispenser. Innbygget induksjonstopp, platetopp og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i hvitlakkert stål. Nisje for kjøleskap. Varmtvannsbereder på 120 liter fra 2010 i kjøkkenbenk.

Bad: Servantskap med glatte lyse fronter, grepslister og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for toppmatet vaskemaskin. Badet ble modernisert i 2010. Borettslaget gjennomførte i 2017 strømpetrekking av avløpsrørene.OppvarmingVarmekabler i badegulvet, panelovner ellers. Vedkamin i stuen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal
2. etasje: 68 kvm. Innglasset veranda: 9 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr. 26.04.18 kr
3.722,- pr. mnd. Herav: Felleskostnader kr.3.396,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA2 kr.326,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 151 000,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank: EIKA Lånenr: 200026769
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 18.193.041,-
Restløpetid: 17 år 3 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:----
Type rente: Flytende Rente pr.26.04.18: 1,95%

Bank: OBOS banken Lånenr: 98207530964
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total: 30.700.015,-
Restløpetid: 28 år 6 mnd. Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet:----
Type rente: Flytende Rente pr.26.04.18: 1,95%

Borettslaget har IN-ordning.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.FellesformueKr. 19 022,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 878 556,-
Som sekundærbolig: kr 2 811 378,-ForsikringForsikret i SpareBank 1 Skadeforsikring, med polisenummer: 12565012. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.

Borettslaget består av 343 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950146885, ligger i bydel 13 Østensjø i Oslo kommune og har adresse: Filerveien 2-4
Mekanikerveien 1-19, 2-30EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter FTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1965. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eiendommen sokner til Godlia skole og Skøyenåsen skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Det er ikke tillatt å anskaffe seg hund eller katt. Unntatt er innekatt. Se husordensregler for ytterligere bestemmelser.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 11.05.2018 og takst datert 10.05.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja Redegjør for dette: Det har ikke vært feil eller tett sluk eller lekkasje. Men det dammer litt ved sluk ved dusjing. Vann renner riktig vei til sluket, men det dammer litt. Sluk er litt skeivt. Se også rapport fra takstmann. Badet er pusset opp av fagfolk.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja Redegjør for dette: Bad er pusset opp i 2010 av fagfolk.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Det ble installert ny dusj, nytt toalett og skiftet sluk. Vegger og gulv flissatt. Nytt servantskap. satt inn downlights tak.

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja Redegjør for dette: Kvitteringer for utført arbeid foreligger.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei Kommentarer: Borettslaget har fått utført sjekk av pipeløp ca 2016.

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja Redegjør for dette Borettslaget har drenert rundt blokkene.

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Dette er utført i regi av borettslaget og jeg kjenner ikke til navn på firma som er brukt. Dette har borettslaget dokumentasjon på.

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Kjøkken og bad ble pusset opp i 2010. Det ble da installert nye kurser for oppvaskmaskin og vaskemaskin på bad. Arbeidet ble utført av elektriker og dokumentasjon foreligger.

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler Spesifiser: Har dokumentasjon på arbeid gjort i forbindelse med oppussing 2010.

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja Redegjør for dette: Det har ikke vært tett sluk/tilbakeslag. Men det dammer litt ved dusjing, dvs. vannet renner riktig vei, men litt sakte ned. Sluk er litt skeivt.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja Redegjør for dette: Borettslaget har utført prosjekt med strømpetrekking av avløpsrør.

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Borettslaget har utført dette i 2016/2017.

Iht. tilstandsrapport: Det er vedtatt å montere nye vinduer. Dusjen ble ved befaring skrudd på og vannet rant til sluket, men det dammet seg noe. Noe bruksslitasje på benkeplate kjøkken.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
151 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 551 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 562 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte / protokoll for år 2016
Innkalling årsmøte for år 2017
Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0683 Mekanikerveien 17
0683, Mekanikerveien 17
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Mekanikerveien 17
1/29
Lukk
1