Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NEDRE GRORUD: Nylig oppusset enderekkehus med frodig, solrik hage og smart romløsning over 2 plan. Kun 12min. med tog til Oslo S. Familievennlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Rekkehuset er pusset opp siden 2010 i regi av dagens eiere og preges av helhetlige fargevalg samt moderne innredninger.Bekkenstenveien 30 E presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Hagen og den store terrassen er tilnærmet innsynsfri, utpreget frodig i sommermånedene og har gode solforhold dagen gjennom.På gode dager i sommerhalvåret er rekkehusets store terrasse og hage et herlig uterom å ta med måltidene til.
Her sitter du ute i grønne, innsynsfrie omgivelser og får glede av gode solforhold fra omkring klokken 10 frem til rundt klokken 20 i sommermånedene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Terrassen er på hele 42 kvadratmeter, ble oppført i 2015 og oppgradert med ny markise i 2017 som er motorisert og enkel å kjøre ut om du vil ha skygge.Romløsningen over to plan er smart utformet og fungerer svært godt i en barnefamilies hverdag.Første etasje fyller i stor grad rollen som husets sosiale sone og inkluderer en romslig stue som utgjør over halve denne etasjens areal.I stuen er det også mulighet for lun peishygge på kjølige vinterdager, sommerstid derimot ser du rett ut mot den grønne og frodige hagen.God plass til tv-titting i sofasonen.I stuen er det også mulighet for lun peishygge på kjølige vinterdager, sommerstid derimot ser du rett ut mot den grønne og frodige hagen.Stuen ble påkostet med nytt gulv i 2014 i brunsort utførelse som skaper kontrast til de ellers hvit- og gråmalte veggflatene.Fin trapp og gang.Kjøkkenet ble pusset opp i 2010 og utstyrt med en omfangsrik skapinnredning i hvit høyglans som har en svært helhetlig fremtoning med smale grepslister og samtlige hvitevarer innbygget.Kjøkkenets mange skap og skuffer har til sammen rikelig med oppbevaringsplass for utstyret du trenger i hverdagen.Innredningen oppleves også praktisk med brede arbeidsflater og stekeovn plassert i benkehøyde.Kjøkkenet er for øvrig stort nok til å romme et spisebord for to eller tre personer.I første etasje finner du også et separat toalettrom som er praktisk å ha på samme plan som stuen og kjøkkenet. Dette ble pusset opp omkring 2015/2016 og innredet moderne med tidsaktuelle overflater og innredninger.Rekkehusets tre soverom er gjennomgående av gode størrelser.Det er satt inn godt med skapplass i form av høye skap som utnytter romhøyden maksimalt, både på hovedsoverommet og på ett av barnerommene.To soverom fungerer godt som barnerom og gir familiens yngste oppholdsplass i egne omgivelser.Det ene soverommet benyttes i dag som et arbeidsommen kan enkelt møbleres med seng og diverse annet.Klær og accessoirer kan du også oppbevare i et dedikert omkledningsrom som er utstyrt med innredning fra IKEAs smarte Stolmen-system.Badet ble pusset opp i sin helhet i 2010 med et stilfullt interiør som fortsatt er tidsaktuelt.Gulv og vegger er belagt med sandfargede fliser som fremmer en varm og og mild atmosfære.1. etasje: Vindfang, toalettrom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på 42 kvm.2. etasje: Trappegang, vaskerom, bad, omkledningsrom og 3 soverom.Inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk.Plasseringen på enden gir fordelen av en større hage og dermed mer boltreplass i egne omgivelser utendørs.Felles bod i uthus.Frodige og fine omgivelser.Plassering innerst på enden gjør at du ikke får noen forbigående.Grønt på alle kanter.Nabolaget består i stor grad av småhusbebyggelse og inkluderer mange barnefamilier.Det medfølger 1 utendørs parkeringsplass på felles parkeringsplass. Plass for gjesteparkering på sameiets parkeringsplass.Velkommen ti Bekkenstenveien 30 E!
1
25
Se store bilder
Prisantydning: 4 990 000,-
Totalpris: 4 990 000,-
Primær rom: 102m²
Boligtype: Rekkehus
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"NEDRE GRORUD: Nylig oppusset enderekkehus med frodig, solrik hage og smart romløsning over 2 plan. Kun 12min. med tog til Oslo S. Familievennlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.105 Bnr.16 Snr.5 Orgnr.919037113 i Oslo kommuneKort oppsummertRekkehuset er pusset opp siden 2010 i regi av dagens eiere og preges av helhetlige fargevalg samt moderne innredninger på kjøkken og bad. Begge sistnevnte ble pusset opp i sin helhet i 2010 og er svært velholdt. For øvrig er vegger og himlinger malt i alle rom, og nytt gulv lagt i stuen i 2014.

Plasseringen på enden gir fordelen av en større hage og dermed mer boltreplass i egne omgivelser utendørs. Hagen er tilnærmet innsynsfri, utpreget frodig i sommermånedene og har gode solforhold dagen gjennom.

Nabolaget består i stor grad av småhusbebyggelse og inkluderer mange barnefamilier. I nærområdet finner du flere barnehager samt skoler på alle trinn, i tillegg er veien kort til både Grorud senter med T-bane og til togstasjonen med hyppige avganger i retning sentrum. Veien er heller ikke lang opp til Lillomarka med tallrike turmuligheter.
 • Enderekkehus med tilbaketrukket plassering
 • Smart, familievennlig romløsning over to plan
 • Innsynsfri, frodig hage med stor terrasse
 • Gode solforhold dagen gjennom
 • Nytt laminatgulv i stue i 2014
 • Stor kjøkkeninnredning fra 2010 med integrerte hvitevarer
 • Moderne bad, pusset opp i 2010
 • Toalettrom pusset opp omkring 2015/2016
 • Familievennlig, stille og rolig boligområde
 • Ungdomsskole i nabolaget
 • Kort vei til togstasjon; 12min. videre til sentrum
 • Nærhet til butikker, T-bane og Grorud Nærsenter
 • Enkel tilgang til markas store turområder

Ditt nye hjemRomløsningen over to plan er smart utformet og fungerer svært godt i en barnefamilies hverdag. Første etasje fyller i stor grad rollen som husets sosiale sone og inkluderer en romslig stue som utgjør over halve denne etasjens areal. Stuen ble påkostet med nytt gulv i 2014 i brunsort utførelse som skaper kontrast til de ellers hvit- og gråmalte veggflatene. I stuen er det også mulighet for lun peishygge på kjølige vinterdager, sommerstid derimot ser du rett ut mot den grønne og frodige hagen.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2010 og utstyrt med en omfangsrik skapinnredning i hvit høyglans som har en svært helhetlig fremtoning med smale grepslister og samtlige hvitevarer innbygget. Kjøkkenets mange skap og skuffer har til sammen rikelig med oppbevaringsplass for utstyret du trenger i hverdagen. Innredningen oppleves også praktisk med brede arbeidsflater og stekeovn plassert i benkehøyde. Kjøkkenet er for øvrig stort nok til å romme et spisebord for to eller tre personer.

På gode dager i sommerhalvåret er rekkehusets terrasse og hage et herlig uterom å ta med måltidene til. Her sitter du ute i grønne, innsynsfrie omgivelser og får glede av gode solforhold fra omkring klokken 10 frem til rundt klokken 20 i sommermånedene. Kveldssolen kan enkelt forlenges ved å ta ned ett av trærne i hagen. Terrassen er på hele 42 kvadratmeter, ble oppført i 2015 og oppgradert med ny markise i 2017 som er motorisert og enkel å kjøre ut om du vil ha skygge.

I første etasje finner du også et separat toalettrom som er praktisk å ha på samme plan som stuen og kjøkkenet. Dette ble pusset opp omkring 2015/2016 og innredet moderne med tidsaktuelle overflater og innredninger.

Badet og et separat vaskerom finner du i andre etasje, sammen med soverommene og et dedikert omkledningsrom. Badet ble pusset opp i sin helhet i 2010 med et stilfullt interiør som fortsatt er tidsaktuelt. Gulv og vegger er belagt med sandfargede fliser som fremmer en varm og og mild atmosfære. Dimbare downlights taket. Badet er tilrettelagt for samtidig bruk med to servanter og er ellers innredet med klosett og dusjhjørne. Vaskemaskinen kan du plassere i det separate vaskerommet på samme plan.

Rekkehusets tre soverom er gjennomgående av gode størrelser, to fungerer godt som barnerom og gir familiens yngste oppholdsplass i egne omgivelser. Hovedsoverommet er av spesielt generøs størrelse og har utsyn rett mot de grønne omgivelsene i hagen.

Det er satt inn godt med skapplass i form av høye skap som utnytter romhøyden maksimalt, både på hovedsoverommet og på ett av barnerommene. Klær og accessoirer kan du også oppbevare i et dedikert omkledningsrom som er utstyrt med innredning fra IKEAs smarte Stolmen-system.EierbrøkSeksjonsbrøk: 111/555Innhold1. etasje: Vindfang, toalettrom, stue med kjøkken og utgang til terrasse på 42 kvm.
2. etasje: Trappegang, vaskerom, bad, omkledningsrom og 3 soverom.

Felles bod i uthus, samt bod ved parkeringsplassen.Beliggenhet og nærområdetI Bekkenstenveien 30 E vil du bo på Nedre Grorud og ha kort vei til en rekke barnehager , samt til Grorud og Groruddalen skoler som til sammen har alle ti grunntrinn. Sistnevnte har trinn på ungdomsnivå og er innenfor kun et fåtall meters gange.

Grorud Nærsenter er en kort kjøretur unna og inneholder et bredt shoppingtilbud med en rekke forretninger og servicetilbud, inkludert MENY, ett av Vinmonopolets utsalg, bank, apotek og serveringssteder. Her kan du enkelt gjennomføre hverdagslige handlerunder, eller nærbutikken EXTRA som også ligger like ved senteret og busstasjonen. Det er i tillegg kort vei bort til Kalbakken som har hvor det er SATS ELIXIA, Bare trening og ytterligere en MENY-forretning.

Beliggenheten like ved marka-grensen gir deg enkel tilgang til de tallrike turmulighetene både i Lillomarka og videre innover i Nordmarka. Legg gjerne turen opp forbi Alunsjøen mot Linderudseter, eller ta en tur i lysløypa som starter på Ammerud og strekker seg kilometervis vest- og østover. For innendørs trening er Grorud Sportssenter ved nærsenteret et godt alternativ, eller en økt på Romsås bad med 25 meter bassenglengde.

Et nærmere alternativ for utendørs rekreasjon er den nylig renoverte Grorudparken like ovenfor, som nå er et flott parkområde med andedam, kunstige elver og fine gangveier samt dekorativ belysning etter mørkets frembrudd. Hit kan du ta meg deg grillen på gode sommerdager, eller rusle en rolig kveldstur om du vil. Det er også fin tursti opp til Badedammen og Steinbruvann fra Grorudparken.

Kollektivtilbud i nærområdet
Fra rekkehuset er det  kort vei ned til Grorud stasjon der lokaltoget på hverdager har fire avganger i timen og hver halvtime i helgene. Reisetiden til og fra Oslo S er kun 12 minutter.

T-banen kan du ta fra Grorud Nærsenter og ned til Jernbanetorget på 20 minutter, eller til Stovner og Vestli på henholdsvis fire og syv minutter.

Grorud er i tillegg knutepunkt for en rekke bussruter videre ut i de fleste himmelretninger;
- Rute 31 Grorud-Jernbanetorget-Snarøya
- Rute 66 Grorud-Furuset- Helsfyr
- Rute 68 Grorud-Alfaset- Helsfyr
- Rute 79 Grorud-Haugerud-Tveita-Bøler-Skullerud-Holmlia

Det er cirka 15 minutters gange til rute 31 som går døgnet gjennom.

Verdt å fremheve er også de pågående arbeidene som skal legge bedre til rette for aktiv bruk av sykkel i hverdagen. I nærområdet passerer den nye hovedsykkelveien som strekker seg helt fra Lørenskog og videre ned mot sentrum.TomtAreal: 1 464 kvm. Eierform: Festet tomt felles for sameiet.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringDet medfølger 1 utendørs parkeringsplass på felles parkeringsplass. Plass for gjesteparkering på sameiets parkeringsplass. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Rekkehus i betong- og trekonstruksjoner. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og terrassedør med isolerglass. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertaket er tekket med betongstein på forenklet undertak av duk.Overflater og innredningGulv: Fliser, laminat og vinylbelegg. Innervegger: Fliser og malte flater. Himlinger: Malte plater og malte glatte flater. Downlights i vindfang og i toalettrom.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2010 med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og laminerte sorte benkeplater med stålkant. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Hvite fliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende dobbel servant med ett-greps blandebatterier. Speilskap med overbelysning i baldakin. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Rommet ble pusset opp i 2010.

Toalettrom: Integrert ett-greps armatur, veggmontert porselensservant og speil. Gulvmontert klosett. Rommet ble pusset opp omkring 2015/2016.OppvarmingElementpeis med innsats i stuen. Varmekabler i badegulvet samt i vindfang, separat toalett og kjøkken i
1. etasje. 1 panelovn ellers.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1.etasje 50 kvm.
2.etasje 52 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
2. etasje Trappegang, omkledningsrom , 3 soverom, vaskerom, bad
1. etasje Vindfang, kjøkken, stue/spisestue, wc.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål.

Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-18

Selger opplyser å ha mottatt varsel om planarbeide som gjelder området rundt Grorud Stasjon. Se vedlagt Varsel om oppstart av planarbeid.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFelleskostnader kr.3000,- pr. mnd. som dekker blant annet: forsikring av bygg, kommunale avgifter og festeavgift.

Felleskostnadene svinger i takt med renteendringer, kommunale avgifter med mer.FellesgjeldIngen gjeld oppgitt for sameiet.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 1 099 972,-
Som sekundærbolig: kr 3 519 909,-ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: . Betales gjennom felleskostnader.

Seksjonseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettDette er et lite sameie, ingen dokumenter fremlagt.

Sameiet Bekkenstenveien 30 A - E består av 5 boliger i rekkehus som ble ferdigstillet i 1997. Sameiet er oppført på festet tomt som er
1.463,8 kvm. felles for sameiet. Tomten er festet i 80 år fra 1998 og bortfester er Norship Finance AS.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter ETilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Medfølger ikke: Flos lampe over spisestue Gubi speilboltDiverseBoligen har brukstillatelse utstedt 1997. Følger vedlagt.

Det foreligger ikke godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader ihht eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til folketrygdens grunnbeløp.

Snemåking og gressklipping fordfeles mellom beboerne.

Dyrehold er tillatt.

Leverandør av kabel-TV/bredbånd er CanalDiigital og Telenor.

Årlig strømutgifter er kr.16.000-18.000,-. Dette er ca. priser og gjelder både nettleie og forbruk.

Eiendommen sokner til Grorud skole og Groruddalen skole Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.Servitutter/rettigheter fra grunnbokDet gjøres oppmerksom på at kjøpers pantedokument vil få prioritet etter tinglyste rettigheter/servitutter. Kjøper aksepterer å overta disse slik de fremgår av de tinglyste dokumenter. For mer informasjon om erklæringer og servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Heftelser Pengeheftelser i eiendomsrett 1942/7950-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 18.08.1942 OVERFØRT FRA: 0301-105/16
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/78761-2/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 16.12.1997 FESTETID: 80 år GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:1
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:2
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:3
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:4
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 60.000
Rett til regulering av avgiften Bestemmelser om ledninger og adkomst til disse. Forbud mot bortfeste og overdragelse av festeretten uten bortfester skriftlige samtykke. Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere

Pengeheftelser i festerett 1997/78761-2/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 16.12.1997 FESTETID: 80 år GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:1
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:2
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:3
GJELDER MATRIKKELENHET: Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:4
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 60.000
Rett til regulering av avgiften Bestemmelser om ledninger og adkomst til disse. Forbud mot bortfeste og overdragelse av festeretten uten bortfester skriftlige samtykke. Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-105/16
Gjelder feste Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata ________________________________________ 1997/81263-1/105 SEKSJONERING TINGLYST 29.12.1997 SNR: 5
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 111/555
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer ________________________________________ Rettigheter på 0301-104/11
i eiendomsrett 1995/10562-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 27.02.1995 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:1 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:2 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:3 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:4 RETTIGHETSHAVER:Knr:0301 Gnr:105 Bnr:16 Snr:5 Med flere bestemmelserForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 21.05.18 og tilstandsrapport datert 23.05.18 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder? Ja-Redegjør for dette: Sprekk i flis på baderom oppe, vært slik siden vi flyttet inn.

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år? Ja-Redegjør for dette: Bad opp totalrenovert i mai 2010.

1.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja-Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Baderom mai 2010
- Utført av murer Flispikkern v/Vegard Kvamme: Ny membran, fliser, fuging, dusjnisje og nytt sluk i tillegg til det gamle. Gulvstøp.
- Utført av SVVS Rørleggerservice AS: Div rørarbeider i forbindelse med rehabilitering
- Utført av S.Lauritzen & Co AS: Opplegg, montering og tilkobling av varmekabler på bad samt varmekabler på kjøkken. Gjort klart jording for slukrist på bad

1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene? Ja-Redegjør for dette: Spesifiserte kvitteringer for alt av arbeide foreligger

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende? Nei-Kommentarer: Ingen

3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje? Nei-Kommentarer: Inget å bemerke

3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Nei-Kommentarer: Inget å bemerke

4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Nei-Kommentarer: Inget å bemerke

5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende? Nei-Kommentarer: Inget å bemerke

6. Kjenner du til om det er/har værtsopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen? Nei-Kommentarer: Inget å bemerke

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje? Nei-Kommentarer: Inget å bemerke

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år? Ja-Redegjør for dette: Nye terrassebord lagt på begge terrasser sommeren 2015. Malt fasade hele huset (3 fasader) sommeren 2014

7.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte? Ja-Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Nye terrassebord lagt på begge terrasser av huseier og venn sommeren 2015
Malt fasader hele huset (3 sider) av huseier og venn sommeren 2014

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser? Ja-Spesifiser tidspunkt og firma: Målerbytte utført av Eltel på vegne av Hafslund Nett AS. 17.02.2017

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja-Spesifiser firma eller andre kjente punkter: S. Lauritzen AS

8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja-Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når:Sparklet og malt overflater, satt opp kjøkken. Lagt gulv.

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Ja

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende? Ja-Redegjør for dette: Vannlekkasje på wc nede
2012- hvor vi byttett gulv i stue samt deler av vegg inn mot stue hvor det var kommet inn vann.

Iht. tilstandsrapport: Takkonstruksjon/-tekking vurderes å ha normal forventet kvalitet og slitasjegrad i forhold til alder og utførelsesmetode. Tilstand i følge alder. Det er noe åpent ved luftehatt og man se ut fra loftssiden.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-))
--------------------------------------------------------
133 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 123 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Festekontrakt Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Varsel om oppstart av planarbeid Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Info. vedrørende tilbehør og løsøre Dokumentasjon av budgivning ved salg av eiendom
Se prospekt
Oslo, 0976 Bekkenstenveien 30 E
0976, Bekkenstenveien 30 E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bekkenstenveien 30 E
1/37
Lukk
1