Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BØLERSKOGEN: Nylig oppusset 1(2)-roms med alkove og sydvendt balkong. Kjøkken fra 2015, bad fra 2004. Fredelige omgivelser nær marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Bølerlia 52 A presenteres av daglig leder Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling Oslo Øst.Leiligheten disponerer bod med 5,6 kvm. gulvareal på loft samt bod på 3,8 kvm. på inngangsplan, der det også er felles sykkelparkering. Borettslaget har for øvrig fellesvaskeri.I sommermånedene fungerer balkongen nærmest som en forlengelse av stuen.Balkongen utgjør et kjærkomment ekstra areal på cirka 7 kvadratmeter.
Balkongen er smart innredet med en plassbygget benk som har sitteplass for mange.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Her kan du få med deg solens gang store deler av dagen.Balkongen er orientert i sydlig retning uten gjenboere.En deilig plass og tilbringe sommeren.Herlig utsyn over borettslagets grøntområder.Leiligheten er lys og luftig med utgang til balkogen fra stuen.Her er det god plass til en sofagruppe, et spisebord for fire og ulike oppbevaringsmuligheter.Stuen utgjør alene en stor del av leilighetens areal.Etter oppussing så nylig som i 2015 har overflatene et tidsaktuelt preg.Rundt spisestuen er det god plass til å samle gode venner.Velkommen til bords!I 2015 ble leiligheten påkostet med helt ny kjøkkeninnredning fra HTH. som har oppbevaringsplass for det essensielle til daglig bruk.Hvitevarene i form av stekeovn, platetopp av smal type og kjøleskap med fryser er alle helintegrert og medfølgende.Samtidig med oppussingen i 2015 ble kjøkkenet delt av til fordel for en separat alkove med soveplass.Sovealkoven og kjøkkenet ligge noe tilbaketrukket fra den sosiale sonen.En plassbesparende skyvedør gjør det mulig å stenge av helt og har innfelte glass som slipper dagslys gjennom til kjøkkenet.I alkoven er det rom for en 150 cm. dobbeltseng, og veggflatene er benyttet til skap og oppheng til klærne.Badet ligger i tilknyttning til entréen.Badet ble modernisert i regi av borettslaget omkring 2004/2005 med fliser på gulv og vegger samt innredning som utnytter det kompakte arealet godt.Innredningen inkluderer et romslig dusjhjørne samt servantskap og speilskap som til sammen har gode oppbevaringsmuligheter.Ytterligere garderobeplass finner du i en liten nisje ytterst i entréen som er utstyrt med lange knagger du kan hekte kleshengerne på.Det er alternativt også mulig å fylle den samme nisjen med en skreddersydd garderobeinnredning.Leiligheten er en del av den veletablerte lavblokkbebyggelsen på Bøler.Leiligheten ligger i byggets andre etasje.Borettslaget har pene grøntarealer for beboerne.Kort vei til diverse servicetilbud. Langs adkomstveien ligger Bøler Senter som er praktisk å svinge innom på vei hjem i hverdagen.Se Borettslaget egen hjemmeside; hauktjern.herborvi.no. for mer informasjon.Her vil du bo like ved kanten av Østmarka.Utallige rekreasjonsmuligheter i nærområdet.Nøklevann er en av mange turmuligheter.
1
30
Se store bilder
Prisantydning: 2 500 000,-
Totalpris: 2 608 000,-
Primær rom: 34m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"BØLERSKOGEN: Nylig oppusset 1(2)-roms med alkove og sydvendt balkong. Kjøkken fra 2015, bad fra 2004. Fredelige omgivelser nær marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.163 Bnr.25 Andelsnr.61 Orgnr.850056072 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er siden 2015 betydelig pusset opp med nye laminatgulv og fornyede overflater på vegger, samt ny kjøkkeninnredning med innbyggede hvitevarer. Romløsningen ble samtidig endret til å inkludere en separat sovealkove. Badet ble modernisert omkring 2004/2005 av borettslaget.

I Bølerlia 52 A vil du bo i fredelige omgivelser nær Østmarka, mens T-banen tar deg ned til byen på 23 minutter.

Borettslaget har egen hjemmeside; hauktjern.herborvi.no.
 • Arealeffektiv 1-roms med alkove
 • Alkove med vindu og skyvedør
 • Sydvendt balkong med gode solforhold
 • Overflater pusset opp i 2015
 • Kjøkken fra 2015 med hvitevarer
 • Bad pusset opp omkring 2004/2005
 • Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Nærliggende Østmarka byr på utallige turmuligheter
 • Få minutter til Oslo sentrum med bil, buss og bane
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Rask avklaring av forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten ligger i andre etasje og inneholder en oversiktlig romløsning som i sin helhet er orientert i sydlig retning og uten gjenboere. Stuen utgjør alene en stor del av leilighetens areal og rommer både en sofagruppe, et spisebord for fire og ulike oppbevaringsmuligheter. Etter oppussing så nylig som i 2015 har overflatene et tidsaktuelt preg.

I sommermånedene fungerer balkongen nærmest som en forlengelse av stuen og utgjør et kjærkomment ekstra areal på cirka 7 kvadratmeter. Balkongen er smart innredet med en plassbygget benk som har sitteplass for mange og er et ypperlig sted for måltider når været tillater. Her kan du få med deg solens gang store deler av dagen.

I 2015 ble leiligheten også påkostet med helt ny kjøkkeninnredning fra HTH som har oppbevaringsplass for det essensielle til daglig bruk. Hvitevarene i form av stekeovn, platetopp av smal type og kjøleskap med fryser er alle helintegrert og medfølgende.

Samtidig med oppussingen ble kjøkkenet delt av til fordel for en separat alkove med soveplass. En plassbesparende skyvedør gjør det mulig å stenge av helt og har innfelte glass som slipper dagslys gjennom til kjøkkenet. I alkoven er det rom for en 140cm. dobbeltseng, og veggflatene er benyttet til skap og oppheng til klærne.

Ytterligere garderobeplass finner du i en liten nisje ytterst i entréen som er utstyrt med lange knagger du kan hekte kleshengerne på. Det er alternativt også mulig å fylle den samme nisjen med en skreddersydd garderobeinnredning.

Badet ble modernisert i regi av borettslaget omkring 2004/2005 med fliser på gulv og vegger samt innredning som utnytter det kompakte arealet godt. Innredningen inkluderer et romslig dusjhjørne samt servantskap og speilskap som til sammen har gode oppbevaringsmuligheter for håndklær og personlige effekter. Borettslaget har fellesvaskeri slik at du ikke trenger å tenke på plass til egen vaskemaskin.InnholdEntré, bad, alkove, stue med kjøkken og utgang til balkong på ca. 7 kvm.

Leiligheten disponerer bod med 5,6 kvm. gulvareal på loft samt bod på 3,8 kvm. på inngangsplan, der det også er felles sykkelparkering. Borettslaget har for øvrig fellesvaskeri.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten er en del av den veletablerte lavblokkbebyggelsen på Bøler, like ved kanten av Østmarka. Langs adkomstveien ligger Bøler Senter som er praktisk å svinge innom på vei hjem i hverdagen og inneholder blant annet dagligvareforretning, bakeri, frisør og apotek. På senteret finner du også et bredt tilbud av tjenester innenfor helse som legesenter, tannlege, hudpleie og fysikalsk.

Rett over gaten for senteret ligger Bøler T-banestasjon, der linje 3 Mortensrud-Storo har hyppige avganger dagen gjennom og tar deg inn til Jernbanetorget på 23 minutter. I nærområdet passerer for øvrig også busslinjene 76 Hauketo-Helsfyr og 79 Holmlia-Grorud, samt den lokale 78 Østensjø ring.

Beliggenheten like ved markagrensen er ensbetydende enkel tilgang til Østmarkas omfangsrike turområder, blant annet lysløype som passerer forbi Haraløkka. Marka byr på et stort nettverk av turstier og veier som egner seg svært godt for hverdagslige treningsturer eller lengre utflukter i helgene.

Besøk gjerne de utallige små og store sjøene lenger inn i marka, eller sett deg på sykkelen og tråkk en time eller to på de mange grusveiene. En runde rundt nærliggende Nøklevann er en fin tur både til fots, sykkel og med skiene på vinterstid.TomtAreal: 14 030 kvm. Eierform: Fellestomt for borettslaget.ParkeringBorettslaget har p-plasser og garasjer som leies ut etter ansiennitet. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Grunnmur i betong. Ytterveggene er forblendet med plateprofiler. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Fra stuen er det utgang til balkong med på ca 7 kvm, tremmegulv. Støpte betongtrapper/reposer med terrasso og malte vegger i oppgang.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat fra 2015. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig glatte flater malt/fornyet i 2015. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: HTH skapinnredning fra 2015 med glatte hvite fronter, grepskanter og heltre benkeplater. Hvite metrofliser på vegger over benker. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator i overskap.

Bad: Servantskap med glatte lyse fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hyleskap og overmontert belysning. Dusjnisje med hånddusj og skyvedører. Gulvmontert klosett. Badet ble pusset opp omkring 2004/2005 i regi av borettslaget.OppvarmingRadiatorer og varmt vann fra fellesanlegg.

Forbruk avlesning målere v/Clorius pr.31.12. (ikke individuelle målere pr.leil.) Sauro Super - Trolltun B/L og Hauktjern B/L. Borettslaget har lagt ned oljefyren og gått over til fyring av pellets 2014/15- Sauro Super og Trolltun brl har koblet seg på.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 34 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, alkove, kjøkken, stue.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Området omfattes av kommuneplan KDP-17.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererTotale felleskostnader pr.26.07.18 kr
3.204,- pr. md. Herav: Felleskostnader kr.
2.465,-
Kabel-tv kr.281,-
Kapitalkost. lån 1 OBBK01 kr.458,-

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 108 000,- i følge forretningsfører.

Informasjon om selskapets lån og vilkår: Bank:Obos Lånenr:98207365963
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:8.525.252,-
Restløpetid:11 år 11 md. Terminer pr år:2 Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.26.07.18:2,25%

Bank:Obos Lånenr:98207624039
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:3.177.114,-
Restløpetid:11 år 1 md. Terminer pr år:12 Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.26.07.18:2,25%

Bank:Obos Lånenr:98207624020
Type lån: Annuitetslån Restsaldo total:4.409.530,-
Restløpetid: 24 år 4 md. Terminer pr år:12 Avdragsfrihet:---
Type rente: Flytende Rente pr.26.07.18:2,25%

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har IN-ordning.FellesformueKr. 21 004,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr 509 877,-
Som sekundærbolig: kr 1 631 605,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 60071527. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter DTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.DiverseBoligen har ferdigattest utstedt 1962. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Det er en forutsetning for denne handelen at vedtektsbestemt styregodkjennelse foreligger før overtagelse kan finne sted.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent.

Det er vedtektsbestemt 20 dagers forkjøpsrett.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Andelseieren kan holde dyr dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Husdyr skal registreres hos styret.

Borettslaget er sameier i Oppsal Vaktmestersentral og får sine vaktmestertjenester utført fra sentralen. Sentralen har kontorer i Løypeveien 2 og telefonen er 22 76 28 80 (Fax: 22 76 28 81). E.post: kontor@oppsalvaktmestersentral.no. Åpningstid : 08.00-15.00. Sentralen har også en hjemmeside : www.oppsalvaktmestersentral.no

Eiendommen sokner til Nøklevann barneskole og Skullerud ungdomsskole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Kabel TV: GET

Hjemmeside: hauktjern.herborvi.no

IHT. ÅRSMØTET 2017: Styret følger opp tiltakene i vedlikeholdsplanen. 4 av 5 store rehabiliteringer er utført de siste årene. Vinduer er det neste store prosjektet (og sånn sett allerede prioritert) Det er mange hensyn å ta i drift og vedlikehold, og styret har flere forpliktelser å forholde seg til. VEDTATT PÅ ÅRSMØTE: Det utarbeides en langsiktig, og realistisk plan for tidspunkt og finansiering. Planen presenteres på neste ordinære generalforsamling.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 01.08 2018 og tilstandsrapport datert 27.07.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Drenert rundt samtlige blokker i boretsslaget 2018

3.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I regi av borettslaget

7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?  Nei - Kommentarer: Fasaden ble vasket i 2017

8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: alle sikringsskap ble oppgradert til dagens standard og hovedsikringene økte fra 20 til 40A i primo 2016

8.3. Kjenner du til om arbeider er utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: Gulv og lister i 2015

8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? Deler Spesifiser: Det elektriske anlegget i borettslaget ble oppgradert vinteren 2015/2016. De ble lagt kabler utendørs og nye hovedtavler.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år? Ja - Redegjør for dette: Avløpsrørene fra kjellere til kommunalt nett ble inspisert 2017.

9.2. Er arbeidet utført av faglært? Ja - Redegjør for hva som ble gjort, av hvem, og når: I regi av borettslaget

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Uteområdene er under utbedring etter drenering av blokka.

12. Kjenner du til pålegg/heftelser/krav fra f.eks. kommunen eller andre offentlige instanser vedrørende eiendommen, f.eks. oljetank, sentralfyr, septiktank, avløp e.l.? Nei - Kommentarer: Nytt fyrhus ble ferdigstilt sommeren 2014. Overgang til pellets.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 500 000,- (Prisantydning)
108 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 608 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 619 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Innmeldingsgebyr til forretningsfører: kr. 500,- pr. eier Ved benyttelse av forkjøpsrett: kr. 6 556,-
(Forhåndsvarselsgebyr vil da bortfalle).OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Grunnboksutskrift Seksjonering Reseksjonering Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0689 Bølerlia 52 A
0689, Bølerlia 52 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bølerlia 52 A
1/34
Lukk
1