Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NEDRE GRÜNERLØKKA: Arealeffektiv 2-roms med luftig plassering i 8. etasje. Solrik takterrasse med vidstrakt utsikt. Tett på Akerselva. Bredt kollektivtilbud.
Last ned budskjema
Dokumenter
Trondheimsveien 5 D presenteres av eiendomsmegler Tommy Stensrud v/ Boa Eiendomsmegling.Entré, bad, soverom og stue med kjøkken. Bod i kjeller på 3,6kvm disponeres, samt felles takterrasse.Leiligheten har en luftig plassering i høyden av åttende etasjen og dermed god avstand ned til gatenivået.Romløsningen er arealeffektiv og oversiktlig, og legger til rette for å bo enkelt i hverdagen.
Standarden er god med parkett og innredninger av nyere årgang på kjøkken og bad.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Takhøyden er noe høyere enn vanlig og har en positiv innvirkning på romfølelsen.Fra stuen har du en fantastisk utsik over Oslo.En sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør til sammen langt over halve leilighetens areal.Kjøkkenet er montert innerst i stuen, delvis skjermet, og består av en stilren innredning.Godt med oppbevaringsplass til utstyret du trenger i hverdagen. Samtlige hvitevarer er helintegert og medfølgende.Kjøkkenet er godt utnyttet.Soverommet har plass til en 150 cm. dobbeltseng.Her er deet dobbelt garderobeskap i samme stilpreg som kjøkkeninnredningen.Soverommet er som resten av leiligheten; lyst og luftig.Leilighetens soverom har adkomst rett fra stuen via to plassbesparende skyvedører som leder inn til hver sin side av en eventuell dobbeltseng.Badet ligger i tilknyttnig til entréen.Hvite fliser på gulv og vegger som danner et interiørmessig helhetlig uttrykk.Badet er oversiktlig innredet, med blant annet servantskap og svingbare glassdører rundt dusjhjørnet.Vaskemaskinen kan du plassere i en dedikert nisje som skjules når du holder døren åpen.I entréen finner du et tilsvarende skap som på soverommet.Enkel adkomst til leiligheten med heis.Fra leiligheten er det kort vei videre opp til borettslagets takterrasse.Takterrassen er solrike dagen gjennom og byr på flott utsikt over byen.I Trondheimsveien 5 D vil du bo supersentralt på Grünerløkkas nedre del og få nærhet til "alt".Det er få meters gange til den kulturelle, særegne pulsen Løkka er kjent for.Et bredt kollektivtilbud er lett tilgjengelig i de nærmeste gatene.Sydøst er kjent for sin asiatiske og gastronomiske meny.Få meter unna ytterdøren finner duTrattoria Popolare som tilbyr rustikk italiensk mat på menyen.Kvartalene omkring er spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk.Grünerløkka innehar en rekke caféer hvis lysten på ferske bakervarer og en kopp god kaffe er tilstede.Akerselva ligger rett rundt hjørnet. Her er det gode turmuligheter året rundt.Løkkalivet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner.
1
21
Se store bilder
Prisantydning: 2 000 000,-
Totalpris: 2 999 980,-
Primær rom: 33m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"NEDRE GRÜNERLØKKA: Arealeffektiv 2-roms med luftig plassering i 8. etasje. Solrik takterrasse med vidstrakt utsikt. Tett på Akerselva. Bredt kollektivtilbud."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.230 Bnr.443 Andelsnr.103 Orgnr.987609826 i Oslo kommuneKort oppsummertI Trondheimsveien 5 D vil du bo supersentralt på Grünerløkkas nedre del og få nærhet til "alt". Til Grünerløkkas puls og et rikt kollektivtilbud er det kun kort gangavstand, mens et bredt kollektivtilbud er lett tilgjengelig i de nærmeste gatene.

Akerselva med sitt langsgående parkområde stryker forbi gården på vestsiden, mens byens kanskje vakreste park Botanisk Hage er få kvartaler unna i motsatt retning.

Leiligheten har en luftig plassering i høyden av åttende etasjen og dermed god avstand ned til gatenivået. Standarden er god med parkett og innredninger av nyere årgang på kjøkken og bad.

Fra leiligheten er det kort vei videre opp til borettslagets takterrasse som er solrike dagen gjennom og byr på flott utsikt over byen.
 • Arealeffektiv 2-roms nederst på Grünerløkka
 • Parkett på alle gulv utenom badet
 • Gjennomgående god takhøyde
 • Tilgang til solrike takterrasse med utsikt
 • Få minutters gange til alle Løkkas etablissementer
 • EVO og SATS ved Schouskvartalet
 • Kort vei over til Vulkan
 • Nærhet til parker og Akerselva med turmuligheter
 • Svært godt kollektivtilbud rett utenfor døren
 • IN-ordning
 • Ingen dokumentavgift, lave omkostninger
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemRomløsningen er arealeffektiv og oversiktlig, og legger til rette for å bo enkelt i hverdagen. En sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet utgjør til sammen langt over halve leilighetens areal og mulig å møblere med sofa i tillegg til et spisebord for to eller tre. Takhøyden er noe høyere enn vanlig og har en positiv innvirkning på romfølelsen.

Kjøkkenet er montert innerst i stuen, delvis skjermet, og består av en stilren innredning med oppbevaringsplass til utstyret du trenger i hverdagen. Legg også merke til at samtlige hvitevarer er helintegert og medfølgende.

Leilighetens soverom har adkomst rett fra stuen via to plassbesparende skyvedører som leder inn til hver sin side av en eventuell dobbeltseng. Soverommet har plass til en 150 cm. dobbeltseng og er allerede utstyrt med dobbelt garderobeskap i samme stilpreg som kjøkkeninnredningen. Et stilsvarende skap finner du også like innenfor døren i entréen.

Badet har hvite fliser på gulv og vegger som danner et interiørmessig helhetlig uttrykk og ellers oversiktlig innredet, blant annet med servantskap og svingbare glassdører rundt dusjhjørnet. Medfølgende vaskemaskinen kan du plassere i en dedikert nisje som skjules når du holder døren åpen. For øvrig har den gode takhøyden positiv innvirkning på romfølelsen også her.InnholdEntré, bad, soverom og stue med kjøkken. Bod i kjeller merket "D-804" på 3,6 m².Beliggenhet og nærområdetI Trondheimsveien 5 D vil du bo nederst på Grünerløkka, med Akerselva like om hjørnet og få meters gange til den kulturelle, særegne pulsen Løkka er kjent for.

Kvartalene omkring er spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk, deriblant klassikeren Parkteatret ved Olaf Ryes plass. Nærmere og bare få meter unna ytterdøren finner du Schouskvartalet og steder som Trattoria Popoplare med rustikk italiensk mat på menyen, Schouskjelleren som byr på eksotiske ølslag i intime lokaler og Bettola med spennende drinker i retro-format.

Lenger opp er burger jointen Munchies stedet for gode burgere, tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Den nyere og kritikerroste Bass er et sted å gå både for gode retter, god drikke og god stemning i baren på kveldstid, mens Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien har kaffe brygget med lidenskap i brenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Dagligvarene kan du gjerne handle med deg hjem fra de mange nærbutikkene i området; både KIWI, EXTRA og REMA1000 er rett i nærheten. I tillegg ligger Schous dagligvare like ovenfor og holder døgnåpent alle dager. Legg gjerne turen innom Baker Samson for ferske bakervarer og en kopp god kaffe, også her er det åpent på søndager. Er du sulten på noe mer eksotisk er både Royal Sushi, Sushi Huset og Gourmet Thai gode alternativer i nærområdet.

Løkkalivet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. I tillegg til Sofienbergparken, Birkelunden og Olaf Ryes plass, er også Grünerhagen Park og Kuba flotte grøntområder for å oppleve solrike dager. Veien er heller ikke lang til Botanisk Hage; byens kanskje vakreste park.

Utenom de fine parkområdene i nabolaget er også områdets mangfoldige tilbud av treningsstudioer gode alternativer for innendørs aktivitet. Forbrenn kalorier hos EVO eller SATS, eller ta en svømmetur i nye Tøyenbadet som er blant landets mest besøkte svømmehaller med både badstue, solarium og klatrevegg.

Adkomst og kollektivtilbud
Et bredt kollektivtilbud i nærområdet gjør det enkelt å ta seg fra leiligheten og videre til de fleste av byens hjørner. I Trondheimsveien stopper trikkelinjen 17 Grefsen-Rikshospitalet i tillegg til bussrutene 30 Bygdøy-Nydalen, 31 Snarøya-Grorud og 31E Fornebu-Tonsenhagen.

Det er heller ikke langt nærmeste trikkestopp som blir Schous plass, ved Deichmanske, der du finner holdeplass for trikkelinjene 11 Kjelsås-Majorstuen, 12 Kjelsås-Aker Brygge-Majorstuen og 13 Grefsen-Bekkestua.

Har du egen bil er veien kort ut til Ring 2 både i retning Tøyen og Carl Berners plass, samt ned til Ring
1.TomtAreal: 2 781 kvm, Eierform: FellestomtParkeringGateparkering etter stedets regler.

Parkering: Underjordisk parkeringsanlegg felles for bygningene i kvartalet. Det administreres ikke av borettslaget. Plass kan leies. Kontakt for informasjon om evt. venteliste, bestilling av plass m.m. : www.akershave.no, tlf. 23 89 10 44 / 92484431.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk i betong- og murkonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste/komprimerte masser. Grunnmur i betong. Støpte dekker som etasjeskillere. Ytterveggene av betong- og murkonstruksjoner med utvendig teglstein. Vinduer med isolerglass. Entredør med brann- og lydklassifisering. Flatt tak i trekonstruksjoner tekket med papp/folie. Felles takterrasse. Flislagt inngangsparti og 2 heiser i bygget. Støpte betongtrapper/reposer med skifer og malte vegger i oppgang samt inngang fra flislagt korridor.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte fronter i heltre og laminerte hvite benkeplater med trelist. Nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og kjøleskap med fryser. Avtrekksventilator. Stålplater på vegger over benker.

Bad: Servantskap med glatt hvit front og laminert hvit benkeplate med nedfelt servant og ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett.OppvarmingVarmekabler/gulvvarme i alle gulv.Vei, vann og avløpOffentlig vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal: 33 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre/gang, bad, stue/kjøkken, soverom.Adgang til utleieIht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål.ReguleringEiendommen er regulert til spesialområde for bevaring. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler.

Eiendommen omfattes av kommunedelplan KDP-17 og KDP-4.

Det foreligger planforslag innenfor kartutsnitt.

Pågående byggesaker: Heimdalsgata 1 A-B - Påbygg med to etasjer. Saksnummer 201800137

Trondheimsveien 2 B - Fasadeendringer - Riving og oppføring av inngangsparti - Schouskjelleren. Saksnummer 201710728

Heimdalsgata 1 A-B - Påbygg med tre etasjer. Saksnummer  201703546Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Bystyret har vedtatt at boliger og fritidsboliger får ett bunnfradrag på inntil 4,6 millioner kroner i 2018. Dersom det er et beløp tilbake etter at bunnfradraget er trukket fra, er det grunnlag for å betale eiendomsskatt. Skattesats for eiendomsskatten er tre promille av dette beløpet.Felleskostnader inkludererFellesutgifter: kr. 6 092,- pr. mnd. pr.30.07.18

Herav: Felleskostnader kr.1 673,-
Renter IN kr.1 611,-
Lånekostnader kr.16,-
Lånekostnader kr.156,-
Avdrag IN kr.2 277,-
Tilleggsytelser: Kollektiv bredbånd og TV signaler kr.359,-

Felleskostnadene øker med 8 % 01.01.2018. Bredbånd / Tv økes til kr 359 pr. mnd. fra 01.01.2018. Kostnadene ifm. heislånet vil øke ca. 40 - 50 kr pr andel fra 01.01.2018.

Kapitalkostnader justeres den 01.01 hvert år i henhold til nedbetalingsplan.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 999 980,- i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 83987127204, Handelsbanken NUF Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 30.07.2018:
1.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 110
Saldo per 30.07.2018: 82 503 293
Andel av saldo: 991 305
Første termin/første avdrag: 01.01.2017 ( siste termin 01.01.2046 )

Lånenummer: 83987142580, Handelsbanken NUF Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 30.07.2018:
1.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 53
Saldo per 30.07.2018: 1 187 289
Andel av saldo: 8 676
Første termin/første avdrag: 01.01.2013 ( siste termin 01.12.2022 )

Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale)

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.FellesformueKr. 23 666,- iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLikningsverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig: kr. 588 089,-
Som sekundærbolig: kr. 1 881 883,-ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 83556740. Betales gjennom felleskostnader.

Andelseier må selv tegne innboforsikring.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/BudsjettRegnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste vedr. tilbehør og løsøre fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.2012. Følger vedlagt. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. I tillegg medfølger vaskemaskin.DiverseBoligen har ferdigattest. Følger vedlagt.

Interessenter oppfordres til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Det er ikke andre enn fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Styret skal godkjenne nye andelseiere. Godkjenning kan bare nektes når det foreligger saklig grunn til det.

Barneskole: Vahl skole Ungdomsskole: Sofienberg skole Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst.

Kabel-TV: Get

Det er ikke forkjøpsrett i dette borettslaget.

HUSDYRHOLD: Er tillatt, se vedtekter/husordensregler for nærmere bestemmelser.

TV OG INTERNETT: Get, se www.get.noForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave datert 03.08 2018 og tilstandsrapport datert 30.07.2018 som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.

Iht. selgers egenerklæringsskjema:
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen er utført av en godkjent elektroinstallatør? Ja - Spesifiser firma eller andre kjente punkter: Leithe & Christiansen AS byttet bryter/dimmer/termostat til bad/gang 01.08.2018. I leverandørbeskrivelsen som fulgte med megleropplysninger fra 2007, står det følgende om El-arbeider: "Komplett nytt anlegg i hele bygget. Leilighetene får elektrostandard i henhold til NS 3931, første utgave, A1."

10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette? Ja - Redegjør for dette: Har hørt at utleiehotellet i Heimdalsgata 1 har søkt om påbygg, men fått avslag.

15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år? Ja - Type rapport og dato: Rapport fra prøvetaking, datert 05.07.2018
Ferdigstillelseskjema, datert 18.07.2018

17. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag? Ja - Redegjør for dette: Se "Sak 4: Andre saker" i Innkalling til generalforsamling 2018. Der listes diverse vedlikeholdsoppgaver.

18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter? Ja - Redegjør for dette: Se "Sak 4: Andre saker" i Innkalling til generalforsamling 2018. Der listes diverse vedlikeholdsoppgaver. Vet ikke om disse kan medføre økt husleie/økte fellesutgifter.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap): Liten sprekk i skapbunn under kjøkkenvask. Hårfine sprekker i vask, bad. Lys i kjøkkenvifte er ødelagt. Åpne-/lukkedelene til ventil under venstre stuevindu har falt av. Det kan av og til komme noe lyd fra soveromstak, for eksempel ved sentrifugering på høy hastighet. Det hender at det blir kaldt i leiligheten om vinteren og varmt om sommeren. I 2015 ble det montert nytt kjøle- og fryseskap. I 2017 ble det montert ny vaskemaskin. 01.08.2018 ble det montert ny bryter/dimmer/termostat til bad/gang. Det vil i en tid fremover bli utført oppussing av to brannskadde leiligheter på den andre siden av korridoren. Ny eier må kontakte Hafslund Kundeservice på tlf 21490300 for bytte av strømmåler.

Iht. tilstandsrapport: Det er felles takterrasse som midliertidig er stengt - i påvente av montering av ny dør. 2 heiser i oppgangen. Det vært brann i naboleiligheter på den andre siden av korridoren og gjeldene leilighet har vært ozonbehandlet for å fjerne røyklukt. Bygningen ble fullstendig rehabilitert og ombygget til boliger i 2005. Det er liten sprekk i skapbunn i benkeskap under vasken.

Tilleggsopplysninger: Samsvarserklæring fra elektrikeren som byttet bryter/dimmer/termostat i leiligheten 01.08.2018 foreligger og følger vedlagtOppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 000 000,- (Prisantydning)
999 980,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 999 980,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 005 112,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.KonsesjonDet er ikke konsesjon på eiendommen.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941
Kongsveien 91, 1177 Oslo Ansvarlig megler: Tommy StensrudBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 22 11 60 01. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.VedleggTilstandsrapport Egenerklæring Opplysninger fra forretningsfører Vedtekter og Husordensregler Årsmøte for år 2017
Protokoll Rapport lufttest røykskade Reguleringsbestemmelser Arealbekreftelse med målebrev Samsvarserklæring Ferdigattest Ligningsverdi Energiattest Informasjon vedrørende tilbehør og løsøre Forbrukerinformasjon om budgivning
Se prospekt
Oslo, 0560 Trondheimsveien 5 D
0560, Trondheimsveien 5 D
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Trondheimsveien 5 D
1/32
Lukk
1