Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MONTEBELLO: Gjennomgående og meget romslig 3-roms terrasseleilighet på byggets ende. Strålende utsikt og innglasset terrasse. Moderne standard. Garasje. Fredelige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Husebybakken 17 K presenteres av Tommy friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo VestArealeffektiv 3-roms terrasseleilighet.Foruten den gode utsikten er også terrassen med innglassing blant leilighetens fremste kvaliteter.Her er utsiktet som best og vidstrakt over omgivelsene i øst og sommerstid titter solen inn allerede grytidlig på morgenen og gjør terrassen til en lun og varm krok.
Glassene på terrassens front skjermer effektivt mot vind og er samtidig enkle å skyve til side for en mer åpen opplevelse på varme dager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leilighetens gjennomgående og arealeffektive romløsning domineres av en delvis åpen sosial sone på over 50 kvadratmeter.Leiligheten er lys på dagtid og byr på strålende utsikt over byen og helt til de grønne åsene i Østmarka.Leiligheten er påkostet så nylig som i 2017 med ny parkett i stue.Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innebygget og dermed medfølgende, og på benkene finner du brede arbeidsflater.Kjøkkenet er delvis skjermet mot resten av stuen.InteriørbilderSkapinnredningen er moderne og bruksvennlig utformet med masse skapplass,Leilighetens to soverom er distansert fra den sosiale sonen og samlet omkring gangen med praktisk nærhet til badet.Soverommene er velfungerende som henhodsvis et hovedsoverom og et barne-gjesterom eller kontor etter behov.Soverommene er utstyrt med hendige skyvedørsgarderober der klærne kan oppbevares oversiktlig og lett tilgjengelig.Skyvedørene har heldekkende speilfronter som utvider romfølelsen.Badet er pusset opp både i regi av tidligere og dagens eiere med et moderne og innbydende interiør.Badet fyllet også rollen som vaskerom og er smart tilrettelagt for dette formålet med fliselagte hyller som delvis skjuler en frontmatet vaskemaskin.Badet har innebygd badekar og eget dusjhørne.Entrée med gode oppbevaringsmuligheter med innebygd bod.Det medfølger en garasjeplass og er mulighet til å leie tilleggsplasser.
1
22
Se store bilder
Prisantydning: 5 375 000,-
Totalpris: 5 380 236,-
Primær rom: 72m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"MONTEBELLO: Gjennomgående og meget romslig 3-roms terrasseleilighet på byggets ende. Strålende utsikt og innglasset terrasse. Moderne standard. Garasje. Fredelige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.29 Bnr.761 Snr.23 Orgnr.985590621 i Oslo kommuneKort oppsummertHusebybakken 17 K er en moderne og arealeffektiv 3-roms terrasseleilighet med attraktive fordeler som plassering på byggets ende, adkomst til egen ytterdør og ikke minst det viktigste; flott utsikt fra en innglasset og fredfylt balkong. Utsikten strekker seg over byen og helt til de grønne åsene i Østmarka, og på balkongen titter solen inn allerede grytidlig på gode dager i sommerhalvåret.

Leiligheten ligger i ytre rekke av nabolaget på Montebello der et godt utvalg av forretninger og servicetilbud er innenfor kort avstand, både til fots, med bil eller T-bane fra Montebello stasjon omlag 600 meter unna. Rett i nærheten finnes også skoler på alle trinn, barnehager og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Ikke minst er også de store markaområdene lett tilgjengelig, mens turmuligheter i Mærradalen er direkte tilknyttet nabolaget.
  • 3-roms terrasseleilighet på Montebello
  • Østvendt, innglasset balkong med flott utsikt
  • Påkostet med ny parkett i stue og maling i 2017
  • Arealeffektiv, gjennomgående og smart romløsning
  • Velholdt og moderne standard
  • Enkel adkomst til egen ytterdør, nær byggets heis
  • Parkeringsplass i felles garasjekjeller
  • Bakkevarme ved oppkjørsel og inngang
  • Veldrevet sameie med ordnet økonomi
  • Få minutters gange til T-banestasjon
Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående og arealeffektive romløsning domineres av en delvis åpen sosial sone på over 50 kvadratmeter som både er lys på dagtid og byr på strålende utsikt over byen og helt til de grønne åsene i Østmarka. Her kommer også leilighetens plassering på enden til syne i form av et ekstra vindu på nordveggen som bidrar til den lyse atmosfæren.

Foruten den gode utsikten er også terrassen med innglassing blant leilighetens fremste kvaliteter. Her er utsikten som best og vidstrakt over omgivelsene i øst, og sommerstid titter solen inn allerede grytidlig på morgenen og gjør terrassen til en lun og varm krok du kan ta med helgefrokosten ut til. Det er installert 2 elektriske markiser og glassene på terrassens front skjermer effektivt mot vind og er samtidig enkle å skyve til side for en mer åpen opplevelse på varme dager.

Leiligheten er påkostet så nylig som i 2017 med ny parkett i stuen, mens de øvrige overflatene er påført ny hvitmaling som er et nøytralt og lett overmalbart utgangspunkt om du vil tilsette veggene farger. Stuen er for øvrig enkel å møblere og rommer fint to store sittegrupper som en salong og et spisebord.

Kjøkkenet er delvis skjermet mot resten av stuen og en inntrukket avdeling som er tilrettelagt for tilberedning på en moderne og bruksvennlig utformet skapinnredning. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innbygget og dermed medfølgende, og på benkene finner du brede arbeidsflater. Innredningen er med sin helhetlige og høyglansede fremtoning i seg selv et dekorativt element i den sosiale sonen og har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.

Leilighetens to soverom er distansert fra den sosiale sonen og samlet omkring gangen med praktisk nærhet til badet, samt den innvendige boden som ligger like innenfor døren.

Soverommene er velfungerende som henholdsvis et hovedsoverom og et barne- eller gjesterom etter behov, og begge vender ut mot hagen mellom blokkene fremfor mot svalgangen og gaten på oversiden. Soverommene er utstyrt med hendige skyvedørsgarderober der klærne kan oppbevares oversiktlig og lett tilgjengelig, og samtlige skyvedører har heldekkende speilfronter som utvider romfølelsen. Ytterligere en tilsvarende garderobe finner du i gangen rett utenfor som gir deg oversikt på helfiguren når du står på farten ut.

Med umiddelbar nærhet til badet går du på kun få skritt fra soverommene inn til en varmende dusj på morgenkvisten. Badet er pusset opp både i regi av tidligere og dagens eiere med et moderne og innbydende interiør, og er velutstyrt med blant annet et badekar i tillegg slik at du får valgfrihet. Badet fyller også rollen som et vaskerom og er smart tilrettelagt for dette formålet med flislagte hyller som delvis skjuler en frontmatet vaskemaskin og kan benyttes til bretting av tøy.EierbrøkSeksjonsbrøk: InnholdEntré/gang, bod, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 6 kvm.

Leiligheten disponerer også nettingbod på 3,1 kvm. i kjeller og nettingbod på 2,1 kvm. i underetasje. Samt en innvendig bod med trådhyller på ca 4 kvm. Selger har i dag hatt ekstra kjøleskap og fryser i boden. Beliggenhet og nærområdetHusebybakken 17 K er høytliggende i luftige og solrike omgivelser på Montebello, og har i tillegg en attraktiv plassering i fremste rekke der utsikten er uhindret. Nabolaget er stille og rolig med lite trafikk, har et barnevennlig preg og ligger tett på marka samtidig som veien er kort ned til byen med bil, sykkel eller kollektivtransport. Til Montebello stasjon med bane 3 er det kun knappe 600 meter, og reisetiden til Majorstuen er på effektive 6-7 minutter.

Vel så attraktiv er nærheten til skoler og gode idrettsmiljøer; for barna er det kort skolevei til både Huseby barneskole, Smestad barneskole og Hovseter ungdomsskole, i tillegg er en rekke barnehager lett tilgjengelige i nærområdet.

Det eksisterer et bredt aktivitetstilbud i omegnen, blant annet er Njårdhallen i umiddelbar nærhet, med tennisbaner og turnhall samt treningssenteret SATS. Gjennom Ready Idrettsforening på Gressbanen tilbys også bandy, alpint, langrenn og fotball, med mer.

Dagligvarene kan du handle enkelt på nærbutikken EXTRA, mens større shoppingmuligheter venter på Røa senter, i Karenslyst Allé på Skøyen og ikke minst på CC-Vest. Det er for øvrig planer om å utvikle den gamle Statkraft-tomten til et område for marked og handel som vil kunne tilføre området et ytterligere godt tilbud.

Fra nabolaget er det umiddelbar nærhet til både Mærradalen med lysløype og fine turstier, Husebyskogen samt Husebybakken med en helt nyåpnet skipark for barn og unge. Mer omfangsrike turområder venter i marka, med milevis av skispor når forholdene tillater vinterstid. Med bil er det kort kjøreavstand også opp til Oslo Vinterparks moderne anlegg omkring Tryvannshøgda, med hele 11 heiser og 18 bakker, inkludert den 1400 meter lange Wyllerløypa i Sørkedalen.

Sommerstid derimot er det flere bademuligheter omkring, deriblant Bogstad som er fantastisk med sine gressplener og flotte strand ned mot vannet. I tillegg er det inne i marka flere fine badevann som er fine utfartsmål for en avkjølende dukkert.

For et slag golf er Oslo Golfklubb på Bogstad et utmerket alternativ med en flott 18 hulls bane beliggende ned mot  Bogstadvannet. I vinterhalvåret er det innendørs treningssenter med både putt, pitch og slag mot nett i tillegg til eget  golfsimulatorsenter i klubbhuset. I tillegg er det kun en kort kjøretur til Haga Golfklubb og Grini Golfklubb med henholdsvis blant annet 27 og 9 hulls baner.

Gastronomisk spennende såvel som tradisjonelle matopplevelser kan du oppleve på Holmenkollen Restaurant, Holmenkollen Park Hotell og Frognerseteren, med følge av nydelige omgivelser og flott utsikt over Oslofjorden. Sistnevnte har også egen SPA-avdeling og tilbyr mange aktiviteter i nærområdet.TomtAreal: 6 389 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDet medfølger én garasjeplass til leiligheten, og det er pt. muligheter for leie og kjøp av tilleggsplasser.

Til sameiets fellesområde hører 4 gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget. Disse plassene er til beboernes gjester, og skal ikke benyttes av sameierne. Gjesteparkeringsplassene skal brukes i begrenset tid, maksimum 5 dager.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt såle antatt fundamentert på faste masser/fjell. Yttervegger: Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur/ betongkonstruksjoner. Utvendige fasader belagt med fuget teglsten og plater. Utforete vegger på terrasse er belagt med malt panel. Vinduer: Malte trerammer og terrassedør med 2-lags isolerglassvinduer fra 2002. Balkonger, terrasser ol.: Solrik dels innglasset terrasse ca. 6kvm. med adkomst fra stue. Terrassen er oppført i stålkonstruksjoner med malte gelendre og plater i aluminium. Elektriske markiser. Terrassedekke belagt med treplank. Gulvsystemer: Etasjeskillere i armerte betongkonstruksjoner og Lecaplank med V-fug. Støpt dekke på bad/wc. Våtrom er pusset opp i regi av forrige og dagens eier. Hovedkonstruksjonene er fra byggeåret.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, bod, på bad og foran kjøkken, for øvrig 2-stavs eikeparkett. Nedfelt LED-belysning i entré. Innervegger: Fliser på bad og glassmosaikk på kjøkken, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malt gips med downlights i entré og på bad, for øvrig malte betongelementer.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og laminerte mørke benkeplater i tre-imitasjon. Glassmosaikk på vegger over benker. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, ventilator med avtrekk, kjøle- og fryseskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront og overbelysning. 2 veggspeil. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert håndkletørker. Innbygget badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 72 kvm P-rom: 72 kvm Bta: 78 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, garderobe, gang, bad, kjøkken, spisestue/stue, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Ved salg og fremleie skal styret underrettes skriftlig om hvem som er ny eier/leietaker. Dersom en sameier selger eller leier ut sin seksjon skal hun/han påse at ny eier/leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter og eventuelle husordensregler, samt vedtak besluttet av sameiermøtet og styret.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-2492. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Diverse plansaker i området: Saksnummer - 201701323 - Reguleringssak Husebyplatået - Bestilling av oppstartsmøte - Bymessig utvikling.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
1.524,- pr. mnd. Inkluderer: Kabel-tv/ bredbånd (Get), kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 5 236,- pr. 31.12.16 ifølge forretningsfører.

Sameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 12.935,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 197 342 per 13.06.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 352 558 per 13.06.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 64394711. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 35 leiligheter.
- Sameiebrøk: 72/2975
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Kun elektrisk grill og gassgrill er tillatt på terrassene.
- Sameiet har avtale med Gårdreform Snø og Grønt AS for snømåking, og med Oslo Renhold og Vedlikeholdsservice for gressklipping.

Planlagt vedlikehold 2017:
- Reparasjon av rekkverk og platting.
- Tildekking av piper.
- Pyntestein/ blomsterkasse ved lekeplassen.
- Nytt søppelanlegg.
- Sykkelstativet.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: Vaskemaskin. Kjøleskap og fryser i bod.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 2003.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Servitutter i eiendomsrett Bestemmelse om gjerde 07.05.1997 Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 29 Bnr: 761 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 29 Bnr: 761 Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale 10.02.2003 Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170039. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 375 000,- (Prisantydning)
5 236,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 380 236,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 380 236,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
147 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 527 458,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Eiendommen har ikke odel.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Bad pusset opp i regi av forrige eier. Ny dusj installert i 2011 av samme håndverker.
1. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja. Vannskade på parkett i stue fra pipe høsten 2016. Ny parkett i stue juni 2017. Sameiet tetter pipe.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja. Det har vært feil konstruksjon av NCC som har ført til feil drenering i garasjen. NCC var på befaring i mars 2017 og sameiet er nå i dialog for å fikse problemet.
2.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei.
2.3. Kommentarer.
- Pipene skal tildekket for å unngå lekkasje.
5. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Nei. Pipene skal tildekket for å unngå lekkasje.
8. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) ga Statnett 22. september 2016 tillatelse til å bygge en ny 420 kV kabelforbindelse i tunnel mellom Smestad og Sogn, samt nytt 420 kV koblingsanlegg i ny fjellhall i Smestad transformatorstasjon.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 16.06.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0379 Husebybakken 17 K
0379, Husebybakken 17 K
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Husebybakken 17 K
1/21
Lukk
1