Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
GIMLE/FROGNER: Stor 3(4)-roms leilighet med designpreget interiør og høy, moderne standard. 3 stuer, peis og balkong. Attraktive omgivelser, nær forretninger og uteliv
Last ned budskjema
Dokumenter
Gabels gate 40 presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Leiligheten er nylig betydelig oppusset og påkostet, blant annet med ny stavparkett i fiskebeinsmønster.Stavparketten utgjør en vakker kontrast til de lysere veggflatene og er lagt gjennomgående mellom stuene.Leilighetens tre stuer opptar en stor del av arealet og er nært forbundet av åpne og dørfrie gjennomganger.
Sosial møteplass: Med et langstrakt spisebord med plass til 10 personer stående fremme til enhver tid er det enkelt å invitere på middag.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten ligger i andre etasje med balkong orientert i sydlig retning, mot solens gang første del av dagen.Når de varme sommerdagene melder sin ankomst kan du holde balkongdørene åpne og slippe sval luft rett inn i stuen.Vinterstid kan du tenne ild i den åpne gruepeisen og få følge av lun varme innendørs på hustrige dager.På kjøkkenet dominerer en omfangsrik og svært stilsikker skapinnredning fra Sigdal.Flere dekorative elementer setter sitt preg på kjøkkenet, deriblant veggplate og blandebatteri i kobber, samt den tidsaktuelle veggfargen i mørk blå.Kjøkkenet er velutstyrt med de fleste hvitevarer innbygget. Veggflisene er håndlagede og fra Fired Earth.Leilighetens soverom er av god størrelse og påkostet med samme stavparkett som stuene og kjøkkenet.Soverommet oppleves ekstra innholdsrikt av et tilknyttet, separat omkledningsrom.Oppbevaringsmuligheter for klærne er det også i soverommets garderobeskap, der tøyet i seg selv utgjør dekorative elementer.Fra soverommet kan du tusle rett inn til badet, som også er påkostet med Fired Earth fliser samt armaturer i kobber.01.FasadeToalettrommet er på sin side lett tilgjengelig fra entréen og har i likhet med badet en interiørmessig sterk egenart.01.FasadeIllustrasjon: Oppholdsrommet kan deles med glassvegg slik at stuen også fungerer som en egen soveromsavdeling for gjester.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også kjellerbod på 1,6 kvm. samt loftsbod på 4 kvm. med 15 kvm. oppmålt gulvareal under skråtak.
5
166
Se store bilder
Prisantydning: 8 750 000,-
Totalpris: 8 882 383,-
Primær rom: 98m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 2 / Soverom: 2
Kort om
"GIMLE/FROGNER: Stor 3(4)-roms leilighet med designpreget interiør og høy, moderne standard. 3 stuer, peis og balkong. Attraktive omgivelser, nær forretninger og uteliv"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.212 Bnr.388 Aksjebrevnr.56-66 Orgnr.934571819 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten har et påkostet og svært gjennomført stilpreg der moderne innredninger er kombinert med retroinspirerte elementer i et meget vellykket resultat. Leiligheten skiller seg ut i mengden som noe for seg selv og er med hele tre stuer samt et separat kjøkken godt tilrettelagt for sosiale sammenkomster.

Leiligheten ligger i en roligere sidegate til Bygdøy Allé, herfra får du bekvemmelig nærhet til kulturelle opplevelser og gode restauranter - en attraktiv beliggenhet for deg som vet å verdsette alt Frogner kan tilby.
 • 3-roms ved Gimle med designpreget interiør
 • Gjennomgående, god romløsning med balkong
 • Garsjeplass kan leies rett bortenfor i Bygdøy Allé 2
 • Nyere innredninger av høy standard på kjøkken, bad og toalettrom
 • 3 stuer, separat kjøkken, soverom med bad
 • Helhetlig og meget gjennomført stilpreg
 • Attraktiv beliggenhet i fornemme omgivelser
 • Nærhet til Frogners shoppingmuligheter, restauranter og uteliv
 • Kort gangavstand til stopp for trikk 12 i Frognerveien
 • Buss 20 og 21 samt 30 og 31 rett i nærheten
 • Enkel tilgang til fine park- og rekreasjonsområder
Ditt nye hjemI leilighetens gjennomgående romløsning opptar de tre stuene en stor del av arealet, og er nært forbundet av åpne og dørfrie gjennomganger samtidig som de er adskilt nok til å danne tre ulike soner. Et langstrakt spisebord finner sin naturlige plass i spisestuen, i de øvrige to kan du gjerne møblere med mer tilbakelente og behagelige sofagrupper. Her utgjør den nye og mørke stavparketten med fiskebeinsmønster en vakker kontrast til de lysere veggflatene, og er lagt helhetlig og gjennomgående mellom stuene.

Når de varme sommerdagene melder sin ankomst kan du holde balkongdørene åpne og nærmest forlenge spisestuen helt ut til rekkverket, samtidig som sval luft slipper rett inn. Vinterstid derimot kan du tenne ild i den åpne gruepeisen og få følge av lun varme innendørs på hustrige dager.

På kjøkkenet dominerer en omfangsrik og svært stilsikker skapinnredning fra Sigdal med gode oppbevaringsmuligheter. Flere dekorative elementer setter også sitt preg på rommet, deriblant håndlagede veggfliser fra Fired Earth, veggplate og blandebatteri i kobber, samt den tidsaktuelle veggfargen i mørk blå.

Kjøkkenet er velutstyrt med de fleste hvitevarer innbygget, deriblant induksjonstopp og stekeovnen som er plassert i riktig arbeidshøyde, samt et hendig strykebrett som enkelt trekkes ut ved behov. Motstående benker gir deg praktisk arbeidsplass når du skal tilberede, og på den ene siden er benken forlenget i en smart barløsning foran vinduet. Her kan du innta morgenkaffen og mindre måltider til fint utsyn mot trærne i gårdsrommet.

Leilighetens soverom er av god størrelse og oppleves ekstra innholdsrikt av et tilknyttet, separat omkledningsrom som i dag er innredet med høyreiste garderobeskap og har god manøvreringsplass. Oppbevaringsmuligheter for klærne er det også i soverommet og en litt annerledes tolkning av et garderobeskap, der tøyet i seg selv utgjør dekorative elementer. Legg også merke til at soverommet vender inn mot de fredelige omgivelsene i bakgården, slik at du kan sove med vinduet på gløtt om nettene uten å tenke på sjenerende støy rett utenfor.

På soverommet opplever du i hverdagen den deilige komforten av å kunne tusle direkte inn til badet på morgenkvisten, der du i tillegg får valgfrihet mellom en dusj eller et bad. Her drar du kjensel på elementer fra kjøkkenet som de dekorative veggflisene fra Fired Earth samt armaturer og tilbehør i kobber, mens de hvite marmorflisene på gulvet er forlenget vertikalt opp på veggflatene både foran og bak badekaret.

Toalettrommet er på sin side lett tilgjengelig fra entréen og har i likhet med badet en interiørmessig sterk egenart, med blomstret tapet på alle vegger samt innslag av hvite marmorfliser og armatur i samme serie.Innhold2. etasje: Entré, toalettrom, bad, soverom med kott og separat omkledningsrom, kjøkken, peisstue, stue og spisestue med utgang til balkong på 1,9 kvm.

Leiligheten er i dag innredet med ett soverom og i tillegg et omkledningsrom som også er egnet for barneseng for familiens yngste. For å få et fullverdig soverom til kan den innerste av oppholdsrommets tre soner deles opp, slik at det blir et fullverdig soverom 2 der hvor sofaen i dag står.   Leiligheten disponerer også lukket kjellerbod på 1,6 kvm. samt lukket loftsbod på 4 kvm. med 15 kvm. oppmålt gulvareal under skråtak. Det er i tillegg stor felles sykkelbod i kjeller med adkomst fra bakgården.Beliggenhet og nærområdetGabels gate 40 ligger i veletablerte og attraktive omgivelser like ved Gimle på Frogner, og har nærhet til alle bydelens forretninger og gode spisesteder. Her vil du bo i historiske og bevaringsverdige omgivelser, preget av ulike arkitektoniske stilretninger fra de siste to hundre år, vakre fasader, gateløp, hager og parkanlegg.

I hverdagen kan du handle dagligvarene enkelt ved nærbutikken Bunnpris rett over gaten som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert, eller i de mange andre forretningene omkring - her er de fleste kjeder representert. I Bygdøy Allé finner du i tillegg velrenommerte Fjelberg Fisk & Vilt, delikatesseforretningen Frogner Special og Skafferiet, samt et av Vinmonopolets utsalg. Legg gjerne også turen nedom W.B. Samson som frister med ferske bakervarer og en god kopp kaffe du kan starte dagen med.

Flere forretninger og spisesteder finner du ved Karenslyst Allé, deriblant Joe & the Juice, Kaffebrenneriet, Starbucks eller Waynes Coffe. Her har også Brødbakerne mye godt å bite i, inkludert et utvalg økologiske bakverk, og hos Maschmanns Matmarked får du deres velkjente cronuts.

Gode shoppingmuligheter er det i Frognerveien, der du finner smakfulle forretninger om du vil unne deg noe lekkert. I tillegg har Vikaterrassen spennende forretninger og spisesteder.

Restauranter og uteliv
Beliggenheten gir deg nærhet til noen av byens beste restauranter med varierte menyer og størrelser. For et velsmakende måltid ute er Enoteca et godt alternativ. Andre velkjente etablissementer inkluderer blant annet Champagneria i Frognerveien som byr på forfriskende drikke og tapasretter, Kolonihagen med meny fokusert rundt økologisk mat, samt Feinschmecker med utsøkt mat og uformell atmosfære.

Veien er heller ikke lang til utestedene omkring Solli Plass, og på lørdager i vinterhalvåret er Bølgen og Moi Briskeby stedet for høy stemning.

Parker og rekreasjon
På solrike sommerdager er Frognerparken å anbefale, i parken finner du også tennisbaner og et nettverk gangveier som er velegnede som en del av hverdagslige løpeturer. For innendørs trening kan du velge mellom flere gode alternativer i nærområdet, eksempelvis SATS og EVO ved Karenslyst Allé, eller SATS ELIXIA Colosseum ved Majorstua. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Utendørs er gang- og sykkelstien langs Frognerkilen en fin strekning for en joggetur, gjerne i kombinasjon med en sløyfe utom idylliske Bygdøy.

Bygdøy er i seg selv et eldorado for turer til fots og på sykkel, og et flott utgangspunkt for maritimt liv. Her ligger badestrender som populære Huk, samt tradisjonsrike sommerkaféer som Hukodden Strandrestaurant. Et bredt utvalg av muséer byr også mulighet for historisk berikelse, deriblant Norsk Folkemuseum, Vikingskipene, Norsk Maritimt Museum, Kon-Tiki Museet og Holocaustsenteret.

Kollektivtilbud i nærområdet
I Bygdøy Allé ved Frogner Kirke stopper buss 30 mellom Bygdøy og Nydalen, samt buss 31 som tar deg helt ut til Snarøya i syd og opp til Grorud i nordøst. 20- og 21-bussene går fra henholdsvis Odins gate og Frognerveien, og tar deg på tvers av byen fra Skøyen og Aker Brygge til Galgeberg og Helsfyr.

Trikk 12 stopper ved Lille Frogner Allé 250 meter unna og bruker kun 5 minutter både til Majorstua og Nationaltheatret. Skal du motsatt vei kan du ta 13-trikken fra Skillebekk i Drammensveien og frem til det knutepunktet Skøyen bare 6 minutter. Fra Skøyenhar Flytoget hyppige avganger til Gardermoen, mens en rekke busslinjer tar deg videre i de fleste himmelretninger.

Foruten de kollektive transportmidlene er det også meget enkel adkomst med bil, både fra E18, Ring 2 og Bygdøy Allé via Drammensveien.TomtAreal: 386 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarsjeplass kan leies rett bortenfor i Bygdøy Allé 2 i Hydrogarasjen for kr 1800,- per mnd. Ellers parkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boligblokk med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegg: Grunnmur oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte trerammer og to-fløyet balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer og vareglass med sprosser fra 1984. Balkonger, terrasser ol.: Solrik luftebalkong ca. 1,9m2. med adkomst fra spisestue. Balkongen er oppført i betongkonstruksjoner med gelendre i betong. Dekke belagt med puss/betong. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betong med oppforete gulv. Støpt dekke med sluk i gulv på baderom.Overflater og innredningGulv: Fliser, tapeter og malte glatte flater. Innervegger: Fliser og stavparkett. Himlinger: Malte glatte flater. LED downlights i entré, gang, på toalettrom, bad og kjøkken.

Kjøkken: Sigdal skapinnredning med profilerte hvite fronter og laminerte sorte benkeplater. Dobbelt vitrine høyskap. Nedfelt sort komposittservant med forgyllet 1-greps blandebatteri. Håndlagede Fired Earth veggfliser. Kobberplate på vegg over vaskesone. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin med tørketrommel. Innbygget vinskap. Røroshetta ventilator over kokesone. Nisje for dobbelt kjøleskap. Ventilator integrert i overskap.

Bad: Sortmalt servantskap med profile fronter og overmontert steinservant med forgyllet 1-greps armatur. Innbygget badekar med veggmontert armatur, hånddusj og regndusj med forgyllet preg.

Toalettrom: Heltre benkeplate med overmontert servant og forgyllet 1-greps blandebatteri. Veggmontert klosett.OppvarmingNyere radiatorer på kjøkken og hvert enkelt oppholdsrom. Varmekabler i gulv på toalett og baderom. Stor murt peis i peisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 98 kvm P-rom: 98 kvm Bta: 110 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, sep. toalett, baderom, peisestue, spisestue , stue, kjøkken, omkledningsværelse, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-2255, planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området: Saksnummer: 201613853 - Reguleringssak - Bygdøy allé 39 - Midlertidig forbud mot tiltak - Gimle Kino.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
4.950,- pr. mnd. Inkluderer: a-konto fyring/varmtvann, trappevask, kabel-TV, betj. av fellesgjeld, gårdsbestyrelse, kommunale avgifter, felles forsikring, felles vedlikehold og generell drift av boligselskapet.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 132 383,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12133880109, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 06.03.2017:
2.35% pa. Antall terminer til innfrielse: 53
Saldo per 06.03.2017: 1 158 354
Andel av saldo: 132 383
Neste termin/avdrag: 31.12.2016 ( siste termin 31.03.2030 )FellesformueKr. 32 712,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 06.03.17LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 542 186 per 07.03.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 318 120 per 07.03.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP1150815.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Boligaksjeselskapet Gabels gate 40 AS består av 9 aksjeleiligheter.
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Aksjelaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Aksjesalget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

Diverse iht. forretningsfører:
- Hver leilighet har en bod på bakkeplan og en loftsbod som følger leiligheten.
- Varmt vann og fyring med sentralvarme til radiator er inkludert i felleskostnadene.
- Get er aksjelagets leverandør av kabel-tv og internett.

Diverse vdr. vedlikehold:
- Luftekanalene til ventilasjon trenger oppgradering på sikt, dette er ikke kostnadsestimat.
- Aksjelaget har utarbeidet vedlikeholdsplan, det er ingen større arbeider som er vedtatt å utføres i nærmeste tid iht. styreleder.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Taklamper, vinskap og kjøleskap medfølger ikke handelen.Diverse- Eiendomsskatten på denne leiligheten vil være på 2804,- for 2017.
- Boligen har Exdok (attestert), datert: 1936
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Diverse iht. tilstandsrapport datert: 08.03.17. -  VVS-installasjoner, generelt: Skjulte rørføringer i vegg på badeværelse og kjøkken.
- Elkraft, generelt: Skjult elektrisk spredernett. Dimmerfunksjoner på alle taklys. Elko Pluss brytere, dimmere og veggkontakter. Sikringsskap med automatsikringer (1x20, 2x16, 1x15, 1x13, 1x10 med overspenningsvern) og plassert i felles trappeoppgang. Strømmåler plassert i felles el-skap i trappeoppgangen i
1. etasje.
- Luftbehandling, generelt: Tilluft og utlufting via vinduer og balkongdør. Elektrisk avtrekksvifte på baderom. Ventilator med kullfilter på kjøkken.
- Annet: Røykvarsler og brannslukningsutstyr i leiligheten. Callinganlegg med døråpner. TV-uttak i stue og soverom. Stor felles sykkelbod i kjeller med adkomst fra bakgården.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Servitutter Servitutter i grunn 01.12.1934 910572 Bestemmelse om bebyggelse  

05.11.1935 990671 Erklæring/avtale   Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170046. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
8 750 000,- (Prisantydning)
132 383,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 882 383,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 236,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
1 950,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
10 686,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 893 069,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.     Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- 45 Bygg AS og Drøbak Elektriske.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- 45 Bygg AS totalrenoverte badet med nytt sluk/fall, membran og rør. Drøbak Elektriske installerte automatisk vifte, stikk og LED downlights.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja - Begge pipeløpene kunne ikke brukes fra desember 2015 tom desember 2016. Nå er begge restaurert av Gabels gate 40 AS og brukes godt. Svært god trekk.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år? -  Ja - kun av faglærte.
3.2. Firmanavn.
- Vet ikke.
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Ta kontakt med styret Gabels gate 40 AS. Dette ble gjort lenge før vi flyttet inn.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Det er en gård fra 1932 og den har naturligvis skjevheter og setningsskader som alle de andre gårdene i området. Det er ikke noe alvorlig. Styret er svært oppdatert og proaktive.
7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Jeg kjenner ikke til om det var noen feil, men i september 2015 gikk gården fra oljefyr til varmtvann. Utgiftene ble betydelig lavere. Og leiligheten er varm selv med kun 4 radiatorer på moderat varme. -  Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn Flere ulike aktører
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Hafslund tok seg av da gården gikk fra oljefyr til varmtvanns fyring. Vi hadde for kun 2 uker siden et selskap som renset ventilasjonskanalene i gården. Ta kontakt med styret i Gabels gate 40 for mer informasjon om ha som har blitt gjort når av hvem. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja - Det gamle fyrrommet i 1 etasje skal bli til enda flere boder for beboerne i gården, samt en god sykkelparkering. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei - Det er ikke snakk om økt husleie. Tvert imot er ambisjonen til styret å senke husleien noe ettersom fyringskostnadene har blitt redusert. Ta kontakt med styret for mer informasjon. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Hagen på utsiden av gården renoveres for øyeblikket. Renoveringen ble startet høsten 2016 og ambisjonen er å ha det ferdig til medio mai (før 17 mai) 2017. For mer informasjon om renoveringen, ta kontakt med styret.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 10.03.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0262 Gabels gate 40
0262, Gabels gate 40
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Gabels gate 40
1/20
Lukk
5