Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MAJORSTUA: 3-roms loftsleilighet med god takhøyde, lys atmosfære og tilbaketrukket plassering i indre gård. Nyere kjøkken og bad. Ett kvartal unna Bogstadveien.
Last ned budskjema
Dokumenter
Ole Vigs Gate 9 B presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også nettingbod på 5 kvm. i felles kjeller.Denne loftsleiligheten har i motsetning til mange andre en gjennomgående god takhøyde.Den gode takhøyden innebærer at du kan utnytte gulvflatene maksimalt.
Leilighetens stue og kjøkken er samlet i en åpen løsning som opptar en stor del av det totale arealet.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Skrånende himlinger i ulike vinkler gir den sosiale sonen en mer spennende og unik egenart.På dagtid strømmer naturlig lys fritt gjennom den sosiale sonen.Stuens åpne gulvflate er enkel å møblere, eksempelvis med et sofahjørne og et spisebord.Kjøkkenet er i stor grad basert på benkeskap som er lite fremtredende og ivaretar det luftige preget i rommet.Både stekeovn og platetopp er innbygget, mens skapene rommer det grunnleggende til daglig bruk.Nabogårdens klatreplanter står for naturlige, grønne kulisser utenfor kjøkkenvinduet.Siden leiligheten ligger i en indre gård er det kun fredelige omgivelsene utenfor.Hovedsoverom er forbundet med stuen og preges av den samme skrånende himlingen.Hovedsoverommet er velutstyrt med tanke på oppbevaringsplass.Barnerommet er stort nok til at familiens yngste kan utfolde seg i egne omgivelser.Barnerommet er utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe.Glassbyggersteinen i hjørnet fører naturlig lys inn til badet fra stuen.Badet preges av et sjakkmønstret flisgulv med et snev av retro, og har ellers moderne innredninger.Himlingen er på sitt høyeste over entréen og deler av stuen.Borettslagets felles utearealer er pent opparbeidet og velstelt.Her er det svært lite som minner om den sentrale plasseringen, bare ett kvartal unna Bogstadveien.
1
134
Se store bilder
Prisantydning: 4 900 000,-
Totalpris: 4 900 000,-
Primær rom: 60m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"MAJORSTUA: 3-roms loftsleilighet med god takhøyde, lys atmosfære og tilbaketrukket plassering i indre gård. Nyere kjøkken og bad. Ett kvartal unna Bogstadveien."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.214 Bnr.206 Andelsnr.18 Orgnr.850012512 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne loftsleiligheten har i motsetning til mange andre en gjennomgående god takhøyde, slik at du kan utnytte gulvflatene maksimalt. Atmosfæren er samtidig lys, og plasseringen i en indre gård er ensbetydende med fredelige omgivelser utenfor vinduene.

Borettslagets felles utearealer er pent opparbeidet og velstelte, bestående av gressplener og gårdsplass med belegningsstein samt sittegrupper du kan ta med morgenkaffen ut til sommerstid. Her er det svært lite som minner om den sentrale plasseringen, bare ett kvartal unna Bogstadveien.

I Ole Vigs gate 9 B vil du bo tilbaketrukket og samtidig tett på et bredt utvalg av gode forretninger og et attraktivt uteliv. Her får du et perfekt utgangspunkt for å invitere venner hjem til middag, eller selv å gå ut å nyte et godt måltid.
  • Gjennomgående 3-roms loftsleilighet
  • Tilbaketrukket og skjermet, ett kvartal unna Bogstadveien
  • Moderne standard, nyere innredninger på kjøkken og bad
  • Luftig takhøyde og god arealutnyttelse
  • Velstelte fellesarealer i gårdsrommet
  • Få skritt ut til byens fineste handlegate Bogstadveien
  • Kort vei til knutepunktet Majorstua med trikk og buss i alle retninger
Ditt nye hjemLeilighetens stue og kjøkken er samlet i en åpen løsning som opptar en stor del av det totale arealet. Dette er leilighetens hjerte og står samtidig for mye av dens karaktér. Skrånende himlinger i ulike vinkler bryter opp rommet rent visuelt og gir den sosiale sonen en mer spennende og unik egenart. Ikke minst har den til dels høye himlingen også stor positiv effekt på den opplevde romfølelsen. Hvitmalte trebjelker oppunder himlingen og gavlveggen som er i malt mur bidrar på sin side til en rustikk atmosfære.

Stuens åpne gulvflate er enkel å møblere, eksempelvis med et sofahjørne og et spisebord du kan samle familien eller venner omkring i hverdagen. På dagtid strømmer naturlig lys fritt gjennom, og vindusflatene på stuens side slipper i tillegg solstrålene rett inn i rommet. En moderne vedovn er plassert sentralt i stuen og kan gi deg følge av lun, koselig stemning på kjølige vinterdager og varmer i tillegg effektivt.

Kjøkkenet er i stor grad basert på benkeskap som er lite fremtredende og ivaretar det luftige preget i den sosiale sonen. Skapene rommer det grunnleggende til daglig bruk, og toppes av meterlange benker med rikelige flater å benytte når du skal tilberede. Legg for øvrig merke til at både platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er helintegrert.

Leilighetens hovedsoverom er forbundet med stuen og preges av den samme skrånende himlingen som fremkaller en intim lofts-følelse, selv om takhøyden også her er god. Siden leiligheten ligger i en indre gård, kan du sove med vinduet på gløtt helt uten å tenke på trafikk- eller gatestøy utenfor. Soverommet er for øvrig velutstyrt med tanke på oppbevaringsplass, i form av en rekke høyreiste og moderne garderobeskap som utnytter rommets indre og høyeste del.

Barnerommet derimot er utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe, og er for øvrig stort nok til at familiens yngste kan utfolde seg i egne omgivelser. Ved alternativ bruk er dette rommet naturligvis også perfekt som et gjesterom og kontor.

Badet preges av et sjakkmønstret flisgulv med et snev av retro, og har ellers moderne innredninger som blant annet inkluderer en helstøpt servant. Håndklær kan du oppbevare i skapet under servanten, mens vaskemaskinen finner sin tilbaketrukkede og delvis skjulte plass under servantplaten. For å maksimere den ledige gulvflaten og enkle adkomsten til vaskemaskinen kan du svinge inn dusjhjørnets glassdører utenom bruk. Legg også merke til glassbyggersteinen i hjørnet som fører naturlig lys inn til badet fra stuen.InnholdEntré, bad, soverom og stue med kjøkken.

Leiligheten disponerer også nettingbod på 5 kvm. i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetBeliggenheten ved Bogstadveien gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert de gode  shoppingmulighetene i byens fineste handlegate som venter rundt nabokvartalet.

Start gjerne dagen med en tur innom Lille Valkyrien Kaffe og Tehus eller Starbucks, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen i Schultz gate
1.

Rundt Majorstua finner du flere større dagligvareforretninger, inkludert MENY med et bredt utvalg. Spennende spesialforretninger som Fromagerie, Sjokoladebiten og Oliviers byr på velsmakende delikatesser, og i nabolaget ligger byens kanskje beste fiskebutikk, Georg A. Nilsen, med et godt utvalg av sjømat og vilt.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Gode og populære alternativer i nærområdet inkluderer kritikerroste Publiko i Vibes gate 11, tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, livlige The Broker i Bogstadveien eller Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien. Besøk også vinbaren hos CRU for et anbefalt glass vin i en uformell atmosfære. Litt lenger syd er Bølgen og Moi Briskeby vel verdt et besøk, kjent for sin gode stemning, spesielt på lørdager i vinterhalvåret.

Trening og fritidsaktiviteter
På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen skulle bli for het har store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet. Her arrangeres det årlige verdensmesterskapet i dødsing, stupestilen som skal ha oppstått nettopp her på slutten av 1960-tallet. Vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

Frognerparken er også et utmerket sted for løping, i tillegg er det også tilrettelagt for utendørstrening på apparatene og gressmattene utenfor Fagerborg Ungdomskole. Utenom dette tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer, deriblant SATS ELIXIA Colosseum, fitness xpress, evo, Fresh Fitness eller SATS Bislett. HiYoga finner du like om hjørnet. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Foretrekker du i stedet trening og rekreasjon i friluft, tar du deg raskt og enkelt opp til de flotte markaområdene med T-banen, inkludert Sognsvann med fine joggeløyper. Legg skiene på skulderen vinterstid og ta banen fra Majorstua opp til Frognerseterens omfangsrike skiløyper.

Kollektivtilbud i nærområdet
Fra leiligheten går du raskt til T-banestasjonen på Majorstua, her finner du alle fem linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen. Majorstua er også knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 i tillegg til Flybussen til Gardermoen.

Trikkestopp finner du i Bogstadveien omlag 150 meter unna, der linje 19 går videre helt til Ljabru. Fra Majorstuen går trikkens linje 12 opp til Kjelsås via Aker Brygge og Jernbanetorget, mens linje 11 tar deg fra Uranienborg til Kjelsås i en mer direkte linje.TomtAreal: 570 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført over 4 etasjer, samt kjeller og utbygget loft. Skjermet felles gårdsrom, opparbeidet og beplantet til felles benyttelse for sameiets beboere. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i tegl-/murkonstruksjoner, antatt fundamentert til faste masser. Yttervegger og bærende konstruksjoner oppført i tegl/-murkonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran i gulv på bad.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt mur og pussede, malte flater. Himlinger: Malte plater og pussede, malte flater. Downlights i entré og på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte hvite benkeplater. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Overskap med glasshyller og frostede glass i fronter. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone.

Bad: Servantskap med rettprofilerte hvite fronter og helstøpt servant med 1-greps blandebatteri. Vegghengt speil i ramme. Veggmonterte hylleskap. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming. Panelovner i stue og begge soverom. Varmekabler i gulv i entré/gang og på bad. Peisovn med glassdør i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 60 kvm P-rom: 60 kvm Bta: 66 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue/spisestue, kjøkken, 2 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201407581. Saken gjelder: Fornebubanen.
- Pågående plansak. Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererkr. 2 324,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, trappevask, felles forsikring, driftskostnader m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldBorettslaget har ingen lån pt.FellesformueKr. 15 728,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 26.07.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 063 797 per 13.09.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 978 631 per 13.09.17. For ligningsåret 2015.ForsikringForsikret i If skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP586873. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Det er forkjøpsrett i borettslaget: Usbls medlemmer har frist til torsdag, 28.09.2017 kl 10.00 for å gjøre forkjøpsretten gjeldende.
- Dyrehold: Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er
1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget. Uansett kan staten, en fylkeskommune eller en kommune til sammen eie inntil 10% av andelene i borettslaget i samsvar med borettslagslovens §4-2 (1).
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 300 pr kjøper.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er borettslagets leverandør av kabel-tv.
- Generalforsamling 27.4.2011 vedtok at der det er mulig kan beboerne bygge balkong. Andelseiere som bygger balkong forplikter seg til selv å vedlikeholde balkongene.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Alle hvitevarer medfølger.Diverse- Boligen har  Exdok (attestert) datert: 1893
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Servitutter: Servitutter i eiendomsrett Bestemmelse om bebyggelse   07.01.1893  Bestemmelse om veg   Bestemmelse om bebyggelse   07.12.1960  Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr soverom Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170051. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 488,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 911 488,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: Mo Rørservice.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Byttet servantbatteri 2016. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja - Leiligheten ble bygget i 2004. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Byttet servantbatteri på kjøkken 2017. Mo rørservice.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 15.09.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0357 Ole Vigs Gate 9 B
0357, Ole Vigs Gate 9 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ole Vigs Gate 9 B
1/21
Lukk
1