Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TØYEN: Gjennomgående, nylig oppusset 3-roms i øverste etasje. Vestvendt balkong med utsikt. Svært sentral, skjermet beliggenhet. Fyring/v.v. inkl. i f/u
Last ned budskjema
Dokumenter
Ringgata 5 E presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også bod i kjeller og på loft.Leiligheten bærer preg av å være pusset opp i nyere tid og har et helhetlig interiør.Stuen rommer med sine over 20 kvadratmeter både en sofagruppe og et spisebord.
Veggflatene er malt i ulike, velpassende farger etter rommenes formål og bruksområde.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Hvitpigmenterte gulv bidrar til en lys atmosfære.Plasseringen i høyden av femte etasje innebærer at mye naturlig lys slipper inn.Leiligheten har en elevert plassering i øverste etasje, vestvendt balkong og fint utsyn.Med ca. 4 kvm. til rådighet kan du sette ut bord og stoler eller benker for maksimal utnyttelse av uterommet.Samtlige av leilighetens rom har adkomst via entréen.På kjøkkenet titter morgen- og formiddagssolen inn.Kjøkkenet er stort nok til at du får plass til et spisebord også her.Skapinnredningen på kjøkkenet er pusset opp i nyere tid.Kjøkkenet har oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende til daglig bruk.Leilighetens to soverom vender begge bort fra varmende ettermiddags- og kveldssol.Et hendig skyvedørsskap gjør det enkelt å oppbevare klærne oversiktlig.Hovedsoverommet er på gode ni kvadratmeter.Fra begge soverom er det utsyn mot begynnelsen på parkområdene på Tøyen.Badet er et rom av mer kompakt format, men effektivt utnyttet med det du trenger.Tøyen (30)Ringgata er en liten blindgate med fredfylt preg og er omkranset av noen av byens fineste parker.Tøyenbadet og andre rekreasjonsmuligheter er noen få minutter unna inngangsdøren.Koselige Carinas kafé ligger i samme kvartal.Rekreasjonsmuligheter i nærområdet.Like over gjerdet finner du byens vakreste park - Botanisk hage.Fornyede Tøyen torg byr nå på noen av byens heteste spise- og utesteder.Interiørbilder
27
190
Se store bilder
Prisantydning: 4 750 000,-
Totalpris: 4 813 000,-
Primær rom: 64m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"TØYEN: Gjennomgående, nylig oppusset 3-roms i øverste etasje. Vestvendt balkong med utsikt. Svært sentral, skjermet beliggenhet. Fyring/v.v. inkl. i f/u"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.229 Bnr.109 Orgnr.821476992 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 3-roms øverst på Tøyen som er pusset opp i løpet av senere årene, blant annet med oppgradert kjøkken og renovert bad. Leiligheten har en elevert plassering i femte og øverste etasje, vestvendt balkong og fint utsyn - spesielt fra balkongen, som i tillegg er et ypperlig sted å oppleve ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Ringgata er en liten blindgate med fredfylt preg og er omkranset av noen av byens fineste parker. Herfra har du kort vei til et mangfold av kaféer og serveringssteder, perfekt om du vil bo skjermet med nærhet til grønne omgivelser, men likefullt sentralt med gangavstand til byen. Fornyede Tøyen med et stadig bredere utvalg av utesteder finner du i nabokvartalene. Et bredt kollektivtilbud gjør det enkelt å ta seg til og fra leiligheten, deriblant T-banestasjonen cirka 100 meter nedenfor.

Med vedtaket om flytting av Munch-museet ble også bydelen tildelt "Tøyenpakka" som skal sikre bydelen store oppgraderinger; badeland, nye parkområder og vitensenter med mer er blant forslagene.
 • Gjennomgående 3-roms med separat kjøkken
 • Vestvendt balkong med utsikt og kveldssol
 • Nylig oppusset i samtlige rom
 • Moderne bad med god standard
 • God romløsning med to soverom
 • Separat kjøkken med oppgradert innredning
 • Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter
 • Fellesvaskeri i kjelleren
 • Tilbaketrukket og skjermet beliggenhet - enkel adkomst
 • 100 meter til T-banestasjon - kun 4 min. til sentrum
 • Få minutters gange til bykjernen
Ditt nye hjemLeiligheten bærer preg av å være pusset opp i nyere tid og har et helhetlig interiør som speiler det aktuelle trendbildet. Veggflatene er malt i ulike farger etter rommets bruksområde, et grep som også fremmer opplevelsen av variasjon i leilighetens gjennomgående romløsning.

Plasseringen i høyden av femte etasje innebærer at mye naturlig lys slipper inn og bidrar til en lys atmosfære på dagtid. I stuen opplever du i tillegg fint utsyn mot himmelen i vest, samtidig som direkte innsyn langt på vei er fraværende. Stuen rommer med sine over 20 kvadratmeter både en sofagruppe og et spisebord, og i sommerhalvåret fungerer balkongen nærmest som en forlengende del.

Ute på balkongen kommer plasseringen i øverste etasje virkelig til sin rett, her er det både luftig og enda bedre utsikt i nordvestlig retning. Med cirka fire kvadratmeter til rådighet kan du sette ut bord og stoler eller benker for maksimal utnyttelse av uterommet, og siden balkongen vender i vestlig retning får du her med deg ettermiddags- og kveldssolen helt frem til omkring klokken 21:30 på gode dager. Legg også merke til at balkongen er utstyrt med elektrisk motorisert markise.

Morgen- og formiddagssolen derimot titter inn til kjøkkenet på motsatt side, som også byr på utsyn mot begynnelsen på de store parkområdene i nabolaget. Sett gjerne inn et mindre spisebord her, slik at du kan få følge av morgensolen til frokostene på gode dager. Skapinnredningen på kjøkkenet er pusset opp i nyere tid, stilrent og moderne med oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende til daglig bruk.

Leilighetens to soverom ligger begge på samme side som kjøkkenet og vender dermed bort fra varmende ettermiddags- og kveldssol. Rommene er med sine gode ni og knappe syv kvadratmeter velfungerende som henholdsvis et hovedsoverom og et barne- eller gjesterom. Førstnevnte er utstyrt med et hendig skyvedørsskap som gjør det enkelt å oppbevare klærne oversiktlig og lett tilgjengelig.

Badet er et rom av mer kompakt format, men effektivt utnyttet slik at du har tilgang på det du trenger. Dette rommet er renovert i regi av tidligere eier og har dermed god, moderne standard med blant annet fliser på gulv og vegger. Innredningen inkluderer et bredt veggspeil som med utvidende effekt på romfølelsen, et servantskap med minimalistisk stilpreg og dusjhjørne med glassdører som kan svinges inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten. Det er også mulig å koble til en toppmatet vaskemaskin av smal type, om du ikke heller benytter fellesvaskeriet i kjelleren for å frigjøre plass på badet.InnholdEntré/gang, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 4 kvm.

Leiligheten disponerer også kjellerbod på 3,5 kvm. samt loftsbod på 7 kvm. med 11 kvm. oppmålt gulvareal. Boligselskapet har også fellesvaskeri og sykkelbod i kjeller.Beliggenhet og nærområdetRinggata er en liten blindgate øverst på Tøyen, rett ved Munch-muséet. Til tross for den sentrale beliggenheten oppleves eiendommene her som skjermet, noe store grønne trær og flotte fellesarealer like utenfor bidrar til.

Noen av byens flotteste friområder; Botanisk Hage, Tøyenparken og Kampenparken er alle nære naboer slik at mulighetene for turer, grilling og soling er godt dekket. Botanisk hage er kanskje byens fineste park og her arrangeres staudebytte, urtekurs og diverse arrangementer om våren. Tøyenparken har Tøyenbadet, sol til 23.00 og Øyafestivalen, mens Kampen park byr på vannspeil og nydelig utsikt utover byen. Disse tre parkene grenser til hverandre og gir deg mulighet for lengre løpe- og spaserturer uten å måtte benytte trafikkerte gater. Det kommende Tøyen-løftet vil bidra til å øke parkområdenes attraktivitet ytterligere.

I blokken ved siden av finner du Carina`s cafe som etter eget utsagn tilbyr Tøyens beste kaffe latte og ferske croissanter. Det er for øvrig kort gangavstand til det meste av uteliv, serveringer og forretninger på Tøyen, Grünerløkka og sentrum. Nærområdet inkluderer også et mangfold av treningssentere, og kanskje frister en svømmetur i Tøyenbadet? Her bor du sentralt med alle muligheter i nærheten.

Rusler du ned til Tøyensenteret, finner du Norð som fokuserer på nordiske mattradisjoner og nye nordiske smaker som handler om det nære, det ekte og de rene smakene. Her får du kaffe fra deres eget brenneri og bakst fra eget bakeri på Løkka. Kveldstid finner de frem det beste av hva nordiske brennevins- og ølprodusenter har å by på og lager en av Oslos beste cocktailbarer.

Det nyåpnede Postkontoret tilfører en urban scene på Tøyensenteret. Maten her leveres av Cin Cin som har fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Legg også turen innom nyåpnede Human Mote og ta en kaffe med gode venner, eller en klassisk drink til aftens.

Dagligvarene kan du handle enkelt ved nærbutikkene i området, her er både Mega og KIWI representert, samt Prix og MENY Grønland i en utvidet omkrets, sistnevnte er i tillegg kjent for et av Østkantens beste økologiske utvalg. Besøk også Grønlands Basar hvor du finner de velkjente grønnsakshandlerne samt ett av Vinmonopolets utsalg. Det beste med Grønland er kanskje likevel alle de små lokale matforretningene som ligger i Tøyengata. Vareutvalget innen frukt, grønt og kjøttvarer er imponerende, både i kvalitet og pris.

Like over Tøyenkrysset går trappen opp til Kampen, som ofte beskrives som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Kampen Bistro har stor uteservering i sesong, og hver dag komponeres en ny meny der matstilen varierer avhengig av hvilken kokk som står på kjøkkenet. Husmannskosten står likevel i fokus.

Fra leiligheten får du enkel tilgang til kollektive transportmidler, inkludert Tøyen T-banestasjon som nærmest ligger i kjelleren. Knappe 100 meter nedenfor ved Sørligata finner du alle fem linjer som tar deg videre ut til alle byens hjørner. Ta gjerne banen direkte til Frognerseteren og Sognsvann for hverdagslige løpeturer, eller sett deg på bussen direkte opp til skisporene i Lillomarka vinterstid.

I tillegg har du kun cirka 7 minutters gange inn til byens knutepunkt Oslo S med bussterminal og jernbanestasjonen med Flytoget. Har du egen bil tar du deg enkelt ut på Ring 2 og videre ut på Trondheimsveien nordover eller ned til sentrum og E18 syd- eller vestover.TomtAreal: 1 783 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Selskapet fester tomt av Universitetet i Oslo (gjelder bnr 108 og 104) og av Oslo Kommune (gjelder bnr 109).

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringBoligselskapet disponerer noen parkeringsplasser på kortsiden av bygget, hvor parkeringskort utleveres av styret i boligselskapet. Videre er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boligblokk med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer og balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1985. Balkonger, terrasser ol.: Solrik og vestvendt balkong ca. 4m2. med elektrisk markise. Balkongen er oppført i betong og stålkonstruksjoner med malte stålgelendre. Gulv er belagt med treplattning. Veggkontakt for utestrøm. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betong. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran i gulv på dusj/wc.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig pussede og malte flater. Himlinger: Malt panel med downlights på bad, for øvrig pussede og malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte benkeplater. Hvite fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert ventilator i stål med kullfilter.

Bad: Servantskap med glatt hvit front, grepskant og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil med veggmontert overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett med dempefunksjon på sete. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingSentralfyringsanlegg med radiatorer i stue og begge soverom. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat vann, offentlig kloakk. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 64 kvm P-rom: 64 kvm Bta: 72 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom.Adgang til utleieAksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Områdeløft Tøyen: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og- administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/toyensatsingen/omradeloft-toyen/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
2.699,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, brensel, trappevask, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m.

Herav: Fellesutgifter:
2.004,-
Brensel: 615,-
Trappevask: 80,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 63.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.07.2017 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: HUS301-11455363 Type lån: Annuitet Rentesats: 1,62% Restløpetid:; 8 år 10 md. Restbeløp: kr.
6.949.782,-
Andel av saldo: kr. 63.000,-FellesformueKr. 24.610,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 26.07.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 831 580 per 31.12.15 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 328 424 per 31.12.15.ForsikringForsikret i OBOS Skadeforsikring AS, med polisenummer: 12144.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Aksjeselskapet består av 113 leiligheter knyttet til aksjer.
- Det er ikke forkjøpsrett i aksjelaget.
- Dyrehold: Hunder tillates ikke holdt i A/S Heibergløkka Boliglag. Styret kan gi tillatelse til å holde lederhund for blinde.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Aksjelaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Canal Digital er aksjeselskapets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Vaktmester Pluggen/Aasen ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse.

Diverse iht. Protokoll fra ordinær generalforsamling
4. mai 2017.
- "Styret i AS Heibergløkka Boliglag skal ta initiativ til å utrede årsaker til eventuell dårlig trekk i aksjelagets pipeløp, innhente informasjon om løsninger på eventuelle avvik som måtte avdekkes, for så å utbedre disse. Styrets innstilling: Styret er positive til denne utredningen og ønsker å gjennomføre den, men først etter at vi har mottatt og vurdert tilstandsrapport og vedlikeholdsplan.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Alle hvitevarer og radiator på kjøkken medfølger, i tillegg medfølger vaskemaskin på bad.Diverse- Boligen har Arkivkort (attestert) datert: 1953.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser 1954/409230-4/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 21.06.1954 Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser

1954/409230-5/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 21.06.1954 FESTETID: 90 år AVGIFT NOK BESTEMMELSER OM FORLENGELSE PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT KONTRAKTEN KAN IKKE OVREDRAS/UTLEIES UTEN SAMTYKKE FRA HJEMMELSHAVER/UTLEIER KONTRAKTEN KAN PANTSETTES BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder feste

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170057. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)
63 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 813 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
3 280,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
9 780,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 822 780,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulen YildrimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: Ole-Johnny Finsrund ENK (org nr 975 849 228).
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Total rehabilitering av bad,
2010-2011. Alt arbeid bestilt og gjennomført under forrige eiers eiertid. Dokumentasjon som kontrakt, faktura og bilder foreligger og kan fremvises ved behov. Utdrag fra faktura og kontrakt: Bytte av sluk, soyl hovedløp og stigerør gjennom betongdekke. Bytte avløp og tilførsel inn på kjøkken. Fjerne murpuss og oppretting av vegger. Sveist protanmembran. Avløp rør i rør over membran. Påstøp med varmekabler og regulator. Membran med fiberremse på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Senket tak med panel og fire spotter med dimmer. Rep. av tak i leilighet under. Innredning av bad.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
7.2. Firmanavn: Infratek Elsikkerhet AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Ukjent årstall: Tidligere eier har i sitt egenerklæringsskjema opplyst at faglært fra Vatek Term Elektro har "utført arbeider/kontroll ved el-anlegget og andre installasjoner" mv.
2011: Infratek Elsikkerhet AS. Stikkprøvekontroll av elektrisk anlegg i nov. 2011 (forrige eier). Ingen feil eller mangler avdekket.
2013-2016: Faglært elektriker byttet brytere og stikkontakter som vennetjeneste/dugnad.
9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Områdeløft Tøyen: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og- administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/toyensatsingen/omradeloft-toyen/ 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Vet ikke - Det er ikke gjort endringer i vår leilighet. Borettslaget har solgt loftsareal over enkelte leiligheter, usikker på om disse er innlemmet i leiligheter\innredet.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 10.08.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
Se prospekt
Oslo, 0577 Ringgata 5 E
0577, Ringgata 5 E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ringgata 5 E
1/27
Lukk
27