Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LYNGÅSEN: Rekkehusleilighet over 2 plan med attraktiv, innsynsfri plassering i ytre rekke. Garasje. Vestvendt balkong og stor terrasse. Familievennlige omgivelser, nær skoler og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Lyngåsen 22 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Dette er et familievennlig rekkehus over to plan med god intern plassering i ytre og vestre rekke av det veletablerte nabolaget på Lyngåsen.Rekkehuset har både balkong og en utpreget stor terrasse som begge vender i vestlig retning.Både terrassen og balkongen gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen på gode sommerdager.
1. etasje: Entré/gang, toalettrom, stue med kjøkken og utgang til balkong.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Rekkehusets første etasje og øverste plan er nærmest i sin helhet en eneste stor sosial sone.Den sosiale sonens åpne gulvflate rommer opptil tre individuelle sittegrupper.I stuen er det også mulighet for klassisk peishygge på kjølige vinterdager.På dagtid råder en lys atmosfære i den sosiale sonen med vinduer orientert mot vest.Plasseringen i ytre rekke uten bebyggelse i forkant innebærer at direkte innsyn er fraværende.Kjøkkeninnredningen er omfangsrik og av nyere årgang.Både platetopp og stekeovn er innbygget og medfølgende.Kjøkkenet har oppbevaringsmuligheter for det meste av utstyr i en rekke skuffer og skap.Første etasje inkluderer også et toalettrom som er hendig å ha på samme plan.Entréen er i dag utstyrt med en rekke høyreiste garderobeskap.Fra hallen leder trappen videre ned til underetasjen, der soverommene er samlet.Underetasje: Gang, bad/vaskerom, disponibelt rom og 3 soverom - ett med utgang til terrasse.Et disponibelt rom i underetasjen benyttes i dag som TV-stue.Hovedsoverommet har dør ut til den store terrassen.Klærne kan du oppbevare lett tilgjengelig i hovedsoverommets brede skyvedørsgarderobe.To av soverommene utgjør velfungerende barnerom.Barnerommene er dekorert med livlige tapeter samt garderobeskap tilpasset rommenes bruk.Her får familiens yngste god plass til å leke i egne omgivelser.Badet fyller også rollen som et vaskerom og er dermed av en generøs størrelse.Baderomsinnredningen inkluderer et romslig servantskap med gode oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige effekter.Dette er et fredelig nabolag med bilfritt og barnevennlig miljø.Flere lekeplasser og løkker lett tilgjengelig rett i nærheten, i tillegg er det kun få minutters gange til barne- og ungdomsskoler.
0
15
Se store bilder
Prisantydning: 3 700 000,-
Totalpris: 3 874 168,-
Primær rom: 124m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"LYNGÅSEN: Rekkehusleilighet over 2 plan med attraktiv, innsynsfri plassering i ytre rekke. Garasje. Vestvendt balkong og stor terrasse. Familievennlige omgivelser, nær skoler og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.107 Bnr.237 Andelsnr.158 Orgnr.961704669 i Ski kommuneKort oppsummertLyngåsen 22 er et familievennlig rekkehusleilighet over to plan som har god intern plassering i ytre og vestre rekke av det veletablerte nabolaget på Lyngåsen. Her er samtlige rom helt uten direkte innsyn, i tillegg har rekkehuset både balkong og en utpreget stor terrasse som begge vender i vestlig retning og gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Romløsningen er smart utformet med tanke på en barnefamilies behov og inkluderer blant annet en romslig sosial sone med nyere kjøkkeninnredning samt tre soverom.

Både skoler, barnehager, idrettsanlegg, nærbutikk og togstasjon er lett tilgjengelig innenfor få hundre meter og kort gangavstand. I tillegg blir Sørmarka blant dine nærmeste naboer, med tallrike tur- og treningsmuligheter året gjennom.
 • Rekkehusleilighet over 2 plan på Lyngåsen
 • Attraktiv, innsynsfri plassering i vestre rekke
 • Vestvendt balkong og terrasse
 • Smart romløsning med 3 soverom
 • Barne- og familievennlige omgivelser
 • Parkering i lukket garasjeannlegg
 • Bøleråsen barneskole ca. 500 meter unna
 • Haugjordet ungdomsskole like nedenfor
 • Få hundre meter til nærbutikk med hurtigladestasjon for EL-bil
 • Umiddelbar nærhet til Sørmarkas store turområder
 • Kort gangavstand til togstasjon med lokaltog til Oslo
 • Enkel vei ut på E6, ca. 25 minutter til Oslo sentrum
Ditt nye hjemLeilighetens første etasje og øverste plan er nærmest i sin helhet en eneste stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet, i tillegg til entréen og et toalettrom som er hendig å ha på samme plan. Plasseringen i nabolagets ytre rekke uten bebyggelse i forkant innebærer av direkte innsyn er fraværende og opplevelsen i den sosiale sonen dermed oppleves behagelig privat. I stedet får du her fint utsyn mot løvtrærne i skråningen nedenfor som grønnes i takt med temperaturstigningen utpå våren.

Den sosiale sonens åpne gulvflate rommer opptil tre individuelle sittegrupper og har generelt god plass til familien i hverdagen. Her er det også mulighet for klassisk peishygge på kjølige vinterdager.

Kjøkkeninnredningen er av nyere årgang og omfangsrik med oppbevaringsmuligheter for det meste av utstyr i en rekke skuffer og skap, deriblant takhøye overskap som utnytter romhøyden maksimalt. Både platetopp og stekeovn er innbygget og medfølgende, og på benkene får du rikelig arbeidsplass når du skal tilberede.

Frister det å ta med måltidene utendørs på gode sommerdager, kan du fra den sosiale sonen gå rett ut på balkongen som er ett av rekkehusets to vestvendte uterom. Balkongen strekker seg i hele bredden og har markise foran stue-siden som skjermer godt mot ettermiddags- og kveldssolen.

I underetasjen er soverommene samlet i praktisk nærhet til badet og et disponibelt rom som i dag benyttes til TV-stue. Dette rommet er åpnet opp mot trappegangen, men kan med relativt enkle grep også stenges av og benyttes til eksempelvis lagringsformål ved behov.

Badet fyller også rollen som et vaskerom og er dermed av en generøs størrelse som er praktisk ved kombinert formål. Baderomsinnredningen inkluderer et romslig servantskap med gode oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige effekter, samt klosett og et badekar som både har dusjmulighet og gir barna et sted å plaske i vannet. Badet er i sin helhet av noe eldre årgang, men likevel funksjonelt.

Soverommene er velfungerende som henholdsvis to barnerom og ett hovedsoverom, og har gode størrelser til sine respektive formål. Barnerommene gir familiens yngste plass til å leke i egne omgivelser og er dekorert med livlige tapeter samt garderobeskap tilpasset rommenes bruk. En bredere skyvedørsgarderobe finner du på hovedsoverommet, der klærne kan oppbevares lett tilgjengelig ved dobbeltsengens side.

Via hovedsoverommet får du tilgang på terrassen som er bygget betydelig ut fra det opprinnelige og gir deg rikelig boltreplass utendørs i sommerhalvåret. På gode dager er terrassen et ypperlig sted for både solbading og måltider i friluft, og solen titter inn allerede fra midt på dagen frem til sen kveld midtsommers.InnholdUnderetasje: Gang, bad/vaskerom, romslig bod, disponibelt rom og 3 soverom - ett med utgang til terrasse.
1. etasje: Entré/gang, toalettrom, stue med kjøkken og utgang til balkong.Beliggenhet og nærområdetLyngåsen 22 er en del av den veletablerte rekkehusbebyggelsen på Lyngåsen og har en attraktiv, vestvendt beliggenhet i nabolagets vestre og ytre rekke. Dette er et fredelig nabolag med bilfritt og barnevennlig miljø, i tillegg er flere lekeplasser og løkker lett tilgjengelig rett i nærheten.

For familiens yngste er skoleveien kort og enkel, både til Haugjordet ungdomsskole som ligger rett nedenfor og opp til Bøleråsen barneskole cirka 500 meter unna. Få hundre meter unna ligger også idrettsanlegget tilknyttet Langhushallen som er tilholdssted for Langhus IL som organiserer blant annet basket, bordtennis og turn i tillegg til fotball og håndball. I tillegg er flere videregående skoler samt en rekke private og kommunale barnehager lett tilgjengelig i nærområdet.

Nærbutikken KIWI er lett tilgjengelig like ved barneskolen og har hurtigladere for EL-biler, mens større shoppingmuligheter venter cirka 6 minutter unna i sentrum av Ski der Storsenteret byr på hele 145 forretninger, spisesteder og kino. Andre lokale alternativer inkluderer MENY og EXTRA.

Bøleråsens umiddelbare nærhet til Sørmarka betyr at du i praksis kan spenne skiene på ved ytterdøren vinterstid og legge ut på tur i milevis av løyper. Lysløype finner du både ved idrettsanlegget og litt lenger syd for Langhus. Innover i marka venter både akebakker og skistuer, sykkelstier samt badevann og fiskevann.

I nærområdet eksisterer et bredt tilbud av kollektivforbindelser, blant annet fra Vevelstad stasjon som er innenfor kort gangavstand og har en reisetid videre inn til Jernbanetorget på cirka 30 minutter med lokaltoget. Flere bussruter passerer også forbi, inkludert rute fra Bøleråsen til Drøbak. Med bil tar du deg enkelt ut på E6 og videre inn til sentrum av Oslo på cirka 25 minutter utenom rushtid.TomtAreal: 48 317 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering i lukket garasjeannlegg. Det følger bruksrett til en parkeringsplass pr. leilighet/rekkehus. Denne plassen skal alltid følge leiligheten/ rekkehuset. (md. utgifter er inkludert i felleskostnadene).ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Grunnmur og bærevegger i betong, øvrige yttervegger er bindingsverksvegger. Fasader dekket med panel og malt murpuss. Vinduer: Vinduer i isolerglass stemplet 1984. Takkonstruksjoner: Yttertak i trekonstruksjoner i saltak form tekket med Decra takplater. Ny taktekking i 2006. Balkonger, terrasser ol.: Utgang til balkong fra stue/kjøkken på 12 m2 Utgang til balkong fra soverom på 68 m2 Balkong og terrasse utført i impregnert trevirke i beiset utførelse, levegg mellom boenheter i malt utførelse. Gulvsystemer: Malt betong etasjeskiller.Overflater og innredningGulv: Fliser og laminat. Innervegger: Fliser, tapeter og malte flater. Himlinger: Malte plater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte benkeplatert i sort høyglans. To doble vitrineskap med glasshyller. Våtromstapet på vegger under overskap. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp og stekeovn. Veggmontert ventilator i stål. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og helstøpt porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil. Badekar med veggmontert armatur, hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Toalettrom: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Veggskap med innfelt glass. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk panelovner. Peis i stue. Varmekabler på badet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 60 kvm u. etasje: 66 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré, stue, kjøkken, trapperom, wc. u. etasje: Bad, 3 soverom, gang, stue.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for felt Q3, Langhus. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter faktureres den enkelte andelseier direkte fra Ski kommune.

Ved normalt vannforbruk på 150 m3 vil kommunale avgifter ligge på ca. 15.000,- pr. år.Felleskostnader inkludererKr.
1.938,- pr. mnd. Inkluderer: Felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader, parkering/ strøm. m.m.

Kapitalkostnad utgjør kr. 830,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 174.168,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: Eika-152032602
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,25% Restløpetid:  23 år 5 md. Restbeløp: kr.
6.161.230,-
Andel av saldo: kr. 33.307,-

Lånenummer: Eika2-152034876
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,25% Restløpetid: 23 år 6 md. Restbeløp: kr. 18.493.723,-
Andel av saldo: kr. 91.237,-

Lånenummer: Eika3-152103703
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,25% Restløpetid: 18 år 5 md. Restbeløp: kr.
8.523.120,-
Andel av saldo: kr. 47.006,-FellesformueKr. 32 314,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 047 067 per 07.06.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 931 788 per 07.06.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i Obos skadeforsikring As, med polisenummer: 12587. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 215 leiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://lyngasen.no/
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Kommunale avgifter faktureres den enkelte andelseier direkte fra Ski kommune.
- Det er vannmåler i hver av leilighetene/ rekkehusene. Melding om ny eier skal derfor alltid opplyses Ski kommune.
- Montering av parabolantenne skal forhåndsgodkjentes av styret.
- Borettslaget har vaktmesteravtale med OK Fix DA. Stil Tekstilservice AS for matteutleie.

Diverse iht. vedlikehold:
- Det er vedtatt på generalforsamlingen 27.04.17 at vinduer og balkongdører bør skiftet i løpet av fem år. Det skal avholdes en ekstra ordinær generalforsamling for å finne økonomisk dekning.
- Det jobbes kontinuerlig med utskifting av vifter i borettslaget. Styret skal kontaktes i forbindelse med oppussing av kjøkken og/eller bad.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølgerDiverse- Boligen har ferdigattest datert: 1984.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1987/7706-5/6 Erklæring/avtale 09.06.1987 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/0170099. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 700 000,- (Prisantydning)
174 168,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 874 168,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 879 100,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Eiendommen har ikke odel.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader?
- Nei. Badet er gammel og har vanlige bruksslitasjer, utenom det så kjenner jeg ikke til noe råte, soppskader eller andre skader.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- Faglært/ godkjent rørlegger.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Byttet ut servant+ møbler og dusjvegger i 2009
- Fikk montert/ koblet til vaskemaskin 2009
- Fjernet dusjvegger, montert badekar fra IFØ + dusjforheng juni 2017
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja. Litt fuktskade på vegger i to av soverommene. Disse fuktskadene har vært siden vi flyttet inn i Des 2006. styrer kjenner til saken. vi har malt og tapetsert veggene to ganger i løpet av 11 år.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn.
- Borettslaget.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Arbeid på fasade, tak, garasje og balkong er utført kun av faglærte gjennom borettslaget.
6. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Ja. Ventilasjonen virket ikke. Det ble montert nytt motor i ventilasjonsanlegget gjennom borettslaget i Aug 2016.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn.
- Borettslaget.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. -Kontroll og reparasjon av ventilasjonsanlegget av faglærte gjennom borettslaget i Aug 2016. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja. Terrassen er bygget ut i 2013. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Vet ikke. Utbyggelsen av terrassen er godkjent av borettslaget og arbeide er utført av en faglært snekker. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja. Boligsalgsrapport fra Ihus meglerfirma.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 16.06.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1405 Lyngåsen 22
1405, Lyngåsen 22
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Lyngåsen 22
1/27
Lukk
0