Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
DRØMMETILVÆRELSE PÅ SIGGERUD: Sjarmerende hjem med egen strandlinje, nesten 8 mål tomt og en landlig, fredfylt atmosfære. Nærhet til skole og nærbutikk. For deg som elsker marka og turmuligheter.
Last ned budskjema
Dokumenter
Realiser drømmen om et rødt hus i skogen, hvor du kan bade i innsjø fra egen strandlinje.Tomten på hele 8 mål har flere traseer og er omringet av vakker natur.Her har du mulighet til å ta morgenbadet direkte fra egen eiendom. Her finnes også vakreomgivelser for en padle-/eller kajakturInviter venner: "Strandboden" er perfekt for bursdager, grillmiddager eller til sommerfester.
01.Fasade

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

01.FasadeSiggerudveien 985 presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo VestSiggerudveien 985 ligger i landlige omgivelser ved Store Bru, en kort kjøretur sydover fra Siggerud sentrumDenne eiendommen er ypperlig for husdyrhold.Nydelig uteplass. Her domineres et fredelig og nærmest idyllisk preg, og beliggenheten kan være spesielt attraktiv for en barnefamilie.Balkongen er sydvendt og er et fredfylt uterom du enkelt kan ta med måltidene til.Siggerudveien 985 - 1 etasje. Entre, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong.Stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning.01.FasadeStuen har god plass til flere møbelgrupperStuen preges av en lys atmosfære på dagtid.På kjøkkenet er skapinnredningen omfangsrik og helhetlig utformet med et utpreget klassisk og rustiks stilpreg.Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter.God plass til sittegruppepå gode dager i sommerhalvåret kan du slå opp stuens balkongdører og forlenge den sosiale sonen helt ut til balkongrekkverket.Badet inkluderer et stort dusjhjørne med en elegant, fast skjermvegg i klart glass.I første etasje finner du et harmonisk bad med lysegrå fliser på gulv og vegger.Servant i heltre som vidrefører kjøkkenets rustikke preg og har gode oppbevaringsmuligheter.Fra stuen tar trappen deg opp til andre etasje hvor du har husets tre soverom.Siggerudveien 985 - 2 etasje. Gang og 3 soveromHovedsoverommet gir deg komforten av god plass.Tilknyttet hovedsoverommetGod plass til oppbevaring av klær og accesoriesBarnerommene er adskilt med en smart skyvedør og kan dermed benyttes som et stort soverom dersom du ikke har behov for alle tre,Barnerom 2Godt med plass til sko og yttertøy i entreen.Her får du nesten hele åtte mål eiendom til rådighet.Drømmen om et rødt hus i skogen, masse boltreplass for barna.I uthuset er det god plass til sittegruppe og seng. Perfekt om du har gjester på besøk.God plass til seng i uthuset.
0
27
Se store bilder
Prisantydning: 4 700 000,-
Totalpris: 4 700 000,-
Primær rom: 92m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"DRØMMETILVÆRELSE PÅ SIGGERUD: Sjarmerende hjem med egen strandlinje, nesten 8 mål tomt og en landlig, fredfylt atmosfære. Nærhet til skole og nærbutikk. For deg som elsker marka og turmuligheter."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.97 Bnr.40 i Ski kommuneKort oppsummertSiggerudveien 985 kan være din drøm om et rødt hus i skogen, masse boltreplass for barna, nær kontakt med de naturen og alle lydene og de friske luktene som hører med. Her får du nesten hele åtte mål eiendom til rådighet og attpåtil mulighet til å ta morgenbadet i Langen, direkte fra egen tomt. Har du grønne fingre, kan du også dyrke dine egne grønnsaker og urter, enten i hagen nær huset eller på den omfangsrike eiendommen som også er et ypperlig utgangspunkt for husdyrhold.

Huset har en intim og koselig atmosfære, og inneholder en god romløsning over to plan der hver etasje har sitt eget bruksområde. Standarden er gjennomgående god og moderne etter oppussing i nyere tid.

Til Siggerud sentrum med barne- og ungdomsskole, idrettslag og nærbutikk er det omlagt to kilometer og fortau hele veien frem til skolegården. Omfangsrike turmuligheter i Sørmarka er lett tilgjengelig like over gaten.
 • Sjarmerende hus med god standard
 • Nær 8 mål eiendom med rikelig boltreplass
 • Gode muligheter for dyrking og husdyrhold
 • Her kan du bade i Langen innsjø, rett fra egen tomt
 • Muligheter for å søke om påbygging
 • Familievennlige omgivelser med fredelig atmosfære
 • Ca. 2 kilometer til Siggerud med skole og nærbutikk
 • Bussholdeplass få meter unna tomtegrensen
 • Umiddelbar tilgang på store marka-områder med fantastiske turmuligheter
 • Under halvtimen med bil til Oslo
 • Merk at eiendommen er regulert til fritid ref punkt om regulering
Ditt nye hjemFørste etasje består i stor grad av en sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning som preges av en lys atmosfære på dagtid. Stuen opptar alene over halve etasjens areal og har god plass til flere møbelgrupper samt familiens opphold i hverdagen. På gode dager i sommerhalvåret kan du slå opp stuen balkongdører og nærmest forlenge den sosiale sonen helt ut til balkongrekkverket. Balkongen er et sydvendt og fredfylt uterom du enkelt kan ta med måltidene til, her får du også fullt utbytte av de landlige omgivelsene og en fredelig atmosfære.

På kjøkkenet er skapinnredningen omfangsrik og helhetlig utformet med et utpreget klassisk og rustikt stilpreg. Innredningen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, store flater for tilberedning på benker av stein, samt alle hvitevarer helintegrert og dermed medfølgende. Legg spesielt merke til platetoppen med gassbluss som bidrar til effektiv tilberedning samt stekeovnen som er plassert i riktig arbeidshøyde.

I første etasje finner du også badet som er harmonisk innredet med lysegrå fliser på gulv og vegger samt et servantskap i heltre som viderefører kjøkkenets rustikke preg og har gode oppbevaringsmuligheter for håndklær og dine personlige effekter. Badet inkluderer også et stort dusjhjørne med en elegant, fast skjermvegg i klart glass. Her kan du ta morgendusjen i soloppgang med vakker utsikt over landskapet.  Vaskesøylen finner sin plass delvis skjult i en dedikert nisje.

Husets tre soverom er samlet i andre etasje, hvorav to er velfungerende barnerom og det naturlige hovedsoverommet gir deg komforten av god plass. Sistnevnte kan du møblere med en dobbeltseng, mens en mer tilbaketrukket del av rommet som utnytter den litt lavere høyden mot kneveggen er dedikert til garderobeformål hvor du kan oppbevare klærne lett tilgjengelig.

Barnerommene er adskilt med en smart skyvedør og kan dermed benyttes som ett stort soverom dersom du ikke har permanent behov for alle tre.Innhold1. etasje: Entré, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong.
1. etasje: Gang og 3 soverom.Beliggenhet og nærområdetSiggerudveien 985 ligger i landlige omgivelser ved Store Bru, en kort kjøretur sydover fra Siggerud sentrum. Her dominerer et fredelig og nærmest idyllisk preg, og beliggenheten kan være spesielt attraktiv for en barnefamilie med masse boltreplass både på egen eiendom og i det nærmeste området. Nabolaget består i stor grad av veletablert og spredt villabebyggelse samt omfangsrike grøntarealer. Her bor du ved Vangen med kort tur til marka, cafe, kanoutleie og gårdsdyr.

På Siggerud cirka 2 kilometer nordover ligger skole med alle 10 trinn og SFO. Skolen er nylig betydelig utvidet og modernisering under målsetning om å skape et kultursentrum for alle i Siggerud. Det er trafikksikker gangvei helt frem til skolegården som har fine fasiliteter barna kan benytte også utenom skoletiden.

Tilknyttet skolen er også idrettsanlegget som er tilholdssted for Siggerud IL. Klubben organiserer en rekke idrettstilbud som bordtennis, orientering, friidrett, ski, fotball og håndball. Samme sted finner du også en omfangsrik lysløype som strekker seg sydover mot Verpåsen og prepareres med langrennsspor så snart forholdene tillater vinterstid.

Det eksisterer for øvrig også to barnehager i nærområdet, Siggerud gård barnehage ligger i skogkanten med naturskjønne omgivelser for de små. Hverdagslige innkjøp kan du utføre ved Prix i sentrum av Siggerud som er enkel å svinge innom på vei hjem i hverdagen.

Nærheten til Sørmarka gir deg umiddelbar tilgang på en rekke turmuligheter i vakker natur, ispedd en rekke idylliske tjern og små innsjøer. Legg gjerne også en utflukt til Langenvassdraget for bading, fisking og kanopadling. For et slag golf er Krokhol golfbane et godt alternativ og innenfor kun en kort kjøretur østover.

Busslinjene 501 Enebakk-Oslo og 904 Sværsvann-Siggerud-Ski står for det kollektive tilbudet i området. Tar du bilen fatt er du i løpet av noen få kjøreminutter fremme ved av- og påkjøring til E6 ved Assurtjern. Kjøreturen til sentrumsområdene av Oslo tar under halvtimen utenom rushtid.TomtAreal: 7 877 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering på stor biloppstillingsplass.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Grunn og fundamenter, generelt: Boligen er bygget oppå liten fjellknaus. Gulv på grunn: Grus på gulv i kjeller. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med 100% sikkerhet. Ut fra de stedlige forhold antas bygningen derfor å være fundamentert på fjell eller sprengsten. Drenering: Grunnmur er i hovedsak plassert på fjell. Påfylte masser langs grunnmur til tilbygget. Yttervegger: Grunnmur og yttervegger i kjeller er oppført i plasstøpt betong og Isloblokk Lecasten. Yttervegger over grunnmur er oppført i bindingsverk, utvendig belagt med liggende malt panel. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1994. Malte to-fløyet terrassedør i tre med 2-lags isolerglassvindu. Utvendige tresprosser på vinduer og terrassedør. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner. Yttertaket er tekket med shingel. Takrenner og nedløpsrør i lakkert stål. Balkonger, terrasser ol.: Sydvendt solrik treterrasse ca. 24m2. med adkomst fra stue. Malte vanger og gelendre i tre. Terrasse er oppført i trekonstruksjoner, fundamentert med påler til fast fjell. Takoverbygg med plexiglass over terrassedør. Under terrasse er det ca. 7m2. lagringsplass og adkomst til kjeller.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad og kjøkken, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt MDF-panel og malte glatte flater. Himlinger: Malt MDF-panel i alle rom.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte lyse fronter og benkeplater i sort stein. Underlimt servant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp med gassbluss, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Grå fliser på vegger over benker.

Bad: Skapinnredning i heltre med profilerte fronter og nedfelt servant med 1-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil og veggmontert overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og fast skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv i entré, kjøkken og på bad. Varmekabel på inntaksvann og varme i kjeller.Vei, vann og avløpPrivat vei. Tilkoblet privat vann. Offentlig avløpstilknytning.

Eiendommen har privat brønn som er delt med naboen, brønnen er plassert på nabotomten. Vedlikeholds utgiftene for brønnen er delt likt med nabo. I 2016 ble det oppgraderte med ny jordfeilbryter og trykkbryter.

Denne eiendommen har tinglyst veirett over g.nr. 97 b.nr.
3. Nåværende selger har betalt en engangssum får denne veiretten. Det betales årlig brøyting på ca.
4.000,- Da brøytes hele veien, gårdsplassen og inn på tomt. Veien er gruset opp for ca. 3 år siden.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 66 kvm
1. etasje: 26 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré, bad, kjøkken og stue.
1. etasje: Gang og 3 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger inn under reguleringsplan for Bru, Plan ID 248, område B1. Vedtatt 28.03.2007. Dette området er bla. regulert  til boliger og frittliggende småhusbebyggelse, men bygningen er pr. i dag regulert som fritidsbolig. Deler av eiendommen ligger innenfor naturvernområde N1 (Vern av landskap og vegetasjon). Denne delen av eiendommen er også omfattet av Markaloven.

Hvis kjøper ønsker å benytte eiendommen som helårsbolig må det søkes om bruksendring fra fritidsbolig til helårsbolig. Saksbehandlingsgebyret er på ca. 5 490,-. Omgjøring av fritidsbolig til helårsbolig/enebolig er søknadspliktig jf. pbl § 20-1 og tillates normalt kun dersom det er i samsvar med plan.

I reguleringsplanen står det følgende: § 2 FELLESBESTEMMELSE e) Rekkefølgebestemmelser ved søknad om bruksendring fra hytte til bolighus og tillatelse til bygging på ubebygde tomter, i byggeområde B1: Eksisterende hytter regulert til bolig kan søke om bruksendring, og ubebygde tomter regulert til bolig kan bebygges, forutsatt at bl.a. følgende vilkår er oppfylt:
- Kommunalt avløp må være ført frem til området, og eiendommen må knyttes til avløpsnettet.
- Eiendommen må ha godkjent drikkevann.
- Fellesavkjørsel fra offentlig vei og inn til eiendommen må være opparbeidet til den standard som kommer frem av plankartet på de strekninger som kommunen krever, se § 9b.
- Gang- og sykkelveien fra området frem til Siggerud skole må være bygd og godkjent av vegmyndighetene.
- Det kreves dokumentert veirett fra eiendommen frem til offentlig vei. Generelt må krav og vilkår i henhold til plan og bygningsloven være oppfylt før bruksendring gis og ubebygde tomter kan bebygges.

§
6. SPESIALOMRÅDE - NATURVERNOMRÅDE, N1, VERN AV LANDSKAP OG VEGETASJON I SÅRBARHETSBELTET LANGS LANGEN c) Bruksendring/ombygging: I naturvernområde N1 tillates ikke bruksendring fra fritidshus til bolig, ei heller ombygging, til- og påbygging av eksisterende boliger slik at det blir flere boenheter.

Kjøper oppfordres til å kontakte Ski Kommune for utfyllende informasjon. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr.
6.689,- Inkl.mva.

Fordeling: Helårsrenovasjon SK:
1.stk Fast gebyr avløp (uten vannmåler): 90 Kbm Abonnementsgebyr avløp bolig:
1.stk

Eiendommen har privat brønn som er delt med naboen.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 719 557 per 13.06.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 014 760 per 13.06.17. Ligningsår: 2015.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølgerDiverse- Det foreligger ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på denne bygningen i kommunens arkiver.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Grunndata: 1944/2572-1/6 Registrering av grunn 04.10.1944 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0213 Gnr: 97 Bnr: 4

2005/377-1/6 Sammenslåing 11.01.2005 Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr: 0213 Gnr: 97 Bnr: 203

2005/378-1/6 Målebrev 11.01.2005

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0213-97/4 i eiendomsrett 2013/552023-1/200 Bestemmelse om veg 03.07.2013 :Knr: 0213 Gnr: 97 Bnr: 40

Rettigheter på 0213-97/85 i eiendomsrett 2005/1054-1/6 Bestemmelse om vannrett 24.01.2005 :Knr: 0213 Gnr: 97 Bnr: 40 Bestemmelse om veg

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170105. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 700 000,-))
--------------------------------------------------------
127 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 827 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Eiendommen har ikke odel.
- Det er en forutsetning for denne handelen at egenerklæring om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper og selger, og godkjennes av kommunen før overdragelsen. Erklæringen skal vedlegges skjøtet for tinglysning og oppgjøret kan ikke foretas før erklæringen foreligger i signert og godkjent stand.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: Eirik Sjøli, vårtomssertifisert tømrer, flis- og membranlegger. Øyvind Sjøli, våtromssertifisert tømrer, Ski Elektriske, Aquaflis (rørleggerarbeider).
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Badet er rehabilitert høsten 2013, med ny heldekkende inderliggende membran, nytt sluk og vannrør (rør-i-rør) til ny samlestokk i kjeller, ny varmekabel støpt i betonggulv, nytt EL-anlegg, smøremembran øverste sjikt i dusj, våtromsplater på alle vegger, alle flater flislagt, etablert mekanisk avtrekk over tak, nytt servant- og dusjbatteri, ny himling og dampsperre mot overetg.
2.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei - Kjeller er tørr året rundt.
4. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja - Har hatt mus i kjeller. Hull og åpninger er tettet.
5. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja - Skade på tak når huset ble kjøpt fra forrige eier. Utbedret.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
5.2. Firmanavn: Eirik Sjøli, Tømrer.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Utbedret undertak og lagt ny shingel ifm overtakelse 2013. Manglende lufting av og dampsperre mot kaldt loft utbedret, med ventiler (gjennomstrømming) og ny dampsperre. Taket er tett og kaldt loft er tett og med god lufting.
6. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Ja - Feil på EL-anlegg, påvist ifm kontroll av anlegget.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn: Ski Elektriske
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt EL-anlegg i alle rom og etg, bortsett fra hovedsoverom og i anneks (uthus). Nytt sikringsskap, nye kurser, ny strømmåler, nye føringer, nye varmekabler kjøkken, stue og entre. Arbeidene er utført trinnvis fra
2013-2017 av Tony Haug hos Ski Elektriske.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: Aquaflis og Haneborg Rørleggerservice.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Aquaflis: Nytt bad, med tilhørende ny samlestokk, og røropplegg, samt ny vannkran på kjøkken. Utført 2013 Haneborg Rørleggerservice: Montert ny frostfri utekran. 10. Kjenner du til manglende ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vedrørende eiendommen?
- Ja - Foreligger ikke ferdigattest for huset. 12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.?
- Kun uthus. Mulig å innrede med bad, men krever VA-anlegg med septiktank/ kvernpumpe. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tvist med forrige eier. Skjult skade på tak, samt manglende lufting av kloakk. Rapport utarbeidet av Rambøll. Feil og mangler utbedret.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert:
1.8.06.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1400 Siggerudveien 985
1400, Siggerudveien 985
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Siggerudveien 985
1/34
Lukk
0