Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
REFSNESSTRANDA: Betydelig påkostet enebolig med unik beliggenhet ved vannkanten. Flott fjordutsikt og sol til sent på kveld. Familievennlig og fredfylt nabolag.
Last ned budskjema
Dokumenter
Svaleveien 42 presenteres av Tommy Friestad v/Boa EiendomsmeglingDette er en eiendom med en langt på vei unik og samtidig svært attraktiv beliggenhet i vannkanten vest på Jeløy, like utenfor sentrum av Moss.Romslig tomt på nesten 1,2 målDette er en eiendom med en langt på vei unik og samtidig svært attraktiv beliggenhet i vannkanten vest på Jeløy
Husets plassering tett på fjorden og opplevelsen av å bokstavelig talt bo et steinkast unna saltvannet.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Svaleveien 42 har en svært attraktiv plassering få meter unna vannkanten på Refsnes og ligger i nabolagets ytre, vestre rekke der utsikten er som best.Terrassen drar nytte av de meget gode solforholdene i området hele dagen gjennom og er et ypperlig sted for måltider og ledige stunder i friluft.Terrassen er pent skjermet av en tettvoksende hekk som gir naturlig le på mer vindfulle dagerInteriørbilderCarport og utvendig bod på 5,9 kvmHer opplever du et herlig utsyn rett ut mot Oslofjorden til alle årets tider, et utsyn som også er vidstrakt fra Hurum-landet i nord til Horten i sydvest.InteriørbilderHer finner du et langstrakt spisebord med sitteplass til mange, mens både fjorden og de grønne omgivelsene omkring står for et vakkert bakteppe.Fra stuen ser du rett ut mot sjøen og får nærmest følelsen av å være i en båt grunnet nærheten til vannet.I husets oversiktlige romløsning utgjør en sosial sone bestående av spisestuen og kjøkkenet mye av arealet.Detaljer spisebordet.På gode sommerdager kan du åpne stuens skyvedører mot den romslige terrassen og nærmest viske ut litt av skillet mellom ute og inne.InteriørbilderKjøkkenet defineres av en tilbaketrukket og omfangsrik skapinnredning som er åpent utformet og legger til rette for interaksjon med spisestuen.nnredningen ble satt inn da huset ble pusset opp i 2011 og har en stilsikker, røff fremtoning med sorte og høyglansede fronter.Her finner du gode oppbevaringsmuligheter i en hel rekke skuffer og skap, rikelig arbeidsplass på meterlange benker.Hvitevarene er fra kvalitetsprodusenten Husqvarna og helintegrert foruten kjøle- og fryseskapet.Huset har i dag tre soverom, hvorav to er av spesielt gode størrelser og har potensial som hovedsoverom.Begge er også utstyrt med hendige skyvedørsgarderober der klærne kan oppbevares oversiktlig og lett tilgjengelig.På badet møter du en vel så lys atmosfære som i husets øvrige rom, fremmet av hvite gulv- og veggfliser samt en høy vindusflate som slipper inn gode mengder naturlig dagslys.Badet er oversiktlig og lett møblert med en lite fremtredende dusjnisje samt moderne, designpreget servant- og speilinnredning.EntréeEtt av soverommene er tilbaketrukket fra den sosiale sonen og har praktisk nærhet til både badet og et separat toalettrom.Interiørbilderseparat toalettrom som alltid vil være tilgjengelig om badet er opptatt.Soverom nummer tre brukes i dag som et hobbyromdetaljer soverom nummer treEn plassbesparende skyvedør gir deg anledning til å åpne opp eller stenge av mot det dedikerte vaskerommet innenfor badet som er bruksvennlig innredet til sitt formål.Entré, gang, toalettrom, bad med vaskerom, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse på 34 kvm.
0
41
Se store bilder
Prisantydning: 8 300 000,-
Totalpris: 8 300 000,-
Primær rom: 138m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"REFSNESSTRANDA: Betydelig påkostet enebolig med unik beliggenhet ved vannkanten. Flott fjordutsikt og sol til sent på kveld. Familievennlig og fredfylt nabolag."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.1 Bnr.2384 i Moss kommuneKort oppsummertVelkommen til Svaleveien 42 i første rekke mot sjøen på Refsnes.

Dette er en eiendom med en langt på vei unik og samtidig svært attraktiv beliggenhet i vannkanten vest på Jeløy, like utenfor sentrum av Moss. Beliggenheten er verdt å oppleve ved selvsyn og er en sjelden anledning til å bo tett på sjø og natur.

Hele huset ble innvendig oppusset i 2011 og preges av et stilrent interiør med helhet og moderne, velholdt standard. Romløsningen er praktisk utformet med alt på én flate, deriblant tre soverom og to svært lyse stuer som byr på herlig utsikt rett mot fjorden.

På Refsnes vil du bo i et av de mest ettertraktede boligområdene omkring Moss som har en helt egen atmosfære, preget av nærhet til sjøen. Her venter unike turmuligheter og flere store landskapsvernområder som er unike for turer og opplevelser av dyre- og plantelivet. Bademuligheter venter allerede rett over gaten, og en kort rusletur ned gaten tar deg til sandstranden i enden av Refsnesalléen. De mer urbane sentrumsstrøkene er kun syv minutter unna med buss eller bil.
 • Enebolig med unik plassering i første rekke på Refsnes
 • Vakker utsikt rett mot Oslofjorden
 • Meget gode solforhold dagen gjennom sommerstid
 • Innvendig pusset opp i sin helhet i 2011
 • El-anlegg betydelig oppgradert
 • Carport på 22 kvm. ved inngangsparti
 • Romslig tomt på nesten 1,2 mål
 • Umiddelbar tilgang på sjøen og naturopplevelser
 • Få meter til populær sandstrand
 • Nærbutikk, skole og barnehage i nabolaget
 • Flere småbåthavner og båtforeninger på Jeløy
 • 7min. med buss til sentrum
Ditt nye hjemHusets plassering tett på fjorden og opplevelsen av å bokstavelig talt bo et steinkast unna saltvannet ivaretas av flere og til dels store vindusflater som gir deg nær kontakt med naturen selv når du oppholder deg innendørs. Fra stuen ser du rett ut mot sjøen og får nærmest følelsen av å være i en båt grunnet nærheten til vannet. Her kan du følge tidevannets gang og det rike fuglelivet som om våren er helt spesielt. Av de samme vinduene blir også atmosfæren innendørs svært luftig på dagtid, og lyset fra sjøen og ikke minst de vakre solnedgangene slipper rett inn - året gjennom.

På gode sommerdager kan du åpne stuens skyvedører mot den romslige terrassen og nærmest viske ut litt av skillet mellom ute og inne. Terrassen drar nytte av de meget gode solforholdene i området hele dagen gjennom og er et ypperlig sted for måltider og ledige stunder i friluft, pent skjermet av en tettvoksende hekk som gir naturlig le på mer vindfulle dager.

I husets oversiktlige romløsning utgjør en sosial sone bestående av spisestuen og kjøkkenet mye av arealet. Her finner et langstrakt spisebord med sitteplass for mange sin naturlige plass, mens både fjorden og de grønne omgivelsene omkring står for et vakkert bakteppe.

Kjøkkenet defineres av en tilbaketrukket og omfangsrik skapinnredning som er åpent utformet og legger til rette for interaksjon med spisestuen. Innredningen ble satt inn da huset ble pusset opp i 2011 og har en stilsikker, røff fremtoning med sorte og høyglansede fronter. Her finner du gode oppbevaringsmuligheter i en hel rekke skuffer og skap, rikelig arbeidsplass på meterlange benker, mens hvitevarene er fra kvalitetsprodusenten Husqvarna og helintegrert foruten kjøle- og fryseskapet som står i sin egen nisje. Skapet er av typen side-by-side og utstyrt med fast vanntilkobling og isbitdispenser.

Huset har i dag tre soverom, hvorav to er av spesielt gode størrelser og har potensial som hovedsoverom. Begge er også utstyrt med hendige skyvedørsgarderober der klærne kan oppbevares oversiktlig og lett tilgjengelig. Ett av soverommene er tilbaketrukket fra den sosiale sonen og har praktisk nærhet til både badet og et separat toalettrom som alltid vil være tilgjengelig om badet er opptatt.

På badet møter du en vel så lys atmosfære som i husets øvrige rom, fremmet av hvite gulv- og veggfliser samt en høy vindusflate som slipper inn gode mengder naturlig dagslys og vender ut mot hagens bakre terrasse. Badet er oversiktlig og lett møblert med en lite fremtredende dusjnisje samt moderne, designpreget servant- og speilinnredning. Servantskapets brede skuffer rommer mye, deriblant håndklær og dine personlige effekter, for øvrig er det også god plass til supplerende oppbevaringsmøbler ved behov.

En plassbesparende skyvedør gir deg anledning til å åpne opp eller stenge av mot det dedikerte vaskerommet innenfor badet som er bruksvennlig innredet til sitt formål med god skapmengde og hendige benker du kan brette vasken på. Et stort praktisk pluss er det også at vaskerommet har egen dør ut til hagen som gjør det enkelt å ta skitne tur- eller barneklær rett inn til avspyling eller vask.InnholdEntré, gang, toalettrom, bad med vaskerom, 3 soverom, kjøkken, spisestue og stue med utgang til terrasse på 34 kvm.

Øvrig: Carport og utvendig bod på 5,9 kvm.Beliggenhet og nærområdetSvaleveien 42 har en svært attraktiv plassering få meter unna vannkanten på Refsnes og ligger i nabolagets ytre, vestre rekke der utsikten er som best. Her opplever du et herlig utsyn rett ut mot Oslofjorden til alle årets tider, et utsyn som også er vidstrakt fra Hurum-landet i nord til Horten i sydvest.

Eiendommens og nabolagets beliggenhet kan med rette sies å være av de sjeldne og er langt på vei unik, tatt i betraktning både utsikten, de svært gode solforholdene og ikke minst den umiddelbare nærheten til sjøen.

Refsnes er i seg selv av de historisk mer attraktive boligområdene Moss kan by på, først og fremst på grunn av sin beliggenhet langs fjæra helt vest på Jeløy. Rett i nærheten venter flotte turmuligheter i vakkert landskap, blant annet på de mange stiene langs vannet og lenger opp i  terrenget. En ypperlig runde for hverdagslige treningsturer er kyststien fra Alby og Reierbukta rundt til Framnes.

Jeløy har også et veletablert og anerkjent kulturmiljø, der Galleri Varden og Røed Gård er blant de mest kjente, i tillegg til Galleri F15 på Alby Gård. Legg gjerne søndagsturen innom Kafé F15s uteservering sommerstid og prøv den velsmakende Albykringlen. Refsnes Gods er også vel verdt gjentatte besøk, her finner du en god restaurant og ikke minst en av landets mest anerkjente vinkjellere.

Både Refsnes Barnehage og Refsnes skole med trinn fra
1. til
6. er lett tilgjengelig i samme nabolag, kort vei er det også opp til Hoppern ungdomsskole. Dagligvarene kan du gjerne handle ved nærbutikken KIWI like ovenfor, mens sentrumsområdet er lett tilgjengelig med hyppige bussavganger.

På kun få minutter tar du deg ned til Kanalen der du finner spisestedene Fiskebasaren og Peppes Pizza som begge har store uteområder langs kaikanten i sesong. På Jeløy-siden får du nybakte brød, god kaffe og diverse lunchretter hos renommerte Mors Café. Et vesentlig nærmere alternativ er Hos Naboen, nabolagsrestauranten med matservering og hyggelige quiz-kvelder

Fra holdeplassen i Refsnesalléen tar M1-bussen deg ned til togstasjonen på kun 9 minutter og i rushtiden går bussen hvert kvarter. På togstasjonen kan du velge mellom hyppige avganger videre til Oslo og en reisetid som i dag er fra 41 minutter. Etter ferdigstillelse av den pågående jernbaneutbyggingen vil reisetiden forkortes betydelig.TomtAreal: 1 179 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i garasje på 16 kvm bra.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Praktisk enebolig på et plan. Boligen ble betydelig pusset opp innvendig i 2011. Huset fremstår som lys og delikat. Utvendig bod. Boden er på ca. 5,9m2.

Bygning, generelt - Garasje: Garasje i tilknytning til huset. Garasjen har støpt dekke. Garasjen har vippeport. Innvendig er garasjen plateslått. Det er etablert en carport ved inngangspartiet. Carporten er på ca. 22m2.

Direkte fundamentering - enebolig: Boligen er antatt fundamentert til komprimerte masser. Støpt såle til mark.

Yttervegger- enebolig: Yttervegger av isolert reisverk.

Vinduer - enebolig: Vinduer av 2-lags isolerglass. Vinduene er utført med trekarmer. El-styrte persienner i stuen samt manuelle persienner på soverommene. 2 nye vinduer i spisestuen satt inn i 2011.

Takkonstruksjon - Enebolig: Yttertak utformet som saltak. Konstruksjonen består av takstoler, rupanel og er tekket med plastbelagte stålplater. Metallrenner og nedløp. Det er adkomst til loft via nedfellbar trapp. Gode lagringsmuligheter på loftet.

Balkonger, terrasser ol.: Fra stuen er det utgang til steinbelagt uteplass på ca. 34m2. Det er også etablert en platting på baksiden av huset. El-styrt markise ved uteplassen.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, toalettrom, vaskerom og bad, for øvrig børstet og hvitpigmentert parkett. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig tapeter og MDF-panel. Himlinger: MDF-panel, takess-plater og malte glatte flater. Downlights på toalettrom, bad, stue og spisestue.

Kjøkken: Skapinnredning i sort høyglans med stålgrep og dempere på skuffer og fronter. Heltre benkeplater og stålplater på vegger over. Innbyggede hvitevarer fra Husqvarna; platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn, samt oppvaskmaskin fra 2016. Overmontert ventilator i stål og glass. Nisje for kombinert kjøle- og fryseskap med vanntilkobling og isbitdispenser. Separat varmtvannsbereder til kjøkkenet på 28 liter fra 2006.

Bad: Servantskap med glatte brunsorte fronter, grepskanter og helstøpt servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjnisje med hånddusj og svingbar skjermvegg i klart glass.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front, grepslist og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Veggmontert klosett.OppvarmingBoligen varmes opp med peis i spisestuen og ellers elektrisk oppvarming med termostatstyrte panelovner og varmekabler på bad og vaskerom. Parafinbrenner under peisen i spisestuen. Parafinbrenneren har ikke vært i bruk av eier.Vei, vann og avløpOffentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonEnebolig: Bra: 141 kvm P-rom: 138 kvm Bta: 151 kvm

Garasje: Bra: 16 kvm Bta: 18 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Vindfang, gang, bad, vaskerom, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, wc.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under kommuneplan og reguleringsplan Refsnes - del av Refsnes GBR 11/1 OG 11/31 og Refsnes Gods og Refsnes Gods Nordre del. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Kommuneplaner, bestemmelser:
- http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0104/KP_0104/Dokumenter/KP_0104_Bestemmelse.pdf

Reguleringsplaner, bestemmelser:
- http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0104/42/Dokumenter/best042.pdf
- http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0104/42/Dokumenter/best042.pdfKommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 23.244,- for 2017.

Avgiftstype: Eiendomsskatt kr. 1817,66
Renovasjon kr. 516,68
Feiing kr. 68,75
Vann kr. 518,54
Avløp kr. 783,75
Årsgebyr vann kr. 75,00
Årsgebyr kloakk kr. 93,75

Sum terminbeløp kr.
2.874,- (forfaller med 6 terminer pr år med forfall 20.03, 20.05, 20.07, 20.09, 20.11, 20.01)

Eiendommen har vannmåler. Sist avleste dato: 31.12.2016. Målerstand: 1203 m3. Forskuddsbetalt for: 190 m3 pr. år.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 775 543 per 13.06.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 171 519 per 13.06.17. Ligningsår: 2015.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Alle hvitevarer på kjøkken følger med. Oppvaskmaskin ca. 6 mnd. Kombinert kjøl/frys har automatisk isbitmaskin, påkoblet vann.Diverse- Det finnes verken ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver, men enebolig var godkjent for oppføring i 1963 iht. opplysninger fra kommune.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Diverse iht. tilstandsrapport datert: 01.06.17:
- Boligen har varmtvannsbereder på 200 liter.
- Godt dimensjonert sikringsskap med automatsikringer. Hovedkursen er på 63 amp, ellers er kursene fordelt på 25/20/16 og 10 amp. El-anlegget er betydelig oppgradert i 2011. Sikringsskapet står på loftet. El-anlegget er forøvrig ikke vurdert.
- Boligen er tilknyttet kabel-tv. 4 tv-uttak i huset. Branntilsyn i 2016 uten anmerkninger.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1960/82-1/87 Bestemmelse om bebyggelse 11.01.1960 Bestemmelse om generende virksomhet Bestemmelse om gjerde Med flere bestemmelser

Grunndata 1958/420-1/87 Registrering av grunn 06.02.1958 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0104 Gnr: 1 Bnr: 2862

2016/1150760-1/200 Registrering av grunn 12.12.2016 Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr: 0104 Gnr: 1 Bnr: 3859

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170111. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
8 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
207 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 300 000,-))
--------------------------------------------------------
217 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 517 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Eiendommen har ikke odel.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- Firma Stein Bjerke iflg. egenerklæring fra forrige eier, Irene Bakke.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Totalrenovering i 2011.
4. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Om våren sukkermaur sporadisk funnet på bad. Blir borte etter bruk av maur middel - intet stort eller alvorlig problem.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn.
- Byggmester Ulf Johannessen.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Byttet et bord i undertak carport sommer 2014. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Vet ikke. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja. Tilstandsrapport utført 3/5-2016 av MNTF Kim-Andre Opalka Pettersen i forbindelse med forberedelse salg av eiendommen. Denne rapport blir oppdatert 1/6-2017.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 16.06.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1518 Svaleveien 42
1518, Svaleveien 42
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Svaleveien 42
1/34
Lukk
0