Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TORSHOV: Gjennomgående, lys og innsynsfri 2-roms toppleilighet med fint utsyn. Nyere kjøkken og bad. Tilbaketrukket og stille, rett ved vakre parker.
Last ned budskjema
Dokumenter
Torshovgata 15 G formidles av MEGLER MNEF Tommy Friestad / Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse.Kontrastvegger i blåtoner speiler de gjeldende interiørtrendene og tilfører leiligheten et tidsaktuelt uttrykk.Stuen kan du uten trengsel møblere med både en to-seter og et spisebord for fire.
I stuen får du fra utpå vårparten følge av den tidlige morgensolen mens du spiser frokost.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Gjennom stuevinduene ser du ut på vakre eiketrær som skifter farge i takt med årstidene.Utsikten gjør at stuen oppleves luftig.Den gjennomgående romløsningen med et separat kjøkken oppleves større enn arealet kanskje skulle tilsi.Kjøkkenet har i motsetning til stuen vindu orientert mot vest og plass til et spisebord for to foran vinduet.Kjøkkeninnredningen er fra 2005 og fortsatt aktuell med høyglansede hvite fronter.Innredningen har i sin helhet et retro-inspirert uttrykk som passer godt inn i leiligheten.På denne siden titter ettermiddags- og kveldssolen inn.Leilighetens soverom er med sine nesten 14 kvadratmeter utpreget stort.Den gode takhøyden gjør romfølelsen ekstra voluminøs.Her er det god bevegelsesplass rundt dobbeltsengen.Badet ble renovert i regi av boligselskapet i 2003.Badet er mer kompakt sammenliknet med leilighetens øvrige, men smart innredet.Flere nyanser av blåfarger fremmer en dynamisk opplevelse av leilighetens øvrige rom.Boligselskapet AS Torshovgaten 15 er veldrevet og har et godt beboermiljø.
0
51
Se store bilder
Prisantydning: 3 400 000,-
Totalpris: 3 492 000,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Aksje
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"TORSHOV: Gjennomgående, lys og innsynsfri 2-roms toppleilighet med fint utsyn. Nyere kjøkken og bad. Tilbaketrukket og stille, rett ved vakre parker."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.225 Bnr.300 Aksjebrevnr.98 Orgnr.821584752 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en 2-roms toppleilighet med tilbaketrukket plassering i stille og grønne omgivelser midt på Torshov. Leiligheten malt i løpet av de seneste årene og tidligere modernisert med oppussing av kjøkken og bad, henholdsvis i 2005 og 2003.

Plasseringen på Torshov er svært sentral og innebærer gangavstand til nærliggende bydeler som Grünerløkka og Sagene. I nærområdet finner du grønne lunger som den vakre Torshovparken og den store Torshovdalen som byr på nydelig utsikt mot byen og fjorden. I kvartalene omkring finner du også alle bydelens ny såvel som etablerte spisesteder og sosiale samlingsplasser.

Flere busslinjer og trikken som stopper i Vogts gate ett kvartal unna gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum og videre ut i de fleste av byens hjørner. 
 • 2-roms toppleilighet midt på Torshov
 • Luftig, lys og innsynsfri
 • Gjennomgående, smart romløsning
 • Kjøkken fra 2005, bad renovert i 2003
 • Veldrevet boligselskap med godt miljø
 • Sentral og samtidig tilbaketrukket beliggenhet
 • Nærbutikk like over gaten
 • Kort gangavstand til alle bydelens fasiliteter
 • Få minutters gange til Grünerløkka og Sagene
 • Nærhet til parker og Akerselva med turmuligheter
Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående romløsning inkluderer et separat kjøkken og oppleves større enn arealet kanskje skulle tilsi, i tillegg gjør plasseringen i høyden av femte etasje rommene lyse og innsynsfrie. Utsikten gjør at stuen oppleves luftig, og gjennom stuevinduene ser du ut på vakre eiketrær som skifter farge i takt med årstidene og nærmest fungerer som vakre, naturlige kulisser.

Stuen er som de fleste øvrige rom nylig malt med kontrastvegger i blåtoner som speiler de gjeldende interiørtrendene og tilfører leiligheten et tidsaktuelt uttrykk. Her kan du uten trengsel møblere med både en tre-seter og et spisebord for fire. Her får du fra utpå vårparten følge av den tidlige morgensolen mens du spiser frokost.

Kjøkkenet har i motsetning til stuen vindu orientert mot vest og plass til et spisebord for to foran vinduet. Selve kjøkkeninnredningen er fra 2005 og fortsatt aktuell med høyglansede hvite fronter og benkeplater i heltre. Innredningen har i sin helhet et retro-inspirert uttrykk som passer godt inn i leiligheten, og for øvrig god oppbevaringsplass for utstyr til daglig bruk.

Leilighetens soverom er med sine nesten 14 kvadratmeter utpreget stort, og den gode takhøyden gjør i tillegg romfølelsen ekstra voluminøs. Her er det god bevegelsesplass rundt dobbeltsengen og allerede satt inn en garderobeløsning som oppbevarer klærne oversiktlig. Supplér gjerne med en kommode, ytterligere skap eller et sminkebord om du vil.

Badet ble renovert i regi av boligselskapet i 2003 og har dermed moderne standard i tillegg til det du trenger i det daglige, inkludert plass til en frontmatet vaskemaskin. Dette rommet er mer kompakt sammenliknet med leilighetens øvrige rom, men smart innredet med tanke på arealutnyttelse. Dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten.InnholdEntré, bad, soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer en lukket bod ca. 5,7m2. i felles kjeller samt en nettingbod ca. 3,6m2. på felles loft.Beliggenhet og nærområdetTorshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og stødig atmosfære, og kvartaler som preges av massive og omfangsrike bygårder med historisk preg.

Rett over gaten og knappe 100 meter unna finner du nærbutikken Bunnpris som holder åpent 07-23 uken gjennom, et bredere utvalg får du i den større REMA1000 på Torshov Torg som er kåret til byens beste i sin kjede. Flere forretninger er det på Sandaker Senter like ovenfor, blant annet COOP Mega, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter, en kort trikketur unna.

I Vogts gate finner du en av Kaffebrenneriets butikker som er et ypperlig sted å hente med deg en kopp oppkvikkende spesialitet allerede fra klokken 07 alle hverdager. Rett ved ligger også Mustang Sally, stedet for blomster og ekte Wranglers.

Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner helt tilbake fra 1904 fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg og vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges.

Nærområdet inkluderer et rikt utvalg sosiale samlingsplasser av kaféer og restauranter i ulike prisklasser, deriblant nyoppstartede Bruun-Larsen som har en mengde øl på fat og flaske samt utsøkte drinker. Her er det biljardbord og musikken spilles fra vinylplater.

Verdt å besøke er også Åpent Bakeri som byr på god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning. Den kritikerroste nykommeren Astral har på kort tid blitt en av byens in-steder og er idyllisk plassert tett inntil Akerselva.

For øvrig er veien heller ikke lang bort til restauranten Grisen med bar og god stemning, eller til Never Mind Sushi. I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Tar du turen sydover til Løkka er gamle og ærverdige Parkteateret en klassiker verdt gjentatte besøk, mens noen av byens beste drinker fås på Bar Boca. Drama og spenning får du på Ringen kino, noen få minutters gange ned Vogts gate. Samme sted ligger i tillegg SATSELIXIA.

Konsertopplevelser får du i den nærliggende Torshovparken sommerstid, et deilig grøntområde som sammen med den store Torshovdalen gir deg enkel tilgang på vakre friområder. Lilleborgbanen Nærmiljøanlegg er også en del av nabolaget og har både sandvolleyball-, fotball- og basketballbaner i tillegg til et dedikert styrketreningsområde. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

Turveiene som strekker seg opp og ned langs Akerselva er på sin side ypperlige for løpeturer i friluft. På disse kan du løpe helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Underveis passerer du forbi fine badeplasser både i Nydalen, på Stilla og Frysja.

Kollektivtilbud og adkomst
Buss 20 Skøyen-Galgeberg og 30 Bygdøy-Nydalen stopper i Ole Bulls gate knappe 200 meter unna utgangsdøren, mens 28-bussen mellom Fornebu og Helsfyr stopper i Vogts gate. Fra Vogts gate reiser du også behagelig opp til Gardermoen med Flybussen.

Til trikkestoppet Biermanns gate går du på få strakser, her tar linjene 11, 12 og 13 eg videre til sentrum på 12 minutter.

Med bil kjører du nærmest direkte ut på Ring 2 og videre til blant annet Sinsen-krysset like ovenfor.TomtAreal: 6 697 kvm, Eierform: Felles eiet tomt.ParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boligblokk med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Samlet yttertak i trekonstruksjoner, antatt tekket med plater og taksten. Yttervegger: Grunnmur, yttervegger og leilighetsskillende vegger er oppført i betong og gassbetong. Utvendige fasader er pussede og malte, og gavelvegger er belagt med fuget teglsten. Vinduer: Malte trerammer med 3-lags isolerglassvinduer fra 1997. Balkonger, terrasser ol.: Brannbalkonger med støpte dekker og stålgelendre. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag. Støpt dekke med plastsluk, klemring og synlig banemembran i gulv på bad.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2005 med glatte fronter i hvit høyglans og heltre benkeplater. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Glassmosaikk på vegg over benk. Veggmontert hylle i heltre med spotbelysning under. Ventilator i overskap. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Veggmontert overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Overskap med glatte fronter i hvit høyglans. Badet ble renovert i regi av boligselskapet i 2003.OppvarmingFjernvarmeanlegg med radiatorer i hvert rom. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 51 kvm Bra: 52 kvm Bta: 56 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Bruksoverlating krever styrets samtykke. Blir godkjenning gitt, plikter aksjeeieren å gjøre sine leietakere kjent med selskapets vedtekter og husordensregler.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201400888. Saken gjelder: Rosenlundgaten 9B. Omregulering av bakgård til bolig. Offentlig ettersyn 26.6 - 21.8.17. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker: Mastrups gate 2 - 5 - Torshovgata 10 - Omsens gate 1 - 7 - Hegermanns gate 13
- 23 - Per Kvibergs gate 2 - 8 - Torshov kvartal VII - Utskifting av vinduer. Saksnummer: 201715451.
- Pågående byggesaker. Oskar Braatens gate 35 - Reparasjon av tak - Lilleborg kirke. Saksnummer: 201606441.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.866,- pr. mnd. Inkluderer: fyring/varmtvann, kabel-tv, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m.

Kapitalkostnad utgjør kr. 914,- (De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten.)

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 92 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.01.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: OBOS01-98207570044
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,95% Restløpetid: 19 år 3 md. Restbeløp: kr.
1.944.684,-
Andel av saldo: kr. 18.951,-

Lånenummer: 1OB928-98207366048
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,95% Restløpetid: 8 år 6 md. Restbeløp: kr.
7.397.816,-
Andel av saldo: kr. 72.108,-FellesformueKr. 12 609,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 911 706 per 01.02.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 917 459 per 01.02.18. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 87300840.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Aksjeselskapet består av 110 leiligheter knyttet til aksjer.
- Det er ikke forkjøpsrett i aksjelaget.
- Dyrehold: Man kan ha hund, katt eller andre husdyr så lenge det ikke er til sjenanse for de andre beboerne.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Aksjelaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Aksjelaget her egen hjemmeside: www.torshovgata15.no
- Aksjelaget er tilkoblet Hafslund fjernvarme.
- Get er Aksjelagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester (fiber).
- Aksjelaget har avtale om vaktmestertjeneste og renhold av fellesarealer med Sørligata Vedlikeholdssentral.
- Fellesvaskeriet ligger i kjelleren og skal brukes i henhold til gjeldene regler.

Diverse utført vedlikehold:
- 2017: Fjernvarmesystem optimalisert
- 2017: Fiberbredbånd fra Get installert.
- 2016: Oljefyr byttet ut med fjernvarme.
-
2015: Oppussing og maling av alle oppganger.
- 2013: Utskiftning av porttelefoner og ringetablå. Nøkkelsystemet til alle inngangsdører samt loftsdører ble skiftet ut.
- 2012: Flere sykkelstativer ble satt opp i bakgården.
- 2011: Rehabilitering av balkongene i enden av langblokka.
- 2006: Tak og fasaderehabilitering.
- 2003/ 2004: Rør og våtromsrehabilitering.
- 2002/ 2003: Utskifting av felles varmtvannsanlegg og reparasjon av fyrkjele.
- 1997: Skiftet gelender på balkongene.
- 1996: Fasader og balkonger.
- 1985: Det er skiftet vinduer, noen i 1985, andre i 1993 og 1997.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. De integrete hvitevarene på kjøkken medfølger, samt oppvakskemaskin og vaskemaskin på bad.

Medfølger ikke handelen: Fastskrudde Frama hyller i stuen.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1938.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse iht. tilstandsrapport:
- Nye effektregulator og varmekabler i gulv på bad montert i 2015.
- Tilluft og utlufting via vinduer og spalteventil i vindusrammer i stue. Veggventil på kjøkken. Avtrekksventil i himling på bad.
- Hovedsakelig skjult elektrisk spredernett. Sikringsskap med automatsikringer (32amp hovedsikring, 1x20, 2x16, 1x10 med jordfeilbryter) og ny strømmåler plassert i felles trappeoppgang.
- Røykvarsler og brannslukningsutstyr i leiligheten. Callinganlegg med døråpner. Kabel-TV uttak i stue/spisestue.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1939/404482-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 21.06.1939 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1939/404483-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 21.06.1939 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1940/403401-1/105 Rettighet 30.05.1940 Rettighetshaver: Torshov Investa As Org.nr: 852705752 LEIEAVTALE. FESTEKONTRAKT. LEIE-TID: 50 ÅR. AVGIFT NOK. 281,2 M2. ANFØRT PRIORITET: FOR BYGGELÅN OG PANTELÅN BEGRENSET OPPAD TIL NOK 70000. BESTEMMELSER OM FORLENGELSE. PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT. MED FLERE BESTEMMELSER.

2012/748837-2/200 Nye vilkår 12.09.2012 gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105 Bestemmelse om forlengelse Kopi bestilt: 29.01.2018 kl. 13:35 av Mandy Mari Rygg

2012/748837-3/200 Transport av rettighet 12.09.2012 gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105 Fra: Torshov Butikkene As Lnr: 1172703 Til: Torshov Invest As Org.nr: 852705752

2016/1145840-1/200 Nye vilkår 09.12.2016 gjelder: RETTIGHET 1940/403401-1/105 Bestemmelse om forlengelse. Årlig festeavgift fra 01.01.2017 er 130 000 kroner. Bestemmelse om regulering av festeavgiften. Eiendommen kan ikke bebygges/utvikles uten bortfesters samtykke. Med flere bestemmelser.

1999/53727-1/105 Erklæring/avtale 27.09.1999 Bestemmelse om benyttelse. bestemmelse om parkering. Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for bolig- og eiendomsetaten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170114. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
92 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 492 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 944,- (Transportgebyr)
3 362,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
--------------------------------------------------------
15 406,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 507 406,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Feil på varmekabler i 2015. Lagt nye varmekabler og fliser av faglærte. Stikkontakt på bad montert av ufaglært.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Arbeidet ble gjort av M-tek i mars 2015. Det ble lagt nye varmekabler og nye fliser.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Dokumentasjon foreligger.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja. Stikkontakt på bad er montert av ufaglært.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. Det er avdekket murskader på gavl i bygningsmassen. Styret arbeider med å innhente tilbud fra entreprenør for å få utbedret skaden.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Bortsett fra stikkontakt på bad er det ikke utført arbeid på elektrisk anlegg så lenge u. t. har bodd i boligen.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja. Stikkontakt på bad montert av ufaglært. Nytt stikk montert og koplet opp til eksisterende elektrisk anlegg. Formodentlig 3-4 år siden.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler. Samsvarserklæring for arbeid knyttet til varmekabler.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja. Vannlekkasje i felles kjeller i 2015. Utbedret i regi av borettslag. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja. Skaderapport knyttet til arbeid med varmekabler. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Kosmetisk avskalling av maling i dusjsone. Vask på kjøkken har fått et lite hull, dette er utbedret med egeninnsats.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 09.02.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0476 Torshovgata 15 G
0476, Torshovgata 15 G
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Torshovgata 15 G
1/19
Lukk
0