Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BJØLSEN: Vestvendt 2-roms med balkong og nyere innredning på kjøkken og bad. Fyring/v.v inkl. Grønne, fredelige omgivelser. Mulighet for parkering.
Last ned budskjema
Dokumenter
Maridalsveien 227B presenteres av Kristine Kolstad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også bod i kjeller og på loft.Denne leiligheten ligger i en høy første etasje og har en vestvendt balkong med ettermiddagssol.Legg merke til trappen ned fra balkongen som kan trekkes ut og gi adkomst til hageområdene på utsiden.
Gjennom vindusflatene slipper gode mengder naturlig lys inn på dagtid og fremmer en luftig romfølelse i hele stuen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Innsyn er det samtidig lite av, siden det er god avstand til motstående blokk og store grøntarealer utenfor.Stuen kan enkelt innredes med både sofakrok og spisebord.I stuen kan du innrede med sofakrok og spisebord.Kjøkkenet fra 2010 har moderne innredning og godt med oppbevaringsplass.Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass.Kjøkkenet er av nyere dato og ble pusset opp av selger i 2010.Badet fra 2005 er innredet med fliser på vegger og gulv, samt opplegg for vaskemaskin og gulvvarme.Soverommet kan enkelt innredes med dobbelseng og garderobeløsninger.Soverommet vender ut mot de store grøntarealene utenfor bygningen.I entreen er det plass til oppbevaring av sko og ytterklær.Fellesarealene utendørs er pent opparbeidet med store gressplener og arealer for sittegrupper.Borettslaget har store flotte grøntarealer og en skjermet beliggenhet.Maridalsveien borettslag er et attraktivt og veldrevet.Akerselvas grønne turområder ligger rett utenfor døren.
0
17
Se store bilder
Prisantydning: 3 200 000,-
Totalpris: 3 404 288,-
Primær rom: 38m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"BJØLSEN: Vestvendt 2-roms med balkong og nyere innredning på kjøkken og bad. Fyring/v.v inkl. Grønne, fredelige omgivelser. Mulighet for parkering."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.222 Bnr.143 Andelsnr.62 Orgnr.848818402 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten ligger i en høy første etasje og har en vestvendt, oversiktlig romløsning med et separat kjøkken som i likhet med badet har nyere standard. Leilighetens balkong vender også i vestlig retning, mot solens gang på ettermiddag sommerstid, og har trapp rett ned til den store felleshagen som er perfekt for solbading.

Beliggenheten er tilbaketrukket i fredelige omgivelser på Bjølsen, men likevel sentral i forhold til både sentrum og marka. Samtidig er vakre parkområder og nærbutikker lett tilgjengelig i nabolaget. På Sagene like nedenfor venter kafé- og uteliv, mens Grünerløkkas puls er innenfor 15 minutters gange rett over Akerselva.

En rekke busslinjer passerer forbi i Bergensgata tre minutters gange unna, deriblant rute 37 og 54, og gjør det svært enkelt å ta seg til og fra leiligheten. I tillegg finner du T-banestasjon i Nydalen like ovenfor.

Se gjerne borettslagets nettsider for mer informasjon: http://www.maridalsveien.no/
 • Vestvendt 2-roms med velstelte grøntarealer utenfor
 • Vestvendt balkong med ettermiddagssol sommerstid
 • Arealeffektiv romløsning, nyere innredning på kjøkken og bad
 • Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Gode muligheter for leie av parkeringsplass
 • Attraktivt og veldrevet borettslag
 • Felles møtelokale som kan leies
 • Dugnadsfritt og hyggelig bomiljø
 • Velstelte utearealer med utegrill og lekeplass
 • Grønne lunger og fine turområder rett i nærheten
 • Nær Nydalen og Storo med shoppingsenter, SATS og ny kino fra mars 2018.
 • Kort vei til Sagenes kafé- og restaurantliv, få minutter til Løkka
 • Gode kollektivtilbud i nærområdet, buss 37 og 54 rett i nærheten - T-bane i Nydalen
Ditt nye hjemLeiligheten ligger i en høy første etasje med balkong orientert i vestlig retning. Plasseringen er slik at du får med deg ettermiddagssolen på gode sommerdager, i tillegg til fint utsyn over borettslagets felles hageanlegg.

På balkongens gode 4 kvadratmeter kan du sette ut en gruppe utemøbler å ta med måltidene til, og legg også merke til trappen som gir deg direkte tilgang til hagen med masse boltreplass.

I leilighetens oversiktlige romløsning utgjør stuen nær halve arealet og er stor nok til at du uten trengsel kan møblere med både en hjørnesofa og et spisebord for fire eller flere. Gjennom vindusflatene slipper gode mengder naturlig lys inn på dagtid og fremmer en luftig romfølelse i hele stuen. Innsyn er det samtidig lite av, siden det er god avstand til motstående blokk og store grøntarealer utenfor. Hold gjerne balkongdørene åpne på de fine dagene slik at sval sommerluft strømmer rett inn til stuen.

Via stuen får du også tilgang på leilighetens soverom som har vindu samme vei og dermed utsyn mot den velstelte hagen som er spesielt fint å våkne til i den grønnere årstiden. Soverommets gode seks kvadratmeter gir for øvrig plass til en dobbeltseng, og det er allerede satt inn et garderobeskap som gjør klærne lett tilgjengelig i samme rom.

Kjøkkenet finner du i en mer tilbaketrukket avdeling som i sin helhet er viet til en moderne skapinnredning med  oppbevaringsmuligheter for det grunnleggende av utstyr til daglig bruk. Innredningen er fra 2010 og har et generelt velholdt preg med svært lite bruksslitasje, om i det hele tatt noe.

På badet er arealet effektivt utnyttet med det du trenger, deriblant avsatt plass til en frontmatet vaskemaskin. Dusjhjørnet har forheng som opptar svært lite plass utenom bruk, mens servant- og veggskap over vaskemaskinen står for oppbevaringsmuligheter til håndklær og personlige effekter. Badet ble pusset opp i 2005 og har dermed god, moderne standard.InnholdEntré, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 4,1 kvm.

Leiligheten disponerer også lukket kjellerbod på ca. 2,8 kvm. samt nettingbod på loft på ca. 3,5 kvm. med 5,8 kvm. oppmålt gulvareal under skråtak.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en attraktiv beliggenhet ved Badebakken rett ved Nydalen, og med Akerselvas grønne parkområder rett i nærheten. Herfra er veien kort både opp til Nydalen og Storo Storsenter, og ned til Sagenes spennende utvalg av kaféer og spisesteder. Legger du turen over elva er det heller ikke mange minuttene til Grünerløkkas puls og kulturliv.

De nærmeste dagligvareforretningene KIWI og MENY er kun få hundre meter unna, sistnevnte ligger i Bjølsenhallen som også inneholder et knippe andre forretninger. Litt lenger ned finner du spesialforretningen Laksen Fisk og Vilt som har holdt til i de samme lokalene siden 1939 og byr på delikatesser innen fisk og vilt. Større shoppingmuligheter er det på Storo Storsenter med et bredt utvalg forretninger inkludert ett av Vinmonopolets utsalg.

I Nydalen har det skjedd mye de siste årene, og området kan by på Godt Brøds to utsalg av gode bakevarer, Joe & The Juice, Nydalen  Bryggeri og Spiseri med eget mikrobryggeri og et av Vinmonopolets nyåpnede utsalg. I løpet av vinteren 2018 vil området også få egen kino med Norges eneste digitale IMAX sal.

En rekke kaféer og spisesteder i nærområdet stiller med fristelser for både uformelle og mer sjeldne anledninger. I en utvidet krets er blant annet Mat & Mer verdt et besøk, en kombinert delikatessebutikk, restaurant og kafé. Sagene Lunsjbar er Oslos nest eldste serveringssted, stopp gjerne også innom Bjølsen Bakeri eller Den Lille Kokosbollefabrikken for ferske bakervarer og søte småsaker. For underholdning er kino og teater på Torshov og HVASKJER, samt Ringen Kino innenfor få minutters gange.

Flere parker og friområder i nærheten gir deg mulighet til å slappe av under solen i fredelige omgivelser. Nærmest like utenfor døren er Akerselvas langsgående grøntområder som strekker seg helt opp til Maridalsvannet, ypperlig for en løpetur eller søndagstur i roligere tempo. Idylliske Bjølsenparken er også en kort rusletur unna, og Voldsløkka like over veien er et annet populært sted å legge løpeturen.

For innendørs trening er både SATS Sagene, Nydalen og Storo gode alternativer, eller Myrens sportssenter med blant annet golfsimulator og klatrevegger. I Kristiansands gate i sentrum av Sagene, noen kvartaler lenger syd, ligger Oslo Yoga og Mammayoga.

Kollektivtilbud i nærområdet
Med buss tar du deg enkelt videre til de fleste av byens hjørner; linje 20 Galgeberg-Skøyen, 34 Ekeberg Hageby-Tåsen, 37 Helsfyr-Nydalen og 54 Aker Brygge-Kjelsås. Av disse går 37 og 54 døgnkontinuerlig.

Fra Nydalen går T-banens Ringen-linje 4 og 6 ned til Majorstua og Stortinget på henholdsvis 9 og 12 minutter.TomtAreal: 4 320 kvm, Eierform: Eiet fellestomtParkeringBorettslaget har ca. 170 parkeringsplasser som kan leies for kr. 300,- per mnd. Plassene fordeles etter venteliste, det opplyses fra styret at det erfaringsmessig tar 1-2 måneder fra man søker til man får plass.

Det er i tillegg noen rimelige betalingsplasser på tomten som er beregnet for besøkende. Ellers gateparkering etter gjeldende regler for området. Det er flere ladestasjoner for El-biler i nærheten.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført over 5 etasjer samt kjeller og loft. Gården ligger stille og rolig mot pent opparbeidet og beplantet felles grøntområde. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i betongkonstruksjoner, antatt fundamentert til faste masser. Yttervegger og bærende konstruksjoner oppført i tegl/murkonstruksjoner, utvendig spekket med fuget tegl. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra slutten av 1990-tallet. Malt treramme og 2-fløyet balkongdør i stue/spisestue 3-lags isolerglass fra 2014. Balkonger, terrasser ol.: Solrik overbygget balkong ca. 4,1m2. med adkomst fra stue. Utfellbar trapp fea balkong direkte til/fra felles opparbeidet grøntområde rundt/mellom benyggelsen. Gulvsystemer: Etasjeskillere i armert betong med oppforete gulv. Støpt dekke på bad med gjennomgående gulvsluk, og synlig banemembran.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig pussede og malte flater. Himlinger: Takess med downlights på bad, for øvrig malt betong.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter, stålgrep og laminerte benkeplater i sort høyglans. Dobbelt overskap med glass i dører. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter i overskap.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert speil med glasshylle og overbelysning i baldakin. Veggskap med glatt hvit front. Dusjhjørne med hånddusj og forheng. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i 2005.OppvarmingFjernvarmeanlegg i gården med radiatorer i hvert oppholdsrom. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 38 kvm P-rom: 38 kvm Bta: 44 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser, KDP-4 kommunedelplan for Akerselva miljøpark, samt reguleringsplan S-2255. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. Eiendommen omfattes også av ny kommuneplan fra 23.09.15, "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn". Den nye kommuneplanen kan få betydning for eksisterende reguleringsplaner i kommunen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Det foreligger et planforslag som skal opp til politisk behandling for Bergensgata 41 og 43, hvor det vil søkes om å omregulere fra industri til bolig og forretning. Eksisterende industribygg fra 1913 bevares, resten av bebyggelsen rives og erstattes av et bygg i seks etasjer mot Bergensgata og et bygg i åtte etasjer mot Moldegata. Dette er ikke vedtatt pt.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
1.663,- pr. mnd. Inkluderer: Kabel-tv og bredbånd fra Get, varmtvann og fyring, a-konto strøm, balkongtillegg, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles lån, driftskostnader, m.m.

Herav: Felleskostnader: kr.
1.649,- Internett (20/5 Mb): kr. 164,- Balkongtillegg: kr. 600,- Kabel-TV (Get): kr. 250,-

Kapitalkostnadene utgjør kr. 805,- (De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten).

Borettslaget har egen strømavtale med Effektiv Energi. Egne giroer for á konto strøm sendes ut fire ganger i året:
- Utsendelse
1. mars - med forfall
1. juni (á konto strøm + årsavregning).
- Utsendelse 1 juni - med forfall
1. september.
- Utsendelse
1. september - med forfall
1. desember.
- Utsendelse
1. desember - med forfall
1. mars.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 204 288,- pr. 31.12.16 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: HANBA1-83987145326
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,15% Restløpetid: 27 år 6 md. Restbeløp: kr. 22.076.800,-
Andel av saldo: kr. 49.690,-

Lånenummer: HANBA2-83987145423
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,15% Restløpetid: 27 år 6 md. Restbeløp: kr. 53.024.378,-
Andel av saldo: kr. 150.496,-FellesformueKr. 14.331,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 08.06.17LigningsverdiLigningsverdi ikke funnet.ForsikringForsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU, med polisenummer: 101063.8. Betales gjennom felleskostnaderHusordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 354 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget. Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av OBOS. Meldefristen for medlemmer er 27.06.17. Fristen for OBOS til å gjøre forkjøpsretten gjeldende er 5 hverdager fra bud er akseptert.
- Det må søkes styret ved ønske om anskaffelse av dyr eller ved ønske om å ta med allerede anskaffet dyr ved innflytning.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500,-

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.maridalsveien.no.
- Giroer for á konto strøm sendes ut fire ganger i året, den første i et nytt år er samtidig avregning/årsoppgjør for avsluttet år. Faktisk husleie vil variere fra eier til eier, ut fra disse variablene. Det skal benyttes et eget skjema ved eierskifte når det gjelder strøm. Skjemaet kan lastes ned fra borettslagets hjemmeside, eller fås ved henvendelse til Bjørn Naustvik i Effektiv Energi AS: bjorn@effektivenergi.no.
- Vaktmester John Schmidt ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse.
- Borettslaget har et velferdslokale i 229 som kan leies ut til andelseierne. Barneselskap før kl. 18:00 er gratis. Ellers koster det kr 250,-.
- Det er 7 fellesvaskerier som brukes i henhold til gjeldende regler.
- Styret har på vegne av borettslaget inngått avtale med Get på henholdsvis HD-kabel TV til kr 250 pr. mnd. og internett 20/5 MB til kr 164 pr. mnd.

Diverse utført vedlikehold i borettslaget: 2017: Nye lamper er montert på alle terrasser.
2015: Nye balkonger i 227 og 237. 2012: Nye søppelhus. Nytt anlegg for forvarming av bio-olje i fyrhuset er montert. 2007: Kanalrens. Kontroll av det elektriske anlegget. Rehabilitering av kjellerkorridorer (blokk 225 og 229). Ny styringsenhet til elektrokjelen. Radiator rens og utbedring av feil og mangler. 2006: Nytt brannvarslingsanlegg. 2005: Rehabilitert trappeoppganger 2004: Rehabilitert blokkenes drensrør, skiftet innvendige kloakkrør.

For detaljert oversikt over tidligere utført vedlikehold i borettslaget se borettslagets hjemmeside eller kontakt megler.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.
- Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.
- Persienner i stue medfølger ikke.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1942.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.

Diverse iht. tilstandsrapport datert: 12.06.16.
- Dagens soverom og kjøkken har tidligere vært et rom. Dør i vegg til soverom er innsatt av dagens eier. Styret i gården er iflg. eier blitt informert om ombyggingen, arbeidene har ikke vært søknadspliktige.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1938/305256-3/105 Bestemmelse om veg 25.10.1938 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere

1938/305257-1/105 Best. om adkomstrett 25.10.1938 Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere

1938/305738-1/105 Erklæring/avtale 14.11.1938 Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser

1941/303986-1/105 Urådighet 03.11.1941 BEGRENSING I RÅDERETT BEST. OM BEGRENSNING I RÅDERETT M. V. Gjelder denne registerenheten med flere

1997/19558-1/105 Erklæring/avtale 04.04.1997 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Rettighetshaver Oslo kommune vann- og avløpsverket Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom/hjem/9170116. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)
204 288,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 404 288,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 250,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 182,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 415 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristine F. KolstadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn: Arbeid gjort i regi av borettslaget.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Balkonger bygget i 2015. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Planløsning endret ved innflytting fra ett-rom til to-rom. Dør er satt inn i stuevegg til soverom. Styret har godkjent at endringene gjøres. Endelig godkjenning med styrevedtak er ikke søkt, men vil bli ordnet omgående. Det er kun den formelle godkjenningen fra styret som gjenstår, da alle endringene er gjort av fagfolk. Mindre hakk i gulvet på stue.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 14.06.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0467 Maridalsveien 227B
0467, Maridalsveien 227B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Maridalsveien 227B
1/19
Lukk
0