Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TØYEN/BOTANISK HAGE: Nylig totaloppusset 2(3)-roms med alkove, hems og vestvendt balkong. Klassisk atmosfære. Tilbaketrukket og supersentralt.
Last ned budskjema
Dokumenter
Motzfeldts gate 24 presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling Oslo vestVeiledende planskisse. Leiligheten disponerer også kjellerbod og loftsbod.Stuen som er på 20 kvadratmeter har med sin kvadratiske form flere møbleringsmuligheter.Klassisk bygårdsleilighet som ligger i tredje etasje og i 2015 ble oppusset og modernisert i sin helhet.
Trepanelet bidrar til en lun romfølelse, tenner du opp i den moderne vedovnen fra Morsø blir atmosfærer enda lunere.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På den ene av stuens vegger er det orginale trepanelet hentet frem som et autentisk element.God plass til spisebord og stoler, den høye himlingen på tre meter skaper en god romfølelse.På dagtid slipper gode mengder naturlig lys inn til stuen gjennom høyreiste krysspostvinduer med dype karmer01.Fasade01.FasadeEn åpen, luftig og lys romfølelse møter du også på kjøkkenet. Dra gjerne frem barstolene og innta de små måltidene på kjøkkenet.I 2015 ble kjøkkenet påkostet med ny skapinnredning og hvitevarer fra IKEA som alle er innebygget og medfølger.Kjøkkenet har benkeplate av heltre eik, samt hvite metrofliser på veggflaten over.Kjøkkenet har også opplegg for vaskemaskin, som er tilknyttet Waterguard i tilfelle lekkasje skulle oppstå.Balkongen er lett tilgjengelig rett fra kjøkkenet og er et herlig sted for både mat og ledige stunder i friluft.Balkongen ble montert i 2015, vender inn mot gårdsrommet og omgis av bjørketrær som grønnes i takt med temperaturstigningen utpå våren.Her er det plass til sofa eller et bord og to stoler. God plass til grill eller varmelampe for å strekke utesesongen i begge retninger.Etter mørkets frembrudd blir balkongen nærmest romantisk.01.FasadeEn plassbesparende skyvedør skiller soverommet fra alkoven der overnattingsgjestene finner sitt eget krypinn øverst.Utenfor hovedsoverommet er det bygget en alkove med hems som har plass til to personer. Under denne finnes en plassbygget skyvedørsgarderobe.En plassbesparende skyvedør skiller hovedsoverom og alkove.Leilighetens soverom vender også inn mot det rolige gårdsrommet og er innredet med en bred IKEA skyvedørsgarderobe.01.FasadeI entreen er den originale teglsteinsveggen hentet fram. Her finner du også en plassbygget speildørsgarderobe med plass til både sko og yttertøy.I likhet med leilighetens øvrige rom ble også badet pusset opp i 2015 og har dermed fortsatt gjenstående garanti-tid på 3,5 år.Gjennomført interiør med et minimalistisk stilpreg, men likevel et snev av retro gjennom gulvfliser med opplevd dybde-effekt.Fasade og oppgangVelkommen til Motzfeldts gate 24 B
0
30
Se store bilder
Prisantydning: 3 850 000,-
Totalpris: 3 891 325,-
Primær rom: 48m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"TØYEN/BOTANISK HAGE: Nylig totaloppusset 2(3)-roms med alkove, hems og vestvendt balkong. Klassisk atmosfære. Tilbaketrukket og supersentralt."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.229 Bnr.94 Snr.8 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en klassisk bygårdsleilighet i tredje etasje som i 2015 ble pusset opp og modernisert i sin helhet. Her er moderne innretninger kombinert med originale, autentiske materialer og overflater som teglstein og lyse tregulv. Takhøyden er på hele tre meter i de fleste rom og atmosfæren både lys og voluminøs.

Leiligheten er bygget om til en 2(3)-roms med alkove og hems, og har flere smarte og estetisk gode løsninger for maksimal arealutnyttelse og oppbevaringsplass. Her kan du flytte rett inn til god, moderne standard - nærmest som ny.

I Motzfeldts gate 24 B vil du bo i et lite og veldrevet sameie med totalt 9 eierseksjoner. De fleste store bygningsmessige utbedringer er gjennomført og ingen nye er under planlegging. Nabolaget er tilbaketrukket og rolig med énveiskjørt gate og lite trafikk, samtidig som området i sin helhet er nærmest midt i byen.

Beliggenheten midt mellom pulserende Grünerløkka, eksotiske Grønland og aktuelle Tøyen er svært sentral. Prøv gjerne en av de mange store parkområdene i nærområdet, rusle en tur ned til den nye Fjordbyen eller gå på shopping i sentrum - alt er innenfor få minutters gange.

 • Gjennomgående 2(3)-roms med alkove og hems
 • Pusset opp i sin helhet i 2015
 • Nytt bad fra 2015
 • Moderne innredninger, klassiske overflater
 • Vestvendt, skjermet balkong med ettermiddagssol
 • Vakker, frodig bakgård med løvtrær
 • Nytt el-anlegg i 2015, automatsikringer og skjult anlegg
 • Lave fellesutgifter og fellesgjeld
 • Supersentral beliggenhet ved Grønland og Tøyen
 • Få minutters gange til sentrumskjernen
 • Nærhet til uteliv og noen av byens vakreste parker
 • Rikt uteliv med spennende etablissementer i nærområdet
 • Kort vei til buss, knutepunktet Oslo S og T-banestasjon med alle linjer
Ditt nye hjemStuen som er på 20 kvadratmeter utgjør nær halve leilighetens areal og har med sin kvadratiske form flere møbleringsmuligheter. På den ene av stuens vegger er det originale trepanelet hentet frem som et autentisk element som bidrar til en lun romfølelse.  Tenner du opp i den moderne vedovnen fra Morsø blir atmosfæren enda lunere. De øvrige overflatene er påført ny gips, sparkel og hvitmaling.

På dagtid slipper gode mengder naturlig lys inn til stuen gjennom høyreiste krysspostvinduer med dype karmer. Gjennom en plassbygget bokhylle strømmer lyset i tillegg gjennom fra bakgården via soverommet. Bokhyllen bidrar også til følelsen av dybde i leiligheten. Den strekker seg helt fra gulvet og opp til den høye himlingen på tre meter, og rommer en mengde bøker samt pyntegjenstander, TV og høyttalere.

En åpen, luftig og lys romfølelse møter du også på kjøkkenet, som i 2015 ble påkostet med ny skapinnredning fra IKEA og hvitevarer som alle er innbygget og medfølgende. Eldre, karakteristiske overskap med retropreget sjarm er bevart og lakkert i en deilig forfriskende grønntone med glans som spiller på lag med de nyere underskapenes hvite, høyglansede fronter. Vel så retro-fremmende er benkeplatene av heltre eik, samt de hvite metroflisene på veggflatene over. Verdt å fremheve er det at kjøkkenet har opplegg for vaskemaskin som er tilknyttet Waterguard i tilfelle lekkasje skulle oppstå. Innredningen har ellers gode oppbevaringsmuligheter og en bruksvennlig utforming med motstående koke- og vaskesone samt gode flater for tilberedning.

Sett gjerne inn et par barstoler og innta de små måltidene på kjøkkenbenken. Frister det i stedet å spise utendørs, er balkongen tilgjengelig rett fra kjøkkenet og er et herlig sted for både mat og ledige stunder i friluft.

Balkongen ble montert i 2015, vender inn mot gårdsrommet og omgis av bjørketrær som grønnes i takt med temperaturstigningen på våren. Sommerstid blir de til frodige og skjermende omgivelser. Her er det plass til en sofa, et bord og to stoler. På ettermiddagene sommerstid titter solen ned når været tillater og gjør balkongen til en grønn og fredelig oase skjermet fra innsyn og støy. Etter mørkets frembrudd blir balkongen nærmest romantisk, spesielt om du dekorerer med stemningsskapende belysning. Balkongen har utendørs stikkontakt som kan benyttes til en elektrisk grill eller varmelampe for å strekke utesesongen i begge retninger.

Leilighetens soverom er bygget om til to separate sovesoner som er adskilt med en plassbesparende skyvedør. Hovedsoverommet vender inn mot det rolige gårdsrommet, har god plass til dobbeltseng og er innredet med en bred IKEA skyvedørsgarderobe som holder klærne oversiktlig og lett tilgjengelig. Ytterligere soveplass til to personer er det i den separate alkoven, hvor gjester kan finne sitt krypinn på en plassbygget hems. Under hemsen er det gode lagringsmuligheter for støvsuger og tørkestativ, ekstra stoler og vinterklær som skjules bak diskrete, hvite skyvedører. På den ene siden finner du i tillegg garderobeinnredning som supplerer den på soverommet.

I likhet med leilighetens øvrige rom ble også badet pusset opp i 2015 og har dermed fortsatt gjenstående garanti-tid. Dokumentasjon på utførelse i henhold til våtromsnormen medfølger. Her er interiøret gjennomført med et mer minimalistisk stilpreg, men likevel med et hint av retro gjennom optiske gulvfliser. Badet er av et mer kompakt format, men er effektivt utnyttet med tilpassede baderomsmøbler og dusjdører du kan svinge inn for å maksimere den ledige gulvflaten. I dusjhjørnet er det for øvrig både regndusj og hånddusj.

Badet har adkomst fra entréens ytre del, der du også finner en plassbygget garderobe som er et naturlig oppbevaringssted for yttertøy og sko. Garderoben utnytter den gode romhøyden på tre meter maksimalt og har heldekkende speil som både utvider romfølelsen og lar deg sjekke helfiguren når du er på vei ut. Rustikk og original teglstein er hentet fram og pryder en av entréens veggflater. I himlingen er det som på badet felt inn spotbelysning som kan dimmes til ønsket styrke.InnholdEntré, bad, alkove med hems, soverom, stue og kjøkken med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer kjellerbod på 7 kvm. og loftsbod med 6 kvm. under skråtak.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en beliggenhet som er både skjermet og samtidig svært sentral. Herfra er det gangavstand til alle østkantens egenartede områder med folkeliv og røre. Til Grünerløkka går du på cirka 6 minutter, mens både det fornyede Tøyen torg, Kampen, Vålerenga og Grønland ligger i umiddelbar nærhet.

Like om hjørnet venter Botanisk hage, og ovenfor denne Tøyenparken som nå huser Øyafestivalen. Legg til den mer intime Kampen park med vannspeil og nydelig utsikt utover byen, Ola Narr samt Sofienbergparken og du har samlet noen av byens mest attraktive parkområder for rekreasjon såvel som treningsøkter i behagelig tusleavstand fra Motzfeldts gate 24.

Det kommende Tøyen-løftet forventes å øke blant annet parkområdenes attraktivitet ytterligere. Mye er allerede forvandlet på blant annet Tøyen torg der flere velomtalte spise- og utesteder på kort tid har fotfeste som noen av byens heteste. Her finner du Norð som fokuserer på nordiske mattradisjoner og nye nordiske smaker som handler om det nære, det ekte og de rene smakene. Kaffe får du fra deres eget brenneri og bakst fra eget bakeri på Løkka. Kveldstid finner de frem det beste av hva nordiske brennevins- og ølprodusenter har å by på og lager én av Oslos beste cocktailbarer.

Legg også turen innom nyåpnede Human Mote og ta en kaffe med gode venner, eller en klassisk drink til aftens. Et velrenommert serveringssted derimot er Lompa/Olympen som byr på bondekost av øverste klasse. Her er atmosfæren folkelig og lokalene fasjonable, ryktene sier at én lysekrone alene har kostet over 800.000,-. Besøk også gjenåpnede Pigalle i andre etasje samme sted; byens nye art deco-bar.

Andre besøksverdige samlingssteder inkluderer blant annet Gamle Oslo Mekaniske, den evigunge Dattera til Hagen, samt Michelin-bestjernede Maaemo. Uteserveringene på Teaterplassen bør også besøkes når sommersolen skinner. Rykende ferske kaffespesialiteter får du på Kaffebrenneriet i Grønlandsleiret.

Vender du snuten sydover og legger turen ned gjennom Grønlands kvartaler, over og forbi sentralstasjonen mot Barcode-rekken, befinner du deg straks midt i den nye Fjordbyen med byens nye kulturelle tyngdepunkt der Operaen enn så lenge leder an. Her kommer også det nye Munch-museet, og Kyststien leder deg videre ut til Sørenga med byens nye badepark og et stadig bredere tilbud av serveringssteder.

Innenfor en radius på få hundre meter finner du hele tre KIWI-forretninger og døgnåpen Bunnpris, Rema 1000, samt MENY Grønland som er kjent for et av Østkantens beste økologiske utvalg og har en velassortert fiske- og ferskvaredisk. Grønlands Basar med matforretninger, ett av Vinmonopolets utsalg, apotek og en rekke andre forretninger er også få minutters gange unna. Men det beste er kanskje alle de små lokale matforretningene som ligger i Tøyengata. Vareutvalget innen frukt, grønt og kjøttvarer er imponerende, både i kvalitet og pris.

Nærheten til Tøyen T-banestasjon med alle fem linjer, få minutters gange til både bussterminalen og jernbanestasjonen med Flytoget gjør beliggenheten spesielt gunstig og til et meget sentralt utgangspunkt. 37-bussen går hele døgnet gjennom og 60-bussen kjører deg nesten fram til døra. Buss 30 og 31 samt trikk 17 går fra Heimdalsgata, mens 11-, 12-og 13-trikken passerer i Hausmannsgate.TomtAreal: 343 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt såle på grunn, antatt fundamentert til faste masser/flåter. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten/tegl. Yttervegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Vinduer: Malte trerammer med 3-lags isolerglassvinduer fra 1985. Balkonger, terrasser ol.: Luftig og fin balkong ca. Xm2. med adkomst fra kjøkken. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner, og gulv er belagt med treplatting. Gelendre i malt stål. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med synlig plastsluk, klem og bane membraner i gulv på bad.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig originale trebord. Innervegger: Fliser, originale teglstein og trepanel, malt panel og malte glatte flater. Himlinger: Malt panel og malte glatte flater. Downlights i entré og på bad.

Kjøkken: IKEA benkeskap fra 2015 med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og benkeplater i heltre eik. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Hvite metrofliser på vegger over koke- og vaskesone. Overskap med glatte grønne fronter. Helintegrert platetopp, Gram stekeovn, Electrolux oppvaskmaskin, samt kjøle- og fryseskap fra 2015. Veggmontert ventilator i stål. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin med Waterguard.

Bad: Servantskap med glatt brun front, stålgrep og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Elektrisk vifte i himling. Liggende varmtvannsbereder over himlingen med inspeksjonsluke i himling. Badet ble pusset opp i 2015.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Peisovn med glassdlr i stue/spisestue. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 48 kvm P-rom: 48 kvm Bta: 56 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 2
soverom.

Soverommet med hems og garderobeskap er et gjennomgangsrom. Rommet er oppmålt til ca. 4,6m2 hvilket er noe under anbefalt romstørrelse på 6,2-7m2. Rommet er innredet og blir benyttet som soverom. Rommet er derfor i denne rapport betegnet som soverom. Rommet har noe mindre lysinnfall en anbefalt, men pt. er det åpning i vegg mot stue og lysinnfall fra stuen og tilstøtende soverom gjennom skyvedørsåpning.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
1.866,- pr. mnd. Inkluderer: Offentlige avgifter, felles strøm, vaktmester, styreverv, trappevask, vedlikehold, opplegg til Get, felles forsikring og nedbetaling av lån m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 41.325,- pr. 31.12.16 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: DnB 1212.79.37964
Type lån: Annuitet Rentesats: 6,189% Dato siste termin: 01.01.2024. Restbeløp: kr. 405.678,-
Andel av saldo: kr. 41.325,-FellesformueKr. 17.677,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 670 383 per 13.06.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 902 273 per 13.06.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 50512290. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 9 leiligheter.
- Sameiebrøk: 60/589
- Dyrehold er tillatt.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: Grønn Kartell-lampe over spisebord, lampe over piano, panelovner x 2 på stue.Diverse- Boligen har byggeanmeldelse (uattestert) datert: 1885.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1874/900362-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 14.07.1874 Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 94 Gjelder denne registerenheten med flere

1974/509849-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 31.05.1974 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 94 Gjelder denne registerenheten med flere

1986/29016-3/105 Erklæring/avtale 14.05.1986 PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 10,000 MED PRIORITET ETTER 90% AV DEN TIL ENHVER TID GJELDENDE LÅNETAKST Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Rettigheter på 0301-229/96 i eiendomsrett 1991/14456-4/105 Erklæring/avtale 20.03.1991 RETT TIL ADKOMST, VEDLIKEH.,PLIKT TIL UTBEDR. ETTER KOMM. KRAV (30 ÅR).FL.BEST. KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA OSLO KOMMUNE V/DIR. FOR EIENDOM OG UTBYGGING.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170117. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 850 000,- (Prisantydning)
41 325,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 891 325,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 270,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 891 325,-))
--------------------------------------------------------
104 992,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 996 317,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Eiendommen har ikke odel.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- BLB/Dyktig handverker.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Badet ble totalrenovert etter våtromsnormen i 2015. Ny membran ble lagt på gulv, våtromsplater og smøremembran på vegger og ny, liggende varmtvannsbereder montert i tak. Vegghengt toalett og flislagte gulv og vegger. I tak er det montert downlights og elektrisk vifte. El-arbeid ble utført av Electrical Marine Service. All dokumentasjon foreligger og kan sendes på forespørsel.
1. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja. Pipe ble rehabilitert i regi av sameiet i 2013.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja. Det ble oppdaget fukt i kjeller som ble utbedret i regi av sameiet i 2012. Etter at dreneringsarbeid ble utført er det målt noe fukt i forbindelse med kraftig regnfall, men dette er blitt konstatert som normaltilstand i forhold til råkjellerstandarder. Sameiet vurderer å sette inn vifte for å forbedre dette.
2.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
2.2. Firmanavn.
- HA Bygg.
2.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Dreneringsarbeid i forbindelse med fukt i kjeller i 2012.
3. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Nei. Siden dette er en gård fra 1892, finnes skjevheter i gulvet.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn.
- Malercompagniet Oslo AS.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Fasade ble pusset opp i 2007.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn.
- Smart Elektro og Electrical Marine Service.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Arbeid utført i 2013 av Smart Elektro, og i 2015 av Electrical Marine Service. El-anlegg ble fullstendig oppgradert i etterkant av el-kontroll, gjeldende forskrifter er fulgt. Det ble innstallert automatsikringer og lagt nye kurser inn til kjøkken og bad for å motvirke overbelastning, og etter oppussing ble ledninger i stuen skjult i vegg. All dokumentasjon og samsvarserklæring foreligger og sendes på forespørsel. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja. Deler av råloft i
3.etg ble omgjort til leilighet på 1980-tallet. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Ja. Utført i 2013 på utleieleiligheter i
1.etg. Ingen anmerkninger.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 14.06.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0561 Motzfeldts gate 24 B
0561, Motzfeldts gate 24 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Motzfeldts gate 24 B
1/29
Lukk
0