Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ADAMSTUEN: Unik, stor 3-roms loftsleilighet med 5m takhøyde. Garasje. 12 kvm solrik balkong med fint utsyn, tilbaketrukket i grønne omgivelser. Lys atmosfære.
Last ned budskjema
Dokumenter
Ullevålsveien 94 A presenteres av Tommy Friestad Boa Eiendomsmegling Oslo VestDette er et fredfylt uterom som vender i sydlig retning.Solfylt fra tidlig til seint på godværsdager.01.Fasade
Over stuen er himlingen skrånede og til dels svært høy, slik at romfølelesen blir utpreget voluminøs. Peisen har mekanisk avtrekk med bryter for av/på.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Mengder med naturlig lys strømmen inn gjennom vinduene.Løvtrærne rundt bygget er for øvrig et behagelig skue å hvile øynene på og grønnes i takt med temperaturstigningen utpå våren.En rekke vinduer på øst og sydveggen sørger samtidig for en meget lys atmosføre på dagtid.Kjøkkenet er en mer skjermet avdeling vel tilrettelagt for tilbredning på en bruksvennlig utformet skapinnredning.Legg merke til den smarte barløsningen som henvender seg mot stuen og gjør det enkelt å sende tallerknene ut til spisebordet.InteriørbilderBrede benkeplater, gode oppbevaringsmuligheter og smarte løsninger.Kanskje vil du også ta med deg måltidene ut i friluft på terrassen som vender i sydlig retning.Badet og et separat toalettrom finner du mer tilbaketrukket ved entréen.Badet er oppgradert i senere tid med moderne og tidsaktuelle møbler i hvit høyglans.. Badet inkluderer også romslig dusjnisjeHer kan du våkne til et usjenert, flott utsyn over hustakene i øst.Klærne kan du oppbevare lett tilgjengelig i en bred og moderne skyvedørsgarderobe ved sengen din.Store vindusflater fyller rommet med naturlig lys.01.FasadeNydelig liten kontorplass på hemsen.Romslig hems med smarte løsninger.På det øvre soverommet er loftsfølelsen fremtredene,mens vinduer innfelt i yttertaket ivaretar en lys atmosfære på dagtid.Velkommen til Ullevållsveien 94 A
0
31
Se store bilder
Prisantydning: 6 500 000,-
Totalpris: 6 504 065,-
Primær rom: 73m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"ADAMSTUEN: Unik, stor 3-roms loftsleilighet med 5m takhøyde. Garasje. 12 kvm solrik balkong med fint utsyn, tilbaketrukket i grønne omgivelser. Lys atmosfære."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.47 Bnr.29 Snr.33 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne loftsleiligheten har en helt spesiell egenart og en luftig romfølelse som fremmer opplevelsen av å bo i høyden. Leiligheten preges av en skrånende, høy himling og en rekke vinduer som både byr på utsyn og slipper inn store mengder naturlig lys på dagtid. En sydvendt og luftig balkong supplerer det innvendige arealet sommerstid og gir deg tilgang på sol store deler av dagen. Standarden er gjennomgående god, her kan du flytte rett inn.

Leiligheten ligger i tilbaketrukkede og grønne omgivelser på Adamstuen, som likevel er et sentralt utgangspunkt når du vil ha enkel tilgang på de mer pulserende gatene av byen. Det er kun kort gange ned til hjertet av Bislett, og med bussen fra Kirkeveien er du på Majorstua på få strakser. Her bor du også tett på flere flotte parkområder, hvorav Stensparken er perfekt for grilling og solbading sommerstid. Gode shoppingmuligheter finner du i Bogstadveien, mens trikken tar deg raskt ned til sentrumskjernen fra holdeplassen gode 200 meter unna.
  • Stor 3-roms loftsleilighet på Adamstuen
  • Fint utsyn, sydvendt og solrik balkong på hele 12 kvm
  • Utpreget lys og luftig atmosfære
  • Smart, arealeffektiv romløsning med hems
  • Tilbaketrukket i fredelige, grønne omgivelser
  • Gjennomgående god standard
  • Nærhet til bysykler, trikk og buss
  • Kort gangavstand til Stensparken
  • Enkel tilgang på Bisletts forretninger og uteliv
Ditt nye hjemOver stuen er himlingen skrånende og på det meste er det 5 meters takhøyde, slik at romfølelsen blir utpreget voluminøs og luftig. En rekke vinduer på øst- og sydveggen sørger samtidig for en meget lys atmosfære på dagtid og byr på fint utsyn over hustakene omkring og Grefsenkollen i det fjerne. Løvtrærne rundt bygget er for øvrig et behagelig skue å hvile øynene på og grønnes i takt med temperaturstigningen utpå våren.

Stuens rettvinklede gulvflate er belagt med tidsaktuell 1-stavs parkett i lys utførelse og lett å møblere med en sofagruppe og et spisebord samt ulike hyllereoler. Sentralt i stuen er det muret opp en innsatspeis som i seg selv er et monumentalt, dekorativt element i rommet og bidrar til en lun, varm stemning innendørs på kjølige vinterdager. Kjøkkenet er en mer skjermet avdeling vel tilrettelagt for tilberedning på en bruksvennlig utformet skapinnredning med motstående, brede benker. Her finner du også gode oppbevaringsmuligheter, og legg spesielt merke til den smarte barløsningen som henvender seg mot stuen og gjør det enkelt å sende tallerkenene ut til spisebordet.

Kanskje vil du også ta med deg måltidene ut i friluft på terrassen som vender i sydlig retning og er solfylt fra tidlig til sent på godværsdager.. Dette er et fredfylt uterom der leilighetens plassering virkelig kommer til sin rett og byr på enda vakrere utsyn enn stuen. Opplevelsen er ikke minst også privat grunnet den gode avstanden til motstående bebyggelse. Terrassen innbyr også til sene høstkvelder med markise og varmelampe montert over sittegruppen.

På samme plan som den sosiale sonen inngår også leilighetens naturlige hovedsoverom, hvor du våkner til et usjenert, flott utsyn over hustakene i øst. Også her setter en skrånende himlingen sitt preg på romfølelsen, og klærne kan du oppbevare lett tilgjengelig i en bred og moderne skyvedørsgarderobe ved sengens side.

Badet og et separat toalettrom finner du mer tilbaketrukket ved entréen, hvorav førstnevnte er oppgradert i senere tid med moderne og tidsaktuelle møbler i hvit høyglans. Badet inkluderer også en romslig dusjnisje, og siden klosettet er plassert i et eget rom vil det alltid være tilgjengelig selv om badet er opptatt.

En supplerende stue og ytterligere et soverom er samlet på leilighetens øvre plan, hvorav stuen nærmest er å betrakte som en hems med åpen forbindelse med den sosiale sonen under. Denne stuen er en mer intim avdeling og velpassende til et bibliotek eller et hjemmekontor, og har flott utsyn gjennom vinduene på sydsiden som strekker seg helt opp til den høye himlingen.

På det øvre soverommet er loftsfølelsen fremtredende, mens vinduer innfelt i yttertaket ivaretar en lys atmosfære på dagtid. I dette rommet finner du for øvrig også en liten bod med oppbevaringsmuligheter.InnholdHovedplan: Entré, toalettrom, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse. Øvre plan: Soverom, bod og stue.

Leiligheten disponerer en bod i garasjen, samt en praktisk lagringsbod i taket over garasjeplassen.Beliggenhet og nærområdetI Ullevålsveien 94 A vil du bo tilbaketrukket i grønne og fredelige omgivelser på Adamstuen, og samtidig ha nærhet både til Bislett og St. Hanshaugens spennende forretninger og spisesteder, samt til Majorstua med byens vakreste handlegate Bogstadveien.

Skoler på alle grunntrinn er lett tilgjengelig i nærområdet, deriblant Fagerborg ungdomsskole som ligger like over gaten ved Sophus Bugges plass som har både lekeapparater, ballbinge og grusbane barna kan benytte på fritiden. Det eksisterer for øvrig også en hel rekke barnehager i nærområdet.

Ferske brød og de essensielle dagligvarene får du kjøpt på Bunnpris like over gaten som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert. Noen meter lenger ned i retning Bislett finner du også matbutikker som Joker og KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg.

To kvartaler nedenfor venter Lille Spiseri, ett av byens minste spisesteder med kun åtte bord og en intim, uformell atmosfære. I tillegg byr restauranten St. Lars på fin middag med god drikke, og helt nede ved rundkjøringen på Bislett ligger Café Laundromat med sin særegne stil og innredning samt Kaffebrenneriet hvor du kan innta kaffen utendørs på fortauet sommerstid.

Flere vakre parker er innenfor et fåtall minutters gange fra leiligheten, deriblant Idioten park som er et yndet sted å nyte ettermiddagssolen sommerstid, her kan også barna ake når forholdene tillater vinterstid.

Idylliske Stensparken egner seg ypperlig for grilling og late dager i solen. Her er det også kafé med uteservering i sesong, og kombiner gjerne parken med en sveip innom St. Hanshaugen på hverdagslige løpeturer. Besøk også Bislett Stadion for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er Fresh Fitness i Kirkeveien er nærliggende alternativ i tillegg til ELIXIA Ullevål og SATS Bislett.

For øvrig er beliggenheten så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St. Hanshaugen og selve sentrumskjernen er innenfor en liten tur til fots eller med sykkelen. Bysykler er for øvrig lett tilgjengelig på Fagerborg like nedenfor.

Med kollektive transportmidler tar du deg enkelt til og fra leiligheten med 17- og 18-trikken fra Adamstuen holdeplass i Sognsveien få meter nedenfor, her stopper også bussrute 118 til Jernbanetorget. Ved Ring 2 stopper også en rekke busslinjer som blant annet tar deg videre ned til Majorstua på få strakser. Med bil tar du deg nærmest direkte ut på Ring
1.TomtAreal: 1 556 kvm, Eierform: Eiet fellestomtParkeringDet medfølger bruksrett til en parkeringsplass i sameiet. Garasjeseksjonen er seksjon nr. 1 i sameiet. Eier skal tinglyses med en ideell andel av denne seksjonen. Garasjen har automatisk garasjedør og eiers garasjeåpner følger med salget. I tillegg er innkjørselen til garasjen og gangstien opp til hver inngang belagt med varmekabler for enkel adkomst vinterstid.

Sameiet har 4 gjesteparkeringsplasser rett foran bygget.ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst: Gulv på grunn: Støpt såle antatt fundamentert på faste masser. Asfalterte dekke i garasje. Yttervegger: Yttervegger og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/betongkonstruksjoner. Utforede yttervegger er oppført i isolerte trekonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Vinduer: Malte trerammer og balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer fra 1995. Velux vindu med solavskjermingsgardin på soverom på hems. Luxaflex plissegardiner på vinduer i stue, spisestue og hovedsoverom. Balkonger, terrasser ol.: Solrik terrasse ca. 11,5m2. med adkomst fra stue. Manuell markise over spiseplass. Varmelampe montert på vegg. Gelendre oppført i trekonstruksjoner, belagt med trepanel. Overligger i malt stål. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betong- og trekonstruksjoner. Støpt dekke på med synlig plastsluk og membraner i gulv på dusjbad.Overflater og innredningGulv: Fliser og parkett. Innervegger: Fliser og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, knotter og heltre benkeplater. 3 overskap med glass i dører. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Hvite metrofliser på vegg over benk. Gorenje ventilator i overskap.

Bad: Servantskap med glatte fronter i hvit høyglans, forkrommede grep og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfronter og overbelysning i baldakin. Dusjnisje med hånddusj og skyvedører.

Toalettrom: Veggmontert speil og porselensservant med 1-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.Arealspesifikasjon4. etasje: 58 kvm
4. etasje: 17 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
3. etasje: Entré/gang, separat toalett, dusjbad, kjøkken, stue/ spisestue, soverom.
4. etasje: Loftstue, soverom.Adgang til utleieBoligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Sameiet har mottatt nabovarsel vedrørende utbygging på naboeiendommen.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
1.822,- pr. mnd. Inkluderer: Kabel-tv, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, felles forsikring, garasjeplass, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Fellesutgiftene dekker også fiberlinje fra Canal Digital med 25/25 MBPS hastighet. Individuell oppgradering til høyere hastighet er mulig dersom det ønskes. I tillegg dekker fellesutgiftene leie av dekoder slik at dagens eier ikke har hatt noen utgifter til internett eller tv utover det som er inkludert i fellesutgiftene. 

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 4 065,- pr.31.12.16  ifølge forretningsfører.

Sameiet har ingen lån pt.FellesformueKr.
5.935,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 121 054 per 13.06.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 138 951 per 13.06.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i KLP Skadeforsikring AS, med polisenummer: 20039151. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 32 leiligheter og en garasje.
- Sameiebrøk: 790/26395
- Dyrehold er tillatt.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv. Ny eier skal meldes skriftlig til styret for registrering.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Canal-digital er sameiets leverandør av kabel-tv.
- Sameiet har mottatt nabovarsel vedrørende utbygging på naboeiendommen.
- Vanntilførsel skjer via felles bereder i kjeller.
- Vann og avløp er tilkoblet uttrekk i Ullevålsveien via pumpe i kjeller.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølgerDiverse- Boligen har ferdigattest datert: 1997
- Boligens fasade ble malt og vedlikeholdt av Malercompagniet sommeren 2014
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser 1938/11077-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 20.09.1938 Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 47 Bnr: 29 Gjelder denne registerenheten med flere

1992/32878-1/105 Erklæring/avtale 03.07.1992 Disp. fra plan- og bygn.l par. 67 vedr. Ullevålsvn. i anl. utskillelse/ bebyggelse av d.e. Plikt til å opparbeide vei og vederlagsfri avståelse av veigrunn m.v. Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 47 Bnr: 29 Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170120. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 500 000,- (Prisantydning)
4 065,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 504 065,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 600,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 504 065,-))
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
174 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 678 687,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Eiendommen har ikke odel.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader?
- Ja -  Sprekk i fliser i dusjsone på bad.
3. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Sprekker i mur i trappeoppgang. Sameiet har hatt kontroll av Multiconsult i forbindelse med utbygging av naboeiendom og det ble ikke funnet noe behov for oppretting. Styret i sameiet har innhentet anbud fra malerfirma for å pusse opp begge trappeoppgangene, og planlegger å igangsette i løpet av sommeren 2017.
4. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja - Har tidligere vært tilfelle med maur i sameiet. Rentokil har tidligere gjennomført inspeksjoner og gjort tiltak ved behov.
5.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
5.2. Firmanavn: Malercompagniet.
5.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Hele ytre fasade ble malt og vedlikeholdt i mai/juni 2014 av profesjonelle fagfolk, og stilas ble oppført på alle sider av bygningen.
7. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?
- Har vært tilfelle med tilbakeslag av avløpsvann i garasjen, Dette ble utbedret med å bytte ut pumpeutstyr og installere en nivåindikator med automatisk sms-varsling til vaktmester og styreleder i sameiet dersom den skulle nå en terskelverdi.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: Engelstad.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Vaktmester Engelstad som er ansvarlig vaktmester på bygget gjennomfører jevnlige kontroller av pumpesystem i garasjen. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Eier har i forbindelse med forhandling av boliglån med bank fått to takstrapporter utarbeidet i løpet av de siste tre årene.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 17.06.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0451 Ullevålsveien 94 A
0451, Ullevålsveien 94 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Ullevålsveien 94 A
1/23
Lukk
0