Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ROTNES: SJELDEN MULIGHET - Grenser til ski stadion. Umiddelbar nærhet til barneskole og lysløype, nærbutikk og togstasjon i nabolaget. ET HUS IGJEN.
Last ned budskjema
Dokumenter
Sørliveien 54 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Sørliveien 54 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.I Sørliveien 54 er det klausulert for oppføring moderne og romslig enebolig av typen Adele fra IEC-HUS.Denne hustypen er romslig og inkluderer en stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet i første etasje.
Husene leveres med elektrisk oppvarming, balansert ventilasjon og sort stålpipe med Curve 100 ildsted.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I andre etasje er det tilrettelagt for ytterligere en stue, eller opptil fem soverom.Huset inkluderer også hele fem soverom, hvorav ett ligger i første etasje.Et stort praktisk pluss er det også med bad i begge etasjer, i tillegg til et dedikert vaskerom.Veiledende planskisse - første etasje.Veiledende planskisse - andre etasje.Tomtene er skilt ut fra hagen til huset i øvre venstre hjørne.Sørli barneskole ligger i umiddelbar nærhet og sees her lengst til venstre i bildet.Her får du umiddelbar tilgang til vakkert friluftsterreng i marka.Lysløypen passerer bare et titalls meter unna.I marka finner du milevis av skispor vinterstid.Sommerstid er turveiene ypperlig for sykkel- eller fotturer av varierte lengder.Kjøl deg gjerne ned med en frisk dukkert i noen av markas vakre tjern, her ved Holnippeldammen.Med riktig agn kan du også prøve fiskelykken i flere av tjernene i marka.Varingskollen alpinsenter er for øvrig bare 10 minutters kjøring unna med bil. Copyright Varingskollen Alpinsenter.Copyright Varingskollen Alpinsenter.Til Nittedal stasjon på Gjøvikbanen er det cirka 800 meter og fem minutter å gå.På stasjonen finner du en liten, hyggelig kafé.Tar du sykkelen fatt, er du nede på stasjonen på kun få tråkk.Nærbutikken Bunnpris finner du like ved stasjonen.Situasjonskart
0
51
Se store bilder
Prisantydning: 7 990 000,-
Totalpris: 7 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 5
Kort om
"ROTNES: SJELDEN MULIGHET - Grenser til ski stadion. Umiddelbar nærhet til barneskole og lysløype, nærbutikk og togstasjon i nabolaget. ET HUS IGJEN."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.14 Bnr.1320 i Nittedal kommuneKort oppsummertI Sørliveien 56 er det klausulert for oppføring av to eneboliger ( en er solg) av typen Adele fra IEC-HUS, et klassisk moderne hus med en familievennlig romløsning over to plan og mulighet for opptil seks soverom. Denne hustypen er romslig og inkluderer en stor sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet i første etasje, samt hele fire soverom og ytterligere en stue eller opptil fem soverom i andre etasje. Her får familien masse boltreplass i hverdagen og samtidig en romløsning som er fleksibel til å bli tilpasset ulike plassbehov. Et stort praktisk pluss er det også med bad i begge etasjer, i tillegg til et dedikert vaskerom med adkomst direkte fra hallen.

Tomtene har en noe elevert plassering i forhold til omgivelsene som resulterer i fine utsynsforhold fra begge hus, i tillegg til gode solforhold dagen gjennom. Hus 1 er vestvendt og ligger øverst på tomten, mens Hus 2 (SOLGT) er sydvendt og ligger nederst.

Eiendommen skal seksjoneres og hver tomt med tilhørende hus får tildelt eget seksjonsnummer når seksjoneringen er utført. Kontakt gjerne megler for ytterligere informasjon.

Sørliveien 56 ligger tett på grensen til Nordmarka i familievennlige omgivelser på Rotnes. Dette er en beliggenhet som er ypperlig når du ønsker nærhet til naturperlene i marka og samtidig ha muligheten til å ta deg effektivt og enkelt inn til de urbane sentrumsgatene av Oslo. En kort togtur gjennom marka bringer deg til og fra Oslo S på kun 30 minutter, og til Nydalen er du fremme allerede på 19 minutter. På Rotnes kan du med andre ord bo landlig og tilbaketrukket, mens byens puls er innenfor behagelig pendle-avstand i hverdagen.

Markagrensen med lysløype starter bare et titalls meter unna hagen og gir deg så enkel tilgang på store turområder som det lar seg gjøre. Her kan du i praksis gå rett ut i løypene fra din egen gårdsplass. Enkel er også veien til både barnehage og barneskole som begge ligger i umiddelbar nærhet. Det er heller ikke mange minuttene til nærbutikken, kjøpesenter, togstasjonen og et bredt aktivitetstilbud.
  <
 • Moderne familiehjem av typen Adele fra IEC-HUS
 • Vest- og sydvendt i solrike omgivelser
 • Innholdsrik romløsning med opptil 6 soverom
 • Balansert ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger
 • Parkering i garasje og på gårdsplass
 • Umiddelbar nærhet til barneskole og marka med lysløype
 • Få minutters gange til togstasjon og nærbutikk
 • 30min. med tog til Oslo S, under 20min. til Nydalen
 • Tilbaketrukkede og fredelige omgivelser i Nittedal
PriserHus 1:
Soverom:
5. BRA: 175 kvm. Totalpris: kr.
7.990.000,- + omkostninger. Hus 2: SOLGTInnhold1. etasje: Entré, hall, vaskerom, bad, soverom med bod, kjøkken og stue med utgang til terrasse. Utvendig bod ved inngangsparti.
2. etasje: Gang med utgang til balkong, stue, bad og 4 soverom hvorav ett med bod/garderobe.Beliggenhet og nærområdetI Sørliveien 56 vil du bo i et ellers veletablert nabolag ved Sørli på Rotnes og kun få meter unna markagrensen. Hele boligområdet har de seneste årene opplevd betydelig vekst og økt popularitet gjennom utbyggingen av Kruttverket like nedenfor, og plasseringen er spesielt attraktiv for barnefamilier som får praktisk nærhet til de fleste typiske hverdagsfasiliteter.

Det eksisterer en hel rekke barnehager i nærområdet, deriblant Steinrøysa Andelsbarnehage som er en del av nabolaget. Sørli barneskole ligger i umiddelbar nærhet og er i praksis blant de nærmeste naboene. Tilknyttet skolen er både fotballbane, lysløype og en liten badeplass ved elven som stryker forbi. For øvrig er Nittedal ungdomsskole og Bjertnes VGS begge omlag to kilometer unna.

Det meste til hverdagen får du på Mosenteret Nittedal Senter som blant annet inneholder dagligvareforretninger, apotek og sposesteder samt ett av Vinmonopolets utsalg og et tilbud innenfor personlig pleie. Senteret ligger rett ved avkjøringen fra Riksvei 4 og er dermed lett å svinge innom på vei hjem i hverdagen. Vel så lett tilgjengelig er Bunnpris ved jernbanestasjonen.

Adkomst og kollektivtilbud i nærområdet
Til Nittedal stasjon på Gjøvikbanen er det cirka 800 meter og fem minutter å gå, herfra tar toget deg videre til Oslo S på 34 minutter.

Trollveien holdeplass er cirka 250 meter unna, her stopper lokalrutene 801 Nittedal stasjon-Kruttverket-Rotnes og 803 Nittedal stasjon-Li-Holum-Skillebekk, mens buss 309 mellom Åneby og Jernbanetorget kjører fra stasjonen.

Med egen bil er kjøretiden til Oslo utenom rushtid cirka 30 minutter.

Rekreasjonsmuligheter
Fra Sørliveien 56 får du umiddelbar tilgang til vakkert friluftsterreng i marka, inkludert lysløype som passerer bare et titalls meter unna. I marka finner du milevis av skispor vinterstid, og sommerstid er turveiene ypperlig for sykkel- eller fotturer av varierte lengder. Kjøl deg gjerne ned med en frisk dukkert i noen av de vakre tjernene du finner i marka, og med riktig agn kan du også prøve fiskelykken i flere av tjernene. Varingskollen alpinsenter er for øvrig bare 10 minutters kjøring unna med bil.

Det eksisterer også flere treningssenter i nærheten, deriblant Nittedal helsestudio som er utmerket for treningsøkter innendørs.

Nittedal har ellers et rikt og variert aktivitetstilbud, deriblant idrettsanlegg og svømmehall på Li, Varingskollen alpinanlegg litt lenger nord, samt golfbaner på Skyset, Hauger og Ås gård. For et slag golf er Nittedal GKs 6-hullsbane en fin treningsbane med hyggelig og uformelt miljø. Banen finner du på de solrike flatene langs Nitelva.

Det er for øvrig fullt mulig å ta sykkelen fatt til Oslo, enten på sykkelveiene langs bilveien til Oslo, eller via skogsveiene gjennom marka. Har du tid, anledning og er spesielt interessert er det også anledning til å ta skiene fatt til og fra jobb.TomtAreal: 1 467 kvm, Eierform: Fellestomt.

Tomten vil bli klargkort for bygging og tilkobling til vann og avløp av selger.

Tomtearealet er felles for tre enheter som skal bygges på eiendommen. Seksjonering vil gjennomføres etter at byggene er ferdigstilt, hver av tomtene vil bli på ca. 420 kvm. Endelig tomteareal fastsettes etter oppmåling og et arealavvik vil ikke utgjøre en mangel. Kostander forbundet med fradeling av tomten dekkes av selger.

Tomtene leveres klargjort for etablering av plen.ParkeringDet vil oppføres en enkel garasje pr. hus  på tomtene, disse bygges samtidig med husene.ByggemåteSe inngått byggekontrakt og leveransebeskrivelse fra IEC-HUS for utfyllende informasjon.

Gulv: Elegance Marte grå 30x60 fliser i entré og 30x30 på vaskerom. Epoca art deco Dark Grey 3,25x32,5 på bad. Eik City Home 3-stavs parkett i oppholdsrom. Innervegger: Uni white blank 20x50 og Epoca art deco Dark Grey 5x5 på bad. For øvrig sparklet og malt gips. Himlinger: Sparklet og malt gips. Listefritt mellom skrå himling og vegg/rett himling.OppvarmingElektrisk oppvarming, inkludert varmekabler på begge bad. Det leveres sort stålpipe med Curve 100 ildsted. Det leveres også balansert ventilasjonsanlegg.

Se for øvrig leveransebeskrivelse fra IEC-HUS for utfyllende informasjon.Vei, vann og avløpEiendommen er p.t ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Selger bekoster tilkoblingen.

Det er den 16.03.14 tinglyst bruksrett til vei via gnr.14 bnr.1323 for adkomst til tomt på gnr.14 bnr.1320.

Eier av gnr.14 bnr.1322 i Nittedal kommune gir herved den til enhver tid eier av gnr.14 bnr. 1320 og 1321 også i Nittedal kommune veirett over gnr.14 bnr.1322. Denne veiretten skal ta tilbørlig hensyn til eksisterende bruk av og bebyggelse på gnr.14 bnr.1322 til enhver tid. Erklæringen om veirett er signert den 29.10.16.

Gnr. 14 bnr.1322 skal ha veirett i en opparbeidet bredde på
4.0 meter over gnr.14 bnr. 1320. Erklæringen er tinglyst som en heftelse på gnr.14 bnr.1320 og kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Nittedal kommune. Erklæringen er signert den 24.04.17.

Den 26.03.12 er det tinglyst at gnr.14 bnr.1320 skal ha rett til tilkobling til privat vann- og avløpsledninger fra gnr.14 bnr.1265. Likedels skal gnr.14 bnr.1265 ha rett til vedlikehold av privat vann- og avløpsledning over gnr.14 bnr.1320 iht. vedtak 20.03.12 fra teknisk enhet i Nittedal kommune. (erklæring 3302 av 09.03.99, bestemmelser om vann- og avløpsledninger for gnr.14 bnr.1265, blir med dette opphevet). Erklæringen om disse gjensidige rettighetene og heftelsene er tinglyst som heftelse på gnr.14 bnr.1265 og gnr.14 bnr.1321 og kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Nittedal kommune.ArealspesifikasjonBra: 175,2 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entré, hall, vaskerom, bad, soverom, kjøkken og stue.
2. etasje: Gang, bad, 4 soverom og stue.

I tillegg vil man få garasjeareal på ca. 18 kvm.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for Nittedal stasjonsområde, samt kommuneplan for Nittedal
2015-2017. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Bolig, felt B1 iht. kommuneplanen: For eneboligtomter i B1 settes utnyttelsesgrad til BYA = 30 %. Følgende høyder kan tillates: Gesimshøyde inntil 6,5m og mønehøyde inntil 9,0 m. For bebyggelse med flate tak tillates gesimshøyde inntil 7,0 m. For bebyggelse med pulttak tillates høyeste gesims inntil 7,5 m. Alle høyder måles ut fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.

Bolig, felt B1 iht. reguleringsplanen: I B1 er utnyttelsesgrad BYA = 30% av netto tomt. Utnyttelse regnes ut i tråd med de til enhver tid gjeldende  retningslinjer for beregning av utnyttelsesgrad. Følgende høyder kan tillates: Maks gesimshøyde = 7,5 m. Maks mønehøyde = 9 kvm For bebyggelse med pulttak tillates høyeste gesims inntil 7,5 m. Alle høyder måles ut fra ferdig planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen. Se reguleringsplan for krav til uteoppholdsareal og krav til parkering.

Det foreligger ikke rammetillatelse pt. Selger opplyser om at søknadsprosessen er igangsatt. Saken hos Nittedal kommune kan følges her: http://opengov.cloudapp.net/cases/nittedal/Case/Details/227703?docNumber=17%2F01775-3Kommunale avgifterDette er p.t en ubebygd tomt. Priser nedenfor er de vanligste gebyrene som blir fakturert for en bolig.

Priser faste kommunale gebyrer 2017 inklusive mva: Målerleie: kr. 219,-
Feie- og tilsynsgebyr: kr. 519,- Mat/restavfall 140 liter: kr. 3 361,- Abonnementsgebyr vann: kr. 555,- Abonnementsgebyr avløp: kr. 1 135,-

Forbruk vannmåler: Gjennomsnittsforbruk per person er cirka 50m3 per år. Pris per m3 er kr. 31,94 for vann og avløp. Forbruksgebyr (vannmåler) vann per m3: kr. 11,93.  Forbruksgebyr (vannmåler) avløp per m3: kr. 20,01.

Kommunale gebyr/ avgifter betales over to terminer:
1. termin (1.1.-30.6.), forfall
1.4 og
2. termin (1.7.-31.12.), forfall
1.10. Kommunen har eiendomsskatt som betales over to terminer:
1. termin (1.1.-30.6.), forfall
1.6 og
2. termin (1.7.-31.12.), forfall
1.12.LigningsverdiEiendommen har p.t ikke reell ligningsverdi da dette er en ubebygd tomt.DiverseDette er salg av tomt med byggeklausul som ikke er tinglyst. Kjøper vil tre inn i allerede inngått avtale om oppføring av enebolig av typen Adele fra IEC-HUS. Det inngåes en kjøpekontrakt gjennom Boa Eiendomsmegling Oslo Vest AS på gjennomføringen av handlen av tomten. Kjøper og selger vil selv gjennomføre transport av inngått byggekontrakt med IEC-HUS. Inngått byggekontrakt mellom selger og IEC-HUS ligger vedlagt og kan oversendes ved henvendelse til megler.

Byggekontrakten er ikke en del av oppdraget til Boa Eiendomsmegling Oslo Vest AS. Meglerforetaket vil ikke ha noe ansvar knyttet til den inngåtte byggekontrakten som skal transporteres mellom selger og kjøper. Innbetaling av oppgjøret for byggekontrakten skal skje direkte til utbygger. Oppgjøret for kjøp av tomten vil skje via meglerforetakets klientkonto.

Oppgjør: 3 132 750,- (Byggekontrakt på hus - betales direkte til utbygger)
4 857 250,- (Kjøp av tomt)
--------------------------------------------------------
7 990 000,- (Prisantydning for tomt og byggekontrakt)

Megler har ikke noe ansvar knyttet til oppfølging av utbygger og avtaler inngått i byggekontrakten. Det vil være kjøpers ansvar å selv sørge for at utbygger stiller garanti etter Bustadføringslovens § 12 og eventuelt § 47. Kjøper må selv innhente disse garantistillelsene.

Illustrasjoner er kun ment å danne et inntrykk av hvordan den ferdige bebyggelsen kan se ut. Dette er kun ment som inspirasjon og kjøpere må selv danne seg sitt eget inntrykk. Vi oppfordrer alle interessenter til å befare tomten da den grafiske fremstillingene ikke fremstiller tomtens karakter, avstand til nærliggende bebyggelse og nærområdet korrekt.

Det gjøres oppmerksom på reglene i Bustadføringslova § 20 (2), samt § 34 (3) og (4). Dette gir kjøper rett til å heve avtalen om kjøp av tomten dersom kjøper har rett til å heve byggeavtalen på grunn av forsinkelser eller mangler. Videre kan kjøper heve byggeavtalen dersom avtalen om kjøp av tomten blir hevet på grunn av mislighold fra tomteselgers side. Ved heving av avtalene kan kjøper/forbuker kreve at hevingsoppgjøret skjer ved at hver av partene sin plikt til å oppfylle avtalen fallerbort, og hver av partene får tilbake det de har krav på.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 2012/314288-2/200 Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2012 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1265 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1322 Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1323 Gjelder denne registerenheten med flere

2012/314340-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2012 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1265 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1321 Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1323

2012/314358-1/200 Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2012 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1265 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2014/225120-1/200 Bestemmelse om veg 19.03.2014 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1320 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1323 Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1321 Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1323

2016/1061461-1/200 Bestemmelse om veg 16.11.2016 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1320 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1321 Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1322 Overført fra: Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1323 Gjelder denne registerenheten med flere

2017/435970-1/200 Bestemmelse om veg 26.04.2017 21:00 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1322 Kanikkeslettesutensamtykkefra:Nittedal Kommune Org.nr: 971643870

Grunndata 2012/314208-1/200 Registrering av grunn 23.04.2012 Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 586 2017/551424-1/200 Sammenslåing 26.05.2017 21:00 Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1321 Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1323

Rettigheter på andre eiendommer Rettigheter på 0233-14/1265
i eiendomsrett 2012/314358-2/200 Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2012 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1320 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 0233-14/1322
i eiendomsrett 2016/1061461-1/200 Bestemmelse om veg 16.11.2016 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1320 :Knr: 0233 Gnr: 14 Bnr: 1321 Gjelder denne registerenheten med flereForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170121. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum for tomten, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse. Byggekontrakten er ikke en del av megleroppdraget, og oppgjøret for byggekontrakten og alle innbetalinger knyttet til denne skjer direkte til utbygger (IEC-HUS).Omkostninger
3 132 750,- (Byggekontrakt på hus - betales direkte til utbygger)
4 857 250,- (Kjøp av tomt)
--------------------------------------------------------
7 990 000,- (Prisantydning for tomt og byggekontrakt)

Prisantydning og omkostninger for kjøp av tomt (betales inn via Boa Eiendomsmegling Oslo Vest AS): 4 857 250,- (Kjøp av tomt)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121143,- (Dokumentavgift av tomteverdi kr.
4.857.250,-)
--------------------------------------------------------
4 979 615,- (Totalpris for tomt inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YidirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.     Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges som en tomt med byggeklausul.

Det gjøres oppmerksom på reglene i Bustadføringslova § 20 (2), samt § 34 (3) og (4). Dette gir kjøper rett til å heve avtalen om kjøp av tomten dersom kjøper har rett til å heve byggeavtalen på grunn av forsinkelser eller mangler. Videre kan kjøper heve byggeavtalen dersom avtalen om kjøp av tomten blir hevet på grunn av mislighold fra tomteselgers side. Ved heving av avtalene kan kjøper/forbuker kreve at hevingsoppgjøret skjer ved at hver av partene sin plikt til å oppfylle avtalen fallerbort, og hver av partene får tilbake det de har krav på.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 12.06.17.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Signert byggekontrakt del 1 og 2
- Leveransebeskrivelse
- Adele Arkitekttegninger
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
Se prospekt
Oslo, 1482 Sørliveien 56
1482, Sørliveien 56
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sørliveien 56
1/25
Lukk
0