Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST.HANSHAUGEN - 6(7)-roms selveierleilighet - Balkong - Nyoppusset i 2016 - kr 390.000,- brutto leieinntekt pr. år - 3. etg med god takhøyde og luftig atmosfære - Gjennomgående planløsning - Sentral beliggenhet - Må oppleves!
Last ned budskjema
Dokumenter
Waldemar Thranes gate 19 B presenteres av Luan Bui v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Illustrasjon av eksisterende plantegningLeiligheten ble pusset opp i sin helhet så nylig som i 2016.I den innholdsrike romløsningen utgjør stuen og kjøkkenet et åpent samlingsrom.
Kjøkkeninnredningen er fra IKEA, og samtlige hvitevarer er helintegrert.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Innfelt LED-belysning i de fleste rom står for jevn og dekorativ belysning.Romløsningen inneholder hele fem soverom som er samlet omkring gangen.Baderomsinteriøret er tidsaktuelt med store 60x60 fliser på gulv og vegger.Vaskemaskinen og en tørketrommel finner sin plass delvis skjult i en dedikert nisje.Benkeinnredningen er plassbygget, de integrerte skuffene er fra IKEA.Tre av leilighetens soverom er av relativt like størrelser.Soverommenes langstrakte gulvflater gir god plass til enkelsenger samt oppbevaringsmøbler.Lettvegger mellom soverommene gjør det mulig å bygge om til færre soverom om ønskelig.Takhøyden som er gjennomgående god har stor betydning for romfølelsen i soverommene.Det femte soverommet har utgang til leilighetens balkong.Balkongen er orientert i sydøstlig retning og dermed mot solens gang første del av dagen.En av mange alternative planløsningsmuligheterSameiets skjermede bakhage utgjør en fredfylt, grønn lunge.I bakgården finner du også sykkelparkering.Leiligheten ligger i tredje etasje.I Waldemar Thranes gate 19 B vil du bo i et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater.I nærområdet eksisterer et mangfold av kulturelle tilbud, her ved Åpent Bakeri.Kiellands Hus har et utvalg forretninger som inkluderer Mega og Vinmonopolet.Holdeplass for 21-bussen finner du få meter unna, denne linjen tar deg ned til Aker Brygge på kun 10 minutter.St. Hanshaugen parkenSt. Hanshaugen SenterFlere kulinariske cafèer og bakerier i nærmeste omkretsSt. Hanshaugen (23)Gutta på Haugen - spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.En av mange alternative planløsningsmuligheter
0
21
Se store bilder
Prisantydning: 5 790 000,-
Totalpris: 5 900 108,-
Primær rom: 78m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 5
Kort om
"ST.HANSHAUGEN - 6(7)-roms selveierleilighet - Balkong - Nyoppusset i 2016 - kr 390.000,- brutto leieinntekt pr. år - 3. etg med god takhøyde og luftig atmosfære - Gjennomgående planløsning - Sentral beliggenhet - Må oppleves!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
Matrikkel0301-218/174/0/12Kort oppsummertDette er en innholdsrik og moderne innredet eiet leilighet midt mellom Ila og St. Hanshaugen som ble pusset opp i sin helhet så nylig som i 2015/2016. Romløsningen ble samtidig bygget om til dagens som inneholder hele fem soverom.

Leiligheten er i dag utleid som et jente bokollektiv og fungerer ypperlig til dette formålet. Det er alternativt mulig å bygge om romløsningen til færre soverom, eksempelvis tilpasset en familie med ett eller flere barn.

I nærområdet eksisterer et mangfold av kulturelle tilbud, spennende spesialforretninger, kaféer og utelivet St. Hanshaugen er kjent for. Kollektivtilbudet er velutviklet med hyppige avganger og forbindelser i de fleste himmelretninger, i tillegg er byens sentrale kjerne lett tilgjengelig også med sykkel eller til fots.
 • Innholdsrik 6-roms ved St. Hanshaugen
 • Pusset opp i sin helhet i 2016
 • Velutstyrt IKEA-kjøkken med hvitevarer
 • Elegant og innbydende, flislagt bad
 • Gjennomgående god takhøyde
 • Balkong orientert mot skjermet bakhage
 • I dag utleid som bokollektiv, mulighet for ombygging
 • Løpende leieinntekt på kr 32.500,- brutto pr. mnd
 • Spennende investeringsobjekt for utleie
 • Innholdsrik romløsning med fem soverom
 • Mulighet for leie av p-plass i nærområdet
 • Mange spennende småforretninger og spisesteder i nabolaget
 • Kort vei til St. Hanshaugen-parkens kulturelle innslag og flotte utsikt
 • Enkel adkomst med buss, trikk eller bil
 • Sentrumskjernen innenfor ca. 15 minutters gange
Ditt nye hjemLeiligheten preges av å være gjennomgående pusset opp så nylig som i 2016 og har et stilrent interiør med vekt på tidsaktuelle gulv og fargevalg. Innfelt LED-belysning i de fleste rom står både for jevn belysning og en dekorativ effekt etter mørkets frembrudd. En gjenomgående god takhøyde setter også sitt preg på romfølelsen og atmosfæren i leiligheten.

I den innholdsrike romløsningen utgjør stuen og kjøkkenet et åpent samlingsrom med plass til blant annet en mange-seters hjørnesofa. Et høyreist krysspostvindu vender her i nordvestlig retning og slipper inn gode mengder naturlig lys på dagtid.

Kjøkkensonen defineres av en helhetlig og moderne innredning fra IKEA som er svært helhetlig utført og i seg selv utgjør et stort, dekorativt møbel i rommet. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er helintegrert, og legg spesielt merke til et dobbelt sett med kjøle- og fryseskap.

Fire av leilighetens fem soverom er samlet vegg i vegg langs gangen og adskilt ved hjelp av lettvegger, noe som også gjør det mulig å bygge om disse til færre soverom om ønskelig. Tre av disse soverommene er av relativt like størrelser, med langstrakte gulvflater og god plass til enkelsenger samt oppbevaringsmøbler.

Det femte soverommet vender motsatt vei og har utgang til leilighetens balkong som byr på fint utsyn over den skjermede bakhagen. Balkongen er orientert i sydøstlig retning og dermed mot solens gang første del av dagen.

Badet er plassert sentralt i den gjennomgående romløsningen og lett tilgjengelig fra alle soverom. Interiøret er også her fra 2016, tidsaktuelt og svært helhetlig utført med store 60x60 fliser på gulv og vegger foruten gulvet i dusjsonen som er av mosaikk. Badets innredning inkluderer en plassbygget benk med overmontert porselensservant samt integrerte IKEA-skuffer, i tillegg til to innfelte og motstående veggspeil som utvider romfølelsen. Vaskemaskinen og en tørketrommel finner sin plass delvis skjult i en dedikert nisje ytterst i rommet, som også inkluderer en hylle med plass til vaskemidler og liknende.Eierbrøk36/616
Sameiet Waldemar Thranes gate 19 består av 16 seksjoner fordelt på to oppganger.InnholdEntré/gang, bad, fem soverom og stue med kjøkken. Ett soverom har utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også nettingbod i felles kjeller og lukket bod på felles loft. Sameiet har også felles tørkeloft og pent opparbeidet bakgård.Beliggenhet og nærområdetWaldemar Thranes gate 19 B har en lett tilgjengelig plassering langs gaten med samme navn, midt mellom St. Hanshaugen og Ila. Her vil du bo i et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater, der øst møter vest. Omgitt av parker, kaféer og spennende spesialforretninger, samt gode kollektivtilbud rett utenfor døren er beliggenheten ypperlig for en sosial tilværelse.

Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager, med herlig utsikt over byen og fjorden, en rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid. Legg også turen innom Colonel Mustard like nedenfor, bydelsvannhullet med godt drikke og veggisburger på menyen. I de gamle lokalene til Tranen ligger nå Åpent Bakeri hvor du kan kjøpe deilige bakevarer på dagtid. På kvelden endres stemningen og Lofthus Samvirkelag overtar med servering av pizza som gjerne omtales som blant de beste i byen.

Like om hjørnet ligger St. Hanshaugen Senter med blant annet REMA1000 der du enkelt kan handle dagligvarene. Det tar heller ikke mange minuttene å traske ned til Kiellands Hus med et utvalg forretninger som inkluderer Mega og Vinmonopolet. På Kaffe & Juice i samme hus får du både italienskbrent espresso og brasiliansk juice ved siden av egenproduserte småretter.

Ytterligere noen få kvartaler bortenfor er kjernen av St. Hanshaugen, kjent for sin egen atmosfære og en rekke renommerte spesialforretninger vel verdt gjentatte besøk. Hos Gutta På Haugen får du delikatesser fra fjern og nær, her finner du også den gamle kjøpmannsdisken med spennende oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer.

Noe lenger ned i Ullevålsveien finner du Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat. Utvalget inkluderer et stort sortiment av frisk frukt og grønnsaker, kjøtt fra norske økobønder og økologisk brød. Eske Interiør og Design i Dalsbergstien har mye å velge mellom for deg som vil ha noe utenom det ordinære og produkter fra en rekke kjente designere.

For en hyggelig kveld ute med gode venner eller familie, kan Smalhans være et godt alternativ. Legg også gjerne turen innom Kolonialen, hvor du får enkel og spennende mat til en rimelig penge. TUNCO byr på asiatisk wok du kan ta med deg hjem. Litteraturhusets varierte program av arrangementer gir deg også enkel tilgang til kulturelle opplevelser innenfor behagelig gangavstand.

Ved Akerselva en kort rusletur østover ligger Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her er også Mathallen samt BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Langs Akerselva er det flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng, perfekt både for rusleturer eller hverdagslige treningsturer. Foretrekker du innendørs trening, er SATS Bislett vis á vis Bislett Stadion et godt alternativ. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Kollektivtilbud og adkomst
Holdeplass for 21-bussen finner du få meter unna, denne linjen tar deg ned til Aker Brygge på kun 10 minutter. Velger du 33-bussen, tar du deg enkelt fra St. Hanshaugen og ned til Jernbanetorget med omtrent samme reisetid. Fra Kiellands plass, fem minutters gange unna, kan du i tillegg ta 54- og 34-bussen til sentrum.

I Thereses gate midt på Bislett passerer trikkelinjene 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru som tar deg til Stortorvet på 8 minutter, og fra Holbergs plass er reisetiden 6 minutter med linje 11 Majorstuen-Kjelsås.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Pilestredet og kvartalene lenger syd.

Med egen bil har du kort vei både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 602 kvm, Eierform: Fellestomt Tomten og fellesarealer er pent opparbeidet, beplantet, hagemøbler og sykkelparkering. Utearealer har belysning.ParkeringParkering etter stedets gjeldende regler.

Det finnes muligheter for:
 • Beboerparkering:
  Bydel St.Hanshaugen Sone B, f.o.m 11. Desember 2017. For mer info, se her: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/
 • Leie:
  Estimert utleiepris er ca. kr
  1.569,- inkl. mva, brutto pr. måned (+/- 20%).
 • Kjøpe:
  Veiledende pris er estimert til ca. Kr 340.000,- + omkost. Mer info, se her: https://youtu.be/c1a3rYGinN0
For mer info, ta kontakt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Støpt armert betong, antas fundamentert til fast grunn. Grunnmur i naturstein\ tegl. Yttervegger: Yttervegger i teglstein, utvendig pusset med trekninger og gesimser mot gate. Pusset teglstein mot bakgård. Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjon, antatt tekket med takstein. Taket er ikke inspisert, kun visuelt befart fra bakken. Balkonger, terrasser ol.: Utgang til brannbalkong/ luftebalkong fra ett soverom. Vinduer: Trerammer med 2-lags energiglass + 1 lags glass fra 1985.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig én-stavs laminat fra 2016 med preg av eik. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, flfor øvrig malt brystningspanel og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte i alle rom flater. LED downlights med dimmer i entré, bad, fire soverom og stue.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2016 med profilerte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplate. Skuffer med dempefunksjon. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbyggede IKEA hvitevarer; platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og to kjøleskap med frysere. IKEA ventilator med kullfilter i overskap.

Bad: Plassbygget, flislagt benk med IKEA servantskuffer med glatte fronter i hvit høyglans og grepslister. Overmontert porselensservant med Hans Grohe ett-greps blandebatteri. To innfelte veggspeil. Dusjhjørne med Dora regndusj og hånddusj samt svingbare 80x80 glassvegger. Veggmontert Geberit klosett. Nisje med tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Badet ble oppgradert i 2016 og dokumentasjon foreligger.OppvarmingLeiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat vann, offentlig kloakk. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 78 kvm P-rom: 78 kvm Bta: 87 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, bad, 5 soverom, stue/ kjøkken.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet.

 • Rommene er utleid på 12 mnd. standard huseiernes landsforbund 18. utgave leiekontrakter m/  3 mnd depositum og 3 mnd gjensidig oppsigelse: Rom 1)
  fra 01.10.2016 til kr
  6.500,- brutto pr. mnd Rom 2)
  fra 01.07.2017 til kr
  6.500,- brutto pr. mnd Rom 3)
  fra 01.07.2017 til kr
  6.500,- brutto pr. mnd Rom 4)
  fra 07.08.2017 til kr
  6.500,- brutto pr. mnd Rom 5)
  fra 01.09.2017 til kr
  6.500,- brutto pr. mnd

  Samlet leieinntekt for leilighetene er kr 390.000,- brutto pr. år. og inkl. andel fellesutgift, standard kabel-tv, internett og renhold av fellesareal. Elektrisitet, brensel og vann/avløp kommer i tillegg for leietaker. A-konto avregning foretas ved leieforholdets opphør, og ellers minst en gang per år. Utleier dekker strøm og vann pr.d.d, men dette kan forandres èn gang per år ved utleiers diskresjon.

  Utleiers kostander pr. 2016 ihht. eier var: 1. Vask:
  2 ganger i mnd. Ca kr 500,- i mnd. Tot forbruk i 2016 var kr
  5.472,13,-
  2. Strøm:
  Ca. kr 700,- i mnd. Tot forbruk i 2016 var kr
  8.126,98,-
  3. GET Kabel TV-og internett:
  kr 519,- I mnd. (Ny avtale i sameiet for 2018, så denne kan trolig reduseres). Totale utgifter for hele 2016 var kr
  5.513,48,-. (Vi oppgraderte avtalen mid 2016).

  Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
  2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

  Diverse plansaker i området:

  Saksnummer: 201503005 - Reguleringssak: Akersbakken 27 - Seniorboliger, kontor og administrasjon innenfor eksisterende bygning.

  Kontakt megler for ytterligere informasjon.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad:
  3.391 pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv, kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, vedlikehold. driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

  Fordeling: Renter: kr. 534,-
  Avdrag: kr. 422,-
  Driftsutgifter: kr.
  2.435,-

  Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 110 108,- pr.31.12.16 ifølge forretningsfører.

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12123632433
  Långiver: DnB Type lån: Serielån Rentesats: 6,35% Dato siste termin: 2037
  Restbeløp: kr. 588.960,-
  Andel av saldo: kr. 110.108,-LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 173 896 per 06.09.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 286 908 per 06.09.17ForsikringForsikret i Knif, med polisenummer: 313432. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 16 leiligheter.
  - Sameiebrøk: 36/616
  - Dyrehold er tillatt.
  - Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
  - Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
  - Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

  Diverse iht. forretningsfører:
  - Det er planlagt utbedring av fasaden og diskutert oppussing av oppgang, det er ikke avklart kostnader rundt dette p.t, men det vurderes å selge ut loftet for å finansiere prosjektet.
  - Det er forsinket avleggelse av regnskap, årsberetning og årsmøte for 2016. Det er derfor kun vedlagt regnskap og protokoll fra årsmøte i 2015.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1904.
  - Sentralt brannvarslingsanlegg med røykvarslere i alle leilighetene er innstalert i sameiet 2010.
  - Tre lags vinduer av nyere type (isolerglass) mot gate.
  - Automatsikringer.
  - Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
  - Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

  Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1902/900507-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 22.02.1902 Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 218 Bnr: 174 Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

  Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170123. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
  5 790 000,- (Prisantydning)
  110 108,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 900 108,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  172,- (Panteattest kjøper)
  525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  525,- (Tingl.gebyr skjøte)
  144 000,- (Dokumentavgift)
  2 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
  --------------------------------------------------------
  147 222,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 047 330,- (Totalpris inkl. omkostninger)
  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har ikke tegnet eierskifteforsikring.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
  - Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
  1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
  Ansvarlig megler: Luan BuiBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

  Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

  Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 31.07.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
  - Takst, egenerklæring og energimerking
  - Opplysninger fra forretningsfører
  - Offentlige opplysninger
  - Budskjema
  - Løsøre og tilbehør
 • Se prospekt
  Oslo, 0171 Waldemar Thranes gate 19 B
  0171, Waldemar Thranes gate 19 B
  Kontaktskjema
  Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
  Waldemar Thranes gate 19 B
  1/30
  Lukk
  0