Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
HØYBRÅTEN: Eldre enebolig med renoveringsbehov. Spennende potensial. Familievennlig nabolag, nær skole, tog og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Høybråtenstien 4 presenteres av Demi Glemmestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Hagen er todelt med planerte arealer på to nivåer.Huset ble om-/tilbygget ved begynnelsen på 1970-tallet.Huset preges i dag av en gjennomgående eldre og utidsmessig standard.
Romløsningen omfatter en hovedetasje med blant annet stue, kjøkken og bad.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Overflater og innredninger er av eldre dato.Kjøkkenet har plassbygget, enkel skapinnredning.Kjøkkenet har plassbygget, enkel skapinnredning.Loftet er innredet med to disponible rom som har lav takhøyde.Det antas at huset opprinnelig ble oppført som en fritidsbolig.Tomten er solrik og i dag opparbeidet med plener, prydbusker og trær.Eiendommen ligger i det veletablerte villaområdet Høybråten, kun 20 min. unna Oslo S med toget.Eiendommen har imidlertid et spennende potensial knyttet til utvikling, enten i form av nybygg eller renovering og tilbygging av dagens bygningsmasse.Høybråten er et familievennlig boligområde med kort vei til både barneskole og togstasjon.Lillomarkas omfangsrike turområder er lett tilgjengelig fra Høybråten.Høybråtenstien 4 - 2D Floor PlanHøybråtenstien 4 - Loft - 2D Floor Plan
0
53
Se store bilder
Prisantydning: 4 000 000,-
Totalpris: 4 000 000,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 /
Kort om
"HØYBRÅTEN: Eldre enebolig med renoveringsbehov. Spennende potensial. Familievennlig nabolag, nær skole, tog og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.102 Bnr.320 i Oslo kommuneKort oppsummertHøybråtenstien 4 er en eldre enebolig med gjennomgående renoverings- og moderniseringsbehov. Det antas at huset opprinnelig ble oppført som en fritidsbolig og senere ble om-/tilbygget ved begynnelsen på 1970-tallet.

Eiendommen har imidlertid et spennende potensial knyttet til utvikling, enten i form av nybygg eller renovering og tilbygging av dagens bygningsmasse. Tomtens
1.038 kvadratmeter er et romslig utgangspunkt for videre utnyttelse.

Tomten er solrik og i dag opparbeidet med plener, prydbusker og trær, samt asfalt foran garasje. Det er ellers støpt terrasse samt trapp til kjellerinngang og nedre del av tomten.

På Høybråten vil du bo i veletablerte og familievennlige omgivelser, med både barneskole og togstasjon like om hjørnet. I tillegg er veien kort til rike shoppingmuligheter på kjøpesentere i nærområdet, samt opp til Lillomarkas omfangsrike turområder.
  • Eldre enebolig med renoveringsbehov på Høybråten
  • Spennende potensial ved utvikling
  • Barnevennlige omgivelser med tilbaketrukket preg
  • Barneskole og togstasjon rett i nærheten
  • Hovedsykkelvei til sentrum i nabolaget
  • Enkel tilgang til omfangsrike Lillomarka
Ditt nye hjemHuset preges i dag av en gjennomgående eldre og utidsmessig standard som krever påkostning for oppgradering til dagens nivå.

Romløsningen omfatter en hovedetasje med blant annet stue, kjøkken og bad, i tillegg er loftet innredet med to disponible rom som har lav takhøyde. Huset har med andre ord ingen fullverdige soverom.

Kjelleren inneholder to boder, men også her er takhøyden for lav til å være måleverdig.InnholdKjeller: To boder og krypkjeller.
1. etasje: Entré, gang, bad, kjøkken og stue. Loft: Trappegang og to disponible rom.

Øvrig: Frittstående garasje og uthus på tomten.Beliggenhet og nærområdetHøybråtenstien 4 ligger i det veletablerte villaområdet Høybråten, kun 20 minutter unna sentrumskjernen av Oslo med toget. Her vil du bo med nærhet til fine turområder i marka, en hel rekke barnehager samt skoler på alle grunntrinn. Høybråten barneskole er ikke mer enn omlag 600 meter unna, mens Granstangen ungdomsskole er innenfor en kort sykkeltur vestover mot Furuset. I nabolaget ligger i tillegg Høybråten idrettsplass som er tilholdssted for Høybråten og Stovner Idrettslag.

Hovedsykkeltraséen som strekker seg helt fra Lørenskog ned mot sentrum passerer like ved og legger til rette for aktiv bruk av sykkel fremfor bil i hverdagen. Med bil er kjører du fra Furuset ned til sentrum på under 10 minutter utenom rushtid.                  Til Lørenskog stasjon er det knappe 600 meter å gå, herfra har lokaltoget hyppige avganger dagen gjennom og en reisetid på 18 minutter ned til Oslo S. Til Lillestrøm i motsatt retning er reisetiden bare 11 minutter.

Dagligvarene kan du handle på nærbutikkene KIWI eller Joker som også holder søndagsåpent. Det er ellers få minutters kjøretid til en rekke store kjøpesentere som til sammen har et rikt shoppingtilbud, blant annet Stovner Senter, Triaden og Furuset Senter. Ved sistnevnte finner du også et tilbud innenfor helse som tannlege, fysioterapeut, svømmehall og treningssenteret Actic.

Det eksisterer brede aktivitetsmuligheter i nærområdet, inkludert flere idrettsanlegg som Rommensletta idrettspark og innendørs skatepark ved Haugenstua. Furuset aktivitetspark kan også skilte med blant annet klatrenett, styrkeapparater, kunstgressbane og sandvolleyballbane, samt utendørs kunstisbane med utleie av skøyter vinterstid.

Omfangsrike Lillomarka er lett tilgjengelig fra eksempelvis Romsås, og med sykkel tråkker du på få minutter opp til de mange turveiene i skogen. Marka-løypene er ypperlige for hverdagslig trening året gjennom, og på vinterstid kan du legge ut på tur i et rikt nettverk av skispor, lysløype inkludert.TomtAreal: 1 038 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGarasje på tomten på 19 kvm.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Frittliggende enebolig over et plan og innredet loft. Redskapsbod og krypkjeller i kjeller. Grunn og fundamenter, generelt: Synlig fjell i nærområdet, antatt fundamentert til fjell. Drenering: Drenering antas å være fra byggeåret. Dreneringsrør antas å være i tegl. Yttervegger: Grunnmur i plasstøpt betong. Yttervegger over grunnmur er oppført i stenderverkskonstruksjoner i tre, utvendig belagt med panel/fliser. Vinduer: Malte originale vindusrammer i tre med koblede/enkle glass. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner antatt belagt med treplank. Yttertak belagt med stålplater. Takrenner og nedløpsrør i lakkert stål. Balkonger, terrasser ol.: Støpt terrasseplatting utenfor hovedinngang og nedgang til kjeller og hage Piper, plassbygde ildsteder m.v.: Pipestokk oppført i teglsten. Innvendig pusset. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag.Overflater og innredningGulv: Gjennomgående originale tregulv i alle rom, belagt med vinyl, nålefilt og tepper. Innervegger: Platepanel, plater, tapeter og flisfelter. Himlinger: Tapeter, malte paneler og plastlameller.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter. Stålbeslag med dobbel kum og ett-greps blandebatteri.

Bad: Veggmontert servant med kaldtvann. Toalett. Sittebadekar med dusj. Veggmontert varmtvannsbereder.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Vedovn i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etg: 51 kvm Loft: 22 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/vindfang, trappegang, kjøkken, stue/ spisestue, bad.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-4220 (Reguleringsplan for småhusområder i oslos ytre by,(småhusplanen)), samt V150597 (Mindre vesentlig endring av reguleringsplan S-952 fra trafikkområde - vei til felles avkjørsel - reduksjon av veibredde og ny vendehammer). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr.
8.095,- for 2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 006 142 per 23.11.2017 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 219 654 per 23.11.2017. Likningsverdi gjelder for inntektsåret 2016.EnergiattestEnergimerke oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har midlertidig bruksattest for ombygging av hytte/fritidsbolig til bolig datert: 1971. Garasjen har ferdigattest datert 1971.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1928/901235-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 04.05.1928 Bestemmelse om benyttelse

1965/4912-5/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 07.04.1965 Bestemmelse om vann/kloakkledning

1965/10854-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 12.08.1965 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1971/1599-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 25.01.1971 Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

1997/36624-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.06.1997 Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om adkomstrett. Med flere bestemmelser. Rettighetshaver er Oslo kommune v/vann- og avløpsverket. Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1923/900664-1/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 10.08.1923 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr: 0301 Gnr: 102 Bnr: 14

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170171. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
110 422,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 110 422,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristne F. Kolstad Eiendomsmeglerfullmektig: Demi GlemmestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Gulv erstatning.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 27.11.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1088 Høybråtenstien 4
1088, Høybråtenstien 4
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Høybråtenstien 4
1/17
Lukk
0