Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
KROER/ÅS: Innflyttingsklar, nyoppført ½-del av tomannsbolig med moderne standard. Flott utsyn og solrike omgivelser. Landlige og fredelig, kun 400m. til skole.
Last ned budskjema
Dokumenter
Kroerveien 336 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Huset ligger i åpne og solrike omgivelser like syd for sentrumskjernen av Ås.På gode sommerdager er terrassen solfylt allerede fra grytidlig morgen.Her får du en lun, varm krok å ta med helgefrokosten ut til sommerstid.
Veiledende planskisse - første etasje.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuens åpne gulvflate er enkel å møblere med sittegrupper som en sofa og et spisebord.En åpen sosial sone opptar mye av arealet i første etasje.En rekke høyreiste vinduer sørger for en lys atmosfære på dagtid.Spisebordet finner sin naturlige plass foran kjøkkenet som henvender seg åpent ut i rommet.Kjøkkeninnredningens mange skuffer og skap har til sammen gode oppbevaringsmuligheter.Meterlange benker gir deg brede flater å ta i bruk når du skal tilberede.De mange høyreiste vinduene byr på fint utsyn mot omgivelsene.Etasjens øvrige rom er samlet omkring gangen og entréen.Første etasje inkluderer også ett av husets tre soverom.Soverommet i første etasje fungerer godt i rollen som et barnerom.Badet er moderne innredet med blant annet store gulvfliser med preg av betong.Bad i begge etasjer oppleves praktisk og komfortabelt for en liten familie.Vaskerommet er smart innredet til sitt formål med blant annet stor skapmengde og arbeidsbenk.Veiledende planskisse - andre etasje.To av soverommene er samlet på én og samme flate i andre etasje, her ved hovedsoverommet.Hovedsoverommet er tilknyttet en liten bod med potensial som en walk-in garderobe.Soverommene er begge av utpreget generøse størrelser.Her får familiens yngste mye plass til opphold i egne omgivelser.Badet i andre etasje byr i likhet med soverommene på komforten av mye plass.Dette badet er velutstyrt med både et dusjhjørne og et barnevennlig, frittstående badekar.Med badekar i tillegg til dusjhjørne får du valgfrihet, mens barna får en fin plaskemulighet.Loftsstuen kan utmerket gjerne kan være barnas egen avdeling.Har du behov for et fjerde soverom kan det være mulig å skille ut dette fra loftsstuen.Med bad og stue i begge etasjer oppleves romløsningen innholdsrik.Entréen er flislagt og tilrettelagt for montering av garderobeskap.Plattingen foran inngangspartiet har ettermiddags- og kveldssol.Plattinger på begge sider har til sammen sol dagen gjennom sommerstid.Denne delen utgjør tomannsboligens sydlige halvdel.
0
44
Se store bilder
Prisantydning: 4 350 000,-
Totalpris: 4 350 000,-
Primær rom: 131m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"KROER/ÅS: Innflyttingsklar, nyoppført ½-del av tomannsbolig med moderne standard. Flott utsyn og solrike omgivelser. Landlige og fredelig, kun 400m. til skole."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.93 Bnr.15 i Ås kommuneKort oppsummertDette er den sydlige halvdelen av en nyoppført tomannsbolig i landlige omgivelser ved Kroer, like syd for sentrumskjernen av Ås. Huset inneholder en smart romløsning som blant annet inkluderer stue og bad i begge etasjer, et separat vaskerom og tre soverom.

Utearealene er pent opparbeidet med en lettstelt, flat hage som er en flott boltreplass for barna året gjennom. Det er også etablert terrasse både på øst- og vestsiden som til sammen gir deg tilgang på sol hele dagen gjennom.

Med åpent åkerlandskap som nærmeste nabo i øst er omgivelsene svært fredelige og ikke minst innsynsfrie. Barnehage, barneskole og det lokale idrettsanlegget er kun gode 400 meter unna, mens forretninger med et bredt shoppingtilbud samt jernbanestasjon er å finne omkring sentrum av Ås - bare 10 minutter unna med bil.
  • Nyoppført halvdel av tomannsbolig ved Kroer
  • Smart, familievennlig romløsning over to plan
  • Stue og bad i begge etasjer
  • Tre soverom, mulighet for fire
  • Gode parkeringsmuligheter på gårdsplassen
  • 400 meters gange til barneskole
  • To barnehager lett tilgjengelig i nabolaget
  • Sykkelavstand eller 10 minutter med bil til Ås sentrum
  • Halvtime med tog til Oslo S fra Ås stasjon
Ditt nye hjemHusets romløsning over to plan er moderne utformet og tilrettelagt en barnefamilies praktiske og plassmessige behov i hverdagen.

Stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen sosial sone som opptar en stor del av arealet i første etasje og preges av en lys atmosfære på dagtid. En rekke høyreiste vinduer slipper inn mye naturlig lys og byr samtidig på fint utsyn mot omgivelsene. Den sosiale sonens åpne gulvflate er enkel å møblere med sittegrupper som en sofa og et spisebord, sistnevnte finner sin naturlige plass foran kjøkkenet som henvender seg åpent ut i rommet.

Kjøkkeninnredningen er helhetlig og stilren med en rekke skuffer og skap som til sammen har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk. Meterlange benker gir deg også brede flater å ta i bruk når du skal tilberede. Legg merke til at samtlige hvitevarer er helintegrert, medfølgende og som nytt.

På gode dager sommerstid er terrassen et luftig alternativ til spisebordet innendørs og solfylt allerede fra grytidlig morgen. Her får du en lun, varm krok å ta med helgefrokosten ut til og følge av flott utsyn over det flate åkerlandskapet i øst. Direkte innsyn er i praksis fraværende og atmosfæren dermed behagelig privat. Senere på dagen er plattingen foran inngangspartiet på motsatt side stedet for grillmiddager og ledige stunder i ettermiddags- og kveldssolen.

Omkring entréen finner du ett av husets bad, samt et separat vaskerom det er lett å ta skitne tur- og barneklær inn til. Vaskerommet er smart innredet til sitt formål med stor skapmengde, skyllekum og en hendig arbeidsbenk til bretting av tøy. Badet er på sin side moderne med store kvadratiske gulvfliser med preg av betong samt kontrastfremmende hvite, glansede veggfliser. Interiøret inkluderer i tillegg tidsaktuelle baderomsmøbler, et åpent dusjhjørne samt et klosett som her er lett tilgjengelig om du har gjester på besøk.

I tillegg til den sosiale sonen inkluderer første etasje også ett av husets tre soverom, mens de øvrige to er samlet på én og samme flate i andre etasje . Soverommene i andre etasje er begge av utpreget generøse størrelser, som for familiens yngste innebærer mye plass til opphold i egne omgivelser. Hovedsoverommet kan du gjerne innrede med omfangsrike oppbevaringsmøbler i tillegg til dobbeltseng og nattbord, rommet er i tillegg tilknyttet en liten bod med potensial som en walk-in garderobe.

Har du behov for et fjerde soverom kan det være mulig å skille ut dette fra loftsstuen, som i dag utmerket gjerne kan være barnas egen avdeling. Loftsstuen byr på masse boltreplass og har god distanse til den sosiale sonen under.

Badet i andre etasje byr i likhet med soverommene på komforten av mye plass og er i tillegg velutstyrt med både et dusjhjørne og et barnevennlig, frittstående badekar. Gulv- og veggflisene er like som på badet under, det samme er baderomsmøblene - dog i form av et større servantskap som rommer mer.Innhold1. etasje: Entré, gang, vaskerom, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.
2. etasje: Bad, to soverom, garderobe og stue.Koordinater for veibeskrivelseFra Ås kjør mot Kroer, deretter mot Kroer Kirke og Kroer skole, eiendommen ligger på samme veistrekning som Kroer skole kun et par hundre meter forbi skolen. Det vil bli merket med Boa eiendomsmeglings visningsskilt på fellesvisningen. For korrekt veibeskrivelse kan du også benytte disse GPS koordinatene: N59.631272  E10.854793Beliggenhet og nærområdetPå Kroer vil du bo i landlige omgivelser fem minutter syd for Ås sentrum, omgitt av åpent åkerlandskap og store friluftsområder. Her får du umiddelbar tilgang på utallige turmuligheter, og lysløype finner du kilometeren unna.

Beliggenheten er spesielt attraktiv for barnefamilier, tatt i betraktning den umiddelbare nærheten til Kroer skole med
1. til
7. trinn som er kun gode 300 meter unna. Tilknyttet skolen er fine lekeområder med mye boltreplass, lekeapparater og ballbinge, samt kunstgressbane som benyttes av Ås IL. Ved skolen ligger også en av Kroerbarnehagenes avdelinger, mens Kroer friluftsbarnehage ligger ytterligere hundre meter nordover. Det er for øvrig også mulighet for å leie selskapslokaler i Kroer Samfunnshus gjennom den lokale velforeningen.

På gode fem minutter kjører du til sentrum av Ås som har et godt utvalg dagligvareforretninger og det meste du trenger til det daglige. På det nye kjøpesenteret Ås Kvartal finner du blant annet apotek, frisør, blomster- og klesforretning samt Waynes Coffee og ett av Vinmonopolets utsalg.

Større shoppingmuligheter venter på Ski Storsenter som inneholder hele 145 forretninger og spisesteder. I senterets første etasje ligger også kinosenteret med åtte saler. Hit kjører du på kun gode 10 minutter.

I og omkring sentrumskjernen ligger også Ås ungdomsskole med tilknyttet idrettsanlegg som inkluderer blant annet kunstgressbane, løpebane og Åshallen. Idrettsanlegget er tilholdssted for Ås IL som organiserer et bredt aktivitetstilbud for barn og unge i nærområdet, deriblant fotball, håndball, basketball, friidrett, svømming og ski.

Jernbanestasjonen i sentrum av Ås er innenfor sykkelavstand og det er sykkelvei nesten helt ut til gårdsplassen. Fra stasjonen er det timesavganger med lokaltog og en reisetid til Oslo S på 32 minutter. Hyppigere avganger er det fra stasjonen i Ski, og etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil reisetiden forkortes til kun 11 minutter.TomtAreal: 1 173 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er felles for hele tomannsboligen (Kroerveien 338 og 340).ParkeringParkering på tomt.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Beskrivelse: Isolerte ringmurselementer, armert og isolert betongplate på mark antatt fundamentert til faste stabile masser. Isolasjonsplater av polystyren og trykkfast mineralull virker som et kapillærbrytende lag under betonggulvet. Under isolasjonen er et drenerende lag. Dette laget er minst 100 mm tykt og består av 416 mm finpukk. For å beskytte mot Radon og vanndamp er det en duk plassert over/mellom isolasjonsskikt. Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Gulv på grunn: Minst 80mm sprøytebetong mot plastisolasjon. Drenering: Takvann føres til terreng via takrenner og nedløp. Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning. Vinduer: Boligens vinduer med 2-lags isolerglass tilpasset husets karakter mer karmer og rammer av treverk. Takkonstruksjoner: Isolert saltak med lufting mellom vindsperre og undertak. Taket er kledd med betongtakstein. Ståltakrenner med nedløp. Balkonger, terrasser ol.: Platting i impregnert treverke til hovedinngang. Platting i impregnert trevirke med utgang fra kjøkken/spisestue. Skillevegg mellom seksjon 1 og 2 oppført i bindingsverk med liggende kledning.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, på vaskerom og begge bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på begge bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Åpent dusjhjørne. Veggmontert klosett.

Bad
2. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Frittstående badekar med veggmontert armatur. Veggmontert klosett.OppvarmingVarmekabler i første etasje samt bad 2 etg. Varmepumpe montert i spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat stikkvei. Privat vann og avløp.

Er tilknyttet privat vannkilde og avløp går til minirenseanlegg på gnr 93/bnr 16.

Rettighetshaveren av eiendommen gnr. 93 bnr. 16 skal ha rett til å ha ankomstveg, VA(vann og avløpsledning) og EL-kabel/ telekabel/ fiber (luft- eller jordtrekk) over felles vei og avkjørsel. Rettighetshaver er forpliktet til å vedlikeholde atkomstvegen på lik linje med hjemmelshaver av eiendom g.nr. 93 bnr. 15. Rettighetshaver har retten til å utøve tiltak på/ ved ankomstvegen ved arbeid med vedlikehold eller utskifting av ankomstvegen, VA (vann og avløpsledning) og EL-kabel/ telekabel/ fiber (luft- eller jordtrekk). Tiltakene på atkomstvegen skal gjenoppbygges til en akseptabel standard.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1. etasje: 71 kvm
2. etasje: 64 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet:
1. etasje: Entre, vaskerom, bad, kjøkken, stue/spisestue, gang/trapperom, soverom
2. etasje: 2 Soverom, loftstue, bad, trapperom/gang.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område for landbruk/natur/ fritid. Eiendommen ligger inn under kommuneplan
2015 - 2027 for Ås kommune. Kopi av kart og planbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterEiendommen har kun renovasjon gjennom de kommunale avgiftene. Renovasjonskostnad er kr
3.276,- pr år, inkl mva.

Er tilknyttet privat vannkilde og avløp går til renseanlegg på gnr 93/bnr 16.

Det vil bli opprettet et vel hvor hver husstand betaler ca. kr
2.000,- pr år som bla. skal dekke kostnader for drift av renseanlegget. Renseanlegget skal deles mellom 4 husstander.LigningsverdiEiendommen har ikke ligningsverdi p.t.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Sameiebrøk: 1/2
- Det vil bli opprettet et vel hvor hver husstand betaler ca. kr
2.000,- pr år som bla. skal dekke kostnader for drift av renseanlegget. Renseanlegget skal deles mellom 4 husstander.
- Boligen har ferdigattest datert: 2017
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser 2016/414438-1/200  Bestemmelse om veg   10.05.2016  rettighetshaver:Knr: 0214 Gnr: 93 Bnr: 16   Bestemmelse om vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0214-93/15
Gjelder denne registerenheten med flere   2016/414438-2/200  Best. om vann/kloakkledn.   10.05.2016  rettighetshaver:Knr: 0214 Gnr: 93 Bnr: 16   Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler Bestemmelse om vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0214-93/15
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 2017/1155680-1/200  Seksjonering   19.10.2017 21:00  opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig tilleggsdel: Bygning sameiebrøk: 1/2
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170194. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 350 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
13 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 550 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
26 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 376 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 26.10.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KroerTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1435 Kroerveien 340
1435, Kroerveien 340
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Kroerveien 340
1/33
Lukk
0