Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BISLETT V/STENSPARKEN: Gjennomgående loftsleilighet med ca.43kvm gulvareal, vestvendt terrasse og utsyn. Parken som nærmeste nabo.
Last ned budskjema
Dokumenter
Thereses gate 23 B presenteres av Demi Glemmestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.PlantegningLeiligheten ligger i øverste etasje, men minner lite om en typisk loftsleilighet.Gennom stuevinduene slipper gode lysmengder inn på dagtid.
Stuen har plass til både sofa og spisebord.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Overflater som malt mur, malt panel og originale tregulv fremmer til sammen en rustikk atmosfære.Kjøkkenkroken består av en kompakt og oversiktlig innredning av benkeskap og vegghyller.Kjøkkenet har oppbevaringsplass for det essensielle til daglig bruk.Du kan også utnytte veggen til større overskap om du har behov for mer oppbevaringsplass.På baksiden er skrånene himlinger fremtredende, men takhøyden fortsatt god.Soverommets skrånende himling gir rommet en helt egen karaktér.Soverommet er leilighetens skjulte perle, med store skyvedører av glass som åpner rommet mot terrasen.Det er få forunt å våkne til et tilsvarende utsyn.Innslag av frilagt teglstein og de samme tregulvene utgjør også her rustikke elementer.Den åpne entréen leder videre både i retning soverommet og mot stuen.På badet er overflatene belagt med fliser etter modernisering i nyere tid.Baderomsmøblene byr på oppbevaringsplass i både servantskap og speilskap.Ta gjerne med deg morgenkaffen ut til den frodige bakgården.
0
4401
Se store bilder
Prisantydning: 3 200 000,-
Totalpris: 3 519 748,-
Primær rom: 39m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"BISLETT V/STENSPARKEN: Gjennomgående loftsleilighet med ca.43kvm gulvareal, vestvendt terrasse og utsyn. Parken som nærmeste nabo."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.216 Bnr.227 Andelsnr.20 Orgnr.981970926 i Oslo kommuneKort oppsummertI Thereses gate 23 B vil du bo ved foten av Stensparken, rett ovenfor hjertet av Bislett og like nedenfor Fagerborg. Beliggenheten er et supert utgangspunkt for å oppleve kafé- og utelivet, de spennende spesialforretningene og de fine parkområdene i nærheten. Gode shoppingmuligheter finner du i Bogstadveien, mens trikken fra Thereses gate tar deg raskt ned til sentrumskjernen.

Leiligheten ligger i byggets øverste etasje, med kun en del av loftet over, og inneholder en gjennomgående og litt annerledes romløsning. Plasseringen i høyden innebærer innsynsfrie rom, og fra både soverommet og terrassen får du utsyn rett mot de grønne omgivelsene i Stensparken som er nærmeste nabo på denne siden.
  • Gjennomgående 2-roms loftsleilighet
  • Soverom med terrasse mot Stensparken
  • Innsynsfrie rom, fint utsyn over Bolteløkka
  • Morgensol i stuen, ettermiddags-/kveldssol på terrassen
  • Flislagt bad med god standard
  • Originale tregulv, malt mur og malt panel
  • Umiddelbar tilgang på Stensparken
  • Gangavstand til spennende uteliv, spisesteder og forretninger
  • Enkel adkomst, trikkelinje 17 og 18, buss 21 samt Flybussen i umiddelbar nærhet
Ditt nye hjemI store deler av leilighetens gjennomgående romløsning er det relativt lite som minner om plasseringen i øverste etasje, oppunder det øvre loftet. Himlingene er i de fleste rom av tradisjonell, horisontal utforming i motsetning til andre typiske loftsleiligheter og dermed større romvolum og bedre arealutnyttelse.

En åpen entré utgjør et romslig første møte med leilighetens indre, og leder videre både i retning soverommet og mot stuen som fungerer godt i rollen som et sosialt samlingsrom. Stuen har plass til både sofa og spisebord, i tillegg til kjøkkenet som er åpent integrert i samme rom. Gjennom stuevinduene slipper gode lysmengder inn på dagtid, motsatt vei får du fint utsyn over Bolteløkkas hustak. Overflater som malt mur, malt panel og originale tregulv fremmer til sammen en rustikk atmosfære, både her og i leiligheten for øvrig. 

Kjøkkenkroken består av en kompakt og oversiktlig innredning av benkeskap og vegghyller som til sammen har oppbevaringsplass for det essensielle til daglig bruk. Du kan naturligvis også utnytte veggen til større overskap om du har behov for mer oppbevaringsplass.

Soverommet er leilighetens skjulte perle; helt innsynsfritt med store skyvedører av glass som åpner rommet mot de grønne trærne i Stensparken. Det er få forunt å våkne til et tilsvarende utsyn, og attpåtil ha muligheten til å tusle rett ut til en privat terrasse der svært lite minner om den sentrale plasseringen midt i byen. Terrassen gir deg for øvrig også tilgang på ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Soverommets skrånende himling gir rommet en helt egen karaktér og utvider samtidig romfølelsen sammenliknet med en tradisjonell horisontal himling. Innslag av frilagt teglstein og de samme tregulvene som ellers i leiligheten utgjør også her rustikke elementer.

Badet har en sentral plassering midt i romløsningen og er blant annet innenfor få skritts rekkevidde fra sengen på soverommet. Her er overflatene belagt med fliser etter modernisering i nyere tid, og baderomsmøblene byr på oppbevaringsplass i både servantskap og speilskap. Innredningen inkluderer ellers et åpent dusjhjørne som kan skjermes med forheng, eller du kan velge å montere glassdører som kan svinges inn utenom bruk. Det er naturligvis også opplegg for en vaskemaskin på badet.InnholdEntré/hall, bad, soverom med utgang til terrasse og stue med kjøkken.Beliggenhet og nærområdetBeliggenheten midt mellom Bislett, Fagerborg og St. Hanshaugen er svært attraktiv når du ønsker nærhet til noe av det beste byen kan by på av forretninger, i kombinasjon med et utvalg gode restauranter og kulturelle tilbud.

I samme gate finner du matbutikker som Joker, Bunnpris som holder åpent til klokken 24.00 hver dag, KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg. Restauranten St. Lars byr på fin middag med god drikke, og litt lenger ned ved rundkjøringen ligger Café Laundromat med sin særegne stil og innredning samt Kaffebrenneriet hvor du kan innta kaffen utendørs på fortauet sommerstid. To kvartaler ovenfor venter Lille Spiseri, ett av byens minste spisesteder med kun åtte bord og en intim, uformell atmosfære.

Beliggenheten er i seg selv så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St. Hanshaugen og selve sentrumskjernen er innenfor en liten tur til fots eller med sykkel. Bysykler er lett tilgjengelig i nærområdet.

Du tar deg for øvrig enkelt til og fra leiligheten med 17- og 18-trikken fra Stensgata holdeplass få meter ovenfor, her stopper også bussrute 118 til Jernbanetorget. Fra Josefines gate tar rute 21 deg effektivt ned til Aker Brygge.

Fra leiligheten får du umiddelbar tilgang på Stensparken som egner seg ypperlig for late dager i solen og har kafé med uteservering i sesong. Kombiner gjerne parken med en sveip innom St. Hanshaugen på de hverdagslige løpeturene. Besøk også Bislett Stadion for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er både SATS Bislett, ELIXIA Ullevål og Fresh Fitness i Kirkeveien alle gode alternativer.TomtAreal: 429 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning: Boliggård opført med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i naturstein. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer. Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 2005 i stue. Foldedør og balkongdør i aluminium med 2-lags isolerglassvinduer fra 2005 på soverom. Innvending dører: Brannklassifisert/lydisolert B30/DB35 hovedinngangsdør med tittehull og glatte flater. Dør til dusj/wc med pressede profiler. Balkonger: Inntrukket terrasse med adkomst fra soverom. Skjermet og med utsyn mot Sten sparken. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med synlig plastsluk, fiberduk og klemring i gulv på dusj/wc. Relativt godt fall mot sluk i dusj.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig trebord. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt panel, malt mur og malte flater. Himlinger: Malte plater og malt panel.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte og blåmalte fronter samt laminert hvit benkeplate. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget platetopp og stekeovn. Veggmonterte hyller.

Bad: Servantskap med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og heldekkende porselensservant med 1-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og skinne til forheng. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk, varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Fyring er ikke inkludert. Varmekabler på baderom og balkong. Mulighet for montering av ildsted.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat vann, offentlig kloakk. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 39 kvm P-rom: 39 kvm Bta: 44 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, stue med kjøkken, dusj/ wc og soverom. Oppmålt gulvareal ca. 43m2. grunnet skråtak.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Iht. vedtektene §4-2  kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området:
- Pågående plansak - Saksnr: 201708877- Saken gjelder Thereses gate 31. Gnr. 216 Bnr. 230 Ønske om blandet formål (servering, næringsrettet virksomhet, boliger).
- Saksnummer: 201617477 - Thereses gate 25 - Oppføring av balkonger.
- Saksnummer: 201008027 - Thereses gate 24-26 A og B - Oppføring av balkonger.
- Saksnummer: 201610589 - Thereses gate 22 - Påbygg - Innbygging av takterrasse og oppføring av ny takterrasse
- Saksnummer: 201709906 - Thereses gate 30 - Etablering av mindre salgsareal for bakenforliggende butikk
- Saksnummer: 201508563- Thereses gate 30 - Oppføring av boligbygg med dagligvareforretning, parkeringskjeller, etablering av park, samt riving av skur.
- Saksnummer: 201610589 - Thereses gate 22 - Påbygg - Innbygging av takterrasse og oppføring av ny takterrasse
- Saksnummer: 201507249 - Thereses gate 22 - Påbygg bygård.

Som en del av et omfattende løft av trikketilbudet i Oslo, skal trikkeskinnene i Thereses gate oppgraderes. I tillegg skal Vann- og avløpsetaten skifte ut fire gamle vannledninger som krysser Thereses gate. Den eldste er lagt ned så langt tilbake som i 1898. Fase 2 av arbeidene i Thereses gate strekker seg fra Stensgata holdeplass til Adamstuen holdeplass. Det er estimert at arbeidene skal pågå fra mai til august/september 2017.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnader: kr.2 990,-  Inkluderer: Kommunale avgifter, varmtvann, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, dugnadstillegg, driftskostnader m.m.

Fordeling: Felleskostnader: kr.
1.766,- Renter IN: kr.
1.306,-
Reduksjon Renter IN: - 701,- Avdrag IN: kr.
1.121,- Reduksjon Avdrag IN: - 602,-
Dugnadstillegg: kr.100,-

Trappevask annenhver fredag er inkludert. Det tilkommer et dugnadstillegg på kr 100,- pr. mnd. på felleskostnadene. Andelseiere som er med på borettslagets dugnader vil få beløpet tilbake ved årets slutt.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 319.748,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12111702924, DNB Boligkreditt AS Type lån: Annuitet, 4 terminer per år Rentesats per 23.08.2017: 2,25 % Antall terminer til innfrielse: 136
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.06.2051 )
Saldo per 23.08.2017: kr. 11 243 551,-
Andel av saldo: kr.  319 749,- Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.06.2051 ) Opprinnelig innfrielse lån (IN): 400 000
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 370 759

Lånenummer: 12119071028, DNB Boligkreditt AS Type lån: Annuitet, 4 terminer per år Rentesats per 23.08.2017: 2,25 % Antall terminer til innfrielse: 98
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.12.2041 )
Saldo per 23.08.2017: kr. 1 317 689,- Andel av saldo: kr.0,- Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.12.2041 )

Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale).FellesformueKr. 33 970,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører, datert: 23.08.2017.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 761 080 per 07.09.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 131 025 per 07.09.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 78237372.  Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 20 leiligheter.
- Forkjøpsrett: Det er forkjøpsrett for beboere i dette borettslaget.
- Dyrehold er i hovedsak tillat men skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har inngått avtale om IN med banken og Usbl. Såfremt det er flytende rente på lånet er det anledning til å nedbetale på fellesgjelden to ganger i året; 15. mars og 15. september. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling. Minstebeløp for nedbetaling er kr 100.000,- pr gang.
- Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er
1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 300,-
- Trappevask annenhver uke er inkludert i felleskostnadene. Leilighetene i første etasje er ansvarlig for å tømme søppelkassa ved postkassene for papir.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er leverandør av tv. Styret har planer om også å inkludere Internett i felleskostnadene.
- Varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Fyring er ikke inkludert.

Utført vedlikehold i borettslaget:
- Borettslaget har vært i gjennom en totalrehabilitering i 2005. Bakgård rehabilitert i 2006. -  Det er installert ny utebelysning
- Borettslaget har hatt en brannteknisk gjennomgang av gården, utført av Firesafe ASEnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter GTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1895
-Thereses gate 23 B står oppført på Byantikvarens gule liste som vernet etter plan- og bygningsloven.
- Thereses gate 23 B ble oppført i 1896 med Frithjof Kossuth Aslesen (1854-1921) som utførende arkitekt. Aslesen utformet en mengde bygårder i perioden 1889-1902, spesielt under høykonjunkturen på 1890-tallets annen halvdel. Leiegårdene omfatter både arbeiderboliger og leiligheter for den øvre middelklasse.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1874/900312-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 25.06.1874 Bestemmelse om benyttelse. Med flere bestemmelser.

1895/992870-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 19.11.1895

1938/301592-1/105 Erklæring/avtale 01.04.1938 ang dreneringsledninger

2004/12477-1/105 Erklæring/avtale 20.02.2004 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 1 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 2 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 3 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 4 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 5 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 6 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 7 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 228 Snr: 8 :Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 229 Gårdsromserklæring. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved  direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten.

2004/66231-1/105 Erklæring/avtale 28.09.2004 Forpliktelse til utbedring etter komm.krav. Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten

2004/66231-2/105 Urådighet 28.09.2004 Eiendommen kan ikke selges eller seksjoneres uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetaten.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170198. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)
319 748,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 519 748,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 488,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 531 236,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristine F. Kolstad Eiendomsmeglerfullmektig: Demi GlemmestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. tilstandsrapport.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader?
- Nei. Bad fra 2005, ny servant (2015) og nytt toalettsete (2017).
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Oslo Bad og VVS AS.
- Nytt baderomsskap med belysning (2017).
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når
- Skiftet servant: Oslo Bad og VVS AS, org.nr: 997939689
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Pipeløp kontrollert og godkjent av brannmenn 2015.
5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Skadedyrkontrollen har tettet hull i kjelleren som et tiltak mot rotter.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja. Div.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når
- Bygging av balkonger ca. 2005?07, utbedring av tak, utskifting av hoveddør, mm. For ytterligere informasjon kontakt styreleder Liv Berntzen: Liv.Berntzen@marlink.com 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei. Borettslaget har god økonomi. Oppgangen vil pusses opp fra felleskassa.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.09.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0354 Thereses gate 23 B
0354, Thereses gate 23 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Thereses gate 23 B
1/18
Lukk
0