Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BYGDØY ALLÉ: Stor 5-roms med utpreget klassisk atmosfære. Kjøkken fra 2013. Balkong. Attraktive omgivelser, nær parker og shopping. Garasje mulighet
Last ned budskjema
Dokumenter
Bygdøy Allé 69 presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også bod i kjeller, på loft og i baktrapp.Leiligheten preges av vakre, originale overflater og interiørelementer som til sammen fremmer en sterk klassisk atmosfære.Takhøyden er på hele 3,3 meter i langt nær samtlige rom.
Leilighetens stue og spisestue er begge voluminøse og utfyller hverandre i rollen som sosiale samlingsrom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Himlingene prydes av rosetter og vakker stukkatur.Utenfor står velvoksne kastanjetrær for naturlig skjerming.Klassiske fløydører av heltre lar deg åpne opp og stenge av både mellom stuene og de tilstøtende rommene.Flere rom har egne ildsteder; stuen en dekorativ kakkelovn.Ett av leilighetens potensielle soverom er i dag innredet som bibliotek.Leilighetens bevarte interiørdetaljer er vakre elementer å hvile øynene på.Malt rupanel på veggene og slipte trebord på gulvet danner en herlig rustikk helhet.I biblioteket står et klenodie av støpejernsovn fra tidligere Ulefos Jernværk.Kjøkkenet ble i 2013 påkostet med en ny og moderne skapinnredning som passer godt inn i leilighetens helhet.Innredningen rommer det grunnleggende til daglig bruk.Kjøkkenet er stort nok til at du kan møblere med et spisebord og innta frokostene i samme rom.Opprinnelig anretningsrom med original innredning i behold.Rosett og stukkatur pryder også leilighetens nåværende hovedsoverom.Hovedsoverommet er spesielt romslig og byr på komforten mye plass.På hovedsoverommet kan du etter ønske sette også inn en omfangsrik garderobeløsning, et sminkebord eller en sittegruppe ekstra.Legg merke til at dette soveromme vender inn mot den skjermede bakgården.Det naturlige barnerommet gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Badets interiør er stilfullt og gjennomført i tråd med den klassiske atmosfæren i leilighetens øvrige rom.Spesielt prisverdig oppleves badets nisje som er utstyrt med et innbygget badekar med massasjedyser.Har du gjester, kan disse benytte seg fritt av et separat toalettrom som har adkomst via hallen.Hallen er hovedåren i leilighetens gjennomgående romløsning.Trappeløpet minner om gårdens historie fra 1800-tallet.Bakgården er skjermet mot omgivelsene og utstyrt med sittegruppe.Leiligheten ligger i tredje etasje og har dermed god avstand til gatenivået.På balkongen sitter du vendt ut mot de vakre kastanjetrærne.
0
35
Se store bilder
Prisantydning: 9 500 000,-
Totalpris: 9 500 000,-
Primær rom: 155m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"BYGDØY ALLÉ: Stor 5-roms med utpreget klassisk atmosfære. Kjøkken fra 2013. Balkong. Attraktive omgivelser, nær parker og shopping. Garasje mulighet"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.212 Bnr.57 Snr.6 Orgnr.979825692 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en leilighet preget av vakre, originale overflater og interiørelementer som til sammen skaper en sjelden helhetlig og klassisk atmosfære. Her er vakker stukkatur, rosetter, høyt brystningspanel, fløydører av heltre, stor takhøyde og høyreiste vinduer. Leiligheten har også sin egen balkong vendt mot gatens velvoksne kastanjetrær som både skjermer og er dekorative.

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i Bygdøy Allé med hele byen innenfor sykkelavstand. Velger du likevel ta bussen, er nærmeste holdeplass få meter unna. I de nærmeste kvartalene finner du et rikt uteliv og store shoppingmuligheter, og veien er heller ikke lang opp til den vakre Frognerparken eller ut til Bygdøy.

Her får du bekvemmelig nærhet til kulturelle opplevelser og gode restauranter - en attraktiv beliggenhet for deg som vet å verdsette alt Frogner kan tilby.
 • Stor 5-roms med utpreget klassisk atmosfære
 • Vakre, originale detaljer i de fleste rom
 • Gjennomgående luftig takhøyde og gode romstørrelser
 • Svært lys atmosfære på dagtid
 • Moderne, retro-inspirert kjøkkeninnredning fra 2013
 • Fleksibel romløsning, opptil fire soverom
 • Tredje etasje - lite innsyn
 • Mulighet for kjøp av garasjeplass av selger
 • Attraktiv beliggenhet i fornemme omgivelser
 • Nærhet til Frogners shoppingmuligheter, restauranter og uteliv
 • Holdeplass for trikk 13 få meter unna, 8min. til Nationaltheatret, 20 bussen rett i nærheten
 • Fine park- og rekreasjonsområder rett i nærheten
Ditt nye hjemLeiligheten preges av en autentisk atmosfære som virkelig sitter. Takhøyden, som i langt nær alle rom er på hele 3,3 meter, gjør romfølelsen luftig og fremheves rent visuelt av høyreiste vinduer som blant annet i stuene er av buet type og sterkt atmosfære-fremmende. Vinduenes store glassflater slipper mye naturlig lys inn og sørger for en behagelig lys atmosfære på dagtid. Utenfor står velvoksne kastanjetrær for naturlig skjerming, slik at behovet for gardiner er fraværende. Trærne er i seg selv et vakkert skue å hvile øynene på grenene blir spiregrønne og fylles av hvite blomster utpå våren.

Leilighetens stue og spisestue er begge voluminøse og utfyller hverandre i rollen som sosiale samlingsrom. Spisestuen rommer alene et langstrakt spisebord og er perfekt for sammenkomster av ulike omfang.

Her prydes himlingen og veggene av gamle, godt bevarte detaljer som stukkatur og høy brystning, mens stuen i tillegg er utsmykket med rosett og kakkelovn. Klassiske fløydører av heltre lar deg åpne opp og stenge av både mellom stuene og de tilstøtende rommene.

Ett av leilighetens potensielle soverom er i dag innredet som bibliotek, men kan også enkelt møbleres til soveroms-formål. Her er det stående, malt rupanel på veggene og slipte trebord på gulvet som til sammen danner en herlig rustikk helhet. I hjørnet står et klenodie av støpejernsovn fra tidligere Ulefos Jernværk som kan bidra med lun varme på kjølige vinterdager.

Kjøkkenet ble så nylig som i 2013 påkostet med en ny og moderne skapinnredning som passer godt inn i leilighetens helhet, blant annet med benker av heltre. Innredningen rommer det grunnleggende til daglig bruk og har både platetopp og stekeovn helintegrert. Kjøkkenet er for øvrig også stort nok til at du kan møblere med et spisebord og innta frokostene i samme rom.

Leilighetens to soverom foruten biblioteket er i dag innredet som henholdsvis et hovedsoverom og et barnerom, og fungerer ypperlig til sine formål. Førstnevnte er spesielt romslig og byr på komforten av å ha mye plass tilgjengelig i hverdagen. I tillegg til dobbeltseng og tilhørende nattbord, kan du etter ønske sette inn en omfangsrik garderobeløsning, et sminkebord eller en sittegruppe ekstra.

På badet møter du et interiør som er stilfullt og gjennomført i tråd med den klassiske atmosfæren i leilighetens øvrige rom. Spesielt prisverdig oppleves badets nisje som er utstyrt med både et innbygget badekar med massasjedyser og dusjgarnityr i kobber. Her kan du trekke deg tilbake i et varmt miljø når tiden tillater. Badet fyller for øvrig også rollen som et vaskerom og vaskesøylen har sin plass i en dedikert nisje.

Har du gjester, kan disse benytte seg fritt av et separat toalettrom som har adkomst via hallen og dermed er lett tilgjengelig fra stuene.InnholdHall, toalettrom, bad, 2 soverom, bibliotek (soverom), anretningsrom, kjøkken, stue og spisestue med utgang til balkong.

Leiligheten disponerer også kjellerbod på 9 kvm., loftsbod på 6 kvm. under skråtak samt bod på 1 kvm. i baktrapp.Beliggenhet og nærområdetBygdøy Allé 69 ligger i veletablerte og attraktive omgivelser midt på Frogner, med nærhet til alle forretninger og gode spisesteder. Her vil du bo i historiske og bevaringsverdige omgivelser preget av ulike arkitektoniske stilretninger fra de siste to hundre år, vakre fasader, gateløp, hager og parkanlegg.

I hverdagen kan du handle dagligvarene ved nærbutikken Joker Skillebekk som også holder åpent på søndager, eller i de mange andre forretningene omkring - her er de fleste kjeder representert. Langs alléen finner du i tillegg velrenommerte Fjelberg Fisk & Vilt, delikatesseforretningen Frogner Special og Skafferiet, samt et av Vinmonopolets utsalg. Legg i tillegg gjerne turen nedom Åpent Bakeri som frister med ferske bakervarer og en god kopp kaffe du kan starte dagen med.

Flere forretninger og spisesteder finner du ved Karenslyst Allé, deriblant Joe & the Juice, Kaffebrenneriet, Starbucks eller Waynes Coffe. Her har også Brødbakerne mye godt å bite i inkludert et utvalg økologiske bakverk, og hos Maschmanns Matmarked får du deres velkjente cronuts samt andre delikatesser.

Gode shoppingmuligheter er det i Frognerveiens smakfulle forretninger om du vil unne deg noe lekkert, i tillegg har Vikaterrassen spennende forretninger og spisesteder.

Restauranter og uteliv
Beliggenheten gir deg nærhet til noen av byens beste restauranter med varierte menyer og størrelser. For et velsmakende måltid ute er både Enoteca og Hos Thea gode nærliggende alternativer. Andre velkjente etablissementer inkluderer Champagneria som byr på forfriskende drikke og tapasretter, Kolonihagen med meny fokusert rundt økologisk mat, samt Feinschmecker med utsøkt mat og uformell atmosfære.

Veien er heller ikke lang til utestedene omkring Solli Plass, og på lørdager i vinterhalvåret er Bølgen og Moi Briskeby stedet for høy stemning.

Med sykkel er du straks nede på Vippa vis á vis Tjuvholmen der enkle, men gode mat-konsepter står i fokus. Her kan du også nyte en kald forfriskning, og legger du sykkelturen hit langs Sjølyststranda får du følge av flott sjøutsikt på veien.

Parker og rekreasjon
På solrike sommerdager er Frognerparken å anbefale, i parken finner du også tennisbaner og et nettverk gangveier som er velegnede som en del av hverdagslige løpeturer. Gang- og sykkelstien langs Frognerkilen er en fin strekning også for en joggetur, gjerne i kombinasjon med en sløyfe utom idylliske Bygdøy.

Bygdøy er i seg selv et eldorado for turer til fots og på sykkel, og et flott utgangspunkt for maritimt liv. Her ligger badestrender som populære Huk, samt tradisjonsrike sommerkaféer som Hukodden Strandrestaurant. Et bredt utvalg av muséer byr også mulighet for historisk berikelse, deriblant Norsk Folkemuseum, Vikingskipene, Norsk Maritimt Museum, Kon-Tiki Museet og Holocaustsenteret.

For innendørs trening kan du velge mellom flere gode alternativer i nærområdet, eksempelvis SATS eller Evo ved Karenslyst Allé, eller SATS ELIXIA Colosseum ved Majorstua. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Kollektivtilbud i nærområdet
I Bygdøy Allé passerer buss 30 mellom Bygdøy og Nydalen, samt buss 31 som tar deg helt ut til Snarøya i syd og opp til Grorud i nordøst. 20-bussen tar deg på tvers av byen og går fra Skøyen til Galgeberg.

I Drammensveien like nedenfor stopper trikk 13 mellom Lilleaker - Kjelsås, som blant annet tar deg til Nationaltheatret på bare 8 minutter. Motsatt vei er det kollektive knutepunktet Skøyen bare 4 minutter unna med samme trikk, der blant annet Flytoget har hyppige avganger til Gardermoen, samt busslinjer som tar deg videre i de fleste himmelretninger.

Foruten de kollektive transportmidlene er det også meget enkel adkomst med bil, både fra E18, Ring 2 og Bygdøy Allé via Drammensveien.TomtAreal: 602 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringSelger eier en parkeringsplass med meget god beliggenhet i garasjeanlegget i Lindemans gate
3. Denne plassen kan kjøpes separat dersom dette er ønskelig.

Parkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. https://secure.webmegler.no/cgi-win/wnoppdrag.exe?/k141/t3000272/!ymrbwmqrtc/i3010202&_=42990,4871180556[

Iflg. Oslo kommune skal det innføres beboerparkering i området. Muligheter for leie av parkeringsplass i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt betongdekke i kjeller. Antatt Fundamentert til fast grunn/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i granitt/natursten og mur-/betongkonstruksjoner. Yttervegger og leilighetsskillende vegger oppført i teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte mot gate, og slemmet og malte mot bakgården. Vinduer: Malte vindusrammer og balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvinduer med koblet vareglass mot gate og 2-lags isolerglassvinduer mot bakgården. Isolerglassvinduer er stemplet 1987. Takkonstruksjoner: Yttertak oppført i sperrekonstruksjoner av tre. Yttertak antas å være tekket med korrugerte plater. Balkonger, terrasser ol.: Sydvendt balkong ca. 2,8m2. med adkomst fra spisestue. Balkongen er oppført i murkonstruksjoner med malt betongdekke. Balkongen vender ut mot Bygdøy alle og er utsatt for trafikalt støy. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke på separat toalett. Støpt dekke på baderom med synlig plastluk, tilfredsstillende membraner og klemring.Overflater og innredningGulv: Fliser, slipte og malte trebord og lakkert parkett. Innervegger: Fliser, malt brystningspanel, malt tapet, malt rupanel og malte glatte flater. Himlinger: Malt rabitzpuss, malt panel og malte glatte flater. Stukkatur og rosetter. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter og heltre benkeplate. Nedfelt dobbel stålservant med 1-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegg over benk. Innbygget platetopp og stekeovn. Veggmontert ventilator i hvitlakkert stål med kullfilter. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Søyleservant med 2-greps blandebatteri. Veggmontert speil og sidebelysning. Innbygget badekar med massasjedyser. Veggmontert armatur med hånddusj. Innfelt veggspeil. Veggmontert håndkletørker. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.

Toalettrom: Veggmontert speil og servant med 1-greps blandebatteri. Veggmontert klosett.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Pipeløp i alle oppholdsrom. Varmekabel i entré/hall og baderom. Varmefolie i gulv på separat toalett. Peis med innsats i spisestue, svenskeovn i stue og vedovn i biblioteket.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 155 kvm P-rom: 155 kvm Bta: 177 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, anretning, toalett, baderom, kjøkken, bibliotek, stue, spisestue, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-3330. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
2.484,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,- iht. brev fra forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 1212.19.31344
Långiver: DnB Type lån: Serielån Rentesats: 3,9% Dato siste termin: 10.10.2036
Restbeløp: kr. 950.739,-
Andel av saldo: kr. 0,-FellesformueKr. 34 496,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 04.09.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 2 181 933 per 31.12.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 6 109 411 per 31.12.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 57603437. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 10 seksjoner.
- Sameiebrøk: 926/10000
- Dyrehold er tillatt.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Det er ingen pågående arbeider som medfører økninger av felleskostnadene p.t.
- Det er et ut og innflyttningsgebyr på kr.
1.000,- x
2.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1899
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1898/903150-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   24.11.1898  Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 212 Bnr: 57
Gjelder denne registerenheten med flere

1981/510165-1/105  Erklæring/avtale   13.10.1981  Tillegg til seksjonering vedr. endring av boder Gjelder denne registerenheten med flere   Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170203. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-))
--------------------------------------------------------
247 222,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 747 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent Yildirim.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader?
- Ja. Lekkasje fra varmtvannstank over toalett. Utbedret skade i tak og tilknyttet tank på bad.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- Jensen VVS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Varmekabler WC, februar 2015, v Elektrokompetanse. Ny varmtvannstank på bad m røropplegg til kjøkken og toalett. Samt skifte av kran på vasken. Utført juni-aug 2017.Jensen VVS og Ruud Håndverk.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Pipeløp rehabilitert 2012.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. Som normalt noe bevegelse og skjevhet i eldre bygård.
5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Rotte har vært observert, men ikke siden Anticimex ble engasjert til å verne gården mot skadedyr.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Nei. Etter mitt kjennskap ble gårdens tak fornyet i 2008/2012 etter lekkasje på loft.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn Vet ikke.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Yttertak lagt om i 2008/2012, pipeløp rehabilitert 2012, balkonger rehabilitert 2008.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn.
- Elektrokompetanse.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Oppgradering av elektrisk skap og skifte av enkelte dimmere. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Vet ikke.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 08.09.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0265 Bygdøy Allé 69
0265, Bygdøy Allé 69
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bygdøy Allé 69
1/30
Lukk
0