Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
MAJORSTUA: Gjennomgående 2-roms i 4. etasje. Separat kjøkken og moderne bad. Peisovn. Lave felleskostnader! Lys atmosfære, lite innsyn. Midt på Majorstua.
Last ned budskjema
Dokumenter
Stuen fylles av gode mengder naturlig lys på dagtid, til og med kveldssolen sommerstid.Veiledende planskisse.Leilighetens plassering i høyden av fjerde etasje innebærer en luftig og lys atmosfære.Majorstuveien 41 A presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.
Stuens vedovn gir deg mulighet for lun peishygge på kalde dager vinterstid.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Siden romløsningen inkluderer et separat kjøkken, kan du innrede stuen som et sosialt samlingsrom.Stuen har god plass til møbelgrupper som en sofa og et spisebord.Kjøkkeninnredningen er i utgangspunktet av noe eldre årgang, men oppgradert og stilmessig tidsaktuell.Innredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Gulvet er her belagt med fliser som er spesielt praktisk i dette rommet.Motstående koke- og vaskesoner gjør kjøkkenet bruksvennlig.Kjøkkenets smarte barløsning for to er perfekt for frokostene.Soverommet er i likhet med stuen nylig malt.Soverommet er på gode 10 kvm og utstyrt med en pent integrert skyvedørsgarderobe.Badet er pusset opp i nyere tid og innredet moderne.En åpen dusjnisje finner du innerst i rommet.Badet ligger innerst i gangen og er lett tilgjengelig fra både stuen og kjøkkenet.Felles bakgård og portrom.Leiligheten ligger i fjerde etasje og har god avstand til gatenivået.Majorstua er et knutepunkt for kollektiv transport, bo i en tilbaketrukket gate rett i nærheten.Nærområdet byr på uttalige service-/og matopplevelser.Fra leiligheten er det kort vei ned til magiske Frognerparken og Vigelandsparken.Fra Majorstuveien er det også kort vei ned til Frogner
1
84
Se store bilder
Prisantydning: 4 000 000,-
Totalpris: 4 068 982,-
Primær rom: 50m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"MAJORSTUA: Gjennomgående 2-roms i 4. etasje. Separat kjøkken og moderne bad. Peisovn. Lave felleskostnader! Lys atmosfære, lite innsyn. Midt på Majorstua."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.215 Bnr.208 Snr.12 Orgnr.993505390 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 2-roms med luftig plassering i fjerde etasje, midt på Majorstua. Leiligheten inkluderer et separat kjøkken og et moderne bad, og er gjennom de seneste to årene pusset opp med nymalte flater i flere rom. Takhøyden er gjennomgående god og bidrar til en luftig atmosfære i samtlige rom.

Plasseringen i høyden med kun loftsetasjen over innebærer at innsyn i praksis er fraværende.

Her vil du bo supersentralt midt på Majorstuen og samtidig noe tilbaketrukket med få meters gange til et bredt tilbud av kollektivtransport samt Bogstadveiens rike shoppingmuligheter og uteliv. I nærområdet finnes også barnehager og flere skoler med alle trinn.
  • 2-roms med supersentral plassering på Majorstua
  • God takhøyde og luftig atmosfære
  • Nylig pusset opp med nymalte veggflater
  • Rett ved Bogstadveiens forretninger og uteliv
  • Kort vei til attraktive Bislett
  • Frognerparken og Stensparken rett i nærheten
  • Enkel adkomst med buss, T-bane og trikk 11, 17, 18 eller 19
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i høyden av fjerde etasje innebærer god avstand til gatenivået og ikke minst en luftig og lys atmosfære. Spesielt stuen, som har høyreiste krysspostvinduer orientert i sydvestlig retning, fylles av gode mengder naturlig lys på dagtid - til og med kveldssolen sommerstid. Direkte innsyn er i praksis fraværende.

Siden romløsningen inkluderer et separat kjøkken, kan du innrede stuen som et sosialt samlingsrom med møbelgrupper som en sofa og et spisebord. Her er det også montert vedovn og dermed mulighet for lun peishygge på kalde dager vinterstid.

På kjøkkenet er skapinnredningen i utgangspunktet av noe eldre årgang, men oppgradert og stilmessig tidsaktuell. Innredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk, og har i dag også en smart barløsning for to personer som er perfekt for frokostene. For øvrig er gulvet her belagt med fliser som er spesielt praktisk i dette rommet og tåler godt litt nedfall fra kjøkkenbenken.

Soverommet finner du innenfor kjøkkenet, dette er i likhet med stuen nylig malt og fargevalget har her falt på en gråblå tone som fremmer en behagelig og velpassende atmosfære. Legg for øvrig merke til at soverommet vender inn mot bakgården som er fullstendig skjermet fra gaten på motsatt side.

Soverommets gode 10 kvadratmeter gir plass til en dobbeltseng og tilhørende nattbord, i tillegg er rommet allerede utstyrt med en hendig og pent integrert skyvedørsgarderobe som holder klærne lett tilgjengelig ved sengens side. Én av garderobens tre dørblader har heldekkende speil som gir deg overblikk på helfiguren før du går ut.

Leilighetens bad finner du midt i den gjennomgående romløsningen og er like lett tilgjengelig fra stuen som fra kjøkkenet. Dette rommet er pusset opp i nyere tid og innredet moderne med blant annet med hvite veggfliser i mild struktur som gjør at veggene oppleves mindre sterile og kalde sammenliknet med tradisjonelle, glatte fliser. Baderomsmøblene inkluderer et hylleinnredning med overmontert servant og en flislagt benk som matcher gulvet, samt en åpen dusjnisje innerst i rommet. Det er naturligvis også avsatt plass til en vaskesøyle.InnholdEntré, bad, soverom, kjøkken og stue.Beliggenhet og nærområdetBeliggenheten på Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt og nærhet til det meste, inkludert gode shoppingmuligheter og de fleste kollektive transportmidler.

Bogstadveien finner du få meter unna, dette er byens fineste handlegate og byr på et bredt shoppingtilbud med noe for enhver anledning. Start gjerne dagen med en tur innom Starbucks eller Kaffebrenneriet for en kopp varm hygge, eller ta et avbrekk fra handlerunden med noe godt å bite i hos Baker Hansen eller Espresso House. Vil du nyte stillheten, kan du rusle opp til OsloK ved den lille parken på Jessenløkken, en lokal perle med enkel servering ute og inne.

Rundt Majorstuen eksisterer flere større dagligvareforretninger, inkludert MENY Colosseum med Jacob's og et bredt varesortiment, like ved Vinmonopolet på samme sted. På hjørnet over T-banestasjonen ligger Fromagerie, byens eneste rendyrkede ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned Bogstadveien ligger byens kanskje beste fiskebutikk, Georg A. Nilsen, med et godt utvalg av sjømat og vilt.

En hyggelig kveld ute starter gjerne med en bedre middag i selskap med gode venner. Gode og populære alternativer i nærområdet inkluderer tapasrestauranten Delicatessen Majorstuen, livlige The Broker i Bogstadveien eller koselige Olivia litt lenger ned i Hegdehaugsveien. Legg gjerne også turen innom Oslo Mikrobryggeri, et av byens eldste i sitt slag, for et glass smaksrikt og egenbrygget øl.

I en mer utvidet krets er Park 29 i Oslos eldste trevilla stedet for en romantisk aften ute, mens vinbaren hos CRU er et godt valg for et anbefalt glass vin i en uformell atmosfære. For øvrig er også Bølgen og Moi Briskeby vel verdt et besøk, her er det spesielt høy stemning på lørdager i vinterhalvåret.

Trening og fritidsaktiviteter
På de solrike sommerdagene er Frognerparken et herlig sted å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen skulle bli for het har både store og små mulighet til å kjøle seg ned i Frognerbadet. Her arrangeres det årlige verdensmesterskapet i dødsing, stupestilen som skal ha oppstått nettopp her på slutten av 1960-tallet. Når kulda ankommer vinterstid kan du snøre på deg skøytene og ta en runde på Frogner Stadion.

Frognerparken er også et utmerket sted for løping, i tillegg er det tilrettelagt for utendørstrening på apparatene og gressmattene utenfor Fagerborg Ungdomsskole. Marienlystparken har grill-tønner til fritt bruk, et utvalg av lekeapparater for de minste, skateboardrampe og utfordrende akebakker vinterstid. De litt større barna finner her «Lekern»; Marienlyst aktivitetspark og fritidsklubb. På Friggjordet er det  muligheter til å forbedre fotballferdighetene.

Utenom dette tilbyr en rekke senterkjeder gode alternativer for innendørs trening, deriblant SATS ELIXIA Colosseum, Fitness Xpress, evo, Fresh Fitness eller SATS Bislett. Få kvartaler unna ligger nyåpnede HiYoga med et bredt yogatilbud 7 dager i uken. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Foretrekker du i stedet trening og rekreasjon i friluft, tar du deg raskt opp til de flotte markaområdene med T-banen fra Majorstua, inkludert Sognsvann med fine joggeløyper. Sommerstid kan du ta bussen ut til de fine badestrendene på Bygdøy, vinterstid derimot legger du skiene over skulderen og tar banen opp til skiløypene på Sognsvann eller Frognerseteren.

Kollektivtilbud i nærområdet
Fra leiligheten er det kun gode 200 meter å tusle bort til T-banestasjonen der du finner alle fem linjer som tar deg effektivt videre rundt i byen. Enda nærmere finner du holdeplass for trikkelinjene 11 til Kjelsås via Stortorvet, 19 til Ljabru via Nationaltheatret og 12 til Grefsen via Solli Plass og Aker Brygge.

Majorstuen er i tillegg knutepunkt for en hel rekke bussruter, deriblant 20, 22, 25, 45 og 46 samt Flybussen til Gardermoen.TomtAreal: 597 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført over
4. etasjer i tillegg til kjeller og loft. Bygningen er oppført med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1983. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran i gulv på bad.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad og kjøkken, sjarmerende tregulv i stue og gang, parkett på soverom, for øvrig malte trebord. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt strie og malte glatte flater. Himlinger: Malt panel med downlights på bad, for øvrig malte plater og malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter og heltre benkeplater. Hvite veggfliser over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og ventilator. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin.

Bad: Hylleinnredning med flislagt benk og overmontert porselensservant. Innbygget to-greps armatur. Veggmontert speil. Dusjnisje med hånddusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. Peisovn i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat vann, offentlig kloakk. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 50 kvm P-rom: 50 kvm Bta: 57 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201407581. Saken gjelder: Fornebubanen. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201407126. Saken gjelder: Majorstuen sporområde. Gnr.38 bnr.63, gnr.38 bnr.28, gnr.215 bnr.42. Ny T-banestasjon. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201306201. Saken gjelder: Middelthunsgate 15, 17. Ønske om å utvikle eiendommen til boligformål. Planforslag mottatt 26.2.14 Offentlig ettersyn 16.6. - 11.8.14. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201710252. Saken gjelder: Bogstadveien 76 A. Permanent plassering av VM-paviljongen på Colosseum torg. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 1 911 pr. mnd. Inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-tv, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Kapitalkostnader utgjør kr. 385,-

Felleskostnadene innkreves kvartalsvis.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 68 982,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: OBOS01-98207474487
Type lån: Annuitet Rentesats: 3,80% Restløpetid: 28 år 1 md. Restbeløp: kr.
1.445.927,-
Andel av saldo: kr. 51.018,-

Lånenummer: 1OB982-98207361003
Type lån: Annuitet Rentesats: 3,80% Restløpetid: 12 år 7 md. Restbeløp: kr. 466.323,-
Andel av saldo: kr. 16.453,-FellesformueKr. 10 670,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 21.09.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 926 671 per 05.10.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 594 680 per 05.10.17ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6421164. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 21 leiligheter.
- Sameiebrøk: 44/1299
- Dyrehold er tillatt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet har avtale med Rene Trapper om renhold av fellesarealene.
- Canal-digital er sameiets leverandør av kabel-tv.

Større vedlikehold og rehabilitering: 
- Vår 2017: Spyling og rensing av avløpssystemet.
- Høst 2016: Oppgradering av bakgård
-
2015: Rehabilitering av samtlige pipeløp, installering av brannvarslingssystem med tilknytning til døgnbemannet sentral, sikring av brannceller. herunder kjellere og boder.
-
2015: Oppussing av alle trappeoppganger og portrom.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen: Vaskemaskin, tørketrommel, hylle på soverom, vegglamper på soverom, knagger (Muuto dots) på soverom.Diverse- Boligen har Eks-dok (attestert) datert: 1896 samt ferdigattest for rehab bygård datert: 1992.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser 1895/992919-1/105  Erklæring/avtale   30.03.1895  Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 215 Bnr: 208
Gjelder denne registerenheten med flere   Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 000 000,- (Prisantydning)
68 982,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 068 982,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
101 700,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 068 982,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
114 422,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 183 404,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring: 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Defekt barnesikring på kjøkkenvindu.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 05.10.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport og egenerklæring
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0367 Majorstuveien 41 A
0367, Majorstuveien 41 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Majorstuveien 41 A
1/23
Lukk
1