Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VALLELØKKEN/ST.HANSHAUGEN: Tilbaketrukket 3-roms med solrik balkong på 7,5 kvm. Garasje og heis. Lave felleskostnader med varmtvann inkl. Gåavstand til det meste. Grønne og fredelige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Vallegata 4 presenteres av Boa Eiendomsmegling Oslo Vest ved Kristine KolstadVeiledende planskisse. Leiligheten disponerer også nettingbod på ca. 7 kvm i felles kjeller.Balkongens cirka 7,5 kvadratmeter er flislagt og rommer blant annet en sittegruppe for fire.Balkongen vender ut mot grønne omgivelser og har gode solforhold.
På balkongen er det montert markise som skjermer godt på varme dager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På stuens rektangulære gulvflate finner du god plass til en salong og gjerne et langstrakt spisebord.Stuen kan enkelt innredes med et større spisebord til mange gjester.Kjøkkenet ble i 2011 oppgradert med nye fronter og benkeplater som gir en tidsaktuell fremtoning.Kjøkkenet er utstyrt med en barløsning med sitteplass for to.Leilighetens praktiske og oversiktlige romløsning domineres av en romslig sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning.Lyst og romslig bad oppgradert med ny innredning, dusjkabinett og wc i 2015.I leilighetens mellomgang er det plassert en praktisk walk-in garderobe.Hovedsoverommet er på ca. 11 kvm og ligger praktisk plassert ved badet og walk-in garderoben.Hovedsoverommet kan enkelt innredes med dobbeltseng og garderobeløsninger.Leilighetens andre soverom kan innredes som kontor, gjesterom eller barnerom.Begge soverommene er i dag belagt med heldekkende tepper som føles behagelig å trå på fremfor en kaldere overflate som parkett.I entreen er det god plass til å plassere sko og ytterklær.Ta heisen rett fra garasjeanlegget eller inngangspartiet, og opp til leilighetens etasje.I Vallegata 4 vil du bo i fredelige omgivelser i et veldrevet sameie ved Bolteløkka.Ta heisen ned til garasjeanlegget og din private parkeringplass.
0
56
Se store bilder
Prisantydning: 5 700 000,-
Totalpris: 5 700 000,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"VALLELØKKEN/ST.HANSHAUGEN: Tilbaketrukket 3-roms med solrik balkong på 7,5 kvm. Garasje og heis. Lave felleskostnader med varmtvann inkl. Gåavstand til det meste. Grønne og fredelige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.217 Bnr.421 Snr.7 Orgnr.983568858 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en vestvendt 3-roms selveier med praktisk romløsning og vestvendt balkong i grønne, fredelige omgivelser ved Valleløkka og Bolteløkka. Leiligheten har et velholdt preg og ble påkostet med oppgradering av kjøkkeninnredningen i 2011 og nye baderomsmøbler i 2015.

Med utgangspunkt i Vallegata 4 får du gangavstand til det meste, deriblant umiddelbar nærhet til 37-bussen, samtidig som du bor i et stille og rolig nabolag.

Blant Bisletts og St. Hanshaugens kvartaler finner du spennende spesialforretninger, kafé- og uteliv samt flotte parkområder. I nabolaget ligger også både barnehage og Bolteløkka skole. Gode shoppingmuligheter finner du i Bogstadveien som venter kun få kvartaler nedenfor, mens trikken tar deg effektivt ned til sentrumskjernen fra Bislett.
 • Praktisk 3-roms selveier ved Bolteløkka
 • Tilbaketrukket i grønne, fredelige omgivelser
 • Vestvendt balkong med gode solforhold
 • Bad oppgradert i 2015 og kjøkken oppgradert i 2011
 • Lave felleutgifter
 • Sentralstøvsuger og balansert ventilasjon
 • Parkeringsplass i felles garasjeanlegg
 • Enkel adkomst med heis i bygget
 • Mange spennende småforretninger og spisesteder i nabolaget
 • Vakre St. Hanshaugen park like ved
 • Enkel adkomst med buss, trikk eller bil
 • Sentrumskjernen innenfor 15 minutters gange
Ditt nye hjemLeilighetens praktiske og oversiktlige romløsning domineres av en romslig sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en delvis åpen løsning. Her råder en luftig atmosfære på dagtid, og gjennom vinduene ser du rett ut mot nabogårdens grønne hage. Direkte innsyn er det lite av.

På stuens rektangulære gulvflate finner du god plass til en salong og gjerne et langstrakt spisebord. Kjøkkenet er mer tilbaketrukket og ble i 2011 oppgradert med nye fronter og benkeplater som gir skapinnredningen en tidsaktuell fremtoning. Kjøkkenets mange skap og skuffer har til sammen god oppbevaringsplass for utstyr til daglig bruk, mens benkene byr på brede flater som oppleves praktisk når du skal tilberede.

Kjøkkenet er for øvrig også utstyrt med en barløsning med sitteplass for to og er stort nok til at du alternativt også kan sette inn et lite spisebord.

På gode dager sommerstid er i tillegg balkongen et perfekt sted å ta med måltidene til, her får du med deg solens gang andre del av dagen samt følge av fint utsyn mot de grønne omgivelsene. Balkongens cirka 7,5 kvadratmeter er flislagt og rommer blant annet en sittegruppe for fire. I tillegg får du plass til en gassgrill, noe som er tillatt i sameiet. Det er også montert markise som skjermer godt på varme dager.

Leilighetens to soverom er plassert på hver sin side av den sosiale sonen og er med knappe 11 og 8,5 kvadratmeter av gode størrelser som henholdsvis et hovedsoverom og et barne- eller gjesterom. Begge er i dag belagt med heldekkende tepper som føles behagelig å trå på fremfor en kaldere overflate som parkett. Felles for begge er også vindusflater orientert i sydvestlig retning som fyller rommene med mye naturlig lys på dagtid.

Fra hovedsoverommet kan du på morgenkvisten tusle inn til badet på kun et fåtall skritt, via mellomgangen som inkluderer en romslig walk-in garderobe der klærne oppbevares lett tilgjengelig. Her er også leilighetens sentralstøvsuger plassert.

I likhet med kjøkkenet ble også badet oppgradert så nylig som i 2015, både med nytt klosett og moderne baderomsmøbler du kan oppbevare håndklær og dine personlige effekter i. Badets overflater er av noe eldre årgang, men stilmessig tidløse og i god stand.InnholdEntré, mellomgang med garderobe, bad, to soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong på 7,5 kvm.

Leiligheten disponerer også nettingbod på ca. 7 kvm. i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetI Vallegata 4 vil du bo i fredelige omgivelser på Valleløkka, like ved Bolteløkka og St. Hanshaugen og midt mellom Fagerborg og Bislett. Dette er en svært attraktiv beliggenhet når du ønsker nærhet til noe av det beste byen kan vise til av spesialforretninger i kombinasjon med et utvalg gode restauranter og kulturelle tilbud. Samtidig er hele sentrumskjernen innenfor gangavstand, inkludert Majorstuen, Karl Johans gate og byens vakreste handlegate Bogstadveien.

Barnehage og Bolteløkka skole er en del av nabolaget og lett tilgjengelig kun få hundre meter nedenfor. Daglige innkjøp er det enkelt å gjennomføre i de mange butikkene i nærområdet, her er de fleste kjeder representert og flere holder søndagsåpent. I Thereses gate et fåtall kvartaler vestover finner du i tillegg et knippe sosiale samlingssteder, ett av Vinmonopolets utsalg samt Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat.

Den grønne lungen St. Hanshaugen er også en del av nabolaget og et herlig sted for grilling og late dager i solen sommerstid. Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager, med herlig utsikt over byen og fjorden, en rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid. Det er heller ikke lang vei opp til Stensparken eller ned til den populære tufteparken på andre siden av stadion med både ballbinge og lekestativer for barn.

Ved sydspissen av parken ligger spesialforretningen Gutta På Haugen som kjent for sine delikatesser fra fjern og nær, her finner du også den gamle kjøpmannsdisken med spennende oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer. Noe lenger ned i Ullevålsveien finner du Røtter med et stort økologisk sortiment av frisk frukt og, grønnsaker samt kjøtt fra norske økobønder. Når du skal innrede, søk gjerne inspirasjon hos Eske Interiør og Design i Dalsbergstien som har produkter fra en rekke kjente designere og mye å velge mellom for deg som vil ha noe utenom det ordinære.

For en hyggelig kveld ute med gode venner eller familie, kan restaurantene Smalhans være et godt alternativ og St. Lars begge være gode alternativer. Legg også gjerne turen innom Kolonialen hvor du får enkel og spennende mat til en rimelig penge. Litteraturhusets varierte program av arrangementer gir deg også enkel tilgang til kulturelle opplevelser innenfor behagelig gangavstand.

Langs Akerselva er det flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng, perfekt både for rusleturer eller hverdagslige treningsturer. Foretrekker du innendørs trening, er SATS Bislett vis á vis Bislett Stadion et godt alternativ. Besøk gjerne også stadionen for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Fotball og basketballbaner finner du på Lille Bislett.

Kollektivtilbud og adkomst
I Thereses gate passerer trikkelinjene 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru som tar deg til Stortorvet på 8 minutter, og fra Holbergs plass er reisetiden 6 minutter med linje 11 Majorstuen-Kjelsås.

Med 37-bussen mellom Helsfyr og Nydalen tar du deg enkelt fra St. Hanshaugen og ned til Jernbanetorget på 7 minutter. Velger du 21-bussen, er reisetiden ned til Aker Brygge kun 10 minutter.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Pilestredet og kvartalene lenger syd.

Med egen bil har du kort vei både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 1 214 kvm, Eierform: FellestomtParkeringDet medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg under bygget. Det er lagt varmekabler i nedkjørselen til garasjeanlegget.

Ellers parkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området - sone B.

Det er felles avlåst sykkelbod i garasjeanlegget.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Yttervegger er oppført i betongkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Utforede vegger på balkong er belagt med malt panel. Vinduer: Malte vindusrammer og to-fløyet balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1995, med utvendige sprosser. Balkonger, terrasser ol.: Solrik overbygget balkong ca. 7,5m2. med adkomst fra spisestue/stue. Balkong er oppført i betong- og stålkonstruksjoner. Gelendre i stålkonstruksjoner belagt med malte plater. Gulv belagt med fliser. Elektrisk markise. Utebelysning. Gulvsystemer: Etasjeskillere i armert betong. Støpt betongdekke med sluk i nedsenket dusjsone i gulv på bad. Sluk er ikke besiktigelse da dette er plassert under dusjkabinett.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, heldekkende teppe i mellomgang og begge soverom, for øvrig to-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt glassfiberstrie. Himlinger: Malte betongelementer i alle rom.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Hvite veggfliser over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Ventilator i overskap. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Fronter og benkeplate er fra 2011.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Sideskap med glatte hvite fronter og grepslist. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Baderomsinnredning og toalett er fra 2015.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad.Vei, vann og avløpOffentlig. Private stikkledninger ut i det offentlilge nett.ArealspesifikasjonBra: 67 kvm P-rom: 67 kvm Bta: 74 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, stue/spisestue, kjøkken, mellomgang, bad, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Sameiet har mottatt nabovarsel fra naboeiendommen i Vallegata
6. Her søkes det riving av gammel garasje pa ca. 36 kvm, og derefter på samme sted oppføring av boliganneks på 56 kvm med garasje for 2 biler og 2 boder i kjeller.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr. 2 035,- pr. mnd. (Felleskostnadene kreves inn kvartalsvis)

Inkluderer: varmtvann, kabel-tv, trappevask/støvsuging av fellesområdene, kommunale avgifter, felles forsikring, vedlikeholdsfond, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Fordeling: Felleskostnader:
1.858,-
Vedlikeholdsfond: 177,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldSameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 30 231,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 26.09.17.LigningsverdiLigningsverdi ikke funnet.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 78134711. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 14 leiligheter.
- Sameiebrøk: 67/1342
- Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.
- I 2016 ble det lagt varmekabler fra Vallegata og frem til bygningens inngangsparti.
- Styreleder bekrefter at det er tillatt med gassgrill på balkongen.

Diverse iht. forretningsfører: Styret har diskutert muligheten for ladepunkter for ladbare biler. Styret innhenter mer informasjon om saken, inkludert flere pristilbud og tilskuddsordninger. Saken skal drøftes på årsmøtet i 2018 i anledning budsjettet for 2018.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød E.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1996. 
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Grunndata 1995/57850-1/105  Seksjonering   17.10.1995  opprettet seksjoner: snr: 7
formål: Bolig sameiebrøk: 67/1342
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommen Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170223. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 700 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
143 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
156 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 856 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristne F. KolstadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:

1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn
- Rørleggermester Thomas Irgens AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Satt inn nytt dusjkabinett, toalett og baderomsinnredning. Ble utført i mai 2015.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn
- Husker ikke.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Gården ble pusset og malt av malerfirma i 2009.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?
- Ja. I mars 2017 var det tett rør fra vaskemaskin på badet. Det var på samme tid planlagt å rense alle avløpsrør i bygget. I tillegg til fellesrør ble det også sjekket alle grenrør fra vannlås til kjøkken og samtlige grenrør fra gulvsluk i bad og ut til stamme i alle leiligheter. Dette ble utført 31 mars 2017. Dette ble utført av Power Clean.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn.
- Power Clean.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Se forrige punkt. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Ja. El-punkter i garasjen. Det er ikke avklart når og hvordan dette skal finansieres. Tas opp på årsmøtet i 2018. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Det ble diskutert ladepunkter for el - bil på årsmøtet i april 2017. Saken skal tas opp igjen på årsmøtet i 2018.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 06.10.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktsignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0454 Vallegata 4
0454, Vallegata 4
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vallegata 4
1/20
Lukk
0