Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
FROGNER: Nylig oppusset 3-roms loftsleilighet med god takhøyde. Privat takterrasse med fjordutsikt og sol fra morgen til kveld. Peis. Attraktive omgivelser, nær forretninger og uteliv.
Last ned budskjema
Dokumenter
NIels Juels gate 43 a Presenteres av Tommy Friestad - Boa EiendomsmeglingHer kan du sitte ute i fullstendig private omgivelser og nyte flott utsikt.Takterrassen byr på utsikt mot fjorden og meget gode solforhold dagen gjennomDe fleste rom preges av byggets originale, rustikke bærebjelker som er frilagt og minner om byggets lange historie.
Leiligheten disponerer to boder, hems og utgang til terrasse.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Leiligheten er gjennom de seneste årene overflate-oppusset, med blant annet veggflater malt i tidsaktuelle gråblå toner. I stuen ruver også en oppmuret og dekorativ peis.En delvis åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet dominerer leilighetens areal og står også for mye av dens egenart.Her skråner himlingsflaten helt opp til stor høyde og fremmer en luftig romfølelse.Høye takvinduer ved hemsen slipper overlys rett ned i rommet på dagtid.Hvitpigmentert enstavs eikeparkett.Kjøkkenet utgjør en mer tilbaketrukket og intim krok av den sosiale sonen.Legg merke til at begge kjøkkenets ovner er plassert i hendig arbeidshøyde og i likhet med de øvrige hvitevarene helintegrert.Selve kjøkkeninnredningen er stilren utført i et klassisk moderne uttrykk.01.FasadeKjøkkenet har en plassbygget sittebenk foran vinduet perfekt for frokostene.Kjøkkenet er vel tilrettelagt for tilberedning med blant annet en langstrakt benk.Leiligheten har gjennomgående moderne standard og et interiør som etter oppussingen speiler de aktuelle interiørtrendene.Leilighetens to soverom er størrelsesmessig velfungerende som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom, og er samtidig litt annerledes soverom med skråstilte vegger og en svak kileform.Hovedsoverommet er spesielt romslig, lett å møblere og direkte tilknyttet badet.Her er det lett å få assosiasjoner til SPA-opplevelser, kanskje spesielt når du står under frittfallende vann i dusjhjørnet.På badet møter du et påkostet interiør og overflater belagt med sandfargede fliser som fremmer en harmonisk, lun atmosfære.Både vaskemaskin og tørketrommel finner sin plass delvis skjult under en formålsrettet, plassbygget og flislagt arbeidsbenk på rommets ene side.Barnerommet kan også fungere ypperlig som et gjesterom eller kontor.Et separat toalettrom er for øvrig lett tilgjengelig for gjestene via entréen.Velkommen til visning!
0
118
Se store bilder
Prisantydning: 6 250 000,-
Totalpris: 6 250 000,-
Primær rom: 75m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"FROGNER: Nylig oppusset 3-roms loftsleilighet med god takhøyde. Privat takterrasse med fjordutsikt og sol fra morgen til kveld. Peis. Attraktive omgivelser, nær forretninger og uteliv."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.213 Bnr.267 Snr.13 Orgnr.983483291 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en nylig oppusset loftsleilighet med to soverom, en stor sosial sone og en privat takterrasse som byr på utsikt mot fjorden og meget gode solforhold dagen gjennom. Leiligheten har gjennomgående moderne standard og et interiør som etter oppussingen speiler de aktuelle interiørtrendene.

Selv om leiligheten ligger på loftet, er romfølelsen likevel luftig takket være en til dels svært høy himling.

I Niels Juels gate 43 A vil du bo i ettertraktede omgivelser mellom Briskeby og det herskapelige ambassadestrøket, med gode restauranter, uteliv og rike shoppingmuligheter samt vakre parker bare minutters gange unna. Trikk og buss passerer ved Riddervolds plass eller i Frognerveien like nedenfor.
  • 3-roms loftsleilighet med til dels stor takhøyde
  • Privat, solrik takterrasse med fjordutsikt
  • Moderne standard på kjøkken, bad og toalettrom
  • Nylig overflate-oppusset i de fleste rom
  • Rikt utvalg av kvalitetsforretninger, spisesteder og shopping i nærmiljøet
  • Få meters gange til trikk og buss med hyppige avganger
Ditt nye hjemLeiligheten er gjennom de seneste årene overflate-oppusset, med blant annet hvitpigmentert enstavs eikeparkett og veggflater malt i tidsaktuelle gråblå toner. De fleste rom preges i tillegg av byggets originale, rustikke bærebjelker som er frilagt og minner om byggets lange historie.

En delvis åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet dominerer leilighetens areal og står også for mye av dens egenart. Her skråner himlingsflaten helt opp til stor høyde og fremmer en luftig romfølelse, mens høye takvinduer ved hemsen slipper overlys rett ned i rommet på dagtid.

Den sosiale sonens åpne gulvflate rommer fint både en sofagruppe og et langstrakt spisebord til hverdagslig bruk. I stuen ruver også en oppmuret og dekorativ peis som kan gi deg følge av stemningsskapende ild mens du sitter til bords.

Kjøkkenet utgjør en mer tilbaketrukket og intim krok av den sosiale sonen og er med en plassbygget sittebenk foran vinduet perfekt for frokostene. Selve kjøkkeninnredningen er stilren utført i et klassisk moderne uttrykk og vel tilrettelagt for tilberedning med blant annet en langstrakt benk. Legg også merke til at begge kjøkkenets ovner er plassert i hendig arbeidshøyde og i likhet med de øvrige hvitevarene helintegrert.

Følger du trappen fra stuen opp i retning overlysvinduene og hemsen får du tilgang til terrassen som er svært luftig og ikke minst solrik store deler av dagen sommerstid. Solen står på fra morgen til kveld, midtsommers frem til kl. 21. Her kan du sitte ute i fullstendig private omgivelser og nyte flott utsikt over hustakene helt ned til Oslofjorden. Om vinteren kan man se fantastiske solnedganger over fjorden. Så snart solen titter over kanten er terrassen også ypperlig for solbading.

Leilighetens to soverom er størrelsesmessig velfungerende som henholdsvis et barnerom og et hovedsoverom, og er samtidig litt annerledes soverom med skråstilte vegger og en svak kileform. Barnerommet kan også fungere ypperlig som et gjesterom eller kontor. Hovedsoverommet er spesielt romslig, lett å møblere og direkte tilknyttet badet, slik at du på morgenkvisten kan tusle inn til en forfriskende dusj på kun et fåtall skritt. Et separat toalettrom er for øvrig lett tilgjengelig for gjestene via entréen.

På badet møter du et påkostet interiør og overflater belagt med sandfargede fliser som fremmer en harmonisk, lun atmosfære. Her er det lett å få assosiasjoner til SPA-opplevelser, kanskje spesielt når du står under frittfallende vann i dusjhjørnet. Legg for øvrig merke til armaturene som er pent integrert i veggen. Et komfortabelt pluss er det også at badet er av generøs størrelse når det også fyller rollen som et vaskerom. Både vaskemaskin og tørketrommel finner sin plass delvis skjult under en formålsrettet, plassbygget og flislagt arbeidsbenk på rommets ene side.InnholdHovedplan,
5. etasje: Entré, toalettrom, to soverom, bad, kott og stue med kjøkken. Loft,
6. etasje: To boder, hems og utgang til terrasse.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger midt i smørøyet for deg som vet å sette pris på noe av det beste byen har å by på av shoppingmuligheter, restauranter og spisesteder, og ikke minst utesteder med høy stemning. Enten du bare skal handle dagligvarene, ta en tur ut med gode venner eller ut på en shoppingrunde har du et rikt utvalg innenfor fem minutters gange fra ytterdøren.

Innenfor en radius på få hundre meter ligger flere dagligvareforretninger som gjør innkjøpene enkle i hverdagen, deriblant Joker Briskeby som holder åpent helt til 23:00 alle dager, søndager inkludert. KIWI og Frogner Atrium med blant annet Mega, blomsterforretning og frisørsalong finner du midt i Frognerveien få kvartaler nedenfor.

På Mocca kaffebar like om hjørnet kan du slappe av med den gode kaffen de er kjent for, gjerne med et deilig bakverk samtidig til fint utsyn mot vakre Riddervolds plass. Andre steder som Pizza da Mimmo med populær italiensk pizza, Bagel & Juice, Smoothie Exchange og Kaffebrenneriet er alle rett i nærheten og innenfor få minutters gange.

En liten rusletur tar deg ned til hjertet av Frogner og området omkring Solli Plass, med flere velrennomerte og friske alternativer av restauranter og utesteder. Klassikeren Champagneria byr på sprudlende drikke, vin og tapas, og blir et utested med voksen atmosfære på kveldstid. Villa Paradiso på Frogner kan by på god stemning og er i tillegg et pizzaparadis.

Vil du sette tennene i noe smakfullt og utenom det vanlige, er det verdt å ta turen innom Flaneur Food; delikatesseforretningen med langstrakt disk proppet av spanske, franske og italienske godsaker. Litt lenger opp samme gate ligger Vinmonopolets Briskeby-utsalg som ifølge Vinmonopolet selv er stedet der landets drikketrender først starter.

Ønsker du heller å få maten servert, er Sawan et godt valg for moderne thailandsk cuisine i stilfulle omgivelser, bare 3 minutter unna. Fortsett gjerne kvelden på Bølgen & Moi Briskeby som har spesielt god stemning på lørdager i vinterhalvåret.

Butikker fra en rekke ledende og trendsettende motehus finner du langs Hegdehaugsveien og Bogstadveien, knappe 10 minutters gange unna. Her er også de hyggelige stedene som Olivia, Brasserie Blanche, Oslo Mikrobryggeri og The Broker.

Parker og grønne lunger
Foruten Riddervolds plass like ovenfor, er veien også kort til flere av byens fineste parker. På de solrike sommerdagene er både Hydroparken, Uranienborgparken, Slottsparken og Frognerparken herlige steder å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen blir for het, har du mulighet til å kjøle deg raskt ned i Frognerbadet. Her arrangeres det årlige verdensmesterskapet i dødsing, stupestilen som skal ha oppstått nettopp her på slutten av 1960-tallet. Parkene er for øvrig også utmerkede som del av de daglige løpeturene.

Kollektivtilbud i nærområdet
Fra Riddervolds plass kan du ta blåtrikken til Majorstuen på 6 minutter og ned til Oslo S på 12 minutter. Samme sted passerer også 21-bussen som tar deg helt ut til Helsfyr, eller ned til Aker Brygge på bare 5 minutter.

I Frognerveien passerer 12-trikken som kjører videre forbi Solli Plass på vei ned til Aker Brygge.TomtAreal: 498 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser. Beboerparkering er iflg. selger planlagt fra midten av November.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt -
5. etasje: Boliggård oppført over 4 etasjer, samt kjeller og utbygget loft. Skjermet felles gårdsrom, opparbeidet og beplantet til felles benyttelse for sameiets beboere. Gulv på grunn - Kjeller: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger -
5. etasje: Grunnmur oppført i tegl-/murkonstruksjoner, antatt fundamentert til faste masser. Yttervegger og bærende konstruksjoner oppført i tegl/-murkonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Vinduer -
5. etasje: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer. Balkonger, terrasser ol. -
6. etasje: Privat takterrasse på ca. 20 kvm. med fjordutsikt. Flislagt gulv med varmekabel. Rekkverk i front med ca. 85 cm høyde. Stor utepeis på terrassen. Adkomst til lagerrom på ca. 7 kvm. (Ikke målbart grunnet takhøyde. Maks takhøyde er ca. 134 cm).Overflater og innredningGulv: Fliser og nye gulv lagt i 2013, én-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser og malte glatte flater. Himlinger: Pussede, malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med profilerte hvite fronter og heltre benkeplate. Hvite veggfliser over benk. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, ventilator, stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepskanter og laminert hvit benkeplate med overmontert porselensservant. Armatur integrert i vegg. Vegghengt speil. Dusjhjørne med skjermvegger i glass og integrert armatur, hånddusj og regndusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin og tørketrommel.

Toalettrom: Veggmontert speil, overbelysning og servant med ett-greps blandebatteri. Gulvmontert klosett.OppvarmingVarmekabler i gulv på dusjbad/wc og på takterrassen. (Termosat til terrassen er plassert i sikringsskap). Elektriske panelovner. Peis i stuen og åpen utepeis på takterrassen.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 75 kvm P-rom: 75 kvm Bta: 84 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, bad, separat toalett, stue/spisestue, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området: Pågående plansak. Saksnr: 201602328. Saken gjelder: Skovveien - Trikketrasé. Sakstype: Foreløpig plan.

Pågående byggesaker: Saksnummer: 201707162. Niels Juels gate 47 A - Utvidelse av takopplett med takterrasse.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
2.279,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, kabel-tv fra Get, felles fosrikring, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldSameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 26 069,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 02.10.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr.  1 272 227,- og som sekundærbolig kr. 3 562 236,-  per 31.12.15 iht. brev fra Skatt Øst datert 09.10.17. ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 82409004. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 14 leiligheter.
- Sameiebrøk: 74/1579
- Dyrehold er tillatt
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet har en kabel TV avtale med GET som sikrer digitale signaler og gir mulighet for bredbånd. Alle sameiere skal ha mottatt en dekoderboks fra GET.
- Iht. styreleder arbeides det p.t med utbedringer etter rapport fra branntilsynet. Det er diskutert oppussing av oppgangene samt utbedring av pipeløpet. Vedlikehold av taket er også tenkt på sikt. Nedløpsrørene i bakgården var byttet i 2017, men det har vært diskutert om takrennene bør byttes/ utbedres.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Sameiet har pliktig medlemskap i velforening.
- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1899.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1896/900712-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   30.05.1896  Bestemmelse om benyttelse Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 213 Bnr: 267
Gjelder denne registerenheten med flere   1989/43562-4/105  Pantsettelseserklæring   04.07.1989  BELØP: NOK 15.000
Panthaver:Niels Juelsgt 43 Sameiet   Lnr: 1135944
Pliktig medlemskap i velforeningen m.v. Gjelder denne registerenheten med flere   1999/48400-2/105  Erklæring/avtale   03.09.1999  Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170226. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
6 250 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
175 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
187 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 437 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: Best Totalentreprenør AS
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Bad totaloppusset i 2010 med ny membran, varmekabler, fliser, toalett, armatur osv, ifølge tidligere eier.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja - Tilbakeslag av vann i sluk kjellerbod i august 2015, grunnet eldre rør. Dette ble renset og har ikke skjedd igjen.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
3.2. Firmanavn: BK Blikk.
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Utskifting av nedløpsrør 2017.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Nei.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Kun byttet kledning på langveggen på terrassen, utført 2017 på dugnad.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: Elektrokompetanse AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt opplegg av elektrisk anlegg 2013.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?
- Ja - Tilbakeslag av vann i kjeller en gang som nevnt tidligere.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn: Aktiv Rørinspeksjon.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Spyling og inspisering av rør i kjeller august 2015. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja - Loft utbygget. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja - Ferdigattest fra 1997. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Verdi- og lånetakst fra 2013.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 06.10.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0257 Niels Juels gate 43 A
0257, Niels Juels gate 43 A
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Niels Juels gate 43 A
1/25
Lukk
0