Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Åslandhellinga/Bjørndal: Meget pen, smart og arealeffektiv 3-roms selveier med vestvendt STOR terrasse. Egen inngang - garasjeplass - Barnevennlig og populær beliggenhet nær skoler, barnehager og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Åslandhellinga 307 presenteres av Marianne Dåsnes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Leilighetens private terrasse er på 27 kvm. og orientert i vestlig retning.Terrassen har på gode sommerdager sol fra midt på dagen og frem til sen kveld.En stor del av terrassen er overbygget slik at du kan sitte ute selv om det drypper lett fra oven.
Her er det plass til både en mange-seters lounge og et spisebord for seks personer.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

På gode sommerdager er terrassen perfekt for måltider i friluft.Stuens vindusflater vender i vestlig retning og byr på utsyn mot nabolaget.Stor og luftig stue med mulighet for plass til spiesbordHimlingens downlights sørger for jevn såvel som dekorativ belysning etter mørkets frembrudd.De fleste av leilighetens rom er pusset opp og modernisert i perioden 2005-2017.Leiligheten preges av et gjennomgående tidsaktuelt interiør.Detalj kjøkken.Kjøkkenets skapinnredning er fra 2008 og stilmessig helhetlig utført.Stekeovn plassert i riktig arbeidshøyde bidrar til å gjøre kjøkkenet bruksvennlig.Kjøkkeninnredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Benkeplatene er av heltre.Kjøkkenet er velutstyrt, blant annet med innbygget kaffemaskin.Et dobbelt kjøle- og fryseskap finner sin plass i en dedikert nisje som også har vann-tilkobling.Leilighetens hovedsoverom har vindu mot terrassen og er av generøs størrelse til sitt formål.En tidligere bod er i dag innlemmet i hovedsoverommet som en liten forgang.Forgangen/den tidligere boden sett fra baksiden.Soverom to utgjør et velfungerende barne- eller gjesterom.Dette soverommet har i likhet med kjøkkenet vindu mot inngangspartiet.Hjørneskapets heldekkende speilflater utvider romfølelsen.Soverom 2 har praktisk speilgarderobe som gir godt med lagringsplass.På badet er standarden som fra byggeåret.Badet bærer preg av å være godt vedlikeholdt og oppleves funksjonelt i daglig bruk.Yttertøyet plasserer du enkelt i entréens skyvedørsgarderobe.Leiligheten har svært enkel adkomst, helt uten trapper og rett fra bakkenivå.Åslandhellinga 307 har en god beliggenhet i den ytre rekken av bebyggelsen på Bjørndal.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også bod på 6 kvm. i felles kjeller.Barnehager, skoler på alle trinn og et bredt aktivitetstilbud er lett tilgjengelig i nærområdet.
0
21
Se store bilder
Prisantydning: 3 200 000,-
Totalpris: 3 200 000,-
Primær rom: 67m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"Åslandhellinga/Bjørndal: Meget pen, smart og arealeffektiv 3-roms selveier med vestvendt STOR terrasse. Egen inngang - garasjeplass - Barnevennlig og populær beliggenhet nær skoler, barnehager og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.176 Bnr.680 Snr.29 Orgnr.885160492 i Oslo kommuneKort oppsummertVelkommen til et meget barnevennlig og hyggelig boområde på "toppen av Bjørndal" Åslandhellinga 307 er en gjennomgående 3-roms leilighet som er pusset opp og modernisert i de fleste rom fra 2005 frem til 2017. Leiligheten har også en stor vestvendt terrasse på 27 kvadratmeter som gir deg tilgang på ettermiddags- og kveldssolen sommerstid.

Leiligheten ligger i første etasje og har dermed svært enkel adkomst, helt uten trapper og egen inngangsdør. Det er i tillegg heis som tar deg komfortabelt opp og ned fra garasjeanlegget.

Barnehager, skoler på alle trinn og et bredt aktivitetstilbud er lett tilgjengelig i nærområdet, og store turområder venter både på Grønliåsen og i Sør- og Østmarka. Dagligvarene kan du handle enkelt på vei hjem i hverdagen, mens større shoppingmuligheter samt T-bane er på Mortensrud en kort bil- eller busstur unna.
 • Modernisert 3-roms på Bjørndal
 • Pusset opp fra 2005 til 2017
 • Attraktiv og fin beliggenhet
 • Gjennomgående, god romløsning
 • Bad med standard fra byggeåret
 • Radiatorer og varmtvann tilknyttet fjernvarme
 • Ingen fellesgjeld
 • Vestvendt STOR terrasse med ettermiddags-/kveldssol sommerstid
 • Parkeringsplass i felles garasjeanlegg
 • Gjesteparkering på fellesområde
 • Mulighet for lading av EL-bil i sameiet
 • Flere barnehager og skoler med alle trinn i nærområdet
 • Kort vei til dagligvareforretninger og busslinjer
 • Enkel tilgang til store tur- og rekreasjonsområder i Østmarka
 • Ingen forkjøpsrett
Ditt nye hjemLeiligheten inneholder en gjennomgående og praktisk romløsning som domineres av en delvis åpen sosial sone på over 30 kvadratmeter, bestående av stuen og kjøkkenet. Her råder en lys atmosfære på dagtid, fremmet av stuens høyreiste vinduer som vender i vestlig retning, og etter mørkets frembrudd sørger downlights i kasser langs himlingens ytterkanter for jevn såvel som dekorativ belysning.

Kjøkkenet ble i 2008 påkostet med ny skapinnredning som er stilmessig helhetlig utført i et overordnet klassisk moderne uttrykk samt tidsaktuell farge på frontene. Innredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og er ellers velutstyrt med blant annet kaffemaskin og stekeovn plassert i riktig arbeidshøyde. Et dobbelt kjøle- og fryseskap finner sin plass i en dedikert nisje som også har tilkobling for vann- og isbit-dispenser (kjøleskapet medfølger ikke).

I sommerhalvåret fungerer leilighetens omfangsrike terrassen på hele 27 kvadratmeter nærmest som en forlengelse av den sosiale sonen og er et ypperlig sted å ta med måltidene til. Terrassen er orientert mot vest og har på  gode sommerdager sol fra midt på dagen og frem til sen kveld. Her er det plass til både en mange-seters lounge og et spisebord for seks personer, og siden en stor del av terrassen er overbygget kan du sitte ute selv om det drypper lett fra oven.

Leilighetens hovedsoverom vender ut mot terrassen og er av generøs størrelse til sitt formål. Rommet er i dag delvis adskilt med en liten forgang som gjør det mulig å innrede rommet med doble skap eller en hendig skyvedørsgarderobe. Soverom to er på sin side velfungerende som et barnerom eller et gjesterom etter behov. Her er det satt inn et hjørneskap med heldekkende speilflater, og ellers plass til enkelseng med nattbord.

På badet er standarden som fra byggeåret og inkluderer blant annet fliser på gulv og vegger, samt en stilren skapinnredning som til sammen har gode oppbevaringsmuligheter. Det er ellers avsatt plass til en vaskesøyle, og dusjhjørnets glassdører kan du svinge inn utenom bruk for å makimsere den ledige gulvflaten foran hvitevarene.InnholdEntré, garderobe, bad, to soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på 27 kvm. Soverommet som vender ut mot terrassen har blitt endret av selger slik at opprinnelig bod i leiligheten er tillagt dette soverommet. Endringen er utført uten at søknad til styret og kommunen er sendt, kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Leiligheten disponerer også bod på 6 kvm. i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetÅslandhellinga 307 har en god beliggenhet i den ytre rekken av bebyggelsen på Bjørndal, et veletablert og fredelig boligområde cirka 12 kilometer syd for sentrum av Oslo. Hele dette området er høyt- og frittliggende med gode solforhold, og er i tillegg helt uten gjennomgangstrafikk.

For en barnefamilie er det svært praktisk med nærhet til flere barnehager, skoler med alle trinn og et bredt aktivitetstilbud. Til både Bjørndal skole med
1. til
7. trinn og Bjørnholt skole med
8. til 13. trinn er det kun få minutter å gå via nabolagets smågater. I nabolaget ligger Bjørndal idrettspark, tilholdsstedet for Bjørndal IF som organiserer en hel rekke ulike aktiviteter, deriblant innebandy, håndball, klatring og ski.

De nærmeste dagligvareforretningene er den nyere REMA1000 med post i butikk langs Slimeveien som leder ned til E6, samt Prix på Bjørndal Senter noen få hundre meter vestover. Her er det også post i butikk, frisør, frukt og grønt-utsalg samt Bjørndal Legesenter, mens busslinjene 71 og 77 tar deg videre til henholdsvis Mortensrud og Holmlia. Ved Mortensrud og Senter Syd finner du både et større utvalg forretninger, bussterminal og T-banestasjon med avganger til sentrum hvert kvarter.

Bjørndal er innfallsport for en rekke turløyper i Sørmarka som egner seg godt for utflukter sommer som vinter. I tillegg til egen lysløype kan også nærliggende Grønliåsen i vest by på lysløype som prepareres når forholdene tillater. Ytterligere  rekreasjonsmuligheter venter i Østmarka, med utallige turmuligheter som eksempelvis Skullerudstua eller Østmarkskapellet.

Med egen bil har du kort vei til firefelts E6 ved Klemetsrud, med sentrum innenfor cirka 10 minutters kjøring videre utenom rushtid. Tar du i stedet Ljabruveien vestover kommer du raskt ned til E18 ved Fiskevollbukta.TomtAreal: 7 403 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDenne leiligheten disponerer 1 parkeringsplass i felles garasjekjeller.

60 av seksjonene har parkeringsplass i underetasje i hus 1, 2 og
3. De øvrige 10 har utendørs parkering.

Sameiet disponerer i tillegg 10 parkeringsplasser som kan leies av sameiere.

Sameiet har fått montert to ladestasjoner for el-biler på vårt utearealet med kortautomat. Dette er ladestasjon som også kan brukes av andre el-biler som ikke tilhører sameiet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Såle på ukjent grunn for takstmannen. Det presiseres at undertegnede ikke har foretatt noen geotekniske undersøkelser og derved har begrenset kunnskap til byggets byggegrunn og stabilitet utover eventuelle visuell observasjon som gjelder sprekker og setninger. Vegger mot grunn: Grunnmur i støpt betong. Drenering: Dreneringen forutsettes å være utført iht. gjeldende praksis for byggeåret. Yttervegger: Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig kledd med trepanel. Vinduer -
1. etasje: Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeåret. Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjon.Overflater og innredningGulv: Fliser, malt parkett og laminat. Innervegger: Fliser, tapeter, malte plater og malte glatte flater. Himlinger: Malte betongelementer og malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2008 med profilerte grå-grønne fronter og vitrineskap. Heltre benkeplater. Metrofliser på vegger over benker. Nedfelt hvit porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innbyggede Siemens hvitevarer; platetopp, ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Nisje for dobbelt kjøleskap.

Bad: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med glasshylle og overbelysning. Sideskap med profilerte hvite fronter. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingRadiatorer tilknyttet sentralt fjernvarmeanlegg.

Varmekabler i bad. Eier opplyste at det ligger varmekabel i entre som ikke er tilkoblet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 67 kvm P-rom: 67 kvm Bta: 74 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, bad, kjøkken/stue, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som ikke kan nektes uten saklig grunn. Som saklig grunn kan nevnes gjentagende korttidsutleie.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-3209 og V051198. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr. 2 613,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, fyring, kabel-tv/ internett, felles forsikring, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 0,- ifølge forretningsfører.

Sameiet har ingen lån pt.FellesformueKr. 746,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 658 775 per 11.10.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 844 569 per 11.10.17. For ligningsåret 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 80541344. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 70 seksjoner.
- Sameiebrøk: 67/5802
- Dyrehold er tillatt. Naboer bør spørres om de har noen innvendinger til ervervelse av kjæledyr.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Canal Digital er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Sameiet eier andel av utvendig fellesareal sammen med naboene Furumoen I, II og IV.
- Vaktmester Løvmyr Drift & Vedlikehold ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i sameiet i henhold til stillingsbeskrivelse.

Større utført vedlikehold og rehabilitering:
- 2007: Beising hus 4, 5 og
6.
- 2006: Beising hus 1, 2 og
3.
- 2014: Beising hus 4,5,6,1, 2 og
3.
-
2015: Vedlikehold av fjernvarmeanlegget.
- 2016: Vedlikehold av fjernvarmeanlegget fortsetter.
- 2016: Vasking av samtlige blokker og lavblokker.
- 2016: Skifting av vifter i garasjeanlegg.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren: Grønn E.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen:  Kjøleskap. Taklamper og Lampetter. Liftgardiner. Boligalarm. Dekodere (tunere). Kremmerhus med blomst. Vegghyller.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 2003.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 2000/63409-4/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.10.2000 Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, plan og byng.etaten OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 176 Bnr: 680
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/17313-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 15.03.2002 Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Rettigheter på 0301-176/681/0/1-35 i eiendomsrett 2000/63409-3/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 27.10.2000 OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 176 Bnr: 681
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, plan og bygn.etaten OVERFØRT FRA: Knr: 0301 Gnr: 176 Bnr: 681
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-176/115 i eiendomsrett 2000/63409-6/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 27.10.2000 Bestemmelse om disp. av 1 reserveplass Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, plan og bygn.etaten

Rettigheter på 0301-176/115 i eiendomsrett 2000/63409-8/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 27.10.2000 Samme rettigheter og plikter til fellesarealet på bnr. 115
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, plan og bygn.etaten

Rettigheter på 0301-176/115 i eiendomsrett 2000/63409-9/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 27.10.2000 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Vann- og avløpsverketForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170227. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
92 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 292 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Marianne Dåsnes.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Nei.
1.3. Kommentarer: Det er ikke gjort noe på badet de 12 årene vi har bodd her.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Har ikke ildsted.
8. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende?
- Ja - Det er feil helling på avløpsrør (hovedrør), noe som gjør at det tetter seg. Tiltak spyling ca.1 gang pr. år på sameiets bekostning for å unngå tilbakeslag av avløpsvann.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn: ?
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Vi vet ikke hva som har blitt gjort og av hvilket Firma: Kontakt Styre i Furumoen Boligsameie 3 v/ Randi Halden Larsen 97159222
14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Vet ikke.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 06.11.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1274 Åslandhellinga 307
1274, Åslandhellinga 307
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Åslandhellinga 307
1/32
Lukk
0