Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
FAGERBORG: Én av sitt slag; åpen og unik "3-roms" toppleilighet med spesialtegnede innredninger, 25kvm solrik takterrasse og balkong. Heis. Mulighet for leie av garasjeplass.
Last ned budskjema
Dokumenter
Fagerborggata 50B presenteres av Boa Eiendomsmegling Oslo Vest ved Kristine Kolstad.Solrik, privat takterrasse på 25 kvm med en svært luftig og skjermet atmosfære.Terrassen er ypperlig for større sammenkomster, med plass til både en lounge og et spisebord.Veiledende planskisse - Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue. Balkong på 2,2 kvm. tilknyttet hovedsoverom, terrasse på 25 kvm. tilknyttet stue.
Leilighetens utforming er planlagt omkring to sorte volumer i Valchromat som er spesialtegnet, oppført av møbelsnekker og premissgivende for den nåværende romløsningen.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Her er det også fullt mulig å dekke til langbord ved større sammenkomster.Stuen har en behagelig lys atmosfære på dagtid, med utsikt til kollene både i øst og vest.Kjøkkenet er designet inn i Valchromat-volumet, og når kjøkkenet ikke er i bruk kan nisjen med platetopp og stekeovn skjules helt bak en takhøy pivot-skyvedør.Kjøkkenet er bygget opp på en base av moduler fra Kvik med spesiallagde fronterHvitevarene er helintegrert og fra kvalitetsprodusenten Siemens.Koke- og vaskesonene på motsatt side har et delikat preg med den dype benkeplaten i granitt.Leiligheten har en optimalisert romløsning der hver minste kubikkmeter er utnyttet.Foruten kjøkkenet rommer Valchromat-boksene generelt stor skapmengde i tillegg til smarte innretninger som vinskap, gjesteskap og nattbordsnisje på hovedsoverommet, med mer.Stuens avlange form er et svært fleksibelt utgangspunkt når du skal møblere og kan eksempelvis deles inn i to individuelle soner for et spisebord og en sofagruppe.Hovedsoverommet kan du velge å benytte med delvis åpen løsning mot stuen og entréen, eller avstengt ved hjelp av henholdsvis en pianohengslet skapdør og en stor skyvevegg.Hovedsoverommet kan du velge å benytte med delvis åpen løsning mot stuen og entréen, eller avstengt ved hjelp av henholdsvis en pianohengslet skapdør og en stor skyvevegg.Hovedsoverommet kan du velge å benytte med delvis åpen løsning mot stuen og entréen, eller avstengt ved hjelp av henholdsvis en pianohengslet skapdør og en stor skyvevegg.Hovedsoverommet kan du velge å benytte med delvis åpen løsning mot stuen og entréen, eller avstengt ved hjelp av henholdsvis en pianohengslet skapdør og en stor skyvevegg.Holder du skyveveggen åpen, får du følge av fint utsyn gjennom det store vinduet i stuens vestvegg.Det er rikelig med skappplass både langs leilighetens inngangsside og i Valchromat-volumet rundt sengen.Den mer intime balkongen tilknyttet hovedsoverommet har sol fra like over lunch-tid og frem til rundt klokken 21.Gjesterommet/kontoret i motsatt ende av leiligheten er planlagt som en åpen utvidelse av stuen og har en praktisk spesialbygget gjesteseng.Gjesterommet/kontoret kan med enkle grep tilpasses ønsket bruk.I hele lengden av leilighetens inngangsside er det etablert en omfangsrik funksjonsvegg til garderobeformål med mye lagringsplass, skjult bak hvite skyvedører.På badet råder et interiørmessig røffere uttrykk av betong, fremmet av storformat-fliser fra Fioranese på veggene samt vesentlig mindre hexagon-fliser på gulvet.Badet bærer preg av å være vel så gjennomtenkt som leiligheten for øvrig.Gangarealet foran garderoben danner en gjennomgående passasje som strekker seg helt fra hovedsoverommet via entréen frem til gjesterommet.Enkel adkomst med heis i bygget.
0
91
Se store bilder
Prisantydning: 5 200 000,-
Totalpris: 5 223 098,-
Primær rom: 55m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"FAGERBORG: Én av sitt slag; åpen og unik "3-roms" toppleilighet med spesialtegnede innredninger, 25kvm solrik takterrasse og balkong. Heis. Mulighet for leie av garasjeplass."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.216 Bnr.33 Snr.59 Orgnr.971274379 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten er nylig pusset opp i sin helhet og bygget om med en optimalisert romløsning der hver minste kubikkmeter er utnyttet. Idéen om en åpen leilighet har vært førende for utformingen som er realisert ved hjelp av spesialbygde innredninger i Valchromat.

Leiligheten ligger i tilbaketrukkede omgivelser på Fagerborg som likevel er et sentralt utgangspunkt til de mer pulserende delene av byen. Det er kort gangavstand til hjertet av Bislett, og med bussen fra Kirkeveien er du på Majorstua på få strakser. Her vil du bo tett på flere flotte parkområder, hvorav Bayern ligger like over gaten og er perfekt for grilling og solbading sommerstid.
 • Unik leilighet med arkitekttegnet og spesialbygget interiør
 • Nøye gjennomtenkt og planlagt romløsning
 • Moderne og påkostet standard
 • Utsyn over byens hustak
 • Sørøstvendt terrasse på 25 kvm og vestvendt balkong
 • Enkel adkomst med heis i bygget
 • Fjernvarme/varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Tilbaketrukket i fredelige omgivelser
 • Nærhet til bysykler, trikk og buss
 • Vakre parker i nærområdet
 • Enkel tilgang til Majorstua og Bisletts forretninger og uteliv
Ditt nye hjemI forbindelse med en omfattende modernisering gjennomført i regi av dagens eiere ble både den opprinnelige romløsningen og de tilhørende overflatene fjernet i sin helhet. Leilighetens nye utforming er planlagt omkring to sorte volumer i Valchromat som er spesialtegnet, oppført av møbelsnekker og premissgivende for den nåværende romløsningen. Valchromat-boksene fungerer som naturlige romdelere og deres plassering samt utforming er nøye gjennomtenkt for å maksimere arealet til oppholdsrom og samtidig gi følelsen av at leiligheten er ett eneste stort, gjennomgående og sammenhengende rom.

For mange vil kanskje leilighetens gjennomlyste stue betraktes som noe av det beste ved hele leiligheten. Foruten en behagelig lys atmosfære på dagtid opplever du her utsikt både til kollene i øst og vest, byens taklandskap og nær kontakt med skiftningene i vær og lysforhold. Stuens avlange form er et svært fleksibelt utgangspunkt når du skal møblere og kan eksempelvis deles inn i to individuelle soner for et spisebord og en sofagruppe. Her er det også fullt mulig å dekke til langbord ved større sammenkomster.

Kjøkkenet er designet inn i Valchromat-volumet og dels bygget opp på en base av benkemoduler fra Kvik med spesiallagde fronter. Koke- og vaskesonene er motstående og gjør kjøkkenet bruksvennlig, mens hvitevarene er helintegrert og fra kvalitetsprodusenten Siemens.

Når kjøkkenet ikke er i bruk kan nisjen med platetopp og stekeovn skjules helt bak en takhøy pivot-skyvedør. Siden kjøkkenet er plassert i forlengelsen av entréen, blir dette nærmest en ren passasje inn til stuen og det eneste som da røper kjøkkenet er servanten og den dype benkeplaten i granitt.

Foruten kjøkkenet rommer Valchromat-boksene generelt stor skapmengde i tillegg til smarte innretninger som vinskap, gjesteskap og nattbordsnisje på hovedsoverommet, med mer. Nettopp hovedsoverommet kan du velge å benytte med delvis åpen løsning mot stuen og entréen, eller avstengt ved hjelp av henholdsvis en pianohengslet skapdør og en stor skyvevegg. Holder du skyveveggen åpen, får du følge av fint utsyn gjennom det store vinduet i stuens vestvegg.

Gjesterommet/kontoret i motsatt ende av leiligheten er planlagt som en åpen utvidelse av stuen og skjermes i dag ved hjelp av gardin. Siden dette i dag ikke er et fullverdig soverom, er det om ønskelig også fullt mulig å forlenge veggen mot spisestuen og montere innerdør for en tydeligere avgrensning.

I hele lengden av leilighetens inngangsside er det etablert en omfangsrik funksjonsvegg til garderobeformål med mye lagringsplass, skjult bak hvite skyvedører. Gangarealet foran garderoben danner en gjennomgående passasje som strekker seg helt fra hovedsoverommet via entréen frem til gjesterommet.

På badet råder et interiørmessig røffere uttrykk av betong, fremmet av storformat-fliser fra Fioranese på veggene samt vesentlig mindre hexagon-fliser på gulvet. Badet bærer preg av å være vel så gjennomtenkt som leiligheten for øvrig og har blant annet skreddersøm i form av et veggskap i eikefinér spesialbygget av møbelsnekker som representerer en mild kontrast til de ellers røffere materialvalgene. To vidstrakte veggspeil utvider romfølelsen betraktelig, og dusjhjørnets glassdører kan svinges inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten.

En østvendt takterrasse på hele 25 kvadratmeter fungerer nærmest som en forlengelse av leilighetens indre. Terrassen er ypperlig for større sammenkomster under åpen himmel og et perfekt sted for grillmiddager såvel som helgefrokostene til morgensolen. Det romslige arealet gjør det mulig å møblere med både en lounge og et spisebord. Plasseringen på toppen av bygget medfører en svært luftig atmosfære, og sommerstid titter solen inn allerede fra grytidlig morgen frem til omkring klokken 17. Det er montert en festeanordning slik at et seil enkelt kan spennes over spisesone eller lounge for en lunere stemning på kveldstid. Den mer intime balkongen tilknyttet hovedsoverommet har derimot sol fra like over lunch-tid og frem til rundt klokken 21. Fra balkongen kan du for øvrig også ane et lite fjordgløtt på klare dager.InnholdEntré, bad, to soverom, kjøkken og stue. Balkong på 2,2 kvm. tilknyttet hovedsoverom, terrasse på 25 kvm. tilknyttet stue.

Leiligheten disponerer også lukket kjellerbod på 3,9 kvm. og nettingbod på 2,5 kvm. på loft.Beliggenhet og nærområdetI Fagerborggata 50 B vil du bo tilbaketrukket fra byen i grønne og fredelige omgivelser på Fagerborg, og samtidig ha nærhet både til Bislett og St. Hanshaugens spennende forretninger og spisesteder, samt Majorstua med byens vakreste handlegate Bogstadveien.

Skoler på alle grunntrinn er lett tilgjengelig i nærområdet, deriblant Fagerborg ungdomsskole som ligger like over gaten ved Sophus Bugges plass - også kjent som Bayern. Sistnevnte er et utmerket park- og friområde med gode rekreasjonsmuligheter året gjennom, her er det både lekeapparater, ballbinge og grusbane barna kan benytte på fritiden. Bayern er også ypperlig for soling og grilling på godværsdager sommerstid, vinterstid kan du snøre skøytene fast og ta deg en runde på isen.

Ferske brød og de essensielle dagligvarene får du kjøpt på Bunnpris like ved som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert. Rett opp i gata ligger Fagerborg Delikatesse, en spesialbutikk med smaksrike og spennende matvarer. Noen meter lenger ned i retning Bislett finner du også matbutikker som Joker og KIWI, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, samt ett av Vinmonopolets utsalg.

Fire kvartaler nedenfor finner du Oslos kanskje triveligste kafé OsloK på Jessenløkken, en lokal perle med nybakte croissanter og jazztoner inne samt sittegrupper ute i hagen sommerstid. Raw-food kaféen Oslo RAW på Adamstuen har økologisk vegansk til frokost og lunch, i tillegg er de spesialister på sunne søtsaker og kaker.

Idylliske Stensparken egner seg ypperlig for grilling og late dager i solen. Her er det også kafé med uteservering i sesong, og kombiner gjerne parken med en sveip innom St. Hanshaugen på hverdagslige løpeturer. På Bislett Stadion er det mulighet for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er Fresh Fitness i Kirkeveien et nærliggende alternativ i tillegg til ELIXIA Ullevål og SATS Bislett.

For øvrig er beliggenheten så sentral at du har gang- og sykkelavstand til de fleste av sentrums øvrige spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St. Hanshaugen og selve sentrumskjernen er innenfor en liten tur til fots eller med sykkelen. Bysykler er tilgjengelig i nabolaget.

Med kollektive transportmidler tar du deg enkelt til og fra leiligheten. 17- og 18-trikken stopper ved Adamstuen holdeplass i Sognsveien få kvartaler unna mot øst, her stopper også bussrute 118 til Jernbanetorget. Langs Kirkeveien og Ring 2 stopper i tillegg en rekke busslinjer som blant annet tar deg videre ned til Majorstua på få strakser. Med bil tar du deg nærmest direkte ut på Ring
2.TomtAreal: 1 237 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser (beboerparkering).

Muligheter for leie av garasjeplass i byggets garasjeanlegg etter venteliste. Plassene leies ut for kr.
4.300,- pr. kvartal, og pr. 05.10.17 er det flere ledige plasser til leie i garasjeanlegget. Utleie av garasjeplassene administreres av Merkantilbygg som også er sameiets forretningsfører.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført over 6 etasjer, samt kjeller og loft. Gården har stille og rolig beliggenhet i gate uten særlig gjennomgangstrafikk. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur oppført i betongkonstruksjoner, antatt fundamentert til faste masser. Yttervegger og bærende konstruksjoner oppført i mur-/betongkonstruksjoner, utvendig spekket med fuget tegl. Vinduer: Malte vindusrammer og balkongdør i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 2000. Balkonger, terrasser ol.: Solrik terrasse ca. 25m2. med adkomst fra spisestue. Terrassen er oppført i betongkonstruksjoner over underliggende leilighet og er inntrukket fra utvendig fasade. Malte smijernsgelendre og levegger oppført i trekonstruksjoner. Terrassedekke i tretremmer. Praktiske sittebenker. Luftebalkong ca. 2,2m2. mot stille bakgård og adkomst fra 'hovedsoverom'. Balkongen er oppført i betong med malte stålgelendre. Balkongdekke i tretremmer. Gulvsystemer: Etasjeskillere i armert betong med antatt oppforete gulv. Støpt dekke på bad med tilfredsstillende membraner.Overflater og innredningGulv: Flytsement ved entré og på bad, for øvrig heltre furu limtregulv, 40 cm bord. Innervegger: Betongfliser og våtromsplater på bad, for øvrig pussede og malte flater. Himlinger: Malt betong. Downlights på bad og lysskinne på kjøkken.

Kjøkken: Spesialtegnet innredning i Valchromat med Kvik skapmoduler som base for underskap og spesiallagde glatte fronter. Benkeplater i granitt. Underlimt komposittservant (Silgranit) med ett-greps blandebatteri. Innbygde Siemens hvitevarer; induksjonstopp, stekeovn og kjøleskap med fryser. Innbygget avtrekksventilator med kullfilter.

Bad: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmonterte speil. Spesialbygget veggskap i eikefinér med glatte fronter. Dusjhjørne med svingbare glassdører samt integrert armatur, hånddusj og takdusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingFjernvarmeanlegg i gården. Radiatorer i stue/spisestue og gjesterom/kontor. Elektriske varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, privat vann, offentlig kloakk. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 55 kvm P-rom: 55 kvm Bta: 60 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré, bad, kjøkken, stue/spisestue, 2 soverom.

Det minste "soverommet" mot takterrassen har åpen veggløsning mot stue/spisestue, og er pr. definisjon ikke et eget rom. Det er med enkle grep mulig å montere vegg som romdeler slik at dette blir et fullverdig soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området: Pågående plansak. Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr. 2 708,- pr. mnd. Inkluderer: fjernvarme/varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, vaktmester, kabel-tv, trappevask, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Fordeling: Renter/avdrag på fellesgjeld: kr. 435,-
Felleskostnader: kr. 2 273,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 23.098,- pr. 01.10.17 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 9235.71.34430
Långiver: BN bank Type lån: Annuitet Rentesats: 5,5% Dato siste termin: 15.07.2026
Restbeløp: kr.
1.384.032,-
Andel av saldo: kr. 42.782,- (pr. 31.12.16)FellesformueKr. 25 494,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 02.10.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 901 120 per 05.10.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 523 135 per 05.10.17. Ligningsår: 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 78935191. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 61 leiligheter.
- Sameiebrøk: 73/5030
- Dyrehold: Det er ikke tillatt å holde hund eller katt.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Vedlikehold utført i 2016:
- Rehabilitering av fasader (avsluttes i 2017).
- Rørtekniske utbedringer.
- Internkontroll brann/HMS.

Vedlikehold planlagt for 2017:
- Rehabilitering av dekke i bakgård.
- Oppgraderinger utomhus.
- Brannsikringstiltak.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1963
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1856/900112-1/105  Erklæring/avtale   05.09.1856  Forbud mot generende bedrift Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 33
Gjelder denne registerenheten med flere   1956/308827-1/105  Erklæring/avtale   23.10.1956   vedr. begrensninger i utleiemulighetene Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 33
Gjelder denne registerenheten med flere   1957/301377-1/105  Erklæring/avtale   05.02.1957  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 216 Bnr: 33
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170228. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 200 000,- (Prisantydning)
23 098,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 223 098,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
128 070,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
135 792,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 358 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristne F. KolstadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: Romerike byggservice AS og Smartstrøm AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Totaloppussing av bad våren 2015.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja - Styret utreder utbedring av dekket over parkeringskjeller.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Nei - Taket ble lagt om for ca. 10 år siden, før vi flyttet inn.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn: Malermester Juuhl AS.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Oppgradering og rehabilitering av fasader, balkonger og maling av vinduer i sameiet.
7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Nei - Sameiet har service- og driftsavtale med Inva Engineering AS.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: Tingvalla elektro AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: I forbindelse med oppussing av leiligheten er det trukket nye ledninger og montert nye stikk/brytere. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Nei - For 2017 har styret budsjettert med 2 ekstra innbetalinger av månedsleie i forbindelse med bla. rehabilitering av dekke i bakgård og oppgraderinger utomhus. Disse er allerede innbetalt. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Det er installert automatisk strømmåling av Hafslund. Ny inngangsdør til leiligheten installert 2013 av Vindu Entreprenøren AS. Levert i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Det tar litt tid før varmtvannet kommer. Sameiet har serviceavtale med Norsk Brannvern i forbindelse med brannsikring og internkontroll.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 05.10.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0360 Fagerborggata 50B
0360, Fagerborggata 50B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Fagerborggata 50B
1/28
Lukk
0