Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SPENNENDE TOWNHOUSE PÅ ENSJØ-TORG: 2-plan - 3 soverom - 49 kvm oppholdsrom - 17 kvm privat terrasse - Mulighet for kjøp av garasjeplass. Bo sentrumsnært rett ved Kampen. Kom på visning og opplev ditt nye hjem i 3D med VR briller.
Last ned budskjema
Dokumenter
Inspirasjonsbilde av privat terrasse på 17,4 kvm. Terrassen er sydvestvendt med god solforhold, perfekt for grillmiddager med venner.Trygghet for barnefamilier: Inspirasjonsbildet viser oversikten man har som foreldre ned til lekeplassen (2. etasjer ned). Barnehagen ligger i forbindelse med lekeplassen.Inspirasjonsbildet viser hvordan enderekkehuset drar nytte av ekstra vinduer på den vestlige siden. Dette gjør at hjemmet fylles av mye naturlig lys.Inspirasjonsbilde av kjøkkenet. Townhouset er gjennomgående og får også lys fra Nord/øst  inn mot kjøkkenet.
Inspirasjonsbilde av moderne bad. Tilpass uttrykket etter eget ønske blant Skanskas tilvalg.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

1. etasje: - Mulighet for innstallasjon av ekstra wc under trappen.2. etasje består av stuedel, 3 soverom og bad.Inspirasjonsbilde av byggets felles takterrasse. Her kan du nyte solen i luftige omgivelser.Inspirasjonsbildet viser arealet utenfor kjøkkenvinduet. Fra denne siden har du adkomst fra 1. etasje. Townhouset ligger i det venstre bygget på hjørnet.Ensjø-Torg - et sosialt samlingspunkt med cafeer og servicetilbud samt vannspeil.Velkommen til første visning i Ensjøveien 20 søndag 22.10 kl 13.00 - 15.00.I ditt nye Townhouse bor du med ett minutts gange til T-banen som tar deg helt til Nationalteateret stasjon på 7 minutter.På Kampen, mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø ligger det et lite rødt hus. Dette er Kampen Økologiske Barnebondegård. Kampen skole har trinnene 1 - 7 klasse.En kort rusletur og du er på Kampen. Perfekt for søndagsturer og et stopp innom Javelin Café.Gangavstand til Kampenparken og det oppgraderte og populære Tøyensenteret rett nedenfor.01.Fasade01.Fasade01.Fasade01.FasadestueInspirasjonsbilde: Oppholdsrommet er på hele 49 kvm bestående av stue, spisestue og kjøkken i åpen løsning.1. etasjeEt hjem fra Skanska
1
112
Se store bilder
Prisantydning: 7 650 000,-
Totalpris: 7 650 000,-
Primær rom: 106m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SPENNENDE TOWNHOUSE PÅ ENSJØ-TORG: 2-plan - 3 soverom - 49 kvm oppholdsrom - 17 kvm privat terrasse - Mulighet for kjøp av garasjeplass. Bo sentrumsnært rett ved Kampen. Kom på visning og opplev ditt nye hjem i 3D med VR briller."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
Prosjektets organisasjonByggherre er Skanska Eiendomsutvikling AS, Org. Nr 979 476 256. Entreprenør er Skanska Norge AS, Org. Nr 943 049 467.Om prosjektetSe eiendommens hjemmeside: http://www.ensjo-torg.no/townhouse-j304-2

Skanska Eiendomsutviklings prosjekt på Ensjø Torg vil bestå av ca. 520 boliger totalt og ca. 2500m2 næring samt barnehage. Prosjektet består av 7-9 salgs- og byggetrinn. Denne beskrivelsen gjelder tredje salgstrinn omfatter to bygg (I og J) 45 boliger fordelt på 2 trappeoppganger og barnehage, totalt
8. etasjer.

Eiendommen vil bli skilt ut fra gnr 133 bnr 7 og 14 i Oslo kommune. Det gjøres oppmerksom på at det må påregnes videre utbygging på området iht. Ensjø Torg og Ensjøbyens plan for området samt reguleringsplaner.

Utførelse og innredning leveres iht. denne beskrivelse og kontraktstegninger. I tilhørende romskjema spesifiseres materialer og utrustning for hvert rom. Det gjøres oppmerksom på at tilvalg kun kan bestilles fra prosjektets tilvalgsliste iht. gitte frister. Hvitevarer er ikke en del av standardleveranse.Ferdigstillelse og tilvalgPlanlagt ferdigstillelse for trinn 3, hus I og J er 31.01.2020. (kan bli ferdig opptil 4 mnd. før).

Det vil bli gitt tilvalgsmuligheter mot tillegg i pris. Det gjøres oppmerksom på at tilvalg kun kan bestilles fra prosjektets tilvalgsliste iht. gitte frister. Hvitevarer er ikke en del av standardleveransen. Tilvalg på kjøkken og garderobeløsninger gjøres direkte med kjøkkenleverandøren. Plassering av vann, avløp og ventilasjon på kjøkken er iht. tegning og kan ikke endres.

Tilvalgsfrist for trinn 3 er pt. ikke avklart.Kort oppsummertEnsjø Torg ligger i Gamle Oslo bydel som i følge Oslo kommune har størst forventet befolkningsvekst de neste 10 årene og tilsvarende lyse utsikter, både med tanke på bokvalitet og en investering for fremtiden. På Ensjø vil du bo i nærhet av det meste og oppleve et tilbud som gjør hverdagen enkel og innholdsrik.   Er du tidlig ute, kan du være med å påvirke interiøret gjennom tilvalg fra utbyggerens tilvalgsliste slik at ditt nye hjem blir mest mulig tilpasset dine egne preferanser.Ditt nye hjemSom et moderne hjem over to plan, omfatter romløsningen en stor sosial sone på nesten 50 kvadratmeter som byr på stor plass både til sosiale sammenkomster og hverdagslig opphold på nedre plan. Her er stuen og kjøkkenet samlet i en gjennomgående og åpen løsning som oppleves behagelig luftig på dagtid, spesielt siden plasseringen på byggets vestre ende innebærer fordelen av to ekstra vinduer i stuen.   Den sosiale sonens åpne utforming gir deg stort spillerom rundt møblering og rommer blant annet gjerne en romslig sofagruppe og et langstrakt spisebord. Måltidene kan du tilberede på et moderne kjøkken med kort vei til spisebordet som gir kontakt med middagsgjester.   Når de varmere vår- og sommerdagene melder sin ankomst, kan terrassen nærmest fungere som en forlengelse av den sosiale sonen og være et perfekt sted for grillmiddager såvel som ledige stunder i friluft. Terrassen er orientert i sydvestlig retning og dermed mot solens gang store deler av dagen.   Ytterligere en stue finner du på øvre plan, denne har en mer tilbaketrukket atmosfære og kan fungere ypperlig som en dedikert TV-stue eller et romslig hjemmekontor.   Samtlige tre soverom plassert i praktisk nærhet på én og samme flate på øvre plan, hvorav to er arealmessig identiske på åtte kvadratmeter og velfungerende som soveplass for overnattingsgjester. Rommene har naturligvis også alternativt bruksområde som hjemmekontor, et sted du kan dyrke din hobby, eller som bibliotek. Hovedsoverommet er med sine knappe 12 kvadratmeter av generøs størrelse til sitt formål, og har i tillegg plass for en romslig  skyvedørsgarderobe, perfekt for par.   Badet er plassert sentralt på øvre plan og er dermed lett tilgjengelig fra samtlige soverom. I likhet med kjøkkenet kan du ved tidlig avgjørelse også i stor grad tilpasse badet dine egne preferanser. Fliser på gulv og vegger er naturligvis standard, og baderomsmøblene er av moderne standard.   Hvis dere liker å invitere gjester og nyte middager på terrassen, eller ved langbordet i stuen, er det verdt å fremheve muligheten for å tilvelge et praktisk gjestetoalett i samme etasje som stue og kjøkken, med plassering under trappen.InnholdPlan 3 (inngang fra bakkeplan bakside): Entre, åpen stue/ kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Plan 4 (tilsvarer
2. etasje på bakside): Stue, bad, 3 soverom, innvendig bod.

Videre får alle leiligheter netting sportsbod på ca. 5 m2 i kjeller. I sportsboden er gulv og himling i støvbunden betong, vegger i betong/leca/stålnetting. Det kan forekomme tekniske føringer under himling og på vegg. Avstand til sprinkling må hensyntas ved lagring.

De leiligheter som har innvendig bod fremgår av kontraktstegning. Leiligheter uten innvendig bod eller bod mindre enn 3m2, blir kompensert med større sportsbod i kjeller. Noen få leiligheter vil få sportsbod i parkeringskjelleren eller i nabobygg, dette vil gjelde 3 roms i bygg J.Utomhus/fellesarealerUtomhusplanen er av illustrativ karakter og avvik vil kunne forekomme. Det blir et utomhusareal av alminnelig god kvalitet. Vi gjør oppmerksom på at en del av utearealet ikke vil være ferdigstilt ved overlevering, da dette fullføres i sammenheng med et senere byggetrinn/ egnet årstid.

Trapp og heis går fra inngangsplan til toppetasje og til boder i begge oppgangene. Heisen får rustfri front i stål og flis på gulv. Det er egen inngang til felles trapp/heis i blokk J som går ned til parkeringskjeller. Denne skal kunne benyttes av samtlige beboere i feltene S1, B1 og B2. Alle innvendige vegger blir i hvitmalt betong/gips. Gulv i inngangsparti får fliser, trapper og korridorer får vinylbelegg. Spilerekkverket i trappoppgang leveres i lakkert stål.

Barnehage: Barnehagen får eksklusiv bruksrett til inngjerdet utvendig lekeareal innenfor barnehagens alminnelige åpningstid. Utenfor alminnelig åpningstid skal lekearealet være tilgjengelig til bruk for alle.Beliggenhet og nærområdetEnsjø Torg er stedet for deg som vil bo moderne og oppleve en enkel hverdag, med kort vei til jobben og enda kortere vei til barnehagen. Etter endt arbeidsdag tar T-banen deg fra Jernbanetorget opp til Ensjø Torg på effektive fire minutter. Her vil du med andre ord bo nærmest i byen, men likevel tilbaketrukket i høyden 70 meter over havet der luften er friskere og omgivelsene roligere. Med sykkel triller du ned til fjorden og sentrum på under 10 minutter.   Hverdagen i Ensjø Torg vil oppleves praktisk for dere som småbarnsfamilie. Det etableres barnehage i underetasjen, som også får fine lekeområder som kan benyttes på fritiden. Her er det både skjermet og trygt. I nabolaget eksisterer allerede et godt utvalg forretninger, og etterhvert som utviklingen tar form vil et stadig større tjeneste- og kulturtilbud følge etter.   Noen av byens vakreste parkområder er innenfor rusleavstand fra Ensjø Torg, både Tøyenparken, Kampen Park og frodige Botanisk Hage. Parkene grenser til hverandre og er ypperlige både for søndagsturer og som del av treningsrundene i hverdagen. En opplevelse som barna gjerne kan oppleve gjentatte ganger ila året er alle dyrene på Kampen Økologiske Barnebondegård. Gården ligger i Skedsmogata 23, et par minutters gange fra din egen ytterdør. Ta gjerne også med familien på lek på oppussede Tøyenbadet, eller gå på hockeykamp på Jordal Amfi rett nedenfor. På Valle Hovin kan du også ta på deg skøytene vinterstid. I sum har dere som familie på Ensjø Torg, en tilværelse i rolige omgivelser, med kort vei til både servicetilbud og opplevelser.TomtTometarealet er p.t ikke avklart.ParkeringParkeringsplass kr. 400 000,- kan kjøpes i tillegg om ønskelig. Parkeringsplassene vil ligge i garasjekjeller som vil være felles for hele Ensjø Torg, felt S1, B1 og B2. Garasjekjeller vil ligge under bakken på felt B1. Det vil ikke etableres faste parkeringsplasser, men tilgang til plattform i et automatisert parkeringsanlegg. Inngang til garasjeanlegget skjer via en portal i hus J, hvor det er heis og trapp ned til garasjeanlegget.

Garasjekjelleren vil etableres som en anleggseiendom og organiseres som et garasjesameie hvor man eier en andel av sameie. Månedsutgifter for garasjeplass er estimert til kr. 275,- pr. mnd. i tillegg til de oppgitte fellesutgiftene, for de som velger å kjøpe garasjeplass.

Standard bredde på parkeringsplattformer vil være begrenset til 250 cm, lengde 520 cm, og maksimal bilhøyde til 205 cm. Plattformene vil ha vektbegrensning på 2 tonn. Det tas forbehold om at enkelte plasser kan være mindre, samt endringer i vektbegrensning. Disse begrensningene gjelder ikke for HC plasser.

Med forbehold om offentlig godkjenning er det planlagt mulighet for tilvalgskjøp av ladesøyle for EL bil på inntil 40% av plassene for hvert salgstrinn. Ladesøyle vil være på 16A og det tas forbehold om begrensning av ladestrøm ved maks belastning. For øvrige detaljer, se kontrakt for kjøp av parkeringsplass.

Ved kjøp av garasjeplass for trinn 3 vil kr. 40.000,- falle til betaling i sammenheng med kjøpet av leilighet, resten ved overtakelse. Plassene er forventet ferdig klar samtidig med overtakelse.ByggemåteGrunn og fundamenter: Husene er fundamentert på fjell.

Bæresystem: Husene bygges med bærekonstruksjoner i stål og betong, samt hulldekkelementer.

Yttervegger: Fasadene består av isolert klimavegg med innvendig gipsplatekledning, utvendig glass, tegl og platekledning i stål eller aluminium. Jfr. fasadetegninger.

Innervegger: Innvendige vegger i boligene utføres generelt som lette uisolerte skillevegger med gipsplatekledning. Betong forekommer i en viss utstrekning i forbindelse med trapperom, heis, leilighetsskillevegger og bærevegger.

Vinduer: Vinduer leveres hvitmalte (NSC S 0502 - Y) med utvendig mantling (ytterkledning) i farget aluminium. Balkongdører leveres hvitmalt med utvendig mantling (ytterkledning) i farget aluminium. Beslag leveres i forkrommet utførelse. Dør - og vindussmyg i yttervegger vil bestå av hvitmalte utforinger og gerikter . Det vil være synlige spikerhull i geriktene. Solskjerming av vinduer leveres iht. krav fra Teknisk forskrift og beregninger. Omfang som angitt på fasadetegning. Manuell eller elektrisk betjening med bryter.Overflater og innredningBad: Bad leveres som ferdige typegodkjente baderomsmoduler med noen få unntak der bad/WC av tekniske årsaker må plassbygges. Innredning, utstyr og overflater leveres iht. romskjema. Bredder på skap/servant/speil vil variere mellom de enkelte baderomstyper.

Kjøkken: Standard kjøkkeninnredning fra Norema type Aspekt med glatte hvite fronter eller tilsvarende kjøkken fra annen leverandør. Kjøkkenleveransen som fremgår av salgs- og kontraktstegning er veiledende og angir generell utstrekning av kjøkkenet. Mindre endringer i komponentplassering og eksakte mål vil kunne forekomme. Kjøkkenleverandør vil utarbeide spesifikke kjøkkentegninger for hver leilighet. Kjøkkentilvalg vil skje direkte hos kjøkkenleverandør iht. prosjektets frister. Det vil ikke være anledning til å endre posisjon på komponenter tilknyttet vann/avløp, ventilasjon og EL. Hvitevarer inngår ikke i standardleveransen, men kan bestilles hos kjøkkenleverandør slik at dette er ferdig montert ved overtakelse. Det vil ikke være anledning til å få montert hvitevarer fra egen leveranse før overtakelse.

Garderobeskap: Garderobeskap leveres ikke som standardleveranse.

Himling: Himlinger leveres iht. romskjema, enten som malte hulldekker med synlige v-fuger, eller som malte gipsplater. Standard takhøyde er ca. 250 cm med unntak av baderom som har standard takhøyde på ca. 220 cm, og rom med nedsenket himling / innkassinger, hvor laveste takhøyde er ca. 220 cm. Omfang av nedsenket himling er vist på kontraktstegning. I innvendig bod vil det forekomme synlige rør og kanaler.

Gulv: Fliser i entre. 14 mm 3-stavs parkett eik natur, hvit matt lakk. Hvitkalket eik fotlist i stue, kjøkken og på soverom. Fliser str. 10x10 cm, farge grå på bad.

Vegger: Sparklet og malte gipsplater eller betong. Farge hvit (NCS S 0502 -Y) i stue, gang, kjøkken og på soverom. Fliser str. 40*20 cm, farge matt hvit på bad.

Dører: Innvendige dører leveres med hvite, glatte dørblader samt hvitmalte karmer, utforinger og gerikter. Det vil være synlige spikerhull i geriktene.

TV / internett: Leilighetene leveres med ett uttak for kabel-TV / bredbånd i stue , samt i gang plan 2 Townhouse (gjelder ikke l. nr. I0302 og I0301)

Porttelefon: Det leveres porttelefonanlegg ved inngangsdør til hver blokk med svarapparat i hver leilighet. Systemet er tilrettelagt for kamerafunksjon (tilvalg).Elkraft / Fjernvarme / Luftbehandling / Generelt VVSLeilighetene leveres med skjult røranlegg for elektro, unntatt der det er lydskillevegger eller yttervegger. Det leveres strømmåler for hver enkelt leilighet plassert i fellesareal. Sikringsskap plasseres i bod eller i gang. Elektriske punkter iht. romskjema.

Oppvarming av leilighetene kommer fra felles fjernvarmesentral/veksler for sameiet, plassert i kjeller og kan forsyne flere sameier. Herfra føres varmerør via eget fordelerskap i leiligheten til gulvvarmesløyfer i stue/kjøkken, entre, soverom og bad. Plassering av fordelerskap for varme er angitt på tegning.

Det installeres egen måler for varmeforbruk i hver leilighet. Energikostnadene vil bli fakturert etter faktisk forbruk, samt en forholdsmessig andel av sameiets varmeforbruk. Energikostnadene kommer som tillegg til oppgitt felleskostnad.

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning fra sentralt aggregat. Avtrekk fra kjøkken og bad. Tilførsel av luft skjer via ventiler i oppholdsrom.

Innvendig vannledninger legges som rør - i - rør med fordelerskap plassert i tak på bad. Hver leilighet vil ha egen stoppekran plassert i vannskap på vegg. Felles varmtvann med egen måler for avlesning plassert i varmeskap på vegg i hver leilighet, se kontraktstegning. Utstyr på kjøkken og bad som angitt i romskjema. Leilighetene får installert sprinkleranlegg med synlige sprinklerhoder for brannslokking.Vei, vann og avløpBygget vil bli tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 112,8 kvm P-rom: 106,1 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Plan 3: Entre, åpen stue/ kjøkkenløsning. Plan 4: Stue, bad, 3 soverom.

Bruksareal (BRA) for en bruksenheten er det areal av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av innervegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS3940:2012).

P-rom (Primærrom) er primærrommenes nettoareal og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). I tillegg er sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger trukket ut.Kommunale avgifterKommunale avgifter vil bli betalt gjennom felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad:
3.350,- pr. mnd.

Inkluderer: Grunnpakke kabel-tv og bredbånd, kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm og oppvarming i fellesarealer, normale drifts- og vedlikeholdsutgifter, vaktmester, trappevask, honorarer til styret, forretningsfører og revisor.

Det tas forbehold om at felleskostnadene kan øke grunnet renteendringer, kommunale avgifter, med mer.LigningsverdiLigningsverdien fastsettes først etter ferdigstillelse av boligen. Ligningsverdien beregnes ut fra boligens areal multiplisert med en kvadratmetersats (en beregnet markedsverdi). Formuesverdien utgjør en prosentandel av den beregnede omsetningsverdi. Prosentandelen er anslått til 25 % for primærbolig og sekundærbolig, og 90 % fra inntektsåret 2017. Ta kontakt med skatteetaten for nærmere informasjon, evt. se www.skatteetaten.no. Det betales eiendomsskatt i Oslo.SameieHver bolig utgjør en seksjon i Eierseksjonssameie Ensjø Torg
2. Eierseksjonssameie vil være et kombinasjonssameie med både bolig og næringsseksjon (barnehage).

Bodarealet i kjeller vil være del av sameiets fellesareal og hver seksjon får bruksrett til en angitt bod. Eventuelt etableres bodene som tilleggsdel til seksjonene.

Trapp, heis, korridor og tekniske rom er fellesareal i eierseksjonssameiet.

Utomhusarealet til Sameiet er del av sameiets fellesareal med unntak av barnehagens uteareal, se forøvrig foreløpig utomhusplan.

Utbygger vil, på vegne av kjøper/sameiet inngå avtaler bl.a. om :
- Avtale om forretningsførsel
- Strømleveranser
- Avtaler om henting av avfall
- Levering av fjernvarme/nærvarme
- Drift og vedlikehold av heiser
- Avtale om direkte varsling til Brannvesenet
- Lovpålagte serviceavtaler f.eks i sammenheng med FDV-dokumentasjon
- Avtale om vaktmestertjenester
- Avtale om kabel-tv / bredbånd
- Evt. andre avtaler for fremtidig drift/service av både eierseksjonssameie og garasjeanlegg
- Avtale om skjøtsel av utomhusarealer

Utbygger tar forbehold om at det vil kunne gjelde bindingstider på enkelte av disse leveransene.DiverseBilder og illustrasjoner er ment å illustrere prosjektet. De kan vise elementer og tilvalg som ikke er/blir en del av standardleveransen. Fasader og utomhus vil også kunne avvike fra illustrasjoner. Det gjøres oppmerksom på at utsikt og solforhold som er vist ikke er gjeldende for alle leiligheter. Alle opplysninger er gitt med forbehold om endringer som er hensiktsmessig og nødvendige, uten å redusere den generelle standard. Hvitevarer, garderobeskap og øvrige møbler/løsøre inngår ikke i standardleveransen. Tekniske installasjoner, innkassinger, ventilasjonsaggregat, nedforet himling, rørføringer og radiator/konvektor kan avvike fra og/eller er ikke vist på plantegninger. Forøvrig henvises det til kontraktstegning, leveransebeskrivelse og romskjema som beskriver detaljer ved leiligheten.

Plantegninger er ikke gjengitt i målestokk og bør ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler.

Det gjøres oppmerksom på at ferdigstillelsesgrad av utomhusarealer ved overlevering vil kunne avvike fra beskrivelser gitt i salgsmateriell. Det tas forbehold om offentlige pålegg som ikke er kjent på salgstidspunktet som kan medføre endringer.

Postkasser: Postkasser plasseres inne i oppgangene.

Brann: Det installeres sprinkleranlegg for brannslukking, både i leiligheter og i fellesarealer iht. regelverk. I tillegg leveres 1 stk. brannslukkingsapparat til hver leilighet.

Renovasjon: Felles avfallshåndtering i avfallsbrønner for hele felt B1. Barnehage har egen avfallsløsning innenfor egen seksjon/uteareal.

Prosjekteringsforutsetninger: Beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler og funksjoner. Leveransen er i henhold til Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK10) som gjelder på tidspunkt for innsendelse av rammesøknad, samt NEK 400; 2014 elektriske installasjoner i boliger. Arbeidet utføres etter normale krav til toleranser som gjelder for bygging av boliger. For øvrig legges offentlige lover, forskrifter og standarder til grunn for krav til utførelse og materialbruk.

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova.

Tomten er eiet. Eierseksjonsloven gir ikke anledning for at mer enn to boligseksjoner eies av en og samme fysiske/juridiske person.Betingelser10 % av kjøpesummen for boligen forfaller til betaling 14 dager etter inngåelse av ordinær kjøpekontrakt. Dette skal være frie midler (dvs. uten pant i leiligheten som kjøpes). For selskaper betales det 20% av kjøpesummen. Resterende del av kjøpesummen forfaller til betaling ved overlevering og må være på oppgjørsmeglers konto før nøkler blir utlevert. Finansieringsbekreftelse for kjøpesum skal fremlegges ved kjøp av bolig i prosjektet. Alle innbetalinger skjer til klientkonto hos megler. Kjøpesummen vil ikke bli utbetalt selger før selger stiller selvskyldnergaranti fra bank jfr. bustadoppføringsloven § 47, eller skjøtet er tinglyst. Det gjøres oppmerksom på at det ikke opparbeides rente på klientkonto til fordel for kjøper, hvis Utbygger velger å stille garanti og ta ut pengene i byggetiden.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Vdr. omkostningerRegnestykket for omkostninger forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

I tillegg kommer et beløp tilsvarende 3 mnd. felleskostnader (eksklusiv evt. kostnader til felles fyring og/eller varmtvann) som oppstartsmidler til sameiet. Dette innkreves av forretningsfører i forbindelse med innflytning.

Det tas forbehold om at beregningsgrunnlaget for dokumentavgiften godkjennes av Statens Kartverk, evt. endring i de oppgitte offentlige gebyrer.Omkostninger
kjøper
TESTForbeholdDet tas forbehold om at det gis intern og offentlig godkjenning inkludert dispensasjoner, samt 40% salg innen 15.01.2018 for trinn
3. Selger forbeholder seg retten til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel. Selger tar forbehold om offentlige avgifter med mer, som kan føre til at husleien blir høyere enn stipulert.

Alle opplysningene i salgsmaterialet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessig og nødvendig, uten å redusere den generelle standard. Det tas forbehold om skrivefeil i romskjema og leveransebeskrivelse. Alle illustrasjoner benyttet i markedsføring av prosjekts navn er kun ment å være av illustrativ karakter og avvik kan forekomme.

Det tas forbehold om synlige rør/kanalføringer.

Det tas forbehold om plassering og størrelse på sjakter, nedforinger og innkassinger. I forbindelse med elektro/ tvdata /sanitær/ fjernvarme/ ventilasjon, kan det komme inspeksjonsluker.

Det tas forbehold om endelig utforming på innredning av kjøkken og bad.

Det tas forbehold om å endre organiseringen av prosjektet dersom dette viser seg hensiktsmessig, eventuelt som følge av krav fra plan- og bygningsetaten. I så tilfelle plikter kjøper å medvirke til alle vedtak om endring i eierseksjonssameiet. Det vil si reseksjonering av eierseksjoner, samt gi de underskrifter som måtte være nødvendig for gjennomføringen av byggetrinnene, f.eks i forhold til Statens Kartverk og bygningsmyndigheter.

Seksjonering kan ta tid som følge av lang saksbehandlingstid i kommunen/Statens Kartverk knyttet til deling/seksjonering. Det gjøres oppmerksom på at utleie av boligen før seksjoneringsbegjæringen er tinglyst, kan utløse kjøperett for leietager til redusert pris jamfør eierseksjonsloven kap
3. Dette er kjøpers ansvar.Avbestillingsgebyr/ Evt. videresalg av leilighet før overtakelseDersom forbrukeren avbestille før det er gitt igangsettelsestillatelse, fastsettes avbestillingsgebyret til 5% av kontraktsummen inkludert evt. mva. Dersom kjøper avbestiller etter at igangsettelsestillatelsen er gitt, gjelder Bustadoppføringslovens regler (jamfør paragraf 52 og 53).

Det er mulig å samtykke til videresalg av opprinnelig avtale, dersom opprinnelig kjøper er forbruker og har kjøpt boligen for selv å bo der eller til noen i sin familie. Slik videresalg skjer ved transport av kontrakten. Gebyr for slik transport utgjør pt. kr 20.000,-. For at Utbygger skal godta transport av kontrakten må man benytte Utbyggers "Avtale om transport av kjøpekontrakt" som fås hos selger. Transport av kontrakt godkjennes ikke de siste 6 uker før overtagelse. For øvrig videresalg (Videresalg fra næringsdrivende eller fra forbruker på spekulasjoner) kan ikke kontraktposisjonen selges, jfr. Bustadoppføringslova § 1b.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadCopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.
Se prospekt
Oslo, 0655 Rolf Hofmos gate
0655, Rolf Hofmos gate
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Rolf Hofmos gate
1/22
Lukk
1