Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ØVRE GRÜNERLØKKA: Unik, urban og gjennomgående leilighet med arkitekttegnet innredning og smarte løsninger. Pusset opp i 2014. Tett på Løkkas puls.
Last ned budskjema
Dokumenter
Biermanns gate 10 presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer i tillegg bod i kjeller og ved trappegang.Motstående koke- og vaskesoner gjør kjøkkenet bruksvennlig.Kjøkkenet er stilrent innredet med kreddersydde løsninger. For øvrig dimmere på kjøkken, soveavdeling og på bad.
Den plassbyggede delen inkluderer vaskesonen og er belagt med en valset stålplate på benken.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I sommerhalvåret kan du ta med deg måltidene rett ut til balkongen.Balkongen vender inn mot gårdsrommet og har flott utsyn over bakhagen.Kjøkkeninnredningen er oppriktig unik, dels plassbygget av finér og dels basert på skapskrog fra Kvik. Kjøkkenviften er med avtrekk.Kjøkkenøyen fungerer også som en romdeler mot soveavdelingen.En plassbesparende skyvedør lar deg går rett fra soveavdelingen inn til badet. Baderommets vegger og gulv er av grå oljede primroc fibersementplater.Leiligheten ble pusset opp omkring 2014 og forvandlet fra en ordinær to-roms til et annerledes hjem. Integrert nedsenket kokosmatte i entreen.Rommets midtre del fungerer som en voluminøs dusjsone, dusjhodet er integrert i himlingen. Varmekabler på gulv.Badet er utformet som et multifunksjonelt rom med smarte, plassbyggede innredninger. Alle finéroverflater på bad er lakkerte.Stuens to krysspostvinduer slipper inn både lys og solstråler på dagtid.Marterialvalget i leiligheten er generellt gjennomgående.Stuen har et snev av klassisk atmosfære med originale heltre furugulv og rosett i himlingen.Stuens nær kvadratiske gulvflate enkel å møblere, gjerne med en to-seter og en stol to på siden.I samtlige rom er det av arkitekt tegnet inn smarte og dekorative løsninger i kryssfinér. Det er blant annet laget en praktisk og usynlig oppbevaringsmulighet for elektronikk over inngangen til stuen.En moderne Rais peisovn fyller stuen med varm stemning på kalde dager. Pipeløpene er rehabiliterte.Den grønne bakhagen er et perfekt sted å tilbringe ledige stunder i gresset.Her kan du flytte rett inn og bo både spennende og moderne, tett på Grünerløkkas yrende liv.
0
95
Se store bilder
Prisantydning: 3 650 000,-
Totalpris: 3 714 733,-
Primær rom: 45m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"ØVRE GRÜNERLØKKA: Unik, urban og gjennomgående leilighet med arkitekttegnet innredning og smarte løsninger. Pusset opp i 2014. Tett på Løkkas puls."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.225 Bnr.39 Andelsnr.3 Orgnr.944473637 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten er en spennende studie i hvordan et areal kan utnyttes maksimalt gjennom smarte løsninger og en tankegang som går utenfor boksen.

Leiligheten ble pusset opp i sin helhet omkring 2014 og forvandlet fra en ordinær to-roms til et annerledes hjem med sterk urban atmosfære og et oppriktig unikt interiør tegnet av arkitekt.

Her kan du flytte rett inn og bo både spennende og moderne, tett på Grünerløkkas yrende liv og St. Hanshaugens mange spennende forretninger og uteliv. Nærmeste trikkestopp er under 100 meters gange fra ytterdøren.
  • Et urbant og annerledes hjem på Løkka
  • Arkitekttegnet, plassbygget interiør
  • Gjennomgående og arealeffektiv romløsning
  • Balkong med flott utsyn over bakhagen
  • Holdeplass for trikk og buss like om hjørnet
  • Kort vei ned til Løkkas varierte kultur- og uteliv
  • Nærhet til St. Hanshaugen, få minutter ned til Vulkan
  • Fine parkområder rett i nærheten, inkludert Akerselva
Ditt nye hjemLeiligheten ble omkring 2014 betydelig påkostet og omformet fra en ordinær to-roms til dagens unike utførelse. I samtlige rom er det av arkitekt tegnet inn smarte og dekorative løsninger i kryssfinér som til sammen danner en helhetlig rød tråd og står for mye av leilighetens egenart.

Stuen har et snev av klassisk atmosfære, med en dekorativ rosett i himlingen og originale heltre furugulv, mens spesialbyggede elementer i finér trekker opp en rød linje til interiøret i leilighetens øvrige rom. To krysspostvinduer av god høyde i stuens sydvegg slipper solstrålene inn på dagtid og byr samtidig på fint utsyn i gjennom nabokvartalets bakhage. For øvrig er stuens nær kvadratiske gulvflate enkel å møblere, gjerne med både en to-seter og en stol eller to på siden. Her er det i tillegg montert en moderne Rais peisovn som fyller stuen med varm stemning på kalde dager.

Kjøkkenet er kanskje leilighetens kanskje mest egenartede del, og inkluderer også en adskilt og tilbaketrukket soveavdeling. Legg for øvrig merke til at denne delen i sin helhet ligger på et eget platå, ett trinn opp fra gulvnivået i stuen og gangen. Her er det rom for et spisebord, og på gode dager i sommerhalvåret kan du ta med deg måltidene rett ut til balkongen som vender inn over gårdsrommet og har flott utsyn over bakhagen.

Selve kjøkkeninnredningen er oppriktig unik, dels plassbygget av finér og dels basert på skapskrog fra Kvik. Sistnevnte rommer kokesonen og en rekke skuffer utført i sort valchromat, mens benkeplaten er utført i sort fibersement. Den plassbyggede delen omfatter på sin side blant annet vaskesonen og er belagt med en varmvalset rustfri stålplate på benken. Motstående koke- og vaskesoner gjør kjøkkenet bruksvennlig, og god skapinnredningen rommer det du trenger av utstyr til daglig bruk.

Kjøkkenøyen med kokesonen fyller også rollen som en romdeler mot soveavdelingen, der du finner ytterligere plassbyggede løsninger i form av en dobbeltseng og veggskap. Sengen flukter høydemessig nærmest med vinduet, slik at du opplever fint utsyn rett mot de grønne omgivelsene i bakhagen allerede fra du våkner.

En plassbesparende skyvedør lar deg går rett fra soveavdelingen inn til badet, som også er lett tilgjengelig fra den sosiale sonen på kjøkkenet. Badet er utformet som et multifunksjonelt rom og er av en utførelse som tar leilighetens interiørmessige særegenhet ytterligere et hakk videre. Naturmaterialet finér dominerer også her, blant annet i møblementet som er plassbygget og nyttig både til baderoms- og vaskeromsformål. Rommets midtre del fungerer som en voluminøs dusjsone, markert av glassfliser på gulvet og skjermende spesialsydde forheng i spinnakerduk som kan trekkes frem på to sider mens du dusjer. I tillegg til en hånddusj finner du selve dusjhodet integrert i himlingen noe som lar vannet falle fritt rett ned på flisgulvet.InnholdEntré/gang, bad, stue, kjøkken med soveavdeling og utgang til balkong.

Leiligheten disponerer i tillegg bod i kjeller og ved trappegang.Beliggenhet og nærområdetBiermanns gate 10 ligger i en stille sidegate helt øverst på Grünerløkka, midt mellom Ringnes Park og den grønne lungen Johan Sverdrups plass. Like om hjørnet finner du både MENY, SATS ELIXIA og Ringen Kino, mens kjernen av Løkkas kulturelle og særegne puls er få skritt unna i kvartalene nedenfor. Veien er heller ikke lang bort til Kiellands Hus med blant annet Vinmonopolet.

Kvartalene nedover Løkka spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk, deriblant det etablerte Parkteatret rett over Olaf Ryes plass. Burger jointen Munchies er stedet for gode burgere, tilbakelent atmosfære og imøtekommende betjening. Besøk også Villa Paradiso og prøv deres steinovnspizza, og hos Tim Wendelboe på hjørnet av Fossveien får du kaffe med lidenskap på kaffebrenneriet som tar mål av seg til å være blant de beste i verden på sitt felt.

Legg også gjerne turen over Akerselva til Vulkan, ett av byens mest spennende nye prosjekter der tidligere industriområder forvandles til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten, samt BAR Vulkan, Døgnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Løkka-livet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, gjerne med en god bok eller noe godt å drikke sammen med gode venner. Fra leiligheten har du få minutters gange til de mange grønne lungene omkring; både Grünerhagen Park, Sofienbergparken, Birkelunden og Kuba er flotte grøntområder for å oppleve solrike dager. Legg gjerne også en tur på grusveiene i grønne omgivelser langs Akerselvas som er ypperlige også for hverdagslige løpeturer.

Du tar deg enkelt til og fra leiligheten med trikkens linjer 11, 12 og 13 som stopper like om hjørnet. Reisetiden ned til sentrum er snaue 10 minutter. Bussholdeplasser finner du både Toftes gate og i Sannergata like nedenfor, herfra går busslinje 21 som blant annet tar deg til Aker Brygge samt linje 33 til Filipstad.

Nærmeste T-bane finner du på Carl Berners plass. Tar du bilen fatt kjører du enkelt rett ut på Ring 2 og har samtidig kort vei opp til Sinsenkrysset.TomtAreal: 240 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. Mulighet for leie av parkering-/garasjeplass i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Lakkerte og malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1984. To-fløyet balkongdør med lakkerte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 2017. Spiskammersvindu er skiftet med nytt 2-lags isolerglassvindu. Vindu i stue mot bad er i BenCore for å skape gjennomlys til bad. Balkonger, terrasser ol.: Luftig og lys balkong ca. 3,5m2. med adkomst fra kjøkken. Balkongen er oppført i stålkonstruksjoner og gulv belagt med tretremmer. Balkong er nymontert i 2017 i regi av boligselskapet. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Oppbygget gulv i entré/gang, kjøkken og soverom av avretningsmasse. Gulv på våtrom er oppbygget av trekonstruksjoner og belagt med PrimeRoc plater. Gulvplater er belagt med banemembran. Rennesluk med synlig membranløsninger. Nedsenket dusjsone med stålkanter i gulv med tilstrekkelig fall mot sluk.Overflater og innredningGulv: Fliser, fibersement-plater og trebord. Innervegger: Kryssfinér og pussede, malte flater. Himlinger: Kryssfinér og pussede malte flater. Rosett i stuen.

Kjøkken: Plassbygget skapinnredning i finér med rustfri benkeplate. Underlimt servant og integrert ett-greps armatur. Oppvaskmaskin. Kjøkkenøy fra Kvik med skuffer, benkeplate i fibersement samt innbygget stekeovn og planlimt induksjonstopp fra Gorenje. Overmontert ventilator.

Bad: Plassbygget innredning i finér med underlimt servant og integrert ett-greps armatur. Overmontert regndusj. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. Peisovn i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 45 kvm P-rom: 45 kvm Bta: 50 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue, kjøkken, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Utleie er ikke tillatt uten styrets samtykke og godkjenning av leietaker.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201619105, Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær.

Pågående byggesaker i området:
- Saksnummer: 201605793. Biermanns gate 6 - Utskifting av vinduer og tak og innvendige endringer i bærekonstruksjoner.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste).Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
2.989,- pr. mnd. Inkluderer: Kommunale avgifter, trappevask, kabel-TV/ internett fra Get, felles forsikring, nedbetaling felles lån, driftskostnader m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 64 733,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12128384829
Långiver: DnB Boligkreditt As Type lån: Annuitet Rentesats: 3,35% Antall terminer til innfrielse: 67
Restbeløp: kr. 727 796,-
Andel av saldo: kr. 64 733,-FellesformueKr. 24 217,- iht. brev fra forretningsfører, datert: 04.10.17.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr. 618 597,- og som sekundærbolig kr. 1 732 072,-  per 31.12.15 iht. brev fra Skatt Øst datert 09.10.17.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 82029364. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 11 leiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: Det er ikke tillatt med dyrehold uten skriftlig godkjennelse fra styret.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har avtale med Get om leveranse av kabel-tv og bredbånd.
- Borettslaget er medlem av huseiernes landsforbund.

Diverse større utført vedlikehold:  rehabilitering av piper i 2017
- 2016: 5 stk. balkonger ble montert.
- 2014: foretatt full rehabilitering av fasade mot bakgård.
- 2011: Oppussing av oppgang.
- 2006: Rehabilitering av vinduer i oppgang.
- 2002: Oppussing av fasade.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren farge+bokstavTilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølgerDiverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1894
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1963/513725-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 20.09.1963 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1985/61993-1/105 LIVSVARIG BORETT TINGLYST 09.10.1985 RETTIGHETSHAVER: TJØLSEN SOLVEIG

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-225/326 i eiendomsrett 2001/53466-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 10.09.2001 Bestemmelser om bruk av gårdsrom Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/ direktøren for Bolig- og eiendomsetaten

Rettigheter på 0301-225/122 i eiendomsrett 2002/65538-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.10.2002 Bestemmelse om bruk av gårdsrom Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Eiendoms- og byfornyelsesetatenForhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170230. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 650 000,- (Prisantydning)
64 733,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 714 733,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 719 665,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader?
- Ja - Sprekk i flis, i forrige eiers eierskap. Flis byttet av sertifisert håndverker. Sprekk i flis i mitt eierskap. Flis byttet av sertifisert håndverker.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- Teknisk rørservice, membranservice.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når
- Lagt sveisemembran, fliser, varmekabler og røropplegg. 2014.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei - Pipene er rehabilitert 2017.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja - Noe fuktig kjeller pga bygårdens alder.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Noe skjevhet i gulv, pga bygningens alder.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn: Balkongteam.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Oppført nye balkonger 2017.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: 230 volt.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt elektrisk anlegg 2014. Oppført to ekstra stikkontakter i stue 2016.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn: Teknisk rørservice
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Nytt bad 2014 ihht. Bransjens våtromsnorm. 12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.?
- Ja - Leiligheten kan leies ut opp til 3 år ved styres godkjenning. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja - Loftet er bygget ut og seksjonert om til leiligheter.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 06.10.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport og egenerklæring
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0473 Biermanns gate 10
0473, Biermanns gate 10
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Biermanns gate 10
1/21
Lukk
0