Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ST. HANSHAUGEN: Velholdt 2-roms med separat kjøkken og god takhøyde. Fantastisk bakgård tegnet av Snøhetta. Tilbaketrukkede, rolige omgivelser rett ved St. hanshaugen parken.
Last ned budskjema
Dokumenter
Colletts gate 60 presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendom Oslo VestEntré/gang med kott, bad, soverom, kjøkken og stue. Leiligheten disponerer også to kjellerboder samt loftsbod på 4 kvm.Høye og vide krysspostvinduer slipper inn mye naturlig dagslys og byr samtidig på fint utsyn mot omgivelsene.Leilighetens plassering i høyden av tredje og øverste etasje under loftet er ensbetydende med en lys atmosfære i de fleste rom.
Stuen rommer både en sofa og et spisebord, her er det i tillegg montert en moderne peisovn som varmer effektivt på kjølige vinterdager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Kjøkkenet har romslig skapinnredning med stilren helhet og oppbevaringsmuligheter for det meste av utstyr til daglig bruk.Praktisk er det i tillegg med masse arbeidsplass på langstrakte benker når du vil tilberede, og kjøkkenredskapene kan du henge oversiktlig på veggen en armlengdes avstand unna kokesonen.Et mindre spisebord for to eller tre finner sin plass på kjøkkenet.De sosiale rommene og badet er lett tilgjengelig via gangen.Leilighetens soverom oppleves i likhet med både stuen og kjøkkenet behagelig lyst av et høyreist vindu som også gjør atmosfæren luftig på dagtid.Klærne oppbevarer du oversiktlig i et hendig skyvedørsskap som allerede er satt inn.Badet er innredet arealeffektivt, blant annet med et delvis åpent dusjhjørne skjermet av dekorativ glassbyggerstein.Badet ble pusset opp i 2003.Colletts gate 60 C ligger helt øverst i de karakteristiske Ila-kvartalene som kjennetegnes av sin nyklassiske stil, oppført i det skrånende terrenget mellom Ila og St. Hanshaugen.Her vil du bo i et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater, der øst møter vest.Uteområdet er designet av arkitektfirmaet Snøhetta.Bakgårdshagen er prisbelønt og inneholder stor plen, sittegrupper, utegrill, lekeplass og tørkestativ.Velkommen til visning.
0
32
Se store bilder
Prisantydning: 3 700 000,-
Totalpris: 3 818 556,-
Primær rom: 56m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"ST. HANSHAUGEN: Velholdt 2-roms med separat kjøkken og god takhøyde. Fantastisk bakgård tegnet av Snøhetta. Tilbaketrukkede, rolige omgivelser rett ved St. hanshaugen parken."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.219 Bnr.28 Andelsnr.106 Orgnr.953185881 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er en del av de ærverdige og vakre Ila-kvartalene mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka, som foruten flott arkitektur også preges av parkmessige utearealer du som beboer kan benytte aktivt. Her er terskelen lav for å ta med morgenkaffen utendørs eller koble av i gresset under solen på gode sommerdager.

Her vil du bo med nærhet til et mangfold av kulturelle tilbud, spennende spesialforretninger, kaféer og utelivet St. Hanshaugen er kjent for. Skal du videre ut i byen er kollektivtilbudet velutviklet med hyppige avganger og forbindelser i de fleste himmelretninger.

Romløsningen er oversiktlig og preges av god takhøyde som gjør atmosfæren luftig på dagtid. Standarden er gjennomgående god og inkluderer et velholdt kjøkken samt bad som ble pusset opp i 2003.
 • 2-roms i de ærverdige Ila-kvartalene
 • Oversiktlig romløsning med separat kjøkken
 • Velholdt kjøkken, bad renovert i 2003
 • Flott utsikt over landskapet i sydøst
 • Klassiske gårdskvartaler med flott arkitektur
 • Prisbelønnet bakgård tegnet av Snøhetta
 • Mange spennende småforretninger og spisesteder i nabolaget
 • Kort vei til St. Hanshaugen-parkens kulturelle innslag og flotte utsikt
 • Enkel adkomst med buss, trikk eller bil
 • Sentrumskjernen innenfor ca. 15 minutters gange
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i høyden av tredje og øverste etasje under loftet er ensbetydende med en lys atmosfære i de fleste rom. Høye og vide krysspostvinduer slipper inn mye naturlig dagslys og byr samtidig på fint utsyn mot omgivelsene, i tillegg setter en gjennomgående god takhøyde et luftig preg på romfølelsen.

Romløsningen er i sin helhet orientert i østlig retning og oversiktlig med stuen som det naturlige midtpunktet. En skråstilt vegg røper plasseringen på byggets hjørne og gjør at stuen oppleves hakket mer dynamisk sammenliknet med en tradisjonell, rettvinklet og kvadratisk fasong. Stuen rommer både en sofa og et spisebord, her er det i tillegg montert en moderne peisovn som varmer effektivt på kjølige vinterdager.

Et mindre spisebord for to eller tre finner sin plass på kjøkkenet, som ellers domineres av en romslig skapinnredning med stilren helhet og oppbevaringsmuligheter for det meste av utstyr til daglig bruk. Praktisk er det i tillegg med masse arbeidsplass på langstrakte benker når du vil tilberede, og kjøkkenredskapene kan du henge oversiktlig på veggen en armlengdes avstand unna kokesonen. Legg også merke til at vaskemaskinen i dag er plassert på kjøkkenet.

Leilighetens soverom oppleves i likhet med både stuen og kjøkkenet behagelig lyst av et høyreist vindu som også gjør atmosfæren luftig på dagtid. Et stort pluss er det naturligvis også at direkte innsyn i praksis er fraværende. Klærne oppbevarer du oversiktlig i et hendig skyvedørsskap som allerede er satt inn.

Fra soverommet kan du på kun et fåtall skritt tusle inn til badet, som også er lett tilgjengelig fra de sosiale rommene via gangen. Badet ble pusset opp i 2003 og er av et mer kompakt format og dermed innredet arealeffektivt, blant annet med et delvis åpent dusjhjørne skjermet av dekorativ glassbyggerstein.

Det er ellers verdt å fremheve de store arealene leiligheten disponerer i tre medfølgende boder, hvorav to er i kjelleren og én er på loftet. Kjellerbodene har til sammen hele 13 kvadratmeter gulvflate, mens kjellerboden har seks kvadratmeter under skrånende yttertak. Her kan du med andre ord lagre både stort og smått av eiendeler.InnholdEntré/gang med kott, bad, soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer også to kjellerboder på hhv. 9,4 og 3,6 kvm., samt loftsbod på 4 kvm. med 6 kvm. oppmålt gulvflate under skråtak.Beliggenhet og nærområdetColletts gate 60 C ligger helt øverst i de karakteristiske Ila-kvartalene som kjennetegnes av sin nyklassiske stil, oppført i det skrånende terrenget mellom Ila og St. Hanshaugen. Uteområdet er designet av arkitektfirmaet Snøhetta. Bakgårdshagen er prisbelønt og inneholder stor plen, sittegrupper, utegrill, lekeplass og tørkestativ. Helt spesielt er uteområdets beplantning som følger årstidene.

Her vil du bo i et mellomstadium mellom Grünerløkkas puls og Frogners fredelige gater, der øst møter vest. Omgitt av parker, kaféer og spennende spesialforretninger, samt gode kollektivtilbud rett utenfor døren er beliggenheten ypperlig for en sosial tilværelse.

Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken på gode dager, med herlig utsikt over byen og fjorden, en rekke kulturarrangementer og stor uteservering sommerstid. Legg også turen innom Colonel Mustard like nedenfor, bydelsvannhullet med godt drikke og veggisburger på menyen. I de gamle lokalene til Tranen ligger nå Åpent Bakeri hvor du kan kjøpe deilige bakevarer på dagtid. På kvelden endres stemningen og Lofthus Samvirkelag overtar med servering av et rikelig utvalg av pizza.

Ytterligere noen få kvartaler bortenfor er kjernen av St. Hanshaugen, kjent for sin egen atmosfære og en rekke renommerte spesialforretninger vel verdt gjentatte besøk. Hos Gutta På Haugen får du delikatesser fra fjern og nær, her finner du også den gamle kjøpmannsdisken med spennende oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer. Besøk også Gutta fra Havet, en nyåpnet fiskeforretning som er blant få av sitt slag i byen.

Noe lenger ned i Ullevålsveien finner du Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat. Utvalget inkluderer et stort sortiment av frisk frukt og grønnsaker, kjøtt fra norske økobønder og økologisk brød. Eske Interiør og Design i Dalsbergstien har mye å velge mellom for deg som vil ha noe utenom det ordinære og produkter fra en rekke kjente designere.

En kort spasertur ned Uelands gate tar deg til Kiellands Hus, nabolagets nærsenter med et utvalg forretninger, deriblant Mega, Vinmonopolet, apotek og renseri. På Kaffe & Juice i samme hus får du både italienskbrent espresso og brasiliansk juice ved siden av egenproduserte småretter. Veien er heller ikke lang ned til St. Hanshaugen hvor du finner REMA1000.

For en hyggelig kveld ute med gode venner eller familie, kan Smalhans være et godt alternativ. Legg også gjerne turen innom Kolonialen, hvor du får enkel og spennende mat til en rimelig penge. TUNCO byr på asiatisk wok du kan ta med deg hjem. Litteraturhusets varierte program av arrangementer gir deg også enkel tilgang til kulturelle opplevelser innenfor behagelig gangavstand.

Ved Akerselva en kort rusletur østover ligger Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her er også Mathallen samt BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Langs Akerselva er det flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng, perfekt både for rusleturer eller hverdagslige treningsturer. Foretrekker du innendørs trening, er SATS Bislett vis á vis Bislett Stadion et godt alternativ. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Kollektivtilbud og adkomst
Med 37-bussen mellom Helsfyr og Nydalen tar du deg enkelt fra St. Hanshaugen og ned til Jernbanetorget på 7 minutter. Velger du 21-bussen er reisetiden ned til Aker Brygge kun 10 minutter.

I Thereses gate midt på Bislett passerer trikkelinjene 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru som tar deg til Stortorvet på 8 minutter, og fra Holbergs plass er reisetiden 6 minutter med linje 11 Majorstuen-Kjelsås.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Pilestredet og kvartalene lenger syd.

Med egen bil har du kort vei både opp til Ring 2 ved Ila og ned til Ring
1.TomtAreal: 2 273 kvm, Eierform: Festet tomt

Tomten er festet med Oslo Kommune - 70 år fra 1951. Festeavgiften ble økt til kr 181 162,- fra
1. januar 2012.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger er oppført i mur-/ teglkonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer. Isolerglassvinduer fra 2006. Takkonstruksjoner: Saltakskonstruksjoner oppført i tre. Utvendig antatt belagt med betongtaksten. Gulvsystemer: Støpte gulv i kjeller, ellers etasjeskillere i betongkonstruksjoner med oppforete. Støpt dekke med synlig plastsluk og trolig smøremembraner i gulv på bad. Dusj direkte på gulv med fall mot sluk.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad og eikebord i entré/gang, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt glassfiberstrie og malte tapeter. Himlinger: Pussede og malte glatte flater i alle rom.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Plate i børstet stål på vegg over kokesone. Hvite fliser på vegg over vaskesone. Veggmontert ventilator i børstet stål med kullfilter.

Bad: Veggmontert stålservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil med overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og skjermvegg i farget glassbyggerstein. Gulvmontert klosett. Badet ble renovert i 2003 i regi av tidligere eier.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Peisovn med glassdør i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 56 kvm P-rom: 56 kvm Bta: 62 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue, kjøkken med spisestue, soverom.Adgang til utleieDet er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201711927. Saken gjelder: Lovisenberggata 15 med flere. Tjenesteyting - Helse, pleie, omsorg med mere. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201619105 - Reguleringssak - Ring 2 - Majorstuen til Carl Berners plass - trikk, sykkelanlegg og trær. Bestilling av oppstartsmøte.
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker: Lovisenberggata 15 D-E - Oppføring av sykehusbygg - Lovisenberg diakonale sykehus. Saksnummer: 201209815.
- Pågående byggesaker: Lovisenberggata 7 A - Bruksendring til barnehage - Oppføring av ventilasjons- og sprinkleranlegg - Nye våtrom. Saksnummer: 201308073.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
2.823,- pr. mnd. Inkluderer: trappevask, kabel-TV/ internett, betjening av fellesgjeld, gårdsbestyrelse, vaktmestertjeneste, komm. avgifter, forsikring, felles vedlikehold og generell drift av boligselskapet.

Herav: Fellesutgifter:
2.533,-
TV: 290,-

Kapitalkostnad utgjør kr. 512,- (De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten).

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr 106.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2017.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: EIKA2-152070510
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,25% Restløpetid: 20 år 8 md. Restbeløp: kr. 15.621.627,-
Andel av saldo: kr. 85.971,-

Lånenummer: EIKA3-152106562
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,25% Restløpetid: 28 år 2 md. Restbeløp: kr.
3.547.561,-
Andel av saldo: kr.19.510,-FellesformueKr. 25.703,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 913 494 per 19.10.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 557 783 per 19.10.17. For ligningsåret 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 81823288. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 157 andelsleiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: Det er tillatt med husdyr i borettslaget, men styret skal godkjenne hvert enkelt dyr. Du behøver ikke søke for innedyr.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Det skal betales kr 200,- for skilter (ekskl. fakturaomk.) til selskapet. Faktura sendes kjøper sammen med velkommenbrev. Systemnøkkel bestilles av OBOS Eiendomsforvaltning v/forvaltningsassistent.
- Det var økning av felleskostnader med 10% fra 1/8-17. Dette for å øke borettslagets disponible midler, samt for å unngå en ytterligere reduksjon av egenkapitalen.
- Våren 2016 valgte styret å inngå i BoAlliansen, som er en sammenslutning av boligselskap. Dette med formål om å oppnå bedre vilkår hos leverandører og dermed reduserte driftskostnader for borettslaget.

 Vedtatt på generalforsamlingen 15. 05.17:
- Styret erstatter gamle utgåtte trær og erstatter med nye og styret får mandat til å inngå avtale om oppgradering av garasje for inntil kr 200 000,-.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1929
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: Pengeheftelser i eiendomsrett 1928/924459-1/105  Erklæring/avtale   10.01.1928  Bestemmelser om brannvegg/-dør 1928/924460-1/105  Erklæring/avtale   26.06.1928  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.   1953/310250-21/105  Festekontrakt - vilkår   31.12.1953  festetid: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 4,062
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT   1954/301807-1/105  Erklæring/avtale   25.02.1954  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere   1999/18788-1/105  Erklæring/avtale   19.04.1999  Bruk av gårdsrom Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Bestemmelse om parkering Plikt til å utbedre eiendommene i samsvar med kommunale krav til bostandard ved utbedring (30 år) og kommunens minstekrav ved utbedring av gårdsrom i boligkvartalet i indre by.

Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for Bolig- og eiendomsetaten. Gjelder denne registerenheten med flere   Pengeheftelser i festerett 1953/310250-21/105  Festekontrakt - vilkår   31.12.1953  festetid: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 4,062
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT Gjelder feste

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170234. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 700 000,- (Prisantydning)
118 556,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 818 556,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 823 488,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn
- Borettslaget.
1.3. Kommentarer
- Oppgradert i 2003 i regi av borettslaget.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Ny peis i 2014.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - av faglærte og ufaglærte/egeninnsats/dugnad/vennetjeneste.
6.3. Kommentarer
- Skift av takstein.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn
- Sjekket i regi av borettslaget.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 07.11.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0456 Colletts gate 60 C
0456, Colletts gate 60 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Colletts gate 60 C
1/18
Lukk
0