Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VIKA: Lys, gjennomgående og arealeffektiv 2-roms med separat kjøkken. Rosetter, stukkatur og peis. Renovert i 2007. Felles takterrasser. Tilbaketrukket i fredelige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Reichweins gate 1E presenteres av Boa Eiendomsmegling ved Kristine Kolstad.Leiligheten inneholder en god romløsning som utnytter arealet maksimalt og bærer preg av å være renovert i nyere tid.Høyreiste krysspostvinduer gjør leiligheten behagelig lys på dagtid, spesielt stuen som har to av disse.Stuen fungerer godt i rollen som et sosialt samlingsrom og rommer med sine nær 19 kvadratmeter både en sofagruppe og et spisebord.
En åpen gruepeis i stuen sprer lun varme om du tenner opp på kjølige vinterdager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Her møter du tidsaktuelle fargevalg som passer godt inn i leilighetens helhet.Stuen og soverommet prydes av vakre rosetter og dekorativ stukkatur som skaper kontrast mot de ellers moderne overflatene og innredningene.Leilighetens soverom har adkomst direkte fra stuen gjennom fløydører med innfelt glass.Soverommet på ca. 12 kvm oppleves praktisk stort i hverdagen, med god plass til oppbevaring i den plassbygde garderobeløsningen.På kjøkkenet dominerer en stilren skapinnredning fra IKEA som ble montert i 2007 og har et tidløst preg i hvit høyglans.Kjøkkeninnredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter og integrerte hvitevarer.Hyggelig barløsning på kjøkkent hvor dagens måltider kan inntas. Praktiske gulvfliser med varme både på kjøkkenet og i entreen.Badet ble modernisert i 2007. Legg merke til dusjsonens svingbare glassvegger som kan skjule vaskemaskinen innerst i rommet.I entreen er det god plass til å henge fra seg ytterklær og sko.Borettslaget har to store, solrike takterrasser med sittegrupper og grill.I tillegg til borettslagets to takterrasser, er det satt ut sittegrupper i bakgården.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også bod i kjeller og på loft.
5
27
Se store bilder
Prisantydning: 4 100 000,-
Totalpris: 4 145 000,-
Primær rom: 51m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"VIKA: Lys, gjennomgående og arealeffektiv 2-roms med separat kjøkken. Rosetter, stukkatur og peis. Renovert i 2007. Felles takterrasser. Tilbaketrukket i fredelige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.209 Bnr.296 Andelsnr.14 Orgnr.946991619 i Oslo kommuneKort oppsummertDette er en gjennomgående 2-roms leilighet med tilbaketrukket plassering i svært sentrale omgivelser i Vika. Leiligheten ble pusset opp  i 2007 og har et gjennomført, stilrent interiør prydet av klassiske elementer som stukkatur og rosetter, samt flotte tregulv.

Borettslaget har to store takterrasser som er til felles bruk for beboerne og som er utstyrt med blant annet sittegruppe, spisebord og grill. Her kan du få med deg solens gang hele dagen gjennom sommerstid.

Selv om leiligheten ligger midt i sentrum, er nabolaget og nærområdet svært rolig. Med utgangspunkt i Reichweins gate 1E får du gangavstand til både kulturelle opplevelser, gode restauranter, et rikt uteliv og store shoppingmuligheter, noe som gjør beliggenheten meget attraktiv.
 • Tilbaketrukket 2-roms leilighet i supersentrale Vika
 • Pusset opp i 2007
 • Arealeffektiv, gjennomgående romløsning
 • Kjøkken og bad fra 2007 med tidløs innredning
 • Nytt elektrisk anlegg i 2007
 • Varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Beboerparkering i gatene omkring
 • Holdeplass for 21-bussen like om hjørnet
 • Søndagsåpen nærbutikk i samme kvartal
 • 300 m. til uteliv og kollektivtilbud på Solli Plass
 • Nærhet til Frogners shoppingmuligheter og restauranter
 • Parkområder som Tinkern og Hydroparken rett i nærheten
Ditt nye hjemLeiligheten inneholder en god romløsning som utnytter arealet maksimalt og bærer preg av å være renovert i nyere tid. Her møter du tidsaktuelle fargevalg som passer godt inn i leilighetens helhet, lutede tregulv som fremmer en lun atmosfære, samt en gjennomgående god takhøyde som setter et luftig preg på samtlige rom. Flere rom prydes av vakre rosetter og dekorativ stukkatur som skaper kontrast mot de ellers moderne overflatene og innredningene. Stuen og soverommet har blitt malt det siste året.

Høyreiste krysspostvinduer gjør leiligheten behagelig lys på dagtid, spesielt stuen som har to av disse orientert i østlig retning. Stuen fungerer godt i rollen som et sosialt samlingsrom og rommer med sine nær 19 kvadratmeter både en sofagruppe og et spisebord. Her er det også en åpen gruepeis som sprer lun varme om du tenner opp på kjølige vinterdager.

På kjøkkenet dominerer en stilren skapinnredning fra IKEA som ble montert i 2007 og har et tidløst preg i hvit høyglans. Kjøkkeninnredningen byr på oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk og har samtlige hvitevarer helintegrert, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn. Legg også merke til den lille barløsningen og flisgulvet som har varme under og dermed kjennes mildt å trå på.

Leilighetens soverom har adkomst direkte fra stuen gjennom fløydører med innfelt glass og prydes også av både rosett og stukkatur. Dette rommet er på nesten 12 kvadratmeter som oppleves praktisk stort i hverdagen. Klærne oppbevarer du oversiktlig og lett tilgjengelig ved sengens side, bak skyvedørene i soverommets plassbygde og omfangsrike garderobeløsning.

Badet ble i likhet med de øvrige rom modernisert i 2007 og innredet tidløst med blant annet minimalistiske baderomsmøbler. Dette rommet er av et mer kompakt format, men smart utnyttet med en dedikert vaskeromsavdeling som skjules av dusjsonens svingbare glassvegger.

Det er ellers verdt å fremheve de gode lagringsmulighetene som medfølger i leilighetens to boder.InnholdEntré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue og soverom. Leiligheten disponerer også nettingbod på 6 kvm. i kjeller samt nettingbod på 4 kvm. på loft.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten ligger i tilbaketrukkede og rolige omgivelser i Vika, midt i sentrum av byen. Herfra er det kort gangavstand til det meste i sentrum, deriblant Tjuvholmen, Aker Brygge og sentrumskjernen, i tillegg finnes mange barnehager og skoler i umiddelbar nærhet.

Dagligvarene kan du handle enkelt ved Bunnpris rett rundt hjørnet som også holder søndagsåpent. I de nærmeste kvartalene finner du ellers et bredt tilbud av shoppingmuligheter samt sosiale samlingssteder. Frognerveien har smakfulle forretninger hvis du vil unne deg noe lekkert, i tillegg har Vikaterrassen spennende forretninger og spisesteder.

Beliggenheten gir deg også nærhet til noen av byens beste restauranter med varierte menyer og størrelser. Den kritikerroste nykommeren Topphem ved Solli Plass har god mat i et avslappet og stemningsfylt miljø, veletablerte Champagneria byr på forfriskende drikke og tapasretter, mens Kolonihagen har meny fokusert rundt økologisk mat. I tillegg er etablissementer som Palace Grill med Skaugum i bakgården eller BAR Bygdøy Allé verdt gjentatte besøk.

På de solrike sommerdagene er både Tinkern, Hydroparken ved Solli Plass, Slottsparken og Frognerparken herlige steder å tilbringe noen timer i gresset, enten med en god bok eller favorittmusikken på øret. Om solen skulle bli for het har du mulighet til å kjøle deg raskt ned i Frognerbadet.

Kollektivtilbud i nærområdet
I Parkveien rett rundt hjørnet passerer 21-bussen med hyppige avganger mellom Tjuvholmen og Helsfyr - og som nattbuss i helgene. Fra Solli Plass, drøye 300 meter unna ytterdøren, kan du ta 30-bussen mellom Bygdøy og Nydalen, samt 31-bussen til Snarøya i syd og Grorud i nordøst.

I tillegg kan du fra Solli Plass ta blåtrikkens linje 12 mellom Majorstuen og Kjelsås, samt linje 13 mellom Bekkestua og Grefsen stasjon som blant annet tar deg videre til Nationaltheatret og Skøyen på bare få minutter.

Fra Nationaltheatret har du ellers tilgang til et bredt kollektivtilbud, deriblant Flytoget med hyppige avganger til Gardermoen, samt busslinjer videre i de fleste himmelretninger.TomtAreal: 539 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser. I november innfører Oslo kommune beboerparkering i hele Bydel Frogner (unntatt Bygdøy). Med beboerparkering kan du parkere fritt på områder som er skiltet for beboerparkering rundt leiligheten. Bystyret fastsetter årlig avgiftene for parkeringstillatelsene. Gjeldende pris er fra kr. 3 000,- for beboere.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i mur-/teglkonstruksjoner. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 1983. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og tilfredsstillende membraner i gulv på bad. Gulv i stue/spisestue er oppforet/hevet pga. skjevheter i gården.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, polerte fliser i entré og på kjøkken, for øvrig tregulv. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig pussede og malte flater. Himlinger: Nedforet, malt gipshimling i entre, på bad og kjøkken, for øvrig malt rabitzpuss med stukkatur og rosetter. Downlights på bad og kjøkken.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2007 med glatte fronter i hvit høyglans med grep i børstet stål. Integrert spotbelysning under overskap. Benkeplater i heltre eik. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, ventilator med kullfilter, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.

Bad: Servantskap med glatte finér-fronter, grep i børstet stål og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert belysning. Dusjhjørne med hånddusj, regndusj og svingbar skjermvegger i klart og frostet glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin. Veggskap med glatt finér-fronter og grep i børstet stål.OppvarmingElektrisk oppvarming. Gulvvarme i entré/gang, kjøkken og bad. Panelovn i stue/spisestue. Hjørnepeis i stue/spisestue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 51 kvm P-rom: 51 kvm Bta: 58 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue og soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-1949 planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 200906549. Saken gjelder: FILIPSTAD. VARSEL OM UTVIDELSE AV PLANOMRÅDET I F.H.T. TIDLIGERE KUNNGJØRING.
6.9. - 18.10.10 OMRÅDEREGULERING MED KONSEKVENSUTREDNING. OFFENTLIG ETTERSYN 13.02 - 26.03.12. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201305991. Saken gjelder: E18 OG RING1 PÅ FILIPSTAD. Offentlig ettersyn 13.6 - 22.8.16. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 200504456. Saken gjelder: FJORDBYPLANEN - Prinsipper for utvikling av helheten i Fjordbyen og for delområder - Planprogram for Filipstad, Vippetangen, Alnas utløp og Ormsund
- Bydel Frogner, Bydel St. Hanshaugen, Bydel Gamle Oslo og Bydel Nordstrand. Saksnr. 77/08 i Bystyret. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201215336. Saken gjelder: Kollektivfelt Ring 1 - Nationaltheatret stasjon - Filipstad. Planforslag mottatt
3.11.14. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr. 2 705,- pr. mnd. Inkluderer: trappevask, kabel-TV, felles varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling av fellesgjeld, driftskostnader, m.m.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

Felleskostnadene indeksreguleres hvert år.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 45 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2017 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: EIKA1-152078660
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,80% Restløpetid: 10 år 6 md. Restbeløp: kr. 1 163 883,-
Andel av saldo: kr. 26 172,-

Lånenummer: HUS301-11846393-4
Type lån: Annuitet Rentesats: 1,60% Restløpetid: 1 år 9 md. Restbeløp: kr. 46 138,-
Andel av saldo: kr. 1 033,-

Lånenummer: HUS302-11744659-11
Type lån: Annuitet Rentesats: 1,60% Restløpetid: 1 år 9 md. Restbeløp: kr. 727 074,-
Andel av saldo: kr. 16 350,-

Lånenummer: HUS303-11825489 5
Type lån: Annuitet Rentesats: 1,60% Restløpetid: 1 år 10 md. Restbeløp: kr. 38 518,-
Andel av saldo: kr. 865,-FellesformueKr. 0,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr. 1 093,- per 31.10.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr. 3 499 937,- per 31.10.17. For ligningsåret 2015.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 80001539. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 28 andelsleiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: det er tillatt med dyr i leiligheten. Beboere med dyr er ansvarlig for at dyret/dyrene ikke er til sjenanse for andre beboere.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Styret har vedtatt at felleskostnader skal indeksreguleres hvert år. (Vedtatt i 2010).
- Borettslaget har for tiden ingen vaktmester. Rent Bord AS utfører enkelte tjenester for borettslaget på oppfordring, men i all hovedsak tilrettelegger styret for at beboerne selv tar initiativet til å måke, strø og koste bakgårdene, skifter lyspærer i oppgangene, osv.
- Borettslaget har avtale med Rent Bord om renhold av fellesarealene.

Vdr. vedlikehold: Styret har arbeidet med å kartlegge vedlikeholdsbehovet for bygningsmassen, blant annet ved å gå gjennom de tiltak som er foreslått i vedlikeholdsrapporten til OPAK fra 2011 samt de tiltak Mycoteam har foreslått i sine rapporter. Styret har satt opp en foreløpig prioriteringsliste over tiltak de mener bør gjennomføres først når økonomien blir noe bedre. I 2017 ble hjørnelokalet i
1. etasje solgt, og borettslaget fikk inn 2,8 millioner til fremtidig drift og vedlikehold.

Større utført vedlikehold og rehabilitering:
2012 - 2012: Brannsikring: Installasjon av seriekoblet automatisk brannalarm. Brannsikring av el-anlegg, kjeller og loft.
2012 - 2013: Rehabilitering av piper. Installasjon av feiestiger og inspeksjonsluker.
2012 - 2014: Byttet varmtvannsberedere.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.

Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger. Pendellampe på soverom og taklampe i stue medfølger ikke.Diverse- Boligen har ferdigattest våningshus datert: 1895, samt ferdigattest for stallbygning til bolig datert: 2005.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Dagens eier har hatt et strømforbruk på ca. 6 500 kwh per år. Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1942/301456-1/105 FORKJØPSRETT TINGLYST 24.04.1942

2014/331096-1/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 25.04.2014 Retinglyst

2014/331093-1/200 TINGLYSING PÅ NYTT TINGLYST 25.04.2014

1987/57495-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 07.09.1987 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Kopi bestilt: 27.10.2017 kl. 12:03 av Kristine Flusund Kolstad

2014/968576-1/200 KJØPEKONTRAKT TINGLYST 06.11.2014 RETTIGHETSHAVER: Berg Nicolai RETTIGHETSHAVER: Schjøtt Carl Fredrik N Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1895/900246-2/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 17.10.1895 DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr: 0301 Gnr: 211 Bnr: 142

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170239. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 100 000,- (Prisantydning)
45 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 145 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 149 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristine Kolstad.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- Norcan Flis & Våtromservice AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Pusset opp i regi av forrige eier i 2007.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Ja - Piper i hele gården renovert desember 2012 i regi av borettslaget. Det er en sprekk i bakplaten inne i ildstedet.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja - Mycoteam har rapportert om enkelte funn av fuktutslag i noen boder etter deres årlige inspeksjoner. Borettslaget holder dette under oppsikt sammen med Mycoteam og bruker avfuktere i kjelleren.
5. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja - Under oppussing av en tidligere næringsseksjon kom det i perioder rotter inn i kjelleren, men tiltak er utført av Mycoteam og ikke lengre et problem.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: Presterud & Riiser Elektro AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Elektrisk anlegg i leilighet byttet av forrige eier ifm oppussing i 2007.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 01.11.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0254 Reichweins gate 1E
0254, Reichweins gate 1E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Reichweins gate 1E
1/17
Lukk
5