Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VESTBY: Moderne enebolig over to plan fra 2015. Praktisk, familievennlig romløsning. Carport. Solrikt. Nær skoler, idrettsanlegg og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Krusebyveien 80 E presenteres av daglig leder Bulent Yildirim v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Utearealene har et velstelt preg og inklduerer en lettstelt hage på det øvre nivået.Terrassen er orientert i sydvestlig retning og utnytter de gode solforholdene i området.Sommerstid er terrassen perfekt for grillmiddager med familien såvel som solbading dagen gjennom.
plan 2 kopi

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuen åpne gulvflate er enkel å innrede og rommer blant annet en sofakrok og et langstrakt spisebord.En rekke vindusflater på tre av fire sider fremmer en lys atmosfære innendørs.En gjennomgående sosial sone med mye boltreplass for familien utgjør mye av arealet på øvre plan.Stuen er påkostet med downlights som står for jevn og dekorativ belysning.Stuens vinkelform og åpne gulvflate danner naturlige soner for møblering.Stuens moderne peisovn sprer lun varme om du tenner opp på kjølige vinterdager.Interiøret er moderne og tidsaktuelt med blant annet én-stavs parkett.BOA 368.20Kjøkkenet er åpent integrert med stuen og inkluderer en smart barløsning.Barløsningen supplerer stuens større sittegrupper og er et fint sted for mindre måltider.Kjøkkenet er fra Svane Kjøkken og stilfullt utført i et lett retro-inspirert uttrykk.Kjøkkeninnredningen er i stor grad basert på benkeskap som ivaretar en luftig romfølelse.Langstrakte benker av heltre byr på brede flater du kan ta i bruk ved tilberedning.Øvre plan inkluderer også et disponibelt rom med potensial som hjemmekontor.Badet er stort og prydes av dekorative, mønstrede gulvfliser.Både gulvflisene og baderomsmøbler i heltre viderefører det klassiske uttrykket fra kjøkkenet.plan 1Soverommene er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i underetasjen.Hovedsoverommet er allerede utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe og rommer også en supplerende kommode.Her oppbevarer du klærne lett tilgjengelig ved sengens side.To av soverommene er velfungerende som barnerom, ett er i dag innredet som garderobe.Badet i underetasjen utgjør en stiltro kopi av badet over.Et separat, romslig og velutstyrt vaskerom oppleves praktisk i hverdagen.Vaskerommet har adkomst rett fra hallen i underetasjen.Hallen er i sin helhet belagt med store, kvadratiske gulvfliser med et røft og tidsaktuelt preg.Hallen er tilrettelagt for en skyvedørsgarderobe.Her kan du gå tørrskodd til og fra bilen. En romslig sportsbod finner du innerst i carporten.Utearealene er orientert i syd- og vestlig retning, mot solens gang dagen gjennom.Huset er en del av et nyere boligfelt i landlige omgivelser like vest for sentrum av Vestby.Huset ligger i en liten blindgate med adkomst kun til de nærmeste naboene.Boligområdet er omgitt av store friluftsområder med mange turmuligheter.Nabolaget har et utpreget barnevennlig miljø, egen lekeplass og ingen gjennomgangstrafikk.
0
9
Se store bilder
Prisantydning: 4 750 000,-
Totalpris: 4 750 000,-
Primær rom: 121m²
Boligtype: Enebolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"VESTBY: Moderne enebolig over to plan fra 2015. Praktisk, familievennlig romløsning. Carport. Solrikt. Nær skoler, idrettsanlegg og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.5 Bnr.3 Snr.7 i Vestby kommuneKort oppsummertKrusebyveien 80 E er en nyere, moderne enebolig over to plan med gjennomgående god standard og en lys, luftig atmosfære. Huset ble oppført i 2015 og har dermed moderne standard i samtlige rom.

Romløsningen er praktisk utformet med tre soverom i underetasjen, romslige bad i begge etasjer og en stor, gjennomgående sosial sone på øverste plan. Kjøkkeninnredningen er fra Svane med de fleste hvitevarer innbygget.

Utearealene har et velstelt preg og inkluderer en lettstelt hage på det øvre nivået som utgjør en flott boltreplass for barna året gjennom. Det er også anlagt en sydvest-vendt terrasse som er lett tilgjengelig fra stuen og utnytter de gode solforholdene i området.

Huset ligger i en liten blindgate med adkomst kun til de nærmeste naboene og har dermed et barnevennlig miljø i tillegg til egen lekeplass. Barneskole med tilknyttet idrettsanlegg er lett tilgjengelig knappe kilometeren unna, mens sentrumskjernen av Vestby med togstasjon er innenfor 2 minutter med bil eller en kort sykkeltur.
 • Nyere, moderne enebolig fra 2015
 • Praktisk og smart romløsning over to plan
 • Tre soverom, bad i begge etasjer, separat vaskerom
 • Solrik terrasse, lettstelt hage
 • Pent opparbeidede utearealer
 • Carport med sportsbod rett utenfor ytterdøren
 • Liten blindgate med barnevennlig miljø
 • Lekeplass internt i nabolaget
 • Mangfoldige turmuligheter i skog og mark
 • Nærhet til skoler med alle 10 trinn samt idrettsanlegg
 • Cirka to kilometer til Vestby sentrum med togstasjon
 • Kort vei til og fra E6 - ca. 35min. til Oslo
Ditt nye hjemHusets øverste plan består nærmest i sin helhet av en eneste stor, sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en gjennomgående, åpen løsning med mye boltreplass for familien. Stuens vinkelform og åpne gulvflate danner naturlige soner for møblering og har stor plass til blant annet en sofakrok og et langstrakt spisebord.

En rekke vinduer i øst-, syd- og vestveggene slipper inn både solstråler og mye naturlig lys på dagtid, og gir stuen en behagelig luftig atmosfære. Etter mørkets frembrudd sørger downlights for jevn og dekorativ belysning, og tenner du opp i stuens moderne peisovn kan du i tillegg få følge av en lun og hyggelig stemning.

Kjøkkenet er åpent integrert med stuen og består av en lett retro-inspirert innredning fra Svane Kjøkken som også inkluderer en smart barløsning. Kjøkkeninnredningen er i stor grad basert på benkeskap som ivaretar en luftig romfølelse og rommer det meste av utstyr til daglig bruk. Langstrakte benker av heltre byr i tillegg på brede flater du kan ta i bruk ved tilberedning.

Fra den sosiale sonen kan du tusle rett ut til terrassen som på godværsdager sommerstid er et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs og perfekt for grillmiddager med familien såvel som solbading dagen gjennom. Legg også merke til at terrassen har direkte overgang til den planerte hagen som utgjør en stor lekeplass for barna.

Foruten den sosiale sonen inkluderer øvre plan også et disponibelt rom med potensial som hjemmekontor, samt ett av husets to bad. Dette badet er stort og prydes av dekorative, mønstrede gulvfliser samt baderomsmøbler i heltre som viderefører det klassiske uttrykket fra kjøkkenet. Badet er ellers møblert med både dusjhjørne og klosett.

Husets andre bad ligger i underetasjen og utgjør en stiltro kopi av badet over. For øvrig er romløsningen med store bad i begge etasjer svært praktisk for en barnefamilie og oppleves komfortabelt i hverdagen. Med et separat, romslig og velutstyrt vaskerom i tillegg slipper du å ha vaskemaskin og tørketrommel på badet, og får et dedikert rom til mer praktiske formål.

Soverommene er samlet i praktisk nærhet på én og samme flate i underetasjen, og er gode størrelser som henholdsvis to barnerom og ett hovedsoverom. Sistnevnte er utstyrt med en hendig skyvedørsgarderobe og rommer gjerne også en supplerende kommode. I tillegg fungerer ett av barnerommene i dag som en dedikert garderobe og er påkostet med en omfangsrik, smart innredning for oversiktlig oppbevaring av klær og accessoirer.InnholdUnderetasje: Hall, teknisk rom, vaskerom, bad og tre soverom.
1. etasje: Bad, disponibelt rom, stue med kjøkken og utgang til terrasse.

Øvrig: Carport med delvis isolert sportsbod.Beliggenhet og nærområdetKrusebyveien 80 E ligger i landlige omgivelser like vest for sentrum av Vestby, omgitt av store friluftsområder med mange turmuligheter. Plasseringen er utpreget familievennlig med mye boltreplass for barna i nærområdet og nærhet til skoler med alle grunntrinn.

Bjørlien skole er Pepperstads egen barneskole og lett tilgjengelig knappe kilometeren unna på trafikksikker gangvei fra nabolaget helt frem til skolegården. Ved skolen ligger også Vestbyhallen med tilknyttet idrettsanlegg. Den helt nye Vestby ungdomsskole som åpnet høsten 2015 ligger like ved sentrum og er cirka tre kilometer unna. Ved ungdomsskolen ligger også den nye Vestby Arena med klatrevegg, kunstgress- og friidrettsbaner utendørs, i tillegg starter også lysløypen her.

Vestby sentrum er bare to minutter unna med bil og et hyggelig handelsområde der du finner et utvalg forretninger med det meste du trenger til hverdagen. Sentrumskjernen er lett å svinge innom på vei hjem i hverdagen og inkluderer både dagligvareforretninger, frisør og apotek, samt et knippe kaféer og spisesteder i tillegg til Vestby Storsenter med 42 butikker. Større varehus som Vestby Storsenter og Norwegian Outlet finner du like nord for sentrum.

De store friluftsområdene omkring Vestby gir deg umiddelbar tilgang til store turmuligheter som er ypperlige både for hverdagslige treningsturer og lengre utflukter med familien. Veien er heller ikke lang ned til fjorden og Hvitsten med populær badestrand.

Skal du med toget, kan du gjerne ta sykkelen fatt eller tusle ned til holdeplassen fem minutter unna der korresponderende buss-avganger tar deg videre ned til stasjonen som også ligger i sentrum. Fra stasjonen er det avganger mot Oslo opptil to ganger i timen i rushtid og reisetiden inn til Oslo S cirka 35 minutter. Når den pågående utbyggingen av Follobanen ferdigstilles vil antall avganger dobles og reisetiden reduseres omtrent halveres.

Velger du i stedet bil tar du deg raskt ut på firefelts E6 og videre til Oslo innenfor halvtimen. Flybussen tar deg til Gardermoen på 75 minutter fra holdeplassen like ovenfor stasjonen.TomtAreal: 5 636 kvm, Eierform: FellestomtParkeringParkering i carport.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Grunn og fundamenter, generelt: Isolerte ringmurselementer, armert og isolert betongplate antatt fundamentert til faste stabile masser. Vegger under bakkeplan oppført i Glava trollveggen. Drenering: Takvann føres til terreng via takrenner og nedløp. Drenering utført iht. dagens praksis. Yttervegger: Yttervegger bestående av bindingsverk av tre, isolasjon, vindtetting og utvendig liggende kledning og nødvendig isolasjon iht. TEK 10. Vinduer: 3 lags isolerglass, stemplet 2015. Takkonstruksjoner: Isolerte saltak med lufting mellom vindsperre og undertak. Taket er kledd i betongtakstein. Standard vindskier, Ståltakrenner med nedløp. Balkonger, terrasser ol.: Terrasse med direkte adkomst fra bakkeplan i 1 etg. Terrassebord i impregnert utførelse, rekkverk i stående spirer og malt utførelse. Gulvsystemer: Gulv på grunn i armert betong med ettstavs 22cm parkett og fliser. Etasjeskiller i trebjelkelag med spon og gipsplater, gulvovflater i andre etasje i ett-stavs 22cm parkett og fliser.Overflater og innredningGulv: Fliser og 22 cm. én-stavs parkett. Innervegger: Fliser og malte gipsplater. Himlinger: Malte gipsplater. Downlights i hall, begge bad, kjøkken og stue.

Kjøkken: Svane Kjøkken skapinnredning med rettprofilerte grå fronter, stålgrep og heltre benkeplater. Nedfelt hvit porselensservant med ett-greps blandebatteri. Hvite metrofliser på vegg over benk. Innfelt spotbelysning under overskap. Innbygget induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i stål.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil i ramme. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare dører. Veggmontert klosett.

Bad
2. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil i ramme. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare dører. Veggmontert klosett.OppvarmingGulvvarme i underetasje og på badet i andre etasje. Vedovn montert i stue.Vei, vann og avløpPrivat vei. Offentlig vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: U. etg: 61 kvm
1. etg: 61 kvm Utvendig bod: 5 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: U. etg: Gang/trapperom, 3 soverom, vaskerom, bad.
1. etg: Stue/kjøkken, trapperom, bad, kontor.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan for Krusebyen og Vestby kommuneplan. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr.
5.988,- for 2016.

Kommunale avgifter varierer ved forbruk. Eiendommen er tilknyttet offentlig VA og det er installert vannmåler. Renovasjonsavgift til Movar tilkommer.

Renovasjonsavgift fra Movar: Sameiet har felles renovasjonsplass og kostnad er fordelt på 13 hus, selger får egen regning 2 ganger i året. Årlig gebyr er på kr.
1.693,-LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 181 875 per 07.11.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 782 001 per 07.11.17. For ligningsåret 2015.Energiattest- Selger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje C. TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger. Vaskemaskin og tørektrommel medfølger ikke handelen.Diverse- Eiendommen er en del av et sameie med sameiebrøk: 1/13
- Det betales kr. 350,- i felleskostnader pr. mnd. for vedlikehold av uteområdet samt snøbrøyting.
- Sameiet var nytt høsten 2016.
- Boligen har midlertidig bruksattest datert: 2015.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1931/900082-1/5 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 06.05.1931 OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1960/4551-1/5 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 05.11.1960 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 1 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 2 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 3 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 4 OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/9858-1/5 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 11.11.1982 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 25 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/10171-1/5 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.10.1983 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Rettighetshaver Vestby E-verk. Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/5835-1/5 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 09.06.1988 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 37 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 37 Snr: 1 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 37 Snr: 2 OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

1999/7322-1/5 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 27.08.1999 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 1 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 2 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 3 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 4 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/776-1/5 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.01.2002 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 1 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 2 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 3 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 6 Snr: 4 Bestemmelse om veg Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/777-1/5 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.01.2002 Bestemmelse om vannrett Med flere bestemmelser Bestemmelse om kloakkledning OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/333155-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 17.04.2015 :Knr: 0211 Gnr: 5 Bnr: 29 OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/963329-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 19.10.2015 Rett til å koble seg på vann- og avløpsledning. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder også for ytterligere boenheter. OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1117970-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 30.11.2015 Bestemmelse om opparbeidelse, drift og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen OVERFØRT FRA: 0211-5/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 2015/1126141-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 02.12.2015 SNR: 7
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 1/13
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170242. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
129 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 879 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Bulent YildirimBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Nei.
1.3. Kommentarer: Bortsett fra selve byggeprosessen naturligvis. Kun utført av faglærte.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei.
3.3. Kommentarer: Helt nytt hus.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Nei.
6.3. Kommentarer: Helt nybygd. 16. Kjenner du til om det er foretatt radonmåling på eiendommen?
- Nei - Jeg husker ikke, men vil undersøke dette. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Ikke som vi vet om.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 10.11.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.KontaktTa kontakt med daglig leder Bulent Yildirim på tlf. 47299794 eller på mail by@boaeiendom.no dersom du har spørsmål vedrørende dette hjemmet. Trenger du en markedsvurdering av ditt nåværende hjem? Ta kontakt for avtale.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1540 Krusebyveien 80 E
1540, Krusebyveien 80 E
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Krusebyveien 80 E
1/37
Lukk
0