Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
NY PRIS! Innholdsrik bolig over 2 plan fra 2005 med 2 bad og 5 soverom. Solrikt, fint utsyn. Innerst i blindgate.
Last ned budskjema
Dokumenter
Persroa 13 presenteres av Demi Glemmestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Persroa 13 ligger i svært landlige omgivelser kun knappe halvimen unna Oslo sentrum.Persroa 13 ligger i svært landlige omgivelser kun knappe halvimen unna Oslo sentrum.Eiendommen har en attraktiv plassering i nabolagets ytre og vestre rekke.Terrassen er orientert i vestlig retning og på hele 45 kvadratmeter, samt delvis overbygget.
På gode sommerdager er terrassen et ypperlig sted for måltider i friluft.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

En sosial sone av generøs størrelse utgjør mye av arealet i første etasje.Himlingen er trukket helt opp til full mønehøyde og gjør romfølelsen utpreget voluminøs.Kjøkkeninnredningen er en omfangsrik løsning fra byggeåret med rikelig oppbevaringsplass.Kjøkkenet inkluderer en helintegrert oppvaskmaskin og et side-by-side kjøle- og fryseskap tilkoblet vann.Stuens åpne og vidstrakte gulvflate er enkel å møblere og rommer opptil flere sittegrupper.Himlingens dekorative downlights kan dimmes til ønsket styrke.Stuens peisovn sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager.I første etasje inngår også ett av husets hele fem soverom.Soverommet i første etasje utgjør det naturlige hovedsoverommet.Hovedbadet ligger i første etasje og oppleves behagelig romslig i hverdagen.Baderomsmøblene byr på gode oppbevaringsmuligheter.Hovedbadet er velutstyrt med både innbygget hjørnebadekar og et stort dusjhjørne.Fire av soverommene er samlet på én og samme flate i underetasjen.Soverommene i underetasjen er velfungerende som barnerom.Barnerommene gir familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Soverommenes veggflater er prydet med dekorative tapeter og fargevalg.Soverommenes veggflater er prydet med dekorative tapeter og fargevalg.Badet i underetasjen har dusjnisje og stilrene baderomsmøbler i heltre.I gangen mellom soverommene er det i dag installert en moderne badstue.Her kan du tilbringe ledige stunder i varme omgivelser.Soverommene er samlet omkring gangen i underetasjen.Gangen i underetasjen fungerer i dag også dels som en stue.Entré i første etasje.Fra gangen i første etasje leder trappen videre opp til hemsen.Hemsen over første etasje har lav høyde og dermed ikke målbart areal.Hemsen utnytter volumet mellom entréen og yttertaket.Dobbelgarasjen er på 45 kvadratmeterNederst på tomten finner barna boltreplass i en lettstelt hage.En stor markterrasse er etablert ved tomtens nordre hjørne.Nærmeste lekeplass er lett tilgjengelig rett over gaten som er uten gjennomgangstrafikk.Persroa 13 - 1 etasjePersroa 13 - 2 etasjePersroa 13 - underetasje
0
53
Se store bilder
Prisantydning: 4 350 000,-
Totalpris: 4 350 000,-
Primær rom: 224m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 1 / Soverom: 5
Kort om
"NY PRIS! Innholdsrik bolig over 2 plan fra 2005 med 2 bad og 5 soverom. Solrikt, fint utsyn. Innerst i blindgate."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.91 Bnr.781 Snr.1 i Enebakk kommuneKort oppsummertPersroa 13 ligger på et høydedrag innerst i blindgate og et nyere, barnevennlig nabolag i Ytre Enebakk. Denne plasseringen oppleves tilbaketrukket og fredfylt, i tillegg har eiendommen fint utsyn over landskapet i vest samt gode solforhold dagen gjennom.

Huset ble oppført i 2005 og har en innholdsrik romløsning over to plan med blant annet fem soverom og to bad. Det er også oppført en frittstående dobbelgarasje på 45 kvadratmeter.

Eiendommen ligger i svært landlige omgivelser kun knappe halvtimen unna Oslo sentrum. Både barnehager, skoler og nærsenter samt en rekke fritidsaktiviteter er samlet i nabobygden, cirka fire kilometer unna.
 • Innholdsrik bolig fra 2005 i Ytre Enebakk
 • Familievennlig romløsning med fem soverom
 • Bad i begge etasjer
 • Vestvendt terrasse med utsyn og kveldssol
 • Vannbåren gulvvarme i underetasje
 • Balansert ventilasjonsanlegg
 • Dobbelgarasje på 45 kvm.
 • Tilbaketrukket innerst i blindgate
 • Etablerte og familievennlige omgivelser
 • Cirka 4 km. til nærsenter, skoler og fritidsaktiviteter
 • Ca. 30 km. til Oslo sentrum og 15 min. til Ski sentrum
 • Umiddelbar tilgang på omfangsrike friluftsområder
Ditt nye hjemHusets romløsning oppleves innholdsrik og omfatter to etasjer, hvorav øvre plan domineres av en stor sosial sone der stuen og kjøkkenet er samlet i en åpen løsning. Her er himlingen er trukket helt opp til full mønehøyde og romfølelsen er dermed utpreget voluminøs. Vinduer på tre av fire sider fremmer i tillegg en lys atmosfære på dagtid, og direkte innsyn er i praksis fraværende.

Stuens åpne og vidstrakte gulvflate er enkel å møblere og rommer opptil flere sittegrupper. Sentralt i rommet står også en peisovn som sprer lun varme om du tenner opp på kjølige dager. Stemningsskapende er i tillegg himlingens dekorative downlights som kan dimmes til ønsket styrke.

Kjøkkeninnredningen er en omfangsrik løsning fra byggeåret som henvender seg åpent ut mot spisestuen og byr på rikelig med oppbevaringsplass i en rekke skuffer og skap. Langstrakte benker gir i tillegg store flater for tilberedning. Oppvaskmaskinen er helintegrert, det samme er et side-by-side kjøle- og fryseskap som i tillegg er tilkoblet vann.

Fra den sosiale sonen kan du tusle rett ut til husets omfangsrike terrasse på hele 45 kvadratmeter som er et ypperlig sted for måltider i friluft sommerstid. Terrassen er orientert i sydvestlig retning slik at du får med deg ettermiddags- og kveldssolen på gode dager, i tillegg til flott utsyn over naturen i vest. Omlag 11 kvadratmeter av terrassen er overbygget og et lunere krypinn på sene sommerkvelder.

I første etasje inngår også hovedbadet og ett av husets fem soverom. Førstnevnte oppleves behagelig romslig og er velutstyrt med blant annet et innbygget hjørnebadekar, et stort dusjhjørne samt gode oppbevaringsmuligheter. Ytterligere et bad finner du underetasjen, der også husets øvrige fire soverom er samlet i praktisk nærhet. Dette badet er noe mindre, men likevel av god størrelse og utstyrt med blant annet dusjnisje samt stilrene baderomsmøbler i heltre.

Mens hovedsoverommet i første etasje utgjør det naturlige hovedsoverommet, er soverommene i underetasjen velfungerende som barnerom. Samtlige er av gode størrelser til sine formål og gir blant annet familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser. Veggflatene er prydet med dekorative tapeter og fargevalg som gjenspeiler rommenes formål.

I gangen mellom soverommene er det i dag installert en moderne badstue med store glassvegger på to sider. Her kan du tilbringe ledige stunder i varme omgivelser, kun et fåtall skritt unna etasjens bad.InnholdUnderetasje: Bad, fire soverom, vaskerom samt frittstående badstue.
1. etasje: Entré, hall, kott, bad, soverom, stue/spisestue med kjøkken og utgang til veranda på ca. 45 kvm. Hems: Gang og disponibelt rom.Beliggenhet og nærområdetPersroa 13 er en del av nabolagets nyere bebyggelse og har en attraktiv plassering på vestsiden av det ellers veletablerte boligområdet. Adkomstveien hit er blindgate som ender like få meter nedenfor og dermed har et utpreget barnevennlig miljø uten gjennomgangstrafikk. Området har i sin helhet en landlig, tilbaketrukket og fredfylt atmosfære.

En rekke barnehager samt Ytre Enebakk skole og Mjær Ungdomsskole med idrettsanlegg og idrettshall finner du ved nabogrenda, cirka fire kilometer unna. Her ligger også Vågsenteret som inneholder et godt utvalg forretninger, deriblant apotek og ett av Vinmonopolets utsalg. På senteret finner du også kafé, treningssenterkjeden MUDO samt REMA1000, og ytterligere handlemuligheter er det på KIWI i samme område.

Tar du bilen fatt er du i Ski i løpet av cirka 15 minutter, der du blant annet finner Ski Storsenter med et vesentlig større shoppingtilbud samt togstasjon med hyppige avganger til Oslo. Fra Enebakk har for øvrig 550-bussen hyppige avganger til både Oslo og Lillestrøm.

De store skogsområdene omkring gir deg umiddelbar tilgang på flotte friluftsområder med utallige turmuligheter året gjennom. Her kan du legge ut på tur på skogsstier og grusveier, eller ta skiene fatt i marka når forholdene tillater vinterstid. Det omfangsrike nettverket av skogsveier er også ypperlig for sykling eller løpeturer av ulik lengde. Lysløype finner du ved idrettsanlegget.

Ned til Vågvann med badestrand sykler du på kun et par minutter, og har du kajakk kan du utforske den nærliggende Langen, Lyseren eller Øyeren som strekker seg helt opp til Fetsund. På Mjærvann kan barna teste ferdighetene gjennom veletablerte Enebakk Vannskiklubb. Østmarka Golfklubb er lett tilgjengelig ved skolene og har 18-hulls bane i flotte omgivelser inntil Vågvann.TomtAreal: 825 kvm, Eierform: Felles tomt.

Tomten eies felles mellom snr.1 og snr.
2.ParkeringParkering i garasje (garasjen eies kun av denne seksjonen).ByggemåteHentet fra verdi- og lånetakst:
- Bygning: Seksjonert bolig med underetasje,
1. etasje og hems på 224 m². Bygningen er oppført i 2005.
- Grunn og fundamenter: Eksakte grunnforhold er ikke dokumentert, og derfor ikke beskrevet. Boligen er fundamentert med betong. Eksakt oppbygning av grunnmur er ikke kjent, trolig betongvegger.
- Drenering: Drenering med grunnmursplast, i fra byggeåret.
- Gulv på grunn: Betong mot grunn.
- Frittbærende dekker: Trebjelkelag mellom etasjene.
- Yttervegger: Yttervegger er lette bindingsverksvegger i tre, som er kledd utvendig med luftet, liggende trekledning. Antatt oppført og isolert etter de forskriftskrav som var gjeldende ved oppføringstidspunktet.
- Takkonstruksjoner: Bærende takkonstruksjon i tre, type saltak, tekket med lekter, sløyfer og betongtakstein, undertak er ukjent. Taktekking er i fra byggeåret. Pipe er helbeslått med blikk over tak. Takrenner, nedløp og beslag er av overflatebehandlet stål.
- Vinduer: Vinduer med rammer og karmer i tre. Vindusglass er av 2-lags isolerglass fra 2004.
- Balkonger, terrasser ol.: Veranda på ca. 45 m², vendt mot nordvest, med tilgang i fra stue. Støpt betongdekke smurt med tokomponent maling/Epoxy. Impregnert rekkverk. Deler av veranda, ca. 11 m², er takoverbygget med plasttak. Stikkontakt på vegg.Overflater og innredningOverflater på innvendige gulv: Underetasje: Laminat og fliser.
1. etasje: Belegg, fliser og laminat. Hems: Laminat eller lignende.

Overflater på innvendige vegger: Underetasje: Malte/tapetserte plater og fliser.
1. etasje: Malte plater og fliser. Hems: Smartpanel.

Overflater på innvendig himling: Smartpanel, panel.

Kjøkkeninnredning: Stort og romslig kjøkken med plass til spisegruppe. Innredningen er i fra byggeåret, og har profilerte, sorte fronter og laminerte benkeplater. Kjøkken er utstyrt med integrert oppvaskmaskin. Det er bak skap på kjøkken montert side-by-side kjøleskap, som er tilkoblet vann. Kjøkkenventilator er plassert over plass til komfyr, og er ført ut av vegg. Det er mellom over og underskap montert belysning, og det er lagt fliser på vegg. Kjøkkenvask er nedsenket i benkeplaten.

Innredning og garnityr for våtrom: Bad med flislagte overflater på vegger og gulv. Av innredninger finnes skapinnredning med slette fronter av høyglans hvit, samt servantinnredning med overhengende speil og belysning. Dusj er plassert i egen nisje, og har vegger av glassbyggerstein, dusjarmatur er håndholdt. Videre så er det hjørnebadekar som er fliset inn, samt vegghengt vannklosett. Det er i himling montert downlights, og det er lagt elektriske varmekabler i gulv. Rommet ventileres via ventil i tak, som er tilkoblet avtrekksvifte. Merknader: - Ikke drenshull under vegghengt toalett. - Ikke lufting, eller mulighet for inspeksjon under badekar. - Eventuelt lekkasjevann i fra andre installasjoner enn dusj, ledes ikke til sluk.

Vaskerom i underetasje, med belegg og fliser på gulv samt fliser på vegg. Rommet er innredet med skapinnredning, utslagsvask av rustfritt stål samt arbeidsbenk. Det er opplegg og plass til vaskemaskin i rommet. Det er satt opp skyvedør som skjuler deler av det tekniske utstyret.

Baderom i underetasjen med laminat og malte plater på vegg og gulvoverflater. Flislagte overflater i dusj. Av innredninger finnes servantinnredning med profilerte trefronter samt overhengende speilskap, dusj er plassert i egen nisje, og har dusjoppheng. Dusjarmatur er håndholdt. Videre så er det montert vegghengt vannklosett. Merknader: - Ikke drenshull under vegghengt toalett. - Overgang mellom dusj og resterende rom er ansett som en risikokonstruksjon, ikke fuktsikreløsninger.OppvarmingVedovn i stue. Varmekabler på entré og bad. Vannbåren gulvvarme i underetasjen.Vei, vann og avløpVann: Eiendommen er tilknyttet privat nett. Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett. Vei: Eiendommen er tilknyttet privat vei. Pålegg: Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje:
1.etasje: 128 kvm Underetasje: 93 kvm Hems: 5 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Underetasje: Stue, bad, vaskerom, 4 soverom.
1. etasje: Bad, entré, hall m/trapp, kjøkken, stue, soverom. Hems: Gang, kontor.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til formål: byggeområder, trafikkområder, friområder, spesialområder, fellesområder, fareområder (høyspentlinje). Eiendommen ligger inn under reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for 504.374 Råken - Ytre Enebakk og kommuneplan for Enebakk kommune med bestemmelser og retningslinjer til kommuneplanens arealdel
2015-2027. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.Kommunale avgifterKommunale avgifter og vannavgift pr. år: kr. 17.354,- inkl.mva for 2016.

1 x Avløpsgebyr: kr.
8.808,-
1 x Renovasjon 140l: kr
3.389,-
1 x Brannsyn, feiing: kr. 375,-

Eiendommen har ekstern leverandør for vann via Kirkebygden- og Ytre Enebakk Vannverk.

Vannavgiften for denne eiendommen er: kr
4.782,- for 2017.

Det er ikke registrert vannmåler for denne eiendommen.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 210 115 per 22.11.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 872 366 per 22.11.17. Ligningsverdien er for inntektsåret 2016.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren oransje D.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Garasjen er ikke godkjent av Enebakk kommune.
- Boligen fremstår som en enebolig, men den er seksjonert med en sekundærbolig i underetasjen. Denne delen er ikke til salgs.
- Begge seksjonene i eneboligen har felles husforsikring. Denne seksjonen betaler kr. 400,- og s.nr.2 betaler kr. 200,- pr.mnd.
- Boligen har midlertidig bruksattest datert: 22.04.2005.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Grunndata: 2010/886604-1/200  Seksjonering 12.11.2010 opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig  Sameiebrøk: 206/272

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170243. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 350 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
108 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000,-))
--------------------------------------------------------
119 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 469 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Kristine Kolstad Eiendomsmeglerfullmektig: Demi GlemmestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 23.11.17.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 1914 Persroa 13
1914, Persroa 13
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Persroa 13
1/38
Lukk
0