Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Industriell designleilighet tilbaketrukket ved Sagene. Arkitektinnredet med unike løsninger. Separat utleiedel (13.500,- per mnd) - Solrik hage og terrasse. Særdeles romslig med takhøyde på 3,4m! Parkering.
Last ned budskjema
Dokumenter
224 kvm industriell designleilighet tilbaketrukket ved Sagene. Arkitektinnredet med unike løsninger.1. etasje: Entré, hall, stue og spisestue med åpent kjøkken, mellomgang, bad og to soverom. Utgang til terrasse og hage fra stue og spisestue. Utleiedel: Entré, bad, soverom, kjøkken og stue.Ønsker du tre eller fire soverom tilknyttet hoveddelen kan du benytte soverommet i utleiedelen eller innrede kjellerstuen til eget soverom.Rundt spisebordet kan du samle så mange som opptil 11-12 personer, hvorav de fleste finner sin plass på spesialbyggede sittebenker foran karnappvinduet.
Nyt kvelden med en god bok mellom de plassbygde bokhyllene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuen, spisestuen og kjøkkenet er her forent i et åpent samlingsrom som står for mye av leilighetens unike egenart og fungerer like godt til hverdagslig opphold som til sammenkomster.Selve kjøkkenløsningen er italiensk og arkitekttegnet nettopp for denne leiligheten.Øyen fyller ikke bare en praktisk funksjon, men er også et naturlig samlingspunkt før måltider og et fint sted for en arbeidsøkt hjemmefra.Innredningen er bruksvennlig utformet med generelt brede arbeidsflater, blant annet på begge sider av kokesonen, samt luftig avstand mellom benkene og den frittstående øyen.Særdeles åpent oppholdsrom som preges av takhøyde på hele 3,4 meter.Viktig for romopplevelsen av den sosiale sonen er hele åtte høyreiste vinduer fra 2013 som alle slipper mye naturlig lys inn fra syd.Merk: bak trepanelveggen i bakgrunnen er dør inn til to soverom og bad/toalett.Soverommenes nærhet til badet kan oppleves spesielt bekvemmelig på morgenkvisten når en oppvekkende dusj er innenfor rekkevidden av kun et fåtall skritt.Hovedsoverommet er romslig med plass for garderobe og kontorløsning.I dag har hoveddelen 2 soverom. Ytterligere to soverom kan etableres ved å ominnrede kjellerstuen og innlemme utleiedelens soverom ref alternative planskisser.Trappen som leder ned hit er designet av samme arkitekt som utformet kjøkkenet og i sveiset stål med trinn av heltre.Underetasje: Kjellerstue, gang, bad og vaskerom.Alternativ planløsning med etablering av hovedsoverom tilknyttet eget bad i underetasjen.Langs stuens ytterkanter er det bygget benker med sitteplass. Merk at det er godt med lagring i den plassbygde sittegruppen.Perfekt for filmentusiaster: Stuen i underetasjen fungerer i praksis som en mer tilbaketrukket del av den sosiale sonen og er ypperlig som en dedikert TV-stue.Her er atmosfæren mer intim og velpassende for en roligere stund, og badet kan nærmest betraktes som ditt eget lille SPA.Et frittstående badekar og en åpen dusjsone byr på valgfrihet, mens duplisert servant åpner for samtidig bruk av dette badet.Følelsen av en enebolig: Leiligheten har egen inngang via romslig hall.Stor privat terrasse med direkte adkomst fra stue/spisestue samt solrik hagedel på 50 kvm.Velkommen til en av Oslo´s råeste leiligheter i Treschows gate 2.Gulvet er helhetlig utført med Epoxy-maling som føles mykt å trå på, og blir lune av vannbåren varme som kan justeres til ønsket styrke i hvert enkelt rom.01.Fasade
1
199
Se store bilder
Prisantydning: 15 000 000,-
Totalpris: 15 616 527,-
Primær rom: 224m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 3 / Soverom: 4
Kort om
"Industriell designleilighet tilbaketrukket ved Sagene. Arkitektinnredet med unike løsninger. Separat utleiedel (13.500,- per mnd) - Solrik hage og terrasse. Særdeles romslig med takhøyde på 3,4m! Parkering."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.222 Bnr.184 Snr.2 Orgnr.999157106 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er noe helt for seg selv og har etter en omfattende oppussing i 2013 et særegent, gjennomtenkt og ikke minst påkostet interiør som bør oppleves ved selvsyn. Leiligheten ligger i en høy
1. etasje med egen inngang om romslig entre. Romløsningen er smart utformet med tanke på sosiale sammenkomster, men kan også fungere godt for en barnefamilie og er noe fleksibel med tanke på antall soverom.

En del av leiligheten er i dag skilt ut som en utleiedel på 38 kvadratmeter med ett soverom, som i utleid stand representerer gode sideinntekter og et betydelig bidrag til nedbetaling av boliglånet.

Leiligheten disponerer en luftig hageparsell på hele 50 kvadratmeter som gir deg tilgang på gode solforhold dagen gjennom sommerstid. Her får du også fullt utbytte av plasseringen som er oppriktig tilbaketrukket og i praksis innsynsfri.

Gårdens historie strekker seg helt tilbake til 1865 og utgjør i dag det lille Møllermesternes boligsameie som består av kun seks seksjoner.

Innenfor få minutters gange kommer du til både Storo, Nydalen, Sagene og Sandaker. Handlerunden kan du utføre i nærbutikkene eller på Sandaker Senter der du også finner trikkestopp. I kvartalene omkring venter et spennende uteliv i form av kaféer og spisesteder, forretninger og sosiale samlingsplasser i friluft.
  • Spennende arkitekttegnet leilighet
  • 2-roms separat utleiedel med leieinntekt på 13.500,- per mnd.
  • Unike, spesialbygde innredninger
  • Særdeles god romfølelse med 3,4m takhøyde
  • Vannbåren gulvvarme i alle rom og varmtvann inkludert i f.kost.
  • Ca. 50 kvm. hage og skiferbelagt terrasse med gode solforhold
  • Tilbaketrukket i sentrale omgivelser
  • Kort vei til Sagene, Nydalen, Storo og Sandaker
  • Nærhet til vakre parker og Akerselva med turveier
Ditt nye hjemHoveddel
Opplevelsen av et stort volum og en fremtredende industriell atmosfære er blant de absolutt første inntrykkene du møter i leiligheten. Volumet er spesielt påtakelig i den sosiale sonen, selve hjertet i leilighetens romløsning, både på bakgrunn av takhøyden på herskapelige 3,4 meter og ikke minst rommets fysiske størrelse. Stuen, spisestuen og kjøkkenet er her forent i et åpent samlingsrom som står for mye av leilighetens unike egenart og fungerer like godt til hverdagslig opphold som til sammenkomster av ulikt omfang.

Samlingsrommet fikk sin nåværende form under den omfattende oppussingen av leiligheten i 2013. Gulvet er helhetlig utført med Epoxy-maling som føles mykt å trå på, og blir lune av vannbåren varme som kan justeres til ønsket styrke i hvert enkelt rom.

Vel så viktig for opplevelsen av den sosiale sonen er hele åtte høyreiste vinduer fra 2013 som alle slipper mye naturlig lys inn fra sydsiden, byr på utsyn mot hagen og i praksis er uten direkte innsyn fra gjenboere. Gårdens tilbaketrukkede plassering kommer til sin rett, og en fin bonus er i tillegg rekken av velvoksne trær langs Akerselva som hvert år blir et fint, grønt skue fra utpå vårparten.

Kjøkkenet har en sentral posisjon i den sosiale sonen og understreker nettopp kjøkkenets funksjon som noe mer enn bare en avdeling for tilberedning. Selve kjøkkenløsningen er italiensk og arkitekttegnet nettopp for denne leiligheten, ble montert i 2013 og er i seg selv et elegant, stort møbel. Innredningen er bruksvennlig utformet med generelt brede arbeidsflater, blant annet på begge sider av kokesonen, samt luftig avstand mellom benkene og den frittstående øyen som fronter kjøkkenet. Øyen fyller ikke bare en praktisk funksjon, men er også et naturlig samlingspunkt før måltider og et fint sted for en arbeidsøkt hjemmefra. Øyens benkehøyde er litt høyere enn vanlig, slik at barløsningen blir funksjonell.

Kjøkkenets sentrale posisjon og åpne forbindelse med stuene gir deg gleden av å tilberede måltider uten å miste kontakten med de som sitter til bords eller i sofagruppen. Rundt spisebordet kan du samle så mange som opptil 11-12 personer, hvorav de fleste finner sin plass på spesialbyggede sittebenker foran karnappvinduet.

Sommerstid kan du på godværsdager ta med måltidene rett ut til den skiferbelagte terrassen som er tilgjengelig med dør fra både stuen og spisestuen. Terrassen er orientert i sydlig retning og har sol fra omkring klokken 12-13 og helt frem til rundt klokken 20 sommerstid. Leiligheten disponerer også cirka 50 kvadratmeter av hagen foran terrassen som i dag er uten fysiske grenser mot de tilstøtende parsellene. Om ønskelig kan en tydeligere avgrensning og mer skjerming oppnås ved å beplante med prydbusker eller en dekorativ hekk.

Soverommene og etasjens bad er samlet i praktisk nærhet i det som nærmest er en separat fløy av hovedetasjen. Døren inn til denne avdelingen er som mye av interiøret for øvrig spesiallaget og går i ett med stuens grove trepaneler når du holder den lukket.

Den luftige takhøyden setter sitt preg også på soverommene som arealmessig utgjør henholdsvis et barne- eller gjesterom og et hovedsoverom av generøs størrelse. Begge har høyreiste vinduer som vender rett ut mot hagen og er i praksis uten direkte innsyn. Hovedsoverommet er allerede utstyrt med to smarte garderobemoduler og kan gjerne også møbleres med et sminkebord. Ytterligere oppbevaringsmuligheter finner du rett utenfor, i gangen som også fungerer som en langstrakt garderobe. Her oppbevarer du klærne lett tilgjengelig fra både soverommene og badet.

Soverommenes nærhet til badet kan oppleves spesielt bekvemmelig på morgenkvisten når en oppvekkende dusj er innenfor rekkevidden av kun et fåtall skritt. Badet prydes av retro-pregede fliser som dekker hele gulvet, inkludert dusjsonen som er ekstra bred og har dusjhode oppunder den høye himlingen. Innfelte hyller og servantbenk i heltre har til sammen oppbevaringsplass for både håndklær og dine personlige effekter.

Et bad som er enda mer tilbaketrukket og skjermet finner du i underetasjen. Her er atmosfæren mer intim og velpassende for en roligere stund, og badet kan nærmest betraktes som ditt eget lille SPA. Et frittstående badekar og en åpen dusjsone byr på valgfrihet, mens duplisert servant åpner for samtidig bruk av dette badet. Legg også merke til servantbenken og veggspeilet som er av samme type som på badet over og skaper en interiørmessig helhet mellom leilighetens to bad.

Underetasjen inkluderer også et separat vaskerom som er utpreget romslig og har egen dør ut til fellesareal. Døren er hendig for å ta inn større eiendeler som eksempelvis sykler eller en barnevogn, den gode størrelsen gjør at vaskerommet også fyller rollen som et lagringsrom.

Stuen i underetasjen fungerer i praksis som en mer tilbaketrukket del av den sosiale sonen og er ypperlig som en dedikert TV-stue eller et sted du kan trekke deg tilbake med godt lesestoff. Langs stuens ytterkanter er det bygget benker med sitteplass for mange og integrert strømuttak som gjør det mulig å plugge inn eksempelvis PCer og konsoller. Den åpne himlingen over trappen gjør at du opplever nær kontakt med stuen på hovedplanet, selv om du befinner deg én etasje ned. Trappen som leder ned hit er designet av samme arkitekt som utformet kjøkkenet og i sveiset stål med trinn av heltre.

Takhøyden er gjennomgående god i alle underetasjens rom. Kanskje lar det seg også gjøre å endre kjellerstuen til et master bedroom, etter nødvendige tiltak som søknad, godkjenning og montering av nye vinduer.

Utleiedel
Leilighetens utleiedel er en separat enhet som er helt adskilt fra hoveddelen og har egen adkomst via byggets felles trapperom. Utleiedelens romløsning tilsvarer en 2-roms der kjøkkenet er delvis åpent mot entréen og soverommet orientert inn mot byggets bakside.

Har du behov for ytterligere et soverom i hoveddelen, kan det være mulig å endre utleiedelens romløsning til en hybel og ta i bruk dagens stue som et soverom forbundet med spisestuen i hoveddelen.InnholdHoveddel

1. etasje: Entré, hall, stue og spisestue med åpent kjøkken, mellomgang, bad og to soverom. Utgang til terrasse og hage fra stue og spisestue. Underetasje: Kjellerstue, gang, bad og vaskerom med ca 6 kvm. lagringsplass.

Utleiedel

1. etasje: Entré, bad, soverom, kjøkken og stue.

Med leiligheten medfølger en kjellerbod på ca 6 kvm.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har en oppriktig tilbaketrukket og skjermet plassering midt mellom Sandaker, Bjølsen og Sagene. Herfra er veien kort til fine rekreasjonsmuligheter i noen av byens fineste parker, mens både Storo, Nydalen, Sagene og Torshov er innenfor omlag 10 minutters gange.

Dagligvarene og det meste til hverdagen kan du handle i butikkene på Sandaker Senter. Her finner du blant annet COOP Mega, Baker Samson, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Du finner også nærbutikker som KIWI og søndagsåpen Joker i området, mens større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter som er byens største og inneholder hele 130 forretninger og spisesteder.

Fra leiligheten går du på kun et par minutter frem til stopp for trikkelinjene 11, 12 og 13 som tar deg videre til sentrum på få minutter. Det samme gjør busslinjene 20 Skøyen-Galgeberg og 30 Bygdøy-Nydalen, og med Flybussen reiser du behagelig opp til Gardermoen. Bilkollektivet har parkeringsplasser rett nedenfor sameiet, og med bil får du i tillegg enkel tilgang på Ring 3 fra Storo.

En kort rusletur over elva tar deg frem til hjertet av Sandaker og blant annet Åpent bakeri med god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning som resulterer i byens kanskje beste pizza. Veien er heller ikke lang ned til Trikkestallen med sin flotte uteservering, Never Mind Sushi eller restauranten Grisen, en hyggelig møteplass med bar og restaurant.

I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Opp til Nydalen kan du rusle på gode 10 minutter om du legger turen gjennom Akerselvas frodige parkområder. Nydalen er i seg selv kjent som en av bydelene i Oslo med rivende utvikling og fornyelse fra industri til boliger, utdanning og kultur. Mye er allerede forvandlet, blant annet er en rekke restauranter og kaféer på plass som er ypperlige for en lunch eller treff med gode venner. Det nye Torgbygget over T-banen er bydelens nærsenter og inneholder blant annet Coop Mega og ett av Vinmonopolets utsalg, samt apotek, spisesteder og tjenestetilbud.

Frister det med en løpetur i friluft, er turveiene som følger Akerselvas bredd gode og lett tilgjengelige alternativer. Veiene leder deg helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige både for roligere spasérturer og late dager i solen sommerstid. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke kan Myrens Sportssenter være stedet, her finner du også golfsimulator og klatrevegger.TomtAreal: 1 015 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDet er tinglyst en asfaltert parkeringsplass som tilleggsdel til denne leiligheten. Mulighet for å leie ekstra perkeringsplass for 700,- per mnd, rett utenfor leiligheten. Videre er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Bygård bygget i 1865. Bygningen antas fundamentert med gråstein-/granittmur og tegl til faste masser. Etasjeskillere av trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Yttervegger oppført med murverk av tegl, pussede fasader. Takkonstruksjon med sperrer av tre, saltak takform, tekket med takstein (ikke besiktiget). Vinduer: Vinduer med 3-lags isolerglass, prod. 2013. Vinduer med 2-lags isolerglass, prod. 1991. Vinduer med enkle glass i kjeller. Balkonger, terrasser ol.: Terrasse/uteplass av betong med skiferheller.Overflater og innredningGulv: Fliser i hall, vaskerom og på begge bad, laminat på begge soverom, for øvrig Epoxy-malt betong. Innervegger: Flisfelter på begge bad, for øvrig trepanel, malt betong og pussede, malte flater. Himlinger: Trepanel, malte plater og pussede, malte flater.

Kjøkken, hoveddel: Arkitekttegnet skapinnredning med glatte hvite fronter og heltre benkeplater. Fliser på vegg over benk. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn fra Samsung, samt kjøleskap med fryser. Veggmontert hetteventilator i stålhette. Frittstående kjøkkenøy i stål/jern-konstruksjon med benk i heltre. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps storkjøkken-armatur. Innbygget Siemens oppvaskmaskin.

Bad hoveddel,
1. etasje: Heltre benkeinnredning med overmontert servant i stein. Ett-greps armatur integrert i vegg. Veggmontert speil med integrert LED-belysning. Dusjhjørne med fast skjermvegg i glass, hånddusj integrert i vegg og regndusj integrert i himling. Veggmontert Duravit klosett.

Bad hoveddel, underetasje: Heltre benkeinnredning med to overmonterte Scarabeo porselensservanter. To Azzurra ett-greps armaturer integrert i vegg. Veggmontert speil med integrert LED-belysning (merk: lys i speil på bad i underetasje fungerer ikke). Frittstående, helstøpt badekar med gulvmontert Hansgrohe armatur med hånddusj. Åpen dusjsone med hånddusj integrert i vegg og regndusj integrert i himling. Veggmontert Duravit klosett.OppvarmingVannbåren gulvvarme i alle rom. Gulvvarme på baderom. Biopeis i spisestue.

Sameiet byttet ut oljefyren til bergvarme pumpe i 2014. Dette er svært energisparende, man sparer 60-80% av boligens energiforbruk til oppvarming og varmt tappevann iht. selger.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonHoveddel: Bra: 186 kvm P-rom: 186 kvm Bta: 210 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Bad, entré, gang, 2 soverom, spisestue, stue/ kjøkken.

Hybelleilighet: Bra: 38 kvm P-rom: 38 kvm Bta: 43 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entre´/gang, bad, soverom, kjøkken og stue.Adgang til utleieDet er bygd en utleiedel/ hybel med separat inngang som leies ut for kr.13.500,- pr. mnd. Leiligheten er arkitekttegnet og alle krav vedrørende utleie er oppfylt iht. selger.

Utleie av hybel er basert på utleie av en del av eget husrom, som må ha tilknytning til hovedhuset. I dette tilfellet i form av døradkomst mellom delene. Utleie av hybel i slik form er ikke søknadspliktig. Denne delen av eiendommen oppfyller ikke de offentligrettslige kravene til utleieenheter og må ikke forveksles med en separat utleieenhet.

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Alle utleieforhold skal informeres styret.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, industri og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser, KDP-4 Akerselva miljøpark. Sikrer et gjennomgående parkdrag og bevaring av verneverdig bebyggelse langs elva fra Maridalsvannet til Vaterland. Det stilles krav til utforming av ny bebyggelse, samt reguleringsplan S-3467 planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker/ byggesaker i området:
- Saksnummer: 201015760 - Byggesak. Treschows gate 2 C - Bruksendring av loft til boareal for underliggende leiligheter - Tidligere gnr./bnr. 222/185.
- Saksnummer: 201610611 - Byggesak. Krysset Grefsenveien - Hans Nielsen Hauges gate - Etablering av hovedledningsanlegg for vann og avløp med tilhørende infrastruktur(kummer).
- Saksnummer: 201608808 - Byggesak. Brochmanns gate 9 - Riving av kontorbygg. Status: Tillatelse gitt.
- Saksnummer: 201414656 - Pågående plansak. Saken gjelder: Sandakerveien 58 B og C. Fortetting og utvikling av boliger.
- Saksnummer: 200805956 - Pågående plansak. Saken gjelder: Sandakerveien 56. Gnr. 224 bnr. 343. Det er ønske om å bygge nye kontorlokaler for å samle nåværende brukers virksomhet på et sted. Offentlig ettersyn 20.06. - 15.08.2011.
- Saksnummer: 201310022. Pågående plansak. Saken gjelder: Sandakerveien 56, gnr. 224 bnr. 343. Omregulering til boliger. Planforslag mottatt 20.10.14 Offentlig ettersyn
9.2. - 23.3.15. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201703583 - Pågående plansak. Saken gjelder: Sandakerveien 78. Bolig, næring og studentboliger. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad totalt, inklusive kapitalkostnader utgjør: kr.12.975,- per mnd ifølge brev fra forretningsfører. Laget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning). Dette betyr at man kan innfri deler/hele andel fellesgjeld, to ganger i året. renter og avdrag utgjør per nå kr:
5.472,- (Renter IN-lån:
2.062,- Avdrag IN-lån: kr.
3.406,-).

Felleskostnadene inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, kabel-tv,  energitillegg (fjernvarme i alle gulv, samt varmtvann), driftskostnader m.m.

Fordeling felleskostnader: Felleskostnader: kr.
3.020,-
Energitillegg: kr.
4.487,-
Avdrag IN-lån: kr.
3.406,-
Renter IN-lån:
2.062,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 616.527,- ifølge brev fra forretningsfører datert: 22.11.17.

Lånenummer: 12130405620, DNB bank ASA Annuitetslån, 12 terminer pr. år. Rentesats pr. 22.11.2017: 3,5% Antall terminer til innfrielse: 147 Saldo pr. 22.11.17:
1.717.663,- Andel av saldo: 616.528,- Første termin/ første avdrag: 01.04.15 (siste termin 01.02.2030)FellesformueKr. 69 339,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 2 301 669,- per 13.12.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 7 365 341,- per 13.12.17. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i W.R Berkley Insurance Norway NUF, med polisenummer: 101134. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Leiligheten er en del av Møllermesternes bolig sameie som består av 6 seksjoner.
- Sameiebrøk: 229/638
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet har avtale med Canal- Digital om kabel-tv og bredbånd.
- Hver seksjon eier en hageparsell på ca. 50 m2.
- Sameiet har IN ordning. Individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN) innebærer at hver seksjonseier får anledning til å innfri hele eller deler av sin andel av sameiets lån.

Iht. sameiermøtet 08.05.17 (Merk dette ble utført sommeren 2017, det er vil ikke komme ytterligere låneopptak i denne forbindelse): -  Det ble vedtatt å drenere og asfaltere, omfanget av arbeidet vedtas på et styremøte når alle detaljer, opplysninger og priser foreligger. Det blir låneopptak om nødvendig, begrenset oppad til kr. 500.000,-.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Hengelamper medfølger ikke handelen.Diverse- Merk: lys i speil på bad i underetasje fungerer ikke.
- Boligen har ferdigattest for bruksendring kontor til bolig datert: 2012, samt bygesaksdok (uattestert) datert: 1865.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1885/992759-1/105 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 25.04.1885 OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

1912/901193-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.05.1912 Bestemmelse om kloakkledning OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/507713-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 14.05.1959 Bestemmelse om kloakkledning Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger mv OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

1967/504877-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 10.03.1967 Bestemmelser om brannvegg/-dør Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om vann/kloakkledning Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/55511-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.08.2005 :Knr: 0301 Gnr: 222 Bnr: 228 Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune Plan og bygningsetaten OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/55511-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.08.2005 Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver - allmenheten har rett til gjennomgang på regulert gangvei. OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/72116-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 29.01.2010 RETTIGHETSHAVER: Maya Eiendom As Org.nr: 981440889
Allmennhetens rett til fri ferdsel. Arealet skal være åpent og kunne benyttes av allmennheten for alminnelig ferdsel. OVERFØRT FRA: 0301-222/184
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/1067453-1/200 JORDSKIFTE TINGLYST 09.12.2013 Jordskiftesak 0200-
2010-0036 Treschowsgate Gjelder denne registerenheten med flere

2014/975897-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 10.11.2014 BELØP: NOK 12.600.000
PANTHAVER: DnB Boligkreditt As Org.nr: 985621551
Uomsettelig Elektronisk innsendt

Grunndata 2012/663696-1/200 SEKSJONERING TINGLYST 16.08.2012 SNR: 2
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning SAMEIEBRØK: 229/638

2017/947708-1/200 RESEKSJONERING TINGLYST 01.09.2017 21:00 SNR: 2
FORMÅL: Bolig TILLEGSDEL: Bygning og grunn SAMEIEBRØK: 229/638
Endring av tilleggsdel Kopi bestilt: 23.11.2017 kl. 09:55 av Mandy Mari Rygg For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170248. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
15 000 000,- (Prisantydning)
616 527,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
15 616 527,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
390 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 15 616 527,-))
5 990,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
404 112,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 020 639,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn: TA Entreprenør AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Leiligheten ble totalrenovert i 2013.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Ja - Dette ble utbedret av Gravco AS høst 2017. Dette var ikke i vår underetasje, men på andre siden av bygget.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
3.2. Firmanavn: Gravco AS.
3.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Se forrige punkt.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja - Byttet undertak, nye lektre, lagt ny takstein i 2014.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn: Firma.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Se forrige pkt.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn: Hosle Elektro v. Øyvind Olsen.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når: Leiligheten ble total renovert i 2013 og det elektriske anlegget ble byttet ut. Nye stikkontakter i alle rom, samt til belysning. 10. Kjenner du til manglende ferdigattest/midlertidig brukstillatelse vedrørende eiendommen?
- Nei - Ferdigattest på utført arbeid foreligger. 12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.?
- Det er bygd en utleieleilighet med separat inngang som leies ut for 13.500 pr. mnd. Leiligheten er arkitekttegnet og alle krav vedrørende utleie er oppfylt. 13. Foreligger det løpende leiekontrakt på hele eller deler av boligen/eiendommen?
- Ja - Ref. forrige pkt. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja - Ved kjøp fulgte det med et kjellerareal på ca.50 kvm Dette er nå en del av boligen, trapp fra
1.etasje er bygd. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja - Det foreligger ferdigattest. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Sameiet byttet ut oljefyren til bergvarme pumpe i 2014. Dette er svært energisparende, man sparer 60-80% av boligens energiforbruk til oppvarming og varmt tappevann.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 23.12.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Takst, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0477 Treschows gate 2 F
0477, Treschows gate 2 F
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Treschows gate 2 F
1/27
Lukk
1