Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
SMESTAD/HOFF: Arkitektinnredet, lys og gjennomgående 4-roms med stor sydvendt markterrasse. Renovert i 2014. Garasje og heis. Grønne, fredelige og barnevennlige omgivelser.
Last ned budskjema
Dokumenter
Hoffsveien 64 C presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også nettingbod på loft og skap i felles kjeller.Kjøkkeninnredningen er smart utformet med skap og brede benker på begge sider av rommet.Veggflaten over benken er oljemalt i en tidsaktuell grønntone.
Perfekt for matlaging: Gode arbeidsflater på begge sider av kjøkkenet.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Samtlige hvitevarer er helintegrert, deriblant to praktiske benke-kjøleskap.Leiligheten er etter ombygging og renovering smart utformet med en sammenhengende sosial sone.I hallen og på kjøkkenet er gulvet av lakkert avretningsmasse.Samtidig med oppussingen i 2014 ble stuen utvidet og er dermed av en generøs størrelse.Gjennom stuevinduene får du fint utsyn rett mot Holmenkollen i nord.01.FasadeStuens gode størrelse fremheves av gulvets heltre plank, lagt i lengderetningen.Hallens indre del er utmerket som en arbeidskrok. Herfra får du tilgang på badet.Badet har et designpreget interiør med innslag av kryssfinér.I badets indre del er veggflatene belagt med dekorativ glassmosaikk.Badets hele åtte kvadratmeter er praktisk ved kombinert bruk som vaskerom.Tre soverom bidrar til å gjøre leiligheten attraktiv for en barnefamilie.Soverommene er utstyrt med god skapmengde.Med 12 kvadratmeter byr dette rommet på masse boltreplass ved bruk som barnerom.Det tredje soverommet har adkomst fra kjøkkenet og gulv av samme type.Foretrekker du en lunere overflate, kan et moderne og heldekkende teppe være et godt alternativ.Leiligheten har gode lagringsmuligheter i den innvendige boden ved entréen og i en stor loftsbod.Den store markterrassen er et stort pluss ved leiligheten og solfylt fra tidlig morgen frem til sen ettermiddag sommerstid.01.FasadeLeiligheten disponerer parkeringsplass og eget skap i kjelleren.Borettslaget er veldrevet med pent opparbeidede fellesarealer, sittegrupper og lekeplass.
0
20
Se store bilder
Prisantydning: 7 200 000,-
Totalpris: 7 397 000,-
Primær rom: 106m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"SMESTAD/HOFF: Arkitektinnredet, lys og gjennomgående 4-roms med stor sydvendt markterrasse. Renovert i 2014. Garasje og heis. Grønne, fredelige og barnevennlige omgivelser."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.32 Bnr.847 Andelsnr.18 Orgnr.950105518 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten ble så nylig som i 2014 bygget om og renovert i sin helhet inkludert nytt bad og nytt kjøkken, samt nye gulv og veggflater i samtlige rom. Merk blant annet det eksklusive tregulvet fra Dinesen. Her kan du flytte rett inn og bo moderne i en leilighet som skiller seg positivt ut i mengden med et design-preget interiør og har en praktisk, familievennlig romløsning med blant annet tre store soverom.

Plassering på bakkenivå er ensbetydende med enkel, trappefri adkomst og fordelen av en stor, sydvendt markterrasse på 21 kvadratmeter som har sol hele første del av dagen sommerstid.

Her vil du bo i et familievennlig og tilbaketrukket område med store friarealer like utenfor, samt umiddelbar nærhet til både skole og barnehage. Skøyen og Karenslyst Allé med både shopping, kollektivtilbud og serveringssteder er innenfor et kvarters gange eller noen få kjøreminutter. Resten av byen er lett tilgjengelig med et bredt kollektivtilbud fra både Smestad og Skøyen stasjon. Frognerparken og Bygdøy med forlokkende bade- og turmuligheter, venter kun en rask sykkeltur unna.
 • Gjennomgående 4-roms ved Hoff/Smestad
 • På bakkeplan - enkel adkomst
 • Arkitektinnredet, ombygget og renovert i sin helhet i 2014
 • Lys, praktisk og familievennlig romløsning
 • Sydvendt markterrasse med gode solforhold på dagtid
 • Fast garasjeplass med direkte adkomst til oppgangen medfølger
 • Rikelig med gjesteparkering rett i nærheten av leiligheten
 • Veldrevet borettslag med pent opparbeidede fellesarealer
 • Felles sittegrupper, lekeplass og trampoline sommerstid
 • Veletablert, grønt og fredfylt nabolag
 • Til fots ligger Smestad skole bare få hundre meter unna
 • Attraktivt nabolag med mange barnefamilier
 • Ca. fem minutter å gå til T-bane på Smedstad
 • Kort vei til Skøyen med tog, Flytoget, trikk og buss
 • Gode shoppingmuligheter ved Karenslyst allé
 • To nærsentere i Hoffsveien like nedenfor
Ditt nye hjemLeiligheten er etter ombygging og renovering smart utformet med en sammenhengende sosial sone som utgjør det naturlige midtpunktet i den gjennomgående romløsningen. Her strømmer naturlig dagslys fritt gjennom fra yttervegg til yttervegg og gjør atmosfæren svært lys på dagtid.

Den sosiale har også et behagelig luftig preg av store vindusflater på begge sider. Byggets plassering i høyden innebærer at innsyn i praksis er fraværende, i stedet får du gjennom stuevinduene fint utsyn rett mot Holmenkollen i nord. Samtidig med oppussingen i 2014 ble stuen utvidet og er dermed av en generøs størrelse som fremheves av gulvets heltre plank, lagt i lengderetningen.

I hallen og på kjøkkenet er gulvet av lakkert avretningsmasse som både ser røffere ut og tåler godt litt nedfall fra kjøkkenbenken. Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord til hverdagslige måltider og leksearbeid, mens selve kjøkkeninnredningen er smart utformet med skap og brede benker på begge sider av rommet. Innredningen er fra IKEA og har i sin helhet meget gode lagringsmuligheter. Samtlige hvitevarer helintegrert, deriblant to praktiske benke-kjøleskap.

Et stort pluss ved leiligheten er den store markterrassen som er lett tilgjengelig fra kjøkkenet og har sol fra tidlig morgen frem til sen ettermiddag sommerstid. På godværsdager er terrassen din private oase og et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. Her kan du grille med hele familien og koble av på lyse sommerkvelder. Med cirka 21 kvadratmeter til rådighet rommer terrassen utemøbler som en lounge og et spisebord, i tillegg kan også barna ha sitt plaskebasseng stående. Hekkbeplantning og et skjermende rekkverk omkring sørger for lite direkte innsyn.

Tre soverom bidrar til å gjøre leiligheten attraktiv for en barnefamilie. To av rommene er arealmessig identiske på cirka 12 kvadratmeter og har inngang fra hver sin side av stuen. Ett av disse benyttes i dag som hovedsoverom, mens det andre byr på masse boltreplass ved bruk som barnerom. Begge er for øvrig utstyrt med god skapmengde. Det tredje soverommet er på knappe 11 kvadratmeter, har inngang rett fra kjøkkenet og samme type gulv av lakkert avretningsmasse. Foretrekker du en lunere overflate, kan et moderne og heldekkende teppe være et godt alternativ.

På badet er interiøret designpreget av kryssfinér på veggen ved servanten og i benkeplaten ved vaskeroms-avdelingen, samt en stor speilflate som utvider den allerede gode romfølelsen. Badets hele åtte kvadratmeter oppleves komfortabelt stort og er ikke minst praktisk ved kombinert bruk som vaskerom. I badets indre del er veggflatene belagt med dekorativ glassmosaikk og dedikert til dusjsonen som skjermes av en glassvegg i frostet utførelse.

Det er ellers verdt å fremheve leilighetens gode lagringsmuligheter, både i den innvendige boden ved entréen og i en stor loftsbod. Leiligheten disponerer i tillegg et eget skap i kjelleren.InnholdEntré, bod, hall, bad, tre soverom, stue og kjøkken med utgang til terrasse på ca. 21 kvm.

Leiligheten disponerer også nettingbod på loft med 9 kvm. oppmålt gulvareal under skråtak, samt skap i felles kjeller.Beliggenhet og nærområdetHoffsveien 64 C har en tilbaketrukket plassering midt mellom Smedstad og Skøyen, omgivelser som likevel er svært sentrale med kort vei til en rekke kollektive transportmidler og de fleste hverdagslige fasiliteter.

I det umiddelbare nærområdet finner du fine grøntområder med store gressplener, lekestativer, bekk og Nedre Smedstad dam med fiskemuligheter. I tillegg er skolegården rett på andre siden av dammen et fint sted for barna å leke på fritiden. Nettopp Smestad skole er blant de nærmeste naboene, til fots ligger skolen bare få hundre meter unna, ved å spasere over broen via Gullkroken. Skoleveien veien er så godt som utrafikkert. Barnehage finner du også like utenfor.

Nærsenteret Møllhausen Torg er et praktisk sted å utføre hverdagslige innkjøp. Her finner du blant annet Mega, KIWI og Apotek1, samt Skøyen Café. Like ved ligger også OPEL-bygget med REMA1000 samt stort ICON treningssenter. Flere treningssentere som ELIXIA, evo og SATS finner du lenger ned omkring Karenslyst Allé.

Gode handlemuligheter venter også ved Karenslyst Allé med blant annet store dagligvareforretningern og ikke minst Maschmanns Matmarked. Legg gjerne også turen innom Joe & the Juice, Kaffebrenneriet eller Starbucks samme sted, og ta med noe godt å bite i fra Brødbakerne som også har et utvalg økologiske bakverk.

Beliggenheten gir deg kort vei til noen av byens beste restauranter med varierte menyer og størrelser. For et velsmakende måltid ute er både Enoteca +39 med italiensk cuisine og det velrennommerte mathuset hos Thea gode alternativer. Andre velkjente etablissementer inkluderer blant annet Champagneria som byr på forfriskende drikke og tapasretter samt Kolonihagen med meny fokusert rundt økologisk mat.

På solrike sommerdager er en tur i Den Engelske Park eller Frognerparken å anbefale, begge er en rask sykkeltur unna og i tillegg utmerkede som del av hverdagslige løpeturer. Gang- og sykkelstien langs Frognerkilen er også en fin strekning for en joggetur, gjerne i kombinasjon med en sløyfe utom idylliske Bygdøy. Sommerstid anbefales en utflukt til populære Huk badestrand der du også finner Hukodden Strandrestaurant. Bygdøys egen sjøsti byr på naturnære opplevelser langs vannet.

Kollektivtilbud i nærområdet
T-banestasjonen på Smestad er 500 meter unna og stopp for linje 2 og 5 som tar deg videre til Majorstua på kun fire minutter samt til Jernbanetorget på ni minutter.

Skøyen stasjon er omlag et kvarters gange unna og har et bredt kollektivtilbud, deriblant Flytoget med hyppige avganger til Gardermoen, samt busslinjer videre i de fleste himmelretninger. Her stopper også trikkens linje 13 mellom Bekkestua og Grefsen, samt busslinjene 20 og 31 som alle tar deg raskt til sentrum og Aker Brygge og Fornebu/Snarøya.

Foruten de kollektive transportmidlene får du med egen bil enkel adkomst via Ring 3 fra Smestad, samt fra Ring 2 og E18 ved Skøyen.TomtAreal: 11 224 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringDet medfølger en fast garasjeplass til leiligheten. Godt med gjesteparkeringsplasser. Videre er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Borettslaget er i ferd med å etablere mulighet for el-bil-lading på noen plasser.

Borettslaget har ekstra plasser som kan leies. Ta kontakt med styret vedrørende disse.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Yttervegger og leilighetsskillende vegger oppført i mur/betongkonstruksjoner. Innvendige vegger oppførte i bindingsverk, antatt isolert med Glava/mineralull. Vinduer: Malte trerammer og balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer fra 1986. Balkonger, terrasser ol.: Stor solrik markterrasse ca. 21m2. med adkomst fra kjøkken, hvorav ca. 6,5m2. er overbygget. Markise over vinduer på kjøkken og soverom. Terrasse er belagt med betongheller og har dels skjermet beliggenhet mot fellesområder med gjerde av trekonstruksjoner og seilduk. Gulvsystemer: Etasjeskillere i betongplank. Støpt dekke med plastsluk, klemring og banemembraner i gulv på bad. Hovedsluk i gulv ved servant, og rennesluk i dusj.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, kokosmatte i entré og bod, lakkert avretningsmasse i hall, kjøkken og ett soverom, for øvrig trebord fra Dinesen.

Innervegger: Fliser på bad, for øvrig pussede og malte gipsvegger. Himlinger: Malt betong i alle rom.

Kjøkken: IKEA skapinnredning med glatte hvite fronter og heltre benkeplater. Overskap med underbelysning. Nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, ventilator i overskap og to kjøleskap i benk.

Bad: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Heldekkende veggspeil. Veggmontert klosett. Overskap med glatte hvite fronter. Dusjnisje med hånddusj og fast skjermvegg i frostet glass.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 110 kvm P-rom: 106 kvm Bta: 122 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, kjøkken, stue/spisestue, 3 soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan V041084 (Saken gjelder: Gnr. 32 bnr 100, Felt 3, Hoff/Smestad, Bebyggelsesplan). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Diverse bygge/plansaker i området:
- Saksnummer: 201503932. Pågående plansak. Saken gjelder: HOFFSVEIEN 47 - 49. Gnr. 32 bnr. 640 Ønske om å oppføre flere boliger på eiendommen. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201708944. Pågående plansak. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg.
- Saksnummer: 201503705. Pågående byggesaker. Priorveien 17 - Forlengelse av bruk av midlertidig barnehage. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter og eiendomsskatt er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererkr. 6 408,-  pr. mnd. Inkluderer: vaktmestertjeneste, kommunale avgifter/ eiendomsskatt, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, kabel-tv, parkering, balkongtillegg, driftskostnader m.m.

Fordeling: Felleskostnader kr.
3.234,- (av dette er kr. 745,- kapitalkostnad). Garasje kr. 250,-
Balkongtillegg kr. 250,-
Eiendomsskatt kr. 329,-
Canal Digital kr. 299,-
Kapitalkost. lån 1 HUS601 kr.
2.046,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.

IN-lån: For selskap med IN-ordning sendes det ut giroer for felleskostnader og kapitalkostnader for 3 måneder av gangen. Sum kapitalkostnader endres dersom det skjer renteendringer og kommer da som tillegg på giroene påfølgende måneder (ev. fratrekk ved rentenedgang). Ved salg vil eventuelle krav som skyldes regulering av kapitalkostnader for tidligere periode følge selger. Det kan derfor påløpe restanse selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 197 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.11.2017 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: HUS601-11495438
Type lån: Annuitet Rentesats: 1,58% Restløpetid: 5 md. Restbeløp: kr. 490.589,- Andel av saldo: kr.
8.118,-

Lånenummer: OBOS01-98207525278
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,25% Restløpetid: 28 år 7 md. Restbeløp: kr. 13.945.653,-
Andel av saldo: kr. 188.103,-
Dette lånet er et rammelån.FellesformueKr. 27 722,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 580 075 per 13.12.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 5 056 239 per 13.12.17. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 79325628. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 85 andelsleiligheter.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: Det er tillatt å ha innekatt. Det er anledning til å holde hund i leiligheten mot at borettshaveren undertegner en spesiell erklæring overfor styret.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har individuell nedbetalingsordning på lånenummer: HUS601-11495438: Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.03 og 30.09 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500,- . Medlemskontingenten til OBOS er kr 200 pr. andelsleilighet for 2017.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslagets har egen hjemmeside: www.smestaddammen.no.
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har avtale med Økonomiske Løsninger AS om renhold av fellesarealene.
- Smestaddammen Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med 1Hjelpende hånd som kan kontaktes på telefon 02460. Dersom ikke annet er avtalt med styret på forhånd, må den enkelte eier påregne å måtte betale for tjenesten selv.
- Selskapet består av 3 blokker hvor alle leilighetene er med i beregningsgrunnlaget for juridiske andelseiere stat/kommune.
- Leilighetene 1015, 1016, 2015, 2016, 3015, 3016, 4015, 4016, 5015 og 5016 er klausulert som eldreleiligheter for de over 50 år. Disse leilighetene er i Hoffsveien 62 B og det er heis i denne oppgangen.
- Borettslaget har avtale med Istad kraft om fellesmåling av strøm. Strømforbruk faktureres direkte til andelseier. Ved salg av leiligheten eller eierskifte må eierskifteskjema/flytteskjema fylles ut. Skjemaet fås ved henvendelse til Istad kraft AS på tlf 71 21 35 00 eller på www.hjemkraft.no.

Diverse utført vedlikehold i borettslaget:
- 2016: Deler av yttertak, elektriske nøkkelbrikker på fellesdører, heisoppgradering, digitale tjenester (ny avtale med Canal Digital), baldakiner tak, hekker foran terrassene, grunnmur vest (64 A til C).
-
2015: Fasade nord, bygningsskader.
- 2014: Grunnmur 60 A-D rehabilitert, varmepumpe oppgradert, led-lys i alle oppganger, maling av baldakiner, rengjøring av garasje og uteområder utbedret.
- 2013: Oppgradering av uteareal.
- 2012: Ny porttelefon og fotgjengeradkomst ved nordlig parkeringsplass.
- 2011: Vedlikehold av bygningsmassen og oppgradering av utearealer.
- 2010: Avsluttet rehabilitering av innglassede balkonger. Beising av trevirke på markterrasser.
- 2009: Påbegynt rehabilitering av innglassede balkonger.
- 2008: Renset ventilasjonsanlegg. Byttet ståldør på søppelrom og ståldør ved øvre garasjeport. Byttet vindusfelt og verandadør på to leiligheter. Malt innside av inngangsdører.
- 2007: Rehabilitert bakketerrasser med ny membran og oppgradert disse med steinheller. Rehabilitert sidebalkonger med ny membran og nytt dekke. Rehabilitert hvite betongfasader på forside. Malt betongfasader på endesider. Nye nedløpsrør på bakketerrasser.
- 2006: Betongfasader på forsiden ble rehabilitert. To taklekkasjer utbedret. Nye nedløpsrør. Ytterdører pusset og malt på yttersiden.
- 2005: Ståldører til traktorgarasje og boder under 60D og 62C byttet. Lekeapparatet utbedret. Ny vippehuske.
- 2004: Ny pulverapparat. Malt gjerder og lekeapparater.
- 2002: Renset takrenner, spekket sør- og nordfasade og endret pipehattene til luftepipene.
- 2001: Betydelig oppgradering av grøntanlegget.
- 2000: Utvendig anlegg ferdigstilt.
- 1999: Skiftet til egne strømmålere. Tak over glassveranda -4 leiligheter.
- 1998: Oppgradering av lekeplass etter nye forskrifter.
- 1996 - 1997: Montert varmepumper for oppvarming av varmt vann.
- 1996: Alt treverk, murverk og alle vinduskarmer malt.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød E.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelen:
- Hang it all - knaqggen i gangen.
- Ingen av taklampene.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1989.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1988/45197-2/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 07.07.1988 Med flere bestemmelser

2007/847807-3/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 22.10.2007 Bruksrett av 3 stk. garasjeplasser nr. 50001, 50002, 50003 tiltransporteres Stortingets administrasjon org.nr 971 524 960.

2014/651011-1/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 06.08.2014 GJELDER: DIVERSE PÅTEGNING 2007/847807-3/200 Bruksrett til 1 stk. garasjeplass nr. 50003 tiltransporteres fra Stortingets administrasjon til Alexandru Calin Eugeniu Botez fnr. 160937.

2007/847807-4/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 22.10.2007 Bruksrett av 1 stk. garasjeplass nr. 50004 tiltransporteres Per Carsten Aubert, fnr. 11074933167.

2007/847807-5/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 22.10.2007 Bruksrett av 1 stk. garasjeplass når 50005 tiltransporteres Jessica Pina, fnr. 28117326405.

2007/847807-6/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 22.10.2007 Bruksrett av 1 stk. garasjeplass nr. 50018 tiltransporteres Jan Glosli, fnr. 27094137379 og Jorunn Glosli, fnr. 20034234087.

2011/185924-1/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 07.03.2011 GJELDER: DIVERSE PÅTEGNING 2007/847807-6/200 Bruksrett til 1 stk. garasjeplass nr. 50018 tiltransporteres fra Jan og Jorunn Glosli til Geir Kristoffersen fnr. 210462.

2015/97795-1/200 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 03.02.2015 GJELDER DIVERSEPÅTEGNING 847807/2007
Bruksrett til 1 stk. garasjeplass nr. 50001 tiltransporteres fra Stortingets administrasjon til 3S Eiendomsinvest AS orgnr. 991392173

1989/20062-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 04.04.1989 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk.

1991/22904-1/105 RETTIGHET TINGLYST 08.05.1991 RETTIGHETSHAVER: Stensjordet Borettslag Org.nr: 950877782
LEIEAVTALE: Leietaker har uten tidsbegrensning bruksrett til 12 garasjeplasser. Garasjeplassene kan overdras eller fremleies såfremt avtalen følges. Vederlag kr. 780.000,- Bruksretten skal ha prior. etter eventuelle Husbanklån og andre pengeheftelser på e.d.. Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170252. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
7 200 000,- (Prisantydning)
197 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 397 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 250,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 382,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 408 382,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selger.EierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn
- Mur og Flisconsult AS ved Glenn Hagen, org nr 958279019.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når. Alt arbeid er utført av: Mur og Flisconsult AS ved Glenn Hagen (hovedentreprenør) i desember 2013 og første halvdel av 2014. Rørlegger Flemming Johannesen AS Elektriker E-verket elektroinstallasjon AS
1.Demontering og plugging av rør for rørlegger på bad og toalett
2.Frakobling for elektriker
3.Rive ned veggplater og utforet betingvegg
4.Pigge opp gulvstøp
5.Pigge opp og skifte sluk samt støpe igjen
6.Tette tør mot soverom på badeside
7.Rive dørvegg til kontor og flytte døråpning
8.Legge om vann og avløpsrør fra toalett til bad og kontor
9.Sette inn ny dør til bad som fores og listes på begge sider 10.Nytt rør i røropplegg for badet med koblingsskap i vegg mot kontor med stoppekraner 11.Lage fall på undergulv mot sluk 12.Forsterke reisverk i lettvegger 13.Fore ut betingveggen med 15 cm 14.Kle vegger med kundens 18 mm finér og 12 mm våtromsplater 15.Foliemembran på gulv 16.Hjørnesluk i dusjen med avløp til hovedsluk 17.Armert gulvstøp med komplett varmekabler og isolasjon 18.Primer, smøremembran på vegger 19.Flislegge gulv med sandsten 20.Montere komplett vegghengt do med sete 21.Bygge inn stativ for vegghengt do 22.Flislegge vegger 23.Mosaikkfliser i dusjen 24.Silikonfuger 25.Montering og tilkobling av utstyr for rør 26.Fast dusjvegg i herdet glass
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Nei.
3.3. Kommentarer
- Kontakt styret i Smestaddammen borettslag for informasjon om fasade mm
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn
- Vet ikke
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Kontakt styret. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Vet ikke.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 18.12.17BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0377 Hoffsveien 64 C
0377, Hoffsveien 64 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Hoffsveien 64 C
1/26
Lukk
0