Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TORSHOV: Oppusset, ombygget og arealeffektiv 3-roms. Moderne kjøkken, innbydende bad. Enkel adkomst. Fantastisk bakgård. Rett ved vakre parker.
Last ned budskjema
Dokumenter
Presidentgata 2 presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse; en ombygget og optimalisert romløsning.Leiligheten er i løpet av de seneste to årene bygget om og pusset opp i sin helhet.Peisovnen er ny og varmer godt når du tenner opp på kjølige dager.
Vindusflatene sørger for meget gode lysforhold året gjennom.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

God takhøyde, høyreiste krysspostvinduer samt originale, nyslipte tregulv tilfører leiligheten et klassisk uttrykk.Selv om leiligheten er pusset opp, er den klassiske sjarmen likevel bevart.Den sosiale sonen utgjør mye av arealet og er selve tyngdepunktet i leilighetens gjennomgående romløsning.Badet er lett tilgjengelig rett fra den sosiale sonen.InteriørbilderMed spisebordet foran kjøkkenvinduet får du følge av utsyn rett mot den velstelte hagen.Kjøkkeninnredningen er med sin helhetlige fremtoning et dekorativt og stort møbel i det åpne samlingsrommet.Badet er pusset opp i sin helhet og oppleves nærmest som et lite SPA.Badet er velutstyrt med både innbygget badekar og dusjsøyle med takdusj.Leilighetens to soverom vender nå inn mot den fredelige bakgården.Soverommene er utstyrt med mye oppbevaringsplass i moderne, takhøye skap.Skapfrontene flukter med veggene og er lite fremtredende i rommet.Med skapene inntrukket utnyttes soverommenes areal maksimalt.I barnerommet får familiens yngste plass til lek og opphold i egne omgivelser.Skoskap og bøttekott i entréen gjør lett å holde leiligheten ryddig.Sameiet er lite og oversiktlig med velstelte utearealer og et godt beboermiljø.Sommerstid er bakgården et fantastisk sted å oppholde seg med stor gressplen og gode solforhold,Nyt lunjsen i bakhagen på en av sameiets sittegrupper.Hagen i forkant bidrar til at leiligheten oppleves skjermet til tross for plasseringen på bakkenivå.
0
22
Se store bilder
Prisantydning: 4 750 000,-
Totalpris: 4 854 832,-
Primær rom: 72m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"TORSHOV: Oppusset, ombygget og arealeffektiv 3-roms. Moderne kjøkken, innbydende bad. Enkel adkomst. Fantastisk bakgård. Rett ved vakre parker."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.225 Bnr.204 Snr.1 Orgnr.985991235 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er i løpet av de seneste to årene pusset opp i sin helhet og samtidig bygget om til en arealeffektiv og optimalisert romløsning. Fine løsninger som store garderobeskap, skoskap og bøttekott i entréen gjør det i tillegg lett å holde leiligheten ryddig.

Sameiet er lite og oversiktlig med velstelte utearealer og et godt beboermiljø. I bakgården arrangeres det både bakgårdsfester og julegrantenning, her er det hagemøblement og utegrill til fri benyttelse samt en stor plen der du kan spille kubb på gode sommerdager.

Plasseringen på Torshov er svært sentral og innebærer gangavstand til nærliggende bydeler som Grünerløkka og Sagene. I nærområdet finner du grønne lunger som den vakre Torshovparken og den store Torshovdalen som byr på nydelig utsikt mot byen og fjorden.

I Vogts gate like om hjørnet stopper trikken og en rekke busslinjer som gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum eller videre ut i de fleste av byens hjørner. Langs samme gate og i kvartalene omkring finner du også alle bydelens spisesteder samt sosiale samlingsplasser.
  • Nyoppusset 3-roms på Torshov
  • Lys atmosfære, klassisk preg
  • Ombygget og optimalisert romløsning
  • Stilfull innredning på kjøkken og bad
  • Alt av elektrisk inkl. sikringsskap samt alle rør, inkludert soil, er nytt fra 2015
  • Sentral og samtidig tilbaketrukket beliggenhet
  • Nærbutikk i samme gate, bussholdeplass like over veien
  • Kort gangavstand til alle bydelens fasiliteter
  • Få minutters gange til Grünerløkka og Sagene
  • Nærhet til parker og Akerselva med turmuligheter
Ditt nye hjemSelv om leiligheten er pusset opp og det meste av installasjoner og innredninger er nytt, er den klassiske sjarmen av en gammel bygårdsleilighet likevel bevart.

Kombinasjonen av god takhøyde og høyreiste krysspostvinduer samt originale, nyslipte tregulv tilfører leiligheten et klassisk uttrykk. Vindusflatene sørger i tillegg for meget gode lysforhold året gjennom, spesielt i den sosiale sonen bestående av stuen og kjøkkenet.

Nettopp den sosiale sonen utgjør mye av arealet og er selve tyngdepunktet i leilighetens gjennomgående romløsning. Her er det god plass til både et langstrakt spisebord og en romslig stue-del med sofa og oppbevaringsmøbler. Setter du spisebordet foran kjøkkenvinduet, får du følge av pent utsyn rett mot den velstelte hagen som bidrar til at leiligheten oppleves skjermet til tross for plasseringen på bakkenivå. Vinterstid er det lett å skape varm stemning innendørs når du tenner opp i stuens nye vedovn som varmer godt.

Kjøkkeninnredningen er med sin helhetlige fremtoning et dekorativt og stort møbel i det åpne samlingsrommet, og veltilpasset leilighetens klassiske preg. Skrog og fronter i en dyp blåfarge samt detaljer i messing speiler det aktuelle trendbildet, mens benkeplatene er av heltre og spiller på lag med gulvet. Samtlige av hvitevarene er helintegrert, slik at du kan ta i bruk et ferdig utstyrt kjøkken når du flytter inn.

Badet er lett tilgjengelig rett fra den sosiale sonen, pusset opp i sin helhet og innredet minimalistisk i et nordisk inspirert stilpreg. Med lyse, nøytrale og behagelige nyanser oppleves badet nærmest som et lite SPA, og er velutstyrt med både innbygget badekar og dusjsøyle med takdusj som til sammen gir deg valgfrihet.

Baderomsinnredningen er skreddersydd av møbelsnekker som blant annet gir plass til en vaskemaskin av full størrelse under benken.

Dusjsonens vegger er flissatt med samme type store kvadratiske fliser som gulvet, og legg merke til himlingen som her er ekstra høy og skaper dynamikk i rommet. Håndklær og personlige effekter kan du oppbevare brede og praktiske servantskuffer, mens en tilsvarende bred speilflate utvider romfølelsen.

Leilighetens to soverom vender nå inn mot den fredelige bakgården og er dermed helt stille. Begge er utstyrt med mye oppbevaringsplass i moderne, takhøye skap som flukter med veggene omkring og er lite fremtredende i rommet. Slik utnyttes arealet effektivt og gir maksimalt med plass til øvrige soveromsmøbler samt lek og opphold for familiens yngste.

Ytterligere oppbevaringsmuligheter finner du i leilighetens tilhørende bod som kan benyttes både til lagring og som snekkerbod samtidig.InnholdEntré/gang, to soverom, bad og stue med kjøkken.Beliggenhet og nærområdetTorshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og stødig atmosfære, og kvartaler som preges av massive og omfangsrike bygårder med historisk preg.

I samme gate og bare 100 meter unna finner du nærbutikken Bunnpris som holder åpent 07-23 uken gjennom. Flere forretninger er det på Sandaker Senter like ovenfor, blant annet COOP Mega, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter, en kort trikketur unna.

Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner helt tilbake fra 1904 fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg og vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges.

Langs Vogts gate like om hjørnet finner du en av Kaffebrenneriets butikker som er et ypperlig sted å hente med deg en kopp oppkvikkende spesialitet allerede fra klokken 07 alle hverdager. Rett ved ligger også Mustang Sally, stedet for blomster og ekte Wranglers.

Nærområdet inkluderer et rikt utvalg sosiale samlingsplasser av kaféer og restauranter i ulike prisklasser, deriblant Trikkestallen med sin flotte uteservering. Verdt å besøke er også Åpent Bakeri som byr på god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning. Den kritikerroste nykommeren Astral har på kort tid blitt en av byens in-steder og er idyllisk plassert tett inntil Akerselva.

For øvrig er veien heller ikke lang bort til restauranten Grisen med bar og god stemning, eller til Never Mind Sushi. I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Tar du turen sydover til Løkka er gamle og ærverdige Parkteateret en klassiker, mens noen av byens beste drinker fås på Bar Boca. Drama og spenning får du på Ringen kino, noen få minutters gange ned Vogts gate. Samme sted ligger i tillegg SATSELIXIA.

Konsertopplevelser får du i den nærliggende Torshovparken sommerstid, et deilig grøntområde som sammen med den store Torshovdalen gir deg enkel tilgang på vakre friområder. Lilleborgbanen Nærmiljøanlegg er også en del av nabolaget og har både sandvolleyball-, fotball- og basketballbaner i tillegg til et dedikert styrketreningsområde. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

Turveiene som strekker seg opp og ned langs Akerselva er på sin side ypperlige for løpeturer i friluft. På disse kan du løpe helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Underveis passerer du forbi fine badeplasser både i Nydalen, på Stilla og Frysja.

Kollektivtilbud og adkomst
Holdeplassen Vogts gate rett over gaten er stopp for 28-bussen mellom Fornebu og Helsfyr, mens buss 20 Skøyen-Galgeberg og 30 Bygdøy-Nydalen stopper i Ole Bulls gate litt lenger øst. Fra Vogts gate reiser du også behagelig opp til Gardermoen med Flybussen.

På få strakser går du i tillegg ned til trikkestoppet Biermanns gate med linjene 11, 12 og 13 som tar deg videre til sentrum på 12 minutter.

Med bil kjører du nærmest direkte ut på Ring 2 og videre til blant annet Sinsen-krysset like ovenfor.TomtAreal: 547 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringParkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boligblokk med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttervegger: Grunnmur oppført i tegl- /murkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i tegl-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 2008. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, med oppforete gulv. Støpt dekke med plastsluk og smøremembran i gulv på bad.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig pussede og malte trebord Innervegger: Fliser i dusjsone på bad, for øvrig malte glatte flater. Himlinger: Pussede, malte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte blå fronter, messinggrep og heltre benkeplater. Nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri i messing. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Glassplate på vegg over kokesone.

Bad: Servantskap med glatte hvite fronter, grepskanter og heldekkende grå benkeplate med nedfelt porselensservant og ett-greps blandebatteri. Heldekkende veggspeil. Innbygget badekar med veggmontert armatur, hånddusj og takdusj. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i gulv på bad. Vedovn med glassdør i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 72 kvm P-rom: 72 kvm Bta: 79 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Inkluderer: Entré/gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker/ byggesaker i området:
- Saksnr: 201708944. Pågående plansak. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnr: 201400888. Pågående plansak. Saken gjelder: Rosenlundgaten 9B. Omregulering av bakgård til bolig. Offentlig ettersyn 26.6 - 21.8.17. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnr: 201619105. Pågående plansak. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnr: 201702714. Pågående byggesaker. Oskar Braatens gate 35 - Bruksendring og ombygging av atrium fra uteoppholdsareal til innvendig rom - Lilleborg kirke.
- Saksnr: 201401249. Pågående byggesaker: Vogts gate 19 - Riving av uthus.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
3.505,- pr. mnd. Inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, kabel-tv, driftskostnader m.m. i følge brev fra forretningsfører.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer,kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 104 832,- pr. 31.12.16 i følge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 1212.41.43231
Långiver: DnB Type lån: Annuitet Rentesats: 5,05% Løpetid: 2029
Restbeløp: kr. 746.539,- pr. 07.12.17. Andel av saldo: kr. 104.832,- pr. 31.12.16.FellesformueKr. 6 742,- pr. 21.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 152 509 per 13.12.17 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 688 028 per 13.12.17. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 82065263. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 7 leiligheter.
- Sameiebrøk: 13/100
- Dyrehold er tillatt.
- Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv.
- I 2016/2017 fikk sameiet pålegg fra Oslo Brann om ytterligere utbedringer for å fylle krav til brannfåreskriftene. Disse må implementrese fortløpende.

Prosjekter utført i perioden
2005-2017:
- 2017: Inngått avtale om utleie av hage på forsiden.
- 2016: Installert felles brannvarsling i sameiet. Byttet soil mellom 2 og 3 etg. (høyre side). Brannteknsik kontroll utført. Renset og kittet slik i kjeller.
-
2015: Oppgradert sikringsskap i kjeller, byttet til automatsikringer. Oslo brann og redningstjeneste har foretatt brannkontroll i oppgangen og fellesareal. HMS  kontroll utført. Nytt pulverapparat i kjeller. Brannskilter i kjeller. Byttet soil fra kjeller t.o.m 2 etasje ventsre side.
- 2014: Kontroll av EL- anlegg i leiligheter og kjeller.
- 2012: Pipe rehabelitering. Installert rør i skorsteinene (to løp). To pipeløp steng. Ny feileluke loft. Utbedret/ ny feieluke i kjeller. Nytt soilrør kjøkken begge sider av oppgangen. Nytt soilrør fra kjeøøer til og med 2 etg. høyre side.
- 2010:Utbedret tak og takrenne. Murt opp to piper og en pipe oppgradert. Nytt blikk rundt alle vinduer i loftsleiligheten. Innbruddslist på ytterdør montert. Nye postkasser.
- 2009: Rehabelitert veranda grunnet vannlekkasje.
- 2008:Nye vinduer i alle leilighetene og i oppgangen.
- 2007: Nytt callinganlegg med låsbrikke.
- 2005: Ny branndør i kjeller. Nytt tak i kjelleren.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Medfølger ikke handelien: Vaskemaskin, projektor i taket (kan selges separat), taklampe over spisebord, taklampe på lite soverom, taklamper i gangen. Lamper ved seng i hovedsoverom, oppslagstavle ved entré.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1923.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 29.05.1923 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

1923/993729-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 27.10.1923 Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

1923/993730-1/105 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 17.11.1923 Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

1923/993731-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.11.1923 Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

1924/993754-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.02.1924 Bestemmelser om brannvegg/-dør OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

1924/993755-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 16.02.1924 Bestemmelser om brannvegg/-dør OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

1975/511131-3/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.06.1975 PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 10,000
MED PRIORITET ETTER FØRSTE TINGLYSTE SALGSSUM Gjelder denne registerenheten med flere

1975/511136-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.06.1975 Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Presidentgt 4, 6 og 8
Rosenlundgt 17 og 19
OVERFØRT FRA: 0301-225/204
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/163727-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 06.03.2009 RETTIGHETSHAVER:Hafslund Nett As Org.nr: 980489698
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 1729 i bygg Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170253. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 750 000,- (Prisantydning)
104 832,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 854 832,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
121 350,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 854 832,-))
4 500,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
134 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 989 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- Oslo Bad og Renovering.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
-
2015: Ifm totalrenovering av leiligheten ble badet revet til grunnen og bygget opp igjen i sin helhet. Ny soil fra kjeller t.o.m
3. etg. Alt arbeid utført av Oslo Bad og Renovering.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Pipeløpet i sameiet ble sjekket og utbedret 2012.
6. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja. Utetthet i taket (4.etg) ble oppdaget og utbedret i 2017.
6.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
6.2. Firmanavn.
- Drogseth AS.
6.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Svieset takbelegg i renne over terrassedør for å utbedre sprekk i skjøten. Lagt nytt beslag.
7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Nei.
2015: Rett før vi flyttet inn ble det gjennomført en stor kontroll av alle de elektriske anleggene i sameiet og alle feil og mangler ble pålagt ubedret.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
-
7.2. Firmanavn.
- Oslo Bad og Renovering v/Sæther Elektro.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
-
2015: Nytt elektrisk anlegg i alle leilighetens rom. Rør slisset inn i vegg og skjult bak gulvlister. Lagt opp stikk. Nytt sikringsskap med flere kurser. Trukket ledninger til lamper i eksisterende rør i taket. Styrt med trådløse dimmerbrytere på vegger.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn.
- Oslo Bad og Renovering.
-
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- 2017: Ny soil og nytt bad.
9. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja. En utbygger ønsker å få garasjeanlegget som grenser til bakgården omregulert til bolig. De har foreløpig fått avslag. 14. Er det innredet/bruksendret/seksjonert/bygget ut, etter opprinnelig byggeår (eks. kjeller, loft, bod eller andre deler av boligen)?
- Ja. Loftene i kvartalet ble bygget ut til leiligheter i 1987. 14.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja. Foreligger boligsalgsrapport fra 2015. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Alle overflater i leiligheten pusset opp i 2015. Felles brannvarslingssystem installert 2016.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 12.01.18. BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0474 Presidentgata 2
0474, Presidentgata 2
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Presidentgata 2
1/24
Lukk
0