Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BISLETT: Nyoppusset 3-roms med gjennomtenkt og arealeffektiv romløsning - Bad, kjøkken og overflater fra 2017 - Lave felleskostnader: 1 937,- per mnd. - Attraktiv og sentral beliggenhet mellom Bislett og Bogstadveien - Mulighet for p-plass.
Last ned budskjema
Dokumenter
Josefines gate 2 c presenteres av Tommy Friestad / Boa EiendomsmeglingStuen utgjør det naturlige midtpunktet i romløsningen og har utsyn rett mot trærne i Josefines gate.Møblerer du med et langstrakt spisebord i tillegg til en sofa, kan du få følge av utsyn rett mot den åpne gruepeisen på kjøkkenet.I stuen har du god plass til et spisebord for 6-8 personer.
Nylagt 1-stavs eikeparkett i leiligheten.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Arkitektene har lagt vekt på en helhetlig flyt mellom de ulike rommene som blant annet innebærer at entréen smelter sømløst over i kjøkkenet, som igjen er en forlengelse av stuen.Selve kjøkkeninnredningen er en lekker løsning fra EPOQ av 2017-modell.Kjøkkenet er utført i mørk blåfarge samt gull-knotter som skaper kontrast mot teglsteinsveggen på siden.Leiligheten har en lun og god følelse med rustikke elementer som teglsten og peisen som gir god varme og kan sees fra både kjøkken og stue.Soverom 1 av 2 vender inn mot bakgården og har med sine gode ni kvadratmeter plass til en 120-seng og et garderobeskap.Dette rommet har eldre trepanel på veggflatene malt i blåfargen Kveldshimmel som harmonerer godt med kjøkkenfrontenes mørke blåtone.Hovedsoverommets veggflater er malt i Minty Breeze, en tøff og tidsaktuell grønntone som spiller på lag med den fine fargen på løvtrærne rett utenfor.Her kan du ligge i sengen og se rett ut på trærne som fra utpå vårparten blir et frodig og pent skue.Badet er nyoppusset i 2017, stilrent utført i et minimalistisk uttrykk og ikke minst romslig.Det er opplegg for vaskemaskin i hjørnet like innenfor døren og god bevegelsesflate omkring på den ledige gulvflaten.Godt førsteinntrykk i det man entrer leiligheten: Teglstensveggen er også fremtredende i entreen.Velkommen til Josefines gate 2 c.Veiledende planskisse: Entré, bad, to soverom, mellomgang, kjøkken og stue.  Leiligheten disponerer også to loftsboder på hhv. 7 og 5 kvm. under skråtak, samt kjellerbod på ca. 1 kvm.Bakgården har flere sittergrupper og er meget frodig sommerstid.
0
46
Se store bilder
Prisantydning: 5 390 000,-
Totalpris: 5 458 385,-
Primær rom: 68m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"BISLETT: Nyoppusset 3-roms med gjennomtenkt og arealeffektiv romløsning - Bad, kjøkken og overflater fra 2017 - Lave felleskostnader: 1 937,- per mnd. - Attraktiv og sentral beliggenhet mellom Bislett og Bogstadveien - Mulighet for p-plass."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.214 Bnr.148 Snr.20 Orgnr.971273259 i Oslo kommuneKort oppsummertLeiligheten er pusset opp gjennom høsten frem til desember 2017 og samtidig ombygget fra en to-roms til en tre-roms. Overflater, innredninger og den nye romløsningen er utformet av arkitekter og bærer preg av å være svært godt gjennomtenkt. Resultatet er en varm og lun leilighet, med en visuelt vellykket miks av originale elementer mot tidsriktige materialer og fargevalg.

Sameiet er veldrevet og preges av godt samhold blant beboerne. Inntekter fra utleie av butikkene i første etasje sikrer sameiet god økonomi og lave fellesutgifter. I bakgården finner du en koselig hage hvor det settes ut stoler og bord på våren, et perfekt sted for grilling med venner og ledige stunder i friluft.

Denne delen av Josefines gate er kjent for sitt grønne preg og den ambassade-liknende villabebyggelsen, og forbinder hjertet av Bislett med handlegaten Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Plasseringen er med andre ord svært sentral, men oppleves likevel litt tilbaketrukket og skjermet i forhold til de mer livlige nabokvartalene.

Både trikkelinjer, bussruter og flere bysykkel-stativer er innenfor ett minutts gange. Her kan du med andre ord fint bo uten bil, selv om det er mulig å leie parkeringsplass i bakgården som tildeles av sameiet etter ansiennitets-prinsippet.
  • Nyoppusset 3-roms i attraktive Josefines gate på Bislett
  • Gjennomtenkt, smart og arealeffektiv romløsning Tidsaktuell kjøkkeninnredning og romslig bad
  • Nytt elektrisk anlegg
  • A-konto fyring inkludert i fellesutgifter
  • Mulighet for leie av parkeringsplass i bakgården Enkel adkomst med umiddelbar nærhet til kollektivtransport
  • Spennende småforretninger og spisesteder i nærområdet
  • Få hundre meter til Bogstadveien og St. Hanshaugen park
  • Sentrumskjernen innenfor 15 cirka minutters gange
Ditt nye hjemLeilighetens arealeffektive romløsning bærer preg av å være gjennomtenkt og er utformet slik at arealet oppleves vesentlig større enn det faktisk er. I forbindelse med den helhetlige oppussingen har arkitektene lagt vekt på en helhetlig flyt mellom de ulike rommene som blant annet innebærer at entréen smelter sømløst over i kjøkkenet, som igjen er en forlengelse av stuen.

I entréen finner du plass til skoskap på den ene siden, mens jakkene kan henges av på baksiden av kjøleskapet som utgjør en romdeler mot kjøkkenet.

Selve kjøkkeninnredningen er en lekker løsning fra EPOQ av
2017-modell som speiler det aktuelle trendbildet med en mørk blåfarge samt gull-knotter som skaper kontrast mot teglsteinsveggen på siden. Innredningen er oversiktlig, rommer det grunnleggende til daglig bruk og har både platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin innbygget.

Stuen utgjør det naturlige midtpunktet i romløsningen og har utsyn rett mot trærne i Josefines gate. Møblerer du med et langstrakt spisebord i tillegg til en sofa, kan du få følge av utsyn rett mot den åpne gruepeisen på kjøkkenet.

Innenfor stuen er en delvis skjermet mellomgang som forbinder hovedsoverommet med badet og har plass til et innbygget skrivebord med garderobeskap over og på begge sider. Hele denne delen av leiligheten oppleves nærmest som en tilbaketrukket fløy og gjør samtidig dette soverommet til et såkalt master bedroom, eller en suite om du vil.

Hovedsoverommets veggflater er malt i Minty Breeze, en tøff og tidsaktuell grønntone som spiller på lag med den fine fargen på løvtrærne rett utenfor. Her kan du ligge i sengen og se rett ut på trærne som fra utpå vårparten blir et frodig og pent skue.

Badet er nyoppusset i 2017, stilrent utført i et minimalistisk uttrykk og ikke minst romslig. Det er opplegg for vaskemaskin i hjørnet like innenfor døren og god bevegelsesflate omkring på den ledige gulvflaten som kan maksimeres ved å svinge inn dusjhjørnets glassdører. Et lite vindu over dusjhjørnet slipper naturlig dagslys inn til badet via baktrappen.

Leilighetens andre soverom vender inn mot bakgården og har med sine gode ni kvadratmeter plass til en 120-seng og et garderobeskap. Dette rommet har eldre trepanel på veggflatene malt i blåfargen Kveldshimmel som harmonerer godt med kjøkkenfrontenes mørke blåtone og binder disse to rommene sammen rent visuelt når du ser innover i leiligheten.

Leiligheten disponerer for øvrig to store boder på loftet og én mindre i kjelleren som til sammen har rikelig plass til oppbevaring, eksempelvis til sportsutstyr.InnholdEntré, bad, to soverom, mellomgang, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer også to loftsboder på hhv. 7 og 5 kvm. under skråtak, samt kjellerbod på ca. 1 kvm.Beliggenhet og nærområdetI Josefines gate 2 C vil du bo midt på Bislett, en plassering som er svært attraktiv når du ønsker nærhet til Bisletts og St. Hanshaugens rike utvalg av forretninger, restaurant- og kaféliv. Samtidig er byens fineste handlegate Bogstadveien få hundre meter unna og sentrumskjernen i sin helhet innenfor gangavstand.

Like over gaten ligger Cafe Laundromat som med tiden har blitt en klassiker på Bislett og har både god mat og god stemning. For en hyggelig kveld ute med gode venner eller familie, kan Smalhans være et godt alternativ. Legg også gjerne turen innom den velomtalte nabolagsrestauranten Kolonialen hvor du får enkel og spennende mat til en rimelig penge. TUNCO byr på asiatisk wok du kan ta med deg hjem. Litteraturhusets varierte program av arrangementer gir deg også enkel tilgang til kulturelle opplevelser innenfor behagelig gangavstand.

I kvartalene omkring finner du ellers et rikt utvalg av kaféer inkludert kjedene Åpent Bakeri, Godt Brød, Espresso House og Kaffebrenneriet. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre på COOP Mega få meter nedenfor leiligheten som har et bredt sortiment, alternativt på KIWI i Therese gate eller på Bunnpris i Sofies gate som også holder åpent på søndager.

Et fåtall kvartaler unna ligger kjernen av St. Hanshaugen som er kjent for sin egen atmosfære og en rekke renommerte spesialforretninger vel verdt gjentatte besøk. Hos Gutta På Haugen får du delikatesser fra fjern og nær, her finner du også den gamle kjøpmannsdisken med spennende oster, oljer og andre kuriositeter av kvalitetsvarer. Her ligger også Røtter, butikken for økologisk og naturlig mat, mens Eske Interiør og Design i Dalsbergstien har på sin side mye å velge mellom for deg som vil ha noe utenom det ordinære og produkter fra en rekke kjente designere.

Sommerstid er St. Hanshaugen et deilig sted for grilling og late dager i solen. Parken er et yndet sted for bydelens beboere og også et populært møtested for folk fra øst til vest. Kjøp gjerne med deg noe godt å bite i og legg turen opp til parken når solen skinner. Her er det herlig utsikt over byen og fjorden, en rekke kulturarrangementer og et stort sitteområde med tilhørende bar og forfriskninger sommerstid.

Langs Akerselva er det flotte turveier i begge retninger som slynger seg gjennom små parker og variert terreng og er perfekte for rusleturer såvel som hverdagslige treningsturer. Foretrekker du innendørs trening, er SATS Bislett og Bislett Stadion like om hjørnet begge gode alternativer. Besøk stadionen for gratis innendørs løping i proffe omgivelser. Fotball og basketballbaner finner du på Lille Bislett.

Kollektivtilbud og adkomst
Nederst i Thereses gate midt på Bislett, ett minutts gange fra ytterdøren, stopper trikkelinjene 17 Rikshospitalet-Grefsen og 18 Rikshospitalet-Ljabru som tar deg til Stortorvet på åtte minutter. 21-bussen stopper i Josefines gate cirka 200 meter unna og tar deg videre ned til Tjuvholmen på like lang tid.

Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig til fots og en kortere rusletur via Pilestredet og kvartalene lenger syd. Frister det med en sykkeltur er det hele tre bysykkelstativer i gatene omkring trikkestoppet.

Med bil har du kort vei både opp til Ring 2 og ned til Ring
1.TomtAreal: 1 970 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringSameiet disponerer 6 parkeringsplasser som fordeles etter liste/ansiennitet, ellers er det parkering i gate (beboerparkering) etter stedets gjeldende bestemmelser. Muligheter for leie av parkering/ garasjeplass i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Beskrivelse: Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger er oppført i mur-/ teglkonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 2004 mot gate. Malte trerammer med enkle glass på soverommet mot bakgården. Takkonstruksjoner: Saltakskonstruksjoner oppført i tre. Utvendig antatt belagt med taksten. Gulvsystemer: Støpte gulv i kjeller, ellers etasjeskillere i betongkonstruksjoner med oppforete gulv. Støpt dekke med synlig plastsluk, klemring og banemembran i gulv på bad. Dusj direkte på gulv i nedsenket dusjsone, og tilfredsstillende fall på gulv mot sluk.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig én-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad, fuget teglsteinsvegg i entré og kjøkken, malt trepanel i ett soverom, for øvrig pussede og malte glatte flater. Himlinger: Nedfôret gipshimling med innfelte LED-spotter på bad, for øvrig glattpussede og malte flater.

Kjøkken: EPOQ skapinnredning med glatte blå fronter, gull-knotter og laminerte sorte benkeplater. Nedfelt sort komposittservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator med kullfilter. Varmtvannsbereder på 120 liter samt lekkasje-alarm med magnetventil i benkeskap.

Bad: Servantskap med glatte sorte fronter, grepskanter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning. Dusjhjørne med dusjsøyle og svingbare skjermvegger i klart glass. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingSentralfyringsanlegg med radiator er i stue/spisestue og begge soverom. Gulvvarme på bad. Åpen peis på kjøkkenet.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 68 kvm P-rom: 68 kvm Bta: 76 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, kjøkken , stue/spisestue, bad, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Eiendommen omfattes også av ny kommuneplan fra 23.09.15, "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn". Den nye kommuneplanen kan få betydning for eksisterende reguleringsplaner i kommunen.

Det er mottatt nabovarsel fra Pilestredet 65 A om bruksendring av næringslokale til serveringssted for pizza, dette kan medføre fasadeendring for innpassing av på krevd VVS-utstyr. Ventilasjonsluft føres over tak via kanal i bygård. For øverig er fasadeendringene minimert i tiltaket etter innspill fra byantikvaren.

Diverse plansaker/byggesaker i området:
- Saksnr: 201708310. Pilestredet 61. Midlertidig forbud mot tiltak.
- Saksnr. 201601745. PILESTREDET 75C. Gnr. 214 bnr. 286 Ønske om å omregulere til boligområde med utadrettet virksomhet på bakke plan.
- Saksnr: 201300633. Josefines gate 8 - Oppføring av fasadeskilt - Kristelig Gymnasium.
- Saksnr: 201718005. Pilestredet 69 - Bruksendring fra bolig til kontor.
- Saksnr. 201707648. Josefines gate 9 - Bruksendring til bolig og innvendig rehabilitering.
- Saksnr. 201614743. Pilestredet 63 - Oppføring av bysykkelstativ - 04-318.
- Saksnr. 201715381. Sofies gate - Sofies plass mot Bislett og mot Ila - Oppføring av leskur - ID 550.
- Saksnr. 201700196. Pilestredet 61 - Riving, flytting og tilbakeføring av bebyggelse.
- Saksnr. 201502358. Oscars gate 2 - Riving av bærevegg.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
1.937,- pr. mnd. Inkluderer: Kabel-tv, a-konto brensel, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles lån, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører.

Fordeling: Felleskostnader: kr.
1.139,- Kabel-tv: kr. 250,-
A-konto brensel: kr. 548,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 68.385,- ifølge brev fra forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12134706455
Långiver: DNB bank ASA Type lån: Annuitet Rentesats: 3,65% pr. 04.01.18. Siste termin: 01.03.27
Restbeløp: kr.
1.634.000,- pr. 04.01.18. Andel av saldo: kr. 68.385,-FellesformueKr. 39 828,- pr. 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører, datert: 04.01.18.LigningsverdiLigningsverdi ikke funnet.ForsikringForsikret i Gjensidige forsikring, med polisenummer: 81167712. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 32 seksjoner.
- Sameiebrøk: 85/2322
- Dyrehold skal styregodkjennes.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv.
- Styret har vedtatt utskifting av dagens fyringssystem til bergvarme. Forventet kostnad på tilbudet fra Elektropluss AS er på kr.
1.368.986,- Vedtaket står med forbehold om at tilskuddet på kr. 170.000,- hvor det er benyttet kr. 20.000,- til Enøk analyse innvilges av Oslo kommune. Det vil bli låneopptak for å finansiere prosjektet. Dette kan medføre økt fellesgjeld og evt. økte felleskostnader.
- Det er mottatt nabovarsel fra Pilestredet 65 A om bruksendring av næringslokale til serveringssted for pizza, dette kan medføre fasadeendring for innpassing av på krevd VVS-utstyr. Ventilasjonsluft føres over tak via kanal i bygård. For øverig er fasadeendringene minimert i tiltaket etter innspill fra byantikvaren.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1927
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1927/921035-1/105  Erklæring/avtale   29.11.1927  Best. om takfall Overført fra: 0301-214/148
Gjelder denne registerenheten med flere   1927/921036-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   16.12.1927  Overført fra: 0301-214/148
Gjelder denne registerenheten med flere

1927/921037-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   16.12.1927  Overført fra: 0301-214/148
Gjelder denne registerenheten med flere

1928/924413-1/105  Erklæring/avtale   16.06.1928  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Overført fra: 0301-214/148
Gjelder denne registerenheten med flere

1982/508892-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   26.09.1982  Med flere bestemmelser Overført fra: 0301-214/148
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9170255. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 390 000,- (Prisantydning)
68 385,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 458 385,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
137 950,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
152 462,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 610 847,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks sprekk i fliser, lekkasje, råte eller soppskader?
- Nei. Badet er nyoppusset i 2017.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
1.2. Firmanavn.
- BN Rørservice AS.
1.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Badet er totalrenovert i 2017 etter forskrift.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Det er god trekk, peisen fungerer fint.
7. Kjenner du til om det er/har vært feil ved el-anlegget og/eller andre installasjoner, f.eks oljetank, sentralfyr, ventilasjon?
- Nei. Alt elektrisk i leiligheten er nytt i 2017.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeider/kontroll ved el-anlegg og/eller andre installasjoner, f.eks. oljetank, sentralfyr eller ventilasjon?
- Ja - kun av faglærte.
7.2. Firmanavn.
- Oslo Elektro Tech AS.
7.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Nytt sikringsskap og alt nytt elektrisk i leiligheten fra 2017.
8.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - kun av faglærte.
8.2. Firmanavn
- BN Rørservice AS.
8.3. Redegjør for hva som er blitt gjort av hvem og når.
- Nytt avløp fra kjøkken i 2017. 12. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, hybel e.l.?
- Ja. Det er selveierleilighet og man kan leie ut leiligheten. 12.1. Er ovenfornevnte godkjent hos bygningsmyndighetene?
- Ja. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja. Takstmann har utført tilstandsrapport i 2018. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Leiligheten er totaloppusset i 2017. Alt er med andre ord ubrukt. Det er bare å flytte rett inn.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 05.01.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0351 Josefines gate 2 C
0351, Josefines gate 2 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Josefines gate 2 C
1/19
Lukk
0