Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
Attraktivt på Torshov: Tiltalende, lys og stor 2-roms - Balkong - Garasjeplass - Heis. Supersentral og urban beliggenhet ved trikk og kjøpesenter, nær uteliv og parker.
Last ned budskjema
Dokumenter
Benken gir sitteplass for mange, sett gjerne også ut en varmelampe så du kan strekke sesongen i begge retninger.Presenteres av Marianne Dåsnes - Sommerstid er balkongen et deilig uterom, vestvendt og godt skjermet mot vær og vind.PlantegningÅsengata 6 C formidles av Marianne Dåsnes v(Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.
Stuen og kjøkkenet utgjør en åpen sosial sone og opptar over halve leilighetens areal.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Vindusflatene vender i vestlig retning og tilfører rommet gode mengder naturlig lys på dagtid.Stuens rektangulære gulvflate rommer uten trengsel både en sofagruppe og et spisebord for fire.Fra kjøkkenet kan du enkelt ta med deg mat og drikke rett ut til balkongen sommerstid.Barløsningen er et ypperlig sted for morgenkaffen eller en arbeidsøkt hjemmefra.Kjøkkeninnredningen er fra 2003 og stilmessig svært helhetlig utført.Brede arbeidsflater på benkene gjør innredningen bruksvennlig.Her finner du oppbevaringsplass for det meste av utstyr til daglig bruk.De hvitmalte veggflatene er et nøytralt og gunstig utgangspunkt om du vil tilsette egne fargevalg.Soverommet er av en generøs størrelse som gjør det lett å møblere med en dobbeltseng.Soveromsvinduet vender i likhet med stuen inn mot hagen mellom blokkene.Et garderobeskap, en skyvedørsløsning, vegghyller eller garderobestenger kan du montere i nisjen ved siden av døren.Badet ble med tilskudd fra borettslaget renovert i 2003.Entréen har fliser på gulvet og en hendig skyvedørsgarderobe med speilflate som gir deg oversikt på helfiguren før du går ut døren.Borettslaget er veldrevet og har store felles grøntområder med gressplener, sittegrupper og fellesgrill.Handlerunden kan du utføre på nærsenteret i nabobygget, og trikkestopp finner du i Vogts gate like om hjørnet.BOA 388.01
0
40
Se store bilder
Prisantydning: 3 325 000,-
Totalpris: 3 528 000,-
Primær rom: 52m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"Attraktivt på Torshov: Tiltalende, lys og stor 2-roms - Balkong - Garasjeplass - Heis. Supersentral og urban beliggenhet ved trikk og kjøpesenter, nær uteliv og parker."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.224 Bnr.369 Andelsnr.70 Orgnr.948471574 i Oslo kommuneKort oppsummertVelkommen til Åsengata, perfekt beliggende på populære Torshov. Denne 2-romsleiligheten har både solrik balkong, garasjeplass og heis. Meget etterspurt og populært bomiljø. Arealeffektiv 2-roms med balkong midt på Torshov. Her bor du supersentralt, nærhet til parker/flotte turmuligheter og med umiddelbar nærhet til det urbane. Leiligheten inneholder en smart romløsning der både den sosiale sonen og soverommet er av gode størrelser. Kjøkkenet ble påkostet med ny innredning i 2003 og det er nytt sluk på badet fra 2003.

Borettslaget er veldrevet og har store felles grøntområder med gressplener, sittegrupper og fellesgrill.

Beliggenheten er svært sentral og innenfor få minutters gange kommer du til både Storo, Nydalen og Grünerløkka. Handlerunden kan du utføre på nærsenteret i nabobygget, og trikkestopp finner du i Vogts gate like om hjørnet.

Nærområdet kan vise til flere flotte parkområder samt et spennende uteliv i form av kaféer og spisesteder, i tillegg til forretninger og sosiale samlingsplasser i friluft. Trikk og buss gjør adkomsten til leiligheten enkel, det samme gjør nærheten til T-bane og Ring
3. Forkjøpsretten er avklart og ikke benyttet.

  • Arealeffektiv 2-roms sentralt på Torshov
  • Kjøkken fra 2003
  • Overbygget og skjermet balkong med sportsbod.
  • Enkel adkomst med heis i bygget
  • Parkeringsplass i kjeller
  • Veldrevet borettslag med fine fellesarealer
  • Sentral beliggenhet på Torshov
  • Trikk, buss og "alt" av fasiliteter like om hjørnet
  • Flotte parker og Akerselva med turmuligheter like ved
  • Gangavstand til Grünerløkka og Sagene
Ditt nye hjemLeilighetens stue og kjøkken er åpent forbundet og utgjør en sosial sone som opptar over halve arealet i den smarte romløsningen. Stuens rektangulære gulvflate rommer uten trengsel både en sofagruppe og et spisebord for fire eller flere. Vindusflatene vender i vestlig retning og tilfører rommet gode mengder naturlig lys på dagtid.

Kjøkkenets åpne forbindelse med stuen gjør det mulig å lage mat samtidig som du prater med gjestene. Selve kjøkkeninnredningen er fra 2003 og stilmessig svært helhetlig. Innredningen er også bruksvennlig med brede arbeidsflater på benkene og oppbevaringsplass for det meste av utstyr til daglig bruk. En liten barløsning som fronter kjøkkenet mot stuen er et ypperlig sted for morgenkaffen eller en arbeidsøkt hjemmefra.

Fra kjøkkenet kan du enkelt ta med deg mat og drikke rett ut til balkongen som for mange vil være blant leilighetens fremste kvaliteter. Sommerstid er dette et deilig uterom, godt skjermet mot vær og vind slik at du kan sitte ute selv om været ikke er på sitt absolutt beste. Det er allerede montert sittebenk for maksimal utnyttelse av balkongens nesten åtte kvadratmeter og ellers plass til et bord og stoler omkring. Sett gjerne også ut en varmelampe slik at du kan strekke utesesongen i begge retninger. Balkongen er orientert i vestlig retning og dermed mot solens gang på ettermiddag og kveld.

Soverommet og badet er samlet vegg i vegg på motsatt side av entréen og oppleves dermed distansert fra den sosiale sonen. Soverommet har adkomst via badet og er av en generøs størrelse som gjør det lett å møblere med en dobbeltseng. Et garderobeskap, en skyvedørsløsning, vegghyller eller garderobestenger kan du montere i nisjen ved siden av døren, i tillegg finner et supplerende stativ eller skap sin plass ved sengens side. Ytterligere skapplass er det i entréens hendige skyvedørsgarderobe med en heldekkende speilflate som gir deg oversikt på helfiguren før du går ut døren.

Badet ble med tilskudd fra borettslaget oppusset samme år som kjøkkenet ble pusset opp og innredet med tradisjonelle baderomsmøbler samt badekar med dusjmulighet. Dette er et mer kompakt rom, men arealet er likevel effektivt utnyttet.

Det er ellers verdt å fremheve lagringsmulighetene i leilighetens to boder på til sammen ca fem kvadratmeter. Én bod finner du på balkongen, den andre er på loftet.InnholdEntré, bad, soverom, stue med kjøkken og utgang til balkong på 7,8 kvm med lukket bod på 2 kvm.

Leiligheten disponerer også nettingbod på loftet på 2,5 kvm. Borettslaget har innendørs sykkelparkering.Beliggenhet og nærområdetLeilighetens plassering midt på Sandaker gir deg kort vei til alt bydelen kan by på og få minutters gange til Vogts gate med et mangfold av kaféer, serveringssteder og butikker.

Allerede i naboblokken finner du Sandaker Senter som inneholder blant annet COOP Mega, Baker Samson, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Søndagsåpen Bunnpris og Joker finnes også i de nærmeste kvartalene, mens større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter en kort rusle- eller trikketur unna.

Torshov like nedenfor har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner helt tilbake fra 1904 fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg og vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges.

Trikkelinjene 11, 12 og 13 stopper rett Sandaker Senter og tar deg videre til sentrum på få minutter. Det samme gjør busslinjene 20 Skøyen-Galgeberg og 30 Bygdøy-Nydalen som begge er innenfor 4-5 minutters gange, og med Flybussen reiser du behagelig opp til Gardermoen.

Nærområdet inkluderer et rikt utvalg sosiale samlingsplasser av kaféer og restauranter i ulike prisklasser. Verdt å besøke er Åpent bakeri knappe 300 meter opp Åsengata som byr på god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning.

Den kritikerroste nykommeren Astral har på kort tid blitt en av byens in-steder og er idyllisk plassert tett inntil Akerselva. For øvrig er veien heller ikke lang ned til restauranten Grisen med bar og god stemning, til Trikkestallen med sin flotte uteservering eller til Never Mind Sushi. I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Noen få kvartaler ned Vogts gate ligger en av Kaffebrenneriets butikker som er et ypperlig sted å hente med deg en kopp oppkvikkende spesialitet allerede fra klokken 07 alle hverdager. Samme sted ligger også Mustang Sally, stedet for blomster og ekte Wranglers.

Konsertopplevelser får du i den nærliggende Torshovparken sommerstid, et deilig grøntområde som sammen med den store Torshovdalen gir deg enkel tilgang på vakre friområder. Lilleborgbanen Nærmiljøanlegg har både sandvolleyball-, fotball- og basketballbaner i tillegg til et dedikert styrketreningsområde. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

Tar du turen sydover til Løkka er gamle og ærverdige Parkteateret en klassiker, mens noen av byens beste drinker fås på Bar Boca. Drama og spenning får du på Ringen kino, noen få minutters gange ned Vogts gate. Samme sted ligger i tillegg SATSELIXIA.

Turveiene som strekker seg opp og ned langs Akerselva er på sin side ypperlige for løpeturer i friluft. På disse kan du løpe helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Underveis passerer du forbi fine badeplasser både i Nydalen, på Stilla og Frysja.TomtAreal: 16 040 kvm, Eierform: Eiet tomt. Fellesområdet er pent beplantet.ParkeringDet medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Borettslaget har noen ekstra parkeringsplasser som leies ut ved behov. Ta kontakt med styret vedrørende leie av disse. Parkeringsleie/administrasjonskostnader ved leie og ny bruker av plass belastes etter gjeldende satser.

Det er mulighet for den som ønsker å anskaffe seg radiostyrt port åpner (pris 950 kr) for både inn- og utkjøring av garasjen. Henvendelse til vaktmester.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Støpt dekke på antatt fast grunn. Yttervegger: Grunnmur oppført i støpt betong. Bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger er oppført i støpt betong. Yttervegger forblendet med stålplater. Utfyllende vegger på balkong i bindingsverk av tre, isolert med mineralull og belagt med panel. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1974. Malt balkongdør i tre med koblede glass. Balkonger, terrasser ol.: Solrik overbygget balkong ca. 7,8kvm. med adkomst fra kjøkken. Balkongen er oppført i betongkonstruksjoner. Gelender i aluminium og glassbyggersten. Balkong belagt med trelemmer. Lukket bod på ca. 2m2. Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong. Støpt dekke med synlig stålsluk, klemring og tilfredsstillende membraner i gulv på bad/wc. Plassert under badekar og er ikke besiktiget. Våtrom er renovert med tilskudd fra boligselskapet i 2003.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré og på bad, for øvrig laminat. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malt platepanel og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater i alle rom.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2003 med rettprofilerte fronter, vitrineskap og laminerte grå benkeplater. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Grå fliser på vegger over benker. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Ventilator i overskap med kullfilter.

Bad: Servantskap med profilerte hvite fronter og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Veggskap med profilerte hvite fronter. Badekar med veggmontert armatur og hånddusj. Gulvmontert klosett. Badet ble oppusset i 2003.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 52 kvm P-rom: 52 kvm Bta: 56 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue/spisestue, kjøkken, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, industri og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-1855  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plansaker/ byggesaker i området:
- Saksnummer: 201414656. Saken gjelder: Sandakerveien 58 B og C. Fortetting og utvikling av boliger. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnr: 200805956. Saken gjelder: SANDAKERVEIEN 56. GNR. 224 BNR. 343. DET ER ØNSKE OM Å BYGGE NYE KONTORLOKALER FOR Å SAMLE NÅVÆRENDE BRUKERS VIRKSOMHET PÅ ET STED. OFFENTLIG ETTERSYN 20.06. - 15.08.2011. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201310022. Saken gjelder: Sandakerveien 56, gnr. 224 bnr. 343. Omregulering til boliger. Planforslag mottatt 20.10.14 Offentlig ettersyn
9.2. - 23.3.15. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201401351. Saken gjelder: Sandakerveien 52. Detaljregulering for bolig. Planforslag mottatt
2.2.16 Offentlig ettersyn 13.6 -
8.8.16. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201310047. Saken gjelder: Bentsebrugata 15. Gnr. 222 bnr. 913. Regulering til bolig og handel. Offentlig ettersyn 16.11.15 - 04.01.16. Sakstype: Foreløpig plan.
- Saksnummer: 201619534. Åsengata 8 A-D - Innglassing av balkonger.
- Saksnummer: 201619533. Åsengata 6 A-C - Innglassing av balkonger.
- Saksnummer: 201619529. Åsengata 2 A-C - Innglassing av balkonger.
- Saksnummer: 201509074. Sandakerveien 61- Tilbygg ny rømningsvei med ladestasjoner for rullestoler og overdekning av inngangsparti.
- Saksnummer: 201010650. Hans Nielsen Hauges gate 1 - Skole. Riving av vaktmesterbolig og skolebygning.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererVarmtvann, Kabel-tv/internett fra Canal Digital (grunnpakken), garasjeplass, kommunale avgifter, trappevask, felles forsikring, nedbetaling felles lån, driftskostnader m.m.

Fordeling: Felleskostnader: kr.
3.312,-
Trappevask: kr. 25,-

Kapitalkostnad utgjør kr. 616,-

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 203 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.12.2017 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: HANBAN-83987163162
Type lån: Annuitet Rentesats: 1,85% Restløpetid: 38 år 4 md. Restbeløp: kr. 89.618.464,- Andel av saldo: kr. 203 000,- pr. 01.12.2017.FellesformueKr. 28 252,- pr. ligning 31.12.16 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 911 706 per 05.01.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 917 459 per 05.01.18. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 57458682. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 344 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget: Boligen annonseres på www.obos.no/boliger-med-forkjopsrett med meldefrist for medlemmene 26.01.18.
- Dyrehold: Styret kan, etter søknad, gi beboerne tillatelse til å anskaffe (holde) hund eller katt. Tjenestehunder så som blindehunder, lavinehunder, ambulansehunder og politihunder skal prioriteres. Tillatelsen gjelder kun det dyr det er søkt for, og den som gis tillatelse til dyrehold må undertegne en spesiell erklæring. Misligholdelse fører normalt til at styret trekker tillatelsen tilbake.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500,-. Medlemskontingenten til OBOS er kr 200 pr. andelsleilighet for 2017.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egne hjemmesider: www.sandaker-borettslag.no
- Canal-digital er leverandør av TV-signaler, samt bredbåndtjeneste i borettslaget.
- Borettslaget har avtale med ISS vedr. vaktmestertjenester.
- Borettslaget har avtale med ISS om renhold av fellesarealene.
- Det har vært registrert kuldebroproblemer i en del leiligheter. I noen leiligheter har andelseierne selv tilleggsisolert. Det er ikke planer om noen generell utbedring, da dette ville innebære en omfattende rehabilitering av fasadene.
- Der andelseier har fjernet badekar vil styret henstille vedkommende til å sette inn dusjkabinett. Dette for at det ikke skal dusjes direkte på gulv uten fuktsperre/membran.

Større vedlikehold og rehabilitering:
- 2017: Installasjon av fiber.
- 2016: Nye varmtvannstanker.
- 2016: Varmepumper på tak.
- 2016: Ny sprinkelsentral.
- 2016: Nye nødlys fellesareal.
-
2015 - 2017: Rørehabilitering. Bytte av rør for kaldt- og varmtvann.
-
2015: Oppgradering av utearealet. Ny asfalt og nye kantsteiner.
- 2014: Nye varmekabler ved garasjeinngang.
- 2013: Oppgradering av inngangspartier. Nye garasjeporter.
- 2012: Rehabilitering av garasjeanlegg. Katodisk beskyttelse av betongvegger.
-
2011 - 2011: Reparasjon av gangvei/tak i garasje mellom 2 C og 4 A. Ekspansjonstank i fyrrom.
-
2010 - 2010: Heisrehabilitering Inngangsdører med tilhørende låssystemer og dørautomatikk byttet. Skiftet ut garasjeanleggets låssystem og deler av avløpssystemet. Nye postkasser.
-
2009 - 2009: Alle endevinduer i borettslaget er skiftet.
-
2008 - 2008: Byttet alle innglassingene.
- 2007: Asbestsanering i fyrrom. Helhetlig plan for utearealet. Nye ringeapparater. Skiftet varmtvannsbereder.
- 2006: Adresserbart brannvarslingsanlegg. Ny hovedvannledning til nr.
8. Maling av søppelrom.
-
2005 - 2006: Fasaderehabilitering.
- 2005: Videoovervåkning garasje. Nye utelys.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød E.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1981.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1976/510494-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 28.05.1976 Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet Gjelder denne registerenheten med flere

1977/524722-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 22.12.1977 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

1986/43073-2/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 16.07.1986 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180001. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 325 000,- (Prisantydning)
203 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 528 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 539 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Marianne DåsnesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 15.01.2018BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0480 Åsengata 6 C
0480, Åsengata 6 C
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Åsengata 6 C
1/21
Lukk
0