Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
En sjelden anledning i Arctanderbyen: Oppusset ½-del av tomannsbolig fra 1911 med moderne standard etter renovering i 2011. Solrik og frodig hage.
Last ned budskjema
Dokumenter
Svingen 26 presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Tatt i betraktning husets 100-årige historie, er romløsningen både moderne og praktisk for en barnefamilie.1. etasje: Vindfang, dusj/wc, spisestue, stue, kjøkken.01.Fasade
01.Fasade

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Sentralt i rommet står en moderne innbyggingspeis fra 2011 som har glass på tre av fire sider slik at du får innsyn til ilden både når du slapper av i stuen, står på kjøkkenet og sitter til bords.Uten skillevegger strømmer nå naturlig dagslys fritt gjennom den sosiale sonen og gjør atmosfæren behagelig luftig.Hjemmet ble pusset opp i sin helhet så nylig som i 2011.01.Fasade01.FasadeKjøkkenet er en noe tilbaketrukket avdeling utstyrt med en klassisk moderne innredning som rommer det meste av utstyr til daglig bruk.Foruten komfyren er de øvrige hvitevarene helintegrert.Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, vitrineskap og sortmalte benkeplater av heltre.På samme plan som den sosiale sonen inngår også ett av husets to moderne bad, innredet med blant annet gulv- og veggfliser i beige utførelse som gir rommet et interiørmessig helhetlig preg.2.etasje: Trappegang, toalettrom og to soverom.Soverommene er samlet i loftsetasjen, der skrånende himlinger skaper en mer intim romfølelse.Siden du her er kommet opp i høyden, er det fint utsyn over omgivelsene i nord og syd gjennom vinduene.Begge rommene strekker seg gjennom hele etasjen og er dermed utpreget voluminøse.Tradisjonelle garderobeskap er allerede satt inn i begge soverom.Du finner også et separat toalettrom på loftet, dette er lett tilgjengelig i gangen mellom soverommene.Kjeller: Trappegang, kjellerstue, baderom. (mulighet for å innrede ekstra soverom).Alternativ plantegning av kjeller med soveromKjellerstuen utgjør i dag en stor del av kjelleren og er en tilbaketrukket avdeling perfekt for filmkvelder, godt lesestoff eller barnas lek og moro.Her som i kjelleren for øvrig er gulvet senket for bedre romhøyde, det er lagt radonsperre samt nytt gulv og dekorert med en elegant, diskrét mønstret tapet som passer godt inn i husets klassiske stilpreg.I kjelleren finner du også hovedbadet, som både er av generøs størrelse og et innbydende rom å tilbringe tid i.Dette badet fyller i tillegg rollen som et vaskerom; hvitevarene finner sin plass inntrukket og delvis skjult i en dedikert nisje.Romslig entre med god plass til yttertøyet.Stemningen i Arctanderbyen er landlig og avslappende med ekte landsbyfølelse, bugnende og frodige hager samt vakre murhus oppført etter gammel engelsk byggeskikk.Stemningen i Arctanderbyen er landlig og avslappende med ekte landsbyfølelse, bugnende og frodige hager samt vakre murhus oppført etter gammel engelsk byggeskikk.Sommerstid er hagen en herlig grønn lunge med masse boltreplass for familien.Her er det blant annet plantet epletre og et japansk kirsebærtre, mens gjerdet på hagens vestside er heldekket av grønne klatrebusker som skjermer absolutt alt innsyn.Hagemøblene kan du plassere på en romslig terrasseplatting som er perfekt for grillmiddager når været tillater.
1
174
Se store bilder
Prisantydning: 9 750 000,-
Totalpris: 9 750 000,-
Primær rom: 117m²
Boligtype: Tomannsbolig
Eieform: Selveier
Rom: 2 / Soverom: 3
Kort om
"En sjelden anledning i Arctanderbyen: Oppusset ½-del av tomannsbolig fra 1911 med moderne standard etter renovering i 2011. Solrik og frodig hage."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.233 Bnr.445 i Oslo kommuneKort oppsummertStemningen i Arctanderbyen er landlig og avslappende med ekte landsbyfølelse, bugnende og frodige hager samt vakre murhus oppført etter gammel engelsk byggeskikk. Små, nærmest utrafikkerte gater med lekende barn. Først når blikket fanger utsikten over Oslo, blir man bevisst den umiddelbare nærheten til storbyen.

Svingen 26 er halvparten av en vertikaldelt tomannsbolig over totalt tre plan som ble oppført i 1911 og pusset opp i sin helhet så nylig som i 2011. Alt det opprinnelige interiøret ble fjernet helt ned til teglsteinen og erstattet med blant annet nytt kjøkken og to moderne bad. Standarden er dermed gjennomgående moderne, samtidig som mange av originale overflatene er videreført og gir interiøret et historisk sus.

Romløsningen er i tillegg noe bygget om til fordel for en mer moderne og hensiktsmessig variant. Har du behov for tre soverom, er det allerede godkjent for dette i kjelleren.

Kanskje er dette et av de mest gjennomførte hjemmene i Arctanderbyen? Husene er sjelden for salg, så det er viktig å benytte muligheten når den byr seg. Atmosfæren og sjarmen som utstråles av hagebyen og dens omgivelser er utvilsomt av de sjeldne, og bør absolutt oppleves.

Huset har også en frodig hage med dekorativ beplantning som viser seg fra sin beste side sommerstid. Her får du et idyllisk uterom som er ypperlig for hagefester såvel som fredfylte stunder i eget selskap.
  • Over 100 år gammelt hagebyhus, renovert i 2011
  • Nytt kjøkken og to moderne bad
  • Godkjent for et nytt soverom i kjelleren
  • Nytt elektrisk anlegg og røropplegg
  • Praktisk lagringsplass på loftet
  • Frodig og idyllisk hage med gode solforhold sommerstid
  • Svært barnevennlige omgivelser, Ekeberg og Brannfjell skolekrets
  • Sentralt med kort vei til sentrumskjernen, men likevel nærmest landlig
  • Kort avstand til en rekke busser - kun få minutter til byen med buss
Ditt nye hjemTatt i betraktning husets 100-årige historie, er romløsningen både moderne og praktisk for en barnefamilie. I forbindelse med oppussingen ble blant annet første etasje bygget om til fordel for dagens åpne sosiale sone. Gamle bærende vegger er tatt ned og erstattet med en sortmalt og massiv metallbjelke som nå bryter opp den ellers glatte og hvite himlingen. Alt arbeid i forbindelse med dette er kalkulert og utført av fagpersoner.

Uten skillevegger strømmer nå naturlig dagslys fritt gjennom den sosiale sonen og gjør atmosfæren behagelig luftig. Sentralt i rommet står en moderne innbyggingspeis fra 2011 som har glass på tre av fire sider slik at du får innsyn til ilden både når du slapper av i stuen, står på kjøkkenet og sitter til bords.

Kjøkkenet er en noe tilbaketrukket avdeling utstyrt med en klassisk moderne innredning som rommer det meste av utstyr til daglig bruk. Foruten komfyren er de øvrige hvitevarene helintegrert.

På samme plan som den sosiale sonen inngår også ett av husets to moderne bad, innredet med blant annet gulv- og veggfliser i beige utførelse som gir rommet et interiørmessig helhetlig preg. Badet inkluderer et klosett som i seg selv er hendig å ha nær de sosiale rommene, i tillegg til minimalistiske møbler og en stor dusjnisje.

Soverommene er samlet i andre etasje, der skrånende himlinger skaper en mer intim romfølelse. Siden du her er kommet opp i høyden, er det fint utsyn over omgivelsene i nord og syd gjennom vinduene. Begge rommene strekker seg gjennom hele etasjen og er dermed utpreget voluminøse. Den store gulvflaten oppleves nærmest litt luksuriøs og kan blant annet utnyttes med skrive- eller sminkebord i tillegg til oppbevaringsmøbler. Tradisjonelle garderobeskap er allerede satt inn i begge soverom.

Du finner også et separat toalettrom i
2. etasje, dette er lett tilgjengelig i gangen mellom soverommene.

Har du behov for et tredje soverom, kan du med relativt enkle grep skille ut dette fra dagens kjellerstue. Et nytt rom til varig opphold i kjelleren er allerede godkjent, det eneste du trenger å gjøre er å montere en ny lettvegg med innerdør.

Kjellerstuen utgjør i dag en stor del av kjelleren og er en tilbaketrukket avdeling perfekt for filmkvelder, godt lesestoff eller barnas lek og moro. Her som i kjelleren for øvrig er gulvet senket for bedre romhøyde, det er lagt radonsperre samt nytt gulv og dekorert med en elegant, diskrét mønstret tapet som passer godt inn i husets klassiske stilpreg.

I kjelleren finner du også hovedbadet, som både er av generøs størrelse og et innbydende rom å tilbringe tid i. Også her er overflatene helhetlig belagt med beige veggfliser, mens baderomsinnredningen inkluderer et moderne badekar med dusjvegg som både gir valgfrihet og er familievennlig med plaskemulighet for de yngste. Dette badet fyller i tillegg rollen som et vaskerom; hvitevarene finner sin plass inntrukket og delvis skjult i en dedikert nisje. På gode tørkedager kan du bære vasken rett ut til tørk i hagen gjennom kjellerens egen dør til hagen, noe få hus i Arctanderbyen har.

Sommerstid er hagen en herlig grønn lunge med masse boltreplass for familien. Her er det blant annet plantet epletre og et japansk kirsebærtre, mens gjerdet på hagens vestside er heldekket av grønne klatrebusker som skjermer absolutt alt innsyn. Hagemøblene kan du plassere på en romslig terrasseplatting som er perfekt for grillmiddager når været tillater. Solen titter inn fra omkring klokken 11 og varer helt frem til cirka klokken 20 midtsommers. Den tidligere formiddagssolen kan du få med deg i hagen på forsiden.InnholdKjeller: Entré, gang, bad og kjellerstue.
1. etasje: Entré, bad, kjøkken, spisestue og stue.
2. etasje: Trappegang, toalettrom og to soverom.

+ lagringsplass på loftet. Beliggenhet og nærområdetArctanderbyen klorer seg fast høyt oppe i Ekebergåsen. Høyt, fritt og luftig. Det som overrasker mest her oppe er absolutt ikke at utsikten er tilstede overalt eller at de frodige hagene er vakre. Det er som forventet. Nei, det er de flate små gatene. I skråningen der alt burde være bratt og ufremkommelig, støter man plutselig på små, idylliske og helt rette gatestubber. I disse gatene må det være fint å vokse opp; perfekte for å sykle eller hoppe paradis og strikk. Skjermet fra sentrum, men likevel så tett på alt det spennende som er der nede!

Og der nede skjer det mye spennende om dagen. Sørenga har fått ny bystrand og en rekke nye spisesteder, og er dermed blitt superpopulær. Populær er også Ekebergskogen blitt. Med den nye Skulpturparken er den virkelig satt på kartet som turistattraksjon. Å vandre rundt i skogen som er Oslos største kommunale friområde, og stadig finne nye spennende skulpturer og kreasjoner, er spennende både for små og store. Blir man sulten står valget mellom ærverdige Ekebergrestauranten eller den svært så koselig lillebroren Karlsborg Spiseforretning med eget bakeri og deilige croissanter. Den store skogen er fin å ha enkel tilgang på enten man vil spasere en kveldstur eller ta løpeskoene på og forbrenne kalorier.

Andre fine steder som ikke ligger for langt unna er Ekebergsletta med besøksbondegård, ridesenter, minigolf og en rekke andre festlige saker. Når barna blir store nok kan man sende de opp til lærerne på Ekeberg eller Brannfjell skole for å se om de kan få skikk på dem.

Og må man ned i sentrum er det absolutt raskeste å sette utfor bakkene med sykkel. Da når man sentrale deler av hovedstaden på temmelig kort tid. En roligere variant er 34- eller 74-bussen fra Valhallveien. Har man derimot god tid, kan man gå. Til Oslo S tar det omlag 30 minutter.

Arctanderbyen er både luftig og landlig, men overraskende tett på alt som skjer i byen.

Om Arctanderbyen
Arctanderbyen er Norges første hageby, anlagt etter initiativ fra Egnehjem-bevegelsen og borgermester Sophus Arctander i 1910-11, og tegnet av arkitektene Morgenstierne & Eide.

Inspirasjon er hentet fra hagebyer i England, noe husene og arkitekturen bærer tydelig preg av. Husene skulle gi beboerne lys, luft og utsyn. Her traff de godt.

Kolonien består av 29 vertikaldelte tomannsboliger i vakker engelsk-inspirert landsbyarkitektur med for- og bakhager. Ut mot gatene lener fargerike og frodige hager seg over gjerdene.

Gatemiljøet er idyllisk og byggestilen vel bevart selv om en del hus er påbygget i etterkant. Hagenes vakre fremtoninger viser at beboerne virkelig er både glade og stolte av hjemmene sine.

Naboskapet er sosialt og velfungerende, det arrangeres årlig gatefester og lokalt arbeid, mens aktiviteter arrangeres av vellet som har egen hjemmeside; http://www.arctanderbyen.no.

Landsbyidyllen man hadde som mål å skape for datidens urbane mennesker lever i beste velgående 108 år senere!TomtAreal: 283 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringTo stk biloppstillingsplasser på egen tomt. Ellers gateparkering etter stedets regler.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Gulv på grunn: Grunnmur fundamentert til antatt faste masser, og støpt såle opprinnelig på antatt kultet masse. Opprinnelig gulv i kjeller er pigget opp for å øke takhøyden. Nytt støpt dekke i kjeller. Drenering: Nyere drenering rundt yttervegger. Mellom overgang terreng grunnmur er det lagt stålbeslag. Yttervegger: Grunnmur oppført i antatt mur/natursten/teglstenskonstruksjoner. Yttervegger forøvrig er oppført i antatt mur/teglstenskonstruksjoner, utvendige veggflater er pusset og slemmet. Yttervegger er oppført i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer og vareglass med sprosser fra 2011. Malt verandadør med 2-lags isolerglassvindu fra 2013. Velux takvindu i trapp til
2. etasje. Frostet film på vinduer i kjeller. Takkonstruksjoner: Saltak oppført i trekonstruksjoner, utvendig belagt med taksten. Kaldtloft med adkomst via himlingsluke i trappegang i
2. etasje. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire, i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført.Overflater og innredningGulv: Fliser, tregulv og laminat. Innervegger: Fliser, tapet og glatte malte flater. Himlinger: Malt panel og glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med rettprofilerte hvite fronter, vitrineskap og sortmalte benkeplater av heltre. Nedfelt stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Innbygget oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator over kokesone.

Bad kjeller: Servantskap med glatte hvite fronter, grepslister og heldekkende benkeplate i heltre med overmontert porselensservant og ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Badekar med veggmontert armatur, dusjsøyle og svingbar skjermvegg i klart glass. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad
1. etasje: Servantskap med glatte mørke fronter, grepslister og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med integrert sidebelysning. Dusjnisje med hånddusj og skjermvegg med skyvedør. Veggmontert klosett.

Toalettrom: Servantskap med glatt hvit front, grepskant og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Hylleskap med speilfront. Veggmontert overbelysning. Gulvmontert klosett.OppvarmingElektrisk oppvarming med gulvvarme i kjeller og begge våtrom, ellers panelovner. Peis med glassvegger mellom kjøkken og stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 48 kvm
1. etasje: 50 kvm
2. etasje: 33 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Trappegang, kjellerstue, baderom.
1. etasje: Vindfang, dusj/wc, spisestue, stue, kjøkken.
2. etasje: Trappegang, toalett, 2 soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-3687 planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen er på Gul liste: Enkeltminne - regulert til bevaring. Navn: Svingen 26. Oppdatert: 23.01.2018. Kategori: Enkeltminne bygning. Vern: Vernet etter PBL.

Diverse plansaker/ byggesaker i området:
- Pågående byggesaker: Svingen 10 E - Utvidelse av eksisterende terrasse - allerede utført tiltak. Saksnummer: 201716547.
- Pågående byggesaker: Svingen 13 - 13 B. Saksnummer: 201411624. Siste IG 24.01.18: Riving av eksisterende bebyggelse på eiendommen, og oppføring av to nye bygninger med til sammen 11 boenheter. Det skal oppføres et felles garasjeanlegg under bebyggelsen med parkeringsplasser og boder for alle leilighetene. Den nye bebyggelsen blir på tre etasjer pluss underjordisk parkeringskjeller. Planområdet får en utnyttelse på BRA= 1379m2.
- Pågående byggesaker: Oppegårdgata 6 C - Oppføring av påbygg og takterrasse - Rive deler av tilbygg - Fasadeendring. Saksnummer: 201709148.
- Pågående byggesaker: Utsikten 17 - Påbygg og ombygging av leilighet i 3 etasje. Saksnummer: 201800508.
- Pågående byggesaker: Ryenbergveien 25 - Mindre takoppløft for innredning av loft. Saksnummer: 201615317.
- Pågående plansak. Saksnr: 201111943. Saken gjelder: Konows gate 67 B - Lodalen. Tilrettelegging for boligutbygging og transformasjon av en industripreget tomt med tomt bebygget med moderne boliger i kombinasjon med flere formål som vil gjøre tomten attraktiv for nærområdet. Planskisse mottatt 14.11.12 Offentlig ettersyn 21.12.15 -
8.2.16. Sakstype: Foreløpig plan.Kommunale avgifterKommunale avgifter pr. år: kr. 11.641,- inkl.mva for 2018.

Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Det var ikke eiendomsskatt for eiendommen i 2017 da bunnfradraget var på kr.
3.693.724,-LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 298 376 per 02.02.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 154 804 per 02.02.18. For ligningsåret 2016.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Følger ikke handelen:
- Taklamper.
- Vaskemaskin og tørketrommel.
- komfyr.Diverse- Det er tinglyst pliktig medlemskap i velforening: Velavgiften er på kr. 400,- pr år. Avgiften går til å dekke utgifter ved dugnad, sommerfest/ sosiale sammenkomster i nabolaget.
- Boligen har Exdok (attestert) datert: 1912 samt ferdigattest for fasadeendring datert: 2014 (Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50).
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1912/901280-1/105  Erklæring/avtale   20.06.1912  Bestemmelse om kloakkrenseanlegg

1929/304714-2/105  Erklæring/avtale   03.07.1929  Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Svingen 24
Med flere bestemmelser

1930/902680-1/105  Bestemmelse om bebyggelse   21.01.1930  Pliktig medlemskap i velforeningen m.v. Bestemmelse om gjerde Bestemmelse om benyttelse Med flere bestemmelser   1955/305911-1/105  Erklæring/avtale   20.04.1955  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen   Grunndata: 1910/900208-2/105  Registrering av grunn   18.10.1910  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0301 Gnr: 233 Bnr: 442
  Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180007. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
9 750 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
231 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
243 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 993 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Begge badene ble pusset opp i 2011 av faglært.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Badene ble oppusset i sin helhet av Md Eiendom Entreprenør AS.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja - Alle kvitteringer/dokumentasjoner foreligger.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Nei - Kjelleren ble pigget opp, gravd ned, lagt varmekabler og betong i gulv i 2011. Drenering ble gjort i samme periode.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja - Drenering ble gjort i 2011.
3.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Md eiendom og entreprenør AS.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Noe skjeve gulv grunnet alder på hus.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja - Nye vinduer ble satt inn i 2011.
7.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - MD eiendom og entreprenør AS.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja - Kontroll på el anlegg i november 2017.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Md eiendom og entreprenør AS.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja - Ved baderomsrehabilitering, samt kjøkkenrehabilitering i 2011.
9.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Md eiendom og entreprenør AS. 10. Kjenner du til reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, offentlig vedtak eller uoffisielle rettigheter/forpliktelser/varsler/tvister som kan medføre endring i bruk av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, og/eller forslag til dette?
- Ja - Eiendommen over tomten bygges det nå 2 hus. Dette skulle vært ferdig 3 kvartal 2017, men er noe forsinket. 11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft, bod, tilbygg/påbygg e.l.?
- Ja - Kjeller er gravd ned for å få primærareal. Vinduer er satt inn for rømningsvei. 17. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap).
- Hele huset ble renovert i 2011.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 03.02.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0196 Svingen 26
0196, Svingen 26
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Svingen 26
1/32
Lukk
1