Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
TORSHOV: Vestvendt, skjermet og stille 2-roms sentralt på Torshov. Balkong. Lave f.kostn. inkl varmtvann, Kort gangavstand til kulturliv, spisesteder, parker og kollektivtilbud.
Last ned budskjema
Dokumenter
Sandakerveien 46 D presenteres av Tommy Friestad v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Veiledende planskisse. Leiligheten disponerer også lukket bod på felles loft.Vindusflatene vender i vestlig retning og slipper inn gode mengder naturlig lys på dagtid.Leiligheten har en tilbaketrukket, skjermet plassering og med balkong.
Siden leiligheten vender inn mot bakgården, er omgivelsene utenfor stille og fredelige.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Takhøyden er luftig og setter sitt positive preg på samtlige rom.Stuen er langstrakt med vinkler og intime kroker som danner naturlige soner for møblering.Spisebordet finner sin naturlige plass i stuens indre del, nærmest kjøkkenet.Leiligheten har i stor grad standard fra 2003 da gården ble bygget om fra næringslokaler til leiligheter.Et stort vindu mot bakgården gir soverommet en luftig og lys atmosfære på dagtid.Dype vinduskarmer kan fungere som ekstra hylleplass.Med nesten 10 kvadratmeter er soverommet av praktisk størrelse til sitt formål.Soverommet er allerede utstyrt med moderne, høyreiste garderobeskap langs bakveggen.Kjøkkeninnredningen er som leilighetens overflater og øvrige innredning fra 2003.Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene.Kjøkkenet er en mer tilbaketrukket og skjermet avdeling mellom stuen og entréen.Leilighetens innvendige bod ved entréen kan fungere utmerket som en garderobe.Badet er på hele 5,5 kvadratmeter og dermed av generøs størrelse.Arealet er godt utnyttet og inkluderer det du trenger i hverdagen, inkludert plass til en frontmatet vaskemaskin.Plasseringen er tilbaketrukket, men likevel sentral på Torshov.Leiligheten har inngang via både Sandakerveien og Bentsebrugata, ved visning følg inngang via Bentsebrugata, langs akerselva og inn i bakgård.
0
51
Se store bilder
Prisantydning: 3 300 000,-
Totalpris: 3 363 767,-
Primær rom: 49m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"TORSHOV: Vestvendt, skjermet og stille 2-roms sentralt på Torshov. Balkong. Lave f.kostn. inkl varmtvann, Kort gangavstand til kulturliv, spisesteder, parker og kollektivtilbud."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.224 Bnr.335 Snr.45 i Oslo kommuneKort oppsummertDenne leiligheten har en sentral og samtidig tilbaketrukket plassering på Torshov, tett på Akerselva. Herfra er det kort gangavstand til alle bydelens spisesteder og sosiale samlingsplasser, Nydalen og BI, mens grønne lunger som Torshovparken og den store Torshovdalen med nydelig utsikt mot byen og fjorden begge er lett tilgjengelig til fots.

Trikken og en rekke busslinjer stopper få meter unna og gjør det enkelt å ta seg ned til sentrum eller videre ut i de fleste av byens hjørner.

Leiligheten har i stor grad standard fra 2003 da gården ble bygget om fra næringslokaler til leiligheter. Både kjøkken, bad og det elektriske anlegget er fra dette året, mens enkelte veggflater er malt i tidsaktuelle toner i løpet av de seneste årene. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. fire kvadratmeter.
  • 2-roms selveier med balkong
  • Tilbaketrukket og stille, skjermet fra gatene
  • Tidsaktuell standard fra 2003
  • Gode oppbevaringsmuligheter i to boder
  • Lave fellesutgifter, varmtvann inkludert
  • Kort vei til Grünerløkka samt Vulkan med Mathallen
  • Nærhet til parker og Akerselva med turmuligheter
Ditt nye hjemLeilighetens romløsning er praktisk og samtidig litt annerledes siden gården opprinnelig var tilknyttet næring og industri. Takhøyden er luftig og setter sitt positive preg på samtlige rom, mens hvitmalte veggflater bidrar til en lys atmosfære samtidig som de utgjør et nøytralt og lett overmalt utgangspunkt om du vil tilsette egne fargevalg.

Stuen er langstrakt med vinkler og intime kroker som danner naturlige soner for møblering. Her kan du innrede med både en 3-seters sofa, medie- og oppbevaringsmøbler samt et spisebord for fire eller flere. Sistnevnte finner sin naturlige plass i stuens indre del, nærmest kjøkkenet som er en mer tilbaketrukket og skjermet avdeling.

Kjøkkeninnredningen er som leilighetens overflater og øvrige innredning fra 2003, med glatte hvite fronter som gir innredningen en tidløs fremtoning. Kjøkkenet er bruksvennlig utformet med arbeidsflater på begge sider av koke- og vaskesonene, og har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.

Måltidene kan du gjerne ta med deg utendørs til balkongen som på gode sommerdager er et luftig alternativ til spisebordet innendørs. Balkongens gode fire kvadratmeter er belagt med trefliser som føles milde å trå på fremfor betong og rommer både en sittebenk, stoler og bord. Siden leiligheten i sin helhet vender inn mot den skjermede bakgården, er omgivelsene fredelige og rolige.

Leilighetens soverom er med nesten 10 kvadratmeter av praktisk størrelse til sitt formål og rommer uten trengsel en dobbeltseng med nattbord på begge sider. Rommet er i tillegg allerede utstyrt med moderne, høyreiste garderobeskap langs bakveggen som oppbevarer klærne lett tilgjengelig ved sengens side. Den gode takhøyden og et stort vindu mot bakgården gir rommet en luftig og lys atmosfære på dagtid. Om nettene kan du sove med vinduet på gløtt uten å tenke på støy rett utenfor.

Utenom soverommet finner du ytterligere oppbevaringsplass i leilighetens innvendige bod ved entréen, som også kan fungere utmerket som en garderobe. Her kan du sette inn både hyller og kommode, eller en skreddersydd garderobeinnredning fra eksempelvis IKEA for å utnytte bodens areal og volum maksimalt. Skohyller og knagger er det for øvrig også plass til i entréen like innenfor døren.

Helt ytterst ved entréen, tilbaketrukket fra stuen og kjøkkenet finner du i tillegg badet som er på hele 5,5 kvadratmeter og dermed av generøs størrelse sammenliknet med hva som gjerne er tilfelle i andre to-roms leiligheter. Arealet er godt utnyttet og inkluderer det du trenger i hverdagen, inkludert plass til en frontmatet vaskemaskin. Har du behov for flere skap, er det mye ledig veggflate å benytte.InnholdEntré, garderobe, bad, kjøkken, soverom og stue med utgang til balkong på ca. 4,3 kvm.

Leiligheten disponerer også lukket bod på felles loft.Beliggenhet og nærområdetTorshov blir av mange sett på som bydelen på Oslos tak, med en kultivert og stødig atmosfære, og kvartaler som preges av massive og omfangsrike bygårder med historisk preg.

I Vogts gate like om hjørnet finner du en av Kaffebrenneriets butikker, her kan du ta med deg en kopp oppkvikkende spesialitet allerede fra klokken 07 alle hverdager. Rett ved ligger også Mustang Sally, stedet for blomster og ekte Wranglers.

Dagligvarene kan du handle enkelt i de mange butikkene i nærområdet og på Sandaker Senter gode 300 meter opp samme gate. Her finner du blant annet COOP Mega, Baker Samson, Vitusapotek og ett av Vinmonopolets utsalg, i tillegg til et tilbud innenfor helse og personlig pleie. Større shoppingmuligheter venter på Storo Storsenter, en kort trikketur unna.

Torshov har som én av få bydeler i Oslo fortsatt sin egen slakter i Strøm-Larsen, der tradisjoner fra helt tilbake fra 1904  fortsatt holdes i hevd. Dette er samtidig byens siste pølsemakeri med eget utsalg, vel verdt gjentatte besøk når middagene skal planlegges.

I nærområdet finner du et rikt utvalg sosiale samlingsplasser av kaféer og restauranter i ulike prisklasser og med varierte menyer som byr på noe for de fleste. Blant de nyeste er den kritikerroste Astral som er idyllisk plassert tett inntil Akerselva. Verdt å besøke er også Åpent Bakeri noen kvartaler ovenfor som byr på god atmosfære og deilige bakverk. Etter bakeriets stengetid åpner pizzarestauranten Lofthus samvirkelag, en annerledes pizzarestaurant med vekt på god smak og nyskapning.

Veien er heller ikke lang bort til Trikkestallen med sin flotte uteservering, restauranten Grisen med bar og god stemning, Bruun Larsen eller Never Mind Sushi. I det gamle Soria Moria-bygget finner du det nye kulturhuset HVASKJER, der restauranten har vedfyrt grill, et stort ølutvalg samt vin- og cocktailbarer. Prøv deg gjerne også på dansegulvet samme sted, eller få med deg live-opplevelser på husets to konsertscener.

Tar du turen over elven er Sagene Lunsjbar å anbefale, og nedover til Løkka går du på få minutter. Gamle og ærverdige Parkteateret en klassiker, mens gode drinker fås på Aku Aku. Drama og spenning får du på Ringen kino som blant annet har 4DX, her ligger også SATSELIXIA.

Om en løpetur utendørs i friluft frister, er stiene som strekker seg opp og ned langs Akerselva gode alternativer og leder deg helt opp til Maridalsvannet og marka om du vil på langtur. Underveis passerer du forbi fine badeplasser både i Nydalen, på Stilla og Frysja. Voldsløkka er også et populært sted å legge treningsturen, her kan du i tillegg spille ball med venner. Torshovparken og Torshovdalen er på sin side ypperlige både for roligere spasérturer og late dager i solen sommerstid. Om mer intensitet og målrettet trening er å foretrekke, kan Myrens Sportssenter være stedet, der du også finner golfsimulator og klatrevegger.

I gatene omkring stopper en rekke buss- og trikkelinjer som gjør det enkelt å ta seg ut i de fleste av byens hjørner. Velg blant annet mellom buss 20 Skøyen-Galgeberg, 37 Helsfyr-Nydalen eller 54 Tjuvholmen-Kjelsås. I Vogts gate gode 250 meter unna stopper trikkelinjene 11, 12 og 13 som tar deg ned til sentrum på få minutter, og med Flybussen reiser du behagelig opp til Gardermoen.

Med bil kjører du enkelt ut på Ring 2 like nedenfor eller opp til Ring 3 ved Storo.TomtAreal: 804 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Sameiet er medeiere i Sameiet Gårdsplassen der det er mulig å leie parkeringsplass. Parkeringsplass følger ikke leilighet ved salg og kan ikke leies ut eller overlates til andre ved f.eks. bruksoverlating. Venteliste for parkering finnes hos forretningsfører.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boligblokk med støpte fundamenter til fast grunn/fjell. Grunnforhold kan ikke fastslås med 100% sikkerhet. Yttertak antas å være oppført i trekonstruksjoner, antatt tekket med plater/taksten. Yttervegger: Grunnmur og yttervegger er oppført i betong. Utvendige fasader er pussede og malte. Innervegger og leilighetsskillende vegger er oppført i stenderverkskonstruksjoner med brannskille. Vinduer: Malte trerammer og balkongdør med 2-lags isolerglassvinduer fra 2003. Balkonger, terrasser ol.: Balkong ca. 4,3m2. oppført i stålkonstruksjoner, med stålgelendre med plater. Balkong er belagt med treheller. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag. Støpt dekke med plastsluk, klemring og synlig banemembran i gulv på bad. Dusj direkte på gulv i nedsenket dusjsone.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad og laminat i garderobe, for øvrig 3-stavs eikeparkett. Innervegger: Fliser på bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt mur og glatte malte flater. Himlinger: Malt gips på bad, for øvrig malt betong.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og laminerte hvite benkeplater. Hvite fliser på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Tilkoblingsmulighet for oppvaskmaskin. Villavent avtrekksventilator.

Bad: Veggmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner. Rørovn i entré/gang fungerende som skovarmer. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 49 kvm P-rom: 49 kvm Bta: 55 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, garderobe, bad, kjøkken, spisestue/ stue, soverom.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, industri og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser, KDP-4 (Akerselva miljøpark. Sikrer et gjennomgående parkdrag og bevaring av verneverdig bebyggelse langs elva fra Maridalsvannet til Vaterland. Det stilles krav til utforming av ny bebyggelse), samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201310047. Saken gjelder: Bentsebrugata 15. Gnr. 222 bnr. 913. Regulering til bolig og handel. Offentlig ettersyn 16.11.15 - 04.01.16. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201401351. Saken gjelder: Sandakerveien 52. Detaljregulering for bolig. Planforslag mottatt
2.2.16 Offentlig ettersyn 13.6 -
8.8.16. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201310022. Saken gjelder: Sandakerveien 56, gnr. 224 bnr. 343. Omregulering til boliger. Planforslag mottatt 20.10.14 Offentlig ettersyn
9.2. - 23.3.15. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 200805956. Saken gjelder: SANDAKERVEIEN 56. GNR. 224 BNR. 343. DET ER ØNSKE OM Å BYGGE NYE KONTORLOKALER FOR Å SAMLE NÅVÆRENDE BRUKERS VIRKSOMHET PÅ ET STED. OFFENTLIG ETTERSYN 20.06. - 15.08.2011. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker. Bentsebrugata 13 F-J - Ombygging av eksisterende bygg, bruksendring, påbygg, fasadeendring og etablering av takhager. Saksnummer: 201707307.
- Pågående byggesaker. Sandakerveien 50 C - Veggmaleri på gavlveggen. Saksnummer: 201509881.
- Pågående byggesaker. Vogts gate 54 - Bruksendring til serveringssted - Ombygging. Saksnummer: 201713276.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
2.558,- pr. mnd. Inkluderer: varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m. ifølge brev fra forretningsfører. 

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 63 767,- ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12125207098, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 01.02.2018:
3.65% pa. Antall terminer til innfrielse: 83.9927
Saldo per 01.02.2018: 5 119 041
Andel av saldo: 63 767
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.11.2038 )

Boligsameiet har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.FellesformueKr. 35 352,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 831 350 per 31.01.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 660 318 per 31.01.18. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i If Skadeforsikring NUF, med polisenummer: SP586990. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 38 seksjoner over kjelleretasjene og 12 boligseksjoner under kjelleretasjene.
- Sameiebrøk: 73/3386
- Husdyr er ikke tillatt uten etter skriftlig godkjennelse fra styret.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Sameiet har individuell nedbetalingsordning: Gjelden kan nedbetales to 2 ganger årlig, medio mars og medio september, men man må ta kontakt med forretningsfører i god tid innbetalingsfrist. Det kan ikke innfris mindre beløp enn kr. 60.000,-
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 25.

Diverse iht. forretningsfører:
- Det er fellesvaskeri og sykkelrom i gården.
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv og internett.

Diverse utført vedlikehold:
- 2013: Rehabilitering av soilrør og varmtvannsforsyning i regi av sameiet.
- 2003: Utskifting av felles rørføringer i gården.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølgerDiverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1945.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse iht. tilstandsrapport:
- Tilluft og utlufting via balkongdør og vinduer, samt spalteventiler i vindusrammer på soverom. Villavent avtrekksventilator på kjøkken og avtrekksventil i vegg bad.
- Hovedsakelig skjult elektrisk spredernett. Sikringsskap med automatsikringer (40amp hovedsikring, 1x20, 4x16 og jordfeilbryter på kurs for våtrom) plassert i entré/gang. Strømmåler plassert i felles el-skap.
- Røykvarsler og brannslukningsutstyr i leiligheten. Callinganlegg med døråpner til inngangsdør fra gårdsplass. Nøkkeladkomst via dør fra Sandakerveien. Kabel-TV uttak i stue. Fellesvaskeri i gården.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 25.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1948/511896-1/105 Erklæring/avtale 21.10.1948 Bestemmelse om kloakkledning Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Rettighetshaver: Landakervn 48 Overført fra: 0301-224/335/0/3 Gjelder denne registerenheten med flere

1956/400088-1/105 Erklæring/avtale 03.01.1956 Bestemmelser om felles gårdsplass m.v. Overført fra: 0301-224/335/0/3 Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180010. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 300 000,- (Prisantydning)
63 767,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 363 767,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 820,- (Dokumentavgift)
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
100 792,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 464 559,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Rehabilitering av soilrør + varmtvannsforsyning i regi av Sameiet.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. 2013 av Brødrene Bastiensen AS. Rør-i-rør-system, soilrør + etablere felles varmtvannsforsyning.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja. Henvisning til Sameiet. 19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- 24.11.2017: Byttet termostat for varmekabler i gulv på badet. Utført av faglært fra Oslo Elektrikere AS.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 09.02.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0477 Sandakerveien 46 D
0477, Sandakerveien 46 D
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Sandakerveien 46 D
1/21
Lukk
0