Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BJERKEDALEN: Gjennomgående 3(4)-roms med balkong og utsikt. Nyere bad og kjøkken. Idyllisk park med barnehage og kafé i nærområdet, kort vei til skoler, T-bane og marka.
Last ned budskjema
Dokumenter
Krokliveien 56 presenteres av Marianne Dåsnes v/Boa Eiendomsmegling Oslo Vest.Leiligheten ligger i tredje etasje og disponerer også kjellerbod samt loftsbod.Balkongen er orientert i sydøstlig retning og byr på fint utsyn - helt til Østmarka i det fjerne.Balkongen er orientert i sydøstlig retning, mot morgen- og formiddagssolen sommerstid.
Plasseringen i høyden av tredje etasje innebærer luftige omgivelser utenfor vinduene.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Stuen er på knappe 20 kvadratmeter og rommer dermed to sittegrupper.Stuen byen på mulighet for spiseplassKjøkkenets skapinnredning er fra 2004 og har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk.Samtlige hvitevarer er innbygget og gjør kjøkkenet klart til bruk allerede fra den dagen du flytter inn.Blandebatteriet er montert så nylig som i 2018.Kjøkkenet er stort nok til å romme et spisebord for opptil fire personer.Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2008.Oppbevaringsplass finner du i både servantskap, speilskap og sideskap.Dette soverommet kan med relativt enkle grep deles i to mindre - som opprinnelig.To mindre barnerom er tidligere slått sammen til dette store soverommet.Det største soverommet er i dag på hele 13 kvadratmeter.Det opprinnelige hovedsoverommet er på like over 10 kvadratmeter.En takhøy skyvedørsgarderobe utnytter hele rommets bredde og oppbevarer klærne oversiktlig.Ytterligere en skyvedørsløsning finner du i entréen, her henger du enkelt av yttertøyet.Alternativ plantegning med tre soverom.Leiligheten er en del av det veletablerte Bjerkedalen borettslag.Leilighetens balkong er orientert i sydøstlig retning.Den nylige renoverte Bjerkedalen Park utgjør et grønt og idyllisk innslag i nabolaget.I parken finner du blant annet lekeplasser og badestrand samt skøytebane og akebakke vinterstid.Basket- og vollyballbane i Bjerkedalen park.I parken finner du i tillegg både kafé og barnehage.
0
15
Se store bilder
Prisantydning: 3 350 000,-
Totalpris: 3 562 000,-
Primær rom: 65m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"BJERKEDALEN: Gjennomgående 3(4)-roms med balkong og utsikt. Nyere bad og kjøkken. Idyllisk park med barnehage og kafé i nærområdet, kort vei til skoler, T-bane og marka."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.123 Bnr.8 Andelsnr.248 Orgnr.948133121 i Oslo kommuneKort oppsummertKrokliveien 56 ligger i familievennlige omgivelser i Bjerkedalen der den renoverte parken med samme navn utgjør et grønt og idyllisk innslag i nabolaget. Parken har både vannspeil, kafé, barnehage og en rekke aktivitetsmuligheter. I nærområdet er både skoler, nærsenter og kjøpesenter med T-banestasjon lett tilgjengelig. Nærheten til de store markaområdene like ovenfor gir deg også enkel tilgang til vakre turområder, året gjennom.

Leiligheten ligger i tredje etasje og nyter godt av gode lysforhold samt fint utsyn, blant annet helt til Østmarka i det fjerne. Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2008, mens kjøkkeninredningen er fra 2004.

Legg merke til leiligheten har mulighet for totalt tre soverom, slik romløsningen opprinnelig var utformet.
 • Gjennomgående 3-roms på Bjerke
 • Mulighet for tre soverom
 • Bad modernisert i 2008, kjøkken fra 2004
 • Fint utsyn - helt til Østmarka
 • Balkong med morgen-/formiddagssol
 • Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Tett på Bjerkedalen Park med kafé og aktiviteter
 • Få meter til barnehage og nærbutikk
 • Kort vei til skoler med alle trinn
 • 14min. til sentrum med T-banen fra Vollebekk
 • Enkel adkomst fra Trondheimsveien
 • Nærhet til marka og store turområder
 • Lave omkostninger ved kjøp - ingen dokumentavgift
Ditt nye hjemLeilighetens plassering i høyden (3. etasje) er ensbetydende med luftige omgivelser. Leiligheten er gjennomgående og de store vindusflatene gir vidt og fint utsyn. Fra stuen og balkongen, orientert i sydøstlig retning, ser du helt over til de grønne åsene i Østmarka. Gode lysforhold. Når været tillater det er balkongen et perfekt sted for frokost i friluft sommerstid. Balkonggulvet på cirka syv kvadratmeter er belagt med trefliser. Den nye leveggen i glass samt overbygget gjør balkongen lun.

Stuen er på ca 20 kvadratmeter og rommer dermed to sittegrupper i tillegg til ulike oppbevaringsmøbler. Stuen byr også på mulighet for spiseplass. Et frokostbord for opptil fire personer kan du plassere på kjøkkenet. Stuen og kjøkkenet har som de fleste rom laminat på gulvet, mens veggflatene er malt i lyse, nøytrale toner.

Kjøkkenets skapinnredning er fra 2004 og har gode oppbevaringsmuligheter for utstyr til daglig bruk i en rekke skap, deriblant dekorative vitrineskap med glasshyller. Blandebatteriet er montert så nylig som i 2018. Legg for øvrig merke til at samtlige hvitevarer er innbygget og gjør kjøkkenet klart til bruk allerede fra den dagen du flytter inn.

Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2008, inkludert røropplegg med sluk og felles avløpsledninger. Standarden er moderne med fliser på gulv og vegger samt tidsaktuelle baderomsmøbler som har oppbevaringsplass både i speilskap, sideskap og i en hendig servantskuff. Innredningen inkluderer for øvrig også et dusjhjørne med skjermvegger av glass du kan svinge inn utenom bruk for å maksimere den ledige gulvflaten.

Leiligheten har i dag to soverom, men kan med relativt enkle grep gjøres om til en fire-roms slik den opprinnelig var. De tidligere to barnerommene er i dag åpnet opp til ett stort rom på 13 kvadratmeter, mens det tidligere hovedsoverommet er på like over 10 kvadratmeter. Begge soverom er med andre ord av generøse størrelser. Ett av rommene er utstyrt med en takhøy skyvedørsgarderobe som utnytter hele rommets bredde og oppbevarer klærne oversiktlig. Ytterligere en skyvedørsløsning finner du i entréen, der blant annet yttertøyet enkelt kan henges av og hentes frem når du skal ut.InnholdEntré, bad, 2 soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong på ca. 7 kvm.

Leiligheten disponerer også kjellerbod på 3,5 kvm. og loftsbod med ca. 10 kvm. gulvareal under skråtak.Beliggenhet og nærområdetKrokliveien 56 ligger på Bjerke og er en del av et veletablert boligområde som inkluderer den nylige renoverte Bjerkedalen Park. I parken finner du hyggelige turstier, lekeplasser, basket- og vollyballbane samt sandstrand. Vinterstid er det både skøytebane og akebakke når forholdene tillater. Parken inkluderer også Paviljongen kafè som arrangerer ukentlige quizkvelder og barnehage. Den nylig oppførte og topp moderne Vollebekk skole er også å betrakte som en del av nabolaget og lett tilgjengelig like øst for parken.

På nærsenteret som blant annet inneholder REMA1000 kan du enkelt handle dagligvarene i hverdagen. Større shoppingmuligheter er det på Linderud senter en liten kilometer unna, her finner du en rekke forretninger til både hus og hjem, klær og sko samt flere spesialforretninger. Senteret har også et større tilbud innenfor helse, personlig pleie og tjenesteyting - SATSELIXIA inkludert.

Nærmeste T-banestasjon er Vollebekk og ligger omlag fem minutters gange fra leiligheten. Herfra tar linje 4 og 5 deg ned til sentrum på kvarteret. I Brobekkveien går busslinje 58 Nydalen-Tveita T, og i Nordalveien går linje 60 Vippetangen-Tonsenhagen. Langs Trondheimsveien eksisterer det også gode bussforbindelser, blant annet flybuss til Oslo Lufthavn. Fra Bjerke, omlag 10 minutters gange fra leiligheten, går busslinje 31 og 33. En rekke sykkelveier i området gjør det i tillegg enkelt å ta pedalene fatt til og fra jobb i hverdagen. Med egen bil har du få minutters kjøring blant annet til Sinsen og Ring
3.

Fra Bjerke har du enkel tilgang til de store marka-områdene som begynner rett på andre siden av Trondheimsveien og byr på utmerkede turmuligheter, både for hverdagslige løpeturer og lengre utflukter i helgene. Spenn gjerne skiene fast vinterstid og legg ut på tur innover mot Lillomarkas utallige løyper og stier. Ved Grefsenkollen ligger for øvrig områdets lokale slalombakke.

Det er for øvrig verdt å fremheve områdets lyse fremtidsutsikter i forbindelse med utviklingen av Økern. Her planlegges en rekke nye boliger, moderne infrastruktur og spisesteder. Etter planen skal det i 2020 også åpnes et stort kjøpesenter med butikker, kino, badeland og hotell.TomtAreal: 33 854 kvm, Eierform: Festet fellestomt..

Tomten er eiet/festet av Oslo Kommune og utløper 2048.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.

De nummererte parkeringsplassene i borettslaget er til utleie. Det er vaktmesterne som håndterer tildeling av parkeringsplasser, ta derfor kontakt hvis du ønsker å leie en plass. Det kan i perioder være stor pågang og da settes du på venteliste. Vaktmesterne kan treffes enten på vaktmesterkontoret eller telefon 480 27 178. Eller ved skriftlig henvendelse på e-post til vaktmester@bjerkedalen.no.

Prisene per år; fra januar til januar er som følger: Kroner 1000,- for plass uten mulighet for strøm til motorvarmer. Kroner 1200,- for plass med mulighet for strøm til motorvarmer (kursen er 16 amp). Kroner 2100,- EL-bil 200 km rekkevidde eller hybrid bil. Kroner 2600,- for plass for ladbare biler (på samme strømstolpe som til motorvarmer).

I tillegg er det et eget frittstående garasjelag i borettslaget; Bjerkedalen Garasjelag A/L. Garasjelaget består av 84 garasjer, derav 76 garasjer som er tilgjengelig for vanlig utleie. Garasjelagets daglige drift er uavhengig i forhold til borettslaget. All kontakt rundt ventelister, leie, overdragelsesbeløp og salg går gjennom garasjelagets forretningsfører. For mer informasjon se borettslagets hjemmesider: https://www.bjerkedalen.no/ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Boligblokk med 4 etasjer + loft og kjeller under bebyggelse. Adkomst til felles trapperom fra asfaltert gangvei. Kjellergulv og grunnmur i betong, antatt fundamentert på faste masser. Støpt betong/mur i bærende konstruksjoner med tegletseinsfasader og utfyllende fasader i bindingsverk ved balkong, kledd med plater. Balkong i betong. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med takstein og utvendige nedløp.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig laminat og belegg. Innervegger: Fliser på bad, for øvrig malte og tapetserte flater. Himlinger: Glatte malte flater. Downlights på bad.

Kjøkken: Skapinnredning fra 2004 med rettprofilerte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplater. To vitrineskap med glasshyller. Nedfelt stålservant med ett-greps blandebatteri fra 2018. Innbygget platetopp, stekeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Stålplate på vegg over platetopp, hvite fliser på vegger over benker.

Bad: Servantskap med rettprofilert hvit front og heldekkede porselensservant med ett-greps blandebatteri. Speilskap med overbelysning og sideskap med rettprofilert hvit front. Dusjhjørne med hånddusj og svingbare glassdører. Veggmontert klosett. Badet ble modernisert i regi av borettslaget i 2008.OppvarmingLeiligheten varmes opp av radiatorer og varmekabel i gulv på bad. Varmtvann fra felles anlegg.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 65 kvm P-rom: 65 kvm Bta: 72 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad/wc, 2 (3) soverom, stue, kjøkken.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2864 (Midlertidig reguleringsbestemmelser for deler av Oslos ytre sone). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
4.431,- pr. mnd. Inkluderer: Varmtvann/fyring, kabel-tv, vaktmester, trappevask, nedbetaling av fellesgjeld, felles forsikring og kommunale avgifter, driftskostnader m.m.

Herav: Felleskostnader kr.
3.681,-
Bad kr. 750,-

Kapitalkostnad utgjør kr.
1.193,-  (De månedlige kapitalkostnadene (renter og avdrag) viser hvor mye det koster å betjene lån for eieren av denne leiligheten).

Felleskostnadene øker ved den avdragsfrie periodens utløp: Lån nr. NORDEA-702138 har avdragsfrihet frem til 01.06.2019. Estimer endring etter avdragsfri periode er kr. 369,-.

Vær oppmerksom på at selskapet normalt vil starte innkreving av et høyere beløp 1 til 6 måneder før denne datoen, slik at man har penger til å betale avdraget ved forfall. Det gjøres oppmerksom på at estimert endring i felleskostnader pr. md. etter avdragsfri periode forutsetter at avdrag og rentebetingelser pr. dato beholdes uendret.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 212 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: HANBA1-94927023630
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,20% Restløpetid: 12 år 6 md. Restbeløp: kr. 19.050.074,-
Andel av saldo: kr. 70.395,-

Lånenummer: NORDEA-702138
Type lån: Annuitet Rentesats: 5,56% Restløpetid: 19 år 9 md. Restbeløp: kr. 40.840.319,-
Andel av saldo: kr. 141.316,-
Lånet har avdragsfrihet frem til 01.06.2019.

Festetomt utgjør 0 kr av boligens formuesverdi og 15.409 kr av gjeld.FellesformueKr. 35 686,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 873 316 per 10.04.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 794 612 per 10.04.18. For ligningsåret 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer: 84135863. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 288 andelsleiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet og 1 utleieleilighet.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: Det kreves at dyreeier undertegner borettslagets retningslinjer for dyrehold før det kan holdes dyr i leiligheten.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.bjerkedalen.no
- Vaktmester ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse.
- Selskapet har ett våtromslån på opprinnelig 50 millioner hos Nordea, hvor det er inngått en fastrenteavtale med fast margin til 2027 og avdragsfrihet til 2019. Når avdragene løper innebærer dette ca. kr 1 070,- i kostnader pr mnd. pr leilighet. Borettslaget har også ett lån hos Handelsbanken på opprinnelig 22,4 millioner med flytende rente, som inkluderer en refinansiering av eksisterende lån på ca. 8 mill. Løpetiden på lånet er til 2027.

Diverse vdr. vedlikehold: Styret har i perioden også jobbet med innhenting av priser på diverse vedlikeholdsarbeider/oppgraderinger, vi har blant annet sett på maling av trappeoppganger, rehabilitering av inngangspartiene, utvinning av bergvarme, felles brannvarslingssystem, opparbeide nye parkeringsplasser (K54-58), asfaltering og bytte av kantstein etc. Styret har fått fullmakt til å gjøre avtale med EnviroPac om en ny søppelløsning for Bjerkedalen borettslag. Ny løsning har en kostnad på i underkant av kr.1.500.000,-. Det er allerede satt av midler til dette i budsjettet og vil ikke påvirke husleien.

Diverse utført vedlikehold: 2017: Ny søppelordning etablert (nedgravde kummer). 2016: Bytte hovedstoppekraner inn- og utvending. 2016: Elektronisk låssystem til oppgangsdører. 2016: Rehabilitering av inngangstrapper.
2015 - 2016: Vinduer og balkongdører. 2014: Rep. av takluker, pipehatter og takstein. 2013: Asfaltering platå, enden av garasjerekka. 2012: Asfaltering K33-35. 2010: Forsterkning av snøfangere. 2009: Nytt utvendig trappegelender K- 49. 2009: Frivillig inngangsdør for beboerne, Frivillig inngangsdør for beboerne, ca. 30 dører byttet.
2008 - 2009: Maling av oppganger og kjellere. 2008: Drenering foran K54-58.
2008 - 2009: Maling av alle grunnmurer. 2007: Utvendig oppussing/maling av vaskeribygg. 2007: Asfaltering K45-49. 2007: Reparasjon løse mursteiner over vinduer. 2007: Nytt styrerom K61.
2007 - 2008: Våtromsrehabilitering, inkl. nye brannslanger montert i kjøkkenskap. 2006: Nye beredere og radiatorventiler. 2006: Asbestsanering i kjeller og hos vaktmester. 2006: Asfaltering K33-35. 2006: Ny murvegg og gjerde K 25. 2005: Aluminiumsbekledning av oppgangsvinduer. 2004: Nytt el-anlegg frem t.o.m sikringsskap. 2004: Nytt fellesmåleranlegg for strøm Scandinavian Elektric.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Grønn E.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1962.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen. Gulvet på hovedsoverommet ved stuen mangler laminat i hjørnet ved garderobeskapet, da det tidligere stod et skap her.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Hjemmelsopplysninger

Rettighetshavere til eiendomsrett 1956/15796-1/105 Hjemmel til eiendomsrett 24.12.1956 Vederlag: NOK 0 KJØPER: Oslo Kommune Org.nr: 958935420 Gjelder denne registerenheten med flere

Rettighetshavere til festerett 1965/2439-2/105 Hjemmel til festerett 23.02.1965 Vederlag: NOK 0 KJØPER: Bjerkedalen Borettslag Org.nr: 948133121

Heftelser Pengeheftelser i eiendomsrett 1909/900233-1/105 Erklæring/avtale 01.10.1909 FRAVIKELSESKJENNELSE VEDR GRUNN TIL AS GLOMMEN TRESLIPERI

1924/901141-1/105 Erklæring/avtale 18.01.1924 OVEREKSPROPRIASJONSSKJØNN Elektriske kraftlinjer

1924/901142-1/105 Erklæring/avtale 18.01.1924 EKSPROPRIASJONSSKJØNN Elektriske kraftlinjer

1930/900901-1/105 Elektriske kraftlinjer 04.09.1930

1931/900988-1/105 Erklæring/avtale 09.01.1931 BEST OM KLOAKKLEDNING

1940/8423-1/105 Erklæring/avtale 11.10.1940 Bestemmelse om vann/kloakkledning

1951/5023-1/105 Erklæring/avtale 05.05.1951 Bestemmelse om vann/kloakkledning KAN IKKE SLETTES U/SAMT FRA OSLO KOMMUNES VANN- OG KLOAKKVESEN

1951/13831-1/105 Erklæring/avtale 17.11.1951 VEDR INNREDNING AV STABBUR FOR BEBOELSE Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1953/9846-1/105 Erklæring/avtale 25.07.1953 BEST OM VEG BEST OM KLOAKKLEDNING Bestemmelse om gjerdeplikt

1954/701-1/105 Erklæring/avtale 15.01.1954 BEST OM VEG BEST OM KLOAKKLEDNING Bestemmelse om gjerdeplikt

1957/4067-1/105 Erklæring/avtale 03.04.1957 VEDTAK AV OSLO KOMMUNES VANN- OG KLOAKKREGLEMENT Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Gjelder denne registerenheten med flere

1957/10106-1/105 Erklæring/avtale 29.08.1957 BEST OM VEG BEST OM KLOAKKLEDNING Bestemmelse om gjerdeplikt

1957/12500-1/105 Erklæring/avtale 15.10.1957 Bestemmelse om vann/kloakkledning Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere

1958/2409-1/105 Erklæring/avtale 03.03.1958 RETT FOR OSLO LYSVERKER TIL TRAFOSTASJON

1959/3522-1/105 Erklæring/avtale 31.03.1959 BEST OM VEG BEST OM KLOAKKLEDNING Bestemmelse om gjerdeplikt

1959/7110-1/105 Erklæring/avtale 17.06.1959 Bestemmelse om vann/kloakkledning

1961/11709-1/105 Fellesobl. for bor.innsk. 20.09.1961 BELØP: NOK
1.667.200 Panthaver: Andelseierne I Borettslaget Lnr: 1086915 TINGLYSTE FESTERETTER PÅ EIENDOMMEN RESPEKTERES ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN

1962/6254-1/105 Erklæring/avtale 26.05.1962 BEST OM VEG KAN IKKE SLETTES U/SAMT AV OSLO BYPLANKONTOR

1963/1301-1/105 Erklæring/avtale 01.02.1963 VEDR GARASJE Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

1965/2439-5/105 Festekontrakt - vilkår 23.02.1965 festetid: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 7,698 BESTEMMELSER OM FORLENGELSE BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT

1967/17059-1/105 Nye vilkår 02.12.1967

1977/10586-1/105 Erklæring/avtale 13.05.1977 :Knr:0301 Gnr:123 Bnr:584 BEST OM VEG

Pengeheftelser i festerett 1952/15853-1/105 Forkjøpsrett 23.12.1952 RETTIGHETSHAVER: OSLO KOMMUNE OMFATTER IKKE PARSELLER TIL INGRID LØKENS BARN Gjelder feste

1965/2439-5/105 Festekontrakt - vilkår 23.02.1965 festetid: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 7,698 BESTEMMELSER OM FORLENGELSE BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT Gjelder feste

1967/17059-1/105 Nye vilkår 02.12.1967

2007/946706-1/200 Pantedokument 19.11.2007 BELØP: NOK 69.000.000 Panthaver: Nordea Bank Ab (Publ) Filial Norge Org.nr: 983258344 Gjelder feste

2012/570791-1/200 Pantedokument 12.07.2012 BELØP: NOK
9.255.000 Panthaver: Handelsbanken Org.nr: 971171324 Gjelder feste

2015/753766-1/200 Pantedokument 20.08.2015 BELØP: NOK 22.400.000 Panthaver: Handelsbanken Org.nr: 971171324 Gjelder feste

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180044. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 350 000,- (Prisantydning)
212 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 562 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 567 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerKonsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Marianne DåsnesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Vdr. egenerklæring: Dette er salg av et dødsbo, egenerklæringen er derfor ikke utfylt.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 12.04.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Takst, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0584 Krokliveien 56
0584, Krokliveien 56
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Krokliveien 56
1/26
Lukk
0