Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
ROSENHOFF: Luftig og stilren 2-roms toppleilighet med herlig utsikt og innglasset terrasse på ca. 11 kvm inkl utvendig bod - Kjøkken og bad fra 2010. Heis. Urbant med rikt kollektivtilbud i nærområdet.
Last ned budskjema
Dokumenter
Dynekilgata 15 presenteres av Eiendomsmegler Marianne DåsnesSolrik innglasset terrasse på ca 9 kvmVidstrakt utsikt over Oslo by og fjord fra balkongenTerrassen har egen utvendig bod som er genial til lagring av puter etc
Herlig innglasset terrasse med en fantastisk utsikt.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Terrassen er innglasset noe som gjør at du fint kan benytte deg av en fantastisk uteplass året rundt uansett vær.Vidstrakt og flott utsikt fra 10 etg.Toppleilighet i 10 etg med heis.Dynekilgata 15 - 10 etasje - PlantegningArealeffektiv og herlig lys stue med åpen kjøkkenløsningHer bor du helt uten innsyn.Stuen rommer også plass til godstolen om ønskelig.Store vindusflater bidrar til et ekstra lyst og luftig inntrykk.Åpen stue og kjøkkenløsning. I tillegg er det fin plass til spisebord. Her er det fin plass til å dekke til langbord.Tiltalende og lys romfølelse i stue og kjøkken med god utnyttelse av arealet.Spiseplass. Her er det lett å invitere til middag og få plass til alle dine favoritt venner. Maten kan nytes fra toppen i 10 etg helt uten innsyn.Detalj.Det er åpen kjøkkenløsning men samtid en fin naturlig avgrensning med kjøkken-øy.Delikat og moderne kjøkken fra 2010 med integrerte hvitevarer.Detalj.Kjøkkenøyen gir en ekstra god benkeplass for tilberedning av mat.Kjøkken fra 2010 med masse god skape-/ og benkeplass.Lyst soverom med inngang videre til walk in closet/garderobe.Smart seng med skap under til ekstra lagring/oppbevaring under og med hyller på enden. Sengen medfølger leiligheten.Oppusset bad fra 2010. Her får du badekar! Delikat og gjennomført innredning.Detalj bad.Fasade.Nærområdet. Det er flere grønne parker og flotte turområder like utenfor.Hyggelig kafe i nærområdet.Her kan du gå til trening like borti veien.Flere treningssentere i området.Bussen er rett rundt hjørnet.
0
17
Se store bilder
Prisantydning: 3 200 000,-
Totalpris: 3 272 000,-
Primær rom: 36m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 1
Kort om
"ROSENHOFF: Luftig og stilren 2-roms toppleilighet med herlig utsikt og innglasset terrasse på ca. 11 kvm inkl utvendig bod - Kjøkken og bad fra 2010. Heis. Urbant med rikt kollektivtilbud i nærområdet."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.226 Bnr.6 Andelsnr.153 Orgnr.948859211 i Oslo kommuneKort oppsummertVelkommen til en spennende anledning på ettertraktede Rosenhoff; en høytliggende 2-roms i 10. etasje som byr på vidstrakt utsikt - fjorden inkludert. Her vil du bo øverst, uten noen over deg og helt uten innsyn.

Leiligheten inneholder en arealeffektiv romløsning og ble påkostet med modernisering av badet samt ny kjøkkeninnredning i 2010.

Rosenhoff ligger midt mellom Carl Berner og Sinsen, en plassering som er ensbetydende med nærhet til et bredt kollektivtilbud og gode shoppingmuligheter. Innenfor slippers-avstand finner du i tillegg den store og vakre parken Torshovdalen, nærbutikker og treningssentere.
 • 2-roms i 10. etasje med flott utsikt
 • Innglasset balkong med utsyn mot fjorden
 • Arealeffektiv romløsning
 • Kjøkken og bad fra 2010
 • Varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Sikringer er skiftet i regi av boligselskapet i 2017
 • Callinganlegg med portåpner og brikkesystem
 • Enkel adkomst med to nye personheiser i bygget
 • Meget veldrevet borettslag, lave fellesutgifter
 • Rimelig parkering (venteliste)
 • Attraktive omgivelser på Rosenhoff
 • Torshovdalen like over gaten
 • Kollektivtransport, butikker og treningssentere i nabolaget
Ditt nye hjemBo godt - Urbant - Supersentralt og nært grøntareal og fine turmuligheter!

Plasseringen i den luftige høyden av tiende etasje setter sitt preg på hele leiligheten; de åpne omgivelsene utenfor vinduene utvider romfølelsen og gjør samtidig at leiligheten fylles av mye naturlig lys på dagtid. Et stort pluss er det naturligvis også at direkte innsyn er fullstendig fraværende, du kan fint tusle rundt i nettoen uten å tenke på at noen ser deg.

Fra leilighetens innglassede balkong på cirka ni kvadratmeter er utsikten upåklagelig. Her ser du uten anstrengelser ned til fjorden, Nesoddtangen og Ekebergåsen, for å nevne noe. Det vidstrakte utsynet over hustakene rundt Carl Berner og Hasle gir deg en oppriktig følelse av å bo på byens tak. Finnes det noen høyere?

Balkongens innglassing utvider bruksmulighetene betydelig og gjør at du nærmest kan betrakte balkongen som et ekstra rom. Glassene kan du enkelt skyve til side på varme dager og ivaretar utsiktsforholdene selv om du vil ha le på vindfulle dager. Uterommet er perfekt for måltider i friluft sommerstid, på klare dager titter solen inn allerede grytidlig på morgenen. Den lange avstanden ned til gatenivået gjør for øvrig balkongen fredelig, selv om du befinner deg midt i byen.

Romløsningen er arealeffektiv og oversiktlig, og domineres av en åpen sosial sone bestående av stuen og kjøkkenet. Stuens åpne gulvflate gjør det mulig å samle mange rundt et uttrekkbart spisebord, og rommer i tillegg uten trengsel en 2- eller 3-seters sofa.

Kjøkkenet er fra IKEA og fungerer i seg selv som et dekorativt, stort møbel i rommet. Innredningen er fra 2010 og har en stilren, helhetlig fremtoning i hvit høyglans med samtlige hvitevarer helintegrert. Til og med vaskemaskinen er plassert i ett av kjøkkenets benkeskap og i likhet med de øvrige hvitevarene medfølgende. Liker du å lage din egen mat fra bunnen, får du her mye arbeidsplass på brede benker av heltre i bruksvennlig U-form.

Leilighetens soverom er direkte forbundet med den sosiale sonen, har vindu mot balkongen og mye av den samme luftige utsikten. Sengestammen som allerede står i rommet medfølger leiligheten og passer en 120 cm. bred madrass. Under madrassen er det oppbevaringsmuligheter, mens klærne finner sin plass i garderoben innenfor soverommet.

Badet har en mer tilbaketrukket plassering ytterst ved entréen og ble pusset opp i regi av dagens eier i 2010. Standarden er moderne med fliser på gulv og vegger, baderomsmøbler med minimalistisk stilpreg, veggmontert klosett og badekar med dusjmulighet. Baderomsinnredningen utnytter arealet godt uten at rommet oppleves trangt, selv om arealet her er av et mer kompakt format enn i leilighetens øvrige rom.InnholdEntré, bad, soverom med garderobe, stue med kjøkken og utgang til innglasset balkong på ca. 9 kvm. med bod på ca. 2 kvm.Beliggenhet og nærområdetI Dynekilgata 15 bor du tilbaketrukket fra de mest pulserende sentrumsgatene, men likevel svært sentralt og innenfor kun et fåtall minutters reisetid ned til bykjernen med det brede kollektivtilbudet som er lett tilgjengelig i nærområdet.

For mange vil noe av det mest attraktive ved Rosenhoff være den umiddelbare nærheten til den grønne, store og vakre Torshovparken som er en del av nabolaget. Denne er blant byens største parker og har i likhet med leiligheten flott utsikt nedover mot byen. Hit kan du ta med deg piknik-kurven på gode sommerdager og bade i solen helt frem til sen kveld.

Nærbutikker som REMA1000 og KIWI gjør det enkelt å handle dagligvarer i hverdagen, og på søndager er det åpent på Joker like ovenfor. Gode shoppingmuligheter finner du omkring Carl Berner et fåtall minutters gange ned Trondheimsveien, i tillegg til apotek, skomaker, postkontor samt bakeri og kaffebar.

Det eksisterer også flere treningssentere i nærområdet, deriblant en stor avdeling av SATS ELIXIA samt Bare Trening som ligger allerede på hjørnet av nabogården.

Holdeplassen Rosenhoff i Trondheimsveien er knappe 200 meters gange unna og stopp for blant annet linje 31 som går døgnet gjennom byen mellom Grorud og Snarøya. Samme sted stopper også 17-trikken mellom Grefsen stasjon og Rikshospitalet. Begge transportmidler tar deg ned til Jernbanetorget på 12 minutter.

T-banestasjonen på Carl Berner har alle fem linjer som tar deg videre i alle himmelretninger. Føler du for en tur opp i marka, tar banen deg helt frem til Frognerseteren sommer som vinter.

Med bil kjører du raskt opp til Sinsen-krysset og Ring 3 samt ned til Ring 2 ved Carl Berner.TomtAreal: 4 801 kvm, Eierform: Festet tomt.

Tomten er festet med en festetid på 90 år fra 01.03.1966.ParkeringGateparkering etter stedets regler.

Borettslaget disponerer 15 garasjeplasser og 58 utendørs parkeringsplasser som leies ut etter venteliste. De som ønsker plass kan sette seg på venteliste på borettslagets nettsider eller ta kontakt direkte med styret. Den første på ventelisten kontaktes av styret så fort en plass blir meldt ledig.

Pris for biloppstillingsplass utendørs er kr. 350,- pr. mnd. (Det vil bli muligens økning til kr. 450,- pr mnd.).

Borettslaget har 3 gjesteparkeringsplassene ved nordenden av blokka. Alle gjester må legge grønt parkeringskort utstedt av P-Service i frontruten senest 15 minutter etter parkering.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport:

Gulv på grunn: Støpte betongdekker.

Yttervegger: Grunnmur oppført i støpt betong. Bærende konstruksjoner og delevegger mellom leiligheten er oppført i støpt betong. Yttervegger forblendet med plater, og inntrukne bindingsverksfasader av tre, belagt med panel.

Vinduer: Malt treramme og balkongdør med koblede glass i stue. Malt treramme med 2-lags isolerglassvindu fra 1994 på soverom.

Takkonstruksjoner: Flatt yttertak, antatt tekket med papp/folie.

Balkonger, terrasser ol.: Innglasset sydøstvendt balkong ca. 9m2. og bod ca. 2m2. med adkomst fra stue. Balkong er oppført i betongkonstruksjoner. Gelendre i lakkert aluminium med plater og glass. Balkongdekke er belagt med tretremmer.

Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong. Støpt dekke på bad med nytt sluk, klemring og tilfredsstillende membranløsning.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, vinylbelegg i garderobe, for øvrig parkett. Innervegger: Fliser på bad, tapeter i garderobe, for øvrig malt fiberduk. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: IKEA skapinnredning fra 2010 med glatte fronter i hvit høyglans, stålgrep og benkeplater i heltre eik. Mosaikkfliser i glass på vegger over benker. Nedfelt stålservant med 1-greps blandebatteri. Innbygget keramisk platetopp, stekeovn, ventilator med kullfilter, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vaskemaskin plassert i benkeskap.

Bad: Servantinnredning med glatt hvit front, stålgrep og overmontert porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og overbelysning. Glasshyller. Badekar med veggmontert armatur, hånddusj og svingbar skjermvegg i klart glass. Veggmontert klosett.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovn i stue, ellers løse varmeelementer. Varmekabler i gulv på bad.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 38 kvm P-rom: 36 kvm Bta: 43 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue/spisestue, kjøkken, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene.

Iht. vedtektene kan ikke andelseieren uten skriftlig samtykke fra styret overlate bruken til andre. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating kan lastes ned fra borettslagets nettsider eller fås ved henvendelse til OBOS.ReguleringEiendommen er regulert til boligformål og offentligformål (skole, barnehage, sykehjem). Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan og byggesaker:
- Pågående plansak. Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201110042. Saken gjelder: HASLEVEIEN 30-36. GNR. 126 BNR. 33. ØNSKE OM BOLIGBEBYGGELSE + GARASJER. Planforslag mottatt
8.7.14 Offentlig ettersyn 22.12.14 -
9.2.15. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201706246. Saken gjelder: Sinsenveien 29, 31 og 33. Boliger - Barnehage - Flerbrukshall. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker. Rosenhoffgata 12 A - Riving av deler av bygg - Flytting og innglassing av balkong. Saksnummer: 201706947.
- Pågående byggesaker. Rosenhoffgata 14 - Riving av våningshus. Saksnummer: 201618039.
- Pågående byggesaker. Rosenhoffgata 14 - Riving av bakgårdsbygning. Saksnummer: 201618044.
- Pågående byggesaker. Rosenhoffgata 14 - Oppføring av leilighetsbygg. Saksnummer: 201617749.
- Pågående byggesaker. Rosenhoffgata 16 A - Riving av tremannsbolig. Saksnummer: 201500241.

For merinformasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
2.358,- pr. mnd. Inkluderer: kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, varmtvann, kabel-TV/ internett (Get), betjening av fellesgjeld, driftskostnader mm.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr.72.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: OBOS01-98207574481 Långiver: Obos Type lån: Annuitet Rentesats: 2,10% Restløpetid: 23 år 8 md Restbeløp: kr.12.543.726,-
Andel av saldo: kr. 72.000,-

Festetomt utgjør 0 kr av boligens formuesverdi og
7.172 kr av andel fellesgjeld.FellesformueKr.
3.410,- pr. 31.12.2017 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 667 405 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 135 694,-. Ligningsåret for 2016.ForsikringForsikret i OBOS Skadeforsikring AS, med polisenummer:13523. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 160 andelsleiligheter.
- Det praktiseres forkjøpsrett i borettslaget: Boligen annonseres på www.obos.no/boliger-med-forkjopsrett med meldefrist for medlemmene 24.05.18.
- Dyrehold skal styregodkjennes. Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være medlem i Obos eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 500,-

Diverse iht. forretningsfører:
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.dynekilgata15.no/
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv og internett grunnpakke.
- Selskapet har 6 små boder i tilknytning til korridorene som leies ut for kr 1 200,- pr år, samt én større bod i kjeller som leies ut for kr 4 200 pr år. Alle bodene leies ut etter venteliste. Kontakt styret dersom du ønsker å sette deg på venteliste for bod.
- Borettslaget har tre sykkelboder.
- Borettslaget har fellesvaskeri med nye maskiner fra 2015 og 2017, månedsprisen på vaskeriabonnementet er kr. 120,- pr. mnd.
- Det er utført en rekke vedlikeholdsoppgaver i borettslaget i 2016/ 2017 bland annet utskifting av heiser, brannsikring og rehabilitering av avløp. Kontakt megler for å få tilsendt årsberetning for 2017 for mer informasjon om utført vedlikehold.
- Det vil bli avholdt ordinær generalforsamling i Dynekilgata 15 Borettslag 31. mai 2018. Styret har for 2018 planer og ønsker om å foreta en del oppgraderinger og middels store vedlikeholdsoppgaver. Disse oppgavene ønskes godkjent som samlet budsjettpost i tillegg til det løpende vedlikeholdet og driften av borettslaget. Det vil bli tatt opp indeksregulert økning av felleskostnadene på 2,5%, dette vil utgjøre ca. 60 kr pr. mnd. for denne andelen. Det vil bli fremmet forslag om etablering av ladeplass for EL-bil.
- Vedlikehold av utvendig panel på terrasse samt vinduer er selgers ansvar. Diverse iht selger: Selger opplyser om at man kan høre heisen (dette skal ikke være sjenerende) men leiligheten ligger nærmest heisen. Det mangler gulvlist ved og på baksiden av garderobeskapet i gangen. Skapet medfølger leiligheten.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren rød G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør.
- Sengen medfølger, men uten madrass. Passer til 120 cm rammemadrass.
- Alle hvitevarer medfølger.
- Garderobeskap i gangen medfølger.
- To svarte lamper over kjøkkenbenk medfølger ikke.
- Ph5 lampe over spisebord medfølger ikke.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1968.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser: 1880/924303-1/105 RETTSBOK TINGLYST 05.11.1880 Grensegangssak

1919/912739-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 24.06.1919 Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

1919/912740-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 24.06.1919 Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

1936/915063-1/105 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST 12.05.1936 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

1963/506052-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 25.04.1963 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1966/50796-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 13.01.1966 Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven Med flere bestemmelser.

1966/301505-1/105 BRUKSRETT TINGLYST 24.01.1966 vedr. areal. Med flere bestemmelser.

1966/505541-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 23.03.1966 Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement Med flere bestemmelser. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

1966/516812-2/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 19.09.1966 FESTETID: 90 år ÅRLIG AVGIFT NOK 13,000
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT KONTRAKTEN KAN IKKE OVREDRAS/UTLEIES UTEN SAMTYKKE FRA HJEMMELSHAVER/UTLEIER KONTRAKTEN KAN PANTSETTES BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT FOR FESTER.

1985/9105-2/105 NYE VILKÅR TINGLYST  13.02.1985.

1967/514248-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST  04.08.1967 Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

1978/506958-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 21.04.1978 Bestemmelse om bruksendring. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet.

Grunndata: 0/910667-1/105 OPPRETTELSE AV MATRIKKELENHETEN TINGLYST OPPRETTELSE - FRADELT FRA L NR 105 B F EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930.

1966/501698-2/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 26.01.1966 UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0301 Gnr:226 Bnr:7

Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180066. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 200 000,- (Prisantydning)
72 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 272 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr)
--------------------------------------------------------
11 688,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 283 688,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Marianne DåsnesBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selger egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Nei. Har ikke opplevd noen problemer. Men som takstmann har poengtert så er det ikke montert sluk under badekar. Det er også for dårlig fall til å dusje på gulvet. Så om badekaret skal fjernes må det settes inn dusjkabinett.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Jeg fikk pusset opp badet høsten 2010.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Lederen for arbeidet var Malermester Stein Arne Bergstrøm. Han koordinerte arbeidet og utførte flislegging. Rørleggerarbeidet ble utført av Røa rør AS. Membranarbeid ble utført av Euro-service. Elektrikerarbeid ble utført av Eletriker Gruppen AS Badet ble pusset opp senhøsten 2010 og ble ferdigstilt i midten av januar 2011.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja.  Dette var i en periode der baderomsarbeider måtte søkes om. Søknad ble sendt til Plan- og bygningsetaten av Euro-Service og det ble godkjent. Ferdigattest fra Plan- og bygningsetaten foreligger.

2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Har ikke.

7. Kjenner du til om det er/har vært utettheter på tak/fasade/terrasse/garasje?
- Ja.  Det er en tetningslist på innglassingen på balkongen som ble skøytet av de som monterte innglassingen. Denne skøyten har gått opp og det hender det kommer litt vann inn. Jeg har løst det ved å skyve listen på plass.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja.  Borettslaget har utført rehabiliteringsarbeider utvendig på blokken.
7.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Har ikke detaljer, via borettslaget.

8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Nei. Det vet jeg ikke. Det er i så tilfelle via borettslaget. Nye sikringsskap ble installert i 2014
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Jeg har brukt to firmaer til diverse arbeider. Elektriker gruppen AS og Elekrto kontakten AS
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Deler. Har samsvarserklæring på - Arbeider utført av Elekrikergruppen AS i forbindelse med oppussing av bad og kjøkken
2010-11. -Utskifting/øking av hovedsikring, montering av overspenningsvern og utskifting av kurssikringer i fordeling til leilighet. Utført av Elektro Nettverk Service AS i 2014.

9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja. Nye rør i leilighet (rør i rør) i forbindelse med oppussing av kjøkken/bad
2010-11. Borettslaget pusset opp avløpsrørene 2017.
9.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Via borettslaget.
9.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Nei. Via borettslaget. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Ja. Styret i borettslaget vil foreslå en indeksregulering på 2,5% på generalforsamlingen i slutten av mai 2018.

19. Er det andre forhold ved eiendommen som er relevant for kjøper? (De øvrige svarene er ikke uttømmende for å oppfylle opplysningsplikten overfor kjøper eller selskap)
- Vaskemaskin og oppvaskmaskin på kjøkkenet er begge koblet til vannlås. Rørleggeren som utførte dette anbefalte at man bare kjører en av maskinene om gangen. Jeg har alltid gjort dette og vet ikke om det vil gå å ha begge på samtidig.
- Bak skapet i gangen er det fjernet en kontakt. Ledningene er tapet med elektrikertape og ligger løst i veggen.
- Som takstmann også har skrevet så er en ventil på soverommet tettet. Dette ble gjort da det var nyere vindu på soverommet som har ventil. Den er ikke tettet ute så den er lett å gjenopprette om man ønsker det.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 14.05.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0569 Dynekilgata 15
0569, Dynekilgata 15
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Dynekilgata 15
1/32
Lukk
0