Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
I HJERTET AV BISLETT: Gjennomgående 3-roms tilbaketrukket fra Thereses gate. Klassisk preg. Peis. Moderne kjøkken og bad. Lave felleskostnader. Nær byliv, vakre parker og kollektivtilbud.
Last ned budskjema
Dokumenter
Thereses gate 47 B presenteres av Tommy Friestad v/ Boa Eiendomsmegling.Entré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.Stuen og kjøkkenet fungerer begge som sosiale samlingsrom og har hver for seg god plass til en sofagruppe og et spisebord.I stuen er det også mulighet for peiskos på kjølige vinterdager.
Nyt rolige kvelder med en god kopp te og lun stemning.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Veggene og himlingene både her og i de øvrige rommene utenom badet er malt så nylig som i 2018.De originale trebordene på gulvene ble lutet i forbindelse med oppussing av leiligheten i 2006.Kjøkkeninnredningen er også fra 2006 og består av en todelt løsning fra Kvik som fortsatt har et tidsaktuelt stilpreg.Innredningen har en helhetlig fremtoning og utgjør i seg selv et dekorativt, stort møbel.Samtlige hvitevarer er helintegrert.Innredningen har for øvrig godt med oppbevaringsplass for kjøkkenutstyr til daglig bruk.Gang med dekorative detaljer.Badet finner du innerst i gangen og i praktisk nærhet til begge soverom.Her er gulvet og deler av veggflatene utført med marmorfliser i sandfarge.Hovedsoverommet er av generøs størrelse til sitt formål.Rommet er utstyrt med en rekke moderne høyskap til oppbevaring av klærne og har i tillegg god plass til en dobbeltseng.Naborommet er av et mer kompakt format og gjør nytten som et rom for familiens yngste.Leiligheten disponerer nettingbod på 9,2 kvm. i kjeller, lukket loftsbod med 5,8 kvm. gulvareal under skråtak og trappebod på 1,5 kvm.I Thereses gate 47 B vil du bo i hjertet av Bislett med kafé- og bylivet samt spennende spesialforretninger i nærområdet.Leiligheten ligger skjermet til, med to soverom vendt mot rolig bakgård.Fra Thereses gate 47 B (hvit Boa logo) har du umiddelbar tilgang på det beste Bislett har å by på.
0
21
Se store bilder
Prisantydning: 5 490 000,-
Totalpris: 5 496 670,-
Primær rom: 73m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"I HJERTET AV BISLETT: Gjennomgående 3-roms tilbaketrukket fra Thereses gate. Klassisk preg. Peis. Moderne kjøkken og bad. Lave felleskostnader. Nær byliv, vakre parker og kollektivtilbud."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.216 Bnr.238 Snr.10 Orgnr.983099165 i Oslo kommune.Kort oppsummertI Thereses gate 47 B vil du bo i hjertet av Bislett der kafé- og bylivet og de spennende spesialforretningene nærområdet byr på er innenfor en radius på kun få minutters gange. Vel så lett tilgjengelig er trikken som tar deg raskt ned til sentrumskjernen fra holdeplassen et fåtall meter unna ytterdøren. Her bor du også med gangavstand til flere flotte parkområder, deriblant Stensparken som er perfekt for grilling og solbading sommerstid. Det er heller ikke lange veien bort til byens fineste handlegate Hegdehaugsveien/Bogstadveien.

Leiligheten ligger i byggets tredje etasje, er tilbaketrukket fra Thereses gate og inneholder en gjennomgående romløsning med blant annet to soverom og brannbalkong som er orientert inn mot skjermet bakgård. Hjemmet føles luftig og har et klassisk preg med takhøyde på ca
2.9 meter og originale tregulv. Leiligheten ble pusset opp i sin helhet i 2006, inkludert ny kjøkkeninnredning og modernisert bad, og er ytterligere oppgradert med nymalte vegger og himlinger i 2018.
  • Gjennomgående, luftig 3-roms midt på Bislett
  • Tilbaketrukket fra Thereses gate
  • Lave felleskostnader
  • Moderne kjøkken og bad fra 2006
  • Nymalte vegger og himlinger i 2018
  • God romløsning med to soverom mot bakgård
  • Mulighet for leie av garasjeplass i nærområdet, ellers rimelig beboerparkering
  • Kun få skritt til buss og trikk i Thereses gate
  • Umiddelbar nærhet til Bisletts forretninger og byliv
  • Vakre Stensparken like om hjørnet
Ditt nye hjemLeiligheten har en god plassering i bygget, tilbaketrukket fra Thereses gate og skjermet bak velvoksne løvtrær som om våren fungerer som vakre, naturlige kulisser utenfor vinduene. Gjennom høye krysspostvinduer i både stuen og kjøkkenet ser du i sommerhalvåret rett ut mot bladfylte og grønne grener, gjennom de samme vinduene titter også solstrålene inn på gode dager.

Stuen og kjøkkenet fungerer begge som sosiale samlingsrom og har hver for seg god plass til en sofagruppe og et spisebord. I stuen er det også mulighet for peiskos på kjølige vinterdager. Veggene og himlingene både her og i de øvrige rommene utenom badet er malt så nylig som i 2018, mens de originale trebordene på gulvene ble lutet i forbindelse med oppussing av leiligheten i 2006.

Kjøkkeninnredningen er også fra 2006 og består av en todelt løsning fra Kvik som fortsatt har et tidsaktuelt stilpreg. Ikke minst har innredningen også en helhetlig fremtoning og utgjør i seg selv et dekorativt, stort møbel. Samtlige hvitevarer er helintegrert, hvorav stekeovnen er praktisk plassert i benkehøyde. Innredningen har for øvrig godt med oppbevaringsplass for kjøkkenutstyr til daglig bruk.

Selv om omgivelsene foran bygget i utgangspunktet er rolige og noe distansert fra Thereses gate, er det utenfor soverommenes vinduer i bakgården svært stille og skjermet. Begge leilighetens soverom vender inn mot den stille baksiden og har utsyn mot trærne og klatreplantene på denne siden av bygget. Positivt for soverommene er det også med god avstand til motstående bebyggelse som innebærer at direkte innsyn i praksis er fraværende.

Hovedsoverommet er av generøs størrelse til sitt formål og oppleves kanskje ekstra stort av sin litt uvanlige, vinklede fasong. Rommet er allerede utstyrt med en rekke moderne høyskap til oppbevaring av klærne og har i tillegg god plass til en dobbeltseng. Naborommet er av et mer kompakt format og gjør nytten som et rom for familiens yngste, et arbeidsrom eller kanskje en gedigen garderobe?

Badet finner du innerst i gangen og i praktisk nærhet til begge soverom. Her er gulvet og deler av veggflatene utført med marmorfliser som har en sandfarget, varm overflate og oppleves velpassende på badet. En plassbygget servantbenk utgjør sammen med et høyskap baderomsmøblementet, i tillegg til et innfelt og bredt veggspeil som både gir deg oversikt og utvider romfølelsen. Vaskesøylen finner sin tilbaketrukkede og lite dominerende plass innerst i hjørnet. Badet gjennomgikk i likhet med leilighetens øvrige rom oppussing i 2006.InnholdEntré/gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer nettingbod på 9,2 kvm. i kjeller, lukket loftsbod med 5,8 kvm. gulvareal under skråtak og trappebod på 1,5 kvm.Beliggenhet og nærområdetPlasseringen i sentrum av Bislett er et svært attraktivt utgangspunkt når du ønsker nærhet til noe av det beste byen kan by på av forretninger i kombinasjon med et utvalg gode restauranter og kulturelle tilbud. I Bogstadveien få kvartaler nedenfor finner du spennende byliv og byens vakreste handlegate.

Langs Thereses gate like om hjørnet finner du matbutikker som Joker, Bunnpris og KIWI samt Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat og ett av Vinmonopolets utsalg. I samme gate byr restauranten St. Lars på fin middag med god drikke til, og få meter lenger ned ved rundkjøringen ligger Café Laundromat med sin særegne stil og innredning. På godværsdager sommerstid kan du tusle ned til Kaffebrenneriet og innta kaffen utendørs på fortauet. Verdt å besøke er i tillegg Dekka Bord noen kvartaler lenger opp, dette er ett av byens minste spisesteder med kun åtte bord og en intim, uformell atmosfære.

Den idylliske Stensparken er en del av nabolaget og ypperlig for grilling og late dager i solen. I parken er det kafé med uteservering i sesong, og kombiner gjerne parken med en sveip innom St. Hanshaugen på de hverdagslige løpeturene. Andre parkområder i området inkluderer gressplenen i Idioten park som er et yndet sted å nyte ettermiddagssolen. For innendørs trening er både SATS Bislett, ELIXIA Ullevål og Fresh Fitness i Kirkeveien alle gode alternativer, og på Bislett Stadion kan du løpe innomhus i proffe omgivelser.

Beliggenheten er i seg selv så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med Bogstadveien, St. Hanshaugen og selve sentrumskjernen er innenfor en liten tur til fots eller med sykkelen. Bysykler er for øvrig lett tilgjengelig i de nærmeste omgivelsene.

Med kollektive transportmidler tar du deg enkelt til og fra leiligheten med 17- og 18-trikken fra Bislett holdeplass få meter unna ytterdøren. Her stopper også bussrute 118 til Jernbanetorget, mens rute 21 fra Louises gate tar deg effektivt ned til Aker Brygge.TomtAreal: 784 kvm, Eierform: Eiet tomtParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beboerparkering i området, ellers er det muligheter for leie av garasjeplass i enkelte bygg i nærområdet.ByggemåteHentet fra tilstandssrapport: Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten, mur- og teglkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i tegl-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags termopan/isolerglassvinduer fra 1978. Piper, plassbygde ildsteder m.v.: Pipestokker oppført i teglkonstruksjoner. Pipeløp i flere rom. Gruepeis med glassdør i stue. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire med oppforete gulv. Støpt dekke med plastsluk i gulv på bad. Hjelpesluk i dusjhjørne og hovedsluk ved servanthylle.Overflater og innredningGulv: Marmorfliser på bad, for øvrig lutede trebord. Innervegger: Keramiske fliser og marmorfliser på bad samt flisfelt på kjøkken, for øvrig glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater. Downlights på bad og gang.

Kjøkken: Kvik skapinnredning med glatte hvite fronter, grepskanter og heltre benkeplater. Underlimt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Mosaikkfliser på vegg over koke- og vaskesone. Overskap med frostede glass i stålrammer. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator i stål med kullfilter. Varmtvannsbereder i benkeskap.

Bad: Flislagt benkeinnredning med overmontert porselensservant og ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Dusjhjørne med hånddusj og faste skjermvegger med skyvedører. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskesøyle.OppvarmingElektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad. Gruepeis i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 73 kvm P-rom: 73 kvm Bta: 82 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom.

I tillegg disponere leiligheten 1 nettingbod på ca. 9 kvm i felles kjeller, 1 lukket bod på ca. 2,4 kvm på felles loft, samt en trappebod på ca. 1,5 m2.Adgang til utleieEiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Eiendommen er registrert på byantikvarens Gul liste (oversikt over kulturminner med eller uten formelt vern).

Diverse plansaker/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr:201601745. Saken gjelder: PILESTREDET 75C. Gnr. 214 bnr. 286 Ønske om å omregulere til boligområde med utadrettet virksomhet på bakke plan. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr:201802948. Saken gjelder: Ullevålsvn.-Colletts gate-Louises gate, sykkelfelt. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr:201801161. Saken gjelder: Forslag om midlertidig forbud mot tiltak - Kvartalet mellom Parkveien, Hegdehaugsveien, Oscars gate og Uranienborgveien. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr:201406445. Saken gjelder: Hallings gate 5, gnr. 217 bnr. 184. Oppføring av ny bebyggelse til hovedsakelig boligformål og delvis næring. Offentlig ettersyn
6.11 - 18.12.1. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201705859. Saken gjelder: Eugenies gate 10, Utvidelse av skolegård. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker. Thereses gate 49 - Oppføring av bysykkelstativ - ID-nummer 04-331. Saksnummer: 201701100.
- Pågående byggesaker: Thereses gate 46 - Oppføring av skilt. Saksnummer: 201612910.
- Pågående byggesaker: Pilestredet 70 - Fasadeendring. Saksnummer: 201717697.
- Pågående byggesaker: Sporveisgata 6 A - Oppføring av arker. Saksnummer: 201803237.
- Pågående byggesaker. Louises gate 2 - 4 - Riving og oppføring av balkonger. Saksnummer: 201517466.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: 2 282 pr. mnd. Inkluderer: kabel-tv/ internett (Get), komm. avgifter, felles forsikring, felles vedlikehold og generell drift av boligselskapet.

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 6 670,- pr. 31.12.17 ifølge forretningsfører.FellesformueKr. 16 008,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 297 070 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 150 622 per 31.12.16 iht. brev fra Skatt Øst datert: 08.05.18.ForsikringForsikret i Gjensidige, med polisenummer: 79040671. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 23 seksjoner.
- Sameiebrøk: 106/2404
- Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Husdyr skal ikke luftes i bakgården.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet planlegger oppussing av tak og fasader. Styret har i denne forbindelse fått fullmakt til å innkalle totalt
1.500.000,- fra sameierne ved ekstraordinære innbetalinger. Saken vil bli tatt opp på årsmøte som skal holdes den 23.05.18.
- Hver enkelt sameier/ seksjon vil ved oppussing av fasader ha muligheter til å skifte vinduer. Iflg. eier er dette oppgitt til å koste ca. kr. 100.000,- for samtlige vinduer i leiligheten.
- Get er sameiets leverandør av kabel-tv.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. I tillegg medfølger vaskemaskin og tørketrommel.Diverse- Boligen har Bygganm (uattestert) datert: 1895.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse iht. tilstandsrapport:
- VVS-installasjoner, generelt: Åpne rørføringer med plasttrukne kobberrør i benkeskap på kjøkken, tilkoblet felles røranlegg i gården. Rørføringer til blandebatteri, servant og vaskesøyle på dusjbad/wc er i plasttrukne kobberrør i gulv. Stoppekran i veggluke ved servantskap. Det er ikke lekkasjespalte fra toalettsisterne. 120 liters varmtvannsbereder fra 2005 plassert i benkeskap på kjøkken.
- Luftbehandling, generelt: Tilluft og utlufting via vinduer. Veggventil i entré/gang, forstue og kjøkken. Elektrisk avtrekksvifte på våtrom.
- Elkraft, generelt: Hovedsakelig åpent elektrisk spredernett. Sikringsskap med automatsikringer (1x20, 9x16 og overspenningsvern) er plasser i entré/gang. Hovedsikringen og ny selvavlesende strømmåler er plassert i felles el-skap.
- Annet: Røykvarsler og brannslukningsutstyr i leiligheten. Dørtelefon med portåpner. Kabel-TV uttak i stue. Felles røyk-/brannvarslingsanlegg i gården.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser: 1861/919869-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST 09.09.1861 Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om gjerde OVERFØRT FRA: 0301-216/238
Gjelder denne registerenheten med flere

1894/990835-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 20.10.1894 Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom OVERFØRT FRA: 0301-216/238
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata: 1985/66845-2/105 SEKSJONERING TINGLYST 29.10.1985 SNR: 10
FORMÅL: Bolig

1986/42899-2/105 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 15.07.1986 SNR: 10
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 106/2397
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 23 SEKSJONER

2010/68468-1/200 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL TINGLYST 28.01.2010 SNR: 10
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 106/2404
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer: Rettigheter på 0301-216/121/0/1-10 i eiendomsrett 2001/18484-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 02.04.2001 Bestemmelser om gårdsrom Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Bolig- og eiendomsetaten Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter på 0301-216/122/0/1-11 i eiendomsrett 2001/37462-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 02.07.2001 Bruk av gårdsrom Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for Bolig- og eiendomsetaten. Gjelder denne registerenheten med flere.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180073. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
5 490 000,- (Prisantydning)
6 670,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 496 670,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 496 670,-))
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
150 022,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 646 692,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: 69 20 45 56. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.  Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. tilstandsrapport.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Ja - To sprekker i fugemasse på bad. Ikke i flisene.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Skifting av kran på vask og blandebatteri i dusj.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja - Skifting av kran på vask og blandebatteri i dusj utført av BVR (Bærums Verk Rørleggerbedrift AS) 2018.
4. Kjenner du til om det er/har vært setningsskader/skjevheter på boligen/eiendommen, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja - Gammelt gulv i gammel leilighet.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja - Forrige eier skiftet jordfeilbryter til bad, arbeid utført av Hoel Elektro AS i 2008. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Tilstandsrapport utarbeidet i forbindelse med salg. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- Ja - Oppussing av fasade, div. rep. av tak og pipeløp planlagt. Kostnad er estimert av sameiet til å ligge i området 1- 1,2 MNOK eks MVA, tilsvarende 55-66 000 NOK for denne seksjonen. Dette skal finansieres ved ekstrainnkallinger. Vinduer kan byttes hos de som ønsker dette for egen regning.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 11.05.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0354 Thereses gate 47 B
0354, Thereses gate 47 B
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Thereses gate 47 B
1/21
Lukk
0