Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
LINDERN HAGEBY: Gjennomgående 3-roms over 2 plan med rustikk sjarm, nyslipte tregulv og moderne innredninger. Høy 1. etasje, enkel adkomst. Vakre, velstelte hager.
Last ned budskjema
Dokumenter
Linderngata 8 presenteres av Tommy Friestad v/Boa EiendomsmeglingHovedetasje01.FasadeI denne leiligheten opplever du en klassisk, lun sjarm og får en oppriktig følelse av å bo i en hundre år gammel gård.
En kompakt peisovn kan gjøre stuen ekstra lun og stemningsfylt om du tenner opp på kjølige vinterdager.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Store krysspostvinduer byr på utsyn i begge retninger og gjør den gjennomgående sosiale sonen både lys og behagelig luftig.Nivåforskjellen á tre trinn mellom stuen og kjøkkenet bryter opp romfølelsen og bidrar til at den sosiale sonen oppleves mer dynamisk.Gjennom kjøkkenets store vindu får du fint utsyn mot hagen mens du står foran benkene.I kjøkkenets mange skap og skuffer finner du oppbevaringsplass for det du trenger av utstyr i hverdagen.Det åpne kjøkkenet er et hyggelig rom for sammenkomster rundt spisebordet og er utstyrt med en moderne, stilsikker skapinnredning som har samtlige hvitevarer helintegrert.01.FasadeI første etasje inngår også ett av leilighetens to soverom, dette er i dag innredet til barnerom og malt i en velpassende, lys matt blåfarge.To hendige skyvedørsgarderober er pent integrert i rommet og har til sammen rikelig med oversiktlig oppbevaringsplass.Har du ikke permanent behov for begge soverom, kan dette rommet også fylle rollen som et dedikert omkledningsrom.01.FasadeHovedsoverommet og badet er samlet i underetasjen og oppleves som en privat sone tilbaketrukket fra resten av leiligheten.Veggflatene er av malt mur og gir soverommet en mer rustikk atmosfære, mens vinduer mot hagen slipper inn naturlig lys på dagtid.Med dør direkte til eget bad er morgendusjen innenfor rekkevidden av kun et fåtall skritt fra dobbeltsengen.Badet er innredet med minimalistiske baderomsmøbler og dusjsøyle skjermet av fast glassvegg.Vaskemaskinen finner sin lite fremtredende plass i en liten nisje i endeveggen, under trapp.01.FasadeEt separat toalettrom er tilbaketrukket ved entréen,Romslig gang med mulighet til å henge fra seg yttertøy.Borettslaget preges for øvrig av et godt miljø og har en variert sammensetning av ulike aldersgrupper.Hagegruppen er basert på frivillig deltakelse og ivaretar de vakre fellesarealene.På begge sider av leiligheten er det vakre hager som stelles av borettslagets egen hagegruppeHer vil du bo i et nabolag med sterk egenart og en barnevennlig, fredfylt atmosfære.Plasseringen er både tilbaketrukket og sentral på én og samme tid, med enkel tilgang på de mer pulserende gatene av byen.Velkommen til visning
0
31
Se store bilder
Prisantydning: 4 950 000,-
Totalpris: 5 133 000,-
Primær rom: 62m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 / Soverom: 2
Kort om
"LINDERN HAGEBY: Gjennomgående 3-roms over 2 plan med rustikk sjarm, nyslipte tregulv og moderne innredninger. Høy 1. etasje, enkel adkomst. Vakre, velstelte hager."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.220 Bnr.56 Andelsnr.37 Orgnr.947638246 i Oslo kommuneKort oppsummertI denne leiligheten opplever du en klassisk, lun sjarm og får en oppriktig følelse av å bo i en hundre år gammel gård. Leiligheten omfatter meget høy første etasje og en innredet kjeller, og er modernisert gjennom de seneste årene med blant annet nyslipte tregulv og oppgradering av kjøkkenet. En liten nivåforskjell mellom kjøkkenet og stuen samt en delvis åpen trapp ned til kjelleren gjør leiligheten spennende for øyet.

På begge sider av leiligheten er det vakre hager som stelles av borettslagets egen hagegruppe og utgjør et fint skue fra  leilighetens rom. Forhagen rammes inn av velvoksne lindetrær og har mulighet for både sittegruppe og plantekasser til selvdyrking av urter og grønnsaker. Her kan du sette deg ut med frokosten i tidlig morgensol eller middagen i kveldsolen. I den store bakgården finner du grill, lekeområde for barna og flere sittegrupper, mens frodige trær samt pryd- og bærbusker sørger for en lun stemning.

Borettslaget preges for øvrig av et godt miljø og har en variert sammensetning av ulike aldersgrupper. Lindern Hageby arrangerer sosiale arrangementer som blant annet Hagejam i august og gatefest i september, samt julegrantenning på tampen av året. Hagegruppen er basert på frivillig deltakelse og ivaretar de vakre fellesarealene.

Lindern og hagebyen er i ulike sammenhenger omtalt i positive ordelag som noe unikt og en sjeldent vellykket bebyggelse. Her vil du bo i et nabolag med sterk egenart og en barnevennlig, fredfylt atmosfære. Plasseringen er både tilbaketrukket og sentral på én og samme tid, med enkel tilgang på de mer pulserende gatene av byen.

Det er kun kort gange ned til hjertet av St.Hanshaugen/Bislett, og med bussen fra nabogaten eller trikken fra Adamstuen er du i sentrum på få strakser. Du vil også bo tett på flere flotte parkområder, hvorav Idioten og St. hanshaugen park er perfekt for grilling og solbading sommerstid. Gode shoppingmuligheter finner du i Bogstadveien.

 • Gjennomgående 3-roms over to plan
 • Andelsleilighet med lave omkostninger, ingen dokumentavgift
 • Attraktiv plassering i Lindern Hageby
 • Høy første etasje = enkel adkomst
 • Fint utsyn mot den grønne felleshagen
 • Sosial sone med spennende nivåforskjell
 • Originale, nyslipte tregulv
 • Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, vinskap og benkeplate i naturstein
 • Toalettrom på samme plan som sosial sone
 • Hovedsoverom og bad samlet i kjeller
 • Gode lagringsmuligheter i både leiligheten og i to medfølgende boder
 • Morgen- og kveldssol ved leilighetens inngangside
 • Ingen forkjøpsrett!
 • Beboerparkering i området. BRL har 20 plasser som utleies etter ansenitet
 • Tilbaketrukkede og barnevennlige omgivelser
 • Gangavstand til skoler, barnehager og Bislett/St.Hanshaugen
 • En rekke vakre parker omkring
 • Få minutter til sentrumskjernen med buss eller trikk
Ditt nye hjemLeilighetens lett tilgjengelige plassering i en høy første etasje gir fordelen av nær kontakt med de vakre og velstelte hagearealene på begge sider av bygget. Store krysspostvinduer byr på utsyn i begge retninger og gjør den gjennomgående sosiale sonen både lys og behagelig luftig.

Nivåforskjellen á tre trinn mellom stuen og kjøkkenet bryter opp romfølelsen og bidrar til at den sosiale sonen oppleves mer dynamisk. Stuen utgjør det øvre nivået og kan gjerne forbeholdes en sofagruppe siden kjøkkenet er stort nok til å romme et stort spisebord. En kompakt peisovn kan gjøre stuen ekstra lun og stemningsfylt om du tenner opp på kjølige vinterdager. Tregulvet både her og i etasjen for øvrig er nylig slipt og behandlet til en hvitpigmentert overflate.

Det åpne kjøkkenet er et hyggelig rom for sammenkomster rundt spisebordet og er utstyrt med en moderne, stilsikker skapinnredning som har samtlige hvitevarer helintegrert. Legg også merke til det medfølgende vinskapet. I kjøkkenets mange skap og skuffer finner du oppbevaringsplass for det du trenger av utstyr i hverdagen. De praktiske benkeplatene av naturstein tåler varme kjeler og har en overflate du enkelt gjør ren etter baking eller tilberedning. Gjennom kjøkkenets store vindu får du fint utsyn mot hagen mens du står foran benkene.

Et separat toalettrom er tilbaketrukket ved entréen, men samtidig lett tilgjengelig fra de sosiale rommene og en løsning som er spesielt praktisk når du har gjester på besøk.

I første etasje inngår også ett av leilighetens to soverom, dette er i dag innredet til barnerom og malt i en velpassende, lys matt blåfarge. To hendige skyvedørsgarderober er pent integrert i rommet og har til sammen rikelig med oversiktlig oppbevaringsplass. Har du ikke permanent behov for begge soverom, kan dette rommet også fylle rollen som et dedikert omkledningsrom.

Hovedsoverommet og badet er samlet i underetasjen og oppleves som en privat sone tilbaketrukket fra resten av leiligheten. Her er det behagelig svalt sommerstid, mens varmekabler i gulvet gjør rommene lune vinterstid. Veggflatene er av malt mur og gir soverommet en mer rustikk atmosfære, mens vinduer mot hagen slipper inn naturlig lys på dagtid.

Med dør direkte til eget bad er morgendusjen innenfor rekkevidden av kun et fåtall skritt fra dobbeltsengen. Badet er innredet med minimalistiske baderomsmøbler og dusjsøyle skjermet av fast glassvegg. Vaskemaskinen finner sin lite fremtredende plass i en liten nisje i endeveggen, under trapp.Innhold1. etasje: Entré, toalettrom, soverom, kjøkken og stue. Kjeller: Soverom og bad.

Leiligheten disponerer også to eksterne, romslige boder.Beliggenhet og nærområdetLinderngata 8 er en del av ærverdige Lindern Hageby der bebyggelsen har historie 100 år tilbake i tid og de indre kvartalene preges av store, grønne gårdsrom. Leiligheten ligger midt blant disse kvartalene og oppleves dermed tilbaketrukket. Omgivelsene har i tillegg en fredelig atmosfære som er langt fra by-preget, til tross for at sentrumskjernen er bare få minutter unna med buss eller sykkel.

Fra leiligheten er det nærhet til både skoler og en rekke barnehager. Ferske brød og de essensielle dagligvarene får du kjøpt på Åpent Bakeri eller Baker Hansen på Adamstuen eller nabolagets to Joker-butikker som begge holder søndagsåpent og er lett tilgjengelig rett på andre siden av kvartalet, henholdsvis i Fayes gate og Geitmyrsveien. Ved Bislett lenger ned finner du et større antall forretninger som blant annet KIWI, Coop, Godt Brød med fokus på økologisk og kortreist mat, Plantasjen, samt ett av Vinmonopolets utsalg.

I kvartalene omkring Bislett venter også et godt utvalg av ulike spisesteder. Restauranten St. Lars for en fin middag med god drikke. St.Hanshaugen er i en spennende utvikling med flere nye bydelsrestauranter, heriblant Smalhans, Tunco, Melt og Kolonialen. På nedsiden av Idioten parken finner du den lille nyåpnede restauranten Dekka bord, som byr på intim atmosfære. Java er perfekt for kaffeelskere og ansees av mange for å ha byens beste kaffe. Nyt et glass i den intime atmosfæren på cocktailbar og sykkelverkstedet Café Rouleur. Ellers er Gutta på Haugen et lite matmekka som tilbyr det beste innen ost, spekemat, samt andre delikatsesseprodukter i tillegg til frukt, grønnsaker, sjokolade og blomster. Et sunt alternativ er også Oslo Raw som du finner på Adamstuen torg.

Flere vakre parker er innenfor et fåtall minutters gange eller en kort sykkeltur fra leiligheten, deriblant Idioten park som er et yndet sted å nyte ettermiddagssolen sommerstid. Her kan også barna ake når forholdene tillater det vinterstid.

Idylliske St.Hanshaugen egner seg ypperlig for grilling og late dager i solen, her er det også kafé med uteservering i sesong, samt utekino hvert år. Kombiner gjerne park og trening på Voldsløkka hvor du finner løpesti, utendørs treningsapparater, fotball og sandvolleyballbaner og Oslo Skatehall. Besøk også Bislett Stadion for innendørs løping i proffe omgivelser, og for annen innendørs trening er Fresh Fitness i Kirkeveien et nærliggende alternativ i tillegg til SATS Elixia på Sagene og Bislett.

For øvrig er beliggenheten så sentral at du har gangavstand til det meste av sentrums øvrige fasiliteter og spennende bydeler. Både Majorstuen med byens fineste handlegate Bogstadveien, St. Hanshaugen med sine spesialforretninger og selve sentrumskjernen er innenfor gang- eller sykkelavstand.

Bysykler er for øvrig lett tilgjengelig i Geitmyrsveien, midt mellom Joker-butikkene. I samme gate stopper 37-bussen som tar deg videre opp til Nydalen eller ned gjennom sentrum til Helsfyr. Trikk 17 og 18 kan du ta fra Adamstuen holdeplass i Sognsveien noen kvartaler lenger vest, her stopper også buss 118 til Jernbanetorget. Ved Ring 2 stopper ellers en rekke busslinjer som blant annet tar deg videre ned til Majorstua på få strakser. Med 20 bussen kommer du til Torshov og Torshovteateret. Buss 34/54 tar deg til Vulkan hvor de bl.a. har Mathallen og Dansens Hus.

Med bil tar du deg nærmest direkte ut på Ring
2. Ladestasjoner for EL-bil finner du i Lovisenberggata og General Birchs gate, totalt 10 stasjoner.TomtAreal: 500 kvm, Eierform: Festet tomt

Borettslaget fester tomt av Oslo kommune. Festekontrakt datert 01.11.1951 gjelder for 70 år. Festeavgiften reguleres hvert 10 år (sist regulert 01.12.11). Festekontrakt innhentes hos kartverket.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringSelskapet har 20 p-plasser til utleie. Andelseiere må sette seg opp på venteliste hos styret. P-plassen følger ikke boligen ved salg.

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Boliggård oppført over 3 etasjer, samt dels utbygget kjeller og loft. Skjermet gårdsrom opparbeidet og beplantet til felles benyttelse for borettslagets beboere. Leiligheten er beliggende i høy tilbaketrukket
1. etasje. Gulv på grunn: Støpt dekke i kjeller. Antatt fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Grunnmur og bærende konstruksjoner er oppført i mur-/skallmursvegger i tegl, antatt fundamentert til faste masser. Utvendige fasader er pusset og malt. Vinduer: Malte vindusrammer i tre med 2-lags isolerglassvinduer fra 2013. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire. Støpt dekke på separat toalett. Støpt dekke med synlig plastsluk og antatt smøremembran i gulv på dusjbad. Tilstrekkelig fall mot sluk og nedsenket dusjsone.Overflater og innredningGulv: Fliser og slipte tregulv. Innervegger: Fliser og glatte malte flater. Himlinger: Glatte malte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte fronter i hvit høyglans og grå benkeplater i naturstein. Underlimt stålservant med ett-greps blandebatteri og såpedispenser. Mosaikkfliser på vegger over benker. Innbygget platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Veggmontert ventilator.

Bad kjeller: Veggmontert servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil med overbelysning. Dusjhjørne med dusjsøyle og fast skjermvegg i klart glass. Nisje med tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming. Veggmontert reflektorovn på separat toalett. Peisovn med glassdør i stue. Varmekabler i gulv i kjelleretasje.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBruksareal per etasje: Kjeller: 14 kvm
1. etasje: 48 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Kjeller: Dusjbad, soverom.
1. etasje: Entré/gang, separat toalett, kjøkken, stue, soverom.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-2255  planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.15, sak 262. (Kommuneplan
2015- Oslo mot 2030 - smart, trygg og grønn). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201619105. Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201711927. Saken gjelder: Lovisenberggata 15 med flere. Tjenesteyting - Helse, pleie, omsorg med mere. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201805348. Saken gjelder: Lovisenberggata, Midlertidig forbud mot tiltak. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201802948. Saken gjelder: Ullevålsvn.-Colletts gate-Louises gate, sykkelfelt. Sakstype: Foreløpig plan.

For merinformasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
3.483,- pr. mnd. Inkluderer: Inkluderer: Kommunale avgifter, internett og kabel-tv, felles forsikring, nedbetaling felles gjeld, driftskostnader m.m.

Herav: Husleie: kr.2.402,- Lån: kr.1.081,-

Felleskostnadene øker med 2,4 % fra
1. juli 2018.

Det er skal være en fast indeksregulering på felleskostnadene den 01.07.2018 (generalforsamlingen i 2007 vedtok at felleskostnadene skal økes den
1.juli hvert år med minimum konsumprisindeks fra foregående år).

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr.183 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: HANBA1-83987175144
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,00% Restløpetid: 27 år 9 md. Restbeløp: kr. 13.275.662,-
Andel av saldo: kr.FellesformueKr. 6 592,- pr. 31.12.17iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr
1.160.946,- og ligningsverdi som sekundærbolig kr
3.715.026,- per 31.12.16  iht. brev fra Skatt Øst datert: 28.05.18.ForsikringForsikret i Gjensidig Forsikring, med polisenummer: 56657177. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 81 andelsleiligheter.
- Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.
- Dyrehold: Husdyr tillates ikke. Styret kan i spesielle tilfeller gi dispensasjon fra denne regelen.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.

Diverse iht. forretningsfører:
- Hjemmeside til selskapet er: www.lindern.no
- Telenor og Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med AS Alt i Vaktmestertjenester.
- Det er fellesvaskerier i kjelleren i Geitmyrsveien 64 og 66, Linderngaten 8 og Fayesgate
1.
- Generalforsamlingen i 2007 vedtok at felleskostnadene skal økes den
1.juli hvert år med minimum konsumprisindeks fra foregående år.

Større utført vedlikehold og rehabilitering:
- 2018 Lekeplassen: Lekeapparater som var slitt/ødelagt har blitt pusset opp eller byttet ut
-
2016 -2017: Drenering: Det er gjennomført drenering rundt bygningen i L 4-6-8
-
2014 - 2014: Piperehabilitering: Alle pipeløp rehabiliteres med innvendig stålrør og piper over tak mures opp.
-
2012 - 2013: Nye vinduer.
-
2008 - 2008: Installering av brannvarslingsanlegg på fellesområder.
-
2004 - 2004: Puss og maling av trappetrinn i oppg.
-
2004 - 2004: Utbedring av grøntområder i indre gårdsrom.
- 2003 - 2003: Omlegging ledninger: Omlegging av ledninger og kabler i oppgangene. Anskaffelse av nye kjeller- og loftsdører. Puss og maling av vegger og tak i oppgangene.
- 2000 - 2000: Modernisering av alle fellesvaskeriene: Oppussing/modernisering av alle fellesvaskeriene inkl. anskaffelse avventilasjonsanlegg, varmtvannsberedere og tørketromler.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Oransje G.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Lamper som henger i kjøkkenvinduet medfølger ikke.Diverse- Boligen har Exdok (uattestert) datert: 1915, samt ferdigattest for kjeller datert: 2007.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Rettighetshavere til eiendomsrett 1918/900231-1/105  Hjemmel til eiendomsrett  19.04.1918  Vederlag: NOK 0 KJØPER:OSLO KOMMUNE   Org.nr: 958935420
Rettighetshavere til festerett

1955/306830-17/105  Hjemmel til festerett  22.08.1955  Vederlag: NOK 0 KJØPER:Lindern Kvartal 1 Borettslag   Org.nr: 947638246

Heftelser: Pengeheftelser i eiendomsrett 1955/306830-32/105  Festekontrakt - vilkår 22.08.1955  festetid: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 1,898
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER

1955/306836-1/105  Erklæring/avtale 22.08.1955  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere   Pengeheftelser i festerett 1955/306830-32/105  Festekontrakt - vilkår 22.08.1955  festetid: 70 år ÅRLIG AVGIFT NOK 1,898
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT BESTEMMELSER OM FORKJØPSRETT MED FLERE BESTEMMELSER Gjelder feste

Grunndata: 1918/900197-1/105  Opprettelse av matrikkelenheten 09.04.1918  OPPRETTELSE - FRADELT FRA GEITMYRSVEIEN 60 - UTGÅTT   Rettigheter på andre eiendommer: Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180079. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
4 950 000,- (Prisantydning)
183 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 133 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 138 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. tilstandsrapport.

Diverse iht. selger egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Ja. Enkelte fliser har løsnet i dusj men er limt på igjen.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Bad i underetasje er fra 2006. Nåværende eier har satt inn dusjvegg i glass.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Bad i underetasje er fra 2006, arbeidet er utført av Norsk bygg og soppsanering (oppgitt av tidligere eier).
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Nei. Nåværende eier har ikke mottatt dokumentasjon på bad men må være mulig å få av byggefirma som har utført arbeidet.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja. Nåværende eier har satt inn dusjvegg i glass desember 2015. Dusjvegg er montert med lim på flis.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Piperehabilitering og muring av nye piper over tak i hele borettslaget utført vinter 2013/2014 av murmester Nils Berg AS i regi av borettslaget.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Nei. Hadde i 2016 noen få gule flekker på vegg i kjellerrom (soverom), har fjernet dette og behandlet området. Borettslaget gjennomførte drenering av bygget Linderngata 4-8 i 2016/2017. I forbindelse med nåværende salg av leilighet utførte takstmann fuktmåling i kjellerrom (soverom og bad) og det var ikke noen fukt i disse rom, se vedlagt tilstandsrapport.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja. Drenering og utvendig isolasjon av bygget Linderngata 4-8.
3.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Drenering og utvendig isolasjon utført av Steinbakken AS i regi av borettslaget vinter 2016/2017. Vi har påkostet ekstra utvendig isolasjon (10 cm) av grunnmur langs hele lengden av leiligheten.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja. Taktekking og installering av varmekabler i tak 2012 og 2016. Reparasjon av deler av fasade i 2014.
7.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. I regi av borettslaget.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja. Følgende er oppgitt av tidligere eier: EL-anlegg i forbindelse med oppussing av soverom, automatsikringer. Arbeid utført av Elektrikern Majorstuen.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Nåværende eier har satt opp nye lamper og stikkontakter/strømbrytere i vindu på kjøkken i 2016. Arbeid utført av Elektrikern Majorstuen.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget? -Ja. Alle papirer er mottatt fra elektriker.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja. Nåværende eier har montert ny kum og kjøkkenbatteri på kjøkken i 2016. I forbindelse med det ble det satt inn nye rør mellom sluk/oppvaskmaskin/vannbereder samt vannlås og en stoppekran til oppvaskmaskin.
9.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Ringside bademiljø i 2016. 13. Selges eiendommen med utleiemulighet, leilighet, e.l.?
- Ja. Ja, innenfor borettslagets vedtekter (punkt 4-2 "Overlating av bruk"). 13.1. Er enheten godkjent for varig opphold?
- Vet ikke. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Nei. Tilstandsrapport utført av takstmann nå i mai 2018 i forbindelse med salg av leilighet.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 01.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0455 Linderngata 8
0455, Linderngata 8
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Linderngata 8
1/29
Lukk
0