Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
BJØLSEN: Gjennomgående 1(2)-roms i rolige og idylliske omgivelser med Bjølsenparken som nærmeste nabo. Egen inngang. Fantastisk bakgård. Miljøgate. Attraktivt boligområde.
Last ned budskjema
Dokumenter
Gjennomgående 1-roms i rolige og idylliske omgivelser med BjølsenparkenStuen utgjør alene nær halve leilighetens areal og er utstyrt med en plassbygget hems som legger til rette for at du ikke trenger innrede med kombinasjonsmøbler.Tregulvene er originale og ivaretatt som en påminner om gårdens historie.Stuen har også en klassisk vedkamin som setter stemningen når du tenner opp på kjølige vinterkvelder.
Stuen har også en klassisk vedkamin som setter stemningen når du tenner opp på kjølige vinterkvelder.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

I tillegg til stuen fyller også kjøkkenet rollen som et sosialt samlingsrom og er stort nok til at fire personer kan samles rundt spisebordet.Selve kjøkkeninnredningen utnytter den gode romhøyden maksimalt gjennom doble overskap og har gode oppbevaringsmuligheter.Her er det fint utsyn rett mot de grønne buskene og trærne i bakgården gjennom et like høyt vindu som i stuen.Både platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin er innbygget og dermed medfølgende.Dagens eier har oppgradert badet med nye og moderne baderomsmøbler.Siden leiligheten har eget inngangsparti får du nærmest følelsen av å bo i en enebolig.Rett utenfor døren venter borettslagets fantastiske bakgård som i seg selv er en vakker, liten park.Rett utenfor døren venter borettslagets fantastiske bakgård som i seg selv er en vakker, liten park.Borettslaget er veldrevet, har et godt sosialt miljø og flere arrangementer.Det er opparbeidet en stor, barnevennlig og idyllisk bakgård med variert beplantning.I bakgården har du felles grill og flere sittegrupper.Velkommen til Bjølsengata 15Entré, bad, kjøkken og stue. Leiligheten disponerer bod i kjeller og på loft.Alle overflater i leiligheten ble malt i oktober 2017. Legg merke til det medfølgende skapet til venstre i bildet.Praktisk med plass for vaskemaskin på badet.
2
61
Se store bilder
Prisantydning: 2 930 000,-
Totalpris: 2 991 117,-
Primær rom: 33m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Borettslag
Rom: 1 /
Kort om
"BJØLSEN: Gjennomgående 1(2)-roms i rolige og idylliske omgivelser med Bjølsenparken som nærmeste nabo. Egen inngang. Fantastisk bakgård. Miljøgate. Attraktivt boligområde."
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.222 Bnr.79 Andelsnr.6 Orgnr.950012897 i Oslo kommuneKort oppsummertBjølsengata 15 har en tilbaketrukket plassering i rolige og idylliske omgivelser midt på Bjølsen der gaten er uten biltrafikk og parken blant de aller nærmeste naboene. Her vil du bo sentralt både i forhold til sentrum og marka med enkel tilgang til vakre parkområder, restauranter, Sagene og Nydalen. Nærbutikker er lett tilgjengelig i nabolaget, på Sagene like nedenfor venter kafé- og uteliv, mens Grünerløkkas puls er innenfor 15 minutters gange.

En rekke busslinjer passerer forbi i Bergensgata like om hjørnet og gjør det svært enkelt å ta seg til og fra leiligheten, deriblant rute 37 og 54. T-banestasjon finner du i Nydalen like ovenfor.

Leiligheten ligger i en klassisk bygård med historie helt tilbake til slutten av 1800-tallet, har gjennomgående god takhøyde og store vinduer som gir meget gode lysforhold på dagtid. Alle overflater i leiligheten ble malt i oktober 2017 inkludert skap under hems, hems, vinduskarmer, dører, brystpanel og lister, kjøkkenet ble malt med kalkmaling i mai 2018, mens tregulvene er originale og ivaretatt som en påminner om gårdens historie. Både kjøkken og bad har innredninger av nyere årgang.

Siden leiligheten har eget inngangsparti får du nærmest følelsen av å bo i en enebolig. Rett utenfor døren venter borettslagets fantastiske bakgård som i seg selv er en vakker, liten park.

Borettslaget er veldrevet, har et godt sosialt miljø og flere arrangementer som utekino, hageselskaper og julegrantenning. Det er opparbeidet en stor, barnevennlig og idyllisk bakgård med variert beplantning, lekeplasser, felles grill og flere sittegrupper.
 • Tilbaketrukket 1-roms midt på Bjølsen
 • Gjennomgående, god takhøyde og lys atmosfære
 • Overflater utenom gulv pusset opp i 2017
 • Gode størrelser på alle rom
 • Vakkert utsyn mot Bjølsenparken og bakgården
 • Moderne kjøkken med spiseplass
 • Bad oppgradert med nye innredninger
 • Smarte og arealeffektive løsninger som hems og skap
 • Bod i kjeller og på loft
 • Eget inngangsparti
 • Ingen gjenboere
 • Veldrevet borettslag
 • Fantastisk, barnevennlig bakgård
 • Varmtvann inkludert i fellesutgifter
 • Bjølsenparken rett over gaten
 • Nær Nydalen, BI, Storo Storsenter, SATS og ny IMAX-kino
 • Kort vei til Sagenes kafé- og restaurantliv
 • Gangavstand til Grünerløkka
Ditt nye hjemLeiligheten har en lett tilgjengelig plassering i første etasje og inneholder en gjennomgående, oversiktlig romløsning som preges av god takhøyde, luftige rom og gode lysforhold. Høye krysspostvinduer slipper inn mye naturlig lys fra begge leilighetens sider og byr samtidig på fint utsyn mot de grønne omgivelsene. Gjennom stuens to vinduer ser du rett over på Bjølsenparken som blir et utpreget frodig og vakkert skue i sommermånedene.

Stuen utgjør alene nær halve leilighetens areal og er utstyrt med en plassbygget hems som legger til rette for at du ikke trenger innrede med kombinasjonsmøbler, og arealet under hemsen er utnyttet med garderobeskap. Stuen har også en klassisk vedkamin som setter stemningen når du tenner opp på kjølige vinterkvelder. Tregulvet både her, på kjøkkenet og i entréen antas å være originale og har en rustikk overflate som minner om gårdens nesten 130 år lange historie.

I tillegg til stuen fyller også kjøkkenet rollen som et sosialt samlingsrom og er stort nok til at fire personer kan samles rundt spisebordet. Her er det fint utsyn rett mot de grønne buskene og trærne i bakgården gjennom et like høyt vindu som i stuen.

Selve kjøkkeninnredningen utnytter den gode romhøyden maksimalt gjennom doble overskap og har gode oppbevaringsmuligheter for det du trenger av utstyr til hverdagen. Både platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin er innbygget og dermed medfølgende. Benkeplaten er av heltre og byr på arbeidsplass rundt vaske- og kokesonen.

Badet er plassert midt i leilighetens gjennomgående romløsning og er dermed like lett tilgjengelig fra stuen som fra kjøkkenet. Dagens eier har oppgradert badet med nye og moderne baderomsmøbler, nytt dusjkabinett og nytt klosett. Det er også tilkoblingsmulighet og plass til en vaskemaskin av toppmatet type i badets indre hjørne.

Ytterligere lagringsplass er det i de store bodene leiligheten disponerer, én på loftet og én i kjelleren. Legg også merke til hyllene over entréen der du kan plassere eksempelvis bøker eller små bokser med accessoirer som skjerf, luer og hansker.InnholdEntré, bad, kjøkken og stue.

Leiligheten disponerer bod i kjeller og på loft. Borettslaget har felles sykkelbod og egen bod for barnevogner.Beliggenhet og nærområdetLeiligheten har skjermet plassering sentralt på Bjølsen med en fredelig miljøgate rett utenfor og parken som nærmeste nabo over gaten. Nabolaget oppleves tilbaketrukket og rolig, likevel er det kort vei blant annet opp til Nydalen med BI og ned til Sagenes spennende utvalg av kaféer og spisesteder. Legger du turen over elva er det heller ikke mange minuttene til Grünerløkkas puls og kulturliv.

Nærmeste dagligvareforretning er Nærbutikken som ligger like utenfor leiligheten, i tillegg er det kun få meter bort til Bjølsenhallen som inneholder MENY og et knippe andre forretninger. Litt lenger ned finner du spesialforretningen Laksen Fisk og Vilt som har holdt til i de samme lokalene siden 1939 og byr på delikatesser innen fisk og vilt. Større shoppingmuligheter er det på Storo Storsenter med et bredt utvalg forretninger inkludert ett av Vinmonopolets utsalg.

En rekke kaféer og spisesteder i nærområdet stiller med fristelser for både uformelle og mer sjeldne anledninger. I en utvidet krets er blant annet Mat & Mer verdt et besøk, en kombinert delikatessebutikk, restaurant og kafé. Sagene Lunsjbar er Oslos nest eldste serveringssted, stopp gjerne også innom Bjølsen Bakeri eller Den Lille Kokosbollefabrikken for ferske bakervarer og søte småsaker. For underholdning er kino og teater på Torshov og HVASKJER, samt Ringen Kino innenfor få minutters gange.

I Nydalen har det skjedd mye de siste årene, og området kan by på Godt Brøds to utsalg av gode bakevarer, Joe & The Juice, Nydalen  Bryggeri og Spiseri med eget mikrobryggeri og et av Vinmonopolets nyåpnede utsalg. Nylig åpnet også en helt ny kino med landets eneste digitale IMAX-sal.

Flere parker og friområder i nærheten gir deg mulighet til å slappe av under solen i fredelige omgivelser, deriblant den store Bjølsenparken som blir blant dine nærmeste naboer. Akerselvas langsgående grøntområder er få hundre meter unna, strekker seg helt opp til Maridalsvannet og er ypperlig for en løpetur eller søndagstur i roligere tempo. Voldsløkka like ovenfor er et annet populært sted å legge løpeturen.

Nærmeste skispor starter ved Brekkekrysset og går videre til Låkeberget like ved Maridalsvannet. Løypen er også et ypperlig utgangspunkt for videre utfart i Nordmarka.

For innendørs trening er både SATS Sagene, Nydalen og Storo gode alternativer, eller Myrens sportssenter med blant annet golfsimulator og klatrevegger. I Kristiansands gate i sentrum av Sagene, noen kvartaler lenger syd, ligger Oslo Yoga og Mammayoga.

Kollektivtilbud i nærområdet
Med buss tar du deg enkelt videre til de fleste av byens hjørner; linje 20 Galgeberg-Skøyen, 34 Ekeberg Hageby-Tåsen, 37 Helsfyr-Nydalen og 54 Aker Brygge-Kjelsås. Av disse går 37 og 54 døgnkontinuerlig.

Fra Nydalen går T-banens Ringen-linje 4 og 6 ned til Majorstua og Stortinget på henholdsvis 9 og 12 minutter.TomtAreal: 3 131 kvm, Eierform: Eiet tomt.ParkeringGateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Borettslaget har et felles garasjeanlegg med mulighet for å leie parkeringsplass etter venteliste. For leie av p-plass må styret i Bjølsen Garasjesameie kontaktes: bjolsengarasje@gmail.comByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Yttervegger: Grunnmur oppført i natursten, mur- og teglkonstruksjoner. Yttervegger, bærende konstruksjoner og leilighetsskillende vegger oppført i tegl-/murkonstruksjoner. Utvendige fasader er pussede og malte. Vinduer: Malte trerammer med 2-lags isolerglassvinduer fra 1996. Gulvsystemer: Etasjeskillere i trebjelkelag, isolert med stubbloftsleire med oppforete gulv. Støpt dekke med plastsluk i gulv på dusj/wc.Overflater og innredningGulv: Fliser på bad, for øvrig trebord. Innervegger: Flisfelter på bad, for øvrig malte tapeter og malte glatte flater. Himlinger: Malte glatte flater.

Kjøkken: Skapinnredning med glatte hvite fronter, stålgrep og heltre benkeplate. Nedfelt servant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Veggmontert ventilator i stål.

Bad: Servantskap med glatt hvit front og heldekkende porselensservant med ett-greps blandebatteri. Vegghengt speil. Sideskap med glatt hvit front. Innfelt veggspeil. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.OppvarmingElektrisk oppvarming med panelovner på kjøkken og i stue. Veggmontert reflektorovn på bad. Kamin i stue.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonBra: 33 kvm P-rom: 33 kvm Bta: 38 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, bad, stue, kjøkken.Adgang til utleieMed godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst et av de siste to årene. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, friområde og næringsformål. Eiendommen ligger inn under reguleringsplan S-2358 (Endret reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for kvartalene Bjølsengata - Sarpsborggata - Maridalsveien - Larviksgata - Bergensgata - Advokat Dehlis Plass på Bjølsen). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler.

Diverse plan/ byggesaker i området:
- Pågående plansak. Saksnr: 201708944. Saken gjelder: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående plansak. Saksnr: 201412397: Saken gjelder: Holmestrandgata 4 - Stavangergata 23 og 25 - Sarpsborggata
2. Området ønskes fortettet med flere boliger. Sakstype: Foreløpig plan.
- Pågående byggesaker: Sarpsborggata 1 - Bruksendring av bakbygning fra verksted til to boliger, riving av bod. Saksnummer: 201413556.
- Pågående byggesaker: Sarpsborggata 3 - Bruksendring fra forretning til bolig. Saksnummer: 201410755.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererKr.
1.822,- pr. mnd. Inkluderer: Inkluderer: Kabel-tv/ internett, varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling fellesgjeld, driftskostnader m.m.

Fordeling: Felleskostnader:
1.179,-
Lånekostnader: 127,-
Lånekostnader: 172,-
Kabel-TV og internett: 344,-

Boligselskapet har forskuddsbetaling av felleskostnader.

Felleskostnadene endres i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 61.117,- pr. 31.12.17 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12131116614, DNB Boligkreditt AS Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 18.05.2018:
2.25% pa. Antall terminer til innfrielse: 89
Saldo per 18.05.2018: 4 524 899
Andel av saldo: 61 118
Første termin/første avdrag: 30.09.2015 ( siste termin 30.06.2040 )
Boligselskapet har ikke IN-avtaleFellesformueKr. 11.745,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører.LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 676 801 per 29.05.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 165 762 per 29.05.18. Ligningsår: 2016.ForsikringForsikret i Gjensidige Forsikring ASA, med polisenummer: 79522140. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Borettslaget består av 44 leiligheter og 3 næringslokaler.
- Det er forkjøpsrett i borettslaget: Andelen blir annonsert på usbl.no onsdag 30.05.2018. Usbls medlemmer har frist til torsdag, 07.06.2018 kl 10.00 for å gjøre forkjøpsretten gjeldende.
- Husdyrhold er kun tillatt etter godkjenning fra styret.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Borettslaget har ikke individuell nedbetalingsordning.
- Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er
1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
- Det er ikke andre en fysiske personer som kan eie en andel i borettslaget.
- Det er kun lov å eie én andel i borettslaget.
- Kjøper av leiligheten må være andelseier av BBL eller tegne andel i laget for å kunne bli eier av andelen i borettslaget. Medlemsstatus må være avklart før overtagelse. Innmeldingsavgift: kr. 300,- pr. eier.

Diverse iht. forretningsfører:
- Get er borettslagets leverandør av kabel-tv og internett.
- Borettslaget har vaktmestertjeneste via Ajour Eiendomsdrift AS.
- Boligselskapet mottar eiendomsskatteseddel fra Eiendomsskattekontoret og blir fakturert eiendomsskatt sammen med de kommunale avgiftene til Oslo kommune. Andelene som faller inn under kriteriene for eiendomsskatt blir viderefakturert av Usbl medio mai og medio oktober. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Diverse vdr. vedlikehold: På generalforsamlingen 18. april 2018 ble det vedtatt å skifte ut samtlige vinduer i hele borettslaget. Overslaget blir som følger, ved låneopptak på
7.000.000, 25 års nedbetalingstid og 2,5 prosent rente: 92.563 kr i ekstra andel fellesgjeld (i tillegg til dagens fellesgjeld som er på rundt 60.000 kr). Det vil utgjøre ca. 416 kr ekstra i måneden på felleskostnadene iht. selger. Det gjøres oppmerksom på at dette kun er et estimat da borettslaget er i startfasen av prosjektet.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger.

Taklampe i stue og på kjøkken, samt sort hylle på badet medfølger ikke handelen.Diverse- Boligen har Bygganm (uattestert) datert: 1883.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader iht. borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser 1980/503306-1/105 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK. TINGLYST 14.02.1980 BELØP: NOK
1.280.600
PANTHAVER:Opsahlgården Borettslag Andelseierne Lnr: 1115952

1980/503306-2/105 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST 14.02.1980 Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen

1986/13507-1/105 FORHØYELSE TINGLYST 26.02.1986 FORHØYET TIL NOK 1,568,400

1986/56851-1/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 12.09.1986 PRIORITET ETTER OBLIGASJON(ER) TIL HUSBANKEN OG / ELLER ANDRE BANKER OG KREDITINSTITUSJONER.

1986/82399-2/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 15.12.1986 Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser

2014/740682-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 03.09.2014 BELØP: NOK
4.000.000
PANTHAVER:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006

2015/663747-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 20.07.2015 BELØP: NOK
6.700.000
PANTHAVER:DNB BANK ASA Org.nr: 984851006

Grunndata 1878/900022-1/105 OPPRETTELSE AV MATRIKKELENHETEN TINGLYST 05.04.1878 OPPRETTELSE - FRADELT FRA TIDL KONGSBERGGT 2 M/FL 1978/961018-1/105 SAMMENSLÅTT MED DENNE MATRIKKELENHET: TINGLYST 14.12.1978 Kongsbergsgt.2, 4, 6 og
8. Bergensgt.10. Bjølsengt.15.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180089. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
2 930 000,- (Prisantydning)
61 117,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 991 117,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
6 850,- (Forkjøpsrettsgebyr)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
11 982,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 003 099,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Tommy FriestadBudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. 

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.    

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja - Høsten 2016 ble toalettet byttet ut, baderomsinnredning oppgradert og dusjkabinett installert. Forrige eier gjorde følgende i 2012: la fliser på gulv, malte og sparklet vegger med våtromsmaling og satte inn ny servant.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja - Toalett og dusjkabinett ble installert av en rørlegger som en vennetjeneste.
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende?
- Forrige eier hadde "besøk" av sukkermaur i mai-juni 2015. De ble borte igjen.
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja -
2. januar 2017, byttet fra skrusikringer til automatsikringer. Samt satt inn en ny dimmer til taklampe i stua. Dette arbeidet ble utført av Toten Elektriske.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Sikringsskapet i leiligheten er oppgradert til automatsikringer, mens inntakssikringen er skrusikring og står i kjeller i et felles strømskap. 15. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter / tilstandsvurderinger / boligsalgsrapporter utarbeidet de siste 5 år?
- Ja - Boligsalgsrapport utarbeidet av Aktiv Eiendomsmegling Grünerløkka og Torshov ved kjøp av leiligheten 01.08.2016. 18. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold ved eiendommen (for eksempel vedlikeholdsbehov) som kan medføre økt husleie / økte fellesutgifter?
- På generalforsamlingen 18. april 2018 ble det vedtatt å skifte ut samtlige vinduer i hele borettslaget. Overslaget blir som følger, ved låneopptak på
7.000.000, 25 års nedbetalingstid og 2,5 prosent rente: 92.563 kr i ekstra andel fellesgjeld (i tillegg til dagens fellesgjeld som er på rundt 60.000 kr). Det vil utgjøre ca. 416 kr ekstra i måneden på felleskostnadene. Felleskostnadene er i dag på 1822 kr.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 29.05.2018.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Takst, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0468 Bjølsengata 15
0468, Bjølsengata 15
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Bjølsengata 15
1/20
Lukk
2