Søk på adresse, megler eller frisøk
Lukk søk
VESTLIBAKKEN: 4(5)-roms selveier - Frontleilighet - Høy standard - Hageparsell - Balkong - Kjøkken `02 - 2x Bad fra `05 - Familievennlig - Må oppleves!
Last ned budskjema
Dokumenter
Langstrakte gulvflaten kan du uten trengsel møblere med to sonerPent opparbeidet utomhus plan blant frodige omgivelserArealeffektiv entrè/hall m/ rikelig skapplassStort Norema-kjøkken med innbyggede hvitevarer
Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innbygget og fra kvalitetsprodusenten Siemens, deriblant to hele fryseskap i tillegg til helt kjøleskap.

Gratis verdiestimering

Fyll inn ditt telefonnummer og jeg tar snarling kontakt med deg

Praktisk er det også med rikelig arbeidsplass på meterlange benker i sort Corian samt både platetopp og gassblussMeget gode oppbevaringsmuligheter i et stort antall skap og skuffer.God plass til 8-10 middagsgjester, hvor samtale veksles lett mellom verten og gjesteneTo store vindusflater gjør stuen luftig og slipper solstrålene inn første del av dagen.Frister å ta med måltidene ut i friluft i sommermånedene, er uteplassen utenfor spisestuen et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs.På samme side som spisestuen finner du to av leilighetens tre soveromVelfungerende som barnerom og gjesteromAlle soverom ble påkostet med ny 3-stavs parkett i 2010 og er utstyrt med skyvedørsgarderober med heldekkende speilflater for enkel oppbevaring av klærne.Lett tilgjengelig rett fra entréen og innredet med blant annet klosett og dusjkabinett fra ´05Gjennomgående planløsning med gode vindusoverflater og rikelig med naturlig dagslysPresentert av Luan Bui i BOA Eiendomsmegling Oslo VestGjennom stuevinduene er det flott utsikt i vestlig retningStuens ytre sone prydes med store vinduoverflater, en godt egnet sone for lesekrok, et kreativt hjørne eller sosiale samkostBalkongens markiser står for effektiv solskjerming om solen blir for intens.Utsikt over Vestli Golfklubb rett mot den grønne åsen som markerer starten på marka-områdene.Direkte innsyn er fraværende. Tar du turen ut til balkongen, får du i tillegg glede av ettermiddags- og kveldssol sommerstid.Hovedsoverommet er av god størrelse til sitt formålAdkomst rett fra stuen og tilnærmet like fin utsiktStuen er alene på 40 kvadratmeter og gir familien stort rom til felles oppholdStuens indre sone er tilbaketrukket og utmerket egnet for romslig sofa hjørne med tilhørende media møblerStuens overflater ble pusset opp i 2010 med lakkering av parkettgulvet og behandling av de øvrige overflateneHis-and-Hers servant og steam dusjTo omfangsrike speilflater har en betydelig utvidende effekt på romfølelsenVictoria boblebad, like morsomt for både store og småHovedbadet har en mer tilbaketrukket plassering og adkomst via en liten mellomgang utstyrt med en spesialtilpasset, takhøy skyvedørsgarderobeIllustrerende planløsning av hjemmetTerrasseblokkene på Vestli som har flott utsikt over landskapet i vest.Leiligheten har en lett tilgjengelig plassering i byggets andre underetasje og uterom på begge siderBarnevennlig boområde med familievennlige rekreasjonsområderStovner senterStovner T-bane stasjonStovner videregående skole
1
13
Se store bilder
Prisantydning: 3 690 000,-
Totalpris: 3 846 003,-
Primær rom: 126m²
Boligtype: Leilighet
Eieform: Eierseksjon
Rom: 1 / Soverom: 3
Kort om
"VESTLIBAKKEN: 4(5)-roms selveier - Frontleilighet - Høy standard - Hageparsell - Balkong - Kjøkken `02 - 2x Bad fra `05 - Familievennlig - Må oppleves!"
Likte du annonsen? Del med venner og familie:
MatrikkelGnr.99 Bnr.20 Snr.73 Orgnr.971439343 i Oslo kommune Bolignummer: U0201, Leilighetsnr. 73Kort oppsummertDette er en innholdsrik 4-roms leilighet i terrasseblokkene på Vestli som har flott utsikt over landskapet i vest. Leiligheten har en lett tilgjengelig plassering i byggets andre underetasje og uterom på begge sider, i form av henholdsvis balkong og uteplass. Uterommene gir deg i praksis tilgang på solen dagen gjennom sommerstid.

Flere av leilighetens rom ble pusset opp i 2010, blant annet med nye parkettgulv, mens badene ble pusset opp i 2005 og kjøkkenet utvidet med en innholdsrik innredning i 2002.

Internt i nabolaget er både barnehager, barneskole, nærsenter og T-banestasjon lett tilgjengelig innenfor få skritts gange. Med T-banen tar du deg effektivt videre til Stovner og sentrum av Oslo.
 • Innholdsrik 4(5)-roms selveier på Vestli
 • Familievennlig romløsning med tre soverom og to bad
 • Flere rom pusset opp i 2010
 • Stort Norema-kjøkken med innbyggede hvitevarer
 • To bad - begge pusset opp i 2005
 • Vestvendt balkong med kveldssol og flott utsikt
 • Østvendt uteplass med morgensol
 • Ny ytterdør i 2007
 • Nye vinduer i 2005
 • Varmekabler alle flislagte gulv
 • Oppgradert elektrisk anlegg
 • Video-overvåket, gratis gjesteparkering
 • Felles vartmvann - inkl. i fellesutgifter
 • Selveier - ingen forkjøpsrett
 • Barneskole, barnehager og nærsenter i nabolaget
 • Cirka 10 min. gange til T-banestasjon
 • Kort vei til ungdomsskole, tennisbaner og alpinbakke
 • Garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger
 • Stovner senter ett stopp unna med T-banen
 • Enkel tilgang til store turområder i marka
Ditt nye hjemLeilighetens gjennomgående romløsning oppleves innholdsrik og er med tre soverom samt to stuer velfungerende i en barnefamilies hverdag. Stuen er alene på 40 kvadratmeter og gir familien stort rom til felles opphold. På den langstrakte gulvflaten kan du uten trengsel møblere med to soner. Stuens overflater ble pusset opp i 2010 med lakkering av parkettgulvet og behandling av de øvrige overflatene, inkludert nye downlights langs himlingens ytterkanter.

Gjennom stuevinduene er det flott utsikt i vestlig retning, over Vestli Golfklubb rett mot den grønne åsen som markerer starten på marka-områdene. Direkte innsyn er fraværende. Tar du turen ut til balkongen, får du i tillegg glede av ettermiddags- og kveldssol sommerstid. Balkongens markiser står for effektiv solskjerming om solen blir for intens.

Kjøkkenet er utstyrt med en omfangsrik innredning fra Norema som ble satt inn i 2002 og har meget gode oppbevaringsmuligheter i et stort antall skap og skuffer. Praktisk er det også med rikelig arbeidsplass på meterlange benker i sort Corian samt både platetopp og gassbluss. Samtlige av kjøkkenets hvitevarer er innbygget og fra kvalitetsprodusenten Siemens, deriblant to hele fryseskap i tillegg til helt kjøleskap. Til og med opplegg for vaskemaskinen har i dag sin plass på kjøkkenet.

Et langstrakt spisebord kan du plassere i spisestuen som er åpent forbundet med kjøkkenet. To store vindusflater gjør stuen luftig og slipper solstrålene inn første del av dagen. Rommet har potensialet til å bli ombygd til et ekstra soverom som vil utgjøre hjemmets fjerde soverom med egen utgang til markterrasse.

Frister å ta med måltidene ut i friluft i sommermånedene, er uteplassen utenfor spisestuen et ypperlig alternativ til spisebordet innendørs. Uteplassen har sol første del av dagen og pent opparbeidet med sort singel og betongheller innerst.

På samme side som spisestuen finner du to av leilighetens tre soverom, disse er tilnærmet identiske med 8 kvadratmeter og velfungerende som barnerom. Hovedsoverommet er av god størrelse til sitt formål, har adkomst rett fra stuen og tilnærmet like fin utsikt. Alle soverom ble påkostet med ny 3-stavs parkett i 2010 og er utstyrt med skyvedørsgarderober med heldekkende speilflater for enkel oppbevaring av klærne.

Leilighetens to bad ble begge pusset opp i 2005 og har fortsatt god standard som inkluderer dekorative fliser på gulv og vegger. Ett fyller rollen som gjestebad, er lett tilgjengelig rett fra entréen og innredet med blant annet klosett og dusjkabinett.

Gjestebadet er av et kompakt format, hovedbadet derimot har et generøst areal og er tilrettelagt for samtidig bruk med både to servanter, steamdusj og et innbygget boblekar. To omfangsrike speilflater har en betydelig utvidende effekt på romfølelsen, og legg også merke til høyttalerne som er integrert i himlingen over servantene.

Hovedbadet har en mer tilbaketrukket plassering og adkomst via en liten mellomgang utstyrt med en spesialtilpasset, takhøy skyvedørsgarderobe. Her kan du oppbevare klærne lett tilgjengelig fra badet, og foran skyvedørenes heldekkende speilflater får du oversikt på antrekket. En tilsvarende garderobeløsning finner du også i entréen.Eierbrøk1/1 av 330/92 245InnholdEntré, gjestebad, bad, omkledningsrom, 3 soverom, kjøkken, spisestue med utgang uteplass og stue med utgang til terrasse.

Leiligheten disponerer nettingbod på ca. 4,3 kvm. i samme etasje i tillegg til vestvendt terrasse på 14 m2, østvendt uteplass på ca. 10 m2 og parkeringsplass på ca. 12,5 m2.Beliggenhet og nærområdetVestlibakken Boligsameie er en del av terrasseblokkene på Vestli og et veletablert nabolag som ligger tett på marka og har store grøntområder samt et bilfritt, barnevennlig miljø.

Nærheten til Vestli barnehage og Vestli skole gjør plasseringen spesielt attraktiv for barnefamilier. Skolen har trinn fra
1. til
7. og er lett tilgjengelig internt i nabolaget. Det er heller ikke lang vei ned til nye Tokerud skole som har trinn på ungdomsnivå og disponerer ikke mindre enn fire tennisbaner i tillegg til alpinbakke vinterstid.

I det umiddelbare nabolaget finner du også Vestlitorget med blant annet nærbutikken COOP Prix, Narvesen, Mathus Grill og Rudolf Pub. Senteret inneholder et bredt tilbud innenfor helse, med både fysio- og osteopati, lege og tannlege. Herfra kan du på få minutter ta T-banen ned til Stovner Senter som inneholder hele 100 butikker spredt over de fleste bransjer samt bank, post, kiropraktor og tannlege.

T-banens linje 4 og 5 Vestli-Bergkrystallen og Vestli-Østerås tar deg videre inn til sentrum via hyppige avganger og en reisetid innenfor halvtimen. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Med bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6.

Nærheten til de store markaområdene innebærer enkel tilgang til utallige turmuligheter i flott natur, både på Gjelleråsen i øst og Nordmarka på motsatt side. Liastua på Gjelleråsen er et populært utfartsmål og åpen for salg av lett mat og drikke i helgene fra høst til St. Hans. Hit kan du gå på lysløype som starter i nabolaget og fortsetter helt ned til Stovner. Om et slag golf frister, er Grorud golfbane innenfor trilleavstand.TomtAreal: 30 661 kvm, Eierform: Festet fellestomt.

Selskapet fester tomt av Oslo Kommune for en avtaleperiode på 90 år f.o.m 01.11.1972. Festetiden utløper i 2062. Opprinnelig festeavgift er kr 19 200,- (4% av grunnpris på kr 400 000,-). Reguleres hvert 10.år eller mer.

Det gjøres oppmerksom på at det er vedtatt endringer i gjeldende tomtefestelov av 20.12.1966, nr. 106 (ikrafttredelse 01.01.2002). Endringene trådte i kraft den 01.11.2004 og kan i gjeldende festeforhold blant annet ha betydning for regulering av festeavgiften og innløsning av tomten.ParkeringLeiligheten har bruksrett til en biloppstillingssplass i felles garasjeanlegg (oppmålt ca. B: 222 x L: 570 x H: 260 cm). Det er innlagt strøm ved parkeringsplassene.

Dersom man ønsker å leie ekstra plass må man ta kontakt med den i styret som til enhver tid har ansvaret for garasjene. Kjøp av bruksrett til parkeringsplass er stipulert til ca. Kr 30.000,- og kr 150 pr. mnd. Leie av biloppstillingsplass belastes kr 300 pr. mnd og et engangsgeyr til forettningsfører på kr 697,-
For mer informasjon, ta kontakt med Roy Kolstad på roy@vestlibakken.no

Sameiet har egen gjesteparkering under Vestlisvingen 90. Her kan du registrere deg med bilens registreringsnummer og ditt mobilnummer, hvor du får gratis parkering for 3 timer, 6 timer, 1 døgn og 3 døgn via Østlandskeparkering AS sitt system. De til enhver tid gjeldene regler for parkering er skiltet i garasjen og lagt ut på hjemmesiden.

Felles garasjeanlegg er til enhver tid videoovervåket.

Ellers redusert/bilfritt sameie med bom ved adkomst etter Vestlisvingen 90. Adkomst mot betaling på kr 20,- for passeringsavgift. For mer informasjon, ta kontakt med Vestlibakken boligsameie styret på tlf. 95 90 18 28.

Ellers parkering i gate etter stedets gjeldende bestemmelser.ByggemåteHentet fra tilstandsrapport: Bygning, generelt: Terrasseblokk oppført over 5 etasjer, samt parkeringskjeller. Gulv på grunn: Betongpåler og betongdragere fundamentert til faste masser/fjell. Yttervegger: Yttervegger og leilighetsskillende vegger er oppført i betongkonstruksjoner Utvendige fasader er kledd med plater og malte betongoverflater. Utforete vegger på begge terrasser er belagt med malt panel. Vinduer: Malte trerammer og terrassedører med 2-lags isolerglassvinduer fra 2005. Balkonger, terrasser ol.: Solrik og overbygget vestvendt terrasse ca. 14m2. med adkomst fra stue. Terrassen er oppført i betongkonstruksjoner med blomsterbed. Terrassedekke er belagt med fliser. Elektriske markiser. Veggmontert veggkontakt med strøm. Solrik og overbygget markterrasse terrasse ca. 10m2. med adkomst fra spisestue. Terrassen er belagt med heller. Mindre stensatt areal (fellesareal) utenfor terrassen på ca. 13m2. Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong. Betongdekke med plastsluk med klemring og tilfredsstillende banemembraner i gulv på våtrom.Overflater og innredningGulv: Fliser i entré, på begge bad, kjøkken og spisestue, for øvrig 3-stavs parkett. Innervegger: Fliser på begge bad og flisfelt på kjøkken, for øvrig malt strie og malte tapeter. Himlinger: Malte glatte flater. Downlights i flere rom.

Kjøkken: Norema skapinnredning fra 2002 med profilerte hvite fronter og vitrineskap med innvendig belysning. Corian sorte benkeplater. Hvite fliser på vegger over benker. Spotbelysning under overskap. Underlimt Intra dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri med uttrekkbar slange og spyle-funksjoner. Innbyggede Siemens hvitevarer; keramisk platetopp med innbygget termostat, gassbluss, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og 2 fryseskap. Veggmontert ventilator i stål og glass. Stålplate på vegg over kokesone. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad 1: Servantskap med glatte hvite fronter, stålgrep og helstøpt dobbel servant med Damixa ett-greps blandebatteri. Innfelt veggspeil. Overbelysning og 2 høyttalere innfelt i himling. Steamdusj fra 2015. Innbygget Victoria boblekar med hånddusj. Veggmontert Villeroy & Boch klosett med hånddusj. Badet ble pusset opp i 2005.

Bad 2: Veggmontert Recoin speil, sidebelysning og glass-servant med glasshyller og Damixa ett-greps blandebatteri. Dusjkabinett. Veggmontert Villeroy & Boch klosett. Badet ble pusset opp i 2005.OppvarmingElektrisk oppvarming. Gulvvarme i entré/gang, kjøkken og spisestue. Varmekabler i gulv på begge våtrom.Vei, vann og avløpOffentlig vei, vann og avløp. Private stikkledninger ut i offentlig nett.ArealspesifikasjonP-rom: 126 kvm Bra: 126 kvm Bta: 138 kvm

Følgende rom inngår i primærromarealet: Entré/gang, dusj/wc, kjøkken, spisestue, stue, bad/ wc, kontor, 3 soverom.

I tillegg medfølger det bod på 4,2 m2, Vestvendt terrasse på 14 m2, østvendt uteplass på ca. 10 m2 og parkeringsplass på ca. 12,5 m2 samt ideell andel av sameiets fellesareal.Adgang til utleieEstimert utleieverdi, ca. kr 282.600,- brutto pr. år, inkl. andel fellesutgifter (+/- 3%).

Eiendommen kan kun leies ut til boligformål iht. vedtektene i sameiet. Boligen har ikke utleiemuligheter som oppfyller offentligrettslige krav til utleieenheter utover hoveddelen.ReguleringEiendommen ligger i et område regulert til bolig, friområde og næringsformål. Eiendommen ligger inn under KDP-17 kommunedelplan for torg og møteplasser samt reguleringsplan S-1738 (Endret reguleringsplan for del av gnr. 99 bnr. 1, 7, 12, 15, 16, 18, m.fl.. Deler av felt B og C (Cv) på Stovnerområdet som reguleres til byggeområde for boliger, område for offentlig bebyggelse, friområde m.v.). Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan ses hos megler. Gjør oppmerksom på ny kommuneplan fra 23. september 2015.Kommunale avgifterKommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.Felleskostnader inkludererFelleskostnad: kr.
4.055,- pr. mnd. Inkluderer: Garasjeplass, A-konto varmtvann, trappevask, kabel-tv, nedbetaling felles lån, felles forsikring, kommunale avgifter m.m. i følge brev fra forretningsfører

Herav: Garasje: 150,-
Akonto varmtvann: 199,-
Felleskostnader:
2.648,-
Trappevask: 95,-
Avdrag renter: 696,-
Kabel-tv: 267,-

Felleskostnadene øker i takt med renteendringer, kommunale avgifter, med mer.FellesgjeldAndel fellesgjeld er kr. 157.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2018 ifølge forretningsfører.

Spesifikasjon av lån: Lånenummer: OBOS01-98207570192
Type lån: Serie Rentesats: 2,80% Restløpetid: 16 år 8 md. Restbeløp: kr. 33.166.665,-
Andel av saldo: kr. 114.287,-

Lånenummer: OBOS02-98207570206
Type lån: Annuitet Rentesats: 2,80% Restløpetid: 5 år 9 md. Restbeløp: kr. 11.983.936,-
Andel av saldo: kr. 41.716,-

Festetomt utgjør 15.963 kr av andel gjeld.FellesformueKr. 19.499,- pr. 31.12.17 iht. brev fra forretningsfører, datert: 04.06.2018LigningsverdiLigningsverdi som primærbolig kr 1 137 023 per 06.06.18 og ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 638 473 per 06.06.18. Ligningsår: 2016.ForsikringForsikret i Tryg Forsikring, med polisenummer: 6660267. Betales gjennom felleskostnader.Husordensregler/Vedtekter/Regnskap/Budsjett- Sameiet består av 333 seksjoner. 
- Sameiebrøk: 330/92 245
- Dyrehold er tillatt så lenge sameiet husordensregler for husdyrhold følges.
- Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
- Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i styre og/eller generalforsamling.
- Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Eierseksjonsloven § 23.

Diverse iht. forretningsfører:
- Sameiet har egen hjemmeside: www.vestlibakken.no
- Varmtvann kreves inn som aktonobeløp. Avregning via ISTA en gang i året.
- Sameiet har vaktmestertjeneste. Vaktmester ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i sameiet i henhold til stillingsbeskrivelse.
- Inngangspartier og trapper i sameiet vaskes av et vaskebyrå.
- Kun gass- og elektrisk grill er tillatt å bruke på balkongene.
- Uten skriftlig forhåndssamtykke fra styret er det ikke tillatt å gjøre fasadeforandringer, som å sette inne andre vinduer ol.
- Det er ikke tillatt å kople kjøkkenventilator eller tørketrommel til felles avtrekksanlegg, da dette forverrer/ødelegger inneklima for øvrige beboere.

Iht. Protokoll fra ordinært årsmøte 22.03.18:
- Styret ønsker sameiermøtet sin tilslutning for å etablere avfallsbrønner utendørs. Komplett pris kr 4 300 000,- inkl MVA, prosjektet finansieres gjennom oppsparte midler. Forslaget ble vedtatt. 
- Styret ønsker sameiermøtet sin tilslutning for å etablere ladeklare p-plasser i sameiet fellesgarasje på samtlige garasjeplasser. Prosjekt finansieres gjennom oppsparte midler, men seksjonseierne som ønsker å ta i bruk infrastrukturen vil bli belastet en tilkoblingsavgift på kr 8000. I tillegg må seksjonseier bekoste eget ladepunkt. Forslaget ble vedtatt. 
- Styret ønsker sameiermøtet sin tilslutning slik at styret får fullmakt til å reseksjonere alle garasjeplassene, som tilhører en seksjon, som tilleggsdeler til den seksjon som eier bruksretten til en angitt garasjeplass. Kostnaden blir fordelt flatt på de som eier bruksrett til garasjeplasser. Forslaget ble vedtatt.

Større utført vedlikehold og rehabilitering i sameiet
2012-2017:
- 2017: Maling av oppganger Lysarmatur i oppganger Resterende gulvbelegg i inngangspartiene.
- 2016: Utskifting av gulvbelegg  
-
2013 -
2015: Rørrehabilitering: Ferdigstilt desember 2015 og omfatter gjennomgående rørrehabilitiering og oppgradering av berederrom.
-
2012 - 2014: Utskifting av blomsterkasser.EnergiattestSelger har utarbeidet energiattest, boligen har karakteren Rød F.TilbehørDet gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.02.12 angående løsøre og tilbehør. Kun de integrerte hvitevarene på kjøkken medfølger. Gardiner og innvendig solskjerming medfølger ikke.Diverse- Boligen har ferdigattest datert: 1974.
- Det er ikke kontrollert om det finnes godkjente bygningstegninger fra kommunen. Det vites derfor ikke om boligen er endret ut ifra de godkjente bygningstegningene.
- Interessentene oppfordres generelt til å undersøke boligen godt før eventuell budgivning, gjerne sammen med sakkyndig.
- Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på 4,6millioner kroner for 2018. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn 4,6 millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.Servitutter/rettigheter fra grunnbokKommunen har legalpant for eventuelle ubetalte skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jf. Eierseksjonsloven § 31.

Følgende er tinglyst på eiendommen: Heftelser Pengeheftelser i eiendomsrett

1973/10188-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 01.06.1973 Bestemmelse om trafostasjon/kiosk OVERFØRT FRA: 0301-99/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1973/18831-335/105 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 11.10.1973 Bestemmelse om benyttelse Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg OVERFØRT FRA: 0301-99/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1973/18831-505/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 11.10.1973 FESTETID: 90 år BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT BESTEMMELSER OM FORLENGELSE HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT

1974/1237-2/105 NYE VILKÅR TINGLYST 17.01.1974

1986/30709-7/105 NYE VILKÅR TINGLYST 23.05.1986

1991/41220-3/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 13.08.1991 Bestemmelsen i kontrakten prf 13,
1.ledd skal ikke gjelde ved overdragelse av den enkelte seksjon i sameiet

1973/24323-2/105 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST 14.12.1973 OVERFØRT FRA: 0301-99/20
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/12176-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.06.1976 Bestemmelse om tilfluktsrom OVERFØRT FRA: 0301-99/20
Gjelder denne registerenheten med flere

Pengeheftelser i festerett 1973/18831-505/105 FESTEKONTRAKT - VILKÅR TINGLYST 11.10.1973 FESTETID: 90 år BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE BESTEMMELSER OM INNLØSNINGSRETT BESTEMMELSER OM GJERDEPLIKT BESTEMMELSER OM FORLENGELSE HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT Gjelder feste

1974/1237-2/105 NYE VILKÅR TINGLYST 17.01.1974

1986/30709-7/105 NYE VILKÅR TINGLYST 23.05.1986

1991/41220-3/105 DIVERSE PÅTEGNING TINGLYST 13.08.1991 Bestemmelsen i kontrakten prf 13,
1.ledd skal ikke gjelde ved overdragelse av den enkelte seksjon i sameiet

1986/18064-185/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 19.03.1986 PANTERETT TIL SAMEIET FOR NOK. 20 000.-
MED PRIOR. ETTER 80% AV VERDITAKST TIL ENHVER TID Gjelder feste Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata 1986/18064-184/105 SEKSJONERING TINGLYST 19.03.1986 SNR: 73
FORMÅL: Bolig SAMEIEBRØK: 330/92245
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 333 SEKSJONER For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer Ingen rettigheter funnet.

Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.Forhold ved boligenFor feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenerklæring og takst, disse kan ses på: boaeiendom.no/hjem/9180091. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen.OppgjørKjøpesum, samt omkostninger, skal være inne på meglers klientkonto innen overtagelse.Omkostninger
3 690 000,- (Prisantydning)
156 003,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 846 003,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
96 150,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 846 003,-))
5 942,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
110 414,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 956 417,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.OvertagelseEtter avtale med selgerEierskifteforsikringSelger har tegnet eierskifteforsikring. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.Konsesjon- Det er ikke odel på eiendommen.
- Eiendommen er konsesjonsfri.HvitvaskingslovenEiendomsmegleren er fra
1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer  at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner samt å eventuelt stanse dem. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.Meglerforetak/Ansvarlig meglerBoa Eiendomsmegling Oslo Vest AS, org.nr. 913 439 880
Ansvarlig megler: Luan Bui.BudgivningAlle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: boa@boaeiendom.no, SMS til megler eller per fax til megler: Fax. 22 11 00 10. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.Salgsvilkår/AS ISEiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.Bakgrunn for salgsoppgavenSalgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger som er gitt av selger, befaring av eiendommen samt innhenting av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Diverse iht. selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller andre steder?
- Nei. Bad pusset opp i 2005 i regi av fagfolk og egeninnsats i delvis dugnadsinnsats.
1.1. Kjenner du til om det er utført arbeid eller oppussing på bad/våtrom siste 10 år?
- Ja. Bad ble totaloppusset i 2005 fagfolk. Både med dokumentasjon og i dugnadsinnsats.
1.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Icopal utførte membran i Februar/Mars 2005. Absolutt Rørservice utførte rørleggerarbeid på bad i ca. årsskifte 2004/2005. Mur og Flis v/ Bali Krasniqi utførte grunnarbeid, flislegging og montering i årsskiftet 2004/2005. Elektrisk arbeid utført av Tingvalla elektro A/S og Installatørene AS.
1.3. Foreligger det dokumentasjon på disse arbeidene?
- Ja. Foreligger arbeidsavtale og delvis beskrivelse fra Icopal, Absolutt rørservice, Mur og Flis v/ Bali Krasniqi, Tingvall elektro A/S og Installatørene AS. Noe kvittering for innkjøp av inventar og materialer foreligger også.
1.4. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Ja. Alt arbeid er utført i regi av fagfolk (overnevnte), hvor delvis av arbeidet er gjort i dugnadsinnsats. Alt er dokumentert.
2. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f.eks. dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn eller lignende?
- Nei. Har ikke pipeløp/ildsted.
3. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i kjelleren/underetasje/krypkjeller/garasje?
- Nei. Drenering er ny i 2015 i regi av sameiet. Fuktsikring og øvrig vedlikehold er foretatt i regi av sameiet.
3.1. Kjenner du til om det er utført arbeid med drenering/fuktsikring siste 10 år?
- Ja. Nytt dreneringssystem og oppgradert fuktsikring utført i ca. 2015 i regi av sameiet og Obos.
3.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Fagfolk ble engasjert av sameiet og arbeidet ble utført i løpet av året 2015.
5. Kjenner du til om det er/har vært skadedyr i boligen, f.eks rotter, mus, maur, insekter eller lignende?
- Ja. Noe innsekt på bad ved en sjelden anledning.
6. Kjenner du til om det er/har vært sopp, også svertesopp, råteskader eller fukt i boligen?
- Nei. Sprukket vannrør på bad før baderomsoppussing. Arbeidet er utbedret i regi av fagfolk.
7.1. Kjenner du til om det er utført arbeid på terrasse / garasje / tak / fasade siste 10 år?
- Ja. Det er utført arbeid på fasade i regi av boligsameiet som omfatter bl.a vedlikehold, fuktsikring og modernisering.
7.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Arbeid utført av fagfolk, i regi av boligsameiet rundt
2010-tallet.
8.1. Kjenner du til om det er utført kontroll på el-anlegg fra offentlig myndighet, Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller evt. andre tilsvarende kontrollinstanser?
- Ja. Kontroll av jording av el-anlegg fra Installatørene AS
8.2. Kjenner du til om elektriske arbeider/elektrisk anlegg i boligen utført av en godkjent elektroinstallatør?
- Ja. Modernisering av innvendige el-kabler, nye stikkontakter, nye kurs til sikringsskap, varmekabler, strømbrytere og montering av belysninger i øvrige rom. Arbeidet er utført mellom 2002 til dagens dato av Tingvalla elektro AS og Installatørene AS.
8.3. Kjenner du til om arbeider utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller ufaglærte?
- Ja. Delvis el-arbeid på kjøkken og downlights er utført av fagfolk, i regi av vennetjeneste. Arbeidet er da utført mellom 2002 og 2010 i regi av Bjørn Wold v/ Installatørene AS og Tingvalla Elektro AS.
8.4. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av el-anlegget?
- Nei. Det foreligger dokumentasjon som har blitt navngitt som vurdering, sluttkontroll og elsikkerhet dokumentasjon.
9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja. Noe drypp fra blandebatteri på det største badet, antatt vanlig slitasje av pakning. Enkel behov for å trekke ned toalett to ganger for å stoppe vannet til tider.
9.1. Kjenner du til om det er utført arbeid/kontroll av vann/avløp siste 10 år?
- Ja. Utført arbeid på rør- avløp i forbindelse med oppussing av kjøkken og badene i 2005.
9.2. Er arbeidet utført av faglært?
- Ja. Arbeidet er gjort i forbindelse med oppussing av kjøkken og badene mellom 2004 og 2005 av Absolutt rørservice v/ Terje Viar Rød.
9.3. Er arbeidet utført ved egeninnsats/vennetjeneste eller av ufaglærte?
- Nei. Arbeid utført på badene er dokumentert, mens arbeid utført på kjøkkenet som er utført av samme fagperson er ikke dokumentert.

Salgsoppgaven ble sist oppdatert: 07.06.18.BoligkjøperforsikringKjøper du bolig gjennom Boa Eiendomsmegling kan du tegne Boligkjøperforsikring gjennom HELP. Forsikringen tegnes senest ved kontraktssignering. Kontakt gjerne megler for utfyllende informasjon om Boligkjøperforsikring og HELP.CopyrightAll tekst og alle bilder i denne annonse er © BOA Eiendomsmegling og uautorisert kopiering eller gjenbruk er ikke tillatt.Vedlegg- Faktaprospekt
- Tilstandsrapport, egenerklæring og energimerking
- Opplysninger fra forretningsfører
- Offentlige opplysninger
- Budskjema
- Løsøre og tilbehør
Se prospekt
Oslo, 0969 Vestlisvingen 74
0969, Vestlisvingen 74
Kontaktskjema
Lurer du på noe? Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så fort så mulig.
Vestlisvingen 74
1/37
Lukk
1